back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 20:50

Dar ,inviere dupa ...ce ??? fii mai explicit .

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 20:59

De la: dark1secret, la data 2009-01-11 15:10:26

Multumesc si "La multi ani !" .

Omul devine cu adevãrat om atunci când îºi asumã întreaga rãspundere pentru ceea ce este: ãsta e primul curaj, cel mai mare curaj.

Dacã puteþi sã rãmâneþi singuri, absolut singuri, fie doar ºi o singurã clipã, ego-ul va muri, eul va muri. Ego-ul nu existã în sine; el este întotdeauna în relaþie cu cineva.

Nu încerca sã înþelegi viaþa. Trãieºte-o! Nu încerca sã înþelegi iubirea. Intrã în iubire!

Oamenii de artã, a cãror sensibilitate rãsare din inimã - pictorii, poeþii, muzicienii, dansatorii, actorii - sunt cei iraþionali. Ei sunt creatori de mari frumuseþi, dar total neadecvaþi într-o societate rânduitã de cap. Societatea îi considerã pe artiºti aproape niºte paria, puþin nebuni, un gen de oameni sãriþi de pe fix. Nimeni nu vrea ca odrasla lui sã se facã muzician, sau pictor, sau dansator. Toþi vor ca fiii sau fiicele lor sã fie doctori, ingineri, economiºti, oameni de ºtiinþã, pentru cã aceste profesii renteazã. Pictura, poezia, dansul sunt periculoase, riscante, pentru cã cel care le practicã ar putea sfârºi ca cerºetor pe stradã, cântând la flaut.

Nimeni nu a acordat o atenþie prea mare individului, ºi aceasta este cauza fundamentalã a tuturor problemelor. Însã datoritã faptului cã individul pare atât de mic ºi societatea atât de mare, oamenii au impresia cã societatea poate fi schimbatã, dupã care individul se va schimba la rândul lui. Dar lucrurile nu stau deloc aºa, cãci "societatea" nu este altceva decât un cuvânt; existã numai indivizi, nu existã societate. Societatea nu are suflet, în cadrul ei nu se poate produce nicio transformare. Schimbarea este posibilã numai în cazul individului, indiferent cât de micã ar fi aceasta. ªi odatã ce învãþaþi cum sã schimbaþi individul, acest lucru poate fi apoi aplicat asupra tuturor indivizilor, de pretutindeni. Eu cred cã într-o bunã zi vom avea o societate care sã fie în deplinã armonie, care sã fie mult mai bunã decât toate ideile pe care creatorii de utopii le-au produs de mii de ani. Realitatea va fi cu mult mai frumoasã.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
dandragan70

6 mesaje
Oras: Pascani

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:34

salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!
MERGE!!!
Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.
Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.
Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de
citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele
posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!
E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In
urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator
cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat
m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca
trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa
la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau
prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni
m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput
eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am
inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia
saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei
si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu
numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala
de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures
2)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
3)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
4)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
5)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
6)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055
7)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare
se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,
te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;
deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia
.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu
cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala
din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa
spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole
cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu
acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe
pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de
70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta
a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste
articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus
"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura
20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra
sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si
anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat
o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe
site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca
inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI
DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA
LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

paladeflorin75

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 09:43

Pentru a sti daca exista viata dupa moarte ,ar trebui sa cautam mai intai raspuns la: De ce existam, cum am aparut pe pamant,care este scopul nostru, exista dumdezeu? Daca gasim raspus la aceste intrbari va fi mai usor sa gasim raspus la intrebarea " EXISTA VIATA DUPA MOARTE?"

eu
ildiko_jenaki

2 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:11

Eu nu cred in viata de dupa moarte si chiar sper sa nu existe ca fac scandal, consider ca am tras destule pe pamant. Poate ca ceva exista pentru ca uneori avemm senzatia ca am mai trait unele lucruri, banuiesc ca sufletul se reincarneaza dar noua nu ne e dat sa stim.Va pup dulce!

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:44

NUMAI IN IAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valentind_1983

69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:54

Teoria vietii de dupa moarte are o vechime impresioananta. Nu numai ca este veche dar si foarte diversificata.

Iata cateva experiente pe care le dau cu Copy Paste.

{ÎNTR-O camerã mortuarã din New York, prietenii ºi familia se plimbã tãcuþi unul dupã altul în jurul sicriului deschis în care se aflã corpul unui bãiat de 17 ani, a cãrui viaþã scurtã a fost distrusã de cancer. Sfâºiatã de durere, mama bãiatului repetã întruna printre lacrimi: „Acum Tommy e mai fericit. Dumnezeu l-a vrut pe Tommy cu el în cer“. Aºa a fost ea învãþatã sã creadã.

În Jamnagar (India), la o distanþã de aproximativ 11 000 de kilometri de New York, fiul cel mai mare al unei familii cu trei fii aprinde lemnele rugului funerar pe care este aºezat tatãl lor decedat. Trosnetul lemnelor este acoperit de rugãciunile brahmanice de tip mantra, rostite în sanscritã, în care se spune: „Fie ca sufletul care nu moare niciodatã sã continue în strãdania lui sã devinã una cu realitatea ultimã“.}

Desi vorbim de doua religii diferite, ele au o tema comuna. NEMURIREA SUFLETULUI. Iata cum explica alte religii viata de dupa moarte...Copy Paste Again...

{Mulþi oameni care se declarã creºtini cred cã, dupã ce o persoanã moare, aceasta merge fie în rai, fie în iad. Spre deosebire de aceºtia, hinduºii cred în reîncarnare. Potrivit credinþei islamice, dupã moarte va fi o zi de judecatã, când Allah va examina modul de viaþã al fiecãrei persoane în parte ºi o va trimite fie în paradis, fie în focul iadului. În unele þãri, credinþele referitoare la starea morþilor sunt o combinare ciudatã a tradiþiilor locale cu aºa-numitul creºtinism. În Sri Lanka, de exemplu, atât budiºtii, cât ºi catolicii obiºnuiesc sã lase larg deschise uºile ºi ferestrele locuinþei în care se aflã o persoanã decedatã ºi sã aºeze sicriul în aºa fel încât picioarele mortului sã fie îndreptate spre uºa principalã. Ei cred cã, dacã procedeazã astfel, ajutã spiritul, sau sufletul, decedatului sã iasã din casã. Mulþi catolici ºi protestanþi din vestul Africii obiºnuiesc sã acopere oglinzile când moare cineva, pentru ca nimeni sã nu se uite în oglindã ºi sã vadã spiritul defunctului. Apoi, dupã 40 de zile, familia ºi prietenii celebreazã urcarea sufletului la cer.}

Mare diversitate...de credinte, si totusi un punct comun. Toate spun ca ceva supravietuieste mortii. Exista si oameni care sunt rezonabili si sunt constienti ca viata se sfarseste cu moartea. Dar emotional ar dori sa creada ca decedatul nu a murit cu totul si ca e bine totusi unde este acum...

Dar de unde teoria aceasta are asa mai radacini? Raspunsul este: Babilonul antic. Mai dau un Copy Paste....

{Cu privire la acest lucru, profesorul Morris Jastrow jr, de la Universitatea din Pennsylvania (S.U.A.), a scris: „Nici poporul, nici conducãtorii religioºi [babilonieni] nu au admis vreodatã posibilitatea distrugerii totale a ceea ce odatã a fost chemat la viaþã. Moartea [în concepþia lor] era o trecere la o altã formã de viaþã, iar tãgãduirea nemuririi [vieþii prezente] nu fãcea decât sã accentueze imposibilitatea de a scãpa de schimbarea existenþei produsã de moarte“. Într-adevãr, babilonienii credeau cã un anumit tip de viaþã continua dupã moarte sub o anumitã formã. Ei îºi manifestau aceastã credinþã îngropând împreunã cu morþii obiecte pe care credeau cã aceºtia le foloseau în viaþa de apoi.}

Din religiile antichitatii numai una din ele nu credea in nemurirea sufletului. Ci in inviere. Despre care credeti ca vorbesc? Despre iudaism. Evreii credeau in invierea mortilor si nu in nemurirea sufletului. Dar din 322 i.e.n. o data cu elenizarea Orientului Mijlociu printre iudei a patruns ideea de nemurire a sufletului. Imperiul avea limba oficiala limba greaca si cultura greaca este recunoscuta pentru dezvoltarea teoriei de nemurire a sufletului.

Acum ajungem si la inceputurile crestinismului. Stiti cine este fondatorul, este Isus. El a facut invieri pamantesti. Lazar, fiica lui iair au fost inviati si nu trimisi intr-un domeniu spiritual. Isus de cel putin doua ori a comparat moartea cu un somn. Nu degeaba le mai si spunea "Scoala-te". Mai dau un Copy Paste...

{Cu privire la Isus, Miguel de Unamuno, a scris: „El a crezut mai degrabã în învierea cãrnii, potrivit manierei iudaice, ºi nu în nemurirea sufletului, potrivit manierei platonice“. El a ajuns la urmãtoarea concluzie: „Nemurirea sufletului . . . este o dogmã filozoficã pãgânã“. Þinând cont de toate acestea, putem înþelege de ce apostolul Pavel i-a avertizat în mod energic pe creºtinii din secolul I împotriva ‘filozofiei ºi amãgirii deºarte, dupã tradiþia oamenilor, dupã învãþãturile începãtoare ale lumii ºi nu dupã Hristos’.}

Ceea ce este interesant in aceasta teorie este si diversitatea locurilor in care ai putea ajunge...rai, iad, purgatoriu, reincarnare....cate si mai cate.....

Teoria aceasta a incurajat practicarea spiritsmului, practicarea unor obiceiuri care ar putea sugera ca am putea ajuta mortul..., practica indulgentelor...etc.
Practici si obiceiuri care a stors oamenii de bani pe care ii muncea din greu.

Biblia arata ca cei aflati acum in moarte sunt inconstienti, inacapabili sa faca ceva. Si ca intr-o zi dupa Armaghedon vor fi inviati aici pe pamant. (Doar o mica parte a fost ridicata la cer...e vorba de cei in unitate cu Cristos, comostenitorii imparatiei).....

Valentin Dobre
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 12:02

S-a intors cineva de acolo ? Din pacate a crescut numarul unor nebuni ,acesti clarvazatori care aiureaza ca vorbesc cu mortii? si noi le mai dam si bani !

Ticu
senocico_stelian

5 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:30

Daca ai o minte limpede iti poti da seama cã pãmântul nar avea cum sa apara la voia intamplarii cu toata complexitatea de vietuitoare, in aceasta ordine desavarsita ! Da, exista viata vesnica dupa moarte doar daca doresti acest lucru, pentru ca nu o spun eu, ci o spune Dumnezeu care a creat toate lucrurile, si il putem crede pe cuvânt fiindcã este Dumnezeu si nu om ! Daca crezi in el si te lasi condus de El in aceasta viata trecatoare, iti promit ca vei avea viata vesnica pe un nou pamânt !

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:25

De la: senocico_stelian, la data 2009-01-25 16:30:26Daca ai o minte limpede iti poti da seama cã pãmântul nar avea cum sa apara la voia intamplarii cu toata complexitatea de vietuitoare, in aceasta ordine desavarsita ! Da, exista viata vesnica dupa moarte doar daca doresti acest lucru, pentru ca nu o spun eu, ci o spune Dumnezeu care a creat toate lucrurile, si il putem crede pe cuvânt fiindcã este Dumnezeu si nu om ! Daca crezi in el si te lasi condus de El in aceasta viata trecatoare, iti promit ca vei avea viata vesnica pe un nou pamânt !
: sml-innocent0002: Deocamdata cum au aparut universul, pamantul nu se stie nimic, poate in viitor se va afla, pana atunci e bine sa nu ne hazardam unde nu cunoastem. Da, Dumnazeu exista adevarat , El spune ca e viata vejnica, si eu cred in ea, dar nu e nici o dovada ca Domnul spune cum arata aceasta viata, si unde se afla !; adica , viata spirituala , sau materiala,sau pe alt pamant, sau spirite pe acest pamant sau rincarnare, sau plutind prin univers, sau pe alte planele ,sau.. sau ...sau... e.t.c. ! , asta nu stim ca nu a venit nimeni de aolo ; si nu te lua dupa acesti nebuni de " clarvazatori"care pretind ca au luat legatura cu mortii !!

Ticu
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:53

Dincolo nu exista RAI sau IAD ,ci un spatiu comun in care fiecare culege roadele acestei vieti pamantene si da socoteala de faptele sale,nimic nefiind uitat!Deocamdata avem prea putine probe sau date despre acest spatiu si nu dispunem inca de aparatura necesara pt.a-l putea pune in evidenta,dar mai devreme sau mai tarziu,toti vom afla din sursa directa si pe viu ce se afla dincolo,sper sa fie o experienta placuta,voi nu?

kamikazeeviorica

5 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 18:37

am citit tot ce a-ti scris ,este tulburator ,nas vrea sa va supar dar ,stiti ca dumnezeului nui plac lucrurile astea?
ar fii bine destiut ,ca spiritismul ,vrajitoria ,fie ia alba neagra nui plac la dumnezeu
vreti sa stiti daca este viata dupa moarte ?
nimic mai simplu,rugativa l;a dumnezeu ,spuneti sincer ca la unui prieten ce credeti despre el sau viata dupa moarte ,si daca sinteti sincer in rugaciune veti vedea minuni
raspunsul ,poate veni prin mai multe feluri
cu ce sa incep ?
stiu de cineva care avea sotia pe moarte ,doctori nu iau dat multe sanse ziceau ca mai mult de 2-3 zile nu va duce ,daca ducesi atit ,el barbatul ei avea piciorul in ghips a avut accident la mina unde lucreaza,avea piciorul rupt,nevasta lui a facut de 2ori stop cardiac la o operatie ,ziceau doctori ca inima va ceda chiar daca reusise operatia ,avea ceva probleme la uter,
ce credeti ca a facut omul nostru cind a aflat ca nevasta lui nu va trai si nare nici o sansa si nui zise lui orcine ci directorul spitalului care era bun prieten de familie cu ei?
nu a contat ca era multa lume afara in holul spitalului in care era ,sa pus in genunchi cu picirul in ghips cum era si a inceput sa strige in gura mare ,de abia puteau sa-l linisteasca gardieni spitalului
doamne daca existi cu adevarat si daca vrei sa ma ajuti ,terog fa o minune vindecami sotia ,
ce credeti ca s-a intimplt ?la 2 ore dupa ce sa mai linistit apele ,a venit doctorul ,directorul spitalului si ea zis ,ca nu stie ce sa intimplet ,crede ca au gresit doctori sau sa intimplat o minune dar nu spuneau adevarul ?
inima femei era ca si noua nu era nici urma sa fi avut 2 stopuri cardiace si ,la 7 zile dupa operatie femeia pe picioarele ei a iesit din spital
ce zice femeia ca in timpul operatiei sa intunecat totul si nu stia nimic
cum este si normal lao operatie cu anestezie totala
s-a trezit la glasul unui barbat care ii spunea femeie inca nu ti-a sosit ceasul ,cind sa uitat nu era nimeni linga ea numai asistenta care o supraveghea
ce ziceti de asta?
pura intimplare?sau voia lui dumnezeu?acum amindoi umbla la biserica si iii multumesc lui dumnezeu ca ia ajutat
alt caz un barbat de vreo 38 de ani astepta autobuzul de serviciu sa ii duca la mina unde lucreaza,era pe trotuar ,era seara la ora 10,mineri lucreza in 4 schimburi de cite 6 ore
un pusti de 16 ani a furat masina lui taicasu si cu niste prieteni,faceau pe cascadori ,prin oras ,avind viteza mare au intrat in grupul de mineri pe trotuar care asteptau sa mearga la munca
acidentind pe tinarul mminer de 38 de ani grav
veninf salvarea lau dus la spital ,singele prosca din el pe toate partile,lau bagat doctori la aparate dar nu vedeau nimic ,burta lui era plin de singe ca un balon,bagau in el 2 vlitri de singe si dupa 3-4 ore ,trabuiau sa dea iara,aparatele il tineau in viata,nu respira nu avea pulsu bun ,nici bataile inimi nu erau regulate,nu zic ca doctorii nui dadeau nici o sansa,au cerut de la apartinatori sa il deschida[asa ziceau doc]sa vada ce are,apartinatori au vrut sa-l duca la timisoara sau bucuresti,doctori ziceau ca nui cazul ,ca daca moare pe drum trebuie sa plateasca apartinatorii toata cheltuiala de aducere inapoi in oras,lau dus in sala de operatie a doua zii,chiar doctorii se mirau ca inca mai traisete,ziceau intre ei ca logic la cit singe a pierdut nu ar trebui sa traiasca
cind lau taiat a pleznit ,singele,pe fata doctorului de ziceai ca ii in filmele de groaza ,avea in el ficatul rupt in trei bucati ,fierea rupta dar ,sa zic spre norocul lui? nu cred ,asa a vrut dumnezeu,nu era pleznita sa rupt cu o buc de ficat pe ea ,splina rupta un riinichi sfirtecat sa nu zic ca capul avea ca o bucata de singe cu carne de nu lau recunoscut nici apartinatori numai dupa inelu depe deget si ca avea marcile de serviciu la el
iau scos treisfert din ficat ,fierea ,splina iau facut coaterizare la rinichi,ca un fel de ardere cu laser sa iii inchida rana sa nui scoata si ficatul,a zis doctorii ca daca treaba merge,bine il trimit la timisoara ,dar sa nu puna mare speranta apartinatorii
cealalta zi diminata ,minune mare ,bolnavul nostru isi revenise din coma ,zicea ca ,a vazut un barbat in alb cu o coroana pe cap de aur care iii spusese lui;barbatule ti s-a dat o noua sansa nu o irosii in zadar inpacate cu dumnezeu,el te iubeste si nu vrea sa pieri,,
asta zisese bolnavu ,lau dusla timisoara lau operat inca odata ,cu rinichi
acum are 6 ani si ceva de la intimplare si ,ce credeti lucreza in subteran ,ii bine dar trebuie sa tina regim sever
iii multumeste lui dumnezeu ca ia acordat,o sansa
intimplarile astea nu sint bazaconi ,cine vrea pot sa ii dau detali ,numai sa imi spuna
referitor la spiritism si vrajitorii ,exista dar pericol este de la diavol
la dumnezeu nui plac si pedepsete pe orcine ce face asa ceva daca nu acum atunci mai tirziu ,la cei ce merg la piritisti si la vrajitori ii sfatuiesc sa nu mai mearga ci sa marturiseasca aceste lucruri la preot si sa se roage la bunul dumnezeu care iarta pacatele din nestiiinta,dar spune sa nu mai pacatuim
sper ca nu am suparat pe nimeni daca am suparat pe cineva imi cer scuze
vreau numai sa stiii ca iii datoria oricarui crestin sa spina fratelui sau de pericolu de a cadea sub judecata dreapta a lui dumnezu

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:27

De la: kamikazeeviorica, la data 2009-01-25 18:37:47am citit tot ce a-ti scris ,este tulburator ,nas vrea sa va supar dar ,stiti ca dumnezeului nui plac lucrurile astea?
ar fii bine destiut ,ca spiritismul ,vrajitoria ,fie ia alba neagra nui plac la dumnezeu
vreti sa stiti daca este viata dupa moarte ?
nimic mai simplu,rugativa l;a dumnezeu ,spuneti sincer ca la unui prieten ce credeti despre el sau viata dupa moarte ,si daca sinteti sincer in rugaciune veti vedea minuni
raspunsul ,poate veni prin mai multe feluri
cu ce sa incep ?
stiu de cineva care avea sotia pe moarte ,doctori nu iau dat multe sanse ziceau ca mai mult de 2-3 zile nu va duce ,daca ducesi atit ,el barbatul ei avea piciorul in ghips a avut accident la mina unde lucreaza,avea piciorul rupt,nevasta lui a facut de 2ori stop cardiac la o operatie ,ziceau doctori ca inima va ceda chiar daca reusise operatia ,avea ceva probleme la uter,
ce credeti ca a facut omul nostru cind a aflat ca nevasta lui nu va trai si nare nici o sansa si nui zise lui orcine ci directorul spitalului care era bun prieten de familie cu ei?
nu a contat ca era multa lume afara in holul spitalului in care era ,sa pus in genunchi cu picirul in ghips cum era si a inceput sa strige in gura mare ,de abia puteau sa-l linisteasca gardieni spitalului
doamne daca existi cu adevarat si daca vrei sa ma ajuti ,terog fa o minune vindecami sotia ,
ce credeti ca s-a intimplt ?la 2 ore dupa ce sa mai linistit apele ,a venit doctorul ,directorul spitalului si ea zis ,ca nu stie ce sa intimplet ,crede ca au gresit doctori sau sa intimplat o minune dar nu spuneau adevarul ?
inima femei era ca si noua nu era nici urma sa fi avut 2 stopuri cardiace si ,la 7 zile dupa operatie femeia pe picioarele ei a iesit din spital
ce zice femeia ca in timpul operatiei sa intunecat totul si nu stia nimic
cum este si normal lao operatie cu anestezie totala
s-a trezit la glasul unui barbat care ii spunea femeie inca nu ti-a sosit ceasul ,cind sa uitat nu era nimeni linga ea numai asistenta care o supraveghea
ce ziceti de asta?
pura intimplare?sau voia lui dumnezeu?acum amindoi umbla la biserica si iii multumesc lui dumnezeu ca ia ajutat
alt caz un barbat de vreo 38 de ani astepta autobuzul de serviciu sa ii duca la mina unde lucreaza,era pe trotuar ,era seara la ora 10,mineri lucreza in 4 schimburi de cite 6 ore
un pusti de 16 ani a furat masina lui taicasu si cu niste prieteni,faceau pe cascadori ,prin oras ,avind viteza mare au intrat in grupul de mineri pe trotuar care asteptau sa mearga la munca
acidentind pe tinarul mminer de 38 de ani grav
veninf salvarea lau dus la spital ,singele prosca din el pe toate partile,lau bagat doctori la aparate dar nu vedeau nimic ,burta lui era plin de singe ca un balon,bagau in el 2 vlitri de singe si dupa 3-4 ore ,trabuiau sa dea iara,aparatele il tineau in viata,nu respira nu avea pulsu bun ,nici bataile inimi nu erau regulate,nu zic ca doctorii nui dadeau nici o sansa,au cerut de la apartinatori sa il deschida[asa ziceau doc]sa vada ce are,apartinatori au vrut sa-l duca la timisoara sau bucuresti,doctori ziceau ca nui cazul ,ca daca moare pe drum trebuie sa plateasca apartinatorii toata cheltuiala de aducere inapoi in oras,lau dus in sala de operatie a doua zii,chiar doctorii se mirau ca inca mai traisete,ziceau intre ei ca logic la cit singe a pierdut nu ar trebui sa traiasca
cind lau taiat a pleznit ,singele,pe fata doctorului de ziceai ca ii in filmele de groaza ,avea in el ficatul rupt in trei bucati ,fierea rupta dar ,sa zic spre norocul lui? nu cred ,asa a vrut dumnezeu,nu era pleznita sa rupt cu o buc de ficat pe ea ,splina rupta un riinichi sfirtecat sa nu zic ca capul avea ca o bucata de singe cu carne de nu lau recunoscut nici apartinatori numai dupa inelu depe deget si ca avea marcile de serviciu la el
iau scos treisfert din ficat ,fierea ,splina iau facut coaterizare la rinichi,ca un fel de ardere cu laser sa iii inchida rana sa nui scoata si ficatul,a zis doctorii ca daca treaba merge,bine il trimit la timisoara ,dar sa nu puna mare speranta apartinatorii
cealalta zi diminata ,minune mare ,bolnavul nostru isi revenise din coma ,zicea ca ,a vazut un barbat in alb cu o coroana pe cap de aur care iii spusese lui;barbatule ti s-a dat o noua sansa nu o irosii in zadar inpacate cu dumnezeu,el te iubeste si nu vrea sa pieri,,
asta zisese bolnavu ,lau dusla timisoara lau operat inca odata ,cu rinichi
acum are 6 ani si ceva de la intimplare si ,ce credeti lucreza in subteran ,ii bine dar trebuie sa tina regim sever
iii multumeste lui dumnezeu ca ia acordat,o sansa
intimplarile astea nu sint bazaconi ,cine vrea pot sa ii dau detali ,numai sa imi spuna
referitor la spiritism si vrajitorii ,exista dar pericol este de la diavol
la dumnezeu nui plac si pedepsete pe orcine ce face asa ceva daca nu acum atunci mai tirziu ,la cei ce merg la piritisti si la vrajitori ii sfatuiesc sa nu mai mearga ci sa marturiseasca aceste lucruri la preot si sa se roage la bunul dumnezeu care iarta pacatele din nestiiinta,dar spune sa nu mai pacatuim
sper ca nu am suparat pe nimeni daca am suparat pe cineva imi cer scuze
vreau numai sa stiii ca iii datoria oricarui crestin sa spina fratelui sau de pericolu de a cadea sub judecata dreapta a lui dumnezu
Ceea ce faci tu e crima impotriva limbii romane!Dumnezeu nu iarta asemenea orori,ai mare grija,s-ar putea sa-ti petreci viata de apoi in Iad luand lectii de gramatica de la niste ingerasi mai inchisi la culoare!

honeyank78

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:30

Trebuie sa credem,de pe vremea egiptenilor se stia de viata dupa moarte..si puneau mumiilor lucruri pamantesti ,cum ar fii banuti...merinde etc...ceva ceva tot ne asteapta de asta sant6 sigura ..dar nu stiu exact...numai E(Dumnezeu)l poate stii!!

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:03

Da exista viata dupa moarte,dar lumea este impartita dupa modul de a o explica. Crestinii cred viata vesnica in RAI sau in terifiantul IAD.
Altii isi explica acest RAI in mod diferit;in planuri diferite pe baza legii rezonantei energiilor Cosmice. Altfel spus cu cat sufletulspiritul omului,care paraseste corpul fizic la moarte,in viata pamanteana este mai iluminat,mai spiritualizat,cu atat el rezoneaza intrun plan superior. Daca ne luam dupa slujba preotilor,atat ticalosul cat si credinciosul pur,merg in acelasi loc de verdeata: RAIUL toti adormiti acolo pana la reinviere. O alta teorie falsa a unor religii crestine este ca Isus ne-a adus mantuirea pacatelor noastre. Total gresit. Azi n-ar mai fi nici un pacatos,niciun criminal,violator,hot,borfas,etc. Isus a dat exemplul de perfectiune omului,dar omul nu I-a inteles mesajele si nici nu I-a urmat exemplul. Mantuirea noastra prin sacrificiul Sau ar fi insemnat o lume ideala fara josnicie,fara sensibilitate,fara egoism,fara acumulari de bogatii efemere. Dimpotriva;
mila,compasiune,grija fata de semeni,iubire,altruism,sacrificiu,etc.
Imaginatia Apostolilor despre Iad este atat de infricosatoare ca si cum unul din ei ar fi fost pe acolo. Respingerea altor doctrine cu mult inaintea crestinatatii,a scrierilor esoterice(secrete,nedezvaluite profanului) cat si a celor exoterice(dezvaluite)respingere de catre doctrinele religioase nu poate fi decat ingusta,aroganta in sensul cunoasterii de catre acestea a adevarului absolut.
Datoria omului pe pamant,creat de Dumnezeu,este aceea de a atinge perfectiunea. De a se inalta spiritual catre EL. De a-i marturisi Lui greselile,
de a se ruga Lui si Mantuitorului,oriunde se afla in timp si spatiu,fara
intermediari. Intermediarii au doar rolul de a aminti spusele Lui Isus si legile Divinitatii,ca Dumnezeu este UNIC,ATOT-CREATOR,ATOT-STIUTOR,ATOT-PUTERNIC si nici decum de a ierta ei(intermediarii)pacatele,de a mantui in nulele Lui.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:39

... aleluia brother ... dar pina atunci ne mai traim si viata dupa ceva teorii stintifice, nitel budiste, putin esoterice, oleaca exoterice ... dar nu crestineste ... doamne fereste ... adica o bulibaseala placuta dar mai ales ''confortabila moral'' ... lasa ca perfectiunea o atingem ''data viitoare'' ... sau mai bine sa o atinga alti ... in numele nostru ... HAHAHAHAHAHAHA ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:47

De la: gabita, la data 2009-01-11 20:50:57
Dar ,inviere dupa ...ce ??? fii mai explicit .

Inviere dupa moarte. Toate religiile spun foarte clar. Ne pierdem timpul cu un lucru dat mura in gura de toate religiile. Moartea este doar o trecere. Singurul lucru rau la moarte este suferinta dinainte de moarte si momentul punctual.
Dar chiar, noi ce sintem? Nimic?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:09

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-25 17:53:06Dincolo nu exista RAI sau IAD ,ci un spatiu comun in care fiecare culege roadele acestei vieti pamantene si da socoteala de faptele sale,nimic nefiind uitat!Deocamdata avem prea putine probe sau date despre acest spatiu si nu dispunem inca de aparatura necesara pt.a-l putea pune in evidenta,dar mai devreme sau mai tarziu,toti vom afla din sursa directa si pe viu ce se afla dincolo,sper sa fie o experienta placuta,voi nu?

ciprian251979

2 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:14

EXISTA VIATA DE DUPA MOARTE !
CITITI EVANGHELIA DUPA LUCA capitolul 16-19:31
Noi nu traim la intamplare, viata este un dar de la Dumnezeu,de acea dupa moarte da socoteala, raspundem de viata pe care am trait-o aici pe pamant.
Nici bogatul din pilda Domnului Isus nu a crezut , pana ce nu a ajuns in iad, dar aici este totul prea tarziu.
Ascultati de Dumnezeu si veti trai vesnic.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 10:02

Pentru mine,cea mai logica si de inteles,este Legea Karmica si care nu intra in contradictie nici cu Crestinismul,nici cu invataturile lui Iisus,care devine chiar Mintuitorul ....si ma voi explica ! cred ca sufletul vine la intrupare - unii spun de 7 ori,altii zic de 9 ,pentru purificare.....fiecare viata traita aici se insumeaza si faptul ca ne nastem intr-o zodie sau alta,vorbeste despre experienta pe care trebuie s-o capatam si optiunile pe care trebuie sa le facem ! DUMNEZEU intrupat in persoana lui Iisus, ne spune chiar el ca este Alfa si Omega ; adica exact inceputul si sfirsitul vietii pe pamint ; ne mai spune ca,urmindu-l pe El,ne vom mintui ....ne vom mintui DE CE ? de lantul karmic, dupa parerea mea ! prin iubirea fierbinte declansata de intelegerea cine-i el si de ce ni s-a oferit ca model suprem, ne ardem karma si ne eliberam de obligatia de a mai reveni aici....vom urca,in conformitate cu vibratia sufletului, intr-o alta dimensiune vibratorie,cu alte caracteristici !
P.S si mai cred ca Pamintul ,ca scoala a sufletelor,nu-si va modifica vibratia trecind intr-o alta dimensiune energetica ! vor pleca de aici doar sufletele evoluate....asta apropos de teoria anului 2012!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:45

De la: gabigabi, la data 2009-01-27 10:02:54 Pentru mine,cea mai logica si de inteles,este Legea Karmica si care nu intra in contradictie nici cu Crestinismul,nici cu invataturile lui Iisus,care devine chiar Mintuitorul ....si ma voi explica ! cred ca sufletul vine la intrupare - unii spun de 7 ori,altii zic de 9 ,pentru purificare.....fiecare viata traita aici se insumeaza si faptul ca ne nastem intr-o zodie sau alta,vorbeste despre experienta pe care trebuie s-o capatam si optiunile pe care trebuie sa le facem ! DUMNEZEU intrupat in persoana lui Iisus, ne spune chiar el ca este Alfa si Omega ; adica exact inceputul si sfirsitul vietii pe pamint ; ne mai spune ca,urmindu-l pe El,ne vom mintui ....ne vom mintui DE CE ? de lantul karmic, dupa parerea mea ! prin iubirea fierbinte declansata de intelegerea cine-i el si de ce ni s-a oferit ca model suprem, ne ardem karma si ne eliberam de obligatia de a mai reveni aici....vom urca,in conformitate cu vibratia sufletului, intr-o alta dimensiune vibratorie,cu alte caracteristici !
P.S si mai cred ca Pamintul ,ca scoala a sufletelor,nu-si va modifica vibratia trecind intr-o alta dimensiune energetica ! vor pleca de aici doar sufletele evoluate....asta apropos de teoria anului 2012!
vai gabigabi,cit de mult te inteleg !si PDL ul a murit si totusi traieste in simbioza cu PSDul,vai tu o tin numai in orgasme de cind sint demnitara,ce senzatiie !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:13

Gabigabi' il ucizi pe Putin,ii dai cu tifla in ignoranta. Albert Einstein spunea;
"doua lucruri sunt infinite,Universul si Prostia,dar in ce priveste Universul nu sunt chiar sigur"
Pentru cine vrea sa citeasca si alte informatii despre tema data le poate gasi in brosura scrisa de prof. Scarlat Demetrescu;
"Misterele vietii de dincolo de moarte"
Dau si cateva citate din Cartea "Puterea gandului"
"cei mai educati oameni sunt cei care se educa singuri si care nu cred ca ei stiu totul"
" ..sunt doua metode de a invata; din experientele tale si din experientele altora. Exista intotdeauna cineva mai bun decat tine in toate domeniile,precum si in urma ta,sunt multi mai slabi,accepta aceasta realitate"
"..intotdeauna fii tu insuti,nu fi copia altora si nu te schimba de dragul altuia...
creaza-ti propria personalitate... fii stapan pe tine si nu lasa pe altcineva sa-ti controleze viata"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:30

multumesc @popic - tocmai asta faceam :eram eu insumi ,cu gindurile si intelegerea mea....multa,putina?atit cit ma tin puterile mintii,dar intotdeauna v-am transmis o idee noua ! ca n-ai inteles-o tu sau altii ,ce conteaza ! chiar am fost curioasa sa vad citi vor intelege : ca venim la intrupare pina il acceptam pe mintuitor ! ca timpul nostru s-a cam terminat si nu-l mai avem la dispozitia noastra pentru a medita si filozofa ....il urmezi,il intelegi, il iubesti ? bine ! daca nu - Nu ! la revedere ! ne vedem in viata viitoare !
dar,te rog, cind mai dai sfaturi de bun-simt, asigura-te ca nu l-ai uitat dincolo de forum !

flaviucolt

11 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:35

eu nu cred ca exista viata dupa moarte ...sunt sigur ca exista, de spus se pot spune multe , sunt 2 variante : una sa crezi ca nu exista viata dupa moarte si sa nu existe si a 2 sa crezi ca nu exista viata dupa moarte si sa existe , acum ma intreb ce te faci daca exista , ti-ai trait viata cu ideea ca maine mori si sa nu cumva sa nu faci ceva ce ti-ai fi dorit cat traiesti si descoperi ca de fapt cei 70-80 de ani (in cazurile fericite ) sunt aproape egali cu 0 comparativ cu o vesnicie , eu cred ca exista un Dumnezeu in primul rand , apoi ca exista viata dupa moarte si in ultimul rand ca D-zeu va fi drept si va judeca pe fiecare dupa faptele lui

xxfanuxx

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:00

mie imi place sa fiu un pic mai realist nu ca nu as crede in dumnezeu . Dar hai sa o luam de la incepu, din ce este format corpul omenesc carne, oase,etc .
traim pentru ca respiram, corpului iii trebue oxigen ca sa traeasca cand corpu nu mai primeste oxigen
celulele mor nu? Bun si dupa aceia?
Nimic

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:37

Gabigabi; Ma tem ca m-ai intelest total gresit. Tocmai iti apreciam gandirea neinregimentata,deschisa oricaror alte conceptii. Exemplele ulterioare se
adresau acelora care refuza din start si alte surse de informare.
Nu-mi permit sa dau sfaturi;imi exprim pareri personale. Transcriu si pe ale altora de a caror intelepciune ma simt smerit. Nu incit pe nimeni sa le insuseasca. N-am apostrofat pe nimeni ca nu este de acord cu parerea mea.
Fiecare este raspunzator de formarea sa intelectuala,de modul sau de viata
si de ce doreste sa fie. Accept o ideie buna,o gandire buna fie ea si de la un tanar sau de la unul mai invarsta,atat timp cat ideea sa n-am intalnit-o.
In acest sens am dat unul din citatele din postarea anterioara. Te rog mai citeste odata primele doua fraze din postarea anterioara,citatul din Albert Einstein si legatura dintre ele.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:59

Am citit @popic si,degeaba : intelesul pentru mine este acelasi ! ca-i dau cu tifla-n ignoranta lui Putin .... si zicerea lui Einstein cu prostia care exista cu siguranta ! o sa te rog totusi sa-mi spui despre ce-i vorba,caci nu stiu ce-i cu Putin....asta pentru ca sunt un om impaciuitor si mai curind ma intereseaza ideea decit schimbul de replici acide !

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:20

Gabigabi; Din punctul meu de vedere nu este nici o replica acida la adresa ta,era referirea la poza cu chipul lui Putin.a unui ID. Pace!

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 12:38

gabi...Exact asta am vrut sa spun si eu,poate n-am fost explicit.
Astfel de persoane pe forum te vor ironiza,sau apostrofa pentru ideile si
convingerile tale.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:49

AHA ! ! @popicule - m-am dus inapoi pe forum sa-l caut pe " Putin" si l-am gasit ! am citit ce-a scris @homemarcel si am inteles despre ce ziceti voi si asa se dovedeste ca nu intotdeauna frazele scurte sunt si clare si concise,ci pot da nastere la confuzii.....cit despre replicile acide @emil, am vrut sa spun ca nu sunt adepta "intepaturilor" ; inclin sa cred ca cei care intra pe un forum,pe un anume subiect,au ceva de spus,dar si de "auzit" si intepaturile,din pct.meu de vedere ,sunt pierdere de vreme ! asadar,cuvintul Pace este cel mai potrivit ptr.un om care se declara impaciuitor.....

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: