back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Existã viaþã dupã moarte?

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
soulmirror

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 17:24

pt mickky:
sunt doua mari categorii de oameni : cei care gandesc, si cei care merg pe principiul ,, crede si nu cerceta,,. Religia a fost facuta pentru cea de a doua categorie.
daca ar fi sa fiu adepta a lui Budha, as afirma ca cea de-a doua categorie se va reincarna de mai multe ori, pana sa inteleaga cum sta treaba.
daca as fi o adepta a filozofiei vedice, as spune ca pentru ei , e cale lunga sa se integreze in lumina, dar pentru ca sunt botezata, fara voia mea, crestina, pot spune, uitandu-ma in jur, ca planul evreilor de acum 2008 ani, a fost bine gandit.
pt. dianaid: in general nu intru in polemici cu oamenii care stau inchistati in ideile lor si nu inteleg nimic, sau aproape nimic din ceea ce spun ceilalti, si dupa cum vad, esti foarte bine ancorata.
Draga mea, oamenii ca tine au nevoie sa spuna de o mie de ori ,,il am pe Cristos'', si daca repeti de multe ori, indiferent cat de opaca ti-e gandirea, chiar ai sa crezi ca-l ai. Eu am incercat sa inteleg ce a spus el, si sa ma comport ca atare. Multa bafta !!!


mickky

8 mesaje
Membru din: 30/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 17:50

pt dianaid Nu a zis nimeni ca este perfect! De Iisus avem nevoie pentru ca el a venit sa ne arate cum putem sa ne curatam sufletele si sa alegem calea dreapta prin faptele si comportamentul nostru! Dar in fine...........nu are rost sa-ti mai explic pentru ca tu crezi ca daca spui "CRED" este suficient. Daca Ii intelegi vorbele lui Christos asa cum ai inteles si ceea ce am spus eu si Marcela..........e clar! Crede in continuare si nu fa nimic pentru tine si ceilalti, mai mult pentru ceilalti, si va fi suficient sa zici CRED IN IISUS!



necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 08:40

Moartea pentru mulþi este o eliberare, nu simþi nimic, decât o stare de liniºte ºi pace. Dar poate nu pentru toþi moartea e eliberare...depinde cum ai trãit în viaþa materialã...Poate chiar existã acest rai sau dimpotrivã iad... sau poate se terminã totul... cine ºtie?


balabanandrei

335 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bacau

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 10:11

Daca nu ar exista viata dupa moarte, de ce atunci au murit si vor muri atatea generatii de oameni? E o MARE NEBUNIE sa crezi ca nu exista viata dupa moarte.


„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 14:28

va recomand sa cititi cartea Romani. o gasiti in Biblie, in Noul Testament! Domnul sa va lumineze!!!


dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 14:29

(Epistola lui Pavel catre Romani)


balabanandrei

335 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bacau

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 16:39

Pentru dianaid_c
De ce ne recomanzi episola catre romani?


„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 18:29

;;;;;;DA;;;;;;!! Eu cred in viata de dupa moarte!!!!!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 13:25

;;;;;;NU VA MAI STRESATI;! EXISTA;; VIATA DUPA MOARTE;;! DAR ;;TRAITI-VA AICI VIATA;;! PE ASTA O VEDETI! ;;CEALALTA?? O VE-TI VEDEA,,,,


dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 08:19

va recomand epistola catre romani pt ca is convinsa ca veti gasi acolo multe raspunsuri la intrebari. ba chiar cred ca sunt sanse sa pricepeti lucruri pe care inca nu le-ati inteles. si cu siguranta Pavel (care a scris epistola), stie mult mai bine sa explice decat mine.
e mai mult decat o recomandare: e o provocare! Spor la citit!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:55

;;;;;;;;; Mie mi-ar placea ;tare mult, sa stiu, ce ma asteapta,,,dincolo!


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 23:39

Printre cei multi ce se considera informati stiintific sintagma (natura umana) , ar fi un concept pur teologic ce trebuie exclus din dezbaterile si cercetarile stiintifice, ceea ce ma face sa simt destul de acut sentimentalismul filozofic al lumii de astazi...

Intre natura omului si conceptul legii naturale, ( cel din urma cu mult mai controversat ) am convingerea ca se poate spune fara a se gresii ca: natura umana ,legea naturala si teologia se intrepatrund .

Drept urmare metodele rationale cat si cele filozofice luate separat, nu pot sustine conceptul legii naturale in lipsa credintei si-a teologiei.

Razandu-si in barba, adversarii legii naturale s-au aratat de acord ,deoarece credinta in supranatural este necesara in a crede ( in legea naturala) iar acest concept ultim, trebuie aruncat in afara discursului sau cercetarii stiintifice, trebuie abandonat in sfera stricta a misterelor si studiilor teologice.
Si unde am reusit a ajunge la un moment dat ?...simplu: ...legea naturala fondata pe ratiune si cercetare rationala, pur si simplu s-a vaporizat prin obstructionare reciproca a celor doua curente de gandire.

Cine indrazneste astazi a crede in legea naturala, are parte de ostilitatea ambelor tabere: prima simte un antagonism fata de religie, cea de-a 2-a te suspecteaza ca introduci pe Dumnezeu si misticismul pe usa din dos.
Daca primul grup considera... credinta si nu ratiunea ca este singurul instrument de cercetare a naturii umane si a scopurilor ce-i sunt necesare omului inlocuind complet filozofia cu teologia,.... al 2-lea dimpotriva, afirma sus si tare independenta filozofiei fata de credinta !... postuland capacitatea ratiunii umane in a descoperii legile fizicii , eticii si-a ordinii naturale.

Fiind adeptul unui concept de ordine
natural multi sistemic, de legi naturale ce pot fi la un moment dat descoperite de catre ratiunea umana, pot fi catalogat a avea o atitudine anti-religoasa.

Atunci anti religiosii au fost si Sf.Toma cat si evlaviosul protestant H.Goutis,...si,si, si...
In fine...existenta unei ordinii in legea naturala nu pune la indoiala daca Dumnezeu a creat ori nu aceasta ordine dar nici nu poate inchide CALEA capacitatilor si-a ratiunilor umane in a descoperi acesta ordine a lumii naturale avand ca har ratiunea daruita omului de insusi Dumnezeu.
Pentru a nu exista nici un fel de dubii am sa rezum :...afirmarea unei ordini a legilor naturale ce pot fi descoperite la un moment dat de catre ratiunea umana nu poate fi ....nici pro,... nici anti-religioasa.

Sf Toma, impartasea ideea ca omul se distinge de animale pentru ca Dumnezeu l-a inzestrat cu ratiune, ratiune ce ii permite omului de a actiona deliberat pentru atingerea scopurilor constiente ridicandu-l deasupra nivelului de comportament strict instinctual......

Lipind acest rationament precum banda lui Mobus, ratiunea fiind in acord cu morala , atunci cred ca se poate sesiza binele obiectiv pentru om si imi dictez propriile mijloace pentru atingerea acestui scop.

Acum intreb : .... tablele lui Moise scrise de catre insusi Dumnezeu ( decalogul ) nu-i o Lege ?...nu-i una a eticii divine ?.....din care-au derivat legile etice ale naturii socio-umane...?
In spatele caror legi ne ascundem si pe care dintre ele le respectam ?....

Nu trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si Lui Dumnezeu ce-i al Lui Dumnezeu ?....da ? ..au ba !... Exista Dumnezeu ?..."sa pariem ca da" , cum spunea Blaise Pascal.
Ne supunem legii ?...au ne situam unipersonal in cadrul unei singure legi " legii naturii"?..." legii divine " ?...ori ne supunem legii universalitatii naturale ?... Carei legi umane,teologice, religioase ,spirituale ?.... si si si..intr-un final legiiiiii,...carei legi ?...

Nu exista viata dupa moarte !....Descartes spunea : " Gandesc, deci exist "...
Nuveti mai vietuii, dar veti exista !...cum ?!....va voi spune cu alta ocazie.

Noapte buna !... copiii


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:49

Da exista ! Sufletul este nemuritor . Nu numai religiile spun asta , dar si stiinta medicala . De la celebra carte Viata dupa Moarte , scrisa de catre Raymond Moody , au aparut inca multe altele , scrise de catre medici , psihologi , teologi . Toate aduc argumente . Argumente gasim si in cercurile de cunoscuti . Trairile extracorporale , nu sunt atat de rare precum se crede .


mihai_suhani

68 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Satu Mare

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 12:13

Sunt ateu. Nu voi incerca sa-i conving pe oamenii religiosi ca gresesc si de aceea nu voi comenta in nici un fel raspunsurile lor.E dreptul fiecaruia sa gandeasca dupa cum ii dicteaza constiinta si pregatirea pe care o are.Revenind la intrebarea care s-a pus raspunsul meu este NU. Nu exista viata dupa moarte. Raspunsul ar putea fi totusi nuantat.Se stie ca in ultimul secol speranta de viata a oamenilor a crescut simtitor ajungand sa depaseasca 70 ,chiar 80 de ani,functie de sex si de nivelul de trai si de civilizatie.Durata de viata mai poate fi marita si prin iinginerie genetica. Specialistii in genetica au descoperit o gena,pe care au numit-o gena imbatranirii si sustin ca intervenind asupra acestei gene vor incetini fenomenul de imbatranire al individului,omul ajungand astfel sa traiasca mult peste 100 de ani.Si ceva si mai spectaculos dar plauzibil si realizabil ar fi clonarea umana.Prin clonare,din ADN-ul unei persoane disparute s-ar putea obtine o copie fidela a celui disparut doar prin puterea mintii omului fara nici o interventie a vreunei divinitati.Sunt desigur probleme a caror raspuns se va da in viitorul apropiat.


rh_nistea

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 12:40

...unii au intrebat daca este viata inainte de moarte...


dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 14:14

De ce va e mai usor sa citati si sa credeti ce au spus nu-stiu-care filozofi, si invatati, si clerici...etc, decat ce spune Dumnezeu in Cuvantul Lui???? cititi biblia si convingeti-va! exista si viata dupa moarte, dar exista si moarte vesnica...dupa moarte!!!


hoosier

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 03:29

De la: sch_marcela, la data 2008-10-09 17:24:17
pt mickky:
sunt doua mari categorii de oameni : cei care gandesc, si cei care merg pe principiul ,, crede si nu cerceta,,. Religia a fost facuta pentru cea de a doua categorie.
........
pt. dianaid: in general nu intru in polemici cu oamenii care stau inchistati in ideile lor si nu inteleg nimic, sau aproape nimic din ceea ce spun ceilalti, si dupa cum vad, esti foarte bine ancorata.......


Mie mi se pare ca tu esti inchistata in ideile tale...
Ai impresia ca "Crede si nu cerceta" este un principiu religios. Ei bine, te inseli amarnic. Daca ai fi "cercetat" - asa cum pretinzi altora - ai fi aflat ca dimpotriva, Biblia indeamna:

1Tes 5:21 Ci cercetaþi toate lucrurile, ºi pãstraþi ce este bun.

Te invit sa faci primul pas pentru iesirea din propria inchistare :
Verifica-ma!


dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 08:20

si eu te invit sa faci primul pas spre cercetare: citeste toata cartea tesaloniceni (sau macar prima epistola), si poate vei reusi sa intelegi la ce se refera versetul citat. altfel, s-ar puta ca scoaterea lui din context sa te induca in eroare. citeste si pricepe bine ce-i acolo! crede-ma ca nu sunt pe principiul "crede si nu cerceta". dar, atunci cand cercetezi si descoperi pe propria ta piele un lucru...nu mai ai indoieli!
si...mai important decat orice pentru mine e...sa ascult de Cristos! Sa ma fereasca Dumnezeu sa ma cred mai desteapta eu (o fiinta limitata) decat El (Dumnezeu din vesnicie in vesnicie)!!!!!!


Nykoll

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Satu Mare

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 16:23

Pai...sincer,deocamdata eu nu am fost contactata de nici un mort... ...asa k n prea pot sa crd k exista viata dupa moarte...sau c???CAREVA DINTRE VOI A VORBIT K UN MORT???si c a zis mortu respectiv?ca se simte mort?
Oamenilor le e prea greu sa accepte k la un moment dat nu vor mai exista,asa k subconstient inventeaza tot felul de povesti de genul acesta...precum viata dupa moarte
Asa k traiti km credeti k e mai bn...pt k va spun eu:doar o viata avem!!!!


soulmirror

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 15:23

De la: dianaid_c, la data 2008-10-14 14:14:38De ce va e mai usor sa citati si sa credeti ce au spus nu-stiu-care filozofi, si invatati, si clerici...etc, decat ce spune Dumnezeu in Cuvantul Lui???? cititi biblia si convingeti-va! exista si viata dupa moarte, dar exista si moarte vesnica...dupa moarte!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
ACUM SUNT IN DILEMA......BIBLIA A SCRIS-O DUMNEZEU CU MANA LUI, SAU NISTE OAMENI CARE AU AFIRMAT, SI TREBUIE SA-I CREDEM PE CUVANT, CA AU REDAT ,, CUVANTUL DOMNULUI,, DE CE NU AS STA SA-I ASCULT SI PE ALTII, SA CITESC SI ALTE SCRIERI, SA CERCETEZ, SI SA-MI FORMEZ PROPRIA OPINIE........ASTA AM VRUT SA SPUN.....TOT CE S-A SCRIS, A FOST SCRIS TOT DE OAMENI, INTRADEVAR, SA LUAM CE-I MAI BUN DIN TOATE ASTEA SI SA TRAIM CINSTIT SI CURAT.

IAR IN BIBLIE, SE VEHICULEAZA , ALATURI DE ALTE IDEI NASTRUJNICE SI ACEEA ,, CREDE SI NU CERCETA.
NUMAI ANUL TRECUT, O BUNA PARTE DIN TIMP, AM FOST NEVOITA SA STAU ALATURI DE OAMENI CARE CREDEAU ORBESTE IN SCRIERILE DOMNULUI, SI CARE INDEPLINEAU FARA CUSUR OBICEIURILE ORTODOXE, CARE MI-AU FACUT CAPUL PRASTIE CU INVATATURILE DOMNULUI.
SINCER LE ADMIRAM CA PUTEAU FI ASA CREDINCIOASE, CURATE SPIRITUAL, PLINE DE ABNEGATIE SI SARITOARE. bOMBA
DUPA CATEVA LUNI SI-AU DAT ARAMA PE FATA, INTERESUL LOR A FOST BANUL, CARE ATUNCI CAND NU L-AU OBTINUT, S-AU SCHIMBAT TOTAL, TOTUL A FOST O INTRIGA SI UN TEATRU MURDAR.
TOT CE AM VRUT SA SPUN ESTE CA TREBUIE SA TRAIM ACUM, AICI, CINSTIT, CURAT, CA DE ACEEA SUNTEM OAMENI, NU MA POT SIMTI VINOVATA, SAU NU-MI POATE FI TEAMA, DACA NU FUR, NU INSEL, NU OMOR, DACA-I AJUT PE CEI MAI SLABI, DACA INCERC SA FIU OBIECTIVA IN JUDECATA MEA.

SI INCA UN LUCRU, POATE NU PRICEP EU BINE, DE CE POPORUL ALES DIN BIBLIE, ESTE TOCMAI CEL CARE IL RENEAGA PE ISUS ?


hoosier

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 02:34

sch_marcela:

Nu zice nimeni sa nu citesti si alte carti si sa-ti formezi propria opinie. Ceea ce diferentiaza insa Biblia de restul cartilor este Puterea pe care aceasta o dezvaluie si care sta in spatele ei.



Despre experienta ta cu aceia care "credeau orbeste" in scrierile Domnului, nu uita ca pana si Isus a avut un Iuda langa El care a procedat similar. Aici este toata minunatia Lui: El s-a dus la moarte chiar si pentru beneficiul unor asemenea oameni - sperand ca poate intr-o buna zi se vor intoarce de la faptele lor...



(Nota : Ortodoxismul de azi si biserica crestina din secolul I - atat cat e descrisa in Biblie - difera in multe privinte)



Cea mai interesanta intrebare a ta mi se pare a fi: "DE CE POPORUL ALES DIN BIBLIE, ESTE TOCMAI CEL CARE IL RENEAGA PE ISUS ?"

Pe scurt as zice: pentru ca evreii se asteptau ca Isus sa le stabileasca o imparatie, aici pe pamant, care sa ii scape de toti dusmanii, si in care ei sa aiba tot ce vor - un fel de trai-pe-vatrai... (iti suna asemanator cu aspiratiile omului de azi???)

Insa Isus le-a oferit cu totul altceva. Si atunci L-au respins.



Numai bine.



P.S. dianaid_c - contextul versetului pe care l-am dat (o lista de sfaturi si indrumari pentru adunarea din Tesalonic) sustine afirmatiile mele dinainte.



dianaid_c

10 mesaje
Membru din: 8/10/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:18

(pt robertbuna: indemnul de a citi intreaga epistola catre tesaloniceni era pentru marcela si ceilalti. am inteles intentiile si afirmatiile tale. fii binecuvantat)

legat de Biblie si Autorul /autorii ei... cred ca o dovada puternica a faptului ca oamenii aia n-au scris de la ei, sunt profetiile si implinirea lor. (asta pe langa puterea pe care o are de a transforma - putere pe care am simtit-o si o vad pe propria mea piele in special, dar si in viata altora).
am sa revin cu niste informatii referitoare la profetiile lui Isaia.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:51

De la: Nykoll, la data 2008-10-15 16:23:46 Pai...sincer,deocamdata eu nu am fost contactata de nici un mort... ...asa k n prea pot sa crd k exista viata dupa moarte...sau c???CAREVA DINTRE VOI A VORBIT K UN MORT???si c a zis mortu respectiv?ca se simte mort?
Oamenilor le e prea greu sa accepte k la un moment dat nu vor mai exista,asa k subconstient inventeaza tot felul de povesti de genul acesta...precum viata dupa moarte
Asa k traiti km credeti k e mai bn...pt k va spun eu:doar o viata avem!!!!
;;;;;;;Nu, rade!! Se poate vorbi, cu spiritul persoanelor, decedate!Eu, am vorbit, cu 3spirite! NU!! Sunt ;aberatii;! Este; adevar, pur;! In mare o sa ti explic! In; 20mai 1972, fratele meu, avea ;;35ani , serba; 10ani casnicie, o sotie de ;31ani, ;;2 fetite de 7-9ani!;;;Aveau de toate, apartament, cumparat, masina, bani, el era maistru, ea, brigadiera, la o fc, de textile1 Nimeni si nimic, s-ar zice, ca nu le-ar fi ;;tulburat; linistea si fericirea fam! Nu stiam sa aiba probleme, in casnicie! ;;;;DAR,,,,,se pare ca ;dracu; si-a bagat, coada, si,,, s-a-ntamplat o tragedie! I-am gasit dupa ;;4 zile; pe toti ;;4;; morti in casa! N-a auzit nimeni nimic, n-a lasat, nici un bilet! Ea ;femeia;; si-a ;omorat, sotul, fetitele, apoi ;;;s-a spanzurat, in baie, de sarmele pt, haine; cu coarda; fetitelor;! ;;;MOTIVUL???,,,,, NECUNOSCUT


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:52

Nu inteleg de ce nu s-a inregistrat, tot mesajul!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:01

Disperati, am apelat, la singurul ;medium; care era in anul 1982, de ; care am auzit!;;Am fost ;langa ;Craiova; la ;;Cioroiu-Nou, la ; o fata ;;Florica, in sept, 1983, care aa chemat, spiritele, fratelui meu, a nevestei si-a nepoatei! NU!! ;;I-am spus ;nimic; fetei, care intra in ;transa; dormind, noi, ne gandeam la morti si ea ;spunea ;dormind; felul cum au murit! ;;Am auzit;; 3 morti, fara ;lumina; un ;barbat;; si 2 fetite;;omorati;;!Motivul a fost;;;O gelozie, bolnava;! El a fost maistru -instructor, la un liceu, aveau ;casa, masina, bani! Se pare; ca nu aveau, probleme ;familiare;! Ne vizitam, mereu! Fata a spus ca este cu tatal, ei ii este bine, pe mama lor o vad;;dar ;;n-o iubesc! Mi-a spus;;; - Sarut-mana, matusica;; Sunt ;eu;; Angelica,,,,,,,,DECI EU CRED IN VIATA DE DINCOLO!!!!!!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:02

''''''''' Stie cineva, din zona, mai traieste, ;;Florica;; din ;;Cioroiu-Nou??


soulmirror

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 14:47



PT.ROBERTBUNA SI DIANAID: ce aveti oameni buni cu mine ?
eu chiar sunt un om credincios, cred ca nu-i zi in care sa nu-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, bune sa fiu multumita si rele sa pot trage invataturi.

Dar, ma indoiesc ca cei care au scris, au aratat lucrurile exact cum au fost. Cred ca faptele sau invataturile, au fost expuse asa cum fiecare, dintre cei care au scris sau transmis verbal, a interpretat realitatea momentului, si a pus sau scos din context, fapte, idei, dupa cum a convenit momentului, sau dupa inteligenta si capacitatea fiecaruia de a interpreta. Dupa parerea mea toate astea sunt relative, si eu personal le iau doar continutul istoric.
In ce cred eu cu adevarat, si-mi indruma pasii in viata, sunt invataturile lui Isus din Noul Testament, dar m-am ferit sa devin absurda, sa nu citesc si alte scrieri, sa cred in rai si iad asa cum sunt descrise - dar pana la urma ce tot ma explic eu aici...................... din tot ce am scris aici pana acum, nu s-a inteles decat aiurea.............iata inca o dovada a ceea ce spuneam mai devreme....................

De altfel cred ca-i timpul sa-mi vad de treaba...............


balabanandrei

335 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bacau

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:34

Pentru dianad_c
Imi place cum gandesti si cum vorbesti. Cred ca citesti des carti religioase. Multi spun ca nu exista viata dupa moarte, dar in ce RATACIRE sunt. Cat de usor este sa cauti, si afli toate raspunsurile. Doamne ajuta!


„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
balabanandrei

335 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bacau

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:56

Pentru marygeo2006
De ce crezi in medium? Daca spui ca crezi cu adevarat in Dumnezeu, de ce te duci la vrajitorii aia? Nu e un repros!!! E un sfat. Sa stii ca nu ai facut bine. Iti recomand sa vorbesti cu un preot si sunt sigur ca te va lamuri. Doamne ajuta!


„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
balabanandrei

335 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bacau

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:58

Pentru nikoll
Te rog mult de tot sa imi raspunzi la mesajul asta.
Ai vazut vreodata un om demonizat (posedat de diavol)?


„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: