nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:23
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:20:52De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:14:39De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:06:10stiam eu ce zic
Mytcor, Republicanus, va fac topic separat
Adnnana, nu te obosi, m-am cam saturat de ipocrizia unora si emfaza altora !...asa ca.....oricum timpu-mi este dramuit si n-am sa mai pot raspunde o vreme.
Poate am sa mai citesc din cand in cand pe 9 am in rest...prea putin ma mai poate interesa ceva prin Ro.
ehhh!!! Bogdan nu are nimic cu tine, tu nu ai nimic cu el.am analizat bine bine topicul si amandoi ati vorbit urat.
doar ca asta mic, daca ii bagi o injuratura scoate 5, nah, tineretea asta.
si cum pe forum nu avem varsta....
mai bine ati discuta civilizat si unu si altu.
eu stiu ca tu Mytcor, esti in mare parte un idealist si un pastrator de traditii.
Bogdanel e foarte foarte realist, chiar pesimist, deschis doar spre nou.
sunteti opusi si de aia nu va intelegeti, dar puteti sa va certati din perspectiva a doi prieteni
va rog eu frumos, impacati-va si discutati civilizat.
Ce interes ai tu.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:23
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:20:52De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:14:39De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:06:10stiam eu ce zic
Adnnana, nu te obosi, m-am cam saturat de ipocrizia unora si emfaza altora !...asa ca.....oricum timpu-mi este dramuit si n-am sa mai pot raspunde o vreme.
Poate am sa mai citesc din cand in cand pe 9 am in rest...prea putin ma mai poate interesa ceva prin Ro.
ehhh!!! Bogdan nu are nimic cu tine, tu nu ai nimic cu el.am analizat bine bine topicul si amandoi ati vorbit urat.
eu stiu ca tu Mytcor, esti in mare parte un idealist si un pastrator de traditii.
sunteti opusi si de aia nu va intelegeti, dar puteti sa va certati din perspectiva a doi prieteni
ce, ar trebui sa ma simt prost ca raspund cu aceeasi moneda? Am mai spus-o clar si o repet, ma jignesti gratuit, te calc pe cap! SIMPLU! Nu umblu cu jumatati de masura!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:29
Cam des a inceput a te jicni adevarul, Republicanus !...
...hai scoate-ti noroiul din cizme !...la ultima expresie folosita impotriva-mi, cred ca-mi adie un iz a Camarasescu.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:32
De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:29:57 Cam des a inceput a te jicni adevarul, Republicanus !...
...hai scoate-ti noroiul din cizme !...la ultima expresie folosita impotriva-mi, cred ca-mi adie un iz a Camarasescu.
Mytcor, inceteaza.nu e frumos din partea ta.esti mai matur.te rog eu!
Republicane, gata si tu.nu te mai enerva asa usor, ca nu rezolvi nimic
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:34
De la: nastasemihail, la data 2009-07-12 02:23:44De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:20:52De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:14:39De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:06:10stiam eu ce zic
Ce interes ai tu.....
ca sunt prietena cu amandoi.
ii cunosc pe amandoi.amadoi is niste oameni super , amandoi is inteligenti si la inteligenta lor, chiar nu se merita sa se spurce asa
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:35
De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:29:57 Cam des a inceput a te jicni adevarul, Republicanus !...
cred ca iti adie izul unei expresii pe care TU ai folosit-o primul impotriva mea, cap sec, sau esti oligofren si uiti de la mana pan la gura?
Tu detii adevarul, nu-i asa bai, ciumpalacule?
Cum poti tu mai, ipocrizie intruchipata, sa injuri comunistii cand ai cenzura brutal si fara sa rasufli orice nu se potriveste cu "conceptia ta imaculata" despre ce s-a intampla in istorie?
Nu esti decat un utecist convertit, atata! Am inteles ca esti plecat din Romania de nu stiu cati ani, ce-ai invatat de acolo? Ca vad ca nimic! Chipurile ai stat intr-o tara civilizata nu stiu cat, nici asta nu te-a lecuit de utecism? Chiar ca nu e nici o speranta pentru astia ca tine.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:38
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:35:19De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:29:57 Cam des a inceput a te jicni adevarul, Republicanus !...
cred ca iti adie izul unei expresii pe care TU ai folosit-o primul impotriva mea, cap sec, sau esti oligofren si uiti de la mana pan la gura?
Cum poti tu mai, ipocrizie intruchipata, sa injuri comunistii cand ai cenzura brutal si fara sa rasufli orice nu se potriveste cu "conceptia ta imaculata" despre ce s-a intampla in istorie?
Nu esti decat un utecist convertit, atata! Am inteles ca esti plecat din Romania de nu stiu cati ani, ce-ai invatat de acolo? Ca vad ca nimic! Chipurile ai stat intr-o tara civilizata nu stiu cat, nici asta nu te-a lecuit de utecism? Chiar ca nu e nici o speranta pentru astia ca tine.
bogdane inceteaza naibii.zi care e scopul acestor injuraturi? ca distractie nu cred.altceva nu rezolvi!!!
cu ce il ajuta pe Mytcor ca te injura? te enerveaza, cu ce te ajuta pe tine ca il injuri? il enervezi.gata cu copilariile amandoi.dati mana si impacati-va si discutati prieteneste  latfel va bat pe amandoi
si inca ceva.Si bogdan ii considera eroi pe oamenii aia, doar ca nu erau pregatiti pentru asta.au murit pur si simplu degeaba, dar nu e vina lor.deci sunt eroi
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:41
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:35:19De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:29:57 Cam des a inceput a te jicni adevarul, Republicanus !...
bogdan...exagerezi...mytcor a spus pe topicul adnanei că nu a făcut niciodată parte din organizația de pionieri sau din utc...avea părinții burghezi și nu ar fii fost primit niciodată...
stai liniștit ..el nu e comunist (mai comunistă sunt eu  )...doar monarhist convins...
are el niște idealuri ....
oricum..nu e bine să vă certați pentru că amândoi sunteți oameni foarte inteligenți și puteți avea impreună discuții frumoase despre subiectul ăsta...
împăcați-vă....
ps: mytcor...nu-l mai insulta nici tu aiurea....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:45
problema se pune in felul urmator: inteleptul cedeaza !!!
eu n-am vazut nici un moment inteleptul in aceasta discutie. cat despre republica sau monarhie, aleg republica din sute de motive, mai putin cel al nostalgiei ca in cazul monarhiei.
problema societatii romanesti este mentalitatea si mai putin forma de guvernamant. sa ne intre bine in cap asta odata !!!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:51
haideti ma,impacati-va !!!!!! de dragul meu si al Ioanei.
voi nu va cunoasteti intre voi decat prin prisma certuriloe, dar eu va stiu pe amandoi si sunteti amandoi superinteligenti si amandoi foarte bine intentionati in ca priveste viitorul Romaniei.
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 02:53
sa vedem si cazul Australiei, azi monarhie constitutionala.
,,Kevin Rudd, liderul Partidului Laburist și viitorul prim ministru al Australiei (Commonwealth of Australia) a anunțat că australieni vor fi chemați la un referendum pentru a alege forma de guvernare: menținerea unui monarh britanic în fruntea statului ori alegerea unui președinte. El nu a anunțat data exactă a referendumului, dar este mai mult ca sigur să aibă loc în 2010. Kevin Rudd tocmai a câștigat cu 53% scrutinul de sâmbătă care a dus Partidul Laburist la conducere. Este un un republican convins și vrea ca ideile sale să fie împărtășite de compatrioții săi.
Un referendum pe aceeași temă a mai avut loc în Australia în anul 1999, dar au câștigat monarhiștii. Premierul de la acea vreme, liberalul John Howard, era un susținător al Monarhiei britani, așa că a impus ca pe buletinul de vot cetățenii să poată opta numai între a menține monarhul britanic ca șef al statului și a avea un președinte ales de Parlamentul federal de la Canberra. Sondajele arătau că australienii voiau ca țara lor să devină republică, dar condiția alegerii președintelui de către parlament, nu direct de cetățeni, i-a determinat pe mulți să o prefere tot pe regină, decât să aibă un președinte ales indirect. Regina Elisabeta a II-a, într-o vizită în Australia în anul 2000 părea resemnată față de atitudinea pro-republicană a supușilor ei australieni. Viitorul monarhiei în Australia este o chestiune a voastră, poporul australian, și numai voi veți decide, prin mijloace democratice și constituționale. Nu poate fi altfel a declarat pe atunci regina.
Acum, Kevin Rudd a promis că vor fi distincte opțiunile pentru un președinte ales prin vot direct de către cetățeni ori un președinte ales de către Parlament. Sondajele actuale arată că în favoarea instituirii republicii în Australia sunt 45% dintre cetățeni, iar pentru menținerea monarhiei sunt 36%. Opținunile pro-republică au crescut mai ales după ce la conducerea Partidului Liberal a ajuns Malcolm Turnbull, un republican mai convins chiar decât laburistul Kevin Rudd. Turnbull a fost cel care, deși coleg de partid cu John Howard, s-a zbătut ca referendumul din 1999 să aibă loc.''
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 03:03
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 03:05
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:51:02haideti ma,impacati-va !!!!!! de dragul meu si al Ioanei.
voi nu va cunoasteti intre voi decat prin prisma certuriloe, dar eu va stiu pe amandoi si sunteti amandoi superinteligenti si amandoi foarte bine intentionati in ca priveste viitorul Romaniei.
impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!
adnana, asa o sa reactionez de fiecare data cand cineva ma insulta sau injura! Pentru mine nu exista compromis sau jumatati de masura in situatiile astea.
Ca s-o spun in context, eu NU sunt "eroii armatei romane" care s-au retras din basarabia, bucovina, transilvania de nord, cadrilater cu rahatul in izmene de frica ce le era! Nu ridic nici un steag alb, nu bat in retragere si nu ofer nici o ramura de maslin pentru situatiile astea!
Daca inceteaza cu insultele stupide si vine strict cu fapte, argumente, documente (care nu sunt luate de pe youtube), cu siguranta voi discuta in acelasi registru.
Daca vine cu injuraturi si jigniri, reactionez ca atare! E extrem de simplu.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 03:07
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 03:05:27De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 02:51:02haideti ma,impacati-va !!!!!! de dragul meu si al Ioanei.
impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!impacati-va!!!!!
adnana, asa o sa reactionez de fiecare data cand cineva ma insulta sau injura! Pentru mine nu exista compromis sau jumatati de masura in situatiile astea.
Ca s-o spun in context, eu NU sunt "eroii armatei romane" care s-au retras din basarabia, bucovina, transilvania de nord, cadrilater cu rahatul in izmene de frica ce le era! Nu ridic nici un steag alb, nu bat in retragere si nu ofer nici o ramura de maslin pentru situatiile astea!
Daca inceteaza cu insultele stupide si vine strict cu fapte, argumente, documente (care nu sunt luate de pe youtube), cu siguranta voi discuta in acelasi registru.
Daca vine cu injuraturi si jigniri, reactionez ca atare! E extrem de simplu.
deci promiti ca daca el nu mai vorbeste urat , nu mai vorbesti nici tu
stiam eu ca am cu cine
Mytcor, acum e randul tau sa zici ca nu mai vorbesti urat
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 03:07
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-12 02:53:30sa vedem si cazul Australiei, azi monarhie constitutionala.
,,Kevin Rudd, liderul Partidului Laburist și viitorul prim ministru al Australiei (Commonwealth of Australia) a anunțat că australieni vor fi chemați la un referendum pentru a alege forma de guvernare: menținerea unui monarh britanic în fruntea statului ori alegerea unui președinte. El nu a anunțat data exactă a referendumului, dar este mai mult ca sigur să aibă loc în 2010. Kevin Rudd tocmai a câștigat cu 53% scrutinul de sâmbătă care a dus Partidul Laburist la conducere. Este un un republican convins și vrea ca ideile sale să fie împărtășite de compatrioții săi.
Un referendum pe aceeași temă a mai avut loc în Australia în anul 1999, dar au câștigat monarhiștii. Premierul de la acea vreme, liberalul John Howard, era un susținător al Monarhiei britani, așa că a impus ca pe buletinul de vot cetățenii să poată opta numai între a menține monarhul britanic ca șef al statului și a avea un președinte ales de Parlamentul federal de la Canberra. Sondajele arătau că australienii voiau ca țara lor să devină republică, dar condiția alegerii președintelui de către parlament, nu direct de cetățeni, i-a determinat pe mulți să o prefere tot pe regină, decât să aibă un președinte ales indirect. Regina Elisabeta a II-a, într-o vizită în Australia în anul 2000 părea resemnată față de atitudinea pro-republicană a supușilor ei australieni. Viitorul monarhiei în Australia este o chestiune a voastră, poporul australian, și numai voi veți decide, prin mijloace democratice și constituționale. Nu poate fi altfel a declarat pe atunci regina.
Acum, Kevin Rudd a promis că vor fi distincte opțiunile pentru un președinte ales prin vot direct de către cetățeni ori un președinte ales de către Parlament. Sondajele actuale arată că în favoarea instituirii republicii în Australia sunt 45% dintre cetățeni, iar pentru menținerea monarhiei sunt 36%. Opținunile pro-republică au crescut mai ales după ce la conducerea Partidului Liberal a ajuns Malcolm Turnbull, un republican mai convins chiar decât laburistul Kevin Rudd. Turnbull a fost cel care, deși coleg de partid cu John Howard, s-a zbătut ca referendumul din 1999 să aibă loc.''
mda, cunosc si eu povestea. o mare rusine pentru republicanii australieni, s-au certat atat de mult intre ei ca si-au divizat si scarbit propriul electorat si pana la urma au pierdut la referendum desi toate sondajele aratau ca republica va avea castig de cauza.
mare rusine pentru ei. dar lasa, ca o sa se remedieze totul in viitorul nu foarte indepartat, o sa se tina un alt referendul si in final monarhia va fi abolita in australia... si nu numai, o sa vina ziua in care o sa fie abolita si din marea britanie, dar ziua aia e ceva mai indepartata.
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 05:33
De la: Republicanus, la data 2009-07-11 22:20:27De la: laura_bodogai, la data 2009-07-11 22:00:25De la: Republicanus, la data 2009-07-11 03:25:43Alta perla de rahat, mos mihaie sa lesini de ras nu alta...
pai majoritatea covarsitoare a fotografiilor sunt facute cu MULTI ani inainte ca Romania sa intre macar in al doilea razboi. De unde dracu sa stie ei atunci ca-i asteapta o moarte lenta (sau mai putin lenta) in inchisorile comuniste, cand pozele sunt facute prin anii 30?
Nici macar la atata lucru nu te duce mintea aia creatza... LASA-NEEEE LASA-NEEEE
Si cum s-au comportat? Au cedat pe flancuri la Stalingrad si din cauza asta o armata intreaga germana a fost incercuita si distrusa, si asa s-a pierdut un razboi intreg... ASA s-au comportat, mos mihaie, in "vremile grozave". Vai steaua ta, HABAR NU AI nici de cele mai elementare notiuni si fapte din istorie dar te dai cocos pe aici. Mie mi-ar fi rusine in locul tau.
Asta e a nu stiu cata oara cand te faci DE TOT RAHATUL cu "istoria reala" pe care o cunosti tu. Chiar nu ti-a ajuns de cate ori te-ai umplut de *vorba aia*? Inca mai vrei?
Republicanus inceteaza ca deja incep sa rad de ceea ce scrii,ai auzit de inchisoarea de la Sighet din maramures sau ai auzit de cei inchisi de comunisti si dusi la ocnele de sare,cred ca ai auzit ca imposibil sa nu fi invatat la istorie
CITESTE ce am scris fratie! Nu a contestat nimeni ca aia au murit in inchisori, CITESTE care e problema in "comentariul sentimental" al lui mos mihai si pe urma vino sa discutam. Te-ai trezit si din "furie oarba" ai dat-o inainte, fara sa gandesti! Cum naiba sa pricepi daca nu citesti ce scrie acolo?
inca o data iti spun CITESTE! E chiar asa greu de priceput care-i ideea? Normal ca e greu pentru tine, ca nu stii care-i cronologia... nu stii ce s-a intamplat si normal ca nu pricepi. Hai sa-ti explic, ar trebui sa-ti cer si bani pentru lectia de istorie, dar lasa ca ti-o dau pe gratis, sa nu zici ca-s baiat rau
Fotografiile alea in care mihai zice "stiau ei ce-i asteapta" (adica o moarte lenta sau mai putin lenta in inchisori comuniste) sunt facute prin ANII 30!!!! (am dat peste ele de nenumarate ori prin carti) Ca si cronologie, al doilea razboi a inceput in 1939!!! Romania a intrat in razboi in 1941 de parte Germaniei! Si pana in 1943 parea ca Germania o sa castige si implicit si noi cu ei! Abia din 1943 s-a vazut ca nemtii o incaseaza si tocmai in 1944 au ajuns rusii in Romania si au inceput impunerea comunismului.
Marea problema de logica si cronologie, dragii mei "spanioli" (si cand spun spanioli nu e nici cea mai mica urma de jignire, sa stiti) era ca in anii 30 (cand au fost facute fotografiile prezentate in filmulet), aia NU AVEAU CUM SA STIE ca Romania va fi COMUNIZATA, pentru ca procesul de comunizare a inceput abia in 1944!!! Aici e marea buba de logica si plasare in timp a evenimentelor. Daca stiai notiunile astea elementare, nu te repezeai ca berbecul.
Nu contesta nimeni ca aia au fost tinuti pe la Sighet si pe acolo si-au dat duhul in cele mai cumplite conditii! Alta era greseala fundamentala de logica si cronologie in gandirea lui mihai. Intelegi acum?
Cred ca partea cu "armata romana neinvinsa" sau cum zice mihai "cum au luptat si cum s-au comportat", de parca ar fi mutat muntii nu mai trebuie sa ti-o explic mai detaliat, nu? Deja am dat exemplu de cum s-a comportat armata romana la Stalingrad:
asigura flancurile armatei germane. Rusii au atacat fix pe acolo pe unde erau romani, ne-au intins pur si simplu mucii pe harta, flancul a cedat si rusii au putut incercui o intreaga armata germana si au anihilat-o (cam 700 000 de oameni morti, raniti si prizonieri a pierdut Germania acolo, aproximativ 25-30% din armata germana a disparut pur si simplu de pe harta ca "brava armata romana" a cedat flancurile).
Mai vrei alt exemplu? Cauta pe wikipedia sau in alta parte ce-a fost la Odessa cu armata romana, ce amatorism grosolan, ce pierderi uriase... cauta, ca vad ca ai inceput oricum sa te documentezi, pentru asta ai o bila alba.
bun si ce treaba are asta cu monarhia sau politica, cu acest topic?Chiar nu au nici o legatura.tu vezi vre-o legatura
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 05:43
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:22:30De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:20:26De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:13:58De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:02:34.... Ce-ai facut Republicanus, ti-ai varat degetele-n amigdale si-ai inceput autovidanjarea-ti haznalei cu potential ?...
Pai bine mai juvete ambulant, d-asta istorie te-nvata aia-n falimentara-ti universitate ?...tu chiar vrei sa te faci de rasul curcilor?...n-ai decat !...n-am de gand sa te ajut sub nici o forma, din contra, am sa mai discut cu tine atunci cand o sa ai sub retina-ti pacloasa documentaristica declasificata,ori dupa ce ai sa citesti o intreaga memorialistica a vremurilor respective si, si, si...
Pana atunci, un ignor desavarsit din partea-mi !... distanta intre noi, este exact cea dintre dirijabilul lui Schwarz si B-2-ul Spirit !...
Ai tvalit mustiucul trompetei in prea mult rahat pentru ati reusi patritura trombonistica baietel !...galagie si mult praf, in rest, numai o ploaie a realitatilor te mai poate salva din infumurarea-ti ce te cuprinede dupa lecturile-ti SH. obligatorii ale unei institutii de invatamant superior falimentara in anul de gratie 2009 sub o forma de guvernamant "republicana".
Confunzi prea multe baietel, apoi daca manoperele reparatiilor te costa "moneda forte", versi troca laturilor in mijlocul bataturii, asta nu se face mon cher !...in specialitatea ta se traduce in: lipsa calitati diplomatice si retragerea acreditarilor .
...Republicanus, desumflare rapida-ti doresc, si, "succesuri" in viata reala !...
iar daca tu consideri ca EROI AI ARMATEI ROMANE NU-S si CEI DIN Est ca si cei ce au luptate in West, te invit sa cobori de pe asfaltul incins al bucurestiului si sa-ti infigi pumnii in tarana urbei tale, DU-O LA NARI si-ai ...AI SA SIMTI IZUL DE SANGE STRAMOSESC d-acum peste 2000 de ani !..mira-m-as !...
esti un bou, si nu dau doi bani pe pararea ta de rahat umflat in pene. poti sa te duci pe planeta p**a din partea mea, ca plinul cu rahat ti l-ai facut deja, te tine pana acolo. habar n-ai, dobitocule, intreaba orice istoric (mai ales unul militar) si o sa-ti spuna cum a fost, deci din punctul asta de vedere tu esti o nulitate barata, nu esti bun nici la c*r sa ma stergi!
EU iti dau tie un mare ignore, ca dobitocii cu creier lipsa ca tina nu merita argumente sau discutii, merita doar dispret! Te inseli cu estimarea aia despre distanta dintre noi, prostovan amarat si infatuat, tu nici macar sub nivelul marii nu poti fi incadrat la ce cunostinte nule ai, fecalist infect ce esti!
...daca-i votka-i pe sfarsite, poate ai timp sa mergi sa-ti faci plinul de la vr-un "non stop !...
..iar ai coborat !...deja te consider miner !...
si daca as cobora in cea mai adanca mina, tot as fi infinit mai sus decat tine, rabla ce esti!
care dintre voi e republican?sau amandoi?si asa se va face republica?cea mult visata?
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 05:45
De la: Republicanus, la data 2009-07-12 03:07:35De la: AMIRALUL, la data 2009-07-12 02:53:30sa vedem si cazul Australiei, azi monarhie constitutionala.
mda, cunosc si eu povestea. o mare rusine pentru republicanii australieni, s-au certat atat de mult intre ei ca si-au divizat si scarbit propriul electorat si pana la urma au pierdut la referendum desi toate sondajele aratau ca republica va avea castig de cauza.
mare rusine pentru ei. dar lasa, ca o sa se remedieze totul in viitorul nu foarte indepartat, o sa se tina un alt referendul si in final monarhia va fi abolita in australia... si nu numai, o sa vina ziua in care o sa fie abolita si din marea britanie, dar ziua aia e ceva mai indepartata.
cred ca noi o sa fim tarana cand in marea britanie nu va mai fii tarana, asa ca vise placute.
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 05:46
|
Fosta membra 9am.ro
20 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:06
Trebuie sa fie foarte greu sa faci sa apara ultima pagine (aia curenta) cind dai drumul pe forum...
Trebuie sa fie greu, nu ca daca nu o faceati asa...
inca una: de la ce firma sunteti voi care faceti sondajele aste pe "forum" ca as vrea si eu sa lucrez cu voi?
|
Fosta membra 9am.ro
20 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:10
Intrebare: ce urmari sunt dupa imprumuturile facute la FMI sau alte banci (majoritatea private banuiesc) de Romania?
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50
ATENTIUNE!
AADNANAAA este de fapt aceeasi (mizerabila) CAMELYA din Primaria Mangalia!
O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET.
Toate cele 3 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!
Ignorati-o, demascati-o, eliminati-o!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:06
De la: romtar, la data 2009-07-12 14:50:20ATENTIUNE!
O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET.
Toate cele 3 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!
DU-TE DRACU' IN PADURE SA TI-O TRAGA DUDILA CU FRAGI SI MURE,CRETINO!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:19
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde
ATENTIUNE!
LA FEL si acest TEMBEL cu dedublare: ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya...
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:21
De la: romtar, la data 2009-07-12 15:19:00Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde
ATENTIUNE!
LA FEL si acest TEMBEL cu dedublare: ANDEP NIROLF ERTEP 999 alias MYTCOR si alte pseudoentitati... Expresia aceluiasi dezaxat si descreierat, bolnav de ura, un securist incorijibil rejectat din retea, un rebut de teapa pluri-personajului Camelya...
in principiu prostia nu e incurabila, dar cred ca tu nu mai ai nicio sanasa
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:21
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-12 05:43:50De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:22:30De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:20:26De la: Republicanus, la data 2009-07-12 02:13:58De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:02:34.... Ce-ai facut Republicanus, ti-ai varat degetele-n amigdale si-ai inceput autovidanjarea-ti haznalei cu potential ?...
Pai bine mai juvete ambulant, d-asta istorie te-nvata aia-n falimentara-ti universitate ?...tu chiar vrei sa te faci de rasul curcilor?...n-ai decat !...n-am de gand sa te ajut sub nici o forma, din contra, am sa mai discut cu tine atunci cand o sa ai sub retina-ti pacloasa documentaristica declasificata,ori dupa ce ai sa citesti o intreaga memorialistica a vremurilor respective si, si, si...
Pana atunci, un ignor desavarsit din partea-mi !... distanta intre noi, este exact cea dintre dirijabilul lui Schwarz si B-2-ul Spirit !...
Ai tvalit mustiucul trompetei in prea mult rahat pentru ati reusi patritura trombonistica baietel !...galagie si mult praf, in rest, numai o ploaie a realitatilor te mai poate salva din infumurarea-ti ce te cuprinede dupa lecturile-ti SH. obligatorii ale unei institutii de invatamant superior falimentara in anul de gratie 2009 sub o forma de guvernamant "republicana".
Confunzi prea multe baietel, apoi daca manoperele reparatiilor te costa "moneda forte", versi troca laturilor in mijlocul bataturii, asta nu se face mon cher !...in specialitatea ta se traduce in: lipsa calitati diplomatice si retragerea acreditarilor .
...Republicanus, desumflare rapida-ti doresc, si, "succesuri" in viata reala !...
iar daca tu consideri ca EROI AI ARMATEI ROMANE NU-S si CEI DIN Est ca si cei ce au luptate in West, te invit sa cobori de pe asfaltul incins al bucurestiului si sa-ti infigi pumnii in tarana urbei tale, DU-O LA NARI si-ai ...AI SA SIMTI IZUL DE SANGE STRAMOSESC d-acum peste 2000 de ani !..mira-m-as !...
esti un bou, si nu dau doi bani pe pararea ta de rahat umflat in pene. poti sa te duci pe planeta p**a din partea mea, ca plinul cu rahat ti l-ai facut deja, te tine pana acolo. habar n-ai, dobitocule, intreaba orice istoric (mai ales unul militar) si o sa-ti spuna cum a fost, deci din punctul asta de vedere tu esti o nulitate barata, nu esti bun nici la c*r sa ma stergi!
EU iti dau tie un mare ignore, ca dobitocii cu creier lipsa ca tina nu merita argumente sau discutii, merita doar dispret! Te inseli cu estimarea aia despre distanta dintre noi, prostovan amarat si infatuat, tu nici macar sub nivelul marii nu poti fi incadrat la ce cunostinte nule ai, fecalist infect ce esti!
...daca-i votka-i pe sfarsite, poate ai timp sa mergi sa-ti faci plinul de la vr-un "non stop !...
..iar ai coborat !...deja te consider miner !...
si daca as cobora in cea mai adanca mina, tot as fi infinit mai sus decat tine, rabla ce esti!
care dintre voi e republican?sau amandoi?si asa se va face republica?cea mult visata?
tu iar incepi, de cate ori sa-ti mai explic? Republica nu trebuie "facuta", ea exista deja!. Auzi, "care din voi e republican"? intreba "spaniolul" pe doi insi, dintre care unul are nickname REPUBLICANUS... hmmm, oare care e republican dintre cei doi, ma intreb...
Nu avea nici o legatura cu monarhia sau republica parte aia cu fotografiile si bataliile, am scos doar in evidenta (pentru a nu stiu cata oara) prostia lui mos mihai care se da ca stie "istorie reala" si ii face pe toti care nu-s de acord cu el "comunisti" (si nu numai, stie el ce perle debiteaza) dar nu e in stare sa faca cea mai banala incadrare in timp a evenimentelor. Am vrut sa arat ce "informati" sunt monarhistii si cat de "bine" ii duce capul, ca nu-s in stare nici macar sa se gandeasca la plasamentul in timp si la cronologie.
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:24
ADERP_NIROLF_ERTEP999
3355 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:06 Citeaza Raspunde
De la: romtar, la data 2009-07-12 14:50:20
ATENTIUNE!
DU-TE DRACU' IN PADURE SA TI-O TRAGA DUDILA CU FRAGI SI MURE,CRETINO!
Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea.
romtar
1 mesaj
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:19 Modifica Citeaza Raspunde
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde
ATENTIUNE!
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:34
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-12 05:45:54De la: Republicanus, la data 2009-07-12 03:07:35De la: AMIRALUL, la data 2009-07-12 02:53:30sa vedem si cazul Australiei, azi monarhie constitutionala.
cred ca noi o sa fim tarana cand in marea britanie nu va mai fii tarana, asa ca vise placute.
se prea poate sa nu mai fim noi (sau sa fim prea ramoliti) cand marea britanie n-o sa mai aiba monarhie, dar fii sigur ca se va intampla o data. Probabil in 50-60 de ani nu va mai exista nici acolo monarhie. Sigur, pentru noi pare mult, dar la scara istoriei, 50-60 de ani nu inseamna mare lucru
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:01
romtar, fiecare are dreptul sa posteze sub ce nume vrea....trebuie insa sa invatam sa ne respectam unii pe alii. Daca nu-ti convine nu-i bagi in seama Doar atat...fara injuraturi. Te rog f frumos.
Scuze ca am fost
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:06
ca sa te linistesc...nu sunt aceeasi persoana! Faci o confuzie!
|
|
|