sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:27
Mytcor multumesc pentru raspuns!
Si la restul intrebarilor ce merite ii fac pe cei pe care i-ai enumerat mai sus sa fie regi ai Romaniei?
Cum schimba unul dintre ei clasa politica din Romania,nemaiavand puterea lui Tepes sa-i traga in teapa?
PS pe cei de mai sus ii vrei pe toti sau in ordinea scrisa?
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:42
De la: Republicanus, la data 2009-07-08 18:35:33De la: laura_bodogai, la data 2009-07-08 18:23:04De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 17:23:39De la: gabigabi, la data 2009-07-08 17:18:28adnana,tu esti ecoul lui republicanus ? de ce a trebuit sa dai si tu,ca sa-l impresionezi pe el ?him ! da' parca ziceai ca esti fan king of pop ....sau n-am retinut eu bine ?!
ce te intereseaza pe tine ce sunt eu pentru Republicanul.
v-am vazut postarile la amndoi aici pe forum (nu numai pe topicul asta)
si am tras concluzia ca Republicanul e foarte destept si stie foarte multe lucruri in domeniu lui (adica e foarte bun in domeniul lui)
si tu esti exact opusul.
Pai da,bine zici doar istorie ca altceva si stai linistita taranco ca nu se face cu istorie, economia tarii hai pa ca esti penala si tu nu ai habar de nimic.Da-i in continuare la pupat in funduri ca te potrivesti
draga sau dragule (care din voi o fi), o tara nu sta doar pe economie, lasa economie economistilor (ca eu o las) si lasa politica celor care au habar cu ce se mananca. Iarasi o dai inainte cu economia, si sustii un rege care n-ar avea nici cel mai mic cuvant de spus in domeniul asta, ca intr-o monarhie parlamentara regele nu prea face nimic, doar politicienii fac politicile si economice si fiscale si toate politicile tarii respective.
Iar topicul asta nu are treaba cu economia, tine de politica in primul rand, iar politica nu poti s-o faci fara sa ai macar niste cunostinte minime de istorie.
Exista un forum intreg despre chestiuni economice, posteaza acolo daca asta vrei.
Iar porcaria asta, sa faci lumea "tarani" arata doar ca vii fix de la coada vacii si ai impresia ca daca ai ajuns sa speli vase in spania gata, ai ajuns mare "boier"... las-o mai moale, ca nu esti din neam de boier daca ai ajuns acolo paznic/chelnerita si chiar daca ai fi fost, tot degeaba era ca oricum "privilegiile boieresti" au fost abolite in Romania.
As avea curiozitatea sa te intreb ce au fost parintii tai sau bunicii tai? Sunt 85% sanse ca ei sa fi fost tarani romani (si cand spun tarani romani, nu o spun in nici un caz in sensul peiorativ pe care il folosesti tu). Las-o mai moale cu basini din astea, ca n-ai ajuns rege al spaniei totusi, esti doar un muncitor strain si atat.
Mai Republicanus,zii tu te rog acestei domnisoare sa termine ea prima ca ea incepuse, uite cum a intrat ea cum a inceput pe acest topic sa se jigneasca iar,cat despre ceea ce spui despre mine ca nu sunt nu stiu ce boier sau ca am ajuns aicea in Spania sa lucrez, sa stii ca nu am venit de la bine am venit aici sa lucrez si sa zic ca nu sunt nu stiu ce bogatas, sau ca sunt cu besini, ci din contra Republicanus nu accept ca o fetitza care nu are habar cu ce se mananca treburile si ii spun in fata sa nu ma jigneasca mod mai indirect, tot o face,atunci cred ca in Romania acum se imparte ipocritia si prostia.Aici nu fac referire la altzi republicani ci la o singura persoana,diferenta la mine e ca daca am o discutie sau sa zicem vorbim in contradictoriu nu incep sa-i fac pe totzi ipocritzi daca unu e intradevar ipocrit,cat despre ceea ce zici acum vad ca deja incepi sa ai respect pt anumitzi oameni hai ca potzi si o sa intelegi si partea noastra.Parintzii mei intr-adevar traiesc acum la sat pt ca e mai bine,bunicii mei intr-adevar au fost tarani, dar au stiut sa respecte si m-au invatat un singur lucru totzi sunt egali...cand o sa termini facultatea o sa vezi ca o sa ne dai dreptate pt ce suntem noi aicea,dar un singur lucru itzi zic sa dea dumnezeu sa nu vii sa lucrezi in strainatate ci sa stai si sa gastigi acolo si sper sa fie pana termini aceasta situatie financiara si economica in tara...dar pana atunci incearca sa respecti si incearca sa vorbesti mai linistit si sa intelegi in final ca nu suntetzi numai 1000000 de republicani ci sunt 23 de milioane de oameni care au diferite optiuni si atunci trebuie sa faci sa intelegi si sa alegi.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:42
De la: sirboby, la data 2009-07-08 19:27:07Mytcor multumesc pentru raspuns!
Si la restul intrebarilor ce merite ii fac pe cei pe care i-ai enumerat mai sus sa fie regi ai Romaniei?
Cum schimba unul dintre ei clasa politica din Romania,nemaiavand puterea lui Tepes sa-i traga in teapa?
PS pe cei de mai sus ii vrei pe toti sau in ordinea scrisa?
... Sirboby, daca tratezi un sistem de guvernamant ,fie el si monarhic, numai cu negativisme,( .acestea insusite dupa ani grei de propaganda anti monarhica asezonate si flambate totdeodata cu minciunile aferente perioadei ) atunci iti va fi foarte greu sa descoperi meritele si metodele prin care un monarh poate schimba radical o clasa politica ( fara a fi nevoie a schimba oamenii politici ci mentalitatile acestora)...cu-atat mai greu mi-ar fii sa te conving, daca nu incerci a-ti schimba ungiul din care privesti !...
Gravitatea situatiei in care se afla Ro. in aceste momente poate are sa-ti produca vr-un frison totusi !...
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:52
De la: gabigabi, la data 2009-07-08 17:36:52intr-adevar,republicanule : sunteti mai multi ....dar prosti ! si va impuiati prea repede ca sa mai am vreo speranta ca Romania va renaste ,caci n-are cu cine !
Gabi, fi liniștită, România are cu cine. Faptul că doi-trei mitocani își revarsă lipsa de bun simț și mîrlănia pe acest forum și faptul că mai sînt vre-o doi-trei nesimțiți care le țin isonul, asta este. Dacă mîrlănia îl caracterizează pe acest mincinos nesimțit, care se dă mare apărător al democrației, majoritatea absolută pe care-i cunosc eu sînt băieți și fete cu bun simț și măsură. De altfel cred că recunoști în comportamentul mîrlanului pe acei foști colegi din facultate care urlau la ședințele uteciste despre etica comunistă și care "demascau dușmanii poporului, care se ascund cu ipocrizie sub...etc.....etc...". E clar că amîndoi au ceva probleme "la mansardă" și mai ales probleme legate de primii ani care se pare că nu i-au prea petrecut "pe acasă".
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:01
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-08 19:42:01De la: Republicanus, la data 2009-07-08 18:35:33De la: laura_bodogai, la data 2009-07-08 18:23:04De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 17:23:39De la: gabigabi, la data 2009-07-08 17:18:28adnana,tu esti ecoul lui republicanus ? de ce a trebuit sa dai si tu,ca sa-l impresionezi pe el ?him ! da' parca ziceai ca esti fan king of pop ....sau n-am retinut eu bine ?!
ce te intereseaza pe tine ce sunt eu pentru Republicanul.
v-am vazut postarile la amndoi aici pe forum (nu numai pe topicul asta)
si am tras concluzia ca Republicanul e foarte destept si stie foarte multe lucruri in domeniu lui (adica e foarte bun in domeniul lui)
si tu esti exact opusul.
Pai da,bine zici doar istorie ca altceva si stai linistita taranco ca nu se face cu istorie, economia tarii hai pa ca esti penala si tu nu ai habar de nimic.Da-i in continuare la pupat in funduri ca te potrivesti
draga sau dragule (care din voi o fi), o tara nu sta doar pe economie, lasa economie economistilor (ca eu o las) si lasa politica celor care au habar cu ce se mananca. Iarasi o dai inainte cu economia, si sustii un rege care n-ar avea nici cel mai mic cuvant de spus in domeniul asta, ca intr-o monarhie parlamentara regele nu prea face nimic, doar politicienii fac politicile si economice si fiscale si toate politicile tarii respective.
Iar topicul asta nu are treaba cu economia, tine de politica in primul rand, iar politica nu poti s-o faci fara sa ai macar niste cunostinte minime de istorie.
Exista un forum intreg despre chestiuni economice, posteaza acolo daca asta vrei.
Iar porcaria asta, sa faci lumea "tarani" arata doar ca vii fix de la coada vacii si ai impresia ca daca ai ajuns sa speli vase in spania gata, ai ajuns mare "boier"... las-o mai moale, ca nu esti din neam de boier daca ai ajuns acolo paznic/chelnerita si chiar daca ai fi fost, tot degeaba era ca oricum "privilegiile boieresti" au fost abolite in Romania.
As avea curiozitatea sa te intreb ce au fost parintii tai sau bunicii tai? Sunt 85% sanse ca ei sa fi fost tarani romani (si cand spun tarani romani, nu o spun in nici un caz in sensul peiorativ pe care il folosesti tu). Las-o mai moale cu basini din astea, ca n-ai ajuns rege al spaniei totusi, esti doar un muncitor strain si atat.
Mai Republicanus,zii tu te rog acestei domnisoare sa termine ea prima ca ea incepuse, uite cum a intrat ea cum a inceput pe acest topic sa se jigneasca iar,cat despre ceea ce spui despre mine ca nu sunt nu stiu ce boier sau ca am ajuns aicea in Spania sa lucrez, sa stii ca nu am venit de la bine am venit aici sa lucrez si sa zic ca nu sunt nu stiu ce bogatas, sau ca sunt cu besini, ci din contra Republicanus nu accept ca o fetitza care nu are habar cu ce se mananca treburile si ii spun in fata sa nu ma jigneasca mod mai indirect, tot o face,atunci cred ca in Romania acum se imparte ipocritia si prostia.Aici nu fac referire la altzi republicani ci la o singura persoana,diferenta la mine e ca daca am o discutie sau sa zicem vorbim in contradictoriu nu incep sa-i fac pe totzi ipocritzi daca unu e intradevar ipocrit,cat despre ceea ce zici acum vad ca deja incepi sa ai respect pt anumitzi oameni hai ca potzi si o sa intelegi si partea noastra.Parintzii mei intr-adevar traiesc acum la sat pt ca e mai bine,bunicii mei intr-adevar au fost tarani, dar au stiut sa respecte si m-au invatat un singur lucru totzi sunt egali...cand o sa termini facultatea o sa vezi ca o sa ne dai dreptate pt ce suntem noi aicea,dar un singur lucru itzi zic sa dea dumnezeu sa nu vii sa lucrezi in strainatate ci sa stai si sa gastigi acolo si sper sa fie pana termini aceasta situatie financiara si economica in tara...dar pana atunci incearca sa respecti si incearca sa vorbesti mai linistit si sa intelegi in final ca nu suntetzi numai 1000000 de republicani ci sunt 23 de milioane de oameni care au diferite optiuni si atunci trebuie sa faci sa intelegi si sa alegi.
Ma prostovanilor, daca uitati de la mana pana la gura, uitati-va cateva pagini inapoi si o sa vedeti ca voi v-ati luat prima data de mine.eu m-am luat de Mihai5_2.
daca va intereseaza, m-am nascut si am trait numai la oras si parintii mei traiesc tot la oras.
din cate vad mai sus voi sunteti taranii.
si nu il mai pupati acum in c*r pe Republicanul, ca am citit tot topicul si stiu cum ati vorbit cu el.
sunteti 2 ipocriti
la umplut ladite cu capsuni pe mosia regelui si lasati-ma pe mine in pace!!!!!!!tolomacilor
|
gina_dadi
3 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:11
Cred ca in mare ai dreptate,sigur ca e vorba despre schimbarea de mentalitate,la asta m-am referit si eu;intrebarea mea este:de unde stim ce directie va lua -sa zicem-mentalitatea aia schimbata sau in curs de schimbare?Spune-mi drept,ca bun roman tu vezi ca romanasii nostri vor fi vreodata in stare sa dea de pamant cu aia care ne fac zilele negre???Eu am cam abandonat speranta.Bine,exemplul cu Revolutia,(sau,ma rog nici nu stiu daca nu cumva spun un termen prea pompos) este palid si nu ma convinge nici acum,dupa cum nu m-a convins nici in '89.Atunci,chiar eram cu cutitul infipt in os,nu se mai putea!Nu stiu tu cati ani ai,eu am destui ca sa imi fi trait tineretea cantind "Poporul,Ceausescu,Romania",asa ca e mai greu sa mai pot fi pacalita de niste neica-nimeni care se vad pe cai mari si ne dau noua mana sa le-o pupam...Nu urlu ca altii,inraiti ragalisti,ca vreau sa vina regele inapoi,bla,bla,dar ma gandesc si eu la o alta varianta,la o alta forma de a scoate capul in lume,nu stiu ce sa mai zic...Stii,acum citiva ani fata mea m-a intrebat:mami,Stefan cel Mare,chiar a existat???
Eu as avea o alta intrebare:Romania aia "curata" si demna,Micul Paris chiar au existat????Ca mie aproape ca nu imi mai vine sa cred....Vezi?De asta iti spun ca mi-e frica:sa nu fim pacaliti ca prostii,sa nu fim prostiti si sa nu ni se mai arunce cu praf in ochi !!!!
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:49
De la: gina_dadi, la data 2009-07-08 21:11:49 ...
Eu as avea o alta intrebare:Romania aia "curata" si demna,Micul Paris chiar au existat????Ca mie aproape ca nu imi mai vine sa cred....Vezi?De asta iti spun ca mi-e frica:sa nu fim pacaliti ca prostii,sa nu fim prostiti si sa nu ni se mai arunce cu praf in ochi !!!!
Nu-ți fie frică. "Romania aia "curata" si demna" există. O văd în jurul meu , la tot pasul. Chiar dacă tot felul de dobitoci și frustați urlă din toți bojocii lor altceva. Totul este să te ferești din start de cei care, așa cum ai zis, încearcă să ne păcălească și să ne arunce praf în ochi.
Există, nu trebuie creată, o ROMÂNIE ALTFEL.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:28
mos mihaie, vezi-ti de securistii dumitale acolo, ca te bantuie si nu te lasa nici sa tragi o besina fara sa-ti stea pe cap, iar nesimtit mincinos esti tu, jigodie ipocrita, sa-ti fie clar ca nu tolerez asemenea "atribute" si insulte venite din partea unui DOBITOC, cel mai probabil fost securist, care acum s-a gasit el sa vrea ranguri privilegiate si imparati incoronati. Mars la intocmit rapoarte si la turnatorie, ca sunt convins ca nu esti strain de asta! Ia-ti monarhia si bagati-o in partea dorsala, ca acolo ii e locul! Si daca nu ti-o place Republica Romania, du-te-n ... era sa zic unde... unde oi vedea cu ochii, retrogradule, ca din cauza boilor neinformati si dezinformati ca tine nu progreseaza natiunea romana deloc!
Ia uite, s-a gasit porcul mistret sa arunce el cu laturi, vezi-ti acolo de troaca ta cu laturi, nu le arunca in altii! Vezi, poate vrea si regele tau din laturile alea, ca acolo ii e locul si lui si tie!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:34
De la: gina_dadi, la data 2009-07-08 21:11:49Cred ca in mare ai dreptate,sigur ca e vorba despre schimbarea de mentalitate,la asta m-am referit si eu;intrebarea mea este:de unde stim ce directie va lua -sa zicem-mentalitatea aia schimbata sau in curs de schimbare?Spune-mi drept,ca bun roman tu vezi ca romanasii nostri vor fi vreodata in stare sa dea de pamant cu aia care ne fac zilele negre???Eu am cam abandonat speranta.Bine,exemplul cu Revolutia,(sau,ma rog nici nu stiu daca nu cumva spun un termen prea pompos) este palid si nu ma convinge nici acum,dupa cum nu m-a convins nici in '89.Atunci,chiar eram cu cutitul infipt in os,nu se mai putea!Nu stiu tu cati ani ai,eu am destui ca sa imi fi trait tineretea cantind "Poporul,Ceausescu,Romania",asa ca e mai greu sa mai pot fi pacalita de niste neica-nimeni care se vad pe cai mari si ne dau noua mana sa le-o pupam...Nu urlu ca altii,inraiti ragalisti,ca vreau sa vina regele inapoi,bla,bla,dar ma gandesc si eu la o alta varianta,la o alta forma de a scoate capul in lume,nu stiu ce sa mai zic...Stii,acum citiva ani fata mea m-a intrebat:mami,Stefan cel Mare,chiar a existat???
exact asta incerc sa va spun si eu, ca Romania aia cu "micul paris" exista pentru unii, pentru capetele incoronate, fostii "aristocrati", speculanti... aia era Romania care exista. In paralel cu ea exista si o alta Romanie, a mizeriei, a inapoierii, a saraciei... si asta era realitatea pentru o proportie EXTREM de mare din populatie, pentru majoritatea covarsitoare!
Democratia si stabilitatea au fost, in fine atinse acum, plus desfiintarea privilegiilor si altor aiureli... dar avem o mare problema cu politicienii, nu contesta nimeni acest lucru. Dar o noua trauma pentru societate, o noua schimbare de regim... cat bine credeti ca ar putea face? Vindecam "trauma ceausista" prin "trauma monarhista"? Nu, nu se trateaza asa... avem nevoie de stabilitate, in nici un caz de vreun soc!
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:38
De la: mytcor, la data 2009-07-08 19:19:44....ok Republicanus, sa dam intr-o parte prob. economice, cu toate ca.....
....hai te rog pune pe doua coloane atributiile si responsabilitatile unui rege conf. C. 1923 iar pe cealalata coloana atributiile presedintelui conf. C2003.
Tragem linie s-apoi mai discutam . avantaje-dezavantaje atat intr-un caz cat si in celalalt din care sa => ce-ar fi mai bun pentru noi toti !....
...ce spui, te-asezi in proiect ?...
Mytcor, ce efect ar avea o astfel de comparatie? Ce ar dovedi? Ce ar arata?
Pai, absolut nimic. Iarasi ma faci sa-ti repet ca documentul istoric din 1923 nu mai valoreaza NIMIC dpdv juridic, este doar o relicva a istorie (ca si monarhia) si atat.
De ce nu-ti faci singur lista cu atributii, vrei sa faca altcineva munca in locul tau si pe urma sa bagi 2-3 citate de te miri unde si sa crezi ca ai facut mare demonstratie? Pfff, tipic pentru tine
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:47
De la: Republicanus, la data 2009-07-08 23:28:34 mos mihaie, vezi-ti de securistii dumitale acolo, ca te bantuie si nu te lasa nici sa tragi o besina fara sa-ti stea pe cap, iar nesimtit mincinos esti tu, jigodie ipocrita, sa-ti fie clar ca nu tolerez asemenea "atribute" si insulte venite din partea unui DOBITOC, ...
Ia uite, s-a gasit porcul mistret sa arunce el cu laturi, vezi-ti acolo de troaca ta cu laturi, nu le arunca in altii! Vezi, poate vrea si regele tau din laturile alea, ca acolo ii e locul si lui si tie!
Chiar nu am înțeles nimic. Deaspre ce vorbești acolo?!!...
Să înțeleleg cumva că mi te-ai adresat mie personal...Spre că NU!
Mă cunoști?
|
Fosta membra 9am.ro
11 mesaje
Oras: Hunedoara
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:48
subiecte mai interesante nu atzi gasit?
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:19
De la: mihai5_2, la data 2009-07-08 23:47:26De la: Republicanus, la data 2009-07-08 23:28:34 mos mihaie, vezi-ti de securistii dumitale acolo, ca te bantuie si nu te lasa nici sa tragi o besina fara sa-ti stea pe cap, iar nesimtit mincinos esti tu, jigodie ipocrita, sa-ti fie clar ca nu tolerez asemenea "atribute" si insulte venite din partea unui DOBITOC, ...
Chiar nu am înțeles nimic. Deaspre ce vorbești acolo?!!...
Să înțeleleg cumva că mi te-ai adresat mie personal...Spre că NU!
Mă cunoști?
ti-as pune aceeasi intrebare, tu ma cunosti de ma faci "mincinos nesimtit" si alte porcarii? DA, TIE M-AM ADRESAT! N-o sa fiu acum ipocrit (ca tine) s-o dau la intors, DA, tie ti-am adresat "amabilitatile" alea, si daca mergi mai departe cu insultele penibile, asteapta-te sa-ti raspund de fiecare data cu aceeasi moneda! sa nu crezi ca mi-o fi frica sau rusine! Nu dau doi bani pe ce varsta ai, daca m-ai insultat, m-ai facut "nesimtit mincinos", "spalat pe creier de comunisti" si alte prostii pe care mi le-ai mai adresat de-a lungul timpului, te fac zob, sa-ti fie extrem de clar!
Renunta la calificativele astea de rahat, si discutam, altfel sa nu te astepti sa-ti raspund altfel decat in acelasi registru!
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:43
Și totuși,... de unde ai dedus că e vorba despre tine? Eu vorbeam de mîrlani în general, care în realitate sînt mult mai puțini decît par. Dar dacă tu singur te recunoști printre ei... Eu ce să zic...?!!!!....
|
galactica
55 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 01:05
De la: gabigabi, la data 2009-07-08 10:23:20m-am uitat si eu aseara la concertul in care era omagiat KING of pop ! si au vorbit Luther KING al III si o alta doamna KING ,spunindu-i-se PRINT al muzicii....a cintat QEEN Latifah .... interesant cum campionii democratiei care -s ei, americanii , simt nevoia sa-si innobileze cintaretii cu cel mai inalt titlu de noblete : REGE ! ...de ce oare ? aaaa,.l-am uitat pe Elvis ,alt KING si pe Fred Mercury cu QEEN !
costelini
|
galactica
55 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 01:07
Tocmai m-am intors din America stimata doamna.Undeva-nu spun unde-se fac pregatiri pentru primirea unui rege de-al nostru,Guta- regele manelelor! VIVAT!
costelini
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 01:09
De la: mihai5_2, la data 2009-07-09 00:43:17Și totuși,... de unde ai dedus că e vorba despre tine? Eu vorbeam de mîrlani în general, care în realitate sînt mult mai puțini decît par. Dar dacă tu singur te recunoști printre ei... Eu ce să zic...?!!!!....
ma lasi cu abureli din astea de 2 bani, macar fii barbat si recunoaste in fata cum am recunoscut si eu... acum parca ai fi politician roman care nu vrea sa-si asume raspunderea pentur ce a facut! las-o moarta cu ambiguitati din astea de 2 parale, ca astea poate tin la copii mici.
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:21
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 01:09:33... las-o moarta cu ambiguitati din astea de 2 parale, ca astea poate tin la copii mici.
Eu sînt foarte precis.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 09:17
ai transformat cu mizeriile tale @republicane ,acest topic intr-o lada de gunoi ! unii oameni Sfintesc locul unde sunt ; altii- ca tine ,ca adnana - il SPURCA ! esti un gunoi cu pretentii ...puah ! scirbos !
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 09:36
De la: gabigabi, la data 2009-07-09 09:17:25ai transformat cu mizeriile tale @republicane ,acest topic intr-o lada de gunoi ! unii oameni Sfintesc locul unde sunt ; altii- ca tine ,ca adnana - il SPURCA ! esti un gunoi cu pretentii ...puah ! scirbos ! Personaje tipice din PDL si de la Cotroceni
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:54
De la: gabigabi, la data 2009-07-09 09:17:25ai transformat cu mizeriile tale @republicane ,acest topic intr-o lada de gunoi ! unii oameni Sfintesc locul unde sunt ; altii- ca tine ,ca adnana - il SPURCA ! esti un gunoi cu pretentii ...puah ! scirbos !
babo, singura lada de gunoi existenta aici e aia pe care o ai tu in loc de creier! tu esti aia care PUTI a prostie! PTIU!  si asta dupa cum bine ai vazut, nu o zic doar eu ci ti-au zis-o multi altii!
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:56
De la: LUGULUGU, la data 2009-07-09 09:36:55De la: gabigabi, la data 2009-07-09 09:17:25ai transformat cu mizeriile tale @republicane ,acest topic intr-o lada de gunoi ! unii oameni Sfintesc locul unde sunt ; altii- ca tine ,ca adnana - il SPURCA ! esti un gunoi cu pretentii ...puah ! scirbos ! Personaje tipice din PDL si de la Cotroceni
la ce "personaje tipice" va referiti?
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:57
De la: mihai5_2, la data 2009-07-09 03:21:07De la: Republicanus, la data 2009-07-09 01:09:33... las-o moarta cu ambiguitati din astea de 2 parale, ca astea poate tin la copii mici.
Eu sînt foarte precis.
ce abureala de copii tampiti, cred ca nici aia mici de gradinita nu umbla cu "ocolisuri" din astea. Esti un mare fricos ca nu ai macar curaj sa-ti asumi ce spui!
|
ariams_2007
20 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:52
MONARHIE,MONARHIE,MONARHIE.....M-AM SATURAT DE ACELEASI FETE,ACELEASI NUME....CARE DUC TARA IN PRAPASTIE....!!!
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:32
De la: ariams_2007, la data 2009-07-09 13:52:16
MONARHIE,MONARHIE,MONARHIE.....M-AM SATURAT DE ACELEASI FETE,ACELEASI NUME....CARE DUC TARA IN PRAPASTIE....!!!
Va referiti cumva la CETATEANUL Duda (si consoarta lui), ca si el a "primit" si preimeste acum o groaza de bani de la ... Armata (in fiecare luna primeste o groaza de bani pentru PENSIA DE COLONEL OFERITA DE bASESCU) ? Ca de socrul lui nu se mai aude nimica. A murit si nu ne-a spus nimeni nimica "din partea Casei Regale" ?
Unii se vaita ca primeste bani prea multi Armata, dar nu se gandesc cati bani se duc pe "prieteniile" lui Basescu si a celorlalti poiiticieni care-i fac jocul.
|
NeOm
38 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:49
NUUUUUU NUUUUU NUUUUUU
MONARHIA ESTE DE TOT RAHATU....
MAI ALES CU ACESTI HOTI...SCLAVI...
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
9am059923
5 mesaje
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 13:11
De la: mytcor, la data 2008-09-05 18:37:25MONARHIE CONSTITUTIONALA si Cons. 1923 reactualizata !......
|
9am059923
5 mesaje
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 13:12
monarhie
|
9am059923
5 mesaje
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 13:13
|