Info
x
Monarhie sau republica?
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:06
De la: blagaiulia, la data 2009-07-12 16:01:40romtar, fiecare are dreptul sa posteze sub ce nume vrea....trebuie insa sa invatam sa ne respectam unii pe alii. Daca nu-ti convine nu-i bagi in seama Doar atat...fara injuraturi. Te rog f frumos. IMI CER OSINCER IERTARE DE LA TINE SI CELELALTE MULTE PERSOANE DELICATE SI RESPECTABILE, DAR CRETINII ASTIA AU CONFISCAT FORUMUL, MANIPULEAZA, INTOXICA, FALSEAZA, INVRAJBESC... NU VA MERITA in COMUNITATE! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:07
De la: blagaiulia, la data 2009-07-12 16:01:40romtar, fiecare are dreptul sa posteze sub ce nume vrea....trebuie insa sa invatam sa ne respectam unii pe alii. Daca nu-ti convine nu-i bagi in seama Doar atat...fara injuraturi. Te rog f frumos. URMARESTE CU ATENTIE PE TOATE TOPICURILE, FII MAI ATENTA! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:15
De la: blagaiulia, la data 2009-07-12 16:06:40ca sa te linistesc...nu sunt aceeasi persoana! Faci o confuzie! Si, CA SA TE CONVING, SI EU, "ROMTAR" SUNT DE FAPT O MULTITUDINE DE CLONE ALE ALTUI AVATAR |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:24
De la: romtar, la data 2009-07-12 16:15:20De la: blagaiulia, la data 2009-07-12 16:06:40ca sa te linistesc...nu sunt aceeasi persoana! Faci o confuzie! ERATA: "30.11.-0001"! |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:26
Am o zi proasta, dar totusi ai reusit sa ma faci sa rad...Multumesc! Pe bune!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:30
De la: blagaiulia, la data 2009-07-12 16:06:40ca sa te linistesc...nu sunt aceeasi persoana! Faci o confuzie! Iulia, nu-ți mai pierde timpul de pomană....prostia și obsesia acestei individe nu cunoaște margini!!! Până și fi-miu care are doar trei anișori posedă un IQ cel puțin dublu! Te
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:55
De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:14:39 ...., m-am cam saturat de ipocrizia unora si emfaza altora !...asa ca.....oricum timpu-mi este dramuit si n-am sa mai pot raspunde o vreme. De ce să dai satisfacție la toți mitocanii și mîrlanii care au instaurat prima republică în România iar urmașii lor continuă să-și bată joc de țara asta. Se comportă așa, pentru că știindu-se puțini încearcă să se apere folosind tehnologii dihoriste. Dar stai liniștit, pînă la urmă tot pe mîna nostră ajung. De la: laura_bodogai, la data 2009-07-12 05:33:32 ...... Mytcor ne-a arătat ce a făcut printre altele prima Republică Română cu proprii eroi. Dar Republicanus a fost de altă părere: De la: Republicanus, la data 2009-07-12 03:05:27................. NU sunt "eroii armatei romane" care s-au retras din basarabia, bucovina, transilvania de nord, cadrilater cu rahatul in izmene de frica ce le era! ..... Citîndu-l mai departe.... De la: Republicanus, la data 2009-07-12 03:05:27............E extrem de simplu. |
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:05
De la: mihai5_2, la data 2009-07-12 16:55:37De la: mytcor, la data 2009-07-12 02:14:39 ...., m-am cam saturat de ipocrizia unora si emfaza altora !...asa ca.....oricum timpu-mi este dramuit si n-am sa mai pot raspunde o vreme. nu mai scote din context, securistule, ca stim metodele cu totii, turnatorule! mai ai si tupeu sa vorbesti de "ajuns pe mana cuiva", pai comunistii au fost mici copii pe langa mentalitatea ta bai, stalin reincarnat ce esti. Mosule, tu iar nu esti in stare sa identifici si sa plasezi in timp cele mai elementare notiuni, prostovane, ca aia care aveau 4 ani la revolutia din 89 nu aveau cum sa "instaureze prima republica" in 1947. In schimb securistii care au acum 60 de ani au pus umarul activ la "utecizare" si comunizare, dezinformormator ordinar scolit prin institutiile politiei politice ce esti! se vede de la o posta ca PUTI a indoctrinare securista, si dupa ce s-a prabusit comunismul ai fost atat de frustrat si dezamagit ca pur si simplu ti-ai gasit un nou crez, la fel de utopic si la fel de imposibil de pus in practica. |
|
|
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 17:40
De la: romtar, la data 2009-07-12 17:08:36ATENTIUNE! Stai liniștit, nici într-un caz eu și Republicanus nu sîntem aceeași persoană. S-au mai făcut glume pe această deficiență a forumului. Majoritatea de pe aici sîntem membrii 9 AM de la ...începutul erei noastre. |
|
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:34
De la: mihai5_2, la data 2009-07-12 17:40:38De la: romtar, la data 2009-07-12 17:08:36ATENTIUNE! Ba da, avem un caz foarte grav de personalitate multipla si ne balacarim intre noi, dar de fapt suntem aceeasi persoana (nea mihaie, sa stii ca asta a fost doar o gluma, nu te supara )
|
|
Fosta membra 9am.ro 32 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:42
asaasa unitiva la greu. ma lasati singur cu ala cu personlitite multiplicata?
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:42
Afectiuni ireparabile ale unei mentalitati bolnave..cu siguranta..Are nevoie imediata de asistenta unui psiholog...
Imi este mila de el...Saracutu
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 32 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 18:50
De la: Ic3, la data 2009-07-12 18:42:56Afectiuni ireparabile ale unei mentalitati bolnave..cu siguranta..Are nevoie imediata de asistenta unui psiholog...bobesti de ala sau de Mini? vezi ca am aterizat la aceeasi data. sar putea sa fim aceeasi persoana. eu nu stiu ca sint partea timpa a lui. |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 22:29
Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total.
|
|
laura_bodogai 160 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 07:28
De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. mie chiar mi se pare normal ce zice el uita-te la ce scrie adnannaa sau cum isi zice si ce scrie republicanus sunt cam aceleasi delicate insulte pe care le foloseste el,deci tind sa cred ca el sub alta denumire si incearca sa-si faca reclama ,dar asta este ce sa facem...asa e romanul |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 10:02
nu,nu, Laura bodogai- tragedia este ca sunt mai multe persoane care si-au pus poalele-n cap ,nu una singura cu mai multe ID si au invadat toate topicurile precum gindacii de bucatarie ....greu de stirpit naravul lor si daca adm.9 am nu va lua masuri impotriva tuturor celor care depasesc bunul-simt ,totul se va transforma -dupa cum e obiceiul la romani- intr-o balacareala jenanta ! si ne mai miram de ce Europa ne priveste ca pe niste tigani ....uite,d'aia ! rusine,rusine !
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 12:54
In anul 2000 a aparut o analiza a Politicii romanesti pe sit -ul
www.presalibera.ro/c-documentar/stire-1717.html . Dupa aproape 10 ani, daca citim cine erau Partidele care se luptau pentru voturile Electoratului de atunci, vom avea niste ... "surprize" (mai mult sau mai putin "placute". Va invit sa le gasiti si, poate, asa veti o sa lasati deoparte ... certurile, care nu ne aduc nimic bun. Succes ! |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 16:00
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. Laura & Aurutu : ori sunteti prosti ori va faceti.pai v-a zis Florin ca eu si Republicanus suntem 2 persoane, v-a zis Dora acelasi lucru si v-a zis si Ioana care ne-a vazut atat pe mine cat si pe Republican in realitate. Si nu imi mai spuneti voi despre cine vorbeste urat pe aici, ca in afara de injuriile recente, va dau copy-paste din urma, la toate porcariile pe care le-ati scris voi.incetati odata cu ipocrizia asta si cu sfintenia ce pretindeti ca va caracterizeaza, ca stiu prea bine ce limbaj aveti si cata istorie stiti. sunteti praf amandoi!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:56
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-13 16:00:10De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. mata-i proasta ,creatura penala ce esti, hai du-te la improscat gunoi de proasta, da cine te-a bagat in seama. |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-13 16:00:10De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. Lasa ca ai tu istorie, de ne invetzi tu.esti cumva si licentziata in asa ceva? |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 19:55
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. ce? vorbea cineva de insulte? cine? laura? sau aurel? ma rog, 2 in 1, amandoi... ia sa vedem ce v-a adus voua Republicanus cadou... ho ho ho... ce-avem in sac aici pentru cei doi? ia sa vedem... pagina 52 pe acest topic, citat de la @laura_bodogai: "si tot gorila iti va da muiutza" vai ce urat, ce ziceai de insulte? vai vai vai... mai departe, ce mai avem in sac? tot pagina 52, citat de la @laura_bodogai: "mila se imparte cap patrat.dar voi republicanii o sa avetzi nevoie din plin muistule"... ei, vai, cum? inocentii pe care i-au insultat altii sa vorbeasca asa? vaaaai... ce mai are nenea Republicanus in sac pentru voi? ia sa mai cautam... tot pagina 52, citat de la @laura_bodogai: "v-ati batut joc de tara jos cu voi muistilor.Sa terminat cu voi si acuma urlatzi ca nu avetzi simpatizantzi ,da-i bataie muistule"... ce "insulte sublime" v-au iesit pe gura, "spaniolilor civilizati" ce sunteti... ia sa mai cautam, ca mai avem in sac destule daruri... pagina 54, citat de la @laura_bodogai: "Ma muiutza cred ca tu vb prostii sau vb in punga [...] .ba da prost esti ma frate, dar prost de tuna langa tine [...] Dovedesti ca ne faci de ras muiutza [...]". , aoleu, ce urat suna... pai tocmai victimele insultelor nemiloase ale altora sa vorbeasca asa? stai ca mai are aici baiatu, inca nu s-a golit sacul... ia sa vedem, ce urmeaza... pagina 76, citat de la @lauda_bodogai: "bai muiutza vorbeste mai mult ca faci buze mari ,numai bune de supt ...si de o muiutza ca esti bun rau" ... aoleu, aici nu numai ca a aruncat niste laturi oribile, si-a mai exprimat si fara perdea niste fantezii "pidosnice", vai ce rusinee... cum, tocmai voi, "spaniolii inocenti ", sa faceti una ca asta? pagina 85, citat de la @lauda_bodogai: "s-a aflat cioara sa vorbeasca de mine,dupa ce in Italia moldovenii au facut ce au facut , impreuna cu tiganii ne-ati facut de ras, mai vorbesti de noi care lucram.Hai ca nu am timp sa cobor la troaca ta, pt ca habar nu ai,mananca-ti laturile"... ce urat, as putea spune chiar rasist si anti-national, indeamna la ura rasiala si intr-un fel la separarea "moldovenilor" (desi nu exista asa ceva) de restul tarii... aoleu, ce urat! ei, dragii mosului, as mai avea eu mai multe in sac, dar mi-e sila sa le mai caut... asa ca inainte sa-i acuzati pe altii ca v-au insultat, jignint, injurat etc., mai uitati-va si la voi. "inocentilor". |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:42
De la: Republicanus, la data 2009-07-13 19:55:57De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. vai, cum Bogdanele? asa urat sa vorbeasca "spaniolii"??? ei care sunt educati pe misa regelui. nu pot sa cred (de asta m-am si adresat cum m-am adresat de la inceput , ca citisem toate aceste cuvinte si inca multe altele si stiam la ce ii duce capul )
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:43
De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 17:56:18De la: aadnanaaa, la data 2009-07-13 16:00:10De la: laura_bodogai, la data 2009-07-13 07:28:58De la: eugenb, la data 2009-07-12 22:29:57Se pare ca administratorii de pe acest Portal ne-au itat in ultima vreme. Degeaba le semnalam ca avem un FALS forumist ca ei nu iau masura de al sterge dintre noi. Este vorba de "romtar" care de cand a intrat pe acest forum nu face decat sa jigneasca si sa arunce numai cuvinte careia si hartiei iar fi rusine sa le aiba scrise. Ca el este un om care se vede ca nu a terminat nici scoala primara, am vazut de la primele afirmatii aduse pe acest forum. Daca administratorii acestui forum nu vor lua masuri impotriva acestui forumist, atunci au toate sansele ca sa ramana fara de cititori. Daca vor sa ajunga sa fie cunoscuti (in modul negativ, binenteles) si de cei cu care colaboreaza (ma refer la celelalte firme de mass-media cu care au afaceri) n-au decat, dar nu va fi in folosul lor (ma refer la banii pe care o sa-i piarda daca nu vor urmarii ce se petrce pe forum). Ar fi bine ca ceilalti forumisti sa continue semnalizarea administratorilor despre aparitia (negativa si deranjanta) a acestui "user", dar sa-l ignore total. cum cine m-a bagat in seama vagaboanto? ca tu mi-ai scris numele mai sus.cred ca cuvintele de mai sus te caracterizeza pe tine, jigodie regala ce esti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 13/07/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:49
cei care injurati isteti cu monarhul sau republica. ca io injur si fara sa stiu de partea cui sint.voi injurati mai luminat.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 21:23
...
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 21:49
...
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 22:00
...
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 22:00
De la: mytcor, la data 2009-07-13 22:00:06... welcome back
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 22:02
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-13 22:00:39De la: mytcor, la data 2009-07-13 22:00:06... .... |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 22:04
....
|
|
|
|

)
Imi este mila de el...Saracutu
nu pot sa cred
)