Info
x
Monarhie sau republica?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:28
De la: alxviodiamih, la data 2009-03-25 11:55:34Monarhie: sml-confused0006: Fie si rege, dar e corect [ democratic] ca un rege,cum a declarat al nostru, in loc sa fie neutru sa interzica partidele de stanga ?
Ticu
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:20
,,A fost însă un proces heirupist, de multe ori folosind tehnică depășită, fără să se ia în calcul randamentul sau costul investițiilor ulterioare. Ceaușescu a mizat pe cantitate, nu pe calitate. Era obsedat de ratele mari de investiție ale țării - peste o treime din venitul național -, care pentru el erau "singurul remediu împotriva subdezvoltării", iar industrializarea - "un factor decisiv pentru păstrarea independenței și suveranității naționale". Dar economia nu era rentabilă. Întreprinderile de stat, multe supradimensionate, produceau sărăcie, suferind de bolile economiei planificate, în variantele lor acute, românești: dezorganizare, nepotism, corupție, neglijență, furt. Colectivizarea a disponibilizat forța de muncă de la sate, în timp ce industrializarea accelerată a creat cerere de locuri de muncă la oraș. Între 1971-1982, datoria externă a crescut de la 1,2 miliarde $ la aproape 13 miliarde $. (În noul regim democrat, România s-a împrumutat în ultimii 17 ani, ajungându-se în prezent la o datorie externă de circa 50 de miliarde de euro). Criza petrolului din 1979-'81 a fost un cutremur pentru această economie clădită pe nisip. În 1982, veniturile comerțului exterior al României au scăzut cu 17% față de anul precedent. Ceaușescu s-a văzut pus în situația de a nu-și putea plăti creditorii occidentali.'' A fost declarată incapacitatea de plată a țării. Dezgustat de prietenii lui din Occident, Ceaușescu a dispus achitarea rapidă a datoriilor externe, fără a mai lua noi credite. Era tot o formă de proclamare a independenței naționale, obsesia lui. Șapte ani mai târziu, cu prețul sărăcirii fără precedent a populației, România nu mai avea datorii. Pai si cu ce dracu a platit ala datoriile de 17miliarde de dolari????????????????????????????????????????? Ca economia RSR era cum ,,bine'' ai zis ,,cladita pe nisip'' si ,,neproductiva'',,,morman de fiare vechi'' si cum mai vrei sa o numesti! Sa fi fost Ceausescu Iosefini? Sau ii tiparea la Scornicesti? ,,În 1984 a fost inaugurat Canalul Dunăre-Marea Neagră, după o muncă de nouă ani. Canalul (de 64 km, scurtează drumul către Marea Neagră cu 400 km) avea taxe prea mari ca să poată fi atrăgător pentru navigatori (1 $ SUA pentru fiecare tonă de încărcătură) și pare tot un act de independență, dar față de URSS, cu care România împărțea Delta Dunării. În 1985, au început lucrările la Casa Poporului, care urma să devină sediul partidului și al guvernului.'' Canalul a avut si are o mare importanta economica si strategica! Pe aia economica nu o intelegi? Iti zic eu acea taxa era platita numai de firmele din exterior,pe cand NAVROMUL NU PLATEA ACEA TAXA! Si NAVROMUL avea drumul mai scurt cu 400 de km deci un cost mai redus de transport,si un timp de transport mai mic!!!!!!!!Deci era mai cautat ! Dar ce sa-i faci daca astia de azi pun taxe si romanilor chiar daca nu le-a dat masa canalul l-a facut poporul si ar trebui sa beneficciem de scutiri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar sar ,,fratii''nostri europeni in sus! Ca subventionam! Parca ei nu subventioneaza tot!!!!!!!!!!!! Dar nu e permis magarului ce e permis cezarului! Arhitectul-șef, Anca Petrescu, avea la dispoziție o echipă de 400 de arhitecți. Au fost rase de pe fața pământului trei cartiere - Uranus, Antim și parțial Rahova - și 17 biserici. Zilnic, peste 20.000 de muncitori lucrau în trei schimburi. În cinci ani, a răsărit ca din pământ a doua clădire, ca mărime, din lume (un volum de 2.500.000 mc), cu peste 7.000 de încăperi, unele cât un stadion. Nota de plată: circa 2 miliarde $ Pai si ce rau ca strangea MAN si guvernul si CC-ul in acelasi loc?. ,,Grandomania programelor economice, marșul achitării datoriilor, ignorarea nevoilor de consum ale populației l-au împins pe Ceaușescu spre catastrofă. Politica generoasă din anii 1960-'70 a fost înlocuită cu una de strictă austeritate în anii '80. Statul la coadă pentru a cumpăra demâncare a devenit o instituție. Clădirile dispuneau de termoficare, dar nu mai era folosită; asistența medicală era gratuită, dar lipseau medicamentele și tehnica, iar medicii luau șpăgi.,, Bine ca e acum platita si fara spagi! Iti zic eu ca daca murea cineva tot era o ancheta ! Nu ca acum! ,,Consumul de energie pentru populație a fost redus cu 20% în 1979, 20% în 1982, 50% în 1983 și alți 50% în 1985, de fiecare dată măsurat în funcție de cifrele deja reduse în anii precedenți'' Bai tata tu vezi ce scrii? Pai dupa matematica mea 20+20+50+50=140% TUCHIAR NU AI AVUT CURENT ELECTRIC DELOC PE ACEA VREME? Te-ai uitat la sigurante? Intreb si eu!Sau aveati norma de pedalat la un dinam sa ajungeti la 140% dintr-o suta???????????????????????????????????? . În 1981 s-a reintrodus raționalizarea alimentelor. Existau cartele pentru ulei, lapte, unt și zahăr. Cozi interminabile. Carnea care apărea erau resturi refuzate la export. Între 1985-1988, exporturile de alimente s-au dublat. Ca să mascheze criza de alimente, Iulian Mincu, medical personal al lui Ceaușescu, a inventat un program de alimentație rațională, motivând că nu e sănătos ca un adult să consume mai mult de 3.000 de calorii pe zi. Pai ai nevoie de mai mult??????????????? Intreaba un nutritionist! Deasta au 40%din romani probleme cu greutatea! Ca trebuie sa-si faca matul gioaga si sa infunde W.C.! Bine ca acum ai numai carne nerefuzata la export!!!!!!!!!!!! Dar E-urile sunt mai bune???????????????????????si salamul cu sobolani in loc de soia! Cand mai si gandesti si nu mai vii cu aberatii de genul asta poate vorbim si de altceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma stric de ras!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:05
Sirboby:
Imi pare rau, dar socoteala pe care o faceti este gresita. Dumneavoastra spuneti : ",,Consumul de energie pentru populație a fost redus cu 20% în 1979, 20% în 1982, 50% în 1983 și alți 50% în 1985, de fiecare dată măsurat în funcție de cifrele deja reduse în anii precedenți'' Bai tata tu vezi ce scrii? Pai dupa matematica mea 20+20+50+50=140% TUCHIAR NU AI AVUT CURENT ELECTRIC DELOC PE ACEA VREME? Te-ai uitat la sigurante? Intreb si eu!Sau aveati norma de pedalat la un dinam sa ajungeti la 140% dintr-o suta". Pe vremea aceea se mai gaseau in librarii niste carti ce se numeau "Matematici distractive". Pacat ca nu s-au mai tiparit, ca ai fi gasi si alte exemple de "matematica" incorecta (dar care pareau corecte). Iata de ce pare corecta "matematica" Dumneavoastra, dar nu este ... corecta : Intai a fost o cantitate X. Dupa aceea s-a redus cu 20%, deci X=100% scazut 20% raman 80%. Pana aici este socotit bine. Greseala intervine de aici. Urmeaza sa scadeti 20% din suma care a mai ramas, adica din X-80%, nu din X. Deci avem o alta cantitate de luat in calcul [X-(X-20%)]. S.a.m.d. Daca veti inlocui cantitatea initiala (X) veti vedea ca matematica folosita de la Comitetul de Stat al Planificarii din acea vreme calculau bine. Rau era pentru "beneficiarii" de curent electric "efectivi" (casnicii, ca marile combinate si intreprinderi nu aveau problema - exportul era asigurat) ca li se reducea cantitatea pe care o aveau la dispozitie. Matematica ramane aceasi, ramane sa ne schimbam noi ... (in bine). Trebuie sa pui altfel problema si poate iti dam dreptate, dar acum nu putem. Matematica va este impotriva.
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:08
Se pare ca v-ati luat dupa Basescu la facut "socotelile" ca altfel nu aveati acest avatar. In bine sau in rau este "placerea" Dumneavoastra.
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:23
republica
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:56
Am primit un video-clip de pe YouTube care se numeste : "Romanii din Kazahtan".
www.youtube.com/watch?v=XjxbK0KZCys Dupa ce il ascultati as fi curios daca sunteti regalisti sau monarhisti in continuare. Sau redeveniti ROMANI, pentru cei din DIASPORA, care au fost dusi cu forta in afara tarii in 1919 de exemplu. Daca veti fi atenti la ce spune acel ROMAN, care nu si-a vazut tara - mama niciodata pana acum, poate ca veti apleca cu mai multa "dragoste" asupra celor a caror "vina" este aceea ca mai CRED in CUVANTUL ROMANESC. Atat i-au mai lasat comunistii sovietici (rusii) doar numele. Dar noi nu avem niciun ONG care sa aiba grija de ei. Avem in schimb ong-uri care sa aiba "grija de ... diferite animale" , mai mult sau mai putin folositoare noua. Poate deschideti acea "usa" care ne desparte unii de altii, ... totusi. In 1919 au fost lasati pe mana rusilor Monarhul nostru, iar dupa 1944 au fost lasati in mana rusilor de alt Monarh al nostru. Ii stiti cum se numeau cei doi Regi Romani ? Dar, tot asa, nu trebuie sa-i uitam si pe cei care au permis deportarea din Romania (Populara) de dupa instaurarea comunistilor la conducerea tarii. Asa ca inainte de a sustine care REGIM era mai folosotor OMULUI DE RAND ar fi bine sa analizati ce a castigat Monarhia (personal), precum si Comunistii (tot personal). Daca sunteti cu adevarat ROMANI veti judeca foarte CINSTIT, dar daca sunteti numai PARVENITI o sa ramaneti SLUGI prntru totdeauna, indiferent ce regim o sa avem (regalist sau republican). Si pe cei din Diaspora ii veti pierde pentru totdeauna. Era o vorba : "Poporul care nu se respecta, nu merita sa fie respectat, deci nu merita ... sa existe." De noi depinde daca vrem sa fim respectati. |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 18:21
... eheeee ... ''romanasii'' de astazi, scarpinati in crestet pina au innebunit in timpul comunismului ... chiar isi inchipuie ca ei reprezinta un fel de buricul pamintului ... tot ce este greu sau a fost greu (ca sa spun doar atit) refuza sa proceseze cu creierul ... ei proceseaza doar cereri - servicii, salarii, conditii ... atit ... fara sa miste un deget ... nu ii intereseaza greutatile si sacrificiile facute de oameni care le-au permis lor sa existe ... ei vor doar cuvinte frumoase si promisiuni de si mai bine ... gregari si ieftini ...
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:16
De la: ticu, la data 2009-03-23 19:25:00 ... S-ar putea să ai dreptate. În fond gunoiul cel urît mirositor face pămîntul să dea roade mai bune și chiar flori mai frumoase și mai plăcut mirositore. În schimb Vadim Tudor este o fiolă cu cianură vărsată în paharul cu lapte al unui copil nevinovat. Iar nazismul, cu varianta lui locală legionară, este un foarte periculos gaz toxic mortal de luptă lansat de niuște criminali într-o sală de concerte unde tocmai se interpreteză simfonia a IX-a de L.v.B Și încă ceva: De la: ticu, la data 2009-03-25 10:29:10De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 08:51:18 Ticule ,vezi dom'le ,asta este cusurul tau ! Ești măgar,violent și n-ai manieră mon cher ... Hai, nu te face că nu ști! Este aproape evident pentru toată lumea, chiar și pentru unii dintre "prieteni" tăi, că ești cel mai mîrlan de pe forumu' ăsta Doar că eu nu te rog să încetezi deoarece pentru mine este clar că doar așa poți să faci și tu un serviciu cauzei monarhice. |
|
|
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:20
... nea mihaita, tocmai am inteles cine este magarul ...
... mon cher ...
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:36
De la: eugenb, la data 2009-03-25 17:05:54Sirboby: Corect!!!!!!!!!!!!!!! Aveti dreptate am citit pe fuga!!!!!! Mimi imi cer scuze pentru partea cu matematica restul.............................! A gresi e omeneste,mai greu e sa-ti recunosti greseala! In schimb daca citesti putin mai repede ce scrie la avatarul meu ai sa intelegi de ce i-am pus poza acolo!!!!!!!!!!!
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:42
De la: mihai5_2, la data 2009-03-25 20:16:40De la: ticu, la data 2009-03-23 19:25:00 ... hai ca nu va inteleg pe nici unul !ticu il adora pe vadim , sint de acord ,aste alegerea fiecaruia , vanea iubeste monarhia , pardon , regina , oare care ? dar insultele din ce categorie sociala fac parte ,fratilor ? mie mi-e sila de rege ,care nici macar nu a fost roman , nu- l pot suferi pe vadim ca este smintit de-a binelea , dar sincer nu vad de ce ar trebui sa insult pe cineva ,doar pentru ca nu este de acord cu parerilemele !asta chiar nu inteleg ! ma lamureste si pe mine cineva de ce ????
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:48
Consumul de energie pentru populație a fost redus cu 20% în 1979, 20% în 1982, 50% în 1983 și alți 50% în 1985, de fiecare dată măsurat în funcție de cifrele deja reduse în anii precedenți''
Bai tata tu vezi ce scrii? Pai dupa matematica mea 20+20+50+50=140% TUCHIAR NU AI AVUT CURENT ELECTRIC DELOC PE ACEA VREME? Te-ai uitat la sigurante? Intreb si eu!Sau aveati norma de pedalat la un dinam sa ajungeti la 140% dintr-o suta". eu cred ca e o gluma buna !ha....ha....ha! Daca s-a redus in 79 cu 20% ,in 82 cu 20%,in 83 cu 50% ce cantitate poate fii redusa in 85? Pai numai una 100%! matematica ca matematica...dar cum satam cu logica? sa mai si radem... ca prea am luat ticulismele in serios!! |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:53
De la: tell, la data 2009-03-25 20:48:50Consumul de energie pentru populație a fost redus cu 20% în 1979, 20% în 1982, 50% în 1983 și alți 50% în 1985, de fiecare dată măsurat în funcție de cifrele deja reduse în anii precedenți'' e simplu...in 79 consumul a fost redus cu 20%,in 82 cu 20%,dar...atentie!!!...cu 20%din consumul kr era la acea data(nu cu 20% din consumul din 79).....iar in 83 s-a redus cu 50 % din consumul kr era pe atunci!!!! fiti foarte atentii...e vorba de procente aplicate la consumuri diferite...nu la consumul din 79.... |
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:14
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-25 20:53:19De la: tell, la data 2009-03-25 20:48:50Consumul de energie pentru populație a fost redus cu 20% în 1979, 20% în 1982, 50% în 1983 și alți 50% în 1985, de fiecare dată măsurat în funcție de cifrele deja reduse în anii precedenți'' Joanna am recunoscut ca nu am citit cu atentie ci pe fuga mi-am cerut scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar nu mi-ati raspuns ce ne facem cu un rege cum a fost Carol al-2-lea? Il alegem la 5 ani sau ce facem?Il suportam pana moare?Il lasam sa plece cu alte garnituri de tren(cum a plecat si Carol)pline cu tablouri,obiecte de arta!!!!!!! Daca da atunci care-i diferenta?
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:24
Carol al II-lea al României
De la Wikipedia, enciclopedia liberă Salt la: Navigare, căutare Carol al II-lea al României Domnie 8 iunie 1930 6 septembrie 1940 Încoronare 8 iunie 1930 Născut 15 octombrie 1893 Sinaia, România Decedat 4 aprilie 1953 (59 ani) Portugalia Predecesor Regele Mihai Succesor Regele Mihai Căsătorit cu Regina Elena Moștenitor Prințul Mihai Urmași Mihai al României Casa Regală Casa Regală de Hohenzollern-Sigmaringen Imn Regal Trăiască Regele Unul dintre portretele oficialeCarol al II-lea al României (15 octombrie 1893 - 4 aprilie 1953) a fost rege al României între 8 iunie 1930 și 6 septembrie 1940, când a abdicat în favoarea fiului său Mihai. Cunoscut și sub numele de Carol Caraiman, nume ales de tatăl său Ferdinand și folosit de Carol după ce a fost dezmoștenit și radiat din Casa Regală de Hohenzollern-Sigmaringen (între 1925 și 1930). Carol este fiul cel mare al regelui Ferdinand al României și al soției sale Regina Maria. Carol a fost cunoscut pentru aventurile sale romantice mai mult decât pentru calitățile sale de conducător național. Carol s-a căsătorit pentru prima oară la Odessa, Ucraina pe 31 august 1918, în contradicție cu statutul casei regale, cu Ioana Maria Valentina Lambrino, ("Zizi" Lambrino) (1898-1953), fiica unui general român; căsătoria a fost anulată prin sentință a Tribunalului Ilfov în 1919 dar relația dintre cei doi a continuat și ulterior s-a născut un fiu considerat ca ilegitim, Mircea Gregor Carol Lambrino. Carol s-a căsătorit, la Atena, Grecia (10 martie 1921) cu Prințesa Elena a Greciei și Danemarcei. În cadrul acestei căsătorii s-a născut pe 25 octombrie 1921, Prințul Mihai. Acest mariaj s-a deteriorat la scurt timp prin aventura regelui cu Elena Lupescu (cunoscută ca "Magda Lupescu", 1895-1977), fiică a lui Nicolas Grünberg, un farmacist evreu, care a adoptat numele de Nicolae Lupescu. Elena Lupescu a fost inițial soția ofițerului de armată Ion Tâmpeanu. Ca rezultat al scandalului, Carol a renunțat la tron în decembrie 1925 în favoarea fiului său minor Mihai, care a devenit rege în iulie 1927. Carol și regina-mamă Elena au divorțat în 1928. Carol a avut de asemenea un fiu cu o necunoscută, Maria Martini. Pentru toate aceste aventuri istoricii l-au supranumit regele playboy. Martorii oculari afirmă chiar că ar fi avut o aventură și cu o faimoasă prostituată, Foamea Neagră, din cartierul Crucea de piatră, la București. Episodul este preluat de Petru Dumitriu în romanul Cronică de familie. Întorcându-se în țară pe 6 iunie 1930 în urma negocierilor cu Iuliu Maniu (căruia îi promite să renunțe la relația cu Elena Lupescu), Carol a fost proclamat rege după două zile. În următorul deceniu el a încercat să influențeze cursul vieții politice românești, în primul rând prin manipularea partidelor Național Liberal și Național Țărănesc și a unor grupări anti-semite și din (Ianuarie 1938) prin alegerea sa a miniștrilor. Pe 10 februarie 1938 a desființat partidele politice, ceea ce asigura coroanei puterea supremă. Tot în 1938 a inițiat o reformă administrativă de inspirație fascistă, prin care a împărțit teritoriul României în zece ținuturi. Doi ani mai târziu, în anul 1940, forțat de presiunea sovieticilor, Germaniei, Bulgariei și a Ungariei să cedeze părți din teritoriul Romaniei, Carol a fost obligat să abdice în favoarea administrației pro-germană a generalului Ion Antonescu, în favoarea fiului său Mihai, stabilindu-se în final în Portugalia. Carol și Elena Lupescu s-au căsătorit la Rio de Janeiro, Brazilia, pe 3 iunie 1947, transformând-o pe aceasta în Prințesa Elena de Hohenzollern. A plecat din țară cu un tren încărcat cu obiecte din patrimoniul Coroanei, tablouri de mari maeștri, ca Tizian, Rubens și Rembrandt, sute de goblenuri, bijuterii, armuri ce decorau pereții palatelor regale de la Pelișor și Peleș. Un grup de legionari au tras focuri de armă asupra trenului regal dar nu au reușit să-l oprească. În Portugalia a valorificat toate aceste obiecte de artă devenind proprietarul unei averi fabuloase, pe care a cheltuit-o în întregime ducând o viață de lux. [necesită citare] Regele Carol a rămas în exil tot restul vieții sale. Se pare că atât în timpul celui de-al doilea război mondial cât și în perioada post-belică, regele Carol a făcut anumite încercări de a-și recupera tronul, dar nu a avut nici un sprijin politic intern sau extern. Regele Carol a murit în Portugalia, fiind îngropat la capela Regilor Portugaliei din Estoril, iar în 2003 rămășițele sale au fost aduse în România, fiind reînhumat la Mănăstirea Curtea de Argeș, în afara bisericii în care se odihnesc regii României. Regele Mihai nu a participat la ceremonie, fiind reprezentat de Principesa Margareta și Principele Radu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:27
Acel rege va avea o fata (cum e Elena Basescu a noastra)..care se va casatori cu un Fat-Frumos.(ca si Hrebenciuc al nostru)...care vor prelua tronul.
Vor divorta si uite asa...o sa ne trezem cu alti printi... Proprietatile parlamentarilor nostrii vor fi confiscate si trecute in proprietatea regelui sau imparatului (depinde ce o fi) Divorturile vor fi din ce in ce mai multe in familia regala Si dupa aceea toata Romania se va umple de duci ...si ducese.S-am incalicat pe-o sha..si v-am spus povestea ashea
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:03
De cand a ajuns Ministru Madam Udrea a inceput sa imparta "Cadouri" la Pietene. Asa si acum ia dat un Sediu de Campanie pentru "fata lui taticu" Basescu. Interesant cine suporta cheltuielile. Tata, Fata sau Udrea ? Ca doara n-or suporta ... cei care i-au ales din banii lor. Chiar asa, cine suporta Campania euro-parlamentara a "fetitei lui taticu ... Zeus" ?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:17
Daca o sa cautati "maquina del amor" veti vedea cum a ajuns Elena Udrea ministru
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:17
De la: e_frunza, la data 2009-03-25 20:42:43 hai ca nu va inteleg pe nici unul !ticu il adora pe vadim , sint de acord ,aste alegerea fiecaruia , vanea iubeste monarhia , pardon , regina , oare care ? dar insultele din ce categorie sociala fac parte ,fratilor ? mie mi-e sila de rege ,care nici macar nu a fost roman , nu- l pot suferi pe vadim ca este smintit de-a binelea , dar sincer nu vad de ce ar trebui sa insult pe cineva ,doar pentru ca nu este de acord cu parerilemele !asta chiar nu inteleg ! ma lamureste si pe mine cineva de ce ???? Doamna Frunza,replica mea pentru domnul Ticu era urmare a unei postari adresate de dansul doamnei Mimi Sarbu .Cautati pe pagina anterioara si poate veti intelege .Nu ca m-ar preocupa in mod special sa intelegeti dumnevoastra cum stau lucrurile dar va vad socata de limbajul necivilizat si imi dau seama ca va provoaca suferinta acest limbaj cat timp nu este utilizat pentru divinizarea lui Basescu .
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:28
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-25 21:27:34Acel rege va avea o fata (cum e Elena Basescu a noastra)..care se va casatori cu un Fat-Frumos.(ca si Hrebenciuc al nostru)...care vor prelua tronul.Dar cu JOIE ce a facut,a revenit la Hrebe? |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:36
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-25 21:27:34Acel rege va avea o fata (cum e Elena Basescu a noastra)..care se va casatori cu un Fat-Frumos.(ca si Hrebenciuc al nostru)...care vor prelua tronul. Povestea ramane poveste,va apreciez talentul literar ,realitatea insa este clara :Elena Basescu exista in realitate ,la fel si Hrebenciuc (al vostru ...)si sunt amandoi in Romania .Cu Hrebenciuc nu am nimic ,nu ma intereseaza baiatul ,nu ma intereseaza copii politicienilor cat timp nu sunt si ei implicati in politica .Elena insa este o realitate trista a Romaniei ,nu o poveste iar astfel de personaj nu are ce cauta intr-o poveste legata de monarhie.In loc de poveste legata de monarhie, Elena este intr-o relitate legata de presedentie .De altfel astfel de povesti le puteti face referitor la monarhia britanica,norvegiana,daneza etc insa nu-i asa ca isi pierd tot hazul ?!La noi la romani insa astfel de povestiri merg,ne place sa ne amuzam discreditand oamnii care ar putea salva Romania,fabricand scenarii absurde si ne place si sa-i laudam pe cei care o distrug,alde Vadim sau Basescu ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:44
Aseara a venit Elena Basescu la emisiunea lui Maruta
.Nu stie biata fata nici macar sa lege o fraza cum trebuie , abia deschide gura aia...e paralela si echidistanta cu realitatea Nu i-o fi rusine lui Baselu sa o promoveze atat ? El nu o vede ca e batuta in cap ? Sa le fie rusine
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:02
De la: mihai5_2, la data 2009-03-25 20:16:40De la: ticu, la data 2009-03-23 19:25:00 ... Domnule Mihai,am citit si eu pe topicul asta , e un obicei de al meu, zic sa-l lasam pe C,V.Tudor in pace ca el este romanul etalon,si la nivelul lui de inteligenta nu ajunge oricine., dar vad ca faci confuzie intre nazisti si legionari. !Chiar daca au salutul la fel,[ si pionierii il aveau asa in regimul trecut] nu inseamna ca au lucruri in comun . ; e diferenta ! Si numeste-mi si mie cine e ala de mai lupta pentru o cauza monarhica ; inca nu au disparut ? ca deja a aparut omul nou !
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:18
De la: vaneamarin, la data 2009-03-26 08:17:59De la: e_frunza, la data 2009-03-25 20:42:43 hai ca nu va inteleg pe nici unul !ticu il adora pe vadim , sint de acord ,aste alegerea fiecaruia , vanea iubeste monarhia , pardon , regina , oare care ? dar insultele din ce categorie sociala fac parte ,fratilor ? mie mi-e sila de rege ,care nici macar nu a fost roman , nu- l pot suferi pe vadim ca este smintit de-a binelea , dar sincer nu vad de ce ar trebui sa insult pe cineva ,doar pentru ca nu este de acord cu parerilemele !asta chiar nu inteleg ! ma lamureste si pe mine cineva de ce ???? Domnule Vanea, roago pe doamna Frunza sa caute si mai in urma,sa vada cum mi s-a adresat doamna mimisarbu. Dansa , am inteles ca e mai in varsta ca mine, si nu e nici mama , nici sora mea , ca sa poata sa ma faca scelerat , si tot felul de alte corturasisme. , mai ales la varsta care o are sa dea exemplu cum sa vorbim. Daca vrea respect, respect sa dea . !
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:23
De la: eugenb, la data 2009-03-26 08:03:35De cand a ajuns Ministru Madam Udrea a inceput sa imparta "Cadouri" la Pietene. Asa si acum ia dat un Sediu de Campanie pentru "fata lui taticu" Basescu. Interesant cine suporta cheltuielile. Tata, Fata sau Udrea ? Ca doara n-or suporta ... cei care i-au ales din banii lor. Chiar asa, cine suporta Campania euro-parlamentara a "fetitei lui taticu ... Zeus" ? Pai cum, n-ai inteles ?Madam Udrea e "mamica vitrega " a "fetei lui taticu Basescu " Asa ca in familie se permite.!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:51
Dar atunci ce este "Republica" sau "Matriarhat" in familia lui "Il Base' " ?
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 13:42
De la: mimisarbu, la data 2009-03-24 17:26:52UN GAND BUN PENTRU PRIETENII MEI ,EU RENUNT LA ACEST FORUM Ce sa-i faci daca nu ne face Dumnezeu asa destepti pe toti! Poate e prea tarziu dar eu totusi va urez numai bine desi nu am onoarea de a ma numara printre prietenii dvs! Poate era mai bine daca raspundeati cu raspunsuri la intrebarile noastre asa tampite cum sunt! Daca nu a-ti reusit sa vorbiti cu prostii de ce nu faceti un forum pentru oameni inteligenti ca dvs?
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:12
De la: sirboby, la data 2009-03-26 13:42:08De la: mimisarbu, la data 2009-03-24 17:26:52UN GAND BUN PENTRU PRIETENII MEI ,EU RENUNT LA ACEST FORUM Domnule sirboby, nu generaliza, eu de exemplu,as fi onorat sa va numar printre prietenii mei ?
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:16
De la: eugenb, la data 2009-03-26 10:51:35Dar atunci ce este "Republica" sau "Matriarhat" in familia lui "Il Base' " ? Nu stiu, eu in "familia " omului , nu ma bag !!
Ticu
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:35
r e p u b l i c a
|
|
|
|

Poate deschideti acea "usa" care ne desparte unii de altii, ... totusi. In 1919 au fost lasati pe mana rusilor Monarhul nostru, iar dupa 1944 au fost lasati in mana rusilor de alt Monarh al nostru. Ii stiti cum se numeau cei doi Regi Romani ?
Cum , monarhia e stalpul societatii??? cred ca e gluma . !!!! monarhia ...e un gunoi urat mirositor , intr-o gradina cu flori .
Doar că eu nu te rog să încetezi deoarece pentru mine este clar că doar așa poți să faci și tu un serviciu cauzei monarhice.
Daca o sa cautati "maquina del amor" veti vedea cum a ajuns Elena Udrea ministru
...)si sunt amandoi in Romania .Cu Hrebenciuc nu am nimic ,nu ma intereseaza baiatul ,nu ma intereseaza copii politicienilor cat timp nu sunt si ei implicati in politica .Elena insa este o realitate trista a Romaniei ,nu o poveste iar astfel de personaj nu are ce cauta intr-o poveste legata de monarhie.In loc de poveste legata de monarhie, Elena este intr-o relitate legata de presedentie .De altfel astfel de povesti le puteti face referitor la monarhia britanica,norvegiana,daneza etc insa nu-i asa ca isi pierd tot hazul ?!La noi la romani insa astfel de povestiri merg,ne place sa ne amuzam discreditand oamnii care ar putea salva Romania,fabricand scenarii absurde si ne place si sa-i laudam pe cei care o distrug,alde Vadim sau Basescu ...
Domnule Mihai,am citit si eu pe topicul asta , e un obicei de al meu, zic sa-l lasam pe C,V.Tudor in pace ca el este romanul etalon,si la nivelul lui de inteligenta nu ajunge oricine., dar vad ca faci confuzie intre nazisti si legionari. !Chiar daca au salutul la fel,[ si pionierii il aveau asa in regimul trecut] nu inseamna ca au lucruri in comun . ; e diferenta ! Si numeste-mi si mie cine e ala de mai lupta pentru o cauza monarhica ; inca nu au disparut ? ca deja a aparut omul nou !