Info
x
Monarhie sau republica?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 15:04
ADMINISTRATIA 9 a.m ! inteleg ca-s necesare reclamele,dar atit de agresiva ca asta cu Digital UPC e prea de tot....nici nu poti citi ce s-a scris pe topic si nici raspunde ca lumea....e exagerat, zau asa !
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 15:18
De la: gabigabi, la data 2010-04-30 15:04:46 ADMINISTRATIA 9 a.m ! inteleg ca-s necesare reclamele,dar atit de agresiva ca asta cu Digital UPC e prea de tot....nici nu poti citi ce s-a scris pe topic si nici raspunde ca lumea....e exagerat, zau asa ! CORECT! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
adiovidiu 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:05
De la: gabigabi, la data 2010-04-30 14:59:50mai "MIHAI VITEAZU " nici c-am zis c-ai fi, m-am" glumit " cu tine,meiiii ....ca te-am si intrebat cum se face ca voi astia, republicanii, aveti un fix in a va alege-n avatar cite un VODA ,ca tine si cite un Domn al Principatelor Romane si ma refer la prietenul @Republicanus ....iti mai aduci aminte de el, @Gispas ? ....oricum, ma doare capul de la amestecul vostru : cind m-ntreaba gispas de ce-ti raspund tie nu stiu cum, cind ma-ntrebi tu ceva ce-i scrisesem lui .....sunteti 2 in 1 ,ca sa stiu si sa nu-mi mai bat capul cu voi ?.....nici vorba,ca nici nu mi l-am batut prea mult ! hai,pa ! beti si voi o bere buna de 1 Mai ! Cum nu-ti bati capul mai gabitzoiule,cum nu-ti bati capul?Nu erai tu aia care ziceai,fara sa fii intrebata sau sa ti se ceara parerea,ca nu e bine cu coiotii,tu vrei neaparat doar coiosii? Vad ca te oftici ca ne completam unul pe altul,n-am ce-ti face,asta e.Iar daca tu spui ca eu si inca nu stiu cine ii reprezentam pe ASTIA,republicanii,ai o impresie mult prea buna despre voi.Republicanii sunt mult mai multi decat voi,monarhistii(DIN FERICIRE),atat in viata de zi cu zi cat si pe aici.Si ce te bagi,ca ne alegem un voda,ce-ai vrea sa-l pun pe fonfait?Nici daca primesc o avere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:08
De la: gabigabi, la data 2010-04-30 15:04:46 ADMINISTRATIA 9 a.m ! inteleg ca-s necesare reclamele,dar atit de agresiva ca asta cu Digital UPC e prea de tot....nici nu poti citi ce s-a scris pe topic si nici raspunde ca lumea....e exagerat, zau asa ! Vezi cum e viata asta?Pana la urma face ce face si tot cadem de acord la ceva.Subscriu la ce ai spus.Insa numai in comentariul asta. SI o sa te mai dezamagesc cu ceva.Nu consum alcool.Nu-mi place.Asta e,poti trimite pe oricine altcineva in locul meu,cu mine ramane berea pe masa
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 18:32
De la: adiovidiu, la data 2010-04-30 17:08:56De la: gabigabi, la data 2010-04-30 15:04:46 ADMINISTRATIA 9 a.m ! inteleg ca-s necesare reclamele,dar atit de agresiva ca asta cu Digital UPC e prea de tot....nici nu poti citi ce s-a scris pe topic si nici raspunde ca lumea....e exagerat, zau asa ! of of mai mai tot e bine ca esti de acord cu mine la ceva omule,la faza cu COIOTUL ,l-ai bagat asa de aiurea in fraza respectiva,ca te-am intrebat daca nu cumva ai gresit cuvintul si trebuia pus acolo,celalalt cuvint si te-am rugat sa dai o explicatie cit de cit logica de ce ai folosit cuvintul coiot? .....sau n-ai citit postarea respectiva,ca tot zici ca eu imi bag coada -ntre picioare si o sterg....cit despre cuvintul folosit de mine, ti-am mai spus : a fost la "misto ",ca si asa ziceti voi,portocalii, ca SEFU' are cohones nu gluma ,nu ca altii ...bla.bla.bla nu vrei o bere ? ia un suc !
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 19:56
De la: gabigabi, la data 2010-04-30 18:32:16De la: adiovidiu, la data 2010-04-30 17:08:56De la: gabigabi, la data 2010-04-30 15:04:46 ADMINISTRATIA 9 a.m ! inteleg ca-s necesare reclamele,dar atit de agresiva ca asta cu Digital UPC e prea de tot....nici nu poti citi ce s-a scris pe topic si nici raspunde ca lumea....e exagerat, zau asa ! Daca tot sunt acuzat de ceva si apoi de altceva si tot asa,macar sa va fac pe plac.Poate poza asta va place mai mult.Cand o sa devin portocaliu(nu ca o sa ader la dinastia de oranje,ma refer,ca aia-i casa regala ) va voi aduce la cunostinta si acest fapt..Vad ca nu apare inca,pe forum,doar la profil.Ei,lasa,apare ea,pana la urma ca eu acolo o las.
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:00
Si in continuare,doamna gabigabi,uite ce romantic a fost regele ala al tau:
Cel mai controversat dintre cei patru Regi ai Romaniei este, fara indoiala, Carol al II-lea. Foarte multi au vazut in el principalul vinovat pentru dezmembrarea statului roman la inceputul celui de al doilea razboi mondial. Carol al II-lea a instaurat prima dictatura din Romania secolului al XX-lea. Viata lui aventuroasa a fost criticata de catre toti contemporanii sai, indignandu-i pana si pe cei mai loiali sustinatori ai monarhiei. Fiu al Principelui Mostenitor Ferdinand si al Principesei Maria, Carol s-a nascut in anul 1893, pe 3 octombrie, la Sinaia, fiind primul Rege din dinastia de Hohenzollern nascut in Romania, botezat conform constitutiei, in religia ortodoxa. Mama lui il descria ca pe un "copil frumos, cu bucle aurii". De educatia lui s-a ocupat insusi Regele Carol I, pentru a-i asigura pregatirea necesara unui viitor suveran. Principele Carol s-a dovedit a fi un tanar inteligent si sarguincios, cu o personalitate debordanta. Problemele nu au intarziat, insa, sa apara. Odata cu accederea la tron a tatalui sau, Regele Ferdinand, Carol devenea, la 21 de ani, mostenitorul direct al tronului Romaniei. Tot la aceasta varsta, el devenea si senator de drept in Parlamentul Romaniei. In timpul Primului Razboi Mondial, in 1918, cand intreg guvernul si Casa Regala erau in refugiu la Iasi, Carol a parasit garnizoana in care se afla, fugind la Odessa, impreuna cu iubita lui, Ioana (Zizi) Lambrino, fiica unui maior din anturajul curtii. Acolo cei doi s-au casatorit pe ascuns. Inevitabil, un imens scandal s-a iscat. Carol a fost trimis in "arest" la Manastirea Horaita-Neamt, iar casatoria a fost ulterior anulata de catre Tribunalul Ilfov. Cu toate acestea, Carol a continuat sa se intalneasca cu iubita lui, astfel ca, in 1920, Ioana Lambrino a ramas insarcinata. In 1920 se nastea Mircea, fiul nelegitim al lui Carol. Toate acestea au dus la trimiterea lui Carol intr-o lunga calatorie in jurul lumii, pentru a o uita pe Ioana Lambrino. In 1921, Carol a cunoscut-o pe Elena, fiica Regelui Constantin al Greciei. Cei doi aveau sa se casatoreasca in acelasi an. Pe 25 octombrie 1921, se nastea Mihai, viitorul Rege al Romaniei. Nasterea copilului a marcat starea de sanatate a principesei Elena, ceea ce a dus la o racire a relatiilor dintre cei doi. Intre timp, Carol avea sa o cunoasca pe Elena (Magda) Wolf Lupescu. Principele s-a indragostit foarte puternic de ea, Elena Lupescu reusind sa-l domine practic toata viata. Un al doilea scandal avea sa se declanseze atunci cand Carol a fugit impreuna cu amanta sa la Paris, renuntand din nou la drepturile sale de mostenitor al Coroanei. De data aceasta, Regele Ferdinand l-a indepartat din Familia Regala, desemnandu-l ca mostenitor pe nevarstnicul sau nepot, Mihai. In 1927 Regele Ferdinand s-a stins, tronul revenindu-i lui Mihai, tutelat de o Regenta. Insa pe fondul unei situatii politice interne instabile si al crizei mondiale, Carol s-a reintors in tara, pe 6 iunie 1930, inlaturandu-si fiul de pe tron si proclamandu-se Rege. Cu toate promisiunile solemne facute lui Iuliu Maniu, pe atunci prim-ministru, ca va inceta relatia cu Elena Lupescu, dupa numai putin timp, Carol isi readucea amanta inapoi. Regele Carol al II-lea a domnit zece ani, intre 1930 si 1940. Acesti ani au fost marcati pe de-o parte de o oarecare crestere economica, de o dezvoltare culturala, iar pe de alta parte de o destramare a vietii politice democratice. Un rol insemnat in faramarea partidelor l-a avut si abilul joc politic al Regelui Carol al II-lea, care de la inceput avea sa-si manifeste tendintele autoritare. In plus, camarila care s-a format in jurul sau, camarila controlata de catre Elena Lupescu, a jucat un rol nefast in culisele scenei politice romanesti. In 1938, Regele Carol a dizolvat partidele politice, a abolit constitutia democratica din 1923 si a instaurat regimul de dictatura personala. Asumandu-si responsabilitati atat de extinse, Carol si-a pregatit practic, fara voia lui, propria abdicare. Lipsa de suport extern din parte aliatilor traditionali, Anglia si Franta, debutul razboiului mondial, si, in 1940, destramarea Romaniei Mari, prin ocuparea Basarabiei, de catre rusi, si a Transilvainei de nord-vest de catre Ungaria, au dus la erodarea completa a sprijinului politic pentru regimul lui Carol al II-lea. Pe fondul tulburarilor interne, el este nevoit sa abdice, in septembrie 1940, lasand tronul fiului sau, Mihai, iar puterile dictatoriale generalului Ion Antonescu. Carol al II-lea a parasit tara, impreuna cu amanta sa, intr-un tren cu 12 vagoane, care adapostea imense bogatii, intre care 41 de tablouri semnate de mari artisti precum Tizian, El Greco sau Grigorescu. Dupa ce a locuit in mai multe tari latino-americane, Carol s-a stabilit in Portugalia. In timpul razboilui, si imediat dupa aceea, se pare ca el a avut unele tentative de a-si recapata tronul, luand contact si cu sovieticii, ceea ce a creat unele probleme Regelui Mihai, in perioda de negocieri pentru armistitiu cu fortele aliate. Insa nici un partid sau om politic, cu exceptia lui Gh. Tatarascu, nu a fost de acord sa discute o astfel de posibilitate. In cele din urma, fostul Rege se casatoreste, in 1949, cu Elena Lupescu. In 1953, Carol al II-lea, suferind de cancer, s-a stins din viata. Imensa lui avere a fost mostenita de catre Elena Lupescu, care i-a supravietuit aproape 25 de ani. Carol al II-lea a fost inmormantat in capela Regilor Portugaliei din Estoril. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:08
Si pentru ca am spus candva ca nu doar carolica era fustangiu,uite ce facea si fonfaitul:
Iubita regelui Mihai Jurnalul regelui Carol al II-lea reflecta o parte mai putin cunoscuta a fiului sau, regele Mihai si anume prima lui iubita. Este vorba de o tanara numita Yvonne, "recrutata" pentru relatia cu tanarul Mihai de insasi amanta regala Elena Lupescu. In aceasta relatie a fost implicat si aghiotantul lui Carol al II-lea, comandorul Stiubei - care si el avea o relatie intima cu iubita lui Mihai. Relatia regelui Mihai cu Yvonne a durat aproape doi ani, din 1937 pana in 1939, cand, in urma unor negocieri dificile, iubita regala a primit doua milioane de lei si a parasit Romania. Disparitia brusca a "Yvonnichii" din viata lui Mihai avea sa-i provoace acestuia disperarea. Trebuie subliniat faptul ca regele Carol al II-lea gasea timp sa se ocupe de iubita fiului sau in cursul verii anului 1939 - anul in care avea sa izbucneasca cel de-Al Doilea Razboi Mondial.(George Damian) Inceput dificil Conform insemnarilor lui Carol al II-lea inceputurile relatiei lui Mihai cu Yvonne au fost relativ dificile: "9 aprilie 1937. Tratativele Duduii cu parintii Yvonichii au dat rezultatul scontat, i-au acceptat propunerea, imi pare bine pentru Mihaita. 13 aprilie 1937. Seara, Yvonica din nou la Mihaita, cu acelasi rezultat ca prima data. 14 aprilie. Vorbit cu Duduia despre cazul Mihaita - Yvonica; va vorbi cu familia si cu fata, care nu s-a tinut de cuvant; sunt toti destul de interesati ca afacerea sa se sfarseasca cum dorim. 2 mai 1937. Sculat tarziu. La 12 3/4, plecat cu trenul la Sinaia pentru vacanta de Pasti. Sosit pe la 4; vremea acoperita, racoare. D(uduia), la cina. Mihaita, la masa, cu Yvonica. 29 mai 1937. La 5, soseste si Mihaita, foarte impresionat de vederea lui Dan; a fost inainte de plecare la capela cimitirilui. Este o durere generala. Azi-dimineata, a voit si parintele Nae (Popescu) si Preda sa vorbeasca copiilor la scoala de camaradul lor, dar n-au putut, caci i-au podidit lacrimile. A venit si Yvonica sa-l vaza pe Mihaita. Au fost, dupa - amiaza, amandoi la mine. Atmosfera trista". Iubire regala Relatia lui Mihai cu Yvonne s-a "asezat" in cursul anului 1938, insa in 1939 Carol al II-lea a decis ca este cazul ca ea sa ia sfarsit. Pentru incheierea relatiei a fost delegata tot Elena Lupescu, care a purtat discutiile necesare. Nu se stie ce si-ar fi dorit Yvonne, insa cert este ca nu a vrut sa renunte foarte usor la relatia cu vlastarul regal. "5 iunie 1938. Intorsi seara, cinema. Mihaita, foarte agitat, a voit-o cu orice pret pe Yvonica; n-a avut noroc, s-a angajat pentru asta - seara. 6 iunie 1938. Seara, cinema. Doua filme detective, unul bun, celalalt idiot. Au fost numai D (uduia) si Urdareanu, Mihaita fiind ocupat, implinindu-i-se dorul de ieri cu Yvonica. 16 iulie 1939. Stubei a adus raspunsul. Atat sotia sa, cat si fata nu vor sa plece in strainatate si, mai ales, in America. Yvonica a cerut s-o vaza pe Duduia. A ramas ca mane sa vie la Bucuresti si sa se mai faca un efort inainte de a trece la alte masuri, drastice. 18 iulie 1939. La Bucuresti, o caldura fenomenala. Ziua de azi a intrecut cea de ieri. Spre seara, Duduia a vazut-o pe Yvonica, care, dupa multe schimbari la fata si vorbe adesea nechibzuite, a ramas sa dea raspunsul ei mane dimineata. A constatat ca nu poate fi vorba de iubire din partea ei fata de Mihaita. Si el, bietul baiat, isi facea iluzii. 19 iulie 1939. Yvonica a fost la D (uduia), dupa cum ramasese ieri, cu raspunsul ca va pleca, dar ca refuza sa scrie lui Mihaita o scrisoare de adio. (...) Seara, l-am chemat pe Malaxa sa-l rog sa-l lase pe Costache sa mearga cu noi cu iahtul, caci, dupa deceptia ce o va avea Mihaita din cauza Yvonichii, e bine sa aiba un camarad cu el." Supararea lui Mihai Pentru a-l mangaia pe Mihai, regele Carol al II-lea a aranjat o croaziera regala dupa ce a perfectat plecarea Yvonnei - o croaziera in mijlocul unei veri fierbinti, cand intreaga lume se pregatea de razboi." 24 iulie 1939. Yvonica a dat scrisorile cerute si i s-a depus la banca dota de 2.000.000 de lei. 27 iulie 1939. Ne desteptam ca sa fim pe punte pentru intrarea in Bosfor. Sunt extrem de nervos din cauza lui Mihaita. Va fi pentru el o groaznica lovitura cand va vedea ca Yvonica nu este cu noi. L-a 12, aruncam ancora in fata Palatului Dolma Bahce. La 12 1/2, se imbarca Mihaita, pe care-l primim cu totii foarte cald. Se intelege usor ca disperarea lui a fost extrema, mai ales cand a citit scrisoarea ei, o scrisoare care continea toate elementele voite, dar lipsita de cel mai elementar simt de tandresa si de inima. Bietul copil a fost disperat si pentru prima data l-am vazut plangand cu nesat. Isi lasase capul pe umarul meu si lacrimile curgeau cu nesat. I-am spus ca nimeni mai bine decat mine pricepe desperarea lui si adanca lui durere si mahnire si ca bine face ca plange, ca il va usura. Totusi il rog ca in fata celorlalti sa fie barbat si print. Mi-a promis si s-a tinut de cuvant. Dupa- amiaza Duduia a vorbit lung cu Mihaita, caruia de dimineata Urdareanu ii spusese ca Stiubei a venit sa-i vorbeasca de aceasta chestiune si ea a primit bani. Saracul baiat este foarte adanc mahnit si nu vrea decat un singur lucru: s-o revada si sa aiba o explicatiune cu ea, caci nu mai pricepe nimica si o iubeste asa de mult. Acuza pe parintii ei si se plange ca purtarea ei si mai ales scrisoarea ei este urata, cum zice el, o scrisoare care nici unui servitor n-ar scrie. Toate prostiile ce le-a facut a fost impins de ea sa le faca si zice ca adesea, i-a atras ei atentia, dar n-a voit sa auza. Spre lauda lui, trebuie sa zic ca a fost foarte curagios. 4 august 1939. Un alt semn imbucurator la Mihaita: a inceput din nou sa fumeze, ceea ce e un semn ca o rupe din ce in ce cu trecutul, caci el promisese Yvonichii ca nu va mai fuma. 12 august 1939. Iata, s-a sfarsit si aceasta calatorie, la care eu si D (uduia) ne bucurasem asa de mult. N-a fost ce am asteptat. Intai, de la inceput, grija cea mare pentru Mihaita. Cel putin de acest punct de vedere, lucrurile s-au linistit. Pare sa fie complect dizgustat de Yvonica, indeosebi pe chestiunea ca ea traieste cu Stiubei.Sosit la Bucuresti, vin de indata Calinescu si Gafencu la mine sa ma puie in curent cu situatia. E neclara. De la ultima telegrama lucrurile par a se fi calmat din nou". Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:11
Aceasta este doar o parte din ceea ce faceau cei despre care voi spuneti ca erau monumente de EDUCATIE,MORALITATE,MANDRIE si alte aberatii venite de te miri unde,ca realitatea o puteti citi mai sus.Pt cine mai vrea,mai am foarte multe exemple.
|
Fosta membra 9am.ro 265 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:20
Monarhia nu e buna ,republica nu e buna ,parlamentul nu e bun,prezenta prostilor la vot nu e indicata ! Ce ne mai ramane ?
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:46
De la: sirboby, la data 2010-04-30 15:00:16 Regele Carol al II-lea, deși se opusese cedărilor teritoriale fără luptă, a fost declarat vinovat principal la demonstrațiile stradale organizate de Mișcarea Legionară. Sub presiunea reprezentanților lui Hitler la București și a lui Horia Sima, regele l-a numit prin decret regal prim-ministru - cu condiția formării unui guvern de uniune națională - pe generalul Ion Antonescu, iar acesta i-a impus abdicarea (la 6 septembrie 1940). Antonescu a contestat Dictatul de la Viena, inclusiv în discuțiile cu Adolf Hitler și Benito Mussolini, dar a obținut de la Hitler - în primăvara anului 1944 - numai o vagă promisiune de revizuire rămasă nefinalizată. Imi pare rau sa va contrazic domnule "sirboby" (nu stiu daca esti ... fostul "sirboy" sau nu - adica unul care se da in locul lui) : Uitati (sau nu) - intentionat sau nu, ca si Alexandru Ioan I Cuza a fost silit (cu pistolul la cap) de politicienii timpului sa-si dea demisia si a fost pus in locul lui (contrar Constitutiei in vigoare atunci, care stipula altceva - stiti cumva ce ?!), un Principe strain (s-a dorit initial sa fie englez de unii, dar refuzand englezul s-a gasit ... ce a mai ramas, un Principe fara Principat - ca avea altii mai mari inaintea lui si trebuia sa astepte foarte mult timp ... pana sa ajunga sa aiba ceva). Abdicarea lui Carol al II-lea a fost fara posibilitatea de a se mai ocupa Tronul de vreunul din mostenitorii lui, deci ca sa nu incalce Constitutia in vigoare atunci, ar fi trebuit sa fie cautat un alt om, dar cand POLITICA "isi baga coada" de ce s-ar impiedica de asa ceva Politicienii (timpului) - ii cunoasteti cumva ?!. Asa ca, eu cred ca vorbiti de "Dinastia care a fost" ... degeaba. Si ultimul din ei (asa-zisi mostenitori - inca se mai cearta care este cu adevarat si care nu MOSTENITOR) a semnat Actul de ABDICARE, deci nu mai pot face nimica (la asa-zisi MONARHISTI actuali ma refer, binenteles), decat sa "bata apa in piua degeaba" si sa incerce sa "tulbure apele". Dar degeaba ... tot REPUBLICA avem si nu sunt "semne" ca se va schimba vreodata acest lucru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 21:49
De la: eugenb, la data 2010-04-30 20:46:29De la: sirboby, la data 2010-04-30 15:00:16 Regele Carol al II-lea, deși se opusese cedărilor teritoriale fără luptă, a fost declarat vinovat principal la demonstrațiile stradale organizate de Mișcarea Legionară. Sub presiunea reprezentanților lui Hitler la București și a lui Horia Sima, regele l-a numit prin decret regal prim-ministru - cu condiția formării unui guvern de uniune națională - pe generalul Ion Antonescu, iar acesta i-a impus abdicarea (la 6 septembrie 1940). Antonescu a contestat Dictatul de la Viena, inclusiv în discuțiile cu Adolf Hitler și Benito Mussolini, dar a obținut de la Hitler - în primăvara anului 1944 - numai o vagă promisiune de revizuire rămasă nefinalizată. Sunt acelasi ! Eugenb nu ai citit tot ! Eu am raspuns afirmatiei facuta de @Gabi ca regele carol a preferat sa abdice decat sa faca compromisuri! Eu nu am incercat decat sa arat ca nu a parasit ciolanul,pardon tronul DE BUNA VOIE! Daca era sa fie de buna voie nu pleca ci statea la ros! In rest toate cele bune! PS. Am incercat ,ironic sa arat exemplu de ,,moralitate'' regala! Poate nu am reusit sa ma fac inteles! br />
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 12:26
mai stergeti si voi din arhiva ,pastrati doar 2010,cuti de mori pina gasesti ce vrei.ADMINISTRATORULE CE FACI ?DORMI !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 18:50
Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!!
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 11:13
De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! Uite ca a aparut alt demagog de doi bani. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:00
VASILE-VALI raspunsuri pertinente,cu date tot ce trebuie din Arhivele Statului Roman pe care te lauzi ca le-ai citit sau ca le ai in baie!
Noi,republicanii, ti-am aratat de cazuri de coruptie in perioada interbelica (IN MONARHIE! ) combatele !Daca nu ai cu ce atunci la ce dracu' sa schimbam un sisstem prost cu unul la fel de prost sau mai prost! Intr-o republica mai ai de 2 bani speranta ca dai de un conducator bun dar intr-o monarhie ...................! Hai ca astept! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:11
De la: ninigusu, la data 2010-05-01 12:26:20mai stergeti si voi din arhiva ,pastrati doar 2010,cuti de mori pina gasesti ce vrei.ADMINISTRATORULE CE FACI ?DORMI ! Ce vorbesti ma. Sterge-te pe tine. Pe mine ma intereseaza tot ce e pe forum, mai putin ce se repeta. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:19
De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 11:13:12De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! Ti se pre mai normal sa scuipam pe strada, sa injuram de mama cand frigem mititei si rasturnam pe gat la pahare de rachiu? Chiar crezi ca e obligatoriu sa ne comportam ca mitocanii? Asa, putina eleganta trebuie sa insemne neaparat demagogie? De cand, a fi roman echivaleaza cu a fi vulgar? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:24
De la: 9am178165, la data 2010-05-03 14:19:11De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 11:13:12De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! Cand cineva foloseste niste cuvinte,doar de dragul de a se auzi vorbind(in cazul tau, de a citi ce a scris),fara acoperire in nimic,fara nici o baza de adevar,este evident ca este pura demagogie.Apropos,daca nu stii ce inseamna demagogie,asta inseamna,ce ai facut tu -inselatul opiniei publice,discurs bombastic.......-. Din punctul meu de vedere,demagogie de doi lei. Pana acum era unul care confunda cuvantul VULG cu VULGAR.Se pare ca nici tu nu stii ce inseamna VULGARITATE.Daca poti,da-mi exemplu de cuvant sau expresie vulgara,in ce ti-am spus eu.Daca nu poti,mai bine taci,ca habar nu ai ce spui,incerci sa provoci,sa inventezi ceva sa fii bagat in seama.Probabil crezi ca esti important,asa.Nu esti,iti spun eu.Foloseste-ti si capul,daca vrei sa pari inteligent.Bine,stiu ca in viata una e sa vrei si alta sa poti,dar poate-ti reuseste,cine stie. Si ca sa-ti raspund la o intrebare,asa cum am mai spus,nu consum deloc alcool,deci cu romnul,nu m-ai nimerit.Apoi,nici la gratar nu ies,iarasi nu-mi place,ma plictisesc,cat despre seminte,la fel,prefer sa le las altora.Daca-mi vorbeai despre ski,despre mare,despre vazut lumea,era altceva,dar daca vii cu d-astea de pe vremea monarhiei,............ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:30
De la: 9am178165, la data 2010-05-03 14:19:11De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 11:13:12De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! de cind primul om al tarii le arata romanilor ca asta-i un MODEL de succesuri !
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:42
De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 15:24:08De la: 9am178165, la data 2010-05-03 14:19:11De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 11:13:12De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! nu stiu daca felul in care te exprimi tu este sau nu vulgar ,dar Elegent Nu este,oricit ai crede tu ....sau ai vrea tu sa crezi ca asa te exprimi ! ptr. cineva care apreciaza Marea, Muntele si Lumea mare, ma asteptam la o exprimare mai ingrijita ....poti fi ironic sau chiar caustic ,fara a folosi insulta ! care insulta ? reciteste-ti postarea asta ! P.S .cineva a dat deja definitia cuvintului Vulg si a explicat cum de s-a ajuns,prin extensie, la derivatele vulgar si vulgaritate ....un limbaj vulgar este cel cu care suntem bombardati zi de zi ,incepind de cind cobori in strada ....pe strada, in metrou, in masina,in piata si oriunde,inclusiv pe la tv . ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:42
De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 15:24:08De la: 9am178165, la data 2010-05-03 14:19:11De la: adiovidiu, la data 2010-05-03 11:13:12De la: 9am178165, la data 2010-05-02 18:50:51Monarhia, este solutia eleganta, inteligenta si fireasca pentru Romania!!! nu stiu daca felul in care te exprimi tu este sau nu vulgar ,dar Elegant Nu este,oricit ai crede tu ....sau ai vrea tu sa crezi ca asa te exprimi ! ptr. cineva care apreciaza Marea, Muntele si Lumea mare, ma asteptam la o exprimare mai ingrijita ....poti fi ironic sau chiar caustic ,fara a folosi insulta ! care insulta ? reciteste-ti postarea asta ! P.S .cineva a dat deja definitia cuvintului Vulg si a explicat cum de s-a ajuns,prin extensie, la derivatele vulgar si vulgaritate ....un limbaj vulgar este cel cu care suntem bombardati zi de zi ,incepind de cind cobori in strada ....pe strada, in metrou, in masina,in piata si oriunde,inclusiv pe la tv . ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:14
De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: Am argumentat mult prea mult si la modul serios de ce anume sustin calea monarhiei pentru Romania ca acum sa primesc acuzatii precum cea de demagogie. Daca e nevoie, ma voi cita nu din narcisism pentru ca chiar nu sufar de asa ceva, ci pentru a demonstra ca nu vin cu sentinte demagogice ci cu argumente sanatoase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 19:18
De la: 9am178165, la data 2010-05-03 16:14:58De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: Luminati-ma si pe mine, monarhisti, concret, CUM SHIMBA UN MONARH(rege,regina,imparat sau ce-o fi el)politica romaneasca intr-o monarhie constitutionala(gen Marea Britanie? Prin ce metode? Intr-o monarhie constitutionala monarhul e o papusa(cum dealfel e si un presedinte fara sustinere in parlament) Sa presupunem ca in loc de base e mihai I!Poporul si-a votat alesii(cei care sunt acum in parlament) ,prin ce mijloace schimba acel rege clasa politica! CUM II SCHIMBA PE NASTASE,PE VOICU,PE BERCEANU,PE UDREA,PE BOC,PE MITREA,PE BASE,PE VANGHELIE ETC?Ii pune la colt,le bate obrazul,le da pantalonii jos si ii bate cu cureua la poponet, ce le face ? Cum ii schimba pe judecatori,pe medici,pe politisti,etc. Asta presupunand prin absurd ca are ,,balls'' si ca nu seamana cu monarhii care au fost inaintea lui si au facut ce au facut (vezi mai sus afacerile ilicite,skoda etc.) Ce ar face regele in caz ca tara e atacata militar din afara? Si-ar lua jucariile si ar pleca(ca un mort nu poate lupta cum spuneati mai sus)? Astept raspunsuri concrete! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 22:20
De la: sirboby, la data 2010-05-03 19:18:04De la: 9am178165, la data 2010-05-03 16:14:58De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: Gandesti din cale afara de simplu daca iti inchipui ca O PERSOANA POATE SCHIMBA PESTE NOAPTE O SOCIETATE!!!! Nici vorba de asa ceva!!! Asa ceva viseaza cei primitivi care cred ca un singur creier poate conduce totul! Nu este permis asa ceva, democratia asta inseamna, decizii luate prin dezbaterii de mai multe capete ( care ar trebui sa mai fie si inteligente). De ce crezi ca presedintele sau monarhul trebuie sa bage pumnul in gura unei intregi societati? Se vede clar ca nu ai perceptia a ceea ce se numeste cu adevarat democratie!!! Monarhia inseamna in primul rand TRADITIE, iar traditia inseamna FORTA SI STABILITATE!! Monarhul nu este o papusa, ci este MAJESTATEA SA, adica o persoana cu totul si cu totul respectabila, fina, ferma si extrem de educata de care fiecare roman se poate simti mandru ca este reprezentat, iar premierul este desemnat de cateva sute de parlamentari deci riscul de a fi desemnat un idiot gen boc este cat se poate de redus!! Si nu crezi ca pur si simplu a respecta, a acorda prezumtia de cinste ca monarh judecatorilor, medicilor, profesorilor adica intelectualilor poate da rezultate mult, mult mai sanatoase si rapide, decat ai jigni si ai umili continuu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 23:22
- Cand vreti sa dati exemple "pozitive", desi vorbiti din amintirilor altora (sunteti prea tanar ca sa fie traite de dumneavoastra - ar trebui sa aveti macar varsta lui ... Mihai - fost Rege al Romaniei, ca sa fiti credibil in ce postati pe acest topic), ne tot "aburiti" cu ce ar fi facut Regele si Casa lui Regala. Din 1947 si pana acum s-a schimbat atat Regele, cat si Casa lui Regala daca ar cucerii puterea in Romania.
- Cand vreti sa dati de exemple "negative" apelati numai la evenimente ce se intampla acum, iar ce a fost negativ pe vremea Regelui ... uitati subit. - Nu vi se pare ca sunteti cam ... LAS. - In loc sa luptati ca sa indreptati ceea ce este gresit in comportarea celor care va conduc, dumneavoastra, doar va plangeti ca va este greu (dand vina pe cei de azi) si vreti ca sa vina altii sa va schimbe viata. Va meritati soarta atunci ! - Si degeaba va tot dati MONARHIST, ca nici nu stiti daca vi se va schimba cumva stilul de viata sau nu, in cazul ca ar mai ajunge vreodata cineva Rege in Romania. - Termenul de ... ANARHIST, va spune ceva ?! Asta faceti acuma ! ANARHÍSM s.n. 1. Stare de anarhie. 2. Curent politic și social care neagă în genere orice putere de stat. ♦ Atitudine a anarhistului. Din fr. anarchisme, rus. anarhizm, germ. Anarchismus. Sursa: DEX '98 Obs. - Prin instigarea la inlaturarea/schimbarea ... CONSTITUTIEI ROMANIEI, inseamna ca negati orice putere in statul existent in momentul acesta si riscati sa ... suportati rigorile legii. Asa ca aveti grija ca sa nu va acuze de asta vreun judecator care este ... REPUBLICAN si care este "deranjat" de ... PROPAGANDA MONARHISTA. - Aveti dupa 1990, ... cateva PARTIDE MONARHISTE, de ce nu va inscrieti in vreunul din ele ? Au ... disparut intre timp ? Sau au ... ABDICAT de pe scena politica a Romaniei, cand au vazut ca nu-i baga nimeni in seama ? - Acelasi lucru se intampla si cu fostul Rege si (actuala ?!) Casa sa Regala, de care nu s-a auzit prea mult nici inainte de a-si marita fata cu un actoras de mana a doua si nici acuma. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 08:20
De la: 9am178165, la data 2010-05-03 22:20:04De la: sirboby, la data 2010-05-03 19:18:04De la: 9am178165, la data 2010-05-03 16:14:58De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: S-a vazut in 20 de ani ce capete luminate sunt la conducerea tarii!!!!!! Nu au facut decat sa distruga tot ce se numea economia tarii,care a fost competitiva si a creat multe locuri de munca! In 40 de ani de comunism ROMANIA a fost construita de numita clasa muncitoare,adica de parintii nostri si de chiar unii de pe forumuri! Inafara de 42 Km de autostrada si aceea ne terminata definitv cu ce se mai lauda asa zisa Democratie? Cum puteti spune ca mai multe capetre la un loc pot conduce o tara mai bine de cat unul singr,rezultatul !Romania va lua urmele Greciei ! Multi o sa sustineti ca pe timpul lui Ceausescu nu aveai dreptul la libera exprimare !Acum puteti tot sa va exprimati ideile si criticile in gura mare,ca Moise in pustiu! Ne-am vandut tara pe un pumn de galbeni,si vom deveni adeptii salutului Francez in UE! Democratie=legea junglei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 09:05
Nu ne trebuie sa schimbam forma de guvernamant din Romania ci trebuie sa se schimbe mentalitatea electoratului di Romania!
Cititi si trageti concluzii: ,No Băsescu pe Tamisa de Miruna Munteanu 4/05/2010 După fiecare dintre derapajele comportamentale ale președintelui Băsescu am auzit mulți comentatori întrebându-se ce s-ar întâmpla, într-o țară civilizată, dacă un politician ar călca în străchini de o manieră similară. Un răspuns concret vine acum din Marea Britanie. Partidul laburist s-a prăbușit dramatic în sondajele de opinie după ce un microfon uitat la reverul premierului Gordon Brown l-a surprins făcând o remarcă nepotrivită la adresa unei alegătoare. La întoarcerea de la o întâlnire electorală, în mașină, Brown s-a plâns unui consilier de campanie: "Cine a adus-o pe femeia aia? O adevărată bigotă!". Aceste cuvinte au inflamat presa britanică și au generat o adevărată isterie în rândul opiniei publice. Cu o săptămână înainte de alegeri, incidentul a eclipsat orice altă dezbatere. Se vorbește deja despre "Bigot-gate", scandalul care pune capăt carierei lui Gordon Brown. Într-o țară în care, până acum, au contat numai două partide, laburiștii s-au trezit brusc pe locul trei în intențiile de vot. Nu se mai tem doar de o înfrângere, ci de o adevărată baie de sânge. Este interesant că nimeni nu s-a gândit să invoce dreptul premierului la intimitate. Nimeni nu a sugerat că, în cadru privat, un demnitar are voie să zică orice îi trece prin cap, fără să dea socoteală nimănui. Am auzit asemenea argumente cretine când cu scandalul "țigancă împuțită". Iar acolo nu fusese vorba despre un microfon uitat, ci despre un telefon furat. Smuls din mâna unei reporterițe de însuși președintele țării! Prin comparație, gafa lui Gordon Brown pare o dulce copilărie, iar reacția publică frapează ca disproporționată. Păi, ce-ar fi făcut englezii dacă șeful Executivului i-ar fi zis unui ziarist "găozar" sau unui votant dezamăgit "puiuț de bolșevic"? Asemenea scenarii sunt pur și simplu de neimaginat în Marea Britanie. Fiecare societate are politicienii pe care îi merită. Îi are așa cum și-i educă. Iar englezii nu greșesc, probabil, când sancționează cu extremă duritate orice lipsă de respect față de electorat. Mai bine o pedeapsă exagerată decât un precedent periculos. Altfel, știm din experiență, derapajele se înmulțesc și se agravează. Anormalul devine normal. În România, vulgaritatea agresivă, cinismul, ipocrizia au început să treacă drept "calități" indispensabile unui lider. Obrăznicia e considerată dezinvoltură, minciuna e privită ca o strategie legitimă de comunicare. Apatia opiniei publice catalizează tot ce e mai rău în conducători. Și vai de țara în care politicienii nu se mai tem de electorat! Ei ce ziceti? Are vreo treaba ca sus e rege,regina,imparat,presedinte etc? Pe Tamisa asa se procedeaza,electoratul ii arde de ii doare sufletul,pe Dambovita din contra! Exemple:Mai animalule!,Cui nu-i convine sa-mi numere ouale!,Tiganca imputita!,Pasarica!,Hahalere! si mai nou Fate si toparlani!Deci ca sa avem o societate ca a lor nu forma de guvernamant trebuie schimbata CI MENTALITATEA ELECTORATULUI! In rest numai bine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 09:06
De la: 9am045616, la data 2010-05-04 08:20:59De la: 9am178165, la data 2010-05-03 22:20:04De la: sirboby, la data 2010-05-03 19:18:04De la: 9am178165, la data 2010-05-03 16:14:58De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: Ai perfecta dreptate ,asta e adevarul dar multi nu vor sa-l recunoasca !!! !!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 09:27
De la: 9am178165, la data 2010-05-03 22:20:04De la: sirboby, la data 2010-05-03 19:18:04De la: 9am178165, la data 2010-05-03 16:14:58De la: 9am178165, la data 2010-01-26 21:38:13De la: click_cont, la data 2010-01-26 17:52:31De la: 9am178165, la data 2010-01-26 16:13:47Hai sa va spun eu ce ar fi cu adevarat de viitor pentru Romania: Sa vedem,Emil Constantinescu o persoana fina,educata etc AU TRAIT ROMANII MAI BINE? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

tot e bine ca esti de acord cu mine la ceva
) va voi aduce la cunostinta si acest fapt..Vad ca nu apare inca,pe forum,doar la profil.Ei,lasa,apare ea,pana la urma ca eu acolo o las.
br />
) combatele !
Pe Tamisa asa se procedeaza,electoratul ii arde de ii doare sufletul,pe Dambovita din contra! Exemple:Mai animalule!,Cui nu-i convine sa-mi numere ouale!,Tiganca imputita!,Pasarica!,Hahalere! si mai nou Fate si toparlani!