back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 >> Sari la pagina:

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 04:34

Lui "9am178165" :

V-ati chemat ... "ajutoare in ajutor" ? Incet- incet, fara sa vreti este adevarat, imi confirmati ca ce credeam, dar nu eram sigur, aveam de fapt dreptate. Orgoliu dumneavoastra ... este foarte mare si nu concepeti ca sotul sa aiba vreun cuvant in discutia noastra (adica ce, "gaina" trebuie sa faca galagie in casa nu "cocosul") ! Distractie placuta atunci ! Dar, poate, "cocosul" respectiv ii da aceasta permisiune, numai ca fie lasat in pace de ea, astfel ca, linistit, sa se poata ocupa problema pe care o are ? V-ati gandit, pana acum, ca se poate sa existe si aceasta varianta ? Este totusi o varianta, chiar daca unora li se pare ca nu poate fi adevarat acest lucru !

Si mai nu va mai "plangeti" atat, ca ati fi vrut de fapt sa schimbati idei cu cei republicani, ca nu tine "vraja" asta. Daca citim postarile dumneavoastra anterioare, nu ati facut decat sa ma contraziceti pentru ca mi-am permis initial, sa nu fiu de acord cu dumneavoastra (mare greseala, se vede). Din momentul acela m-ati trecut in randul "dusmanilor personali" si ... a inceput "distractia". Eu veneam cu exemple concrete, pe care dumneavoastra imediat le treceati "automat" in randul "copy-paste" - urilor cunoscute de toata lumea. De fapt, va deranja ca v-am solicitat sa veniti cu ... documente concrete, pe care se vede ca nu le aveati (ca nu ati venit cu ele sa va justificati afirmatiile - altfel ati fi venit imediat cu ele, numai sa-mi dati "peste nas" ca le aveti si nu cum credeam eu). Degeaba v-am solicitat sa-mi demonstrati contrariu ... ca v-ati facut ca "ploua".

Intr-adevar, am aplicat aceeasi metoda pe care ati aplicat dumneavoastra. De altfel, dumneavoastra m-ati "obligat" sa ma porta asa, din cauza modului foarte nepoliticose care l-ati abordat in discutia cu mine - sa fie din cauza obisnuintei sa fiti tratata ca o ... "doamna" de cei de sex opus ?! Poate, dar eu sunt cu mult mai mare ca dumneavoastra si ma asteptam la politetea pe care oricine o datoreaza cuiva pe care nu-l cunoaste, atunci cand imi prezentam ideea respectiva. Astfel am fost silit sa prezint si o varianta de analiza, care s-ar putea petrece in familia dumneavoastra. Eu mi-am prezintat si scuzele in caz ca nu ar fi corecta varianta respectiva, dar se vede ca intr-adevat corecta varianta prezentata, din simplu motiv ca ... nu a contrazis-o pana acum. Se vede ca si-a atins scopul ! A dat-o de gol ! Asta a fost la fel cu exemplul pe care l-am folosit ca sa dovedesc ca nu va "obositi" sa cititi postarile si nici ca sunteti o adevarata ... Monarhista cum va dadeati initial. Dovediti-mi contrariu, ca nu am dreptate !

Dupa dumneavoastra, in familia dumneavoastra, "canta ... gaina sau canta Cocosul" ? Daca "nu canta Cocosul" (in familia dumneavoastra) se explica de ce ati refuza (permenant) sa ii cereti sfatul, atunci cand eu afirmam ca nu respectati ce ar trebui sa faca cineva, care se dadea ca are cunostinte de CERCETATOR ISATORIC (asa cum ati incercat sa va dati - de fapt doar ... "faptul divers" am vazut ca va interesa). Daca ar fi "canta cocosul" ati fi profita de indemnul repetat de ai cere sfatul si ati fi gasit, poate, un "prieten" si nu un "dusman". Dar asta se pare ca este de domeniul trecutului acuma. Sau poate nu ?! Ramane de vazut.

Spre deosebeste de dumneavoastra ... "ajutorul mytcor", macar se straduieste sa-si prezinte afirmatiile cu sprijinul documentele de epoca si are cat de cat o ... baza de discutie reala, lucru care nu se regaseste la dumneavoastra, din pacate.

Cat priveste "Autodictia" si "studiiole in care este licentiata" ma lase ... indiferent cat nu docedesti ca intr-adevar va place Istoria Romaneasca. Tocmai pentru ca v-ar placea acest lucru si ar trebui sa va folosoti de orice motiv ca sa aflati lucruri si sa verificati orice Bibliografie propusa de altcineva. Dar dumneavoastra ce ati alege sa faceti ? Ati considerat ca "sunt cunoscute de toata lumea" si nu v-ati obosit sa verificati datele pe care eu vi le-am pus la dispozitie. Imi pare rau, dar intre postarea pusa de dumneavoastra (gen "fapt dinvers") si postarea mea (care a a fost plina de documente concrete) eu prefer varianta mea. Asa cum considerati sa procedati dumneavoastra nu se poate face ... o studiere CORECTA a Istoriei Romane. Dovedi-ti-mi ca nu am dreptate !

In ce priveste "serviicile" impotriva care a "luptat" pana acum, ma umple rasul, cand vad cat este de "suparata". Dar a uitat ca nu a spus nimica de acest lucru aici (poate a scris, dar pe alt topic si acum le-a incurcat - se mai intampla). Asa ca referirea la parintele lui Basescu sau la Tismaneanu pentru mine tine tot de ... "faptul divers". A, daca veneati cu ceva date concrete care ii implicau si demonstrau ca copiilor au luat exemplul parintilor, da. se putea sa ma intereseze. Asa ... ramane la nivelul "faptului divers". V-am precizat mereu ca nu se poate baza daca vrei sa te dai ... cercetator a Istoriei. Dar degeaba ... v-a intrat ceva (gresit - zic eu) in cap si acuma este prea greu ca sa vedeti ADEVARUL. Ma intreb daca vreodata, o sa puteti sa-mi raspundeti la intrebarile la care v-am solicitat raspunsuri (si au fost mai multe postari). Pana acum, cred ca nu ati avut raspuns si nu ati vrut sa recunoasteti acest lucru, crezand ca, poate, as "canta ca un cocos" inaintea dumneavoastra ! Nu aveam de gand acest lucru, dar acuma ... ma gandesc, ca poate n-ar strica acest lucru ! Ce parere aveti ! Cum ar trebui sa procedez ? Sa cant "cucurigu" sau nu ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 09:24

Un lucru ar trebui să știe și Băsescu și Udrea și toată gașca lor: dacă vreodată vor deschide o carte de istorie a României, vor vedea că regele Mihai are, și va avea întotdeauna, un loc de cinste! În schimb, el, Traian Băsescu, o să rămână o simplă notă de subsol în care o să se consemneze faptul că a fost președintele României între anii…și atât!

La 22 mai, Traian Băsescu îl va boteza pe copilul lui Paul de România și al soției sale, Lia. Cei doi părinți susțin pe site-ul propriu că fiul lor este „primul prinț moștenitor al României”. Băsescu este penibil asociindu-se cu acești doi caraghioși, este penibil prin ura pe care o simte impotriva Monarhiei, asa cum este penibil si prin dispretul si ura fata de propria sa tara,fata de propriul sau popor.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 10:11

Sunt zeci de pagini de argumente legate de istoria monarhiei .Si-au argumentat punctele de vedere excelent si Mytcor,si doamna 9am178165 si ,domnul 9am126636.La fel au procedat si domnii Eugenb ,Sir Boby etc.Nu am ajuns nicaieri si probabil nu vom putea ajunge niciodata datorita orgoliilor personale. Candva ma simtem foarte atras de acest lucru,hai sa incerc sa imi demonstrez punctul de vedere,sa il argumentez cu cifre,cu fapte istorice etc. Rezultatul era ca a doua zi se ridica iar vechea problema ca si cum era noua si ca si cum nu fusese discutata anterior. Sunt convins ca acest sentiment nu il au doar monarhistii ci si republicanii.

Una peste alta insa ,in timp ce noi "ne certam" timpul trece. Nu ne "certam" doar noi pe forum-asta chiar nu ar conta-se cearta intreaga clasa politica,intreaga societate romana dezbinata . Romania se indreapta catre distrugere incet dar absolut sigur. Nu se intrevede o alta salvare din punctul meu de vedere decat Monarhia iar timpul pentru monarhie este ACUM. Ne trebuie ceva care sa uneasca societatea si clasa politica.Ne trebuie valori morale ,reprezentare demna pe plan extern, si un centru al puterii echidistant fata de clasa politica,centru care sa ne reprezinte interesele. Este evident ca acest centru nu poate sa provina din interiorul clasei politice din Romania ,este absolut clar acest lucru. S-a incercat timp de 20 de ani si in linii mari nu s-a obtinut decat o alternanta la putere a fostilor securisti comunisti,esalonul doi al lui Ceausescu. Timp de 20 de ani poporul a sustinut cand pe unul ,cand pe altul ,acestia s-au certat si s-au injurat intre ei,s-au pupat si s-au imbratisat in ziua urmatoare ,apoi s-au certat si s-au pupat iar.CEI CARE NU AU FACUT ACEST LUCRU(PUTINI),CARE AU VRUT SA ISI PASTREZE DEMNITATEA, AU FOST ELIMINATI,DISTRUSI MEDIATIC,TERFELITI SI ASA VOR FI MEREU! Nu va amintiti in 2009 cand PDLul si PSDul erau chipurile "dusmani de moarte" dar... au facut guvern impreuna ?S-au certat intr-adevar iar inainte de alegeri dar aveti rabdare,se vor impaca. Nu va amintiti cand UDMRul a participat la caderea guvernului Boc, iar acum sunt impreuna la guvernare de parca cineva le-a sters memoria? Va amagiti cu solutii de a alege tineri care chipurile sunt impartiali, uitand ca securitatea nu este tampita si fabrica "la norma" astfel de tineri de mici. Pe Patapievici l-au facut intelectual de frunte al tarii si mare anticomunist ,deoarece injura misto poporul roman si provenea din tata comunist sovietic. Va amagiti crezand ca Vadim vine si starpeste coruptia ignorand faptul ca si Basescu exact acest mesaj a avut si ignorand faptul ca Vadim ca si Basescu au fost doi slujitori ai lui Ceausescu. Cautati de fapt un fals Mesia, cand poporul roman deja are salvarea si renasterea in persoana Regelui Mihai !Pe acesta insa nu vreti sa-l acceptati,nu face scandaluri,nu face glumite pe OTV cu poporu' lui Dan Diaconescu,nu a indraznit niciodata sa isi critice propriul sau popor,a suferit pentru poporul sau cu demnitate si modestie. Nu va poate insa oferi circul acela de care sunteti dependenti !Nu va poate oferi marlania lui Basescu ,flegmele si demagogia sa. Nu dezbina ca Iliescu si ca urmasul lui, Basescu, poporul roman ci incearca mereu sa ii uneasca,sa le redea demnitatea ,increderea in ei .

Puteti sa sustineti domnilor republica cat de mult doriti. O avem acum si nu ne place. Ganditi-va insa daca nu cumva din cauza unor antipatii personale si a unor orgolii copilaresti ,refuzati sa vedeti adevarul,ca MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:17

"Rau era cu "der,die,das"/Dar mai rau cu "davai ceas!"/De la Nistru pan-la Don/Davai ceas!Davai palton!/Davai ceas!davai mosie!/Haraso tovarasie...//"

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:30

Nu v-a intrat democratia-n cap?
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:30

Nu v-a intrat democratia-n cap?
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:27

De la: 9am186235, la data 2010-05-15 17:30:46Nu v-a intrat democratia-n cap?
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

tocmai ne-a iesit Democratia din cap ! inainte de 90 nu m-am gindit la Monarhie ca la Salvarea tarii...de fapt, nu prea m-am gindit, dar dupa tzeapa luata la revolutia din dec. ,cind i-am vazut pe aceiasi fosti tovarasi cum se tin cu dintii de putere, nenorocind o tara s'un popor ,mi-am reconsiderat optiunile ! din pacate, marea majoritate a oamenilor sunt inca tributari unor nevoi marunte si nu unor comandamente majore ! si atunci : oare nu avem ce meritam ? asa gindim, asa traim !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:31

Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania
TRAIASCA MONARHIA CONSTITUTIONALA! TRAIASCA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:35

De la: Victor2009, la data 2010-05-15 18:31:31
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

cu dude fara dude

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:50

De la: Merry, la data 2010-05-15 18:35:34
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

cu dude fara dude
Si dudele daca sunt,, coapte'' bine.......

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:56

De la: Victor2009, la data 2010-05-15 18:50:09
De la: Merry, la data 2010-05-15 18:35:34
Numai
Monarhia
mai salveaza
Romania

cu dude fara dude
Si dudele daca sunt,, coapte'' bine.......

parca facura si copil,care o sa fie botezat de base???????????

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:09

Domnul Vanea, nu poti sa lamuresti o lume formata din generatii educate in spiritul anilor de dupa 1947 si pina in zilele noastre. Crezi ca profesorii astia de istorie care predau prin scolile romanesti sunt capabil sa transmita, faptele istorice petrecute, catre generatiile tinere? Pai si ei au fost supusi unui program de spalare a constiintei de sine, li s-au turnat tot felul de minciuni. Academia Romana tace si nu ia atitudine pentru repunerea in drepturi a valorilor istorice autentice, BOR tace si nici macar nu a exprimat o opinie, in legatura cu situatia de fapt din tara. Oamenii au fost lasati in voia sortii. Anarhia se poate instaura in orice moment, nu mai avem nicio alternativa la guvernare si presedentie, toti sunt compromisi. Doar MONARHIA POATE SA RENASCA ROMANIA. Doamne Ajuta.

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:18

De la: 9am126636, la data 2010-05-15 20:09:54 Domnul Vanea, nu poti sa lamuresti o lume formata din generatii educate in spiritul anilor de dupa 1947 si pina in zilele noastre. Crezi ca profesorii astia de istorie care predau prin scolile romanesti sunt capabil sa transmita, faptele istorice petrecute, catre generatiile tinere? Pai si ei au fost supusi unui program de spalare a constiintei de sine, li s-au turnat tot felul de minciuni. Academia Romana tace si nu ia atitudine pentru repunerea in drepturi a valorilor istorice autentice, BOR tace si nici macar nu a exprimat o opinie, in legatura cu situatia de fapt din tara. Oamenii au fost lasati in voia sortii. Anarhia se poate instaura in orice moment, nu mai avem nicio alternativa la guvernare si presedentie, toti sunt compromisi. Doar MONARHIA POATE SA RENASCA ROMANIA. Doamne Ajuta.

Ce sa-i faci daca noi nu avem arhive pe acasa,nu am putut invata prin ,,strainataturi"! De ce gandim asa,pai asta e gandirea formata in comunism,cine a adus comunismul ?Rusii cu ajutorul celui pe care il vrei mata sus!
Sa inteleg ca si mata ai arhive pe acasa si ai invatat din ele? Sau ai avut sansa sa inveti prin strainatate?Nu te-ai format la invatamantul ala obligatoriu de 10 clase comunist? Poate nici nu ai fost membru PCR! Hai ca dupa razboi multi viteji se arata!
Toata lumea era dizidenta in comunism! Cine dracu erau membri de partid !
Daca tot au fost atat de multi dizidenti de ce dracu nu ati organizat si un atentat impotriva lui Ceausescu?De ce nu a iesit poporul roman in strada sa-si apere regele daca alegerile au fost masluite de comunisti? De ce au fost numai cateva grupuri care au LUPTAT EFECTIV cu comunistii?Cine erau trupele comuniste care s-au luptat cu acele grupuri? Daca tot poporul era impotriva comunismului,toti cei din armata,militie,securitate,aparatul de partid erau rusi?

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 22:27

De la: eugenb, la data 2010-05-15 04:34:33Lui "9am178165" :

V-ati chemat ... "ajutoare in ajutor" ? Incet- incet, fara sa vreti este adevarat, imi confirmati ca ce credeam, dar nu eram sigur, aveam de fapt dreptate. Orgoliu dumneavoastra ... este foarte mare si nu concepeti ca sotul sa aiba vreun cuvant in discutia noastra (adica ce, "gaina" trebuie sa faca galagie in casa nu "cocosul") ! Distractie placuta atunci ! Dar, poate, "cocosul" respectiv ii da aceasta permisiune, numai ca fie lasat in pace de ea, astfel ca, linistit, sa se poata ocupa problema pe care o are ? V-ati gandit, pana acum, ca se poate sa existe si aceasta varianta ? Este totusi o varianta, chiar daca unora li se pare ca nu poate fi adevarat acest lucru !

Si mai nu va mai "plangeti" atat, ca ati fi vrut de fapt sa schimbati idei cu cei republicani, ca nu tine "vraja" asta. Daca citim postarile dumneavoastra anterioare, nu ati facut decat sa ma contraziceti pentru ca mi-am permis initial, sa nu fiu de acord cu dumneavoastra (mare greseala, se vede). Din momentul acela m-ati trecut in randul "dusmanilor personali" si ... a inceput "distractia". Eu veneam cu exemple concrete, pe care dumneavoastra imediat le treceati "automat" in randul "copy-paste" - urilor cunoscute de toata lumea. De fapt, va deranja ca v-am solicitat sa veniti cu ... documente concrete, pe care se vede ca nu le aveati (ca nu ati venit cu ele sa va justificati afirmatiile - altfel ati fi venit imediat cu ele, numai sa-mi dati "peste nas" ca le aveti si nu cum credeam eu). Degeaba v-am solicitat sa-mi demonstrati contrariu ... ca v-ati facut ca "ploua".

Intr-adevar, am aplicat aceeasi metoda pe care ati aplicat dumneavoastra. De altfel, dumneavoastra m-ati "obligat" sa ma porta asa, din cauza modului foarte nepoliticose care l-ati abordat in discutia cu mine - sa fie din cauza obisnuintei sa fiti tratata ca o ... "doamna" de cei de sex opus ?! Poate, dar eu sunt cu mult mai mare ca dumneavoastra si ma asteptam la politetea pe care oricine o datoreaza cuiva pe care nu-l cunoaste, atunci cand imi prezentam ideea respectiva. Astfel am fost silit sa prezint si o varianta de analiza, care s-ar putea petrece in familia dumneavoastra. Eu mi-am prezintat si scuzele in caz ca nu ar fi corecta varianta respectiva, dar se vede ca intr-adevat corecta varianta prezentata, din simplu motiv ca ... nu a contrazis-o pana acum. Se vede ca si-a atins scopul ! A dat-o de gol ! Asta a fost la fel cu exemplul pe care l-am folosit ca sa dovedesc ca nu va "obositi" sa cititi postarile si nici ca sunteti o adevarata ... Monarhista cum va dadeati initial. Dovediti-mi contrariu, ca nu am dreptate !

Dupa dumneavoastra, in familia dumneavoastra, "canta ... gaina sau canta Cocosul" ? Daca "nu canta Cocosul" (in familia dumneavoastra) se explica de ce ati refuza (permenant) sa ii cereti sfatul, atunci cand eu afirmam ca nu respectati ce ar trebui sa faca cineva, care se dadea ca are cunostinte de CERCETATOR ISATORIC (asa cum ati incercat sa va dati - de fapt doar ... "faptul divers" am vazut ca va interesa). Daca ar fi "canta cocosul" ati fi profita de indemnul repetat de ai cere sfatul si ati fi gasit, poate, un "prieten" si nu un "dusman". Dar asta se pare ca este de domeniul trecutului acuma. Sau poate nu ?! Ramane de vazut.

Spre deosebeste de dumneavoastra ... "ajutorul mytcor", macar se straduieste sa-si prezinte afirmatiile cu sprijinul documentele de epoca si are cat de cat o ... baza de discutie reala, lucru care nu se regaseste la dumneavoastra, din pacate.

Cat priveste "Autodictia" si "studiiole in care este licentiata" ma lase ... indiferent cat nu docedesti ca intr-adevar va place Istoria Romaneasca. Tocmai pentru ca v-ar placea acest lucru si ar trebui sa va folosoti de orice motiv ca sa aflati lucruri si sa verificati orice Bibliografie propusa de altcineva. Dar dumneavoastra ce ati alege sa faceti ? Ati considerat ca "sunt cunoscute de toata lumea" si nu v-ati obosit sa verificati datele pe care eu vi le-am pus la dispozitie. Imi pare rau, dar intre postarea pusa de dumneavoastra (gen "fapt dinvers") si postarea mea (care a a fost plina de documente concrete) eu prefer varianta mea. Asa cum considerati sa procedati dumneavoastra nu se poate face ... o studiere CORECTA a Istoriei Romane. Dovedi-ti-mi ca nu am dreptate !

In ce priveste "serviicile" impotriva care a "luptat" pana acum, ma umple rasul, cand vad cat este de "suparata". Dar a uitat ca nu a spus nimica de acest lucru aici (poate a scris, dar pe alt topic si acum le-a incurcat - se mai intampla). Asa ca referirea la parintele lui Basescu sau la Tismaneanu pentru mine tine tot de ... "faptul divers". A, daca veneati cu ceva date concrete care ii implicau si demonstrau ca copiilor au luat exemplul parintilor, da. se putea sa ma intereseze. Asa ... ramane la nivelul "faptului divers". V-am precizat mereu ca nu se poate baza daca vrei sa te dai ... cercetator a Istoriei. Dar degeaba ... v-a intrat ceva (gresit - zic eu) in cap si acuma este prea greu ca sa vedeti ADEVARUL. Ma intreb daca vreodata, o sa puteti sa-mi raspundeti la intrebarile la care v-am solicitat raspunsuri (si au fost mai multe postari). Pana acum, cred ca nu ati avut raspuns si nu ati vrut sa recunoasteti acest lucru, crezand ca, poate, as "canta ca un cocos" inaintea dumneavoastra ! Nu aveam de gand acest lucru, dar acuma ... ma gandesc, ca poate n-ar strica acest lucru ! Ce parere aveti ! Cum ar trebui sa procedez ? Sa cant "cucurigu" sau nu ?

Dvs. nu stiti sa puneti diagnostice problemelor de viata decat dupa retete desuete? Daca am marturisit ca sotul meu este profesor de istorie, totusi discutia ati purtat-o cu mine, pe 9AM intru eu. Permiteti-mi sa am o personalitate proprie, si o gandire autonoma. Cum adica am un "orgoliu foarte mare" pentru ca nu concep ca sotul meu sa intre in discutia noastra?
Nu va inteleg rationamentul, si inca odata, aceasta discutie a fost purtata intre mine si dvs. de la inceput si pana la sfarsit. Casnicia mea este una armonioasa, si chiar nici eu nici partenerul meu de viata nu ne-am gandit viata in doi sub forma unor "vesnice confruntari de forte". Nu ne-am casatorit ca sa "avem in fata cui sa ne incordam muschii", ci ca sa traim in simbioza, sa ne daruim afectiune si sprijin reciproc, acesta este adevarul!!!
In rest domnule "hotarat sa contraziceti orice, dar orice" indiferent daca am sau nu dreptate, pastrati-va parerile pentru dvs., sincer, cred ca pierd timp pretios continuand sa discut cu dvs.
Realmente, consider ca sunteti o persoana care n-a reusit sa treaca mai departe de razboiul sexelor, de dispute misogine de genul "cine este mai tare, cocosul sau gaina".
Si eram convinsa ca in secolul XXI, am reusit sa trecem de aceasta abordare primitiva a relatiilor dintre barbati si femei.
Prin urmare, daca va satisface, simtiti-va invingator, eu stiu ca republica este inca in stadiul de a face reverente in fata acestei elegante aristocrate, care se numeste MONARHIA.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 00:44

Lui "9am178165" :

Ati uitat sa ma ... "fericiti" cu niste raspunsuri la problemele urmatoare :

1.- O Constitutie a avut si ... Alexandru Ioan I Cuza in 1862 cand a proclamat statul Romania si a dat un Decret cu primul Guvern Romanesc. Cand a inceput ISTORIA MODERNA pentru dumneavoastra in Romania, cand s-a proclamat Romania de Cuza sau dupa ce s-a proclamat Carol I ca REGE ?

2.- Ati afirmat ca, textul prezentat de mine, este "foarte cunoscut" si ca Bibliografia selectiva pe care am prezentat-o eu (pe care am preluata din articolul respectiv) este si ea "foarte cunoscuta". V-am rugat sa-mi demonstrati acest lucru, tocmai ca sa nu fiu nevoit sa ... va raspund la jignire cu o alta ... jignire (adica ca sunteti ... dar nu, nu va voi raspunde cu aceasi moneda - mai astept sa va cereti scuze de greseala facuta). Eu cand am facut o apreciere, de care bunul simt m-a oprit sa va etichetez cum meritati, v-am cerut scuze anticipat. Dumneavoastra nu ati ajuns inca ... la acest nivel. Sper ca o sa reusiti pana la urma sa depasiti ... "piedica psihica" pe care o aveti.

3.- V-am mai pus si cateva intrebari despre momentul Revolutie si nu ati raspuns ? De ce ? Chiar daca va depasesc intrebarile puse si tot trebuia sa motivati acest lucru in vreun fel. Iar ajungem la ... politetea elementara.

Le reiau, pentru ca sa nu va mai obositi sa le cautati (asta, binenteles, in speranta ca veti raspundeti la ele) :

- A fost sau nu, Armata, vinovata de mortii Revolutiei ?
- A fost sau nu, Armata, obligata sa plateasca "despagubiri banesti" pentru mortii Revolutiei ?
- Au fost sau nu, condamnati Comandanti si Sefi din Armata pentru cei care au murit in acele zile tragice ?
- Au fost sau nu, oameni (civili si ... militari) care ... au tras in Armata Romana la Revolutie ?
- Au fost sau nu, militari din Armata Romana care unii ... au fost raniti iar altii chiar ... ucisi in zilele Revolutiei ?
- Au fost sau nu, gasiti si condamnati cei care au tras in Armata Romana ?
- Au fost sau nu, condamnati cei care au tras in militarii care se gaseau in Unitatile Militare in timpul Revolutiei ?
- Au fost sau nu, civili, care la Revolutie au dat ordine Armatei (peste ordinile primite de la Conducerea Militara), profitand de situatia ca Armata "fraternizase" cu Poporul tarii ?

4.- Va intrebasem (anterior) cand ati gresit si nu mi-ati raspuns : De ce ? Le reiau intrebarile atunci :

a) Singura ati afirmat ca domnul Duda este "colonel in rezerva" si, anterior ati postat afirmatia ca, "fiind membru al Casei Regale, GRADELE MILITARE primite sunt doar ... ONORIFICE". Pai daca sunt grade onorifice nu inseamna ca nu avea dreptul sa primeasca bani de la Stat (adica de la M.Ap.N.). Cand ati gresit, inainte sau acuma, ca nu se mai intelege ?

b) Domnul "mytcor" a facut o remarca referitoare la meseria dumneavoastra. V-a adresat epitetul de "medicinista". Aveti cumva ... doua facultati (foarte diferite una de cealalta) : Dreptul si Medicina ? Aceasta Facultate de Medicina, cred ca o faceti abia acum sau de abia ati terminat-o si inseamna ca de-aceea ii permiteti sa va trateze cu atata ... "impolitete". Binenteles, ii puteti permite acest lucru, daca va face placere, Desi pentru o absolventa de Drept ... sa o apeleze cineva cu denumirea "medicinisto" te face sa te gandesti la alte lucruri, dar ... nu mai continui. Este treaba voastra, nu a mea ...

c) Incet-incet adevarul pe care il ascundeati initial ... incepe sa iasa la suprafata.

- Ati sustinut initial ca, aveti o groaza de cunostinte despre Istorie iar acum ati recunoscut ca de fapt ... doar va pasioneaza acest lucru (cat de mult ... ramana de vazut). Cand ati gresit, initial sau acuma ?!

- V-ati laudat cu sotul ca este ... cercetator istoric, iar acuma recunoasteti ca este doar ... profesor de istorie. Cand ati gresit, initial sau acuma ?! Deci se poate sa aiba doar cei cativa ani de facultate si ... numai atat. Ca sa fii un adevarat "cercetator" (de istorie) ar trebui sa ai mai multe cunostinte de specialitate decat numai anii de facultate. Totusi recunosc, ca poate sa aiba mai multe cunostinte decat ... "o amatoare", in acest domeniu. Si revin, ca sa-i cereti si dumnealui, ca nu este nici o rusine asta.

5.- Desi ati sustinut ca nu se poate pune problema ca ... ar "canta gaina" in casa dumneavoastra, nu ati putut sa rezistati sa nu-mi "dati lovitura de gratie" :

Spuneti in ultima postare :

"stiu ca republica este inca in stadiul de a face reverente in fata acestei elegante aristocrate, care se numeste MONARHIA"

V-ati pacalit singura ! De fapt dumneavoastra ati recunoscut ceva foarte interesant :

REPUBLICANII sunt mai politicosi decat ... MONARHISTII, cand este vorba de persoanele de sex opus ! Va multumesc , in numele REPUBLICANILOR !

P.S.
Voi cauta sa ma abtin de acum incolo sa va trimit la sotul dumneavoastra pentru ... ajutor. Va felicit ca aveti o familie fericita si va urez sa aveti numai amintiri placute in legatura cu ea. Duminica placuta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:17

De la: 9am178165, la data 2010-05-15 22:27:50
De la: eugenb, la data 2010-05-15 04:34:33Lui "9am178165" :

Dvs. nu stiti sa puneti diagnostice problemelor de viata decat dupa retete desuete? Daca am marturisit ca sotul meu este profesor de istorie, totusi discutia ati purtat-o cu mine, pe 9AM intru eu. Permiteti-mi sa am o personalitate proprie, si o gandire autonoma. Cum adica am un "orgoliu foarte mare" pentru ca nu concep ca sotul meu sa intre in discutia noastra?
Nu va inteleg rationamentul, si inca odata, aceasta discutie a fost purtata intre mine si dvs. de la inceput si pana la sfarsit. Casnicia mea este una armonioasa, si chiar nici eu nici partenerul meu de viata nu ne-am gandit viata in doi sub forma unor "vesnice confruntari de forte". Nu ne-am casatorit ca sa "avem in fata cui sa ne incordam muschii", ci ca sa traim in simbioza, sa ne daruim afectiune si sprijin reciproc, acesta este adevarul!!!
In rest domnule "hotarat sa contraziceti orice, dar orice" indiferent daca am sau nu dreptate, pastrati-va parerile pentru dvs., sincer, cred ca pierd timp pretios continuand sa discut cu dvs.
Realmente, consider ca sunteti o persoana care n-a reusit sa treaca mai departe de razboiul sexelor, de dispute misogine de genul "cine este mai tare, cocosul sau gaina".
Si eram convinsa ca in secolul XXI, am reusit sa trecem de aceasta abordare primitiva a relatiilor dintre barbati si femei.
Prin urmare, daca va satisface, simtiti-va invingator, eu stiu ca republica este inca in stadiul de a face reverente in fata acestei elegante aristocrate, care se numeste MONARHIA.

pupa mama la ea de fata faina ce e si -i doreste o duminica frumoasa si buna ! saruta-ti puiul din partea mea !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:42

De la: eugenb, la data 2010-05-16 00:44:20
b) Domnul "mytcor" a facut o remarca referitoare la meseria dumneavoastra. V-a adresat epitetul de "medicinista". Aveti cumva ... doua facultati (foarte diferite una de cealalta) : Dreptul si Medicina ? Aceasta Facultate de Medicina, cred ca o faceti abia acum sau de abia ati terminat-o si inseamna ca de-aceea ii permiteti sa va trateze cu atata ... "impolitete". Binenteles, ii puteti permite acest lucru, daca va face placere, Desi pentru o absolventa de Drept ... sa o apeleze cineva cu denumirea "medicinisto" te face sa te gandesti la alte lucruri, dar ... nu mai continui. Este treaba voastra, nu a mea ...

!

...diversionistule !...

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:11

De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 09:24:44Un lucru ar trebui să știe și Băsescu și Udrea și toată gașca lor: dacă vreodată vor deschide o carte de istorie a României, vor vedea că regele Mihai are, și va avea întotdeauna, un loc de cinste! În schimb, el, Traian Băsescu, o să rămână o simplă notă de subsol în care o să se consemneze faptul că a fost președintele României între anii…și atât!

La 22 mai, Traian Băsescu îl va boteza pe copilul lui Paul de România și al soției sale, Lia. Cei doi părinți susțin pe site-ul propriu că fiul lor este „primul prinț moștenitor al României”. Băsescu este penibil asociindu-se cu acești doi caraghioși, este penibil prin ura pe care o simte impotriva Monarhiei, asa cum este penibil si prin dispretul si ura fata de propria sa tara,fata de propriul sau popor.

HAHAHAHAHAHA!De data asta chiar am ras cu pofta.Pai ce a facut fonfaitul ala prost ca sa merite macar sa fie scris in cartea de istorie?In afara faptului ca a fost o marioneta,manipulata ba de Antonescu,ba de comunisti,ce a reprezentat cel mai prost rege pe care l-a avut tara asta?macar daca ta-su a plecat ca l-a interesat un cur de muiere mai mult decat tronul,neamul,tara,p-asta l-au tarat toti pe unde au vrut ei si cum au vrut iar cand au considerat necesar l-au aruncat ca pe o masea stricata si l-au expulzat.Ce mari realizari are?Daca incearca cineva sa spuna ceva de 23 August,sa se abtina,macar.Fonfaitul a facut asta de frica sa nu-l aresteze si pe el.Plus ca singur marturiseste ca atunci cand a fost arestat Antonescu,tremura.Cu un rege care tremura si face-n chiloti va laudati voi?Pai in comparatie cu el Basescu a fost si este un luptator,a participar direct,activ la orice batalie cu adversarii politici,fara teama,ba mai mult,i-a invins de fiecare data.Despre basescu se poate scrie o carte cu ce a facut bine(incepand de la minister,apoi trecand pe la primarie si pana in zilele noastre,nu l-a invins nimeni,atunci cand si-a pus ceva in cap a si facut,).basescu nu a fost marioneta nimanui sau daca a fost nu a stiut si nu a simtit nimeni asta.In lupta directa cu contracandidatii a fost mereu invincibil,nu tremura in chiloti precum fonfaitulVai de capul lui de rege cretin.

EU
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:38

De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 09:24:44Un lucru ar trebui să știe și Băsescu și Udrea și toată gașca lor: dacă vreodată vor deschide o carte de istorie a României, vor vedea că regele Mihai are, și va avea întotdeauna, un loc de cinste! În schimb, el, Traian Băsescu, o să rămână o simplă notă de subsol în care o să se consemneze faptul că a fost președintele României între anii…și atât!

....cred c-acesta-i un afront la adresa CRR. și-o poliță plătită Mj.S.R.Mihai I de România ptr. faptul că.......nunta de diamant. remember.

www.youtube.com/watch?v=C_Q6VVl3ZyI
www.youtube.com/watch?v=ittAaBnV8EA&NR=1

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 14:44

De la: gbispas, la data 2010-05-16 14:11:00

HAHAHAHAHAHA!De data asta chiar am ras cu pofta.Pai ce a facut fonfaitul ala prost ca sa merite macar sa fie scris in cartea de istorie?In afara faptului ca a fost o marioneta,manipulata ba de Antonescu,ba de comunisti,ce a reprezentat cel mai prost rege pe care l-a avut tara asta?macar daca ta-su a plecat ca l-a interesat un cur de muiere mai mult decat tronul,neamul,tara,p-asta l-au tarat toti pe unde au vrut ei si cum au vrut iar cand au considerat necesar l-au aruncat ca pe o masea stricata si l-au expulzat.Ce mari realizari are?Daca incearca cineva sa spuna ceva de 23 August,sa se abtina,macar.Fonfaitul a facut asta de frica sa nu-l aresteze si pe el.Plus ca singur marturiseste ca atunci cand a fost arestat Antonescu,tremura.Cu un rege care tremura si face-n chiloti va laudati voi?Pai in comparatie cu el Basescu a fost si este un luptator,a participar direct,activ la orice batalie cu adversarii politici,fara teama,ba mai mult,i-a invins de fiecare data.Despre basescu se poate scrie o carte cu ce a facut bine(incepand de la minister,apoi trecand pe la primarie si pana in zilele noastre,nu l-a invins nimeni,atunci cand si-a pus ceva in cap a si facut,).basescu nu a fost marioneta nimanui sau daca a fost nu a stiut si nu a simtit nimeni asta.In lupta directa cu contracandidatii a fost mereu invincibil,nu tremura in chiloti precum fonfaitulVai de capul lui de rege cretin.

Mda,hahaieli ,absurditati si elogii basesciene ....Este foarte clar ,Monarhia este in opozitie cu regimul Basescu. Il lauzi pe Basescu ,il lauzi pe cel care distruge tara.Invoci ineptii gen "Basescu a fost si este un luptator,a participar direct,activ la orice batalie cu adversarii politici" uitand ca si comunistii exact asta au facut si ca au folosit exact mijloacele lui :demagogia,distrugerea valorilor,a institutiilor statului,a demnitatii poporului roman,lupta pentru puterea lor de rahat.Spui absurditati de genul "Basescu nu a fost marioneta nimanui sau daca a fost nu a stiut si nu a simtit nimeni asta" care pur si simplu ma lasa fara replica prin absurditatea acestei fraze, cand stii si tu ca a fost in toate guvernele lui Iliescu ministru .In general iti manifesti o vulgaritate ciudata la adresa Regelui pe care eu unul nu o pot intelege din partea unui om pe care il consider inteligent .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 15:00

De la: mytcor, la data 2010-05-16 14:38:50

....cred c-acesta-i un afront la adresa CRR. și-o poliță plătită Mj.S.R.Mihai I de România ptr. faptul că.......nunta de diamant. remember.

www.youtube.com/watch?v=ittAaBnV8EA&NR=1[/quote]

Mie imi pare altceva Mytcor.Imi pare un caz similar cu cel recent al lui Johannis Klaus."Aaaa,vreti primar gospodar ,il am eu pe Livache al meu!" .Le fel si acum,"aaaa,vreti Monarhie,am si eu (ca sef al FSN-ului ala care de 20 de ani este indestructibil si pe care il voteaza idiotii sub diverse forme ) un "Livache rege " si vi-l dau..."Uite ca am si eu ,asa toparlan cum ma stie lumea, un "rege" al meu ,unul Paul.Este baiat bun Paul ala,m-a bagat si pe mine in seama "

PS:Sa nu crezi Mytcor ca nu iti inteleg problema.Este momentul in care sa spui ca te kkaci pe Base !PE BUNE,NU MAI MERGE SUSTINEREA LUI BASE LA UN MONARHIST .Republicanii pot sa sustina pe cine vor,treaba lor,tu insa,sa sustii pe unul care boteaza un plod al unui nene Paul care pretinde ca are treaba cu Monarhia ...huh,este jenant Mytcor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:53

...n-ai ce să-nțelegi Vannea, n-am probleme !...poți rezolva acest aspect încă de pe prima pagină a acestui forum.

.www.youtube.com/watch?v=hYhENE95Aao&feature=related

www.youtube.com/watch?v=qy4_uoFc0Xw&feature=related

www.youtube.com/watch?v=yGKPHFrHVVY&feature=related

adiovidiu

82 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:55

De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 14:44:01

Mda,hahaieli ,absurditati si elogii basesciene ....Este foarte clar ,Monarhia este in opozitie cu regimul Basescu. Il lauzi pe Basescu ,il lauzi pe cel care distruge tara.Invoci ineptii gen "Basescu a fost si este un luptator,a participar direct,activ la orice batalie cu adversarii politici" uitand ca si comunistii exact asta au facut si ca au folosit exact mijloacele lui :demagogia,distrugerea valorilor,a institutiilor statului,a demnitatii poporului roman,lupta pentru puterea lor de rahat.Spui absurditati de genul "Basescu nu a fost marioneta nimanui sau daca a fost nu a stiut si nu a simtit nimeni asta" care pur si simplu ma lasa fara replica prin absurditatea acestei fraze, cand stii si tu ca a fost in toate guvernele lui Iliescu ministru .In general iti manifesti o vulgaritate ciudata la adresa Regelui pe care eu unul nu o pot intelege din partea unui om pe care il consider inteligent .

Mai marine,despre toate ne povestesti ca un mare cunoscator,dar nu esti decat un etern demagog ieftin.Spuneam ca despre toate ne povestesti dar omiti sa ne povestesti ce fapte de maretie a avut prostul ala de mihaita care face in pantaloni de frica?A fost si este o mare nulitate.Din ceea ce ti-am aratat pe aici,pana si femeile i le platea tac'su ca el nici la alea nu putea sa fie barbat.Ca rege,a fost un nimeni,zero.Decat distractiile pe la Sinaia,lancezeala,......s-au lipit de el.Uita-te acum la el.Ce face el,asa de extraordinar.Cu exceptia ca revendica munca si terenurile poporului roman pe care i-a fosrtat sa-i cedeze lui terenuri pt palate,sa le construiasca,....iar el acum e stapan.
MOARTE MONARHIEI!
TRAIASCA REPUBLICA!

adiovidiu

82 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 16:59

De la: vaneamarin, la data 2010-05-16 15:00:38
De la: mytcor, la data 2010-05-16 14:38:50

www.youtube.com/watch?v=ittAaBnV8EA&NR=1[/quote]

Mie imi pare altceva Mytcor.Imi pare un caz similar cu cel recent al lui Johannis Klaus."Aaaa,vreti primar gospodar ,il am eu pe Livache al meu!" .Le fel si acum,"aaaa,vreti Monarhie,am si eu (ca sef al FSN-ului ala care de 20 de ani este indestructibil si pe care il voteaza idiotii sub diverse forme ) un "Livache rege " si vi-l dau..."Uite ca am si eu ,asa toparlan cum ma stie lumea, un "rege" al meu ,unul Paul.Este baiat bun Paul ala,m-a bagat si pe mine in seama "

PS:Sa nu crezi Mytcor ca nu iti inteleg problema.Este momentul in care sa spui ca te kkaci pe Base !PE BUNE,NU MAI MERGE SUSTINEREA LUI BASE LA UN MONARHIST .Republicanii pot sa sustina pe cine vor,treaba lor,tu insa,sa sustii pe unul care boteaza un plod al unui nene Paul care pretinde ca are treaba cu Monarhia ...huh,este jenant Mytcor.

Marine,marine,botezul unui copil,numai in capul unui prost poate sa aibe ceva de-a face cu politica.Botezul unui copil este un act pur crestinesc.Ce tot va legati de asta?Ce importanta are cine pe cine boteaza?CHiar nu puteti sa vedeti mai mult decat lungul nasului.Sau frustrarile nu va lasa?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:00

Puteti avea Monarho-Republica, cu Printz Charmant!
Pentru orice, este un inceput. O alianta buna, duce la prosperitate!
Hai decideti!
Cu cine?
Rosii sau nemtii?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 20:48

Sirboby, nu este nevoie sa ai arhive la domiciliu ca sa stii cum s-au petrecut evenimentele dupa '44.
In primul rind in vara lui '44 Romania era deja intr-un mare impas, rusii veneau in valuri dinspre Rasarit, avind un sprijin logistic impresionant de la cine crezi ? Iubitii nostri americani. Zonele petrolifere si industrializate inclusiv erau tocate sistematic de aviatia anglo-americana. Prin Bucuresti gaseai fluturasi cu idemnuri ce aveau substrat psihologic "dati nemtii afara din tara" lansate de aviatia aliata. Dincolo la rusi se constituia Divizia Tudor Vladimirescu Debretin care a venit odata cu tancurile rusesti. Armistitiu nu s-a incheiat cu puterile aliate. Cu rusii impotriva ta, cu americanii impotriva ta ce se putea face? Spui ca poporul ar fi putut sa lupte impotriva ocupatiei sovietice? .Cum? Timp de 17 ani s-a dus o lupta de rezistenta in zonele subcarpatice si munti, dar lupta era inegala. Multi viteji se arata dupa razboi, actul de la 23 august '44 este controversat? Asa a fost sa fie. Germania pierdea pe toate fronturile, chiar daca avea cea mai instruita si dotata armata. Romania a contribuit la scurtarea razboiului si si-a adus aportul material, economic si uman. In mai '45 Romania era o tara ocupata de trupe straine ca toate statele ce aveau sa devina lagarul socialist. A fost de vina monarhia sau intelegerea politica dintre Stalin, Churcil si Roosvelt? America a sustinut dintotdeauna Rusia inca de la 1917 intr-un mod aparte nu politic ci tehnologic si financiar. De ce? Pentru bogatiile imense si variate pe un teritoriu vast. Oligarhia financiara americana avea afaceri cu petrol si gaze in Rusia, daca Germania cucerea Moscova pierderile financiare erau considerabile. Inerese puternice mister Boby pentru americani, pentru lojile masonice cele mai puternice care dicteaza politica acestui stat puternic. Si dumneata spui ca republica parlamentara si mai apoi prezidentiala va face sa renasca Romania? Nu prietene Romania a fost deja vinduta de clasa politica perindata la putere in decurs de 20 de ani si poporul a devenit sclav.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:03

Domnul adiovidiu, dumneata pe ce lume traiesti? In ziua de astazi si un gest crestinesc are conotatii politice si este dictat de interese. Ce , daca se cheltuie niste bani pentru poleirea catapetesmei din biserica de la palatul Cotroceni si si-a incrustat numele pe clopot, asta inseamna o dovada de mare credinta? Citeste domnule Psalmii regelui David si vei vedea ca totul in jurul nostru este minciuna si numai credinta adevarata ne poate mintui.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 21:04

lasa-l in plata Domnului, Vanea ! i-a tras Basescu chilotii aia de erou national pe ochi si nu mai vede nimic si-i imbatat de mireasma prezidentiala !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 22:10

VA DAU UN ALT SUBIECT DE DISCUTAT :

Duda ar fi candidat la Presedintie, la Alegerile trecute, dar ... nu a mai avut bani !

Eu il cred de data asta ! eL Trebuia sa "joace" asa cum i s-a spus de catre cel care l-a "sponsorizat" pana atunci. Cine era "sponsorul" care l-a pus sa alerge pe post de "iepure" ? O fi fost ... Iliescu ? O fi fost ... Basescu ? Ori ... Dar mai bine va las pe dumneavoastra sa trageti concluzia ce se impune !

www.realitatea.net/principele-radu-s-a-retras-din-cursa-preziden...

Interesante mi s-au parut ... comentariile, atasate la acest articol !

P.S.
Mai era si varianta ca a veni fara "sponsor" la alegeri - doar cu speranta ca ... Monarhia doar sa se prezinte la vot si o sa sara o tara intreaga sa o aleaga. Unii mai cred inca ... (in) aceasta aberatie !?

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 22:16

De la: gabigabi, la data 2010-05-16 21:04:33

lasa-l in plata Domnului, Vanea ! i-a tras Basescu chilotii aia de erou national pe ochi si nu mai vede nimic si-i imbatat de mireasma prezidentiala !

Gabitzoiule,macar Basescu are chiloti,daca era fonfaitul ,trebuia sa-i cumpere carolica si d-aia.Sau sa-i dea poporul roman.

EU
Pagini: << 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: