Info
x
Monarhie sau republica?
|
Ghibortz 54 mesaje Membru din: 13/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:25
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 08:29:49De la: Ghibortz, la data 2010-05-19 10:55:00Daca tot ne intoarcem in trecut, eu zic sa fim si mai radicali : sa facem aici un voievodat. Sau ar trebui sa ne amintim de perioade si mai gloarioase din istoria noastra si sa identificam genetic pe urmasul lui Burebista, sa-l cocotam pana la varful Omu ( ca in filmul Columna ) si acolo sa-i dam coroana Daciei. Parlamentul trebuie sa-l schimbam in Adunarea Inteleptilor Tarabostes. Iar pentru toti exaltatii religiosi care scriu pe-aici, sa punem ca sef peste ei un popa ( eventual unul sectant de-al lor), si sa-l instalam in Catedrala Mantuirii Tuturor Neamurilor ( ca doar suntem buricul pamantului). Si eu m-am gandit ca in Romania este acum tot un pui de monarhie. Lumea a evoluat, moda la fel. Doar nu va asteptati sa mai vedem curtezane si principese cu toalete de secol 17. Acum ne uitam la alde Udrea, Ritzi, EBa etc, cu pantofiori si gentute de 15000 de euro, aduse cu greu de la mestesugarii florentini si venetieni. Ele ne zambesc de la fereastra unor castele mai mult sau mai putin singuratice de prin Monaco sau Monte Carlo. Boierii si baronii tarii au inlocuit caii pur-sange cu limuzine negre ca pana corbului. Birurile apasa greu, iar noi ca niste iobagi peticiti ne mai ducem la domnie cu jalba-n bat, dar Voda nu ne vede. Si asa cum in trecut, boierii ieseau la ceas de sarbatoare sa arunce prostimii cateva monede sau sa dea un ospat poporului, asa si acum, in campanie, se mai da un pampers, cativa mici si sarmale, ori o "punga cu ajutoare". Potera portocalie este prezenta la ziare si televiziuni si vegheaza asupra ideilor vehiculate. Dar unde naiba ne sunt haiducii???? |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:31
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20 1)Si ce daca ?A fost cel mai mare miting de dupa 1989. 2)Nu am observat deloc asta .Ideile erau absolut clare si corecte :JOS BASESCU SI BOC. 3)Sunt banii sindicatelor,banii din cotizatii.Ce doreai sa faca cu acesti bani,manastiri ? 4)Ciudata gandire Sir.Adica daca oamenii aia au avut muzica iar cei care erau mai tineri au si dansat inseamna ca problemele lor nu sunt reale si ca isi pierd din credibilitate ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:48
Acum am rude cam speriate de situatie. In anii 90, nu interesa mai pe nimeni cind intrau unii in somaj. Erau numiti....gunoaiele societatii.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:52
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 09:31:42De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20 Foarte bine sa fiti sanatosi! Rezultate ciuciu! Base e la locul lui,Boc la fel! Apropo si pe batranii aia care au zis ca primarul a platit tot i-ai vazut? De ce s-a terminat inainte de ai da jos pe Base&co? Sau ma rog inainte de a se reveni asupra masurilor impuse? A fost ,,one big nothing''! Contramasurile lui base ? Parca vad ,,nu se reduc veniturile sub 600 ron si nu mai vine nimeni in piata''! De ce au fost politicieni in piata ( de la opozitie)? Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:53
De la: Ghibortz, la data 2010-05-20 09:25:06De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 08:29:49De la: Ghibortz, la data 2010-05-19 10:55:00Daca tot ne intoarcem in trecut, eu zic sa fim si mai radicali : sa facem aici un voievodat. Sau ar trebui sa ne amintim de perioade si mai gloarioase din istoria noastra si sa identificam genetic pe urmasul lui Burebista, sa-l cocotam pana la varful Omu ( ca in filmul Columna ) si acolo sa-i dam coroana Daciei. Parlamentul trebuie sa-l schimbam in Adunarea Inteleptilor Tarabostes. Iar pentru toti exaltatii religiosi care scriu pe-aici, sa punem ca sef peste ei un popa ( eventual unul sectant de-al lor), si sa-l instalam in Catedrala Mantuirii Tuturor Neamurilor ( ca doar suntem buricul pamantului). Nu este monarhie ci este voievodat. Diferenta este ca mentalitatile "voievodului" de acum sunt unele feudale .Tara este mosia lui ,argatii trebuie sa plateasca biruri,legea o face el pe mosia lui absolut cum vrea,este un despot feudal. Monarhia ne-a adus prima Constitutie ,prima iesire a Romaniei din sistemul feudal. Ca sa intelegeti asemanarile cu perioada lui voda Basescu iata doar cateva din drepturile voievodului ,drepturi pe care monarhia constitutionala nu le are: Dominium eminens aparținea domnului ca șef al statului și varf al ierarhiei feudale. În virtutea lui dominium eminens, domnul avea următoarele prerogative: - Exercita un drept superior de supraveghere și control asupra întregului teritoriu al țării - Culegea moștenirile vacante(casa Mihaileanu) - Încuviința boierilor desprinderea unor terenuri din proprietatea publica și intrarea lor în stăpânire personală pentru înființarea de sate numite slobozii, deoarece domnul le scutea de taxe cu această ocazie. -Confisca terenurile și averile de la boierii care il suparau sau care nu ii dadeau "partea" -Acorda danii boierilor pentru dreaptă și credinciosă slujbă (generalul Oprea) - Percepea dijme, biruri și munci în folosul domniei.(25% catre stapanire ,ordin nediscutabil dat azi ,mai 2010 prin gura domnului ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 10:03
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:52:37De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 09:31:42De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20 Sir,asta este doar inceputul.Sper ca nu te asteptai cumva ca ieri sa pice Basescu sau Boc !Urmeaza insa masurile serioase ,mitinguri mai mari si greva generala. Deja nu mai este problema doar de bani Sir.Este din punctul meu de vedere mai ales o problema de demnitate .Si-au dat seama in sfarsit Romanii ca au fost mintiti si batjocoriti de Basescu, si ca tara se distruge in hahaieli si demagogie marinareasca. PS:Daca au fost politicieni in piata (nu doar de la opozitie,Hoara nu este de la opozitie) nu inseamna ca mitingul a fost comandat politic .Nu intelegi Sir,Basescu distruge Romania ?Nu este o exagerare,este un lucru absolut clar.Nu intelegi ca oamenii aia au probleme reale ?Nu intelegi ca este nefiresc sa pretinda solidaritate un guvern hot si incapabil ?"Da-mi tu popor bani mie, ca eu sunt mai hot si mai tampit"-asta este deviza guvernarii Basescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 10:53
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20 Nu am sa raspund atacurilor la persoana adresate casei regale, deaorece vin din partea unor oameni cu foarte putini neuroni functionali si care nu pot mai mult. Nu ai citit cu atentie ceea ce am postat mai sus, altfel ai fi inteles ca acele exemple pe care le-am dat, demonstreaza faptul ca afaceri murdare s-au intamplat si la case mai mari! Insa, trebuie sa stii ca in secolul XXI nu mai putem vorbi decat de monarhie constitutionala, iar in acest caz primul ministru este desemnat de catre Parlament prin vot, fiind resposabil in fata Parlamentului care il poate destitui oricand. Bugetul casei regale este stabilit tot in Parlament sub forma unei alocatii fixe anuale. Monarhul nu are voie sa aiba partid politic si nu are in subordinea sa nici servicii secrete, nici armata (decat formal), nici vreo alta institutie de forta a statului. Intr-un stat de acest tip se elimina mai intai cheltuielile legate de campania electorale prezidentiala, apoi cheltuielile pentru frauda si mita electorale si nu in ultimul rand IMENSELE cheltuieli legate de recompensarea ulterioara a clientelei politice prezidentiale. Sigur ca romanii nu vor deveni peste noapte altfel decat sunt, dar repet: POATE FI UN INCEPUT. Orice ai spune despre membrii casei regale, nu poti sa negi faptul ca sunt persoane educate si distinse; iar asa cum Basescu a adus grobianismul, tupeul, manelismul si nesimtirea la varf in politica romaneasca si societatea l-a imitat, un monarh, prin educatia pe care o primeste, poate influenta o societate primitiva ca cea romaneasca in directia bunului simt si a autocontrolului.Daca tu crezi ca o forma sau alta de guvernare poate elimina complet coruptia, tin sa te anunt ca te inseli. Vorbesti de educatia electorala a romanilor; cine vrei sa o faca? Indivizi de teapa lui basescu? Acest cerc vicios al vulgaritatii si tupeului trebuie spart cumva! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 11:26
[
Sir,asta este doar inceputul.Sper ca nu te asteptai cumva ca ieri sa pice Basescu sau Boc !Urmeaza insa masurile serioase ,mitinguri mai mari si greva generala. Deja nu mai este problema doar de bani Sir.Este din punctul meu de vedere mai ales o problema de demnitate .Si-au dat seama in sfarsit Romanii ca au fost mintiti si batjocoriti de Basescu, si ca tara se distruge in hahaieli si demagogie marinareasca. PS:Daca au fost politicieni in piata (nu doar de la opozitie,Hoara nu este de la opozitie) nu inseamna ca mitingul a fost comandat politic .Nu intelegi Sir,Basescu distruge Romania ?Nu este o exagerare,este un lucru absolut clar.Nu intelegi ca oamenii aia au probleme reale ?Nu intelegi ca este nefiresc sa pretinda solidaritate un guvern hot si incapabil ?"Da-mi tu popor bani mie, ca eu sunt mai hot si mai tampit"-asta este deviza guvernarii Basescu.[/quote] Hoara ,ori e prost si masochist ori a fost trimis cu un scop! Dar nu vad de ce numai eu a fost huiduit si stropit cu apa! Cred ca tuturor politicienilor ,care au fost la guvernare din 90 incoace trebuiau stropiti,huiduiti si fugariti din piata etc. A fost un miting sindical sau ce? EU NU-L sustin pe base! Am mai scris cu cine am votat! Asa ca nu pot fi acuzatca as fi partizanul lui! Poporul s-a saturat de demagogie marinareasca,hahaieli, nu vor sa se solidarizeze cu un guvern hot si incapabil? Atunci de ce se solidarizeaza cu PSD,PNL,PC etc? Aia nu-s hoti? ,,SISTEMUL LOR A FOST MAI BUN" remember? Eu unul cand m-a deranjat ceva la sistemul bugetar(indiferent ce) am pus demisia pe masa si am plecat! La inceput prin tari straine(UK) apoi din cauza crizei am revenit si lucru la privat! De ce nu o pot face si altii? Pe principiul ,,pe banii astia eu nu mai lucru la voi!'' si gata! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 11:38
Vanea si devizele celorlalte guvernari din 90 incoace care au fost?
Da dar noi ne conducem dupa principiul ,,frate, ma fura dar macar sa-mi vorbeasca frumos''! Principiul ar trebui sa fie ,,Frate m-ai furat iti dau un sut in cur de iti miroase gura a kk 10 ani'' Scuze de limbaj! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 11:43
De la: sirboby, la data 2010-05-20 11:26:30[ Hoara ,ori e prost si masochist ori a fost trimis cu un scop! Dar nu vad de ce numai eu a fost huiduit si stropit cu apa! Cred ca tuturor politicienilor ,care au fost la guvernare din 90 incoace trebuiau stropiti,huiduiti si fugariti din piata etc. A fost un miting sindical sau ce? EU NU-L sustin pe base! Am mai scris cu cine am votat! Asa ca nu pot fi acuzatca as fi partizanul lui! Poporul s-a saturat de demagogie marinareasca,hahaieli, nu vor sa se solidarizeze cu un guvern hot si incapabil? Atunci de ce se solidarizeaza cu PSD,PNL,PC etc? Aia nu-s hoti? ,,SISTEMUL LOR A FOST MAI BUN" remember? Eu unul cand m-a deranjat ceva la sistemul bugetar(indiferent ce) am pus demisia pe masa si am plecat! La inceput prin tari straine(UK) apoi din cauza crizei am revenit si lucru la privat! De ce nu o pot face si altii? Pe principiul ,,pe banii astia eu nu mai lucru la voi!'' si gata![/quote] Eu chiar nu sunt convinsa ca nu il sustii pe basescu! Ca toti politicienii sunt vinovati din `90 incoace este remarca clasica a basescienilor, si ca nimeni nu este mai bun. Cu alte cuvinte, ceea ce spuneti voi este ca toti politicienii romani sunt manelisti, fura flote, isi dau singuri case si terenuri, talharesc ziariste si pocnesc copii, si alte fapte penale la fel de grave. Nu spun ca politicienii romani sunt curati asa cum nicaieri in lume nu sunt, dar nimeni dintre acestia nu a ajuns pe culmile hotiei, grobianismului, tupeului si nesimtirii asa cum a ajuns basescu. Prin urmare, da, cred ca ne-ar fi fost ceva mai bine sau nu chiar atat de rau cu altcineva la Cotroceni ( cu oricine altcineva). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 11:57
De la: sirboby, la data 2010-05-20 11:38:27 Vanea si devizele celorlalte guvernari din 90 incoace care au fost? Deviza noastra si principiul de apreciere al unei guvernari ar trebui sa fie unul simplu si clar :TRAIESC BINE CAND SUNT CONDUS DE TINE SAU NU ?AI FACUT CE MI-AI PROMIS SAU NU ?!Daca nu traiesc bine ,daca tu nu ai facut ce ai promis si in plus tot tu mai ma si injuri ca sunt pomanagiu sau lenes,atunci principiul tau Sir devine valabil," iti dau un sut in cur de iti miroase gura a kk 10 ani''! Daca acest principiu il folosim si nu altfel de prostii ,atunci nu mai putem sa punem semnul egal intre guvernarea Tariceanu si guvernarea Boc asa cum in mod gresit faci tu .Nu toate guvernele de pana acum au distrus Romania iar impartirea vinei lui Basescu la intreaga clasa politica ,disiparea ei ,aruncarea ei asupra altora decat adevaratul vinovat,este o manevra ieftina ,o cacialma basesciana.Nu spun ca tu faci acest lucru dar cred ca si tu esti printre cei pacaliti de aceasta marota PDLista. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 12:18
Daca acest principiu il folosim si nu altfel de prostii ,atunci nu mai putem sa punem semnul egal intre guvernarea Tariceanu si guvernarea Boc asa cum in mod gresit faci tu .Nu toate guvernele de pana acum au distrus Romania iar impartirea vinei lui Basescu la intreaga clasa politica ,disiparea ei ,aruncarea ei asupra altora decat adevaratul vinovat,este o manevra ieftina ,o cacialma basesciana.Nu spun ca tu faci acest lucru dar cred ca si tu esti printre cei pacaliti de aceasta marota PDLista.[/quote] Sa inteleg ca romanii pana la base au trait bine? Ca nu au fost licitatii cu cantec? Nu va amagiti romani ,daca poporul a train mai bine ca acum,a fost din cauza ca mai era un Sidex de vanzare,un Petrom,un Romatelecom etc mai aveau o gura de oxigen acum nu mai e nic de vanzare! Apropo ce guvernare era cand base a vandut flota? Ati uitat cand se mareau salariile cu 5-10-15% si preturile cu 30-40-50%? Si pentru doamna care nu stie daca il sustin sau nu pe base: -In primul tur la prezidentiale am votat cu Gheorghe Eduard Manole INDEPENDENT doamna!Vedeti asadar doamna ca eu am aplicat principiul independentei presedintelui si fara monarhie,si inaintea dvs. ,care presupun ca de frica lui base ati votat cu ,,raul mai mic''! - In al doilea tur cu base si cu geoana! (cu amandoi deodata )sa nu se supere niciunul,si nici sa voteze nimeni in locul meu!
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 16:45
Prietene, cred ca esti un pic... confuz
Sau doar vrei sa pari... Uita-te la intrega "cariera" a lui basescu si vei vedea ca nu are absolut nimic uman in caracter. Toata viata lui s-a intemeiat pe minciuna, tradare si tupeu! Fara doar si poate, toti politicienii ultimilor 20 de ani au partea lor de vina, dar, luati individual, nici unul nu-i ajunge la degetul mic lui Basescu! Ca in Romania s-ar fi simtit efectele crizei si daca nu ar fi fost basescu presedintre e clar, dar prezenta unui asemenea personaj in palatul Cotroceni a multiplicat efectele acesteia insutit, cu rezultate devastatoare la nivel national! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 19:42
De la: 9am178165, la data 2010-05-20 16:45:59Prietene, cred ca esti un pic... confuz Mata chiar nu vrei sa intelegi ca-l dau dracu pe base cu boc cu tot si cand se duce sa-i ia cu el si pe taicuta ilici,pe nastase pe mitrea,pe tariceanu cu tot cu pnl-ul lui si pe toti care au fost la guvernare,din partea mea pot sa ii agate in drumul lor si pe cei din crr! Eu odata ce m-am fript cu ciorba suflu si-n iaurt! Asa ca la fiecare vot incerc un candidat nou pe care nu-l vad pe toate drumurile(de afisele ,,coasta'' bani care trebuie dati inapoi!),dupa ce-i citesc pe net sau vad pe tv platforma program! Poate apuc sa nimeresc unii care vor sa faca treaba! Daca tu vrei sa schimbi pe Scaraoschi cu taica-su e treaba ta! Acum tot pro base sunt? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 10:44
De la: sirboby, la data 2010-05-20 19:42:51De la: 9am178165, la data 2010-05-20 16:45:59Prietene, cred ca esti un pic... confuz Si eu sunt de acord sa-i trimitem la dracu pe basescu, pe boc, tot guvernul si tot PD-L-ul inclusiv UDMR-ul ( sunt ardeleanca, si totusi m-a socat cum voteaza orice porcarie PD-L-ista cu conditia intaririi pozitiei lor in administratia si viata economica din Ardeal); dar NU UITA CA SUNT LA PUTERE si desi ii trimitem la dracu, ne influienteaza viata in fiecare minut. Cand o fi PSD-ul si PNL-ul la guvernare ii vom rumega si pe ei stai linistit. Deocamdata, ACESTIA NU-MI INFLUIENTEAZA VIATA DELOC ASA CA NU AM MOTIVE SA-I INJUR. Teoria cu "greaua mostenire" e fumata de mult prietene, ca nu PNL-ul si nici PSD-ul s-a imprumutat 20 de miliarde de euro intr-un singur an, fara sa faca nici cea mai mica investitie. SA NU-MI ZICI CA TOTI BANII ACEIA S-AU DUS PE PENSII SI SALARII CA AU SA RADA SI CURCILE DE TINE!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 15:25
De la: 9am178165, la data 2010-05-21 10:44:31De la: sirboby, la data 2010-05-20 19:42:51De la: 9am178165, la data 2010-05-20 16:45:59Prietene, cred ca esti un pic... confuz Minciuni mai mari de cat iei! In '90 ianuarie Romania nu mai avea nici o datorie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
yooo 5 mesaje Membru din: 4/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 18:17
De la: caesarius_cnst, la data 2008-09-20 20:08:08dragi compatrioti, nu vedeti ca lumea este condusa de francmasoni care prosteste intreaga natiune fara sa-si dea seama, ce vorbiti VOI de monarhie sau republica, personal as sugera sa NE trezim daca mai avem puterea si sa nu mai cadem in capcanele LOR, oricum vom face cum vor EI, documentativa cine sunt EI si dupa aceea sa aveti curajul sa vorbiti despre monarhie Da si Nu Cand iese populatia in strada francmasonii nu mai au puterea. In aceste momente totul este posibil. Este adevarat ca ei pot manipula si pot crea greve etc. Dupa ce se creaza rasturnarea de putere si apar in motz francmasonii si pupulatia pune botu atunci tot de rahat va fi tara pentru ca sunt interese ca Romania sa nu o duca bine. Probabil ca o monarhie ar fi mai buna in acest moment decat sa ne invartim in cerc alegand partide care au mai fost la putere si care au falimentat tara din 1989 pana in prezent. Solutia? Votati oameni care nu fura. Eu nu mai sunt un fan al vreunui partid pentru ca daca as fi, in opinia mea Romania va sta pe loc. Inca ceva, daca romanu sta si inghite toate aberatiile cu siguranta nu se va rezolva nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 18:27
De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 Si cum facem acest lucru domnul Yooo?Ne interesam daca au cazier? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 18:58
De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 18:27:55De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 Nu Vanea votam pe unul si cand s-a abatut de la promisiuni ne strangem si luam fiecare cate o bucatica din el(ei) ! Sa vezi cum mai pateste unul ca Ceausescu cum o sa candideze numai cei care vor si pot cu adevarat sa stea sus! Si cand dam de ala poti sa-l faci si rege,ca sa-ti fac pe plac! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 07:10
De la: sirboby, la data 2010-05-21 18:58:49De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 18:27:55De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 Sir,suces! Suntem exact in cazul in care unul s-a abatut rau de la promisiuni . Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 09:25
De la: sirboby, la data 2010-05-19 15:08:10De la: eugenb, la data 2010-05-19 15:01:08Si uite asa, doamna ce semneaza cu "9am178165", a mai ... "scapat" de un user care o deranjeaza. Peste cateva zile va "scapa" de toti ... REPUBLICANII care o deranjeaza (in viziunea ei, binenteles). Adica, nu va mea dialoga cu nici unul care ... nu-i respecta "Monarhia". Sa inteleg ca v-a vorbi ... singura sau ca nu o va mai baga in seama nici un Republican ?! Ceilalti forumisti s-au inteles cat de cat pana acuma, indiferent daca erau Monarhisti sau Republicani ... nu credeti !?! Tovarrase sirr, Nu intelegi ca nu vreau sa-ti mai raspund? Mi-as bate capul de pomana, esti un biet cautator de "argumente" favorabile tie la un moment dat, pentru ca asa esti: chitit pe Republica si gata! Pot sa-ti aduc de 100 de ori mai multe contraargumente la "adevarurile" tale scrise de altii, dar esti pregatiti sa le accepti? Ma indoiesc! Ramai acolo unde esti si scuteste-ma de a-mi mai pomeni numele pe viitor. PS:Arhiva personala este rezultatul cautarilor de vreo 25 de ani, reprezinta baza convingerilor mele- subiective, dar ale mele!.Tu ia google si wikipedia, poate or sa si gandeasca in locul tau! E mult mai comod la oamenii de conditie modesta, nu? Ce mai usor de-atat, si baietelul meu stie sa faca asta!? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:33
De la: vasile_vali, la data 2010-05-23 09:25:14De la: sirboby, la data 2010-05-19 15:08:10De la: eugenb, la data 2010-05-19 15:01:08Si uite asa, doamna ce semneaza cu "9am178165", a mai ... "scapat" de un user care o deranjeaza. Peste cateva zile va "scapa" de toti ... REPUBLICANII care o deranjeaza (in viziunea ei, binenteles). Adica, nu va mea dialoga cu nici unul care ... nu-i respecta "Monarhia". Sa inteleg ca v-a vorbi ... singura sau ca nu o va mai baga in seama nici un Republican ?! Ceilalti forumisti s-au inteles cat de cat pana acuma, indiferent daca erau Monarhisti sau Republicani ... nu credeti !?! Poti sa aduci pe dracu'.Ce argumente poti sa aduci in favoarea unor curvari,oportunisti,imbogatiti pe spatele romanilor,mincinosi,.....niste lepre?Ai ramas fara replica si o dai inainte cu demagogia de doi lei.E tot ce v-a ramas,voua monarhistilor. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:38
De la: gbispas, la data 2010-05-23 12:33:30De la: vasile_vali, la data 2010-05-23 09:25:14De la: sirboby, la data 2010-05-19 15:08:10De la: eugenb, la data 2010-05-19 15:01:08Si uite asa, doamna ce semneaza cu "9am178165", a mai ... "scapat" de un user care o deranjeaza. Peste cateva zile va "scapa" de toti ... REPUBLICANII care o deranjeaza (in viziunea ei, binenteles). Adica, nu va mea dialoga cu nici unul care ... nu-i respecta "Monarhia". Sa inteleg ca v-a vorbi ... singura sau ca nu o va mai baga in seama nici un Republican ?! Ceilalti forumisti s-au inteles cat de cat pana acuma, indiferent daca erau Monarhisti sau Republicani ... nu credeti !?! Dom'le,dintre monarhisti nu a laudat nimeni PDLul ca sa ne acuzi de astfel de lucruri .Mytcor l-a mai laudat putin pe Base dar cred ca si lui ii pare rau ,a fost pacalit de mass media austriaca
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:39
De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 07:10:56De la: sirboby, la data 2010-05-21 18:58:49De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 18:27:55De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 Nea marine,dar ce au facut,bre,pana la urma?Au micsorat salariile bugetarilor?Pai foarte bine le face,sa-i dea si afara.Eu unul nu vreau sa platesc cu banii ce-i dau la buget pe trantorii astia care stau pe la birouri doar ca sa nu stea acasa.Foarte bine ca le miscoreaza salariul,sa dea Dumnezeu sa-i mai dea si afara ca-s mult prea multi si sunt cei mai prosti angajati.Nu stau decat la cafele si cand te vad pe la ghisee sau aiurea te ignora total.Profesorii se vaita ca nu au,dar nu vor sa plateasca impozit pe veniturile(altfel ilicite)obtinute din meditatii.Doctorii oricat le-ai da,tot dupa spaga se uita mai intai.Si asa mai departe.PLus ca numai cei de la inceput de drum(cariera)au salarii mici,pt ca dupa cativa ani un doctor obtine cam o mie de euro pe luna,salariu(sa nu ma contrazica careva ca am multi prieteni doctori si stiu sigur cat castiga)Profesorii,la fel.Gata cu puturosii,la munca daca vor salarii mari.Nu vreau sa ma opresc si la sporuri ca ............. Ah,spunea cineva la emisiunea lui Ardelean,de la Europafm(radio) ca are un mic chiosc langa o institutie de stat(destul de importanta,ceva cu somajul sau pensiile,nu mai retin exact).Omul era consternat ca cel mai bine se vinde acolo,in timpul programului bugetarilor platiti de noi toti, cafeaua,tigarile si semintele.Orice alt comentariu cred ca-i de prisos. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 12:46
De la: gbispas, la data 2010-05-23 12:39:17De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 07:10:56De la: sirboby, la data 2010-05-21 18:58:49De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 18:27:55De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 Bine ma nene Gabi,inteleg ca iti place ca saracesc parintii tai ,fostii tai profesori, sau doctorii care iti trateaza neamurile.Esti un dur cu ei . Hai sa nu devenim jenanti ,il iubesti pe Base si esti republican convins,dreptul tau sa faci asta.Nu o mai aburi insa cu cat de minunate sunt masurile luate de Base deoarece poate cineva sa ajunga la concluzia ca esti doar un taliban basescian care injura Monarhia deoarece este o posibila scapare a Romaniei din labele lui Basescu si ale securitatii sale.Eu unul asta deduc din ultimele tale postari .
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 15:14
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:13
De la: vaneamarin, la data 2010-05-23 12:46:32De la: gbispas, la data 2010-05-23 12:39:17De la: vaneamarin, la data 2010-05-22 07:10:56De la: sirboby, la data 2010-05-21 18:58:49De la: vaneamarin, la data 2010-05-21 18:27:55De la: yooo, la data 2010-05-21 18:17:33 nea marine,d-aia nu mai ninge afara ca tu sau altii or sa creada aberatiile ce le spui tu acolo.Nu saraceste nimeni iar daca saraceste saraceste din vina proprie.Profesorii mei dca ar fi fost profesori si-ar fi platit impozitele asa cum prevede legea.medicii nu ar fi stat ca niste atarnatori sa dea bolnavu spaga....s.a.m.d.Daca e sa aprofundez si eu s-ar putea sa deduca mult mai multi de pe aici ca dumneata in stilul monarhist si al "sigurantei statului" varianta monarjista a securitatii incurajezi incalcarea legilor statului si anarhia.Poate ne spui ce a facut fostul rege ca sa ajute acest popor sa iasa din criza?Poate doar a mai revendicat un palat. Apropos sa stii ca nu doar in Romania sunt asemenea masuri eu am trait si in Olanda ceva asemanator dar olandezii sunt mai inteligenti decat voi si si-au dat seama ca asta e,nu sunt alte solutii in lipsa banilor.E drept ca la ei a fost un pic altfel.In loc de a reduce salariile speculantilor si puturosilor(drept e ca la ei functionarii isi fac treaba si nici macar telefonul nu-l pot folosi in timpul programului,isi fac treaba)au marit foarte mult unele cheltuieli,foarte multe.Ca sa-ti dau un exemplu,inainte plateam asigurarea medicala lunara doar 12 euro pe luna,acum s-a facut 130 de euro.Si asa mai departe. Si pentru ca am avut de curand o alta polemica sper ca ai vazut ieri de dimineata stirile protv.Spuneau ca foarte multe din firmele straine venite la noi in tara vor sa plece sau au plecat deja si asta pentru ca oamenii(romanii)nu vor sa munceasca,le place sa piarda timpul la serviciu si vor foarte multe pauze.In schimb salariile trebuie sa fie foarte mari.ba mai mult,dadeau un exemplu p cineva care venise sa se angajeze si au vrut sa o ia sa inceapa lucrul chiar de a doua zi9era vorba despre o femeie) insa aeasta a afirmat c nu poate sa inceapa lucrul asa reped argumentand ca pierde somajul.Astia suntem noi si nu e vina nimanui ca suntem puturosi.ia intreaba-i pe cei ce au mai lucrat pe afara,cum se munceste in tarile pe unde au fost si cum e la noi sa vezi ce surprins o sa fii de raspunsul lor.La ei nu se intampla cum mi s-a intamplat mie saptamana asta cand vrand sa depun o cerere(culmea era o cerere ca sa-mi spuna cati bani sa le platesc ca sa-mi pot inmatricula un camion ce l-am adus la mine la firma din Germania)am fost nevoit sa astept cel putin 20 de minute(nu exagerez absolut deloc) ca sa termine functionara respectiva de vorbit la telefon cu cineva de acasa caruia ii spunea o reteta culinara.Doar dupa ce mi-am dat seama ce se intampla si am inceput sa tip a catadicsit sa revina la ghiseu cu o indolenta de genul aleia ce-l afisezi si tu cand nu vezi decat suprafata,nu esti in stare sa vezi mai mult de lungul nasului.Pai de ce sa vreau eu sa platesc pe cineva ca sa vorbeasca la telefon in timp ce eu stau la coada sa astept.Daca era afara nu apuca nici macar sa sune,daramite sa faca precum vaca aia ca-si pierdea imediat locul de munca.Nici aia nu sunt aberanti,daca e ceva grav sau important e ok,dar nu asa ca aici.Cum se face ciorba de stevie.Plateste-i dumneata daca esti asa o fire boema,eu vreau sa saraceasca nulitatile astea poate asa isi revine sistemul ca daca le dai bani,uite ce fac. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:29
mei, fratelo Gabitzu' , esenta e alta, mei ! pe Baselu tau iubit il doare fix in partea dorsala de tot ce-ai spus tu cu telefonul functionarei ,cu etcetc.....care este corect : romanii trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de munca lor ! esenta este alta : BAS' al tau Protejeaza "sistemul ticalosit " ....ala, de'a tzepuit o tara timp de 20 ani si asta ptr. ca EL E SISTEMUL si cum corb la corb nu-si scoate ochii , baietii desteptii si grupurile lor de interese isi vad nestinjeniti de afacerile lor ! Criza este ptr. bobor ....de acolo facem economie ,ca oricum e prost si nu zice nimic ,iar papagalii portocalii ori nu se prind ce galusca inghit, ori sunt din tagma lor ! tu de care esti ?
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:48
De la: gabigabi, la data 2010-05-23 16:29:58 mei, fratelo Gabitzu' , esenta e alta, mei ! pe Baselu tau iubit il doare fix in partea dorsala de tot ce-ai spus tu cu telefonul functionarei ,cu etcetc.....care este corect : romanii trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de munca lor ! esenta este alta : BAS' al tau Protejeaza "sistemul ticalosit " ....ala, de'a tzepuit o tara timp de 20 ani si asta ptr. ca EL E SISTEMUL si cum corb la corb nu-si scoate ochii , baietii desteptii si grupurile lor de interese isi vad nestinjeniti de afacerile lor ! Criza este ptr. bobor ....de acolo facem economie ,ca oricum e prost si nu zice nimic ,iar papagalii portocalii ori nu se prind ce galusca inghit, ori sunt din tagma lor ! tu de care esti ? Doamna Gabi , baieti destepti si grupuri de interese se mai gasesc si in alte partide; ca n-o fi ajuns criza pan'acolo...
|
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:30
De la: gabigabi, la data 2010-05-23 16:29:58 mei, fratelo Gabitzu' , esenta e alta, mei ! pe Baselu tau iubit il doare fix in partea dorsala de tot ce-ai spus tu cu telefonul functionarei ,cu etcetc.....care este corect : romanii trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de munca lor ! esenta este alta : BAS' al tau Protejeaza "sistemul ticalosit " ....ala, de'a tzepuit o tara timp de 20 ani si asta ptr. ca EL E SISTEMUL si cum corb la corb nu-si scoate ochii , baietii desteptii si grupurile lor de interese isi vad nestinjeniti de afacerile lor ! Criza este ptr. bobor ....de acolo facem economie ,ca oricum e prost si nu zice nimic ,iar papagalii portocalii ori nu se prind ce galusca inghit, ori sunt din tagma lor ! tu de care esti ? Nu sunt doar si in alte partide cum bine spunea cineva dar sunt mai ales in familia fosta regala si in genereal intr-o monarhie.Diferenta dintre noi e ca eu am trait 15 ani intr-o tara cu casa regala la putere si cred ca reusesc sa fac mult mai bine diferenta decat tine cea care demagogic spui verzi si uscate.ba sa-ti mai spun ca daca ai fi citit cu atentie ai fi observat ca daca vorbeam despre tot un soi de ce se intampla la noi in Olanda,tara cu regina si familie regala.Ce crezi madame gabi,aia nu au interese si nu este exact ca si la noi?Te amagesti singura.Doar ca olandezul este muuuult mai evoluat decat romanul.Nu pune pe primul plan moartea caprei vecinului ci bunastarea proprie.Aia nu au sezut comod sa incerce sa dea vina pe te miri cine cum faceti voi si au pus mana sa faca ceva singuri.Si uite ca ei au reusit,au ajuns sa fie pe plus.Iar n.b.,olandezii sunt aproape 18 milioane de cetateni si au o tara foarte putin mai mare decat Dobrogea.Deci se cam calca pe bombeuri.Ca si economie,insa,........noi suntem cu milioane de ani in urma.SI nu din vina altora,din vina noastra.In schimb si olandezul de rand daca vorbeste despre familia regala spune fara sovaire ca nu sunt decat de "grootste oplichters die er zijn".Daca tii neaparat iti si traduc,daca nu stii sa folosesti google translator.Dar n-o sa-ti placa pt ca tu vezi mai rau decat calul. Si uite cum iarasi faci mari greseli,ca de obicei,dealtfel.De fapt greseala la tine a devenit din obisnuita,traditie.Daca ne-am schimba atitudinea sa stii ca nici portocalii,nici rosii nii fonfaitul sau descendentii lui nu ar mai face chiar orice,pentru ca am avea noi alta mentalitate.Asta este esenta madame nu ce fac altii.Intai trebuie sa ne vedem pe noi.Dar daca nu realizam ca suntem extrem de primitivi de ce sa-i judecam pe altii? Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
|
|

Dracu te mai crede ca mori de foame?
Insa, trebuie sa stii ca in secolul XXI nu mai putem vorbi decat de monarhie constitutionala, iar in acest caz primul ministru este desemnat de catre Parlament prin vot, fiind resposabil in fata Parlamentului care il poate destitui oricand. Bugetul casei regale este stabilit tot in Parlament sub forma unei alocatii fixe anuale. Monarhul nu are voie sa aiba partid politic si nu are in subordinea sa nici servicii secrete, nici armata (decat formal), nici vreo alta institutie de forta a statului. Intr-un stat de acest tip se elimina mai intai cheltuielile legate de campania electorale prezidentiala, apoi cheltuielile pentru frauda si mita electorale si nu in ultimul rand IMENSELE cheltuieli legate de recompensarea ulterioara a clientelei politice prezidentiale. Sigur ca romanii nu vor deveni peste noapte altfel decat sunt, dar repet: POATE FI UN INCEPUT. Orice ai spune despre membrii casei regale, nu poti sa negi faptul ca sunt persoane educate si distinse; iar asa cum Basescu a adus grobianismul, tupeul, manelismul si nesimtirea la varf in politica romaneasca si societatea l-a imitat, un monarh, prin educatia pe care o primeste, poate influenta o societate primitiva ca cea romaneasca in directia bunului simt si a autocontrolului.
! Sa vezi cum mai pateste unul ca Ceausescu cum o sa candideze numai cei care vor si pot cu adevarat sa stea sus! Si cand dam de ala poti sa-l faci si rege,ca sa-ti fac pe plac!
Hai sa nu devenim jenanti ,il iubesti pe Base si esti republican convins,dreptul tau sa faci asta.Nu o mai aburi insa cu cat de minunate sunt masurile luate de Base deoarece poate cineva sa ajunga la concluzia ca esti doar un taliban basescian care injura Monarhia deoarece este o posibila scapare a Romaniei din labele lui Basescu si ale securitatii sale.Eu unul asta deduc din ultimele tale postari .
Doamna Gabi , baieti destepti si grupuri de interese se mai gasesc si in alte partide; ca n-o fi ajuns criza pan'acolo...