back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:31

...ar trebui să analizați evoluția și sistemele administrațiilor de stat monarhince (de principatul monaco , marele ducat al luxemburgului, până la Uk și chiar al celor republican declarate, dar care au păstrat esenta sistemelor de administrare a statului de tip monarhic, de. at. ) comparați: evoluție pol.-econimică, nivel de trai al populatiei , etc, etc...'au sunteți prea fuduli de-a recunoaște și-a rosti adevărul ?...

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:41

De la: mytcor, la data 2010-05-30 16:31:07...ar trebui să analizați evoluția și sistemele administrațiilor de stat monarhince (de principatul monaco , marele ducat al luxemburgului, până la Uk și chiar al celor republican declarate, dar care au păstrat esenta sistemelor de administrare a statului de tip monarhic, de. at. ) comparați: evoluție pol.-econimică, nivel de trai al populatiei , etc, etc...'au sunteți prea fuduli de-a recunoaște și-a rosti adevărul ?...

Curs astrologie Iasi
Introducere in astrologia practica 5-6 Iunie 2010 www.ascella.ro

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:49

De la: radu_mamii, la data 2010-05-30 16:41:43
De la: mytcor, la data 2010-05-30 16:31:07...ar trebui să analizați evoluția și sistemele administrațiilor de stat monarhince (de principatul monaco , marele ducat al luxemburgului, până la Uk și chiar al celor republican declarate, dar care au păstrat esenta sistemelor de administrare a statului de tip monarhic, de. at. ) comparați: evoluție pol.-econimică, nivel de trai al populatiei , etc, etc...'au sunteți prea fuduli de-a recunoaște și-a rosti adevărul ?...

Curs astrologie Iasi
Introducere in astrologia practica 5-6 Iunie 2010 www.ascella.ro[/quote]

...baliverne !...

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:14

De la: click_cont, la data 2010-05-23 19:56:06
De la: 9am178165, la data 2010-05-20 10:53:09
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20
Voi "marii analisti" ai zilelor noastre, probabil cu "inalte studii istorice", aveti un obicei cel putin ciudat de a rupe lucrurile din context si de a le prezenta din optica proprie.
Daca tot ai cautat pe internet diverse afaceri care cica, au fost facute de Casa Regala pentru folosul ei material si impotriva poporului roman, atunci cred ca esti capabil sa cauti si modul in care se atribuiau contractele de stat la vremea respectiva, si in alte state din Europa ( Regatul Unit al Marii Britanii ca exemplu). Sau poti sa iei alte exemple, cum ar fi modul in care se faceau avansarile in armata. Daca vei citi presa vremii, vei observa ca in Prusia sau in Marea Britanie spre exemplu, tinerii de origine aristocratica avansau mai repede in grad decat cei de origine mai modesta, iar ziarele deplangeau acest lucru.
Nu, tu nu ai dovedit nimic, poate doar idei puerile de copil de clasa a cincea. De aici si pana la a dovedi ceva este cale lunga.
Daca ai fi citit cu atentie ce am scris eu, ti-ai fi dat seama ca nu sufar de naivitate in suficienta masura incat sa cred ca venirea unui monarh pe tron ii va vindeca pe romani de hotie, de coruptie, minciuna si mai ales lasitate. Cu toate acestea credibilitatea oferita de institutia monarhiei ar putea pune bazele inceputului unei recredibilizari a institutiilor statului, pentru ca trebuie sa stii un lucru prietene ( e un lucru repetat de mine si pe alte topicuri) : un stat democratic se caracterizeaza prin institutii puternice si nu prin persoane puternice.

Doamna nu imi mai da exemple din alte tari! IN ROMANIA NU SE POT APLICA ACELE MODELE! MENTALITATEA NOASTRA E ALTA!
Afacerile aratate de mine mai sus nu au fost facute,poate, de CRR!
Ce am vrut eu sa subliniez e faptul ca SI INTR-O MONARHIE SUNT BAIETI ,,DESTEPTI''(ca si acum) SI RESTUL DE ,,FRAIERI ''(ca si acum)! Si atunci DE CE SA SCHIMBAM CEVA PROST CU CEVA LA FEL DE PROST?
Poate pentru ca ,,desteptii'' sa se numeasca ,,supusii MS destepti'' iar ,,fraierii'' ,,supusii MS fraieri''!
De ce nu ne schimbam intai MENTALITATEA ELECTORALA dupa cea britanica,germana,franceza etc?

EXEMPLU: Miting mare ,ieri,la Bucuresti.Ce observam?
1.Se anunta 60.000 de manifestanti in piata 30.000 in loc de 70.000,100.000.
2. Fiecare striga in legea lui,ma rog in legea gruparii sindicale din care face parte!
3.sepcute,steaguri etc= BANI RISIPITI!
4. Muzica,videoclipuri filmate............+DANSUL PINGUINULUI! Dracu te mai crede ca mori de foame?
Apoi pe tv ,lideri sindicali care nu stiu decat ca li se taie din bani ! ATAT! De ce acei lideri sindicali nu vin cu liste,cu nume de oameni numiti politic,cu licitatii clientelare? Si cu aceeasi lideri sindicali apar oameni politici (ai partidelor din opozitie) CARE CHIAR DACA IL SPELI CU TOT DETERGENTUL DIN LUME NU-I MAI FACI ALBI,NICI PE EI NICI PARTIDUL DIN CARE FAC PARTE! Intrebarea mea de ce se asociaza liderii de sindicat cu opozitia? De ce nu refuza acei lideri sa apara langa acele partide la fel de putrede ca si partidul de la putere?
Nimeni nu stie! Solutii ,,Noi stim dar nu vrem sa spunem ,sau sa nu mai fie sistemul lor clientelar,de fraudare a alegerilor,sa vina sistemele noastre!
VIN ALEGERILE IAR BERE IAR MICI ca la sarbatorile campenesti(Inclusiv sarbatoarea campeneasca de ieri!)
Iar voi visati la un rege care prin atitudine,si prin educatia lui........................ bleah,bleah.

PS Cum institutii puternice? Si cine da puterea institutiilor? Peretii? Atunci sa mutam institutiile statului in bunkere!

Nu am sa raspund atacurilor la persoana adresate casei regale, deaorece vin din partea unor oameni cu foarte putini neuroni functionali si care nu pot mai mult. Nu ai citit cu atentie ceea ce am postat mai sus, altfel ai fi inteles ca acele exemple pe care le-am dat, demonstreaza faptul ca afaceri murdare s-au intamplat si la case mai mari! Insa, trebuie sa stii ca in secolul XXI nu mai putem vorbi decat de monarhie constitutionala, iar in acest caz primul ministru este desemnat de catre Parlament prin vot, fiind resposabil in fata Parlamentului care il poate destitui oricand. Bugetul casei regale este stabilit tot in Parlament sub forma unei alocatii fixe anuale. Monarhul nu are voie sa aiba partid politic si nu are in subordinea sa nici servicii secrete, nici armata (decat formal), nici vreo alta institutie de forta a statului. Intr-un stat de acest tip se elimina mai intai cheltuielile legate de campania electorale prezidentiala, apoi cheltuielile pentru frauda si mita electorale si nu in ultimul rand IMENSELE cheltuieli legate de recompensarea ulterioara a clientelei politice prezidentiale. Sigur ca romanii nu vor deveni peste noapte altfel decat sunt, dar repet: POATE FI UN INCEPUT. Orice ai spune despre membrii casei regale, nu poti sa negi faptul ca sunt persoane educate si distinse; iar asa cum Basescu a adus grobianismul, tupeul, manelismul si nesimtirea la varf in politica romaneasca si societatea l-a imitat, un monarh, prin educatia pe care o primeste, poate influenta o societate primitiva ca cea romaneasca in directia bunului simt si a autocontrolului.
Daca tu crezi ca o forma sau alta de guvernare poate elimina complet coruptia, tin sa te anunt ca te inseli. Vorbesti de educatia electorala a romanilor; cine vrei sa o faca? Indivizi de teapa lui basescu? Acest cerc vicios al vulgaritatii si tupeului trebuie spart cumva!

Of, draga, cat de monarhista esti, tu! Speri cumva in stabilitatea privilegiilor tale hotesti? Nu ti-a ajuns cat ai primit pana acum? Lasa ca o sa fie bine. O sa faca Basescu ordine la voi in ograda si apoi om vedea cum o fi si cu monarhia. Poate e si asta o solutie la un nou mandat, nu? sau de asta ti-o fi teama?
Relax, relax, pana atunci mai sunt cativa ani. Intre timp ne mei civilizam nitel, ca altfel riscam sa manelizam monarhia!

Sa faca ordine basescu la tine la plescoi, plescoito/plescoitule! Fi-v-ar a draku rasa voastra = CIUMA PORTOCALIE care inghite tot! Si sa inghiti tu ce scot ei pe partea cealalta! Cat despre alt mandat, al 3-lea, sa il votezi tu in republica aia a ta maimutaristo-incapabilo-tampenista!! Iar republica sa v-o faceti prin insulele Pacificului, ca apar vreo 2 in fiecare saptamana...Si dpar la fel, dispare-v-ar rasa voastra sa dispara, ca m-am saturat de prosti!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:17

Dacă ne-am ucide unul pe altul
Privindu-ne în ochi,
În ochii noștri în jurul cărora
Genele stau ca o coroană de spini
Care-ncunună definitiv
Orice privire,
Dacă ne-am ucide, după ce ne-am privit
Cu dragoste fără de țărm în ochi,
Și, cunoscându-te, ți-aș spune:
Mori,
Mori, dragul meu,
Va fi atât de bine,
Vei rămâne numai cu mine,
Tu, cel născut din cuvânt,
Vei cunoaște gust de pământ,
Vei simți ce frumoase sunt rădăcinile
Împletindu-ți prin ele mâinile,
Cu nențeleasa bucurie
De-a nu mai fi pentru vecie...
Și, mângâindu-mă, mi-ai spune:
Mori, draga mea,
Iubita mea cu frunte de octombrie
Cuprinsă ca-n icoane
De nimb rotund de moarte,
Mori,
Lasă-ți culorile în flori,
Pletele lungi cărărilor
Și ochii luciu mărilor,
Să știi
De unde să le iei,
Când vei veni...
Dac-am muri deodată împreună
Ucigaș fiecare și victimă,
Salvator și salvat,
Privindu-ne fără-ncetare-n ochi,
Mult după ce nu vom vedea...

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:18

bai dar voi analizati doar exceptiilede la regula,dar de ce nu analizati casa regala din Maroc,atunci,sa vedeti ca sunt si monarhii care se zbat in saracie,o saracie mult mai pronuntata ca a noastra?Sau chiar pe aia din Spania,care are o problema finanaciara mai mare decat Romania?Voi analizati paradisele fiscale?Pai cand o sa fie Monaco o tara in adevaratul sens al cuvantului,atunci putem sa facem comparatia asta,pana atunci,sa incepem cu marocul.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:25

De la: 9am178165, la data 2010-05-30 11:44:13
De la: gbispas, la data 2010-05-26 20:16:41
De la: vasile_vali, la data 2010-05-25 16:07:52
De la: gbispas, la data 2010-05-23 12:33:30
De la: vasile_vali, la data 2010-05-23 09:25:14
De la: sirboby, la data 2010-05-19 15:08:10
De la: eugenb, la data 2010-05-19 15:01:08Si uite asa, doamna ce semneaza cu "9am178165", a mai ... "scapat" de un user care o deranjeaza. Peste cateva zile va "scapa" de toti ... REPUBLICANII care o deranjeaza (in viziunea ei, binenteles). Adica, nu va mea dialoga cu nici unul care ... nu-i respecta "Monarhia". Sa inteleg ca v-a vorbi ... singura sau ca nu o va mai baga in seama nici un Republican ?! Ceilalti forumisti s-au inteles cat de cat pana acuma, indiferent daca erau Monarhisti sau Republicani ... nu credeti !?!

P.S.
Mai avem putin si o sa avem ... cate o "pagina de caciula" - prin postarea in "reluare" a ce au postat ceilalti). Poate vreti sa faceti si ... un "pariu", cu cine v-a fi primul/prima care o sa ocupe prima "pagina" de Forum cu postarile altora inainte sa-si spuna parerea !? Cine-i pe primul loc, oare ?!?

Eu nu-i mai scriu ca-mi bat gura(ma rog mana) de pomana! Sunt monarhisti cu care se poate dialoga omeneste ,dar cu doamna de mai sus,cu Vasile cel cu arhiva in pod..............................................!Dupa mintea lor creata daca ai o Dacie care te lasa in drum,nu pui mana si o repari,iti cumperi un BMW stricat,dupa principiul ca de nu mai stau in drum cu dacia stau cu BMW!
Sunt setati frate pe monarhie,poate spera ca-i face mihai I printi,boieri ceva!! Altfel nu imi pot explica, le arati ca erau aceleasi afaceri ca si acum,si ei o tin ca prin atitudine,prin top rusinica blah,blah!

Tovarrase sirr,
Nu intelegi ca nu vreau sa-ti mai raspund? Mi-as bate capul de pomana, esti un biet cautator de "argumente" favorabile tie la un moment dat, pentru ca asa esti: chitit pe Republica si gata! Pot sa-ti aduc de 100 de ori mai multe contraargumente la "adevarurile" tale scrise de altii, dar esti pregatiti sa le accepti? Ma indoiesc! Ramai acolo unde esti si scuteste-ma de a-mi mai pomeni numele pe viitor.
PS:Arhiva personala este rezultatul cautarilor de vreo 25 de ani, reprezinta baza convingerilor mele- subiective, dar ale mele!.Tu ia google si wikipedia, poate or sa si gandeasca in locul tau! E mult mai comod la oamenii de conditie modesta, nu? Ce mai usor de-atat, si baietelul meu stie sa faca asta!?

"Nihil sine Deo!"

Poti sa aduci pe dracu'.Ce argumente poti sa aduci in favoarea unor curvari,oportunisti,imbogatiti pe spatele romanilor,mincinosi,.....niste lepre?Ai ramas fara replica si o dai inainte cu demagogia de doi lei.E tot ce v-a ramas,voua monarhistilor.

Adica sa te aduc pe tine? Dar cine esti mata, in afara de un vot= o parere? Cine te crezi, ba portocaloiule? Mars inapoi in anii '50, paricopitatule, ce te bagi aiurea-n tramvai in discutie? Sezi binisor, ascult-o manea si zi-o p-aia: "Sa traiesc eu bine, ca v-am ciuruit!" - imnul portocaloilor!
IN ATENTIA ALTOR NEAVENITI: NU FAC PROPAGANDA MONARHISMULUI, NU MA INTERESEAZA PARERILE REPUBLICANILOR, ESTE OPINIA LOR! SI SA NU MA MAI DERANJEZE CU CRETINITATI, LE CUNOSC ISTORIA, DE CAND I-A SCOS LA IVEALA DE LA COADA VACII PCR-UL: Niste tarani, dar de aia de n-aveau dupa ce bea apa! Pe aia i-a facut activisti partidu', si acus is "baieti de baieti", comentand - cik - despre Monarhism, Legi, Constitutii, afaceri tenebroase etc.!! Au ei pareri despre cum e Statul ideal, ei care nu au mai citit o carte de la Abecedar, multi dom'le, prea multi...!!! Dar..nu asa se ajunge Presedinte?

"Nihil sine Deo!"

Ba labis,daca eu as fi dracul,ar trebui sa te temi foarte tare.Gandeste-te ca mai ai trei luni si ajungi talpa iadului fraiere.
Si uite cum te "spargi" ca un fraier ce esti,singur recunosti ca pe vremea regilo tai de rahat erau d-astia de nu aveau dupa ce sa bea apa.
Iar daca nu esti nici cu aia nici cu ceilalti,ce vrei ma nume si caracter de sluga de la forumul asta?Du-te pe alea unde se preamaresc micii si berea si manlele ascultate la maxim,ca tu cultura aia o ai.
Si vorbeste in nume propriu cand spui de vot-parere,spre deosebire de tine mai sunt si unii care gandesc pe aici,chiar daca unii(foarte putini ce-i drept) sunt sustinatori ai unei cauze de mult pierdute(monarhia).
Hai fugi iarasi la cersit,fraiere, ca vine ala de-ti ia banii castigati din cersit si te prinde la computer si ramai si fara aia 5 lei de ii primesti de la el zilnic.

Pentru vajnicii republicani, marea majoritate aparatori ai si mai vajnicului base,

Voi chiar nu intelegeti ca intr-un stat monarhic NU ARE CUM SA EXISTE O STARE DE FAPT ASEMANATOARE CU CEA BOLNAVA DE ACUM?
Principalul argument este ca AR DISPAREA URIASA CLIENTELA POLITICA CARE CAPUSEAZA SI AJUTA INTR-O PROPORTIE COVARSITOARE LA DERULAREA SI CASTIGAREA CAMPANIEI PREZIDENTIALE IN ROMANIA?!
Am fost acuzata mai sus de un individ cu gura mare ( cum ii sta bine unui republican) care nu stie sa faca deosebirea intre monarhia constitutionala si cea absolutista, in sensul ca as tine-o mortis cu monarhia la modul irational. Oamenii de bun simt de pe acest forum si-au dat probabil seama ca eu imi exprim o parere personala ce pleaca de pe baze logice. Ca dovada ca nu tin mortis si IMPOTRIVA VOINTEI POPULARE ( PE CARE NELEGITIMUL BASESCU A SFIDAT-O), la schimbarea formei de guvernamant in monarhie constitutionala, pot sa va spun ca a doua optiune pentru Romania ar fi in opinia mea o republica parlamentara!!

P.S.: Pentru spiritualul coleg forumist de mai sus si cultura sa generala tin sa-l informez ca republica parlamentara are urmatoarele caracteristici importante:
- presedintele are DOAR un rol onorific ( asemanator aceluia a monarhului intr-o monarhie constitutionala);
- functia executiva o detine in TOTALITATE SI IN FAPT primul ministru, care este ales de Parlament pe baza UNEI MAJORITATI CONSTITUITE SI EXISTENTE;
- primul ministru raspunde NUMAI SI NUMAI in fata Parlamentului care il poate destitui;
- toate institutiile de forta ale statului ( armata, servicii secrete, politie, etc) sunt subordonate fie Parlamentului ( prin comisiile sale de specialitate: cea juridica, cea de aparare, etc.), fie Guvernului; presedintele statului NEDETINAND NICI UN FEL DE PARGHIE A PUTERII IN STAT, aidoma atributiilor unui monarh constitutional;
- existenta unei republici parlamentare pleaca de la premiza ( corecta dupa parerea mea) ca Parlamentul trebuie sa fie cea mai SEMNIFICATIVA PUTERE dintre puterile statului democratic, deoarece membrii sai sunt alesi prin vot direct si reprezinta TOATE CATEGORIILE SI PATURILE SOCIALE ( spre deosebire de presedinte care reprezinta doar majoritatea).
Deci dupa puteti constata dragi forumisti, optiunea mea pentru monarhie constitutionala ESTE UNA PROFUND LOGICA, deoarece ofera avantajul in fata republicii parlamentare ca, pe de o parte SCAPAM DE CHELTUIALA CINCINALA DE A MAI ALEGE UN PRESEDINTE, iar pe de alta parte, MONARHIA OFERA TRADITIE SI DECI, PRESTIGIU STATULUI RESPECTIV.

Ceea ce imi depaseste putere de intelegere este ca, in ciuda faptului ca va plangeti cu totii ( monarhisti si republicani ) de starea lucrurilor din Romania din ultimii 20 de ani, de coruptia si toate sechelele acestei societatii, nu aveti curajul si deschiderea mentala de A IMAGINA, PROPUNE SI SUSTINE SOLUTII NOI, SI FOARTE PROBABIL MULT MAI BUNE.
Daca ar fi sa-mi duc gandul pana la capat, as spune ca sunteti niste lasi, unii foarte probabil complici cu ceea ce se intampla ( aviz vajnicilor securisti ai si mai vajnicului basescu), altii sunteti ancorati definitiv si iremediabil in propaganda comunista ( pun pariu ca stiti sa dati foarte vioi din coada cand trece sefu` pe langa voi).
Pentru toti acestia nu am decat un singur mesaj: VA MERITATI SOARTA IAR COPIII VOSTRI VOR PLATI SI EI PENTRU LASITATEA SI IGNORANTA VOASTA!

mare proasta esti,de ce dracu' sa nu existe clientela politica?Dispar partidele?Dispar oamenii din umbra?Ce se intampla cu ei,ii manaca regele?Nici nu are rost sa mai citesc aberatiile tale cretine,nu ai nici macar urma de discernamant si nu faci decat sa scrii niste aberatii enorme.Esti o mizerie la fel cum sunt si regii tai.
MOARTE MONARHIEI,TRAIASCA REPUBLICA!

EU
Fosta membra 9am.ro

123 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:30

,,,,,mare proasta esti,de ce dracu' sa nu existe clientela politica?Dispar partidele?Dispar oamenii din umbra?Ce se intampla cu ei,ii manaca regele?Nici nu are rost sa mai citesc aberatiile tale cretine,nu ai nici macar urma de discernamant si nu faci decat sa scrii niste aberatii enorme.Esti o mizerie la fel cum sunt si regii tai.
MOARTE MONARHIEI,TRAIASCA REPUBLICA!'''''' Nici nu realizezi cat de IMBECIL poti sa fi??? Doamne multa prostie ai adunat in aceasta tara!

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 13:32

De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 10:03:24
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:52:37
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 09:31:42
De la: sirboby, la data 2010-05-20 09:14:20
EXEMPLU: Miting mare ,ieri,la Bucuresti.Ce observam?
1.Se anunta 60.000 de manifestanti in piata 30.000 in loc de 70.000,100.000.
2. Fiecare striga in legea lui,ma rog in legea gruparii sindicale din care face parte!
3.sepcute,steaguri etc= BANI RISIPITI!
4. Muzica,videoclipuri filmate............+DANSUL PINGUINULUI! Dracu te mai crede ca mori de foame?

1)Si ce daca ?A fost cel mai mare miting de dupa 1989.
2)Nu am observat deloc asta .Ideile erau absolut clare si corecte :JOS BASESCU SI BOC.
3)Sunt banii sindicatelor,banii din cotizatii.Ce doreai sa faca cu acesti bani,manastiri ?
4)Ciudata gandire Sir.Adica daca oamenii aia au avut muzica iar cei care erau mai tineri au si dansat inseamna ca problemele lor nu sunt reale si ca isi pierd din credibilitate ?

Foarte bine sa fiti sanatosi! Rezultate ciuciu! Base e la locul lui,Boc la fel!
Apropo si pe batranii aia care au zis ca primarul a platit tot i-ai vazut? De ce s-a terminat inainte de ai da jos pe Base&co? Sau ma rog inainte de a se reveni asupra masurilor impuse?
A fost ,,one big nothing''!
Contramasurile lui base ? Parca vad ,,nu se reduc veniturile sub 600 ron si nu mai vine nimeni in piata''!
De ce au fost politicieni in piata ( de la opozitie)?

Sir,asta este doar inceputul.Sper ca nu te asteptai cumva ca ieri sa pice Basescu sau Boc !Urmeaza insa masurile serioase ,mitinguri mai mari si greva generala.

Deja nu mai este problema doar de bani Sir.Este din punctul meu de vedere mai ales o problema de demnitate .Si-au dat seama in sfarsit Romanii ca au fost mintiti si batjocoriti de Basescu, si ca tara se distruge in hahaieli si demagogie marinareasca.

PS:Daca au fost politicieni in piata (nu doar de la opozitie,Hoara nu este de la opozitie) nu inseamna ca mitingul a fost comandat politic .Nu intelegi Sir,Basescu distruge Romania ?Nu este o exagerare,este un lucru absolut clar.Nu intelegi ca oamenii aia au probleme reale ?Nu intelegi ca este nefiresc sa pretinda solidaritate un guvern hot si incapabil ?"Da-mi tu popor bani mie, ca eu sunt mai hot si mai tampit"-asta este deviza guvernarii Basescu.

Vanea,prietene,uite ca a avut loc si ,,Greva Pinguinului'' pardon Greva Generala care e generala si nu prea.........etc.
Pana la urma tot parerea mea e valabila ! NU FORMA DE GUVERNAMANT TREBUIE SCHIMBATA CI ROMANII ! (sau mentalitatea lor,cum se face asta? Mai taie guvernul pana le ajunge cutitul la os,si atunci,poporul o sa invete sa beleasca ochii la vot,ca daca nu belesc ...................mor de foame! )
Scuze de limbaj!
Poate asta e unicul merit al guvernarii Boc!

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:21

De la: gbispas, la data 2010-05-31 13:25:36
De la: eugenb, la data 2010-05-19 15:01:08Si uite asa, doamna ce semneaza cu "9am178165", a mai ... "scapat" de un user care o deranjeaza. Peste cateva zile va "scapa" de toti ... REPUBLICANII care o deranjeaza (in viziunea ei, binenteles). Adica, nu va mea dialoga cu nici unul care ... nu-i respecta "Monarhia". Sa inteleg ca v-a vorbi ... singura sau ca nu o va mai baga in seama nici un Republican ?! Ceilalti forumisti s-au inteles cat de cat pana acuma, indiferent daca erau Monarhisti sau Republicani ... nu credeti !?!

P.S.
Mai avem putin si o sa avem ... cate o "pagina de caciula" - prin postarea in "reluare" a ce au postat ceilalti). Poate vreti sa faceti si ... un "pariu", cu cine v-a fi primul/prima care o sa ocupe prima "pagina" de Forum cu postarile altora inainte sa-si spuna parerea !? Cine-i pe primul loc, oare ?!?

Eu nu-i mai scriu ca-mi bat gura(ma rog mana) de pomana! Sunt monarhisti cu care se poate dialoga omeneste ,dar cu doamna de mai sus,cu Vasile cel cu arhiva in pod..............................................!Dupa mintea lor creata daca ai o Dacie care te lasa in drum,nu pui mana si o repari,iti cumperi un BMW stricat,dupa principiul ca de nu mai stau in drum cu dacia stau cu BMW!
Sunt setati frate pe monarhie,poate spera ca-i face mihai I printi,boieri ceva!! Altfel nu imi pot explica, le arati ca erau aceleasi afaceri ca si acum,si ei o tin ca prin atitudine,prin top rusinica blah,blah!

Tovarrase sirr,
Nu intelegi ca nu vreau sa-ti mai raspund? Mi-as bate capul de pomana, esti un biet cautator de "argumente" favorabile tie la un moment dat, pentru ca asa esti: chitit pe Republica si gata! Pot sa-ti aduc de 100 de ori mai multe contraargumente la "adevarurile" tale scrise de altii, dar esti pregatiti sa le accepti? Ma indoiesc! Ramai acolo unde esti si scuteste-ma de a-mi mai pomeni numele pe viitor.
PS:Arhiva personala este rezultatul cautarilor de vreo 25 de ani, reprezinta baza convingerilor mele- subiective, dar ale mele!.Tu ia google si wikipedia, poate or sa si gandeasca in locul tau! E mult mai comod la oamenii de conditie modesta, nu? Ce mai usor de-atat, si baietelul meu stie sa faca asta!?

"Nihil sine Deo!"

Poti sa aduci pe dracu'.Ce argumente poti sa aduci in favoarea unor curvari,oportunisti,imbogatiti pe spatele romanilor,mincinosi,.....niste lepre?Ai ramas fara replica si o dai inainte cu demagogia de doi lei.E tot ce v-a ramas,voua monarhistilor.

Adica sa te aduc pe tine? Dar cine esti mata, in afara de un vot= o parere? Cine te crezi, ba portocaloiule? Mars inapoi in anii '50, paricopitatule, ce te bagi aiurea-n tramvai in discutie? Sezi binisor, ascult-o manea si zi-o p-aia: "Sa traiesc eu bine, ca v-am ciuruit!" - imnul portocaloilor!
IN ATENTIA ALTOR NEAVENITI: NU FAC PROPAGANDA MONARHISMULUI, NU MA INTERESEAZA PARERILE REPUBLICANILOR, ESTE OPINIA LOR! SI SA NU MA MAI DERANJEZE CU CRETINITATI, LE CUNOSC ISTORIA, DE CAND I-A SCOS LA IVEALA DE LA COADA VACII PCR-UL: Niste tarani, dar de aia de n-aveau dupa ce bea apa! Pe aia i-a facut activisti partidu', si acus is "baieti de baieti", comentand - cik - despre Monarhism, Legi, Constitutii, afaceri tenebroase etc.!! Au ei pareri despre cum e Statul ideal, ei care nu au mai citit o carte de la Abecedar, multi dom'le, prea multi...!!! Dar..nu asa se ajunge Presedinte?

"Nihil sine Deo!"

Ba labis,daca eu as fi dracul,ar trebui sa te temi foarte tare.Gandeste-te ca mai ai trei luni si ajungi talpa iadului fraiere.
Si uite cum te "spargi" ca un fraier ce esti,singur recunosti ca pe vremea regilo tai de rahat erau d-astia de nu aveau dupa ce sa bea apa.
Iar daca nu esti nici cu aia nici cu ceilalti,ce vrei ma nume si caracter de sluga de la forumul asta?Du-te pe alea unde se preamaresc micii si berea si manlele ascultate la maxim,ca tu cultura aia o ai.
Si vorbeste in nume propriu cand spui de vot-parere,spre deosebire de tine mai sunt si unii care gandesc pe aici,chiar daca unii(foarte putini ce-i drept) sunt sustinatori ai unei cauze de mult pierdute(monarhia).
Hai fugi iarasi la cersit,fraiere, ca vine ala de-ti ia banii castigati din cersit si te prinde la computer si ramai si fara aia 5 lei de ii primesti de la el zilnic.

Pentru vajnicii republicani, marea majoritate aparatori ai si mai vajnicului base,

Voi chiar nu intelegeti ca intr-un stat monarhic NU ARE CUM SA EXISTE O STARE DE FAPT ASEMANATOARE CU CEA BOLNAVA DE ACUM?
Principalul argument este ca AR DISPAREA URIASA CLIENTELA POLITICA CARE CAPUSEAZA SI AJUTA INTR-O PROPORTIE COVARSITOARE LA DERULAREA SI CASTIGAREA CAMPANIEI PREZIDENTIALE IN ROMANIA?!
Am fost acuzata mai sus de un individ cu gura mare ( cum ii sta bine unui republican) care nu stie sa faca deosebirea intre monarhia constitutionala si cea absolutista, in sensul ca as tine-o mortis cu monarhia la modul irational. Oamenii de bun simt de pe acest forum si-au dat probabil seama ca eu imi exprim o parere personala ce pleaca de pe baze logice. Ca dovada ca nu tin mortis si IMPOTRIVA VOINTEI POPULARE ( PE CARE NELEGITIMUL BASESCU A SFIDAT-O), la schimbarea formei de guvernamant in monarhie constitutionala, pot sa va spun ca a doua optiune pentru Romania ar fi in opinia mea o republica parlamentara!!

P.S.: Pentru spiritualul coleg forumist de mai sus si cultura sa generala tin sa-l informez ca republica parlamentara are urmatoarele caracteristici importante:
- presedintele are DOAR un rol onorific ( asemanator aceluia a monarhului intr-o monarhie constitutionala);
- functia executiva o detine in TOTALITATE SI IN FAPT primul ministru, care este ales de Parlament pe baza UNEI MAJORITATI CONSTITUITE SI EXISTENTE;
- primul ministru raspunde NUMAI SI NUMAI in fata Parlamentului care il poate destitui;
- toate institutiile de forta ale statului ( armata, servicii secrete, politie, etc) sunt subordonate fie Parlamentului ( prin comisiile sale de specialitate: cea juridica, cea de aparare, etc.), fie Guvernului; presedintele statului NEDETINAND NICI UN FEL DE PARGHIE A PUTERII IN STAT, aidoma atributiilor unui monarh constitutional;
- existenta unei republici parlamentare pleaca de la premiza ( corecta dupa parerea mea) ca Parlamentul trebuie sa fie cea mai SEMNIFICATIVA PUTERE dintre puterile statului democratic, deoarece membrii sai sunt alesi prin vot direct si reprezinta TOATE CATEGORIILE SI PATURILE SOCIALE ( spre deosebire de presedinte care reprezinta doar majoritatea).
Deci dupa puteti constata dragi forumisti, optiunea mea pentru monarhie constitutionala ESTE UNA PROFUND LOGICA, deoarece ofera avantajul in fata republicii parlamentare ca, pe de o parte SCAPAM DE CHELTUIALA CINCINALA DE A MAI ALEGE UN PRESEDINTE, iar pe de alta parte, MONARHIA OFERA TRADITIE SI DECI, PRESTIGIU STATULUI RESPECTIV.

Ceea ce imi depaseste putere de intelegere este ca, in ciuda faptului ca va plangeti cu totii ( monarhisti si republicani ) de starea lucrurilor din Romania din ultimii 20 de ani, de coruptia si toate sechelele acestei societatii, nu aveti curajul si deschiderea mentala de A IMAGINA, PROPUNE SI SUSTINE SOLUTII NOI, SI FOARTE PROBABIL MULT MAI BUNE.
Daca ar fi sa-mi duc gandul pana la capat, as spune ca sunteti niste lasi, unii foarte probabil complici cu ceea ce se intampla ( aviz vajnicilor securisti ai si mai vajnicului basescu), altii sunteti ancorati definitiv si iremediabil in propaganda comunista ( pun pariu ca stiti sa dati foarte vioi din coada cand trece sefu` pe langa voi).
Pentru toti acestia nu am decat un singur mesaj: VA MERITATI SOARTA IAR COPIII VOSTRI VOR PLATI SI EI PENTRU LASITATEA SI IGNORANTA VOASTA!

mare proasta esti,de ce dracu' sa nu existe clientela politica?Dispar partidele?Dispar oamenii din umbra?Ce se intampla cu ei,ii manaca regele?Nici nu are rost sa mai citesc aberatiile tale cretine,nu ai nici macar urma de discernamant si nu faci decat sa scrii niste aberatii enorme.Esti o mizerie la fel cum sunt si regii tai.

Ba, taranoi da bucoresti! Peste alea trei luni o sa-ti bagi tu unghiile in gat de foame, malacule! De bine de rau, am bucata mea de pamant data de Ferdinand I, de unde o sa iasa [pentru ca muncesc, n-o frec ca tine in Bamboo] ceva, sigur indestulator pt. mine si dac-o da D-zeu vreme buna, si pentru a vinde si altora...Tie, o sarmana vietuitoare dependenta de E-urile de import, care nu stii gustul celor iesite de sub mana ta [sau iti iese ceva dupa frecari la rece?], nu ai habar cat de greu se castiga un banut cinstit, cancer de colon linistit, la cat de gras esti...jigoidioteanule!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:46

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:34

De la: vasile_vali, la data 2010-05-31 14:21:43

P.S.

Tovarrase sirr,

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

Ba, taranoi da bucoresti! Peste alea trei luni o sa-ti bagi tu unghiile in gat de foame, malacule! De bine de rau, am bucata mea de pamant data de Ferdinand I, de unde o sa iasa [pentru ca muncesc, n-o frec ca tine in Bamboo] ceva, sigur indestulator pt. mine si dac-o da D-zeu vreme buna, si pentru a vinde si altora...Tie, o sarmana vietuitoare dependenta de E-urile de import, care nu stii gustul celor iesite de sub mana ta [sau iti iese ceva dupa frecari la rece?], nu ai habar cat de greu se castiga un banut cinstit, cancer de colon linistit, la cat de gras esti...jigoidioteanule!

"Nihil sine Deo!"

Auzi ba sluga,nu spui nimic nou,eu ti-am spus de la inceput ca esti sluga,merci ca mi-ai confirmat.Dar spune-mi,asa-i ca te oftici ca nu ai loc si tu in Bamboo?Prostu' baltii,eu daca m-as duce prin Bamboo(am gustri mai rafinate,ca altfel poate m-as duce si acolo),as merge cu bani facuti de mine,n-as astepta ca cum faci tu sa-ti dea parintii,ca nu iti ajung banii pana la chenzina.Mie mi-a decedat tatal cand aveam 12 ani si de la 14 ani n-am mai avut nevoie nici macar de un leu,de la mama,ba i-am dat eu,ca era o simpla contabila si nu avea salariu de nabab.Dar m-a dus mintea ba sluga proasta,n-am stat ca prostu',cum faci tu,sa-ti dea guvernu',jogodie nespalata.
Apropos,de saptamana viitoare plec pe cont propriu intr-o calatorie prin Europa,mergi si tu sau nu ai voie sa-ti iei concediu?HAHAHAHAHA!
Iar in ceea ce priveste faptul ca as fi gras,poate-mi spi si mie unde ai vazut astea ca medicul meu(apropos,am fost pilot si imi cunosc foarte bine posibilitatile fizice si medicale)imi spune mereu ca ar trebui sa fiu fericit cu starea mea de sanatate.Dar poate esti tu mai destept decat doctorii,ca doar esti sluga.:)):)):))
Si ti-am mai spus,janghina chinuita de frustrari,tot ce-mi doresti sa-ti fie in bafta si-n neam,poti sa aberezi orice,de capul tau sa fie!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:41

Iar daca zici ca ai ceva pamant(nu au fost date de nimeni prostule,au fast facute cu sudoare de stramosii tai),eu am o firma,construiesc sere.
WWW.SERATA.RO
Daca vrei sa nu mai muncesti ca prostul,poate ajungi sa castigi si tu ceva bani cu pamantul ala al tau.
Nu stiu cat te pricepi dar nicaieri(poate doar in curtea lui,dar in proportie de 80% nici acolo)taranii nu mai fac produse nemanipulate genetic,peste tot plantele sunt ajutate sa creasca,nu mai e ca pe vremea strabunicii,nu o mai da de gard ca mananci mai multe E-uri ca mine.Eu tot cumpar produse nemanipulate genetic,dar tu...........

EU
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 21:18

P.S.

Tovarrase sirr,

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

Ba sa stii ca tu sti un badaran ordinar, iesit de undeva din canale!!!!!!!!!
Ma` nenorocitule, ai invatat operare pe calculator si n-ai cei sapte ani de acasa? Cine pisici te-a crescut neobrazatule?
Pai eu asa am vorbit, individ prost-crescut probabil si la propriu si la figurat?
Daca nu stii sa argumentezi ca un domn, du-te invartindu-te la basescu mondialu` si lustruieste-i pantofii ca unul ca tine e pacat sa cunoasca limbalul articulat!!
Si n-ai decat sa "te spargi in figuri" cat ii pofti, ca de la mine nu mai vezi raspuns!
MITOCANULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:32

Fa,daca nu stii sa citesti mergi si inscrie-te in clasa intai.Ce dracu sa-ti scriu daca iti argumentez si tu(nu esti singura,consoleaza-te cu asta)vii cu demagogii ieftine,asa cum esti si tu?Nu-mi mai scrie,pe cine crezi ca intereseaza?Oricum scrii doar aberatii de doi bani.Cat de retardat poate sa fie cineva ca sa scrie ca daca vine un rege la putere(e un fel de-a spune,la putere),gata,dispare si clientela politica si dedesubturile negre si tot.Pai ce vrei,sa te laud gratuit sau sa-ti spun cum esti de fapt?Ca de laudat si fortat si mi-e greu.Si pe vremea lui Ceausescu,cand se cam stia tot ce misca si tot erau dedesubturi,se faceau afaceri subterane,.....etc.Ca sa nu mai spun ca spre exemplu fonfaitul avea un rol pur decorativ,el era bun doar sa mearga in excursii,sa se duca la Sinaia,......tara era condusa de altii.Si atunci de ce sa platesc un rege,ca sa aibe cine se distra pe banii mei,ai nostri?

EU
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:52

De la: gbispas, la data 2010-06-01 10:32:09Fa,daca nu stii sa citesti mergi si inscrie-te in clasa intai.Ce dracu sa-ti scriu daca iti argumentez si tu(nu esti singura,consoleaza-te cu asta)vii cu demagogii ieftine,asa cum esti si tu?Nu-mi mai scrie,pe cine crezi ca intereseaza?Oricum scrii doar aberatii de doi bani.Cat de retardat poate sa fie cineva ca sa scrie ca daca vine un rege la putere(e un fel de-a spune,la putere),gata,dispare si clientela politica si dedesubturile negre si tot.Pai ce vrei,sa te laud gratuit sau sa-ti spun cum esti de fapt?Ca de laudat si fortat si mi-e greu.Si pe vremea lui Ceausescu,cand se cam stia tot ce misca si tot erau dedesubturi,se faceau afaceri subterane,.....etc.Ca sa nu mai spun ca spre exemplu fonfaitul avea un rol pur decorativ,el era bun doar sa mearga in excursii,sa se duca la Sinaia,......tara era condusa de altii.Si atunci de ce sa platesc un rege,ca sa aibe cine se distra pe banii mei,ai nostri?

Asa, frumos, continua te rog, dovedeste-te un brav sustinator al "cultivatului" basescu!!!!!!!!!
Tipa, fii grosolan, dar nu, ai fost prea bland, da-ti arama pe fata, arata-nite in toata splendoarea ta vulgara, arunca cu grosolanii!!!!!!!!
A fost prea putin, inca putina mitocanie, sunt sigura ca mai ai in arsenalul tau niscaiva injuraturi asa mai dure, mai zdravene, hai, treci la "nivelul superior"!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 14:24

De la: gbispas, la data 2010-06-01 10:32:09Fa,daca nu stii sa citesti mergi si inscrie-te in clasa intai.Ce dracu sa-ti scriu daca iti argumentez si tu(nu esti singura,consoleaza-te cu asta)vii cu demagogii ieftine,asa cum esti si tu?Nu-mi mai scrie,pe cine crezi ca intereseaza?Oricum scrii doar aberatii de doi bani.Cat de retardat poate sa fie cineva ca sa scrie ca daca vine un rege la putere(e un fel de-a spune,la putere),gata,dispare si clientela politica si dedesubturile negre si tot.Pai ce vrei,sa te laud gratuit sau sa-ti spun cum esti de fapt?Ca de laudat si fortat si mi-e greu.Si pe vremea lui Ceausescu,cand se cam stia tot ce misca si tot erau dedesubturi,se faceau afaceri subterane,.....etc.Ca sa nu mai spun ca spre exemplu fonfaitul avea un rol pur decorativ,el era bun doar sa mearga in excursii,sa se duca la Sinaia,......tara era condusa de altii.Si atunci de ce sa platesc un rege,ca sa aibe cine se distra pe banii mei,ai nostri?

" Baiete, esti idiot ! !"

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 14:56

De la: gabigabi, la data 2010-06-01 14:24:14

" Baiete, esti idiot ! !"

Sa mori tu ca sunt idiot?....Cum de ce fraiero,cum de ce,............sa scapi de noi!

EU
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 15:15

De la: gbispas, la data 2010-05-31 15:41:31Iar daca zici ca ai ceva pamant(nu au fost date de nimeni prostule,au fast facute cu sudoare de stramosii tai),eu am o firma,construiesc sere.
WWW.SERATA.RO
Daca vrei sa nu mai muncesti ca prostul,poate ajungi sa castigi si tu ceva bani cu pamantul ala al tau.
Nu stiu cat te pricepi dar nicaieri(poate doar in curtea lui,dar in proportie de 80% nici acolo)taranii nu mai fac produse nemanipulate genetic,peste tot plantele sunt ajutate sa creasca,nu mai e ca pe vremea strabunicii,nu o mai da de gard ca mananci mai multe E-uri ca mine.Eu tot cumpar produse nemanipulate genetic,dar tu...........

"Vai saracu omu' prost, bun odor la cas-o fost!", asa si cu tine, un copil aruncat de altii, nebagat in seama, crescut aiurea, pe la coltu' strazii, prinzand si el o poanta sau un pont, asta-ti fu viata! O viata chinuita, care crede ca a ajuns "sus"...la grinda, oare? Ba, panaramo, sa vii sa-ti dau capsuni crescute de mine, sa mananci o mamaliguta buna [mai inchisa la culare decat malaiul tau grisat, dar natural, nu te doare fierea dupa..] sa bei un pahar de vin natural, fara sa ti se intoarca matzele pe dos, sa infuleci o carnita naturala! Dar de unde sa stii tu micile si multele bucurii, acolo intre sticla si ciment? De unde sa vezi frumusetile marunte dar naturale, la tine cik sunt Romania, adevarul, "boierii" [ca tot m-ai facut sluga...oi fi sluga, dar sluga mea, "crestine" baftist de ziua a 8-a]!? Cat despre pamant, am actul regal, e la mine, Justitia ta damboviteano-iliescienista nu l-a putut contesta! Ca sa vezi, ce pot face "slugile"...cu actele MSR! Tu ce poti sa faci, supraponderalule? Tot cu modificarile genetice? Mutantule!

"Nihil sine Deo!"

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 15:45

De la: vasile_vali, la data 2010-06-01 15:15:02
De la: gbispas, la data 2010-05-31 15:41:31Iar daca zici ca ai ceva pamant(nu au fost date de nimeni prostule,au fast facute cu sudoare de stramosii tai),eu am o firma,construiesc sere.
WWW.SERATA.RO

"Vai saracu omu' prost, bun odor la cas-o fost!", asa si cu tine, un copil aruncat de altii, nebagat in seama, crescut aiurea, pe la coltu' strazii, prinzand si el o poanta sau un pont, asta-ti fu viata! O viata chinuita, care crede ca a ajuns "sus"...la grinda, oare? Ba, panaramo, sa vii sa-ti dau capsuni crescute de mine, sa mananci o mamaliguta buna [mai inchisa la culare decat malaiul tau grisat, dar natural, nu te doare fierea dupa..] sa bei un pahar de vin natural, fara sa ti se intoarca matzele pe dos, sa infuleci o carnita naturala! Dar de unde sa stii tu micile si multele bucurii, acolo intre sticla si ciment? De unde sa vezi frumusetile marunte dar naturale, la tine cik sunt Romania, adevarul, "boierii" [ca tot m-ai facut sluga...oi fi sluga, dar sluga mea, "crestine" baftist de ziua a 8-a]!? Cat despre pamant, am actul regal, e la mine, Justitia ta damboviteano-iliescienista nu l-a putut contesta! Ca sa vezi, ce pot face "slugile"...cu actele MSR! Tu ce poti sa faci, supraponderalule? Tot cu modificarile genetice? Mutantule!

"Nihil sine Deo!"

Ba sclavule retardat,inainte de toate eu nu consum alcool.Apoi ai uitat sa-mi povestesti unde ai vazut tu ca sunt obez?Am ceva poze la profilul de aici,poti sa-mi denumesti poza in care sunt pe aproape sa fiu obez?De fapt nu ma mir ca spui asta,pentru ca voii monarhistii vorbiti doar ca sa nu taceti,aruncati cu vorbe fara acoperire si va credeti inteligenti.
Si oare nu-ti pui o intrebare,ce te faci daca o sa spun ca raspund pozitiv invitatiei tale?Ce o sa faci,fraier cu minte de maimuta,ca nu ai cum sa schimbi garsoniera ta confort trei din Ferentari cu ce aberezi tu acolo.Sau chiar mai mult,daca-mi permit eu sa te invit la ceea ce vad ca-ti doresti si visezi atat?Plus o ciorba de peste,ca am o casa de vacanta undeva pe malul Dunarii.Doar ca eu nu te pot acompania la chestia cu vinul asa cum am specificat,ca nu-s betiv ca tine si nu consum alcool.Defectele mele sunt ca nu consum alcool,ca nu fumez,nu beau cafea si ma cobor la mintea unor prosti ca voi,pe aici.
Zi fraiere,ce te faci?Apropos,sa stii ca nu-i bai,te pot astepta si dimineata cand iesi tu din schimbul de noapte,slugoiule.

EU
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 17:29

De la: gbispas, la data 2010-06-01 15:45:04
De la: vasile_vali, la data 2010-06-01 15:15:02
WWW.SERATA.RO

"Nihil sine Deo!"

Ba sclavule retardat,inainte de toate eu nu consum alcool.Apoi ai uitat sa-mi povestesti unde ai vazut tu ca sunt obez?Am ceva poze la profilul de aici,poti sa-mi denumesti poza in care sunt pe aproape sa fiu obez?De fapt nu ma mir ca spui asta,pentru ca voii monarhistii vorbiti doar ca sa nu taceti,aruncati cu vorbe fara acoperire si va credeti inteligenti.
Si oare nu-ti pui o intrebare,ce te faci daca o sa spun ca raspund pozitiv invitatiei tale?Ce o sa faci,fraier cu minte de maimuta,ca nu ai cum sa schimbi garsoniera ta confort trei din Ferentari cu ce aberezi tu acolo.Sau chiar mai mult,daca-mi permit eu sa te invit la ceea ce vad ca-ti doresti si visezi atat?Plus o ciorba de peste,ca am o casa de vacanta undeva pe malul Dunarii.Doar ca eu nu te pot acompania la chestia cu vinul asa cum am specificat,ca nu-s betiv ca tine si nu consum alcool.Defectele mele sunt ca nu consum alcool,ca nu fumez,nu beau cafea si ma cobor la mintea unor prosti ca voi,pe aici.
Zi fraiere,ce te faci?Apropos,sa stii ca nu-i bai,te pot astepta si dimineata cand iesi tu din schimbul de noapte,slugoiule.

fratilor, auziti-l : nu bea, nu fumeaza,nu bea cafea....oau ! da' insurat esti sau nici asta nu servesti ?
ce cauti alaturi de bas' ? vrei sa-i bati obrazul ca el e viceversa ?un pic hot, mincinos, curvar si betiv ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 13:54

Omu' e pur si simplu cretin! Intelege numai ce vrea el; se enerveaza si injura ca un basecian autentic in momentul in care i se dovedeste ca e un prost.

Apropos, nu a postat nimeni argumente serioase la postarea mea de mai sus:

Vreau argumente serioase nu injuraturi sau deturnarea discutiei in stil securistic!!!!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 15:42

WWW.SERATA.RO

Zici ca pamantul "au fast facute cu sudoare de stramosii" mei! Mda, dupa mintea ta, pamantul e facut de oameni...Posibil teoretic, dar din ce? Din prostie amestecata cu ingamfare, amandoua prezente la tine din belsug..., nu cred.
Ba comunistoidule, regimul politic in Romania a fost pana in 1947 intotdeauna monarhic, fie ca monarhul s-a numit voievod, domn, print sau rege! Si pamantul a fost dat si luat de monarh supusilor, in numele dreptului divin asupra pamantului si vietii supusilor! Care drept divin era respectat de toti, "de la vladica, pana la opinca"! Dar de unde sa stii tu toate astea? Ca doar ce a fost pentru tine scoala? Ce e balta pentru gasca, ceva de trecut usor, fara bataie de cap! Aaaaa, scuze tu nu ai batai de cap, pentru ca nu posezi organul cu pricina! Ce fericit tb sa fii, drosophilo melanogaster, nu tu minte, nu tu un pahar de vin {si tu ii dai cu alcoolul, cat poti fi de involuat!}, nu tu o mancare naturala!!! Dar o drosophila veninoasa....

"Nihil sine Deo!"

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 10:26

N-ai sa-l convingi pe dobitoc, o tine una si buna cu republica!!
Ce sa faci, fiul de toparlan devine la randul lui toparlan adevarat!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 10:56

Acest guvern este o catastrofa a Romaniei, trebuie sa plece de la guvernare si infectia de PDL si din parlament , dar nici monarhia nu est o solutie ca sa salveze tara ! tot republica !!!

Ticu
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 11:03

Domnule Tycu, sa stiti ca pe termen lung tot monarhia este solutia; chiar daca momentan foarte multi dintre noi am putea accepta ideea unei republici parlamentare.
Insa probabil ca ati ramane surprins de rezultatul unui referendum organizat acum pe tema monarhie sau republica!!!!!!!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:11

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 11:03:45Domnule Tycu, sa stiti ca pe termen lung tot monarhia este solutia; chiar daca momentan foarte multi dintre noi am putea accepta ideea unei republici parlamentare.
Insa probabil ca ati ramane surprins de rezultatul unui referendum organizat acum pe tema monarhie sau republica!!!!!!!!!

Da domnita, dar vreau sa spun ca atat timp cat la conducerea tari se afla un guvern de incapabili format din infectii PDL, in frunte cu terminator Boc si un parlament unde predomina naparcile PDL specialistii in genocid , indiferent ce forma de guvernamant am avea , pana nu scapam de ei, nu vad salvarea economica a tarii. Pe mine nu ma intereseaza si nu ma deranjeaza ca avem rege sau presedinte [poate fii si rege ] atat timp cat sunt platit cinstit pentru munca mea , cat mi se ofera o viata decenta , cand tara are o economie sanatoasa !!

Ticu
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:21

Deci solutia este ca pana luni la ora 16, noi, societatea civila, sa patrundem cu forta (altfel se pare ca nu se poate) in barlogul unde isi are salasul sursa raului din Romania, la Cotroceni si sa curatam cancerul care erodeaza Romania, cancerul numit basescu!
Pur si siplu sub amenintarea pumnului, pt. ca e singurul argument pe care il intelege, sa il fortam sa semneze renuntarea la mandatul prezidential (pe care oricum l-a castigat prin frauda) si sa il imbarcam intr-o duba cu destinatia Jilava, unde sa-si astepte cu rabdare condamnarea, ca toti infractorii de drept comun!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 12:41

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 10:26:24N-ai sa-l convingi pe dobitoc, o tine una si buna cu republica!!

Auzi fa pizda proasta ce multa cultura ai tu,daca te iei de parintii altora?Daca te mai iei de parintii cuiva,inseamna ca nu esti decat o muista cretina(bine,tu esti oricum si ca te iei si ca nu).Si nu trebuie sa ma scuzi deloc ca am coborat la nivelul tau,nu-mi face p[lacere sa ma pun cu idioatii dar n-am uneori ce face.Si daca estyi chioara si nu vezi ce ti-am scris vis-a-vis de comentariul tau,pune-ti borcanele alea mai bine pe ochi.Numai aberatii scrii acolo.
In ceea ce te priveste madame gabi,ti s-a mai spus ca poate ca basescu o fi putin din toate,dar sa stii ca A FI CATE PUTIN din fiecare nu-i un pacat.Daca era cum au fost regii tai.curvari notorii,de au lasat tara si poporul pt cururi de muieri(nu doar o data),,mincinosi ordinari,hoti premianti(doar nu basescu a lasat tara si a plecat pe usa din dos incarcat cu garnituri de tren pline cu bagatiile acestei tari,..........Ceea ce afirmi tu sunt doar speculatii,daca se dovedea ceea ce s-a dovedit la plecarea regilor tai hoti si mincinosi Basescu era de mult inchis.Dealtfel acum dovedesti ca nu ai cunostinte de cum functioneaza aparatul de stat.Daca o sa spui ca ai,totusi,spune-ne si noua cine poate vinde activele de stat?Decat sa spui ca un ministru,mai bine taci.Ar fi mai inteligent.Nu ca ai fi dat dovada de mare inteligenta pana acum,dar sa nu zici ca nu ti-am spus.Iar daca vrei sa stii daca altceva fac,te invit sa desfaci picioarele in patul meu.Chiar daca am gusturi mult mai rafinate,o sa fii surprinsa.Dar a doua oara nu mai primesti.
Cat despre tine sclavule Vasile,inca o data dai dovada de pura demagogie si crasa nestiinta.Spui ca voievozii si domnii erau tot un fel de regi sau ca de fapt era tot monarhie?HAHAHAHAHA!Nu-mi dau seama de unde ti se trage prostia,cred ca de la lipsa E-urilor,fraiere.Mai pune si tu mana pe carte si vezi cum mergeau treburile pe atunci.Oricum,numai monarhie nu era,fraierica.Daca nu intelegi diferenta,totusi,imi spui si-ti scriu eu diferentele majore,dar dupa ce revin din excursie.Si vezi ca ai uitat,sclavule sa-mi spui in care poza m-ai vazut tu ca as fi gras,nu neaparat obez cum aiurezi tu ca un cretin.Si uita-te mai bine la poze,laba,o sa fii surprins sa vezi ca am o viata mult mai sportiva si placuta decat a ta,mult mai sanatoasa(degeaba te lauzi ca un imbecil,ai tupeu sa punem pariu ca mananc mai ecologic decat tine?Sa iei in calcul ca am vreo 5 angajati d-astia ca tine,la tara,care-mi fac ceea ce tu faci singur,sclavule.Nu stiu la tine in beci,dar la mine in pivnita se gaseste vin incepand cu anul 1977.Vin facut de bunicul meu,nu d-ala cumparat la litru cum ai tu.Asa ca betivanule(esti pt ca la orice postare ii tot dai cu vinul,ca un alcoolic retardat),repet,oricand si pe orice pot sa fac apriu.Ba chiar supralicitez.Pe orice am face pariu,eu pun la bataie de zece ori mai mult decat pui tu.Ce zici,taranoiule,te tine?

EU
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 13:19

De la: gbispas, la data 2010-06-03 12:41:20
De la: 9am178165, la data 2010-06-03 10:26:24N-ai sa-l convingi pe dobitoc, o tine una si buna cu republica!!

Auzi fa pizda proasta ce multa cultura ai tu,daca te iei de parintii altora?Daca te mai iei de parintii cuiva,inseamna ca nu esti decat o muista cretina(bine,tu esti oricum si ca te iei si ca nu).Si nu trebuie sa ma scuzi deloc ca am coborat la nivelul tau,nu-mi face p[lacere sa ma pun cu idioatii dar n-am uneori ce face.Si daca estyi chioara si nu vezi ce ti-am scris vis-a-vis de comentariul tau,pune-ti borcanele alea mai bine pe ochi.Numai aberatii scrii acolo.
In ceea ce te priveste madame gabi,ti s-a mai spus ca poate ca basescu o fi putin din toate,dar sa stii ca A FI CATE PUTIN din fiecare nu-i un pacat.Daca era cum au fost regii tai.curvari notorii,de au lasat tara si poporul pt cururi de muieri(nu doar o data),,mincinosi ordinari,hoti premianti(doar nu basescu a lasat tara si a plecat pe usa din dos incarcat cu garnituri de tren pline cu bagatiile acestei tari,..........Ceea ce afirmi tu sunt doar speculatii,daca se dovedea ceea ce s-a dovedit la plecarea regilor tai hoti si mincinosi Basescu era de mult inchis.Dealtfel acum dovedesti ca nu ai cunostinte de cum functioneaza aparatul de stat.Daca o sa spui ca ai,totusi,spune-ne si noua cine poate vinde activele de stat?Decat sa spui ca un ministru,mai bine taci.Ar fi mai inteligent.Nu ca ai fi dat dovada de mare inteligenta pana acum,dar sa nu zici ca nu ti-am spus.Iar daca vrei sa stii daca altceva fac,te invit sa desfaci picioarele in patul meu.Chiar daca am gusturi mult mai rafinate,o sa fii surprinsa.Dar a doua oara nu mai primesti.
Cat despre tine sclavule Vasile,inca o data dai dovada de pura demagogie si crasa nestiinta.Spui ca voievozii si domnii erau tot un fel de regi sau ca de fapt era tot monarhie?HAHAHAHAHA!Nu-mi dau seama de unde ti se trage prostia,cred ca de la lipsa E-urilor,fraiere.Mai pune si tu mana pe carte si vezi cum mergeau treburile pe atunci.Oricum,numai monarhie nu era,fraierica.Daca nu intelegi diferenta,totusi,imi spui si-ti scriu eu diferentele majore,dar dupa ce revin din excursie.Si vezi ca ai uitat,sclavule sa-mi spui in care poza m-ai vazut tu ca as fi gras,nu neaparat obez cum aiurezi tu ca un cretin.Si uita-te mai bine la poze,laba,o sa fii surprins sa vezi ca am o viata mult mai sportiva si placuta decat a ta,mult mai sanatoasa(degeaba te lauzi ca un imbecil,ai tupeu sa punem pariu ca mananc mai ecologic decat tine?Sa iei in calcul ca am vreo 5 angajati d-astia ca tine,la tara,care-mi fac ceea ce tu faci singur,sclavule.Nu stiu la tine in beci,dar la mine in pivnita se gaseste vin incepand cu anul 1977.Vin facut de bunicul meu,nu d-ala cumparat la litru cum ai tu.Asa ca betivanule(esti pt ca la orice postare ii tot dai cu vinul,ca un alcoolic retardat),repet,oricand si pe orice pot sa fac apriu.Ba chiar supralicitez.Pe orice am face pariu,eu pun la bataie de zece ori mai mult decat pui tu.Ce zici,taranoiule,te tine?

Si astfel domnul gbispas ne-a mai oferit o mostra din mizeria si dejectiile in care se balaceste cu mare placere in fiecare zi
Haide "dom'le", arunca furios cu fecale, ca asta e tot ce produci!!!!!

P.S: Sotia clickcont, ce mai face? Se balaceste si ea?

Pagini: << 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: