back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 10:11

De la: 9am178165, la data 2010-06-11 18:30:05Eu nu contest ca intretinerea Casei Regale poate costa mult, dar, socoteste te rog: campania prezidentiala cincinala, costul oficial, + mita electorala( nu o pot evalua, poate cei din aceste aparate de mituit stiu dar nu ne vor spune, nu spuneti ca nu exista, hai oameni buni ca stim cu totii ce se intampla) + saturarea clientelei politice care investeste in campania electorala( asta e cel mai greu de multumit si cred ca aici se invart cele mai mari sume).
Oare toate acestea, la care se adauga stati linistiti intretinerea anuala a Cotrocenilor care cheltuie intr-un an mai mult decat o camera parlamentara, TOTUSI, NU DEPASESC IN VALOARE COSTUL INTRETINERII UNEI CASE REGALE?
In plus, Casei Regale i se aloca o renta anuala fixa in care trebuie sa se incadreze, nu exista sa infinga gheara in buget cand i se nazare?!!!!!!!!!!!!!!!!! Credeti ca monarhul ar fi putut sa doneze in ianuarie 2010 , 100 de milioane de euro Rep. Moldova asa cum i-ar fi venit lui cheful? Eventual din contul lui personal, dar NU din banii publici!!!!!
Iar o monarhie constitutionala presupune in mod absolut RESPECTAREA PRINCIPIULUI SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT. Premierul nu este obedient monarhului, el raspunde doar in fata Parlamentului.

Tu chiar nu vrei sa intelegi! Si intr-o REPUBLICA NORMALA ASA AR TREBUI SA FIE,adica principiul separarii puterilor in stat (dar Romania nu e o republica normala si nici oameni normali nu are), stii cine e presedintele Germaniei de exemplu? Iti zic eeu ca auzi foarte rar de el!
Ia fa un exercitiu de imaginatie ca BAse ar fi rege si Boc cel mic premier!
Ar fi exact acelasi lucru!
Scuza-ma ca-ti zic dar tu te cam contrazici singura! Vrei un ,,stapan'' care sa iti faca traiul mai bun dar in acelasi timp il arunci in ghearele unui parlament plin de basesti,iliesti,tariceni etc!
Cum sa-ti faca ala traiul mai bun daca il legi de maini?
Vezi ca atunci cand an scris ca voi vreti monarhie numai sa va numiti,,supusii MS'' am tras o concluzie buna?

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 10:16

De la: eugenb, la data 2010-06-11 17:54:081.- Desi eu sunt ... Republican, sunt nevoit sa-i dau dreptate doamnei "9am178165" cand se refera la ... Basescu si PD-L.
2.- Poate va intereseaza ... ce cheltuieli are Casa Regala din Anglia in acest an :
"Hov the Civil List is Spent"
Income Total = £14.3m
Annual civil list = £7.9m
Draw down from royal reserves = £6.4m
Din care :
Salaries of royal staff = £9.9m
Executive and accounting - £1.5m
Catering and hospitality = £1.1m
Housekeeping = £700,000
Ceremonial functions = 400,000
Surplus given back to royal reserves = 400,000
Other = £300.000
"m" - milioane Lire Sterline (englezesti)
Cam asta, iar astepta si pe romani daca ... Casa Regala a Romaniei ar fi la "conducerea" tarii (cheltuielile, binenteles, ca ar fi mai reduse pentru ca noi nu suntem ... Imperiu, sau ... nu mai conteaza asta). Obrazul subtire ... cu cheltuiala se tine !

CUM???????????????? Si aia care o pazesc(sau ar trebuii sa o pazeasca) fac munca patriotica,ca pe vremea lui nea Nicu?

Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 11:15

De la: Tycu, la data 2010-06-10 09:25:56
De la: sirboby, la data 2010-06-09 18:32:06
De la: Tycu, la data 2010-06-09 18:23:06
De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:21:34
,, Romania are mai multi bugetari decat Germania, Italia sau Spania
Cititi si varianta in limba engleza a acestui articol:
Romania has more public sector workers than Garmany, Italy or Spain

1 comentariu pe articolul "Romania are mai multi bugetari decat Germania, Italia sau Spania"

Share Liviu Florea, 28 August 2009

Romania avea, la sfarsitul anului trecut, 80 de angajati in sistemul public, raportat la mia de locuitori, cu 19 mai mult decat in Italia, 15 mai mult fata de Spania si cu 11 mai multi salariati decat in Germania, arata un studiu realizat de compania de consultanta A.T. Kearney..........''

NU STIAI ?AFLI ACUM!

Domnu Sirboby , ce ai bre cu bugetarii ? fara ei nu se poate, chiar si cei de la servicii secrete !! Sunt prost platiti , cu toate ca de ei avem nevoie mai mare , nu de privati !! Nicio restructurare ca si asa sunt putini !!!

Nea Tycu eu nu am nimic cu bugetarii! Toata stima celor care isi fac treaba(dar is putini)! Zici ca nu ai nevoie de privati! Pai daca nu ar fi privatii de unde ar avea guvernul(oricare ar fi el) bani sa plateasca sistemul? Ca de vandut mai are doar pielea ursului din padure si aia gaurita!
Eu nu zic ca nu-s necesari,tot sistemul bugetar e necesar(chiar si serv secrete) dar nu cum sunt!
Sistemul de munca romanesc ,,Dorele i-a mai fa ma .....................''!
Ai priceput?

Domnu sirboby, am mai spus, nu privatii aduc bani la sistem , ba majoritatea privatizarilor [ cele mari ] au fost facute fraudulos si au saracit sistemul! Bani la sistem aduc acele institutii productive [ cate au mai ramas , } care sunt ale statului,sau statul detine majoritatea actiunilor , impozitele de la toti platitorii, amenzi ,confiscari de datorii etc, dar nu privatii !Privatul plateste ca noi toti impozit , altceva nimic, pe el il intereseaza numai contul lui !! !! I

Care mai sunt productive la stat nea Tycule? Poate CFR?Poate mineritul? Iti zic eu de unde vin banii la buget! De la taxele platite de privati(mici si mari,desi se face si evaziune)si de la ffff putinele firme de stat,din impozite ,din amenzi etc.!
Stiu bugetarii sar in sus ca privatii fac evaziune si din aceasta cauza nu au ei salarii! Dar a vazut cineva un profesor care sa declare venitul din meditatii? Sau un doctor care sa declare ,,cadourile''? Sa nu mai vorbim de restul(politisti,vamesi,garda financiara,vami etc) DECI IN ROMANIA TOTI FAC EVAZIUNE FISCALA!
Poate ar trebui sa ne vedem barna din ochiul fiecaruia si apoi barna(sau paiul din ochil altuia)
Toti zic ca medicii au salarii mici dar cand moare cate un om in spital si le da salariile vezi ca au peste 5000 ron???????????????????????????????? Pai 6000 are seful statului?????????????????
Vor salarii ca afara? Pai da dar daca afara ai facut un tratament gresit te-a halit balena!plateste si el si tot nemul lui!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:22

De la: sirboby, la data 2010-06-12 10:11:36
De la: 9am178165, la data 2010-06-11 18:30:05Eu nu contest ca intretinerea Casei Regale poate costa mult, dar, socoteste te rog: campania prezidentiala cincinala, costul oficial, + mita electorala( nu o pot evalua, poate cei din aceste aparate de mituit stiu dar nu ne vor spune, nu spuneti ca nu exista, hai oameni buni ca stim cu totii ce se intampla) + saturarea clientelei politice care investeste in campania electorala( asta e cel mai greu de multumit si cred ca aici se invart cele mai mari sume).
Oare toate acestea, la care se adauga stati linistiti intretinerea anuala a Cotrocenilor care cheltuie intr-un an mai mult decat o camera parlamentara, TOTUSI, NU DEPASESC IN VALOARE COSTUL INTRETINERII UNEI CASE REGALE?
In plus, Casei Regale i se aloca o renta anuala fixa in care trebuie sa se incadreze, nu exista sa infinga gheara in buget cand i se nazare?!!!!!!!!!!!!!!!!! Credeti ca monarhul ar fi putut sa doneze in ianuarie 2010 , 100 de milioane de euro Rep. Moldova asa cum i-ar fi venit lui cheful? Eventual din contul lui personal, dar NU din banii publici!!!!!
Iar o monarhie constitutionala presupune in mod absolut RESPECTAREA PRINCIPIULUI SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT. Premierul nu este obedient monarhului, el raspunde doar in fata Parlamentului.

Tu chiar nu vrei sa intelegi! Si intr-o REPUBLICA NORMALA ASA AR TREBUI SA FIE,adica principiul separarii puterilor in stat (dar Romania nu e o republica normala si nici oameni normali nu are), stii cine e presedintele Germaniei de exemplu? Iti zic eeu ca auzi foarte rar de el!
Scuza-ma ca-ti zic dar tu te cam contrazici singura! Vrei un ,,stapan'' care sa iti faca traiul mai bun dar in acelasi timp il arunci in ghearele unui parlament plin de basesti,iliesti,tariceni etc!
Vezi ca atunci cand an scris ca voi vreti monarhie numai sa va numiti,,supusii MS'' am tras o concluzie buna?

Sincer, tu nu pricepi nimic din ce postez eu!!!!!!!!!!!!
Pai daca eu vreau ca PARLAMENTUL acea putere care este cea mai reprezentativa pentru o democratie, sa fie CEL MAI PUTERNIC, daca acelasi parlament desemneaza premierul, daca monarhul constitutional sau presedintele dintr-o republica parlamentara AU DOAR ROL ONORIFIC, atunci ce ma tot iei pe mine ca vreau un stapan?
Stapan vrei tu pentru ca o tii una si buna cu un presedinte dintr-o republica prezidentiala care sa loveasca "peste bot" pe cel care i-ar comenta. EU SUNT UN OM LIBER, DE ACEEA OPTEZ PENTRU CA DECIZIILE IMPORTANTE SA FIE LUATE DE UN FOR ALCATUIT DINTR-O GRAMADA DE MINTI, PRIN URMARE PARLAMENTUL, NU ACCEPT DE NICI O CULOARE CA PUTEREA SA FIE ACAPARATA DE UN NEOBRAZAT DE TURNATOR, MINCINOS SI LACOM CA DACA AR FI IN NEVOIE SI-AR TRIMITE FETELE LA FACUT BANI ASA CUM STIU ELE MAI BINE.
Sorry dar eu nu vreau sa risc nimic, stii foarte bine si tu cum e cu respectarea principiului separatiei puterilor in stat la romani, se pare ca pentru noi tentatia puterii innebuneste pe cel ajuns la varf.
Asa ca, pentru a evita ca un candidat merituos sa o ia razna devenind megaloman, afirm ca daca populatia opteaza pentru republica, aceasta trebuie sa fie una PARLAMENTARA.
Poate, asa vom invata si noi romanii sa pretuim cu adevarat democratia, institutiile statului eficiente, puternice si independente politic, si sa mai terminam odata cu regimurile astea autocrate care ne-au distrus reactiile demne, barbatesti si curajoase in fata abuzurilor puterii. Nu vezi cat de amarati si supusi sunt romanii? Lasi pana la ultima celula!! Oare de ce? Oare nu pentru ca dupa secole de impilare s-au obisnuit cu pumnul in figura.
Toate acestea trebuie sa se termina, iar monarhia constitutionala trebuie sa ne reprezinte cu gratie si eleganta asacum ii sta acesteia foarte bine.

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:33

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
adiovidiu

82 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 11:07

De la: 9am178165, la data 2010-06-12 16:22:42

Pai daca eu vreau ca PARLAMENTUL acea putere care este cea mai reprezentativa pentru o democratie, sa fie CEL MAI PUTERNIC, daca acelasi parlament desemneaza premierul, daca monarhul constitutional sau presedintele dintr-o republica parlamentara AU DOAR ROL ONORIFIC, atunci ce ma tot iei pe mine ca vreau un stapan?
Stapan vrei tu pentru ca o tii una si buna cu un presedinte dintr-o republica prezidentiala care sa loveasca "peste bot" pe cel care i-ar comenta. EU SUNT UN OM LIBER, DE ACEEA OPTEZ PENTRU CA DECIZIILE IMPORTANTE SA FIE LUATE DE UN FOR ALCATUIT DINTR-O GRAMADA DE MINTI, PRIN URMARE PARLAMENTUL, NU ACCEPT DE NICI O CULOARE CA PUTEREA SA FIE ACAPARATA DE UN NEOBRAZAT DE TURNATOR, MINCINOS SI LACOM CA DACA AR FI IN NEVOIE SI-AR TRIMITE FETELE LA FACUT BANI ASA CUM STIU ELE MAI BINE.
Sorry dar eu nu vreau sa risc nimic, stii foarte bine si tu cum e cu respectarea principiului separatiei puterilor in stat la romani, se pare ca pentru noi tentatia puterii innebuneste pe cel ajuns la varf.
Asa ca, pentru a evita ca un candidat merituos sa o ia razna devenind megaloman, afirm ca daca populatia opteaza pentru republica, aceasta trebuie sa fie una PARLAMENTARA.
Poate, asa vom invata si noi romanii sa pretuim cu adevarat democratia, institutiile statului eficiente, puternice si independente politic, si sa mai terminam odata cu regimurile astea autocrate care ne-au distrus reactiile demne, barbatesti si curajoase in fata abuzurilor puterii. Nu vezi cat de amarati si supusi sunt romanii? Lasi pana la ultima celula!! Oare de ce? Oare nu pentru ca dupa secole de impilare s-au obisnuit cu pumnul in figura.
Toate acestea trebuie sa se termina, iar monarhia constitutionala trebuie sa ne reprezinte cu gratie si eleganta asacum ii sta acesteia foarte bine.

Stii ca incultii se simt liberi.Nu te diferentiezi cu nimic.Acum ce crezi tu ca suntem,nu o republica parlamentara?Bine,in constitutie este stipulata ca forma republica,simpla.dar sa inteleg ca vrei sa nu mai existe guvern?Ar insemna o moarte sigura.Foarte sigura.Sau vrei ca guvernul sa fie ales de parlament?Pai si acum,daca un prim ministru este desemnat,acesta isi alege ministrii iar apoi nu este trecut prin parlament?Nu el hotaraste in cele din urma prin comisiile lui si vot daca un guvern sa fie sau nu aprobat?Daca parlamentul nu vrea,guvernul nu trece.E simplu.Singura diferenta in cazul enumerat de tine ar fi ca acelasi parlament sa aprobe acelasi guvern,dar cu alte parghii.Care ar fi diferenta majora?Ca tot cei mai multi de la un partid,in parlament,ar alege pe cine vor ei.Ar fi aceeasi marie cu exact aceeasi palarie.Oare chiar nu poti sa distingi mai mult decat lungul nasului?Nu ai atata cultura?Bine,la capitolul cultura nu te poti lauda prea tare,am vazut postari de-ale tale in care afirmai ca Elvetia ar fi o tara cu paradis fiscal.Nici nu ma mir ca scrii aberatiile astea si pe aici,cand habar nu ai pe ce lume traiesti.Si nu ma mir,evident,nici ca ti-ar place un tip de monarhie.Incultul la incult trage,deci e normal.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 11:31

Vai de capul vostru basescienilor!!! Amicul de mai sus imi spunea ca vreau la stapan, iar tu imi spui ca numai incultii sa simt liberi. Vai de voi, ma` pe voi nici cu lapte de cuc nu va multumeste omul. Daca ma plimb pe cal, de ce nu urc in caruta, daca merg cu caruta, de ce nu merg calare!!!
ORICE, DAR ORICE AMICE, NUMAI SA NU-MI DATI DREPTATE CAND STITI FOARTE BINE CA AM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pune mana si citeste bine? Suntem o republica semiprezidentiala care se comporta ca una prezidentiala, adica basescu este dictator si CONTROLEAZA TOTUL!!!
Si mai citeste despre republica parlamentara!!!!! Himmmm, ce-o fi aia?

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 18:53

De la: 9am178165, la data 2010-06-13 11:31:53Vai de capul vostru basescienilor!!! Amicul de mai sus imi spunea ca vreau la stapan, iar tu imi spui ca numai incultii sa simt liberi. Vai de voi, ma` pe voi nici cu lapte de cuc nu va multumeste omul. Daca ma plimb pe cal, de ce nu urc in caruta, daca merg cu caruta, de ce nu merg calare!!!
ORICE, DAR ORICE AMICE, NUMAI SA NU-MI DATI DREPTATE CAND STITI FOARTE BINE CA AM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pune mana si citeste bine? Suntem o republica semiprezidentiala care se comporta ca una prezidentiala, adica basescu este dictator si CONTROLEAZA TOTUL!!!

Dar vad ca omiti tocmai esentialul,ca sa te iei de nimicuri,ca de fiecare data.Cum e,deci,cu parlamentul asta al tau?Vrei guvern dat de parlament?Pai acum cine-l oficiaza?Sau il desemneaza,in ultima instanta,nu tot parlamentul,mai Elvetia,paradis fiscal?Ce noroc ai ca nu doare prostia.Tu vrei de fapt,ce exista,doar ca sa fie rege,nu presedinte si ne mai si fluturi pe la nas o aberatie ca sa fim siguri ca stim cat esti de redusa.Merci,stiam oricum.

EU
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 00:00

Prost si redus esti tu!!!!!!!!!!!
Din nenorocire acum mai retardatule, premierul e numit de presedinte( actualmente, fraudulosul basescu), si apoi premierul isi numeste echipa guvernamentala. Iar acum in Parlamentul Romaniei cumparat de nemernicul de basescu, tot acelasi presedinte fraudulos are majoritate parlamentara!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi cat esti de tampit?!!!!!!!!!!!!!!!!! Postezi ca idiotul si nu te informezi ce pisici de mai intampla in politica romaneasca!!!
E vorba de premier DESEMNAT DE PARLAMENT NU DE UN IDIOT CATARAT INTR-O FUNCTIE CARE IL DEPASESTE SI INGAMFAT NEVOIE MARE, CARUIA NU-I PUNE NIMENI PIXUL IN MANA, CA FUDULUL NEGHIOB ISI INCORDEAZA MUSCHII FIX CUM VREA CREIERUL LUI STUPID.
Ce, cum, oare ce-i aia republica parlamentara, da` "oare noi n-avem de aia"? Sunteti doar o adunatura de idioti portocaliilor, retardati asa la gramada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de ce iti trebuie tie presedinte si republica? Ca dupa cel de-al doilea razboi, republica ta ne-a adus comunismul, ne-a adus pervertirea si distrugerea personalitatilor romanesti mandre, ne-a adus frica, ne-a adus lasitatea, ne-a adus obedienta obtuza a multor conationali. Unde sunt mestesugarii aceia de dinainte de comunism? Oamenii aceia meticulosi si talentati care creau obiecte pentru trei vieti?
Unde sunt aceia care si-au aparat cu pretul vietii, via, pamantul si gospodaria? Unde sunt aceia care spuneau adevarul in fata plutonului de executie? Unde sunt principiile, caracterul si integritatea poporului roman? Iti spun eu portocaliule: PE ACESTEA LE-ATI EXTIRPAT VOI REPUBLICANII DIN DRAGOSTE PENTRU MARX SI ENGELS!!!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 08:55

De la: adiovidiu, la data 2010-06-13 11:07:58
De la: 9am178165, la data 2010-06-12 16:22:42

Stii ca incultii se simt liberi.Nu te diferentiezi cu nimic.Acum ce crezi tu ca suntem,nu o republica parlamentara?Bine,in constitutie este stipulata ca forma republica,simpla.dar sa inteleg ca vrei sa nu mai existe guvern?Ar insemna o moarte sigura.Foarte sigura.Sau vrei ca guvernul sa fie ales de parlament?Pai si acum,daca un prim ministru este desemnat,acesta isi alege ministrii iar apoi nu este trecut prin parlament?Nu el hotaraste in cele din urma prin comisiile lui si vot daca un guvern sa fie sau nu aprobat?Daca parlamentul nu vrea,guvernul nu trece.E simplu.Singura diferenta in cazul enumerat de tine ar fi ca acelasi parlament sa aprobe acelasi guvern,dar cu alte parghii.Care ar fi diferenta majora?Ca tot cei mai multi de la un partid,in parlament,ar alege pe cine vor ei.Ar fi aceeasi marie cu exact aceeasi palarie.Oare chiar nu poti sa distingi mai mult decat lungul nasului?Nu ai atata cultura?Bine,la capitolul cultura nu te poti lauda prea tare,am vazut postari de-ale tale in care afirmai ca Elvetia ar fi o tara cu paradis fiscal.Nici nu ma mir ca scrii aberatiile astea si pe aici,cand habar nu ai pe ce lume traiesti.Si nu ma mir,evident,nici ca ti-ar place un tip de monarhie.Incultul la incult trage,deci e normal.

Ca un incult nu stie ca verbul "a placea" este de conjugarea a II-a, nu e de mirare. Dar ca si face kk in sus pe el, facandu-i pe altii inculti e prea de tot! Ba, incultule cu fata furata, pune mana pe gramatica limbii romane vartos, iar apoi mai vorbim! Vezi si ca numele proprii se scriu cu majuscule, sau "cultura" ta, probabil de paioase, te face sa inventezi o alta ortografie a lb. romane?
PS1: Incultoiule, nu suntem Republica parlamentara in intelesul ei european, ci semiprezidentiala, unde Presedintele e ales de popor si nu de Parlamentl, acest fapt ducand la aberatiile "constitutionale" ale basexului!
PS2: Si mai schimba-ti fata, arati ca Aghiutza!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 08:58

De la: 9am178165, la data 2010-06-13 11:31:53Vai de capul vostru basescienilor!!! Amicul de mai sus imi spunea ca vreau la stapan, iar tu imi spui ca numai incultii sa simt liberi. Vai de voi, ma` pe voi nici cu lapte de cuc nu va multumeste omul. Daca ma plimb pe cal, de ce nu urc in caruta, daca merg cu caruta, de ce nu merg calare!!!

Ce-ti face ala mic?
Multa sanatate!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 09:09

Pai basexu nu e rege acus, si inca unul despotic? Nu numeste el pe cine vrea, la Curtea Constitutionala, la Guvern, la ICR, nu-si trimite el printesa la Bruxelles, desi e mai proasta decat orice printesa din orice monarhie? Nu are amanta, pe care o tine aproape, pe bani publici? Nu are o Camarilla, pe care i-o platesti si tu? "Statul sunt eu!" nu-ti suna familiar in zilele astea, unde un semidoct care confunda Cahulul cu Kabulul [desi Geografia i-a fost disciplina de baza in facultate...] isi bate joc de toti si toate? Macar stii cine a zis vorbele mentionate? La "vasta" ta cultura arabila, ar trebui sa nu cauti cu Google, dar nu ma astept sa stii... Si mai pune virgule cand scrii, ca ma/ne obosesti, plictisitorule cu aceleasi si aceleasi placi!

"Nihil sine Deo!"

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 19:29

De la: 9am045616, la data 2010-06-14 08:58:14

Ce-ti face ala mic?
Multa sanatate!

Mersi, e precoce si e de o dragalasenie fara pereche. Gangureste ca un porumbel, scoate limbuta lui cea roz si-si tine sticluta de lapte cand papa, ca pe ceva foarte pretios. Mancarea este foarte importanta pentru bebelusi.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 17:08

De la: 9am178165, la data 2010-06-14 19:29:08
De la: 9am045616, la data 2010-06-14 08:58:14

Ce-ti face ala mic?
Multa sanatate!

Mersi, e precoce si e de o dragalasenie fara pereche. Gangureste ca un porumbel, scoate limbuta lui cea roz si-si tine sticluta de lapte cand papa, ca pe ceva foarte pretios. Mancarea este foarte importanta pentru bebelusi.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 09:13

Mereu cand citesc blogul Principelui Radu Duda,ma felicit ca nu am avut niciodata intentia sa il votez ca presedinte al Romaniei.Pe langa incompatibilitatea intre Monarhie si Presedentie ,(motivul cel mai important),mai este si simplul fapt ca omul asta nu pare sa stie ca in Romania se intampla ceva dramatic.Pare putin cam dus cu pluta si inconjurat de tot felul de admiratori care mai de care mai lingai ,mai jalnic mieunatori ,mai gretosi.

Principe,MA ENERVATI RAU DE TOT si va spun asta deoarece sunt monarhist convins, nu ca lingaii de pe blogul dumnevoastra care stiu doar sa aplaude , sa posteze ode imbecile si sa "se traga" in poze .Cel mai tare ma enerveaza turnul de fildes in care v-ati bagat ,indiferenta fata de suferintele propriului popor si lipsa de reactie fata de conducerea dezastruasa de acum a Romaniei.

Mi-au placut pozele postate pe 15 iulie (sunt niste gagici super pe acolo ) insa vreau sa va informez ca au avut loc niste "chestii" prin Romania legate de micsorari de pensii si salarii,de lipsa de masuri pentru revigorarea economiei ,de confiscarea Curtii Constitutionale de catre Basescu .(Basescu poate nu stiti ,este ala impotriva caruia urma sa candidati ca presedinte)etc.Nu sunt sigur ca va intereseaza, dar poate este bine sa aruncati cateva vorbe si despre aceste "maruntisuri" . .Asta evident,doar daca va preocupa cat de cat subiectul...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:59

De la: vaneamarin, la data 2010-06-16 09:13:38Mereu cand citesc blogul Principelui Radu Duda,ma felicit ca nu am avut niciodata intentia sa il votez ca presedinte al Romaniei.Pe langa incompatibilitatea intre Monarhie si Presedentie ,(motivul cel mai important),mai este si simplul fapt ca omul asta nu pare sa stie ca in Romania se intampla ceva dramatic.Pare putin cam dus cu pluta si inconjurat de tot felul de admiratori care mai de care mai lingai ,mai jalnic mieunatori ,mai gretosi.

Principe,MA ENERVATI RAU DE TOT si va spun asta deoarece sunt monarhist convins, nu ca lingaii de pe blogul dumnevoastra care stiu doar sa aplaude , sa posteze ode imbecile si sa "se traga" in poze .Cel mai tare ma enerveaza turnul de fildes in care v-ati bagat ,indiferenta fata de suferintele propriului popor si lipsa de reactie fata de conducerea dezastruasa de acum a Romaniei.

Mi-au placut pozele postate pe 15 iulie (sunt niste gagici super pe acolo ) insa vreau sa va informez ca au avut loc niste "chestii" prin Romania legate de micsorari de pensii si salarii,de lipsa de masuri pentru revigorarea economiei ,de confiscarea Curtii Constitutionale de catre Basescu .(Basescu poate nu stiti ,este ala impotriva caruia urma sa candidati ca presedinte)etc.Nu sunt sigur ca va intereseaza, dar poate este bine sa aruncati cateva vorbe si despre aceste "maruntisuri" . .Asta evident,doar daca va preocupa cat de cat subiectul...

i-ai scris pe blog ? scrie-i ! macar tu intrerupe osanalele si spune-i asa cum ai spus aici, acum ! ...dar si citeste ? mai si raspunde sau nu intra-n dialog ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 19:14

De la: gabigabi, la data 2010-06-16 15:59:01
De la: vaneamarin, la data 2010-06-16 09:13:38Mereu cand citesc blogul Principelui Radu Duda,ma felicit ca nu am avut niciodata intentia sa il votez ca presedinte al Romaniei.Pe langa incompatibilitatea intre Monarhie si Presedentie ,(motivul cel mai important),mai este si simplul fapt ca omul asta nu pare sa stie ca in Romania se intampla ceva dramatic.Pare putin cam dus cu pluta si inconjurat de tot felul de admiratori care mai de care mai lingai ,mai jalnic mieunatori ,mai gretosi.

i-ai scris pe blog ? scrie-i ! macar tu intrerupe osanalele si spune-i asa cum ai spus aici, acum ! ...dar si citeste ? mai si raspunde sau nu intra-n dialog ?

Intre timp, pe blogul Principelui Radu Duda, DUPA ce am citit eu dimineata blogul si dupa ce am postat aici, a fost postata o opinie asupra evenimentelor din Romania.Nu este o opinie a Principelui (DAR SUNTEM PE BLOGUL SAU ) ci a unui idiot,unul mare , numit Vlad Badea.Este insa PUBLICATA pe blogul Principelui .Nu este o replica, ci este postata ca ARTICOL pe blogul Principelui Radu Duda.I-a parut Principelui probabil foarte interesant articolul , si a simtit nevoia sa-l puna pe blog,reflecta probabil titlul "Romania altfel".

www.princeradublog.ro/atitudini/doua-evenimente-de-vlad-badea/

"În aceeași zi în care Principele Nicolae primea binecuvântarea Arhiepiscopului Târgoviștei, în Palatul Parlamentului se discuta foarte aprins moțiunea de cenzură prin care se dorea înlăturarea de la Putere (pentru a doua oară) a Guvernului condus de Emil Boc. Evenimentul a captat atenția publică aproape în totalitate, dar și miza a fost într-adevăr mare: soarta a nouă milioane de români. Așa cum am afirmat în postarea mea anterioară, demiterea Guvernului în acest moment ar fi însemnat să punem cruce înaintea României. Prefer aceste măsuri drastice (chiar draconice) decât să nu avem nicio măsură și să persistăm în haosul în care ne-am aflat până acum. Cel puțin acum există o viziune. Bună sau rea vom lăsa timpul să hotărască."

Acest text este printre cele mai penibile si imbecil-basesciene texte, iar faptul ca Principele publica asa ceva pe blogul sau imi arata ...ca nu a citit atent . La dracu!

PS:Vrei Gabi sa postez pe blogul Principelui si sa ii arat ce cred eu ?Ce sens ar avea? Dupa mine nu are deloc sens !O sa o fac insa, chiar daca nu are sens.O sa o fac dintr-un sentiment de furie .

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 19:35

Daca v-ati intoarce in timp si ati citi ce ati postat ca raspuns la postarile mele cand "il demascam" pe acest "Principe de mucava" ca nu merita sa fie considerat nici Principe darmite ca sa fie Presedinte al Romaniei, poate veti citi mai cu atentie ca este un biet "parvenit", care a pacalit-o pe doamna ce a avut un tata care a purtat numele de Mihai I. Asa ca nu aveti ce cere unui actoras de mana a doua, care s-a vazut (fara niciun drept) langa cei ce stau in capul mesei. Desi imi pare rau pentru dezamagirea pe care va facut-o, totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata ca v-ati dat si dumneavoastra seama de cine este domnul Duda. Sa mai mentionez ca Basescu l-a avansat Colonel in rezerva al Armatei Romane si i-a asigurat o pensie "nesimtita" la care nu avea deptul sa spere, neavand studiile si practica obligatorie in aceaste conditii ? As putea sa mai mentionez (din nou) ce am spus de prima data ... dar nu vreau sa va mai "rasuscesc cutitul in rana", asa ca va las cu "durerea" dumneavoastra.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 20:10

De la: eugenb, la data 2010-06-16 19:35:14Daca v-ati intoarce in timp si ati citi ce ati postat ca raspuns la postarile mele cand "il demascam" pe acest "Principe de mucava" ca nu merita sa fie considerat nici Principe darmite ca sa fie Presedinte al Romaniei, poate veti citi mai cu atentie ca este un biet "parvenit", care a pacalit-o pe doamna ce a avut un tata care a purtat numele de Mihai I. Asa ca nu aveti ce cere unui actoras de mana a doua, care s-a vazut (fara niciun drept) langa cei ce stau in capul mesei. Desi imi pare rau pentru dezamagirea pe care va facut-o, totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata ca v-ati dat si dumneavoastra seama de cine este domnul Duda. Sa mai mentionez ca Basescu l-a avansat Colonel in rezerva al Armatei Romane si i-a asigurat o pensie "nesimtita" la care nu avea deptul sa spere, neavand studiile si practica obligatorie in aceaste conditii ? As putea sa mai mentionez (din nou) ce am spus de prima data ... dar nu vreau sa va mai "rasuscesc cutitul in rana", asa ca va las cu "durerea" dumneavoastra.

Cred ca m-ati inteles gresit .Pe mine Principele nu m-a dezamagit cu absolut nimic, deoarece niciodata nu am dat prea multi "bani" pe dansul din punct de vedere politic .Sa ne intelegem,Principele este un simplu membru al Casei Regale si nu conteaza practic pentru MONARHIA ROMANIEI altfel decat ca accesoriu.Nu toti membrii Casei Regale au legatura cu destinul Monarhiei, iar Principele Radu Duda este unul dintre cei care nu au legatura.Dansul are un blog,ma enerveaza pe mine acel blog ,insa nu leg in mod fals acest lucru de Monarhie, pe care o vad CEA MAI BUNA VARIANATA PENTRU A AVEA O ROMANIE CU CARE SA NE MANDRIM.De altfel, nici Principele nu a legat persoana sa de Monarhie, din moment ce a candidat la presedentia Romaniei.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:50

De la: eugenb, la data 2010-06-16 19:35:14Daca v-ati intoarce in timp si ati citi ce ati postat ca raspuns la postarile mele cand "il demascam" pe acest "Principe de mucava" ca nu merita sa fie considerat nici Principe darmite ca sa fie Presedinte al Romaniei, poate veti citi mai cu atentie ca este un biet "parvenit", care a pacalit-o pe doamna ce a avut un tata care a purtat numele de Mihai I. Asa ca nu aveti ce cere unui actoras de mana a doua, care s-a vazut (fara niciun drept) langa cei ce stau in capul mesei. Desi imi pare rau pentru dezamagirea pe care va facut-o, totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata ca v-ati dat si dumneavoastra seama de cine este domnul Duda. Sa mai mentionez ca Basescu l-a avansat Colonel in rezerva al Armatei Romane si i-a asigurat o pensie "nesimtita" la care nu avea deptul sa spere, neavand studiile si practica obligatorie in aceaste conditii ? As putea sa mai mentionez (din nou) ce am spus de prima data ... dar nu vreau sa va mai "rasuscesc cutitul in rana", asa ca va las cu "durerea" dumneavoastra.

daca e sa rasucesti cuiva cutitul in rana, mie mi l-ai rasuci, ptr. ca numai eu am crezut ca se poate si o "Romanie altfel" si l-am creditat pe principe cu increderea mea !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:58

De la: gabigabi, la data 2010-06-17 15:50:16

daca e sa rasucesti cuiva cutitul in rana, mie mi l-ai rasuci, ptr. ca numai eu am crezut ca se poate si o "Romanie altfel" si l-am creditat pe principe cu increderea mea !

nu este o crima sa-i acorzi cuiva increderea, este o crima sa nu i-o retragi cand esti convins ca nu o merita...
sunt sigur ca i-ati retras-o...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 16:02

De la: gabigabi, la data 2010-06-17 15:50:16

Si la botez ai fost?

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 22:42

Lui "9am045616" : Fiti, va rog, "user" de treaba si nu mai provocati MONARHISTII la discutii neprincipiale pe acesta tema, ca o sa ramana atunci numai REPUBLICANII pe acest topic si ... nu o sa mai aiba acestia cu cine sta de vorba !
O ultima remarca : Doamna "Gabi" si domnul "Vanea" sunt printre singurele persoanele iubitoare de Monarhie care merita respectul unanim al userilor, asa ca va rog sa nu-i mai jigniti pentru ca nu o merita. Si asta va sfatuieste un ... REPUBLICAN (convins).

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 08:51

De la: eugenb, la data 2010-06-17 22:42:23Lui "9am045616" : Fiti, va rog, "user" de treaba si nu mai provocati MONARHISTII la discutii neprincipiale pe acesta tema, ca o sa ramana atunci numai REPUBLICANII pe acest topic si ... nu o sa mai aiba acestia cu cine sta de vorba !
O ultima remarca : Doamna "Gabi" si domnul "Vanea" sunt printre singurele persoanele iubitoare de Monarhie care merita respectul unanim al userilor, asa ca va rog sa nu-i mai jigniti pentru ca nu o merita. Si asta va sfatuieste un ... REPUBLICAN (convins).

daca ai fost sincer cu aceasta remarca si nu ai spus-o in bascalie - si eu te creditez in acest sens ,iti multumesc ! onestitatea e un lucru foarte mare !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 08:53

@valivasile - am vazut la tv. ca au fost mari inundatii in Galati.....tu esti bine ?

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 10:14

De la: 9am178165, la data 2010-06-14 00:00:43Prost si redus esti tu!!!!!!!!!!!
Din nenorocire acum mai retardatule, premierul e numit de presedinte( actualmente, fraudulosul basescu), si apoi premierul isi numeste echipa guvernamentala. Iar acum in Parlamentul Romaniei cumparat de nemernicul de basescu, tot acelasi presedinte fraudulos are majoritate parlamentara!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi cat esti de tampit?!!!!!!!!!!!!!!!!! Postezi ca idiotul si nu te informezi ce pisici de mai intampla in politica romaneasca!!!
E vorba de premier DESEMNAT DE PARLAMENT NU DE UN IDIOT CATARAT INTR-O FUNCTIE CARE IL DEPASESTE SI INGAMFAT NEVOIE MARE, CARUIA NU-I PUNE NIMENI PIXUL IN MANA, CA FUDULUL NEGHIOB ISI INCORDEAZA MUSCHII FIX CUM VREA CREIERUL LUI STUPID.
Ce, cum, oare ce-i aia republica parlamentara, da` "oare noi n-avem de aia"? Sunteti doar o adunatura de idioti portocaliilor, retardati asa la gramada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de ce iti trebuie tie presedinte si republica? Ca dupa cel de-al doilea razboi, republica ta ne-a adus comunismul, ne-a adus pervertirea si distrugerea personalitatilor romanesti mandre, ne-a adus frica, ne-a adus lasitatea, ne-a adus obedienta obtuza a multor conationali. Unde sunt mestesugarii aceia de dinainte de comunism? Oamenii aceia meticulosi si talentati care creau obiecte pentru trei vieti?
Unde sunt aceia care si-au aparat cu pretul vietii, via, pamantul si gospodaria? Unde sunt aceia care spuneau adevarul in fata plutonului de executie? Unde sunt principiile, caracterul si integritatea poporului roman? Iti spun eu portocaliule: PE ACESTEA LE-ATI EXTIRPAT VOI REPUBLICANII DIN DRAGOSTE PENTRU MARX SI ENGELS!!!

Sunt absolut convins ca daca tii neaparat sa vezi proasta si retardata te poti uita in prima oglinda ce-ti iese in cale.Nu minte,crede-ma.
Inainte de toate la fel am spus si eu,asa este,doar ca ce nu vezi tu sau nu poti sau.........presupunand ca in acest moment ar fi cum spui tu,nu tot aceeasi majoritate din parlament ar alege premierul sau guvernul sau pe cine vrei tu?Nu tot aia ar fi?Hai,zau,nu-i chiar asa de greu.Ar fi in parlament aceeasi oameni,nu altii.Si daca spui ca majoritatera de acum din parlament valideaza guvernul propus de altii,ce te face sa crezi ca acelasi parlament sau aceeasi majoritate parlamentara nu ar alege la fel,acelasi guvern propus acum de altii.Sau crezi ca aia nu s-ar consulta cu sefii de partid?SI nu ar vota tot pe cei propusi de altii?Vai de capul tau ala sec,nu intelegi nimic dar ai aere de doi lei.Spune-mi si mie,unde am scris eu altfel decat ai spus si tu,exceptie fiind ceea ce ti-am repetat acum.Ori tu crezi,cumva,ca parlamentul actual nu ar fi ales acelasi guvern ca si acum?Ori esti extrem de naiva ori prostia da in clocot.Eu sunt convins ca a doua varianta e valabila.
Ti-am spus in mai multe randuri si de ce im trebuie republica,in primul rand.Pt ca spre deosebire de monarhie daca am ca si presedinte un cretin precum fonfaitul sau un curvar,betiv precum carolica il pot schimba in cinci ani sau nu mai poate candida dupa doua mandate,in caz ca-l vor altii,majoritatea,nu ma rog sa fuga cu amanta si sa lase tara,tronul,cum a facut carolica sau nu ma rog sa-l ia Dumnezeu,sa-mi fac pacate.
Si uite cat de primitiva esti mai fata.Tu chiar nu intelegi mersul inainte al lumii.Vorbesti de mestesugari?Pai ce faceau acei mestesugari?Palarii,sepci,vanzatori de inghetata,.........Lumea evolueaza,nu mai are nevoie de asa ceva.Stii cum a fost asta a ta?Ca si cum ai pretinde ca de ce nu mai are armata in dotare arcuri si sageti.Iti spun eu de ce,nu mai avem nevoie de ei,nu presedintele stabileste asta ci PIATA,daca stii ce inseamna cuvantul asta.
Iar de dragostea pt marx si engels ar trebui sa-l intrebi pe fonfait sa vezi ce-i cu ea si cum sta treaba ca astia s-au format pe pamantul asta in timpul monarhiei,fonfaitul ala cretin i-a lasat la putere si i-a declarat legali(pana in 44 erau macar ilegali),el le-a dat mana libera ca sa nu-l trimita aia la plimbare ca fonfaitul se lega de putere ca muribundul de ultia clipa de viata.Chiar si asa au facut si comunistii un lucru bun,l-au chemat de la Sinaia,ca de,asta era treaba monarhului sa se lafaie si sa se destrabaleze cand la Bucuresti se intamplau lucruri deosebite pt tara, si l-au trimis in lume,de nu s-ar mai fi intors.pacat ca i-au dat si bgatii cu el,cate poate sa duca.
iar eu il felicit din inima pe Basescu si acest guvern ca vor da afara 100.000 de bugetari,sunt cel mai fericit ca nu mai trebuie sa platesc si din banii mei pe acesti trantori care huzuresc si te sfideaza cand ajungi la ei la ghisee.Trebuia facut mai de mult acest lucru.
In incheiere,daca o sa urmaresti stirile de astazi o sa vezi ca printesa mostenitoare a Suediei(parca) se marita cu instructorul ei de fitnes.Nu ma cobor la nivelul tau(pt ca eu inteleg ca lumea progreseaza nu sta pe loc) sa te intreb de ce nu se marita cu cineva de rangul ei,asa cum cer protocoalele dar se spune acolo ca o parte din nunta este suportata de la buget.Vezi,de ce sa fiu eu obligat sa le mai platesc eu si nunta trantorilor astia cand si asa le acord facilitati financiare,le platesc cheltuieli,.......?

EU
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 21:05

De la: gabigabi, la data 2010-06-18 08:51:20daca ai fost sincer cu aceasta remarca si nu ai spus-o in bascalie - si eu te creditez in acest sens ,iti multumesc ! onestitatea e un lucru foarte mare !

Doamna "Gabi" eu nu am obiceiul sa fac "bascalie". Daca va aduceti aminte am facut o afirmatie pe la inceputul acestui topic ca, chiar daca avem opinii diferite, nu inseamna ca nu putem sa respectam regulile de baza ale "bunului-simt". Ca uneori mai si gresim, si asta-i adevarat !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 22:09

De la: gbispas, la data 2010-06-18 10:14:14

Sunt absolut convins ca daca tii neaparat sa vezi proasta si retardata te poti uita in prima oglinda ce-ti iese in cale.Nu minte,crede-ma.
Inainte de toate la fel am spus si eu,asa este,doar ca ce nu vezi tu sau nu poti sau.........presupunand ca in acest moment ar fi cum spui tu,nu tot aceeasi majoritate din parlament ar alege premierul sau guvernul sau pe cine vrei tu?Nu tot aia ar fi?Hai,zau,nu-i chiar asa de greu.Ar fi in parlament aceeasi oameni,nu altii.Si daca spui ca majoritatera de acum din parlament valideaza guvernul propus de altii,ce te face sa crezi ca acelasi parlament sau aceeasi majoritate parlamentara nu ar alege la fel,acelasi guvern propus acum de altii.Sau crezi ca aia nu s-ar consulta cu sefii de partid?SI nu ar vota tot pe cei propusi de altii?Vai de capul tau ala sec,nu intelegi nimic dar ai aere de doi lei.Spune-mi si mie,unde am scris eu altfel decat ai spus si tu,exceptie fiind ceea ce ti-am repetat acum.Ori tu crezi,cumva,ca parlamentul actual nu ar fi ales acelasi guvern ca si acum?Ori esti extrem de naiva ori prostia da in clocot.Eu sunt convins ca a doua varianta e valabila.
Ti-am spus in mai multe randuri si de ce im trebuie republica,in primul rand.Pt ca spre deosebire de monarhie daca am ca si presedinte un cretin precum fonfaitul sau un curvar,betiv precum carolica il pot schimba in cinci ani sau nu mai poate candida dupa doua mandate,in caz ca-l vor altii,majoritatea,nu ma rog sa fuga cu amanta si sa lase tara,tronul,cum a facut carolica sau nu ma rog sa-l ia Dumnezeu,sa-mi fac pacate.
Si uite cat de primitiva esti mai fata.Tu chiar nu intelegi mersul inainte al lumii.Vorbesti de mestesugari?Pai ce faceau acei mestesugari?Palarii,sepci,vanzatori de inghetata,.........Lumea evolueaza,nu mai are nevoie de asa ceva.Stii cum a fost asta a ta?Ca si cum ai pretinde ca de ce nu mai are armata in dotare arcuri si sageti.Iti spun eu de ce,nu mai avem nevoie de ei,nu presedintele stabileste asta ci PIATA,daca stii ce inseamna cuvantul asta.
Iar de dragostea pt marx si engels ar trebui sa-l intrebi pe fonfait sa vezi ce-i cu ea si cum sta treaba ca astia s-au format pe pamantul asta in timpul monarhiei,fonfaitul ala cretin i-a lasat la putere si i-a declarat legali(pana in 44 erau macar ilegali),el le-a dat mana libera ca sa nu-l trimita aia la plimbare ca fonfaitul se lega de putere ca muribundul de ultia clipa de viata.Chiar si asa au facut si comunistii un lucru bun,l-au chemat de la Sinaia,ca de,asta era treaba monarhului sa se lafaie si sa se destrabaleze cand la Bucuresti se intamplau lucruri deosebite pt tara, si l-au trimis in lume,de nu s-ar mai fi intors.pacat ca i-au dat si bgatii cu el,cate poate sa duca.
iar eu il felicit din inima pe Basescu si acest guvern ca vor da afara 100.000 de bugetari,sunt cel mai fericit ca nu mai trebuie sa platesc si din banii mei pe acesti trantori care huzuresc si te sfideaza cand ajungi la ei la ghisee.Trebuia facut mai de mult acest lucru.
In incheiere,daca o sa urmaresti stirile de astazi o sa vezi ca printesa mostenitoare a Suediei(parca) se marita cu instructorul ei de fitnes.Nu ma cobor la nivelul tau(pt ca eu inteleg ca lumea progreseaza nu sta pe loc) sa te intreb de ce nu se marita cu cineva de rangul ei,asa cum cer protocoalele dar se spune acolo ca o parte din nunta este suportata de la buget.Vezi,de ce sa fiu eu obligat sa le mai platesc eu si nunta trantorilor astia cand si asa le acord facilitati financiare,le platesc cheltuieli,.......?

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:14

De la: eugenb, la data 2010-06-18 21:05:55
De la: gabigabi, la data 2010-06-18 08:51:20daca ai fost sincer cu aceasta remarca si nu ai spus-o in bascalie - si eu te creditez in acest sens ,iti multumesc ! onestitatea e un lucru foarte mare !

Doamna "Gabi" eu nu am obiceiul sa fac "bascalie". Daca va aduceti aminte am facut o afirmatie pe la inceputul acestui topic ca, chiar daca avem opinii diferite, nu inseamna ca nu putem sa respectam regulile de baza ale "bunului-simt". Ca uneori mai si gresim, si asta-i adevarat !

si s-a gresit, ca d'aia ne-am si suparat ,desi la un moment dat eram prieteni ! oricum, multumesc !

adiovidiu

82 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:51

De la: gbispas, la data 2010-06-18 10:14:14

BRAVO,I-AI INCHIS GURA FRAIEREI.CU TOATE CA DUPA CE AM SCRIS SI EU SIGUR O SA MAI GASEASCA CEVA DE COMENTAT,CA PROSTU' DACA NU-I FUDUL...................

Pagini: << 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: