eugenb
1794 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 16:11
Cu toate ca Doamna Margareta este o ADEVARATA DOAMNA si caruia nu i-am adresat vreun repros la adresa dansii, insotirea cu un ... "actoras de mana a II-a", nu m-ar fi deranjat atat de mult, cat faptul ca si-a facut neamul de ras prin acceptarea unui ... om dornic de a parveni, care a beneficiat de castiguri nemuncite (de xe. avansarea de la gradul de sublocotenent in rezerva la cel de ... colonel intr-o perioada care nici daca ar fi fost ofiter activ nu reusea. Ca se foloseste de acest grad ca sa aiba si el o sursa de trai (si pensia de colonel nu este chiar asa de mica - minim vreo 60 de milioane pe stil vechi primeste dumnealui). Daca ramanea cu ce a muncit la stat pana se casatorea cu doamna Margareta cam murea de foame Familia Duda. Nu credeti ? Dragostea trece prin stomac la unii si "Consortul" sot stia asta foarte bine. Sotia a aflat prea tarziu ! O "fata mare" chiar daca este fiica de (fost) Rege nu mai este "ceruta" de nimeni, asa ca nu mai avea ce sa faca, din pacate !
Hai sa va dau si ceva de studiat, referitor la Monarhie si la Conducerea Tarii din acel moment (9 mai 1903) ! Macar daca facem "copy-paste" sa fie macar cu folos - daca va scriam doar "pagina de site" cu siguranta ca nu ati fi citit-o. Asa ... mai am o sansa ca va fi citita macar de Republicani.
Numarul 1801 06/21/2010
Arhiva "Tricolorul", despre disprețul familiei Hohenzollern față de veteranii de război
O RUȘINE!
Am arătat că veteranii din războiul din 1877, care ceruseră ca, întrucît vor fi întruniți în Congres, să fie admiși a defila la 10 Mai înaintea regelui, pe care nu l-au mai văzut de 26 de ani, au fost respinși în cererea lor!
În care țară din lume ar fi tratați astfel cei care au intrat în focul de gloanțe pentru a-și apăra patria?
Am spus că respingerea unei asemenea cereri este gaz peste foc, deoarece veteranii sînt destul de amărîți că, la 26 de ani după război, sînt nevoiți încă a cerși și răbda de foame.
Dar se vede că nici asta nu i-a fost de ajuns guvernului d-lui Dimitrie Sturdza.
Comitetul Societății "Coroana de Oțel a Veteranilor", căreia regina i-a patronat o reprezentație și care i-a botezat drapelul, s-a adresat Direcțiunii CFR și a cerut, în vederea Congresului, să se acorde veteranilor-delegați care vor voi să participe la această manifestare o reducere de 50% pe Căile Ferate, lucru de care se bucură studenții, membrii oricărei organizații, artiștii și orice grup de 6 persoane.
Direcțiunea CFR a admis cererea, impunînd, însă, de astă dată, ca reducerea să nu se acorde decît grupurilor de cîte 25 de persoane, ceea ce deja era un inconvenient, căci nu din fiecare județ se puteau forma grupuri de 25.
Dar, în fine, Comitetul s-a mulțumit și cu atît și a transmis vestea delegaților din țară.
Comitetul a primit Adresa cu nr. 5687 din partea Direcțiunii CFR, prin care e anunțat că cererea i s-a admis. Această adresă o păstrează.
Ieri, membrii Comitetului, ducîndu-se la Direcțiunea CFR să dea informațiile necesare, după care avea să se acorde reducerea de 50%, au fost înșțiințați că, "în urma unui ordin de sus", nu li se mai poate acorda nici o reducere pentru Congres. Este aceasta sau nu culmea rușinii? Congresiștilor veterani din războiul din '77 li se refuză o reducere care se acordă oricărui grup de excursioniști unguri?
Dar unde au ajuns cu neobrăzarea cei ce stăpînesc această țară?
Le este frică de un Congres al Veteranilor și toarnă, totuși, în asemenea mod gaz peste foc? Hotărît lucru: guvernul d-lui Sturdza face provizii de scandaluri!
DON SALUST
(Text reprodus din ziarul "Adevărul",
nr. de vineri, 9 mai 1903)
Copyright Tricolorul
Deci daca ati fost atenta ati vazut ca este reproducerea unui text publicat in ... 1903. Va mai aduceti aminte cine era REGE atunci ? Facea Guvernul lui Sturdza ceva fara instiintarea si acceptul Regelui ? Nu vi se pare ca ce se petrece acum in Romania seamana cu ce s-a petrecut odata ? De cei de astazi, mai avem sansa (minima) de a scapa, dar in 1903 nu avea cine sa-i "goneasca" de la Conducerea Tarii, cat timp nici pe Rege nu avea cine sa il "detroneze".
Mentiune:
Regele (1903) = Basescu (2010) si Guvernul Sturdza (1903) = Guvernul Boc (2010)
Cel putin asta am inteles despre ce se petrece in Romania de astazi ! Dumneavoastra ce parere aveti !
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 17:36
Va felicit ca aveti totusi respect pentru principesa Margareta, credeti-ma e important, nu putem lua chiar totul in bascalie si exact asta ma infurie la republicani ( n-au respect fata de nimic, improasca totul cu noroi mai ales basescienii).
Domnule, in primul rand, in lumea secolului XXI, monarhia si-a schimbat mult din semnificatie. Este un simbol elegant, realmente problemele de stat se rezolva similar ca intr-o republica parlamentara. Capii, presedinte sau monarh sunt simboluri, cei ce conduc sunt in primul rand, PARLAMENTUL ( care reprezinta vointa intreagii natiuni, si asta inseamna cu adevarat democratia - vointa poporului, sa nu uitam de esente), si apoi premierul desemnat de parlament ( deci, greu coruptibil) si echipa sa de ministrii.
Astazi, printesele nu se mai casatoresc cu printi cu sange regal, se mai intampla, insa din ce in ce mai rar. Priviti la monarhia saniola, si mai recent chiar la printesa Victoria, mostenitoarea coroanei suedeze care s-a casatorit cu antrenorul ei de fitness. Asta este, apar mutatii, lumea se schimba, are nevoie si "sangele albastru" de oaresce primenire, asa, macar pentru evitarea pericolului consangvinitatii.
Si stimate domn, nu mai scormoniti, lasati-l pe sotul principesei Margareta sa-si joace rolul de consort respectabil, daca N-ATI VORBIT LA CUNUNIA LOR CAND PREOTUL A INTREBAT DACA EXISTA OBIECTIUNI IMPOTRIVA CASATORIEI, SA SE PRONUNTE ORICINE ATUNCI SAU SA TACA PE VECI, atunci haideti sa lasam acest fericit cuplu sa se bucure de viata si de mariajul pe care l-au incheiat. Si stiti si dvs. ca barbatii sunt de regula mai pragmatici decat femeile atunci cand semneaza un contract de casatorie, vor sa stie exact pe cine si ce iau in casatorie. Haideti sa fim sinceri, stiti ca e asa, femeile se marita cu corasonul infierbantat, iar barbatii cu capul si cu socotelile bine facute.
In ceea ce priveste povestioara istorica, va atrag atentia ca apucaturile dictatoriale nu se pot cataloga ca fiind republicane sau monarhiste. Nici o clipa nu am sustinut ca in timpul monarhiei romanesti nu s-au produs greseli, insa, am convingerea profunda ca daca nu ne lovea plaga comunista, ca daca ramaneam monarhie, zorii burgheziei de la inceputul secolului XX s-ar fi transformat intr-o societate capitalista prospera si cu o economie puternica ( nu uitati de industriasii acelor vremuri). Nu uitati unde am fi ajuns daca am fi beneficiat si noi dupa cel de-al doilea razboi mondial de ajutorul american prin Panul Marshall; am fi fost acum o democratie autentica de tip occidental, nu o tara cu o situatie economico-sociala dezastruoasa.
Da, alt parcurs, alta soarta, alte rezultate, v-o declar cu destula tristete!!
Raporteaza abuz de limbaj
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 18:46
Cam asa e, republica prezidentiala sau monarhie tot aia e. Republica parlamentara cu larga reprezentare, este democratie adevarata. Iar legile nu discutate in regim de urgenta, ci pe indelete.
Urgenta, ce e aia urgenta?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 18:54
Da, pe indelete, si NEAPARAT IN CELE DOUA CAMERE ALE PARLAMENTULUI. Nu uitati, bicameralismul are excelenta proprietate de a asigura un control mai eficient asupra legilor elaborate si la care se munceste in comisiile de specialitate. Se produc astfel mult mai putine erori decat intr-un parlament unicameral.
|
|
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 22:13
Lume ! Lume ! Mare eveniment ! Mare ! S-a descoperit Cadoul Casei Regale Romanesti oferit perechei Princiare Suedeze ! Ia uitati-va ce Cadou a descoperit "Realitatea.net" pe Blogul lui Duda :
Principele amintește și darul pe care l-au oferit noilor căsătoriți: Principesa Margareta și cu mine am ales să oferim tinerilor căsătoriți două obiecte din piele, realizate de designer-ul Dan Coma: o ramă dublă de fotografii și o cutie de cravate, ambele realizate din piele în culorile steagului suedez, albastru și galben, purtând cifrul comun al Principesei Moștenitoare Victoria și al Principelui Daniel.
( www.realitatea.net/principesa-margareta--la-nunta-casei-regale-a... ).
Fantastic cadou ! Din toata "saracia" lor, au reusita sa faca un cadou de a ramas perechea Princiara fara glas si de aceea, cred, nu i-am mai gasit in pozele de la Nunta Suedezilor. Scuze atunci ! Ce pretentie mai putem sa avem, daca perechea noastra a dat toti banii stransi cu multa greutate, ca sa le faca un cadou de care trebuiau sa fie mandri ca l-au primit si suedezii ... nu l-au bagat in seama. Poate ca aveau cateva zeci de cadouri de asemenea gen si erau plictisite de ele. Ar fi trebuit sa se intereseze din timp, ce le trebuiesc cu adevarat si numai dupa aia sa cheltuiasca. Asa ... sau facut de ras !
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 22:19
De la: 9am178165, la data 2010-06-21 14:54:00De la: marco, la data 2010-06-21 01:35:34De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14De la: marco, la data 2010-06-20 19:37:46De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.[/quote
... ... e tare ... ... mitocania a fost produsa de neo-comunistii de dupa '90 si ocupa 60-70% din profilul romanilor ... cum sa scapi de ea cu duda si printul mostenitor ??? ... ... dupa ce 20 de ani ia-ti incercat pe toti si toata lumea se culca pe-o ureche crezind sloganurile electorale si ciugulind cu placere pomenile acum, imediat, apare moralitatea si identitate in persoana a 2-3 persoane ??? ... ... aloooo, trebuiesc generatii ... nu persoane ...
Monarhia inseamna stabilitate si traditie! Spui ca e greu sa scapi de mitocanie si cum ne va scapa de ea Casa Regala? Simplu, cu multa, multa rabdare, fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL.
Care a fost prima mea propozitie? Ce semnifica monarhia: STABILITATE SI TRADITIE, DA?
Ei bine, e vremea sa terminam cu graba fara nici un rost si cu "smenurile" grase facute peste noapte!
Uite, viteza in care ti-ai postat ideea spune clar ca tu esti produsul tipic al vremurilor de azi: grabit, agitat, risipa inutila de energie fara nici un fel de randament. Si asta pentru ce? Ce ai realizat daca nu postai in viteza si ti-ai fi expus teoria mai elaborat? Sincer, te-ai grabit undeva? Nu cred, ai in tine agitatia inutila si contraproductiva a romanului in sange.
Stii amice cum se face o avere pe bune? Prin generatii de munca sustinuta, asa a facut avere o familie ( bunicul, fiul, nepotul) , sa zicem o fabrica de incaltaminte. Ideea asta de tunuri date peste noapte inseamna inselaciune curata, IAR ROMANII NU SUNT ASA!!
Romanii sunt debusolati, dar vor trebui sa se regaseasca, sa-si reevalueze valorile.
Valori nu sunt niste hoate precum udrea nu, valoare reprezinta o tanara decenta si cu mult bun simt ca d-na Gorghiu.
Valoare inseamna amice ACEL LUCRU CARE RAMANE PESTE GENERATII SI CARE SE PERPETUEAZA MEREU SI MEREU. Pentru asa ceva militez eu, nu neaparat pentru persoana fizica a principesei Margareta si a sotului dumneaei, CI PENTRU CEEA SE SIMBOLIZEAZA ACESTE PERSOANE.
Casa Regala a insemnat intotdeauna O GARANTIE, cand mergi la banca si ceri un credit ti se cere o garantie nu? Ei bine, Casa Regala Romana se poate constitui intr-o foarte serioasa garantie in plan international in timp ce un presedinte de stat, chiar unul merituos si cu adevarat interesat de binele cetatenilor lui, nu poate fi.
Mai gandeste-te fara sa te repezi si raspunde-mi la toate acestea!!
... tot la discurs de pierde vara ai ramas ... da cine te tine bre sa scapi de mitocanie SINGUR ... schimbindu-te dumneata si dindu-te exemplu pentru cei din jur ? ... asa se formeaza o reactie in lant ... e bine totusi ca esti de acord ca, cu sau fara duda & co, tot trebuiesc GENERATII de educat ... si mai retine un lucru NIMENI nu garanteaza pentru nimeni ... fiecare gartanteaza pentru el ... daca esti un mitocan degeaba vine duda sa garanteze pentru tine ... pentru ei insisi trebuie sa garanteze cineva ... e usor sa dai din gura cind, de fapt, nu spui NIMIC ... a crea valoare o poti face singur incepind cu mica dumitale comunitate nu trebuie sa garanteze cineva pentru tine ... nu am nimic cu casa regala dar idealizezi lucrurile in mod penibil ... cauti ca multi altii pe altcineva care sa faca in comunitatea dumitale ceea ce trebuie sa faci singur ... in fond asta doare, cumunitatea in care traieste, nicidecum cum este privit de straini ... te complaci sa-ti fie de bine ...
... regina angliei, de exemplu, e respectata nu pentru ca ar reprezenta ceva deosebit ca moralitate ci pentru ca este in mod inconstient, in ochii anglicanilor, reprezentantul lui d-zeu printre ei ... cam asa ceva ...
... valorile genul lui udrea (de parca ai sti exact ce face udrea) si totate cele care ne ''delecteaza'' dezbracate pe numeroase posturi de tv sint ceea ce se cere in romania ... ai luat vreodata atitudine ? ... sau iti place sloganul - ce e frumos ii place si lui d-zeu ... atita timp cit nu te pisca la buzunar ...
... multe dintre discursurile de genul dumitale mi se par IPOCRITE ... sariti in sus doar cind sinteti piscati la buzunar dar nu va intereseaza deloc cind vedeti chiar linga voi mitocania inflorind tocmai datorita TOLERANTEI pe care o gasesc ... asa ca lasa-ma cu smiorcaiala si solutiile minune ... noi sintem minunea si asa va fi intotdeauna ... nu degeaba se zice - fiecare popor are conducatorii pe care ii merita ... iar duda & co nu fac exceptie ...
... inca ceva ... stabilitatea pe care ti-o doresti si pe car eo vezi la altii e rezultatul a sute de ani de continuu respect pentru traditii, valori, proprietate privata, unitate iar romanii au fost, cel putin in ultimii 60-70, subiectul unor subiecte sociale ... mai intii a comunistilor sovietici si apoi a neo-comunistilor rezultati din manipulare, spalarea creierului ... nu te astepta sa recistigi ceea ce s-a pierdut printr-o gaura de 70 de ani ... 70 de ani in care s-a ''muncit'' din greu la distrugerea tuturor valorilor si moralitatii romanesti pentru a face loc omului ''de tip nou'' ... cu doua fetze si cu gindul la plecat dupa extraterestri ...
... dar cea mai tare fraza, pe care ai spus-o, a fost si va ramine - ''fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL'' ... mai urma sa spui si ca au bune relatii cu extraterestrii si consulat pe marte si nu mai ma oboseam sa iti raspund ...
Iti voi raspunde pentru ca te exprimi ceva mai rasarit decat gbispas!
Pai ce am postat eu si ce ai inteles tu!! Normal ca fiecare trebuie sa munceasca cu sine insusi pentru a deveni mai fin, mai civilizat, intr-un cuvant mai evoluat! N-am contestat asta nici o clipa!
Din pacate societatea romaneasca primitiva cum este se conduce dupa maxima nu prea eleganta: "de la cap se impute pestele", in cazul nostru pestele fiind fraudulosul de la Cotroceni, traian basescu. Imagineaza-ti acum printr-un efort "fantastic" de imaginatie ( grija mare sa nu transpiri), ca Romania in calitate de stat monarhic reprezentat cu gratie de o regina, practic o doamna decenta, bine crescuta si cu foarte mult autocontrol asa cum isi dezvolta prin educatie aristocratii, ar putea deveni prin spiritul de imitatie specific societatilor mai putin evoluate precum a noastra, o tara alcatuita din cetateni mult mai demni, mai responsabili si mai atenti la atitudinea lor decat acum.
NU E TOTUNA AMICE SA FII REPREZENTAT DE UN GENTLEMAN SAU DE O LADY, MAI ALES IN PLAN INTERNATIONAL, SAU DE UN BADARAN INFECT.
Poate asa, si cetatenii Romaniei ar evolua mai rapid de la stadiul de soareci speriati si innebuniti sa fuga cu bucata de branza pana nu i-o fura alt soarece, la oameni demni si civilizati.
Si de ce tin discursuri de pierde-vara, pentru ca imi sta mintea la lucruri normale si nu la escrocherii din care sa iasa banu` gros peste noapte? Numai primitivii sa gandesc numai la trebuintele de baza: mancare, bautura, caldura, o muiere buna si o masina bengoasa!!!! Chiar nu putem face saltul spre o gandire normala, trebuie sa ramanem cantonati la cautarea disperata a hranei exact ca animalele de pe Animal Planet?
Si nu m-am referit la garantiile individuale pentru care ar garanta regalitatea romaneasca puteai intelege atata lucru ca n-ai fi facut un efort de cugetare prea grozav, CI LA GARANTIILE INTERNATIONALE IN CAZUL UNOR IMPRUMUTURI DIN CARE SA VEDEM SI NOI CETATENII CEVA, CUM SPUNEA TATUCUL CRIMINAL CE LA COTROCENI, DIN CARE SA SE FACA MODERNIZAREA ROMANIEI.
UNDE-I DOM`LE MODERNIZAREA ROMANIEI, UNDE-I CA NE-A INNEBUNIT FRAUDULOSUL BASESCU CU EA IN CAMPANIA ELECTORALA? CIU-CIU, BANII S-AU DUS PE STUDII DE FEZABILITATE LA UDREA NESIMTITA CARE MAI VREA ACU` SI TRANSPORTURILE?!!!!!!!!!!!
TIN`TE PRIETENE LA AUTOSTRAZI, MAMA CE-O SA MAI CIRCULAM, VIJJJJ, VIJJJJ, MAMA CE VITEZA MORTALA O SA PRINDEM CAND SE VA APUCA EROINA NATIONALA LA CONSTRUIT AUTOSTRAZI CU FIRME ROMANESTI DESIIIIGUR!!!!
Si de unde stii ca nu sunt la curent cu ce presteaza la drum de seara udrea, si de unde stii tu ca nu stiu eu de unde ii vine puterea?
Iar cu expresia " TIMPUL CURGE ALTFEL", UITE CA N-AM SA-TI EXPLIC DESI TE ASIGUR CA EXISTA FOARTE MULTA LOGICA IN EA, si n-are nici o legatura cu extraterestrii. Daca nu esti dotat genetic cu gradul de profunzime care sa te ajute sa intelegi ce-am vrut sa zic, las-o balta! Oricum, cine a citit si are gradul ala de care vorbeam, a inteles cu siguranta. Eu nu fac educatie adultilor ca nu se mai prinde, doar copiilor pentru ca sunt receptivi.
... alooo ... ma faci sa rid ... ce a fost a fost ... povesti si nimic mai mult ... doamne decente si cum mai vrei matalutza ai putea gasi cu gramada ... problema este ca ajunse sus in corcodush uita de ce au urcat acolo ... sa nu uitam JENA produsa de curvarasia regelui de acum 100 de ani si de alte ...picanterii ... chiar ai impresia ca nu se vor repeta ...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 22:27
De la: marco, la data 2010-06-21 22:19:20De la: 9am178165, la data 2010-06-21 14:54:00De la: marco, la data 2010-06-21 01:35:34De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14De la: marco, la data 2010-06-20 19:37:46De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.[/quote
... ... e tare ... ... mitocania a fost produsa de neo-comunistii de dupa '90 si ocupa 60-70% din profilul romanilor ... cum sa scapi de ea cu duda si printul mostenitor ??? ... ... dupa ce 20 de ani ia-ti incercat pe toti si toata lumea se culca pe-o ureche crezind sloganurile electorale si ciugulind cu placere pomenile acum, imediat, apare moralitatea si identitate in persoana a 2-3 persoane ??? ... ... aloooo, trebuiesc generatii ... nu persoane ...
Monarhia inseamna stabilitate si traditie! Spui ca e greu sa scapi de mitocanie si cum ne va scapa de ea Casa Regala? Simplu, cu multa, multa rabdare, fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL.
Care a fost prima mea propozitie? Ce semnifica monarhia: STABILITATE SI TRADITIE, DA?
Ei bine, e vremea sa terminam cu graba fara nici un rost si cu "smenurile" grase facute peste noapte!
Uite, viteza in care ti-ai postat ideea spune clar ca tu esti produsul tipic al vremurilor de azi: grabit, agitat, risipa inutila de energie fara nici un fel de randament. Si asta pentru ce? Ce ai realizat daca nu postai in viteza si ti-ai fi expus teoria mai elaborat? Sincer, te-ai grabit undeva? Nu cred, ai in tine agitatia inutila si contraproductiva a romanului in sange.
Stii amice cum se face o avere pe bune? Prin generatii de munca sustinuta, asa a facut avere o familie ( bunicul, fiul, nepotul) , sa zicem o fabrica de incaltaminte. Ideea asta de tunuri date peste noapte inseamna inselaciune curata, IAR ROMANII NU SUNT ASA!!
Romanii sunt debusolati, dar vor trebui sa se regaseasca, sa-si reevalueze valorile.
Valori nu sunt niste hoate precum udrea nu, valoare reprezinta o tanara decenta si cu mult bun simt ca d-na Gorghiu.
Valoare inseamna amice ACEL LUCRU CARE RAMANE PESTE GENERATII SI CARE SE PERPETUEAZA MEREU SI MEREU. Pentru asa ceva militez eu, nu neaparat pentru persoana fizica a principesei Margareta si a sotului dumneaei, CI PENTRU CEEA SE SIMBOLIZEAZA ACESTE PERSOANE.
Casa Regala a insemnat intotdeauna O GARANTIE, cand mergi la banca si ceri un credit ti se cere o garantie nu? Ei bine, Casa Regala Romana se poate constitui intr-o foarte serioasa garantie in plan international in timp ce un presedinte de stat, chiar unul merituos si cu adevarat interesat de binele cetatenilor lui, nu poate fi.
... tot la discurs de pierde vara ai ramas ... da cine te tine bre sa scapi de mitocanie SINGUR ... schimbindu-te dumneata si dindu-te exemplu pentru cei din jur ? ... asa se formeaza o reactie in lant ... e bine totusi ca esti de acord ca, cu sau fara duda & co, tot trebuiesc GENERATII de educat ... si mai retine un lucru NIMENI nu garanteaza pentru nimeni ... fiecare gartanteaza pentru el ... daca esti un mitocan degeaba vine duda sa garanteze pentru tine ... pentru ei insisi trebuie sa garanteze cineva ... e usor sa dai din gura cind, de fapt, nu spui NIMIC ... a crea valoare o poti face singur incepind cu mica dumitale comunitate nu trebuie sa garanteze cineva pentru tine ... nu am nimic cu casa regala dar idealizezi lucrurile in mod penibil ... cauti ca multi altii pe altcineva care sa faca in comunitatea dumitale ceea ce trebuie sa faci singur ... in fond asta doare, cumunitatea in care traieste, nicidecum cum este privit de straini ... te complaci sa-ti fie de bine ...
... regina angliei, de exemplu, e respectata nu pentru ca ar reprezenta ceva deosebit ca moralitate ci pentru ca este in mod inconstient, in ochii anglicanilor, reprezentantul lui d-zeu printre ei ... cam asa ceva ...
... valorile genul lui udrea (de parca ai sti exact ce face udrea) si totate cele care ne ''delecteaza'' dezbracate pe numeroase posturi de tv sint ceea ce se cere in romania ... ai luat vreodata atitudine ? ... sau iti place sloganul - ce e frumos ii place si lui d-zeu ... atita timp cit nu te pisca la buzunar ...
... multe dintre discursurile de genul dumitale mi se par IPOCRITE ... sariti in sus doar cind sinteti piscati la buzunar dar nu va intereseaza deloc cind vedeti chiar linga voi mitocania inflorind tocmai datorita TOLERANTEI pe care o gasesc ... asa ca lasa-ma cu smiorcaiala si solutiile minune ... noi sintem minunea si asa va fi intotdeauna ... nu degeaba se zice - fiecare popor are conducatorii pe care ii merita ... iar duda & co nu fac exceptie ...
... inca ceva ... stabilitatea pe care ti-o doresti si pe car eo vezi la altii e rezultatul a sute de ani de continuu respect pentru traditii, valori, proprietate privata, unitate iar romanii au fost, cel putin in ultimii 60-70, subiectul unor subiecte sociale ... mai intii a comunistilor sovietici si apoi a neo-comunistilor rezultati din manipulare, spalarea creierului ... nu te astepta sa recistigi ceea ce s-a pierdut printr-o gaura de 70 de ani ... 70 de ani in care s-a ''muncit'' din greu la distrugerea tuturor valorilor si moralitatii romanesti pentru a face loc omului ''de tip nou'' ... cu doua fetze si cu gindul la plecat dupa extraterestri ...
... dar cea mai tare fraza, pe care ai spus-o, a fost si va ramine - ''fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL'' ... mai urma sa spui si ca au bune relatii cu extraterestrii si consulat pe marte si nu mai ma oboseam sa iti raspund ...
Pai ce am postat eu si ce ai inteles tu!! Normal ca fiecare trebuie sa munceasca cu sine insusi pentru a deveni mai fin, mai civilizat, intr-un cuvant mai evoluat! N-am contestat asta nici o clipa!
Din pacate societatea romaneasca primitiva cum este se conduce dupa maxima nu prea eleganta: "de la cap se impute pestele", in cazul nostru pestele fiind fraudulosul de la Cotroceni, traian basescu. Imagineaza-ti acum printr-un efort "fantastic" de imaginatie ( grija mare sa nu transpiri), ca Romania in calitate de stat monarhic reprezentat cu gratie de o regina, practic o doamna decenta, bine crescuta si cu foarte mult autocontrol asa cum isi dezvolta prin educatie aristocratii, ar putea deveni prin spiritul de imitatie specific societatilor mai putin evoluate precum a noastra, o tara alcatuita din cetateni mult mai demni, mai responsabili si mai atenti la atitudinea lor decat acum.
NU E TOTUNA AMICE SA FII REPREZENTAT DE UN GENTLEMAN SAU DE O LADY, MAI ALES IN PLAN INTERNATIONAL, SAU DE UN BADARAN INFECT.
Poate asa, si cetatenii Romaniei ar evolua mai rapid de la stadiul de soareci speriati si innebuniti sa fuga cu bucata de branza pana nu i-o fura alt soarece, la oameni demni si civilizati.
Si de ce tin discursuri de pierde-vara, pentru ca imi sta mintea la lucruri normale si nu la escrocherii din care sa iasa banu` gros peste noapte? Numai primitivii sa gandesc numai la trebuintele de baza: mancare, bautura, caldura, o muiere buna si o masina bengoasa!!!! Chiar nu putem face saltul spre o gandire normala, trebuie sa ramanem cantonati la cautarea disperata a hranei exact ca animalele de pe Animal Planet?
Si nu m-am referit la garantiile individuale pentru care ar garanta regalitatea romaneasca puteai intelege atata lucru ca n-ai fi facut un efort de cugetare prea grozav, CI LA GARANTIILE INTERNATIONALE IN CAZUL UNOR IMPRUMUTURI DIN CARE SA VEDEM SI NOI CETATENII CEVA, CUM SPUNEA TATUCUL CRIMINAL CE LA COTROCENI, DIN CARE SA SE FACA MODERNIZAREA ROMANIEI.
UNDE-I DOM`LE MODERNIZAREA ROMANIEI, UNDE-I CA NE-A INNEBUNIT FRAUDULOSUL BASESCU CU EA IN CAMPANIA ELECTORALA? CIU-CIU, BANII S-AU DUS PE STUDII DE FEZABILITATE LA UDREA NESIMTITA CARE MAI VREA ACU` SI TRANSPORTURILE?!!!!!!!!!!!
TIN`TE PRIETENE LA AUTOSTRAZI, MAMA CE-O SA MAI CIRCULAM, VIJJJJ, VIJJJJ, MAMA CE VITEZA MORTALA O SA PRINDEM CAND SE VA APUCA EROINA NATIONALA LA CONSTRUIT AUTOSTRAZI CU FIRME ROMANESTI DESIIIIGUR!!!!
Si de unde stii ca nu sunt la curent cu ce presteaza la drum de seara udrea, si de unde stii tu ca nu stiu eu de unde ii vine puterea?
Iar cu expresia " TIMPUL CURGE ALTFEL", UITE CA N-AM SA-TI EXPLIC DESI TE ASIGUR CA EXISTA FOARTE MULTA LOGICA IN EA, si n-are nici o legatura cu extraterestrii. Daca nu esti dotat genetic cu gradul de profunzime care sa te ajute sa intelegi ce-am vrut sa zic, las-o balta! Oricum, cine a citit si are gradul ala de care vorbeam, a inteles cu siguranta. Eu nu fac educatie adultilor ca nu se mai prinde, doar copiilor pentru ca sunt receptivi.
... alooo ... ma faci sa rid ... ce a fost a fost ... povesti si nimic mai mult ... doamne decente si cum mai vrei matalutza ai putea gasi cu gramada ... problema este ca ajunse sus in corcodush uita de ce au urcat acolo ... sa nu uitam JENA produsa de curvarasia regelui de acum 100 de ani si de alte ...picanterii ... chiar ai impresia ca nu se vor repeta ...
Da-da! Hai sa luam in ras orice urma de valoare reala! Asa prietene! La modul asta, cu certitudine nu vom depasi starea in care ne aflam!
P.S.: Reamintesc din nou ca vorbim de monarhie constitutionala, nu de alte bazaconii!
|
|
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 00:23
De la: 9am178165, la data 2010-06-21 22:27:10De la: marco, la data 2010-06-21 22:19:20De la: 9am178165, la data 2010-06-21 14:54:00De la: marco, la data 2010-06-21 01:35:34De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14De la: marco, la data 2010-06-20 19:37:46De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
Da-da! Hai sa luam in ras orice urma de valoare reala! Asa prietene! La modul asta, cu certitudine nu vom depasi starea in care ne aflam!
P.S.: Reamintesc din nou ca vorbim de monarhie constitutionala, nu de alte bazaconii!
... uite ce este ... singura valoare reala e D-zeu ... cind lipseste poti aduce pe cine vrei, poti face orice lege sau constitutie ... DEGEABA ... cele mai simple si mai corecte valori sint cunoscute de majoritatea romanilor si NEFOLOSITE ... de ce incerci sa te agati de APARENTZE ? ... nu am nimic cu casa regala (asa cum ti-am mai spus) dar nu cred in aceasta solutie ... miracol ...
... este exact ca unii care se duc, din cind in cind, la biserica doar ca sa se puna bine cu sefu' ... dar pina atunci ... hai sa ne traim viata ... cu toate excesele si penibilitatea posibila ... cam asa si cu ca sa regala ... noi sa ne vedem de ale noastre ca vine casa regala si ne ''lustruieste'' imaginea ... pina o terfelim si pe asta vin altii si ii lasam pe aia sa caute alt ghiseft ...
... la un moment dat ai spus ca trebuie sa devenim la ''mai fin, mai civilizat, intr-un cuvant mai evoluat'' ... aici nu ai inteles prea bine ... nu de finetze ducem lipsa sau de civilzatie (intreaba pe oricine si ti-ar da cu ceva in cap pe loc) ... ci de CARACTER, VALORI, MORALA, UNITATE, TRADITII ... degeaba ''evoluezi'' la capitolul imagine daca totul e doar de fatzada ... ''evolutia'' celor pe care ii admiri este rezultatul a sute de ani de furturi, imperialism combinate cu o mare unitate ... degeaba faci milioane de sfinti care te vind primului venetic care le da mai mult(sau declara ca sint mai sfinti decit sfintii pe care ii cunosc ei) decit pot ei cistiga normal si cinstit ...
|
|
|
9am189913
5 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 00:33
!!!A.A.A!!! CAUT COLEGA PT. COMPANIE INTIMA,SERVICII DE LUX,ROG SERIOZITATE,VINETURI EXCEPTIONALE,CONDITII SUPER AVANTAJOASE.PLECARI PARIS,AGENTIE PROPRIE 5 STELE. 21 Jun 21:44
0723767373
Email: andravipescort@gmail.com Pret 5.000/LUNA
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 01:04
De la: 9am189913, la data 2010-06-22 00:33:56!!!A.A.A!!! CAUT COLEGA PT. COMPANIE INTIMA,SERVICII DE LUX,ROG SERIOZITATE,VINETURI EXCEPTIONALE,CONDITII SUPER AVANTAJOASE.PLECARI PARIS,AGENTIE PROPRIE 5 STELE. 21 Jun 21:44
0723767373
Email: andravipescort@gmail.com Pret 5.000/LUNA
... frateee ... de unde colege ... le gasesti deja pe site-urile de escorte ... gramezi ... stiu deja singure cit se cistiga ... si mai stiu ca parintii nu se descurca cu internetul ... iar pe ''prieten'' nu il intereseaza atita timp cit ii iese de-o pizza ...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:05
De la: marco, la data 2010-06-22 00:23:47De la: 9am178165, la data 2010-06-21 22:27:10De la: marco, la data 2010-06-21 22:19:20De la: 9am178165, la data 2010-06-21 14:54:00De la: marco, la data 2010-06-21 01:35:34De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14De la: marco, la data 2010-06-20 19:37:46De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
... uite ce este ... singura valoare reala e D-zeu ... cind lipseste poti aduce pe cine vrei, poti face orice lege sau constitutie ... DEGEABA ... cele mai simple si mai corecte valori sint cunoscute de majoritatea romanilor si NEFOLOSITE ... de ce incerci sa te agati de APARENTZE ? ... nu am nimic cu casa regala (asa cum ti-am mai spus) dar nu cred in aceasta solutie ... miracol ...
... este exact ca unii care se duc, din cind in cind, la biserica doar ca sa se puna bine cu sefu' ... dar pina atunci ... hai sa ne traim viata ... cu toate excesele si penibilitatea posibila ... cam asa si cu ca sa regala ... noi sa ne vedem de ale noastre ca vine casa regala si ne ''lustruieste'' imaginea ... pina o terfelim si pe asta vin altii si ii lasam pe aia sa caute alt ghiseft ...
... la un moment dat ai spus ca trebuie sa devenim la ''mai fin, mai civilizat, intr-un cuvant mai evoluat'' ... aici nu ai inteles prea bine ... nu de finetze ducem lipsa sau de civilzatie (intreaba pe oricine si ti-ar da cu ceva in cap pe loc) ... ci de CARACTER, VALORI, MORALA, UNITATE, TRADITII ... degeaba ''evoluezi'' la capitolul imagine daca totul e doar de fatzada ... ''evolutia'' celor pe care ii admiri este rezultatul a sute de ani de furturi, imperialism combinate cu o mare unitate ... degeaba faci milioane de sfinti care te vind primului venetic care le da mai mult(sau declara ca sint mai sfinti decit sfintii pe care ii cunosc ei) decit pot ei cistiga normal si cinstit ...
Uite amice, eu consider ca am cu Dumnezeu o relatie buna. Eu nu ma prea omor cu ritualurile, cu posturile (sincer, le consider un fel de autoflagelari), si nici cu canoanele, n-am nici un fel de habotnicie. In schimb, Dumnezeu stie ca II OFER FAPTE, realmente, eu sunt cel ce se opreste sa panseze pe omul pradat de talhari chiar cu riscul de a pierde liturghia. Iar la judecata de apoi imi voi accepta pedeapsa cu fruntea sus pentru ca stiu ce pacate am facut si de ce le-am facut, si nu vorbesc de excese si penibilitati pentru ca nu comit asa ceva, ma refer mai ales la pacatele cele fara de voie si fara de premeditare.
Si ce inseamna civilizat pentru tine? Oare nu ceea ce ai spus: CARACTER, VALORI, MORALA, UNITATE, UNITATE, TRADITII?
Si sa nu intram in problematica imperialismului si a furturilor, pentru ca nici republica nu s-a omorat cu o prea mare gingasie de-a lungul timpului. Oare cate mii de oameni n-au cunoscut ghilotina doar pentru ca erau aristocrati si ma gandesc aici la femei si copii nevinovati. Haide ca istoria e plina de fapte abominabile comise in numele Domnului (vezi, Cruciadele), in numele Regelui (ma refer desigur la monarhia absolutista si nu la cea constitutionala pentru care pledez eu), si in numele Republicii sau a cetatenilor sai ( vezi Revolutia franceza din 1789-1799).
Revenind la lumea de astazi, priveste si studiaza comportamentul unui occidental obisnuit din clasa de mijloc: este imbracat firesc, are o incaltaminte buna si de calitate nu neaparat de firma, este calm fara gesturi stridente, de cele mai mulde ori conduce o Mazda buna, neaparat cumparata noua si deci cu garantie. Nici nu fel de exagerare, nu tipa, vorbeste calm nederanjand pe nimeni nici cu vorba nici cu muzica, este modest si discret neincurcandu-te pe tine cel care esti in apropierea lui cu nimic. Iar daca te-ai incadrat gresit si semnalizezi drapta sau stanga daca nu prima masina sigur cea de-a doua te va lasa sa intri.
Studiaza un estic, roman sau rus si vei vedea dom`le ostentatie: moare sa faca pe nebunul, isi cumpara neaparat un BMW de vreo 10 ani, parcheaza intotdeauna pe doua locuri de parcare plin de nesmtire, daca conduce in spatele tau conduce agresiv sa te depaseasca neaparat desi dupa ce te-a depasit, vei vedea ca dupa 50 de metri trage pe dreapta. Atunci de ce l-a mancat in posterior sa te depaseasca, sa faca niste manevre auto inutile si sa te deranjeze. Acestea nu sunt actiuni ilogice? Nu mai vorbesc de haine care trebuie sa fie cat mai sclipicioase, de firma, aici conduc detasat doamnele care daca vad o bluza superba intr-o vitrina trebuie sa si-o cumpere chiar daca nu mai au bani nici de paine pana la salariu. Ma vei intreba de ce postez aceste lucruri? O fac pentru a-ti demonstra ca acei occidentali pe care nu pari ai aprecia sunt oameni sanatori la minte, pragmatici care pretuiesc doar ce e util si durabil.
Si acum ca sa-ti fac o demonstratie de comportament a unor slujbasi ai statului monarhic si a celui republican, te rog eu sa citesti si sa cugeti putin la diferente:
Cu ocazia casatoriei printesei Victoria a Suediei, unuia din sergentii fixati in preajma locatiei unde se desfasura ceremonia i s-a facut rau probabil din cauza caldurii si a cazut la pamant. Si-a revenit in scurt timp, si ridicandu-se demn s-a indreptat spre punctul de prim-ajutor MARSALUIND. Intelegi amice? In pas de mars nu oricum, pentru ca purta uniforma cu simbolurile Majestatii Sale si el a inteles sa se retraga cu onoare atata vreme cat purta acea uniforma.
Sa vedem acum al doilea caz de aceasta data in Romania. Cu ocazia votarii motiunii de cenzura din Parlamentul Romaniei, seful SPP a fost foarte deranjat de jurnalistii din sala si a declarat iritat ca ar fi trebuit ca acelui jurnalist ar FI TREBUIT SA I SE PUNA CATUSE. In secolul XXI, un sef vorbeste in acest fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N-a auzit de libertatea presei, nu stie ca intr-o societate normala presa iti da viata si tot presa te ingroapa!!!! Si un asemenea nenorocit are un post de conducere!!
Intr-o societate normala dupa asemenea declaratie ar fi fost obligat sa-si dea demisia!!
Vezi diferenta? In occident oriunde vrei, EXISTA CONSTIINTA FAPTULUI CA PROCEDEZI GRESIT CA CETATEAN, acolo nu politia te sanctioneaza ca arunci o hartie pe strada ci un cetatean oarecare de pe strada, ce crezi ca poti polua mediul cum iti vine tie cheful? Poti scumpul meu sa te si muti in biserica, sa-ti faci mii de cruci, daca dupa ce iesi esti plin de rautate in suflet, daca ii incurci si ii deranjezi pe cei din jur chiar prin obligarea celor care au prioritatea de drum principal sa te lase pe tine sa intri si pentru asta iti vari masina un metru un sens, atunci n-ai facut fix nimic, mai bine trageai un pui de somn decat sa mergi la biserica. Dumnezeu NU PRETUIESTE AMBALAJUL CI CONTINUTUL OMULUI.
Sper ca m-ai inteles, sper ca acum ai inteles cat gresesti atunci cand contesti valoarea superioara a monarhiei!! Crezi cumva ca intr-o republica acel soldat s-ar fi comportat la fel? Nu cred, deoarece simbolurile sunt mult mai slabe si mai lipsite de semnificatie in mintea slujbasilor statului.
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:14
... auzi gogoasa ... esti atit e EXCITAT de posibilitatea de a apartine unui simbol incit mai ai putin si te uzi tot ... dar cine te tine sa nu fii la fel de mindru ca esti ROMAN ... si asta ar trebui sa fie suficient ... dar tu vrei neaparat sa cazi in fund pentru niste desene si aparentze ... cine te tine sa fii asa cum ai vrea sa fie altii si sa fii un EXEMPLU in comunitatea ta ? ... e mai usor sa faci pologhia ''demnitatii'' cind habar nu ai ce e aia ... tu crezi ca exista vreun soi de vaccin pentru asa ceva ??? ...
... a ... gogoasa ... cruciadele nu le mai pune in circa romanilor ... ma doare fix in fund de ceea ce au facut altii ... dar sa nu crezi ca exista absolut nici o relatie intre ceea ce sint unii astazi si cruciadele ... altii in schimb sint atei convinsi si rupti in cur de saracie ...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:19
De la: eugenb, la data 2010-06-21 22:13:38Lume ! Lume ! Mare eveniment ! Mare ! S-a descoperit Cadoul Casei Regale Romanesti oferit perechei Princiare Suedeze ! Ia uitati-va ce Cadou a descoperit "Realitatea.net" pe Blogul lui Duda :
Principele amintește și darul pe care l-au oferit noilor căsătoriți: Principesa Margareta și cu mine am ales să oferim tinerilor căsătoriți două obiecte din piele, realizate de designer-ul Dan Coma: o ramă dublă de fotografii și o cutie de cravate, ambele realizate din piele în culorile steagului suedez, albastru și galben, purtând cifrul comun al Principesei Moștenitoare Victoria și al Principelui Daniel.
( www.realitatea.net/principesa-margareta--la-nunta-casei-regale-a... ).
Fantastic cadou ! Din toata "saracia" lor, au reusita sa faca un cadou de a ramas perechea Princiara fara glas si de aceea, cred, nu i-am mai gasit in pozele de la Nunta Suedezilor. Scuze atunci ! Ce pretentie mai putem sa avem, daca perechea noastra a dat toti banii stransi cu multa greutate, ca sa le faca un cadou de care trebuiau sa fie mandri ca l-au primit si suedezii ... nu l-au bagat in seama. Poate ca aveau cateva zeci de cadouri de asemenea gen si erau plictisite de ele. Ar fi trebuit sa se intereseze din timp, ce le trebuiesc cu adevarat si numai dupa aia sa cheltuiasca. Asa ... sau facut de ras !
Auzi dar mata cam cat esti de la curent cu cadourile pe care si le fac monarhii si familiile lor cu ocazia unor asemenea ceremonii?!!!!!!!!!!
Da te rog niste exemple din cadourile pe care si le fac regii si printii cu ocazia ceremoniilor de casatorie LA CARE AI FOST MATA PREZENT sa facem niste comparatii!!!!!!!!!!!!!!!
Ce voiai sa le faca cadou, un Bentley? Sorry amice, vorbesti despre cadoul discret si plin de rafinament indraznesc sa spun, al perechii mostenitoare a Casei Regale a Romaniei.
Doar esticii, mujici cum sunt cred ca darurile trebuie sa fie ostentative, lucioase, foarte scumpe si neaparat MARI, URIASE, SA SE MIRE TOATA LUMEA DE VALOAREA MEA MANCATI-AS!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:20
De la: marco, la data 2010-06-22 14:14:47... auzi gogoasa ... esti atit e EXCITAT de posibilitatea de a apartine unui simbol incit mai ai putin si te uzi tot ... dar cine te tine sa nu fii la fel de mindru ca esti ROMAN ... si asta ar trebui sa fie suficient ... dar tu vrei neaparat sa cazi in fund pentru niste desene si aparentze ... cine te tine sa fii asa cum ai vrea sa fie altii si sa fii un EXEMPLU in comunitatea ta ? ... e mai usor sa faci pologhia ''demnitatii'' cind habar nu ai ce e aia ... tu crezi ca exista vreun soi de vaccin pentru asa ceva ??? ...
Vulgaritate, grosolanie, numele tau este Marco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:24
... corect ... altceva ? ...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:30
Doar atat, mi se pare suficient in ce te priveste!!
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 17:32
In postarea anterioara ati facut o greseala :
"Studiaza un estic, roman sau rus si vei vedea dom`le ostentatie: moare sa faca pe nebunul, isi cumpara neaparat un BMW de vreo 10 ani, parcheaza intotdeauna pe doua locuri de parcare plin de nesmtire, daca conduce in spatele tau conduce agresiv sa te depaseasca neaparat desi dupa ce te-a depasit, vei vedea ca dupa 50 de metri trage pe dreapta. Atunci de ce l-a mancat in posterior sa te depaseasca, sa faca niste manevre auto inutile si sa te deranjeze."
De cand "pustii de bani gata" ("cocalari" le place sa-si spuna) au ajuns sa devina reprezentativi pentru un popor. Cati isi por permite sa aiba .. ce le atribuiti dumneavoastra oamenilor obisnuiti ca ar avea ? Pai daca asta credeti ... inseamna ca Guvernul Boc are dreptate cand taie salariile si pensiile ! Noi toti avem atunci "salarii si pensii nesimtite" si numai cativa in Romanbia sunt ... saraci. Asa ca un ... sau ca un ... etc. Mai multa atentie la ce spuneti ... ca va incurcati in afirmatii. Mai inainte il "atacati" pe Basescu si "Suita" PD-L si acum ... Hotarati-va, va rog !
Asta ca sa nu mai spun ca ... NU toti occidentalii isi pot permite sa aibe acele avantaje, dar aceia se vede ca pentru dumneavoastra nu au relevanta. Cumva ati uitat ca ... masina este cumparata NUMAI cu ajutorul unei BANCI, ... casa in care stau ... este ipotecata la BANCA, ... postul care-i permite sa faca imprumuturile la Banci este de un anumit nivel social (director, sef de departament, etc.) un simplu inginer si pana ajunge sa faca un imprumut trebuie sa "munceasca" mult si bine pana convinge Banca sa-i acorde imprumutul (ca dupa aia sta cu ochii pe el ca sa ii poate lua casa si/sau masina), etc., etc., etc. Daca doar cititi doar presa favorita nu o sa aflati si "reversul" vietii occidentale. Unii pot sa aibe "noroc", dar majoritatea si la ei, ca si la noi, nu-l au !
Credeam ca, ati trecut de faza "barfa" ... dar se vede ca nu puteti ! In sfarsit ! Ce fapta de "eroism" a facut acel militar din Garda ? I s-a facut rau, se vede, din cauza ca a fost numit in Post fara sa fie verificat de catre Sefii lui - unul din ei, cu siguranta era ... membru al Casei Regale. Asta ne arata cata "grija" are Casa Regala cu cei care o pazesc ! Intrebare : Daca aparea un "terorist" sau un "nebun" tocmai atunci cand i s-a facut rau militarului si ... atenta la viata sarbatoritilor sau a vreunui invitat, ce se intampla atunci ? Se declansa un nou razboi mondial ? Sa nu veniti cu justificari ca era destui care-i aparau ca nu va cred (ex. Si Kennedy a fost aparat si tot a fost omorat - cazul Arhiducelui nu-l mai amintesc). Iar, cazul la care v-ati referit petrecut in Parlamentul Romaniei este tot "barfa". Un politist (SPP nu tine de Armata) a fost deranjat ca el, sau colegii lui, nu puteau sa-si faca in mod corespunzator ... datoria (de protejare a "obiectivului"). Cum tot a fost "motiv de barfa" pentru alti jurnalisti (care doar din barfa traiesc) si incidentul dintre un Politist a filmat ce se petrecea in Sala in care s-a desfasurat monentul Votului Motiunii de Cenzura. Amandoua evenimente au fost folosite imediat dornici de "Barfa". La fel ca si cazul din Suedia, de altfel.
In ce priveste "sfaturile bisericesti" ar trebui sa le lasati sa fie date de cei care "au chemare", caci dumneavoastra singura ati marturisit ca ... "nu le prea aveti cu Biserica" (Cumva pot sa aflu cu ce Biserica ... tineti sau este "secret de stat"). Pentru ca a noastra Casa Regala este acum intre "ciocan si nicovala". Toate Casele Regale occidentale il accepta pe Papa Benedict XVI, iar ai nostrii trebuie sa-l accepte pe Daniel. Se vede ca aceasta a fost impedimentul ca nu au fost bagati in seama pe cat ar fi vrut ei. Explicabil, nu ?!
Cat intrebarea pusa de dumneata la cate festivitati am fost, cred ca v-a fost ciuda ca nu ati fost luata (atasata) in acesta plimbare (cheltuiala a fost suedeza - dar nu s-a spus banii pana acolo de unde s-au suportat - din cat stiu din banii contribuabilor romani. Pensia de Colonel al Armatei Romane pe care o primeste cu nerusinare "Consortul" trebuia sa fie si ea la ceva. Ca doamna sotie nu are un venit declarat dintr-un salariu sau dintr-o pensie impozitata la Stat. Daca este impozitata ar trebui sa fie facuta publica (si a lui binenteles) ca doar stau pe banii nostri intr-o locuinta de Stat si se dau ... Printi ai Romaniei. Interesant ar fi de aflat din ce isi platesc plimbarile prin tara si peste hotare sau ... macar din ce traiesc (cosul zilnic - asa ca orice om din Romaniac care sta cu chirie la Stat).
Spuneti : "cadoul discret si plin de rafinament". Pai eu am zis altfel ? Valoarea acestui cadou i-a facut pe Sarbatoriti sa ramana fara glas, si nu au mai putut sa-si arate in public "admiratia" pe care au simtit-o la vederea lui, iar ceilalti din Casa Regala Suedeza a interpretat in mod eronat "admiratia - fara glas" si ... i-au "sters" de pe lista cu reprezentantii Caselor Regale invitate, care au fost facuti publici. Simplu, nu ?! Pai decat asa, mai bine s-ar fi dus ... Boc, pe post de ... "clovn", pentru ca se vede doar de asta mai este bun, cat il mai tine Basescu pe post Prim-Ministru.
Si o ultima remarca : Vad ca vorbiti foarte bine limba celor care le place sa fie numiti "rromi" ... aveti neamuri si noi nu stim ?! Sau "ale vietii valuri" v-au dus in mijlocul lor ca sa-i invatati "istoria" si le-ati invatat "dialectul" ?
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 01:35
Ce monarhie fratilor ca aia-s tot astia de ne conduc acum ori ei ori astia nu-i nici o diferenta numai ca acum mihaita nu mai are nici titei nici gaz nici fabricile la care taticul lui primea actiuni contra scutiri de impozite si contra legi in favoarea industriasilor exact de la ei s-au ghidat astia de au facut praf romanica.
|
9am178161
4 mesaje
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 07:30
Aici stam noi romanii extrem de prost.Ne pricepem la toate.Inainte de a va pronunta impotriva monarhiei ar trebui sa mai puneti mina pe carti si sa va documentati.
Va dau perfecta dreptate sitmate domn.Nu este un raspuns la ceea ce ati scris dumneavoastra despre casatoria principesei Margareta.Este un strigat impotriva celor care nu au inteles ,si nu vor intelege niciodata avantajul monarhiei constitutionale in fata republicii.
Stiti de ce noi romanii o ducem tare prost? Simplu! Prostimea a intrecut de mult masa critica in tara asta.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 07:46
De la: eugenb, la data 2010-06-22 17:32:52In postarea anterioara ati facut o greseala :
"Studiaza un estic, roman sau rus si vei vedea dom`le ostentatie: moare sa faca pe nebunul, isi cumpara neaparat un BMW de vreo 10 ani, parcheaza intotdeauna pe doua locuri de parcare plin de nesmtire, daca conduce in spatele tau conduce agresiv sa te depaseasca neaparat desi dupa ce te-a depasit, vei vedea ca dupa 50 de metri trage pe dreapta. Atunci de ce l-a mancat in posterior sa te depaseasca, sa faca niste manevre auto inutile si sa te deranjeze."
De cand "pustii de bani gata" ("cocalari" le place sa-si spuna) au ajuns sa devina reprezentativi pentru un popor. Cati isi por permite sa aiba .. ce le atribuiti dumneavoastra oamenilor obisnuiti ca ar avea ? Pai daca asta credeti ... inseamna ca Guvernul Boc are dreptate cand taie salariile si pensiile ! Noi toti avem atunci "salarii si pensii nesimtite" si numai cativa in Romanbia sunt ... saraci. Asa ca un ... sau ca un ... etc. Mai multa atentie la ce spuneti ... ca va incurcati in afirmatii. Mai inainte il "atacati" pe Basescu si "Suita" PD-L si acum ... Hotarati-va, va rog !
Asta ca sa nu mai spun ca ... NU toti occidentalii isi pot permite sa aibe acele avantaje, dar aceia se vede ca pentru dumneavoastra nu au relevanta. Cumva ati uitat ca ... masina este cumparata NUMAI cu ajutorul unei BANCI, ... casa in care stau ... este ipotecata la BANCA, ... postul care-i permite sa faca imprumuturile la Banci este de un anumit nivel social (director, sef de departament, etc.) un simplu inginer si pana ajunge sa faca un imprumut trebuie sa "munceasca" mult si bine pana convinge Banca sa-i acorde imprumutul (ca dupa aia sta cu ochii pe el ca sa ii poate lua casa si/sau masina), etc., etc., etc. Daca doar cititi doar presa favorita nu o sa aflati si "reversul" vietii occidentale. Unii pot sa aibe "noroc", dar majoritatea si la ei, ca si la noi, nu-l au !
Credeam ca, ati trecut de faza "barfa" ... dar se vede ca nu puteti ! In sfarsit ! Ce fapta de "eroism" a facut acel militar din Garda ? I s-a facut rau, se vede, din cauza ca a fost numit in Post fara sa fie verificat de catre Sefii lui - unul din ei, cu siguranta era ... membru al Casei Regale. Asta ne arata cata "grija" are Casa Regala cu cei care o pazesc ! Intrebare : Daca aparea un "terorist" sau un "nebun" tocmai atunci cand i s-a facut rau militarului si ... atenta la viata sarbatoritilor sau a vreunui invitat, ce se intampla atunci ? Se declansa un nou razboi mondial ? Sa nu veniti cu justificari ca era destui care-i aparau ca nu va cred (ex. Si Kennedy a fost aparat si tot a fost omorat - cazul Arhiducelui nu-l mai amintesc). Iar, cazul la care v-ati referit petrecut in Parlamentul Romaniei este tot "barfa". Un politist (SPP nu tine de Armata) a fost deranjat ca el, sau colegii lui, nu puteau sa-si faca in mod corespunzator ... datoria (de protejare a "obiectivului"). Cum tot a fost "motiv de barfa" pentru alti jurnalisti (care doar din barfa traiesc) si incidentul dintre un Politist a filmat ce se petrecea in Sala in care s-a desfasurat monentul Votului Motiunii de Cenzura. Amandoua evenimente au fost folosite imediat dornici de "Barfa". La fel ca si cazul din Suedia, de altfel.
In ce priveste "sfaturile bisericesti" ar trebui sa le lasati sa fie date de cei care "au chemare", caci dumneavoastra singura ati marturisit ca ... "nu le prea aveti cu Biserica" (Cumva pot sa aflu cu ce Biserica ... tineti sau este "secret de stat"). Pentru ca a noastra Casa Regala este acum intre "ciocan si nicovala". Toate Casele Regale occidentale il accepta pe Papa Benedict XVI, iar ai nostrii trebuie sa-l accepte pe Daniel. Se vede ca aceasta a fost impedimentul ca nu au fost bagati in seama pe cat ar fi vrut ei. Explicabil, nu ?!
Cat intrebarea pusa de dumneata la cate festivitati am fost, cred ca v-a fost ciuda ca nu ati fost luata (atasata) in acesta plimbare (cheltuiala a fost suedeza - dar nu s-a spus banii pana acolo de unde s-au suportat - din cat stiu din banii contribuabilor romani. Pensia de Colonel al Armatei Romane pe care o primeste cu nerusinare "Consortul" trebuia sa fie si ea la ceva. Ca doamna sotie nu are un venit declarat dintr-un salariu sau dintr-o pensie impozitata la Stat. Daca este impozitata ar trebui sa fie facuta publica (si a lui binenteles) ca doar stau pe banii nostri intr-o locuinta de Stat si se dau ... Printi ai Romaniei. Interesant ar fi de aflat din ce isi platesc plimbarile prin tara si peste hotare sau ... macar din ce traiesc (cosul zilnic - asa ca orice om din Romaniac care sta cu chirie la Stat).
Spuneti : "cadoul discret si plin de rafinament". Pai eu am zis altfel ? Valoarea acestui cadou i-a facut pe Sarbatoriti sa ramana fara glas, si nu au mai putut sa-si arate in public "admiratia" pe care au simtit-o la vederea lui, iar ceilalti din Casa Regala Suedeza a interpretat in mod eronat "admiratia - fara glas" si ... i-au "sters" de pe lista cu reprezentantii Caselor Regale invitate, care au fost facuti publici. Simplu, nu ?! Pai decat asa, mai bine s-ar fi dus ... Boc, pe post de ... "clovn", pentru ca se vede doar de asta mai este bun, cat il mai tine Basescu pe post Prim-Ministru.
Si o ultima remarca : Vad ca vorbiti foarte bine limba celor care le place sa fie numiti "rromi" ... aveti neamuri si noi nu stim ?! Sau "ale vietii valuri" v-au dus in mijlocul lor ca sa-i invatati "istoria" si le-ati invatat "dialectul" ?
Stai dom`le ca m-am referit la BMW-ul cumparat deja de 5 ani prin anul 2005 iar tipul respectiv lucreaza la o intreprindere privata de instrumente muzicale, intreprindere care are o piata serioasa de desfacere, in Germania. E baiat bun dar esssstic pana in maduva oaselor, A trecut de 30 de ani si el tot dupa fete in stilul baietilor de 18 ani, i-a trebuit BMW ca doar pe fetele de azi nu le mai impresionezi cu un Chevrolet desi nou-nout si care nu iti pune probleme ( si oricum la 10 ani BMW-ul nu mai e atat de scump), mai vrea si costum de ski de firma ca asa poate sa-i creasca actiunile la fete, ma rog la varsta lui ar trebui sa fie mai sigur pe el in relatia cu ele, nu sa aiba nevoie sa etaleze. Astea merg la cei de peste 50 de ani pusi pe cuceriri.
Si ce daca ar fi fost bugetar? Oamenii nu traiesc numai din leafa! Unii castiga si din traduceri, altii sunt proprietari si pe langa slujba incaseaza sume lunare de la chiriasii lor, de ce trebuie sa avem o singura sursa de venit? Aici sunteti tributar regimului de trista amintire care sustinea ca romanul s-a nascut un amarat si trebuie sa moara un amarat, sa mearga cu caruta, sa manance doar paine cu branza si cu ceapa sparta-n pumn. Dvs. de clasa de mijloc ati auzit, aceea cu adevarat reprezentativa pentru democratie? Pentru cultura dvs. vreau sa va atrag atentia ca clasa de mijloc NU ESTE BOGATA SAU NESIMTITA ci duce o viata normala. Adica poate primi musafiri pentru ca poate pune deci ceva pe masa, are o locuinta destul de mica, o masina nu mortala dar perfect functionala, isi permite un concediu pe an, de fapt macar o saptamana nu la Ibiza etc.
Sper ca nu pledati dupa cautatul prin cosurile de gunoi dupa hrana!!!
Si mi se pare normal sa nu ne cumparam casa (mica) si masina (nespectaculoasa) pe cash, ca totusi costa mult prea mult, sigur ca mergem la banca, ce ati crezut? Daca nu esti mostenitorul unor proprietati imobiliare trebuie sa le cumperi, si pentru asta apelezi la creditul ipotecar. Intr-adevar asta fac si occidentalii, ce va uimeste? Eu cel putin, nu ma simt bine ca si chiriasa, parintii mi-au incurajat dezvoltarea instinctului de proprietar, trebuie sa stiu exact ce este al meu pentru a ingriji si a organiza ceea ce am chivernisit.
Si nu este vorba de barfa in ceea ce ma priveste, ci de talent de observator, imaginati-va ca m-am nascut si pentru a observa ceea ce se intampla in jur de aceea am primit si perspicacitatea in zestrea mea genetica. Dom`le, nu la fapte de eroism m-am referit ci la CONSTIINTA TREAZA A ACELUI MILITAR DIN GARDA CARE A INTELES SA PARASEASCA LOCATIA MARSALUIND, DECI DINTR-UN PROFUND RESPECT SI O EXTRAORDINARA MANDRIE FATA DE UNIFORMA SA DE SLUJBAS AL MAJESTATII SALE NU A PLECAT TOPAIND INTR-UN PICIOR DESI ERA CU SIGURANTA SLABIT, CI S-A RETRAS MARSALUIND. Eu spun ca totusi am cam avea un motiv serios sa ne scoatem palaria in fata lui, care avem palarie, care nu, cusma sau basca. Si ce grija sa aiba membrii Casei Regale de militari? Pai militarii au structura lor cu protocoalele lor specifice, binenteles ca fac controale medicale periodice si inca pe bune nu formalitate, si cel mai sanatos om poate la un moment dat lesina, ca nici dvs. nu sunteti Superman pana la moarte. Esti perfect sanatos 1-2-5 ani, dar nefiind roboti te mai apuca domnule cate ceva, o cadere de glicemie, etc.
Si ce tot spui ca militarii din garda aveau rolul de a apara Casa Regala de teroristi sau nebuni? Pai militarii aceia au mai mult rol decorativ, stati linistit, ca altfel se asigura un perimetru impotriva teroristilor si nebunilor.
Iar comportamentul sefului SPP a fost rusinos domnule si demn de republici mai salbatice, gen Kirgistan, Kazahstan, nu mai putem iesi din agresivitatea asta, gen "comenteaza ?", "da-le dom`le-n gura", "rupe-i capul", "pune-i catusele"!!! Seful SPP s-a comportat exact ca un prost salbatic, sa fie clar!!
Si cum nu am o relatie buna cu biserica? Pai eu sunt o norocoasa (asta nu inseamna pentru mine sa castig la loterie), stiu ca Dumnezeu ma sprijina si sincer, nu cred ca isi doreste sa-mi petrec jumatate din viata in post si rugaciuni, ci vrea sa fiu cumsecade si de folos semenilor mei. Chiar cred asta!!!
Si dom`le, e jenant sa tot numarati banii perechii regale romanesti. Chiar nu va dati seama? Pur si simplu este umilitor si pentru dvs. si pentru ei, mai ganditi-va. Totusi, nu sunt fietecine sa-i tratam asa, mai bine intrebati-va ce-a facut basescu cu 20 de miliarde de euro imprumutati numai anul trecut ca eu n-am vazut nici o realizare mai mult sau mai putin mareata? De banii aceia sa va fie mila!!!!!!!!!!!!!!
Si nu ma suspectati ca as avea printre rubedenii rromi sa fie sanatosi pentru ca nu e cazul, de altfel, pentru ca dom`le in caz ca nu stiti , rromii sunt cetateni romani si a-i desconsidera inseamna pana la urma a rade chiar de noi. Cred ca totusi atat limbajul cat si atitudinea mea in general, ar fi trebuit sa va lamureasca deja de ceva vreme in privinta adevarului. Am intentionat ca prin exprimarea mea sa demonstrez distanta fantastica de la un comportament superior, neostentativ de bun gust si extrem de discret si pana la unul grobian, limitat pana la ridicol.
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 20:26
Nu ati reusit sa ma convingeti, deoarece nu am uitat ce discutie s-a purtat intre noi, pe tema ... "Barfii" pe care mi-ati dovedit-o destul de recent.. Dumneavoastra ati uitat-o ? Nu cred !
Dar sa revenim la discutia recenta:
Cand va refereati la "baiatul de bani-gata" erati foarte drastica in "infierarea" aditudinii de "neam-prost" a celui care nu va baga in seama in Trafic. Dar cand este sa apreciezi acelasi "baiat de bani-gata" dar occidental ii gasiti foarte multe ... scapari "legitime". Deci din stat ati trecut pe locul al doilea nivelul educativ al romanilor. Ce sa mai spun de modul cum ati ajuns sa o "intoarceti" si sa gasiti "scuze" romanilor. Pana acum erau niste oameni care se aflau cu mult inapoia occidentalilor si ... deodata, au devenit "clasa de mijloc". Sunteti penibila ! Hotarati-va atunci cand afirmati ceva ! Ametindu-le atata nu veti sti de unde ati plecat, zau asa. Repet ce v-am spus anterior : " NU toti occidentalii isi pot permite sa aibe acele avantaje, dar aceia se vede ca pentru dumneavoastra nu au relevanta." La fel si la noi nu toti romanii din "clasa de mijloc" isi permit o mai buna decat Dacia, Skoda sau Renault. Acestea sunt masinile accesibile : "clasei de mijloc". Stiti cumva cate "cadre didactice" de ciclu gimnazial isi permit sa faca "meditatii" cu elevii ? Sau pun intrebarea altfel : Stiti cati elevi de ciclu gimnazial ... VOR sa se pregateasca pentru Facultate ? Cand veti avea un raspuns cat de cat mai aproape de adevar vom mai putea discuta acest subiect pe un topic care permite astfel de discutii. Si acesta este numai una din ... "justificarile" la care ati apelat, ca sa va sustineti ideea initiala. In ce priveste ce ati obtinut dumneavoastra prin sprijinul parintilor sau prin puterile proprii nu intereseaza discutia aceasta si deci nu o sa comentez aceasta afirmatie. Si ca sa nu mai imi faceti "acuze" pe care nu le merit, va rog sa cititi postarile mele anterioare in care ma refeream la Basescu si care este parerea mea despre el. Dar din cat va cunosc nu o s-o faceti ! Pacat ! Am evita o discutie inutila.
In legatura cu acel nefericit militar suedez, care a ajuns motiv de discutie pe acest topic :
Afirmati : "m-am referit (...) la CONSTIINTA TREAZA A ACELUI MILITAR DIN GARDA CARE A INTELES SA PARASEASCA LOCATIA MARSALUIND, DECI DINTR-UN PROFUND RESPECT SI O EXTRAORDINARA MANDRIE FATA DE UNIFORMA SA DE SLUJBAS AL MAJESTATII SALE NU A PLECAT TOPAIND INTR-UN PICIOR DESI ERA CU SIGURANTA SLABIT, CI S-A RETRAS MARSALUIND". Din afirmatia dumneavoastra reiese ca : 1) habar nu aveti ce i s-a intamplat acelui militar (un om care a "lesinat" nu pleaca ... "topaind"); 2) Sustind ca a plecat "marsaluind" inseamna ca a plecat "in pas de mars", deci era sau nu ... "bolnav"; 3) cunoasteti ce insemneaza pentru acel militar sa execute "mars"-ul de care spuneti ? Explicati-va ! 4) MARȘ, (1, 2, 3) marșuri, (4, 5) interj. 1. S.n. Mers, deplasare a unei unități militare sau a unui grup organizat (într-o anumită formație). ♢ Marș forțat = marș executat cu o viteză sporită față de cea normală. ♦ (Înv.) Distanță parcursă de o unitate militară în 24 de ore. ♦ Acțiune militară viguroasă îndreptată asupra unui obiectiv. ♦ Probă atletică de mers rapid pe distanțe lungi. ♦ P.gener. Deplasare, drum, cursă (obositoare) Sursa: DEX'98 - MĂRȘĂLUÍ, mărșăluiesc, vb. IV. Intranz. A se deplasa în marș; a mărșui. ♦ Fam. A face un drum lung, obositor. Marș + suf. -ălui. Sursa: DEX '98 Deci a pleca "marsaluind" inseamna ca s-a deplasat ori in "stilul" ordonat de Comandantul lui, ori s-a deplasat cu cu o viteza mai rapida decat cea normala. Cred ca prima varianta s-a executat, daca luam in calcul "slabiciunea" acuzata de acel militar. Si atunci ma intreb si va intreb daca nu cumva a fost o simpla "gogoasa" a presei de la care v-ati "inspirat". Daca ati fi venit cu date care sa poata fi verificate si de ceilalti nu mai era ... "barfa". Imi pare rau, dar ... eu cunosc foarte bine ce se poate intampla la asfel de festivitati.
Spuneti ca acei militari erau de ... "fatada". Interesant ! Inseamna ca si cei care executa misiuni pe la Palatul Cotroceni, la Palatul Victoria, Parlament si la atatea "obiective" (persoane sau locatii) din Bucuresti sau din tara sunt de ... "fatada". Inseamna ca ar trebui Regimentul de Garda sa fie ... desfiintat. Frumos ! Si mai va laudati ca ati cunoaste ... Istoria (in general) si Istoria Romanilor (in particular). Cred ca ar trebui sa va consultati sotul in aceasta privinta ! A, da ! Uitasem ! Nu il intrebati din principiu. Era sa scriu ce gandeam, dar as fi repetat greseala trecuta, cand m-am legat de un "cocos" anume ... Acum n-am mai gresit ! M-am oprit la timp ! Sper ...
Daca acel mare Sef de la SPP a avut acele expresii sunt de acord cu dumneavostra sa-i tragem critica pe care o merita, dar ati uitat un mic amanunt : Unde putem gasi acel incident si acele expresii care nu-i fac cinste acelui Sef ? Cred ca le aveti la indemana si nu o sa va fie prea greu ca sa le faceti publice. Desi , eu personal, nu cred ca un SPP -ist poate sa ameninta cu ... pusul catuselor. Pentru asa ceva sunt cei de la Politie (Comunitara sau Militara). Verificati-va postarea si faceti corecturile de rigoare ! Sunteti ... penibila, din nou !
Mai afirmati : "dom`le, e jenant sa tot numarati banii perechii regale romanesti. Chiar nu va dati seama? Pur si simplu este umilitor si pentru dvs. si pentru ei, mai ganditi-va. Totusi, nu sunt fietecine sa-i tratam asa, mai bine intrebati-va ce-a facut basescu cu 20 de miliarde de euro imprumutati numai anul trecut ca eu n-am vazut nici o realizare mai mult sau mai putin mareata? De banii aceia sa va fie mila!!!!!!!!!!!!!!" Atunci va intreb : Perechii Duda nu ii este rusine ca sa se foloseasca de bani nemunciti ? Si ma refer doar la "pensia nesimtita" de Colonel in rezerva a Sotului si de a sta intr-o casa apartinand Statului Roman - cu chirie,dupa ce li se facuse "cadou" o locuinta la Savarsin. Parca ati afirmat in ultima postare ca : "nu sunt fietecine sa-i tratam asa". Pai daca nu sunt "fietecine" atunci cu atat mai mult trebuie sa-si afiseze veniturile, asa ca orice persoana care se foloseste de ... casele puse la dispozitie de Statul Roman (ex. Basescu desi are casa in Bucuresti (si ce casa) sta (foloseste) o vila la Snagov (cu toate ca are ... casa de vacanta personala - interesant ... Boc il va "impozita" pe Basescu ?!).
Iar cat priveste etnia rroma nu inteleg de ce nu ati raspuns simplu si la obiect intrebarii pe care am pus-o. Ca eu nu am ras de aceasta etnie, poate de altcineva ... Poate trebuie sa mai scriu inca odata : "Si o ultima remarca : Vad ca vorbiti foarte bine limba celor care le place sa fie numiti "rromi" ... aveti neamuri si noi nu stim ?! Sau "ale vietii valuri" v-au dus in mijlocul lor ca sa-i invatati "istoria" si le-ati invatat "dialectul" ? " Ce anume din acest text denota ca am ras de aceasta etnie ? Nu vedeti ca va faceti singura de ras. Aveti studii universitare dar ati uitat sa cititi si sa intelegeti limba romana. Cel putin asta am inteles eu din postarea dumneavoastra.
Si o ultima remarca : Daca aceasta este adevarata maniera de purtat o discutie ca o "persoana crescuta in spiritul Casei Regale" sa stiti ca ... habar nu aveti cum vorbesc si cum se poarta aceste persoane ce tin de o Casa Regala. Dumneavoastra tineti intradevar de ... clasa de mijloc. Cu foarte mare greutate fac aceasta remarca, deoarece nici in aceasta clasa nu prea meritati - nu credeti ? cititi ce ati postat de cand ati intrat pe acest Fourum si o sa vedeti la ce m-am referit.
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 22:24
Se pare ca a intrat ... "spiritul Republican" in tinerii Monarhi din Europa !
Acum trag sa se casatoreasca si tinerii din Statul - oras Monaco (si-au anuntat Logodna si peste 6 luni - mai repede nu au voie, urmeaza Nunta). Interesant "perechea Duda" cu ce dar se va duce la Sarbatorire. Sau acolo se va duce doar "tata-socru" ? Culmea este ca de data asta viitoarea sotie va cea care "strica firma". Dar vor avea un avantaj deosebit ... va ajuta la "intinerirea/primenirea sangelui albastru" dupa cum spun "gurile rele".
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 09:22
Am ajuns eu REPUBLICAN sa le arat celor care se dau MONARHISTI cum ar fi trebuit sa-si "valorifice marfa".
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/06/19/GA20100...
Ati fi putut gasi "site" de mai sus si v-ati fi laudat cu el. Dar asta o faceati ... numai daca erati cu adevarat MONARHISTI. Dar nu sunteti, din cate vad eu. Numai "gura" este de voi. Numai ca sa fiti "contra" REPUBLICANILOR. Ar fi trebuit sa faceti ... "sapaturi" pentru a dovedi la toata lumea cum este vazuta Perechea Duda in viziunea Caselor Regale Europene (si nu numai), dar n-ati facut acest lucru si eu m-am cam plictisit sa va invat ce trebuia sa faceti de fapt.
Si o ultima remarca :
Cat am privit fotografiilor de la Nunta ... n-am gasit "Perechea Duda". De ce oare ?! Se vede ca MONARHISTII nu prea au cu ce se mandri la aceasta Nunta Suedeza, in afara de faimosul DAR - care are o singura calitate ... este "discret". Atat de discret ca nici nu l-au bagat in seama suedezii. Cadoul este un ... "simbol", dar se vede ca suedezii preferau ceva mai ... "consistent" (criza asta este de vina,precis). Vom astepta urmatoarea Nunta (a celor din Monaco), poate acolo vor avea mai mult noroc "printisorii" nostri.
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 10:04
De la: eugenb, la data 2010-06-23 20:26:34Nu ati reusit sa ma convingeti, deoarece nu am uitat ce discutie s-a purtat intre noi, pe tema ... "Barfii" pe care mi-ati dovedit-o destul de recent.. Dumneavoastra ati uitat-o ? Nu cred !
Dar sa revenim la discutia recenta:
Cand va refereati la "baiatul de bani-gata" erati foarte drastica in "infierarea" aditudinii de "neam-prost" a celui care nu va baga in seama in Trafic. Dar cand este sa apreciezi acelasi "baiat de bani-gata" dar occidental ii gasiti foarte multe ... scapari "legitime". Deci din stat ati trecut pe locul al doilea nivelul educativ al romanilor. Ce sa mai spun de modul cum ati ajuns sa o "intoarceti" si sa gasiti "scuze" romanilor. Pana acum erau niste oameni care se aflau cu mult inapoia occidentalilor si ... deodata, au devenit "clasa de mijloc". Sunteti penibila ! Hotarati-va atunci cand afirmati ceva ! Ametindu-le atata nu veti sti de unde ati plecat, zau asa. Repet ce v-am spus anterior : " NU toti occidentalii isi pot permite sa aibe acele avantaje, dar aceia se vede ca pentru dumneavoastra nu au relevanta." La fel si la noi nu toti romanii din "clasa de mijloc" isi permit o mai buna decat Dacia, Skoda sau Renault. Acestea sunt masinile accesibile : "clasei de mijloc". Stiti cumva cate "cadre didactice" de ciclu gimnazial isi permit sa faca "meditatii" cu elevii ? Sau pun intrebarea altfel : Stiti cati elevi de ciclu gimnazial ... VOR sa se pregateasca pentru Facultate ? Cand veti avea un raspuns cat de cat mai aproape de adevar vom mai putea discuta acest subiect pe un topic care permite astfel de discutii. Si acesta este numai una din ... "justificarile" la care ati apelat, ca sa va sustineti ideea initiala. In ce priveste ce ati obtinut dumneavoastra prin sprijinul parintilor sau prin puterile proprii nu intereseaza discutia aceasta si deci nu o sa comentez aceasta afirmatie. Si ca sa nu mai imi faceti "acuze" pe care nu le merit, va rog sa cititi postarile mele anterioare in care ma refeream la Basescu si care este parerea mea despre el. Dar din cat va cunosc nu o s-o faceti ! Pacat ! Am evita o discutie inutila.
In legatura cu acel nefericit militar suedez, care a ajuns motiv de discutie pe acest topic :
Afirmati : "m-am referit (...) la CONSTIINTA TREAZA A ACELUI MILITAR DIN GARDA CARE A INTELES SA PARASEASCA LOCATIA MARSALUIND, DECI DINTR-UN PROFUND RESPECT SI O EXTRAORDINARA MANDRIE FATA DE UNIFORMA SA DE SLUJBAS AL MAJESTATII SALE NU A PLECAT TOPAIND INTR-UN PICIOR DESI ERA CU SIGURANTA SLABIT, CI S-A RETRAS MARSALUIND". Din afirmatia dumneavoastra reiese ca : 1) habar nu aveti ce i s-a intamplat acelui militar (un om care a "lesinat" nu pleaca ... "topaind"); 2) Sustind ca a plecat "marsaluind" inseamna ca a plecat "in pas de mars", deci era sau nu ... "bolnav"; 3) cunoasteti ce insemneaza pentru acel militar sa execute "mars"-ul de care spuneti ? Explicati-va ! 4) MARȘ, (1, 2, 3) marșuri, (4, 5) interj. 1. S.n. Mers, deplasare a unei unități militare sau a unui grup organizat (într-o anumită formație). ♢ Marș forțat = marș executat cu o viteză sporită față de cea normală. ♦ (Înv.) Distanță parcursă de o unitate militară în 24 de ore. ♦ Acțiune militară viguroasă îndreptată asupra unui obiectiv. ♦ Probă atletică de mers rapid pe distanțe lungi. ♦ P.gener. Deplasare, drum, cursă (obositoare) Sursa: DEX'98 - MĂRȘĂLUÍ, mărșăluiesc, vb. IV. Intranz. A se deplasa în marș; a mărșui. ♦ Fam. A face un drum lung, obositor. Marș + suf. -ălui. Sursa: DEX '98 Deci a pleca "marsaluind" inseamna ca s-a deplasat ori in "stilul" ordonat de Comandantul lui, ori s-a deplasat cu cu o viteza mai rapida decat cea normala. Cred ca prima varianta s-a executat, daca luam in calcul "slabiciunea" acuzata de acel militar. Si atunci ma intreb si va intreb daca nu cumva a fost o simpla "gogoasa" a presei de la care v-ati "inspirat". Daca ati fi venit cu date care sa poata fi verificate si de ceilalti nu mai era ... "barfa". Imi pare rau, dar ... eu cunosc foarte bine ce se poate intampla la asfel de festivitati.
Spuneti ca acei militari erau de ... "fatada". Interesant ! Inseamna ca si cei care executa misiuni pe la Palatul Cotroceni, la Palatul Victoria, Parlament si la atatea "obiective" (persoane sau locatii) din Bucuresti sau din tara sunt de ... "fatada". Inseamna ca ar trebui Regimentul de Garda sa fie ... desfiintat. Frumos ! Si mai va laudati ca ati cunoaste ... Istoria (in general) si Istoria Romanilor (in particular). Cred ca ar trebui sa va consultati sotul in aceasta privinta ! A, da ! Uitasem ! Nu il intrebati din principiu. Era sa scriu ce gandeam, dar as fi repetat greseala trecuta, cand m-am legat de un "cocos" anume ... Acum n-am mai gresit ! M-am oprit la timp ! Sper ...
Daca acel mare Sef de la SPP a avut acele expresii sunt de acord cu dumneavostra sa-i tragem critica pe care o merita, dar ati uitat un mic amanunt : Unde putem gasi acel incident si acele expresii care nu-i fac cinste acelui Sef ? Cred ca le aveti la indemana si nu o sa va fie prea greu ca sa le faceti publice. Desi , eu personal, nu cred ca un SPP -ist poate sa ameninta cu ... pusul catuselor. Pentru asa ceva sunt cei de la Politie (Comunitara sau Militara). Verificati-va postarea si faceti corecturile de rigoare ! Sunteti ... penibila, din nou !
Mai afirmati : "dom`le, e jenant sa tot numarati banii perechii regale romanesti. Chiar nu va dati seama? Pur si simplu este umilitor si pentru dvs. si pentru ei, mai ganditi-va. Totusi, nu sunt fietecine sa-i tratam asa, mai bine intrebati-va ce-a facut basescu cu 20 de miliarde de euro imprumutati numai anul trecut ca eu n-am vazut nici o realizare mai mult sau mai putin mareata? De banii aceia sa va fie mila!!!!!!!!!!!!!!" Atunci va intreb : Perechii Duda nu ii este rusine ca sa se foloseasca de bani nemunciti ? Si ma refer doar la "pensia nesimtita" de Colonel in rezerva a Sotului si de a sta intr-o casa apartinand Statului Roman - cu chirie,dupa ce li se facuse "cadou" o locuinta la Savarsin. Parca ati afirmat in ultima postare ca : "nu sunt fietecine sa-i tratam asa". Pai daca nu sunt "fietecine" atunci cu atat mai mult trebuie sa-si afiseze veniturile, asa ca orice persoana care se foloseste de ... casele puse la dispozitie de Statul Roman (ex. Basescu desi are casa in Bucuresti (si ce casa) sta (foloseste) o vila la Snagov (cu toate ca are ... casa de vacanta personala - interesant ... Boc il va "impozita" pe Basescu ?!).
Iar cat priveste etnia rroma nu inteleg de ce nu ati raspuns simplu si la obiect intrebarii pe care am pus-o. Ca eu nu am ras de aceasta etnie, poate de altcineva ... Poate trebuie sa mai scriu inca odata : "Si o ultima remarca : Vad ca vorbiti foarte bine limba celor care le place sa fie numiti "rromi" ... aveti neamuri si noi nu stim ?! Sau "ale vietii valuri" v-au dus in mijlocul lor ca sa-i invatati "istoria" si le-ati invatat "dialectul" ? " Ce anume din acest text denota ca am ras de aceasta etnie ? Nu vedeti ca va faceti singura de ras. Aveti studii universitare dar ati uitat sa cititi si sa intelegeti limba romana. Cel putin asta am inteles eu din postarea dumneavoastra.
Si o ultima remarca : Daca aceasta este adevarata maniera de purtat o discutie ca o "persoana crescuta in spiritul Casei Regale" sa stiti ca ... habar nu aveti cum vorbesc si cum se poarta aceste persoane ce tin de o Casa Regala. Dumneavoastra tineti intradevar de ... clasa de mijloc. Cu foarte mare greutate fac aceasta remarca, deoarece nici in aceasta clasa nu prea meritati - nu credeti ? cititi ce ati postat de cand ati intrat pe acest Fourum si o sa vedeti la ce m-am referit.
Stiti ceva domnule, ma obositi cu "virajele" dumneavoastra din exprimare! Va comportati ca un roman din acea categorie care urmareste toata ziua OTV si Acasa TV si se conduce dupa principiul "Sa moara si capra vecinului". Ceea ce v-am spus eu mai sus este pura realitate, iar faptul ca nu doriti sa o acceptati nu schimba cu nimic lucrurile!
Iar pana sa mai emiteti alte idei "intelectuale", vreau sa stiu un lucru: ati citit intre timp cate ceva despre formele de guvernamant pt. a putea purta o discutie de principiu, sau iarasi o sa incepeti cu atacuri la persoana! 
In ceea ce priveste barfa, inainte de a-i acuza pe altii, poate nu ar strica sa priviti mai intai spre propria persoana, pt. ca va vad innebunit dupa evenimente mondene, rochii, pantofi si alte accesorii vestimentare, lucru de obicei asociat cu latura feminina a vietii. Va comportati ca un "dragalas" domnule!
P.S.: Sunt curioasa, participati si la inmormantari?
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 14:56
De la: eugenb, la data 2010-06-24 09:22:16Am ajuns eu REPUBLICAN sa le arat celor care se dau MONARHISTI cum ar fi trebuit sa-si "valorifice marfa".
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/06/19/GA20100...
Ati fi putut gasi "site" de mai sus si v-ati fi laudat cu el. Dar asta o faceati ... numai daca erati cu adevarat MONARHISTI. Dar nu sunteti, din cate vad eu. Numai "gura" este de voi. Numai ca sa fiti "contra" REPUBLICANILOR. Ar fi trebuit sa faceti ... "sapaturi" pentru a dovedi la toata lumea cum este vazuta Perechea Duda in viziunea Caselor Regale Europene (si nu numai), dar n-ati facut acest lucru si eu m-am cam plictisit sa va invat ce trebuia sa faceti de fapt.
Si o ultima remarca :
Cat am privit fotografiilor de la Nunta ... n-am gasit "Perechea Duda". De ce oare ?! Se vede ca MONARHISTII nu prea au cu ce se mandri la aceasta Nunta Suedeza, in afara de faimosul DAR - care are o singura calitate ... este "discret". Atat de discret ca nici nu l-au bagat in seama suedezii. Cadoul este un ... "simbol", dar se vede ca suedezii preferau ceva mai ... "consistent" (criza asta este de vina,precis). Vom astepta urmatoarea Nunta (a celor din Monaco), poate acolo vor avea mai mult noroc "printisorii" nostri.
Gresesti, nu avem noi, monarhistii, intentia de a va face pe voi -republicanii convinsi- sa va clintiti parelile! In fond, e optiunea voastra fata de care nu am nicio obiectie! Pana la urma, oricate argumente pro-monarhie as aduce, tie si alorlalti, tot nu v-as puntea clinti parerile bine inradacinate de pcr si de puii lui transformati azi in capitalisti! Degeaba o sa incerci sa-mi "demonstrezi" altceva: ba ca erai prea mic, ba ca erai prea mare, ba ca stii istorie, ba ca nu stii istorie etc, samd. O singura informatie: la 30 dec. 1947 Regele era iubit de popor intr-o proportie de peste 80 %, proportia fiind acum de 4-5%. Ce s-o fi intamplat intre timp...?
Deci, cauta ce vrei, dar lasa-ma sa cred in ce vreau si in cine vreau! Iti promit acelasi tratament...
"Nihil sine Deo!"
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:14
Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:36
Doamna "9am178165" ma asteptam sa nu puteti sa tineti pasul cu mine daca vine vorba sa va purtati ca o "doamna". Limba Romana este atat de usoara, frumoasa si placuta sa o vorbesti ... Numai cineva care a invatat-o de nevoie poate sa se impiedice in folosirea ei. Este adevarat are si anumite ... "ascunzisuri" care sunt adevarate ... "capcane", pentru cineva care numai la interpretarile din Limba Romana (sa se gandeasca la ele) nu are timp. Faptul ca dumneata incurci vorbirea in Limba Romana cu diferitele discutii purtate pe un post sau altul de televiziune, dovedeste ca dumneata le urmaresti. Eu din pacate nu le urmaresc ca sa stiu daca aveti dreptate sau nu. Cautati altceva ca aici nu este ceva care sa ma intereseze.
Cat despre tema pe care o scoateti inainte ca singura tema pe care o "stapaniti" cat de cat, iar ati dat gres ... Nu acesta este tema acestui topic ! Si nu ma intereseaza ca sa ma adancesc intr-o discutie pe aceasta tema. Daca va place atat de mult deschideti un topic cu aceasta tema si daca ma v-a pasiona voi intra si eu pe acel topic. Succes pe acel topic la userii !
Cat priveste tema "barfa" pe care incercati sa mi-o pasati mie iar ati gresit. Eu am facut sa demonstrez celorlalti useri ca aceasta tema ... va place si va pasioneaza. Daca va aduceti aminte (daca nu puteti sa cititi postarea mea respectiva (anterioara) ca veti ajunge sa vorbiti singura pentru ca veti reusi sa-i scoateti din sarite pe ceilalti useri, indiferent ca se dau republicani sau monarhisti. Deocamdata eu sunt singurul care iti mai tine "companie", dar nu stiu pana cand ... o sa mai rezist (ori dumneavoastra va veti da ... "jignita", ori eu ma voi plictisi de discutia cu dumnevoastra ... ). O zi placuta in continuare la toata lumea, indiferent daca sunteti(va dati) monarhisti sau republicani.
|
9am173019
299 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:12
De la: tudormihai_84, la data 2008-09-01 16:16:16Deschid aceasta tema de discutie nu din plictiseala ci pentru ca sunt foarte interesat de modul in care gandesc compatriotii mei. Sunt un sustinator al monarhiei. Am auzit din presa ca se doreste revizuirea constitutiei unde se va putea opta pentru revenirea la guvernarea monarhica sau ramanerea la republica.
Asadar va provoc sa va spuneti parerea despre aceasta idee.
Persoanal vad in monarhie intoarcerea la normalitate, o reconciliere cu trecutul nostru si totodata o metoda foarte buna de a rezolva problema autoritatii institutionale care ne afecteaza in zilele astea (de vreo 20 de ani). In plus perioada in care tara a fost guvernata in sistem monarhic a fost cea mai infloritoare din istorie, sub monarhie am creat Romania Mare, am evoluat economic de la statutul de tara babaniera la cel de putere zonala si nu numai. Cei avizati cunosc fara indoiala progresele acestei tari sub conducerea germana.
Pe de alta parte revenirea regalitatii in zilele noastre va rezolva intr-o mare masura modul in care sunt percepute autoritatile. Stim cu toti care e perceptia legata de cei ce ne conduc. Din punctul meu de vedere un rege ar aduce o imbunatatire acestei situatii si cu suportul populatiei ar crea un climat firesc de intelegere intre panaramele din partide.
Asadar astept parerile voastre....
|
9am173019
299 mesaje
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:17
De la: 9am173019, la data 2010-06-24 21:12:48De la: tudormihai_84, la data 2008-09-01 16:16:16Deschid aceasta tema de discutie nu din plictiseala ci pentru ca sunt foarte interesat de modul in care gandesc compatriotii mei. Sunt un sustinator al monarhiei. Am auzit din presa ca se doreste revizuirea constitutiei unde se va putea opta pentru revenirea la guvernarea monarhica sau ramanerea la republica.
Asadar va provoc sa va spuneti parerea despre aceasta idee.
Persoanal vad in monarhie intoarcerea la normalitate, o reconciliere cu trecutul nostru si totodata o metoda foarte buna de a rezolva problema autoritatii institutionale care ne afecteaza in zilele astea (de vreo 20 de ani). In plus perioada in care tara a fost guvernata in sistem monarhic a fost cea mai infloritoare din istorie, sub monarhie am creat Romania Mare, am evoluat economic de la statutul de tara babaniera la cel de putere zonala si nu numai. Cei avizati cunosc fara indoiala progresele acestei tari sub conducerea germana.
Pe de alta parte revenirea regalitatii in zilele noastre va rezolva intr-o mare masura modul in care sunt percepute autoritatile. Stim cu toti care e perceptia legata de cei ce ne conduc. Din punctul meu de vedere un rege ar aduce o imbunatatire acestei situatii si cu suportul populatiei ar crea un climat firesc de intelegere intre panaramele din partide.
Asadar astept parerile voastre....
CASA REGALA ADUSA DE MASONI ECREI IN ROMANIA A DISTRUS ROMANIA SI A PARTICIPAT LA DESTRAMAREA EI.
Regele Mihai s-a folosit de KOMITERNISTI agenti NKVD evrei rusi sa atace si sa distruga Romania in 1944 si in 1989 prin SILVIU BRUCAN si copii lor COMUNISTI; Vladimir Tismaneanu, Petre Roman si alti.
Dupa Marea Unire a Romaniei de la 1948, in anul 1866 incepe atacul asupra Romaniei, odata cu aducerea regelui Carol I la conducerea Romaniei si pana in 2010 acesti indivizi de cetatenie germana, impreuna cu evreii din America membri lojei B'nai B'rith lupta pentru desmembrarea, faramitarea, distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea poporului roman
O ROMANIE FARA ROMANI
www.youtube.com/watch?v=_cYcPXLAFn4
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 14:24
De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
1) N-am fost membru pcr, eram prea mic..;
2) Monarhist sunt de cand ascultam "Europa Libera" si mesajele MSR Mihai I, de prin '85; nu-mi cere sa-ti explic cum un fiu de taran a "trecut" de la "republicanism" la monarhism, pentru ca nu pot sa-ti raspund exact, e o chestie de mandrie nationala, patriotism [ata cat pot fi eu de patriot], nostalgie dupa Romania Regala - o forta a Europei de atunci, respect pentru valorile perene ale Romaniei si altele.
3) Aici o sa ma repet: nu incerc eu sa atrag prozeliti de partea Monarhiei, nu avem aceeasi cultura politica/istorica, nu am am trait in aceeasi perioada, poate nu am avut unii dintre noi inaintasi-soldati in Armata Regala a Romaniei...Insa ma supara contraatacurile asa-zisilor republicani, care incearca cu vreun copy-paste sa denigreze ceea ce nici comunistii nu au reusit: demonizarea Monarhiei...
"Nihil sine Deo!"
|
|
|