back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 >> Sari la pagina:

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 21:32

Poate va intereseaza ce am gasit in ziarul "Gandul" (on-line) despre ... Duda :

www.gandul.info/politica/funar-i-a-luat-banii-de-lobby-principel...
www.gandul.info/news/regele-mihai-s-a-intors-la-peles-video-2687882
www.gandul.info/news/principele-radu-a-renuntat-sa-mai-reprezint...
www.gandul.info/gandul-rau/duda-de-pe-tort-4192550
www.gandul.info/puterea-gandului/alteta-sa-republicana-4192559
www.gandul.info/news/lansarea-din-gradina-4192790
www.gandul.info/news/un-nou-candidat-la-presedintie-de-la-cine-f...
www.gandul.info/politica/regele-mihai-le-cere-romanilor-sa-fie-s...
www.gandul.info/politica/radu-duda-absolvent-nu-de-harvard-ci-de...
www.gandul.info/politica/principele-radu-duda-primeste-bucuros-s...
www.gandul.info/politica/printul-radu-duda-s-a-retras-din-cursa-...

Numai citind titlurile si incepi sa pricepi ce fel de Printisor-Consort este !

Nota :
Este vorba despre ce s-a scris despre el, pe vremea cand a candidat la Presedintia ... Republicana !
Dupa mine ... l-a facut pe "tatal-socru" de ras ! Faptul ca a "indraznit sa candideze impotriva lui Zeus-Basescu i-a fost fatal. I-a "taiat" fondurile de la Bugetul Romaniei si a ramas doar in "pensia nesimtita" pe care a primit-o in 2006. De la ce Presedinte oare !?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 22:24

Mai olandezule, da ce-ti trebuie tie strungar daca zici ca faci sere. Pentru asamblarea structurii metalice ai nevoie de montatori deoarece suruburile si piulitele le cumperi de la firme care se ocupa cu asa ceva. Probabil ai auzit si tu de MUI dar nu cred ca poti sa faci deosebirea intre un strung si o freza.
Da, eu am strungul meu si un mic atelier cu ceva scule si sunt independent si pe picioarele mele si lucrez cind vrea muschiul meu principal conform teoriei ritmului incetinit, pusa in aplicare de popoarele nordice.
Si era sa uit. Daca zici ca ai angajati asa ca mine, imi dau seama cam ce mare brinza realizezi.
Nu esti consecvent.

Raporteaza abuz de limbaj
9am207759

12 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 01:10

De la: gabigabi, la data 2010-06-30 18:24:35 auzi, MINDRULE , FAT-FRUMOS cu Stea in Frunte- adica @gabispas - esti sigur ca exista AVAS ca institutie la momentul disparitiei Flotei ? ia intereseaza-te !

Pentru Basescu doar interesul personal de familie si gasca PDL conteaza,rezultatul?
LA MINE SAU LA HOTEL ador sexul oral, sunt profesionista la sex, senzuala, pasionala, ador sexul oral, sunt profesionista la sex oral, finalizari de vis, 69, uro, dominare xxx, totul cu pasiune si fara graba, extaz total 01 Jul 00:23
0733145480

ROMANIA PLAIUL MIORITIC,pastorit de Base-Bok

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:29

De la: 9am207759, la data 2010-07-01 01:10:03
De la: gabigabi, la data 2010-06-30 18:24:35 auzi, MINDRULE , FAT-FRUMOS cu Stea in Frunte- adica @gabispas - esti sigur ca exista AVAS ca institutie la momentul disparitiei Flotei ? ia intereseaza-te !

Pentru Basescu doar interesul personal de familie si gasca PDL conteaza,rezultatul?
LA MINE SAU LA HOTEL ador sexul oral, sunt profesionista la sex, senzuala, pasionala, ador sexul oral, sunt profesionista la sex oral, finalizari de vis, 69, uro, dominare xxx, totul cu pasiune si fara graba, extaz total 01 Jul 00:23
0733145480

Si unde ziceai ca a semnat Basescu?Ca te bateai cu pumnii in piept,precum reclama ce-o dai ca exemplu , ca SIGUR a semnat?Acum vad ca o dai cotita.
Si inca o data intreb,CE A FACUT FONFAITUL,ca sa ajute poporul roman?Nu va faceti ca nu ati observat intrebarea.Repet si continuarea.Nu se ia in calcul singura lui activitate pe teritoriul romaniei,adica aceea de a mai fura romanilor un castel,un munte,un teren,.....

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:36

De la: 9am126636, la data 2010-06-30 22:24:51 Mai olandezule, da ce-ti trebuie tie strungar daca zici ca faci sere. Pentru asamblarea structurii metalice ai nevoie de montatori deoarece suruburile si piulitele le cumperi de la firme care se ocupa cu asa ceva. Probabil ai auzit si tu de MUI dar nu cred ca poti sa faci deosebirea intre un strung si o freza.
Da, eu am strungul meu si un mic atelier cu ceva scule si sunt independent si pe picioarele mele si lucrez cind vrea muschiul meu principal conform teoriei ritmului incetinit, pusa in aplicare de popoarele nordice.
Si era sa uit. Daca zici ca ai angajati asa ca mine, imi dau seama cam ce mare brinza realizezi.
Nu esti consecvent.

Ei sa mori tu ca te preocupa pe tine de ce ma intereseaza pe mine foarte tare sa angajez un strungar? Numai de aici si deduc ce viziune ingusta ai.D-aia ti-am spus ca n-am ce discuta cu papagali care vad doar trei suruburi si doua saibe.Cand o sa ajungi sa gansesti mai mult decat cu jumatatea aia de neuron functionala,poate o sa ma obosesc sa-ti raspund mai detaliat.

EU
adiovidiu

82 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 10:55

De la: 9am207759, la data 2010-07-01 01:10:03

0733145480

Asta-i ca in bancul ala:
"Un copil il intreaba pe bunicul:Bunicule tu mai faci sex cu bunica?La care bunicul raspunde:Sigur,dar numai sex oral.Cum asa?Pai asa,eu ii spun: Sa ti-o trag.La care ea raspunde: Si eu sa ti-o trag. "
Intelegem ca aici era ultimul loc unde nu reusisei sa-ti postezi o reclama cu indeletnicirile tale dar uite ca pana la urma ti-a reusit.Mult spor in activitate!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:15

Jumatatea mea de neuron face cit toti neuronii tai si nu te mai obosi sa-mi raspunzi. Am gresit fundamental cind mi-am pus mintea cu tine. Si uite rezultatul, mi-a mai ramas o jumate de neuron functional, Dar o sa-mi reactivez alte circumvolutiuni.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:27

Dom'le chiar crezi ce spune lumea? Poze si decoruri. Lumea confunda notiunea de monarhie cu anumite personaje. Pentru a transa chestiunea facem un referendum cu pe topicul asta si fiecare sa voteze pro sau contra monarhiei sau republicii si ne vom linisti toti.

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:34

alo! mai intra si printzi p-acilea!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:36

De la: printzfermecator, la data 2010-07-01 14:34:35alo! mai intra si printzi p-acilea!
Doar contzi cu castele in Spania...

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:36

nu vedeti ca hotii v-au bagat noroi in gura? si inca mai afirmati ca este bine?
cel putin monarhia va mai da o sansa! adica, sint recunoscuti international

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 14:40

hotii internationali sunt cautati prin interpol, nu? pe ai nostri nu ii ia nimeni... si sunt gainari...

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 15:05

De la: 9am126636, la data 2010-07-01 14:15:57 Jumatatea mea de neuron face cit toti neuronii tai si nu te mai obosi sa-mi raspunzi. Am gresit fundamental cind mi-am pus mintea cu tine. Si uite rezultatul, mi-a mai ramas o jumate de neuron functional, Dar o sa-mi reactivez alte circumvolutiuni.

Vezi ca ai uitat sa precizezi ce face neuronul ala al tau mai mult ca ai mei(singur recunosti ca am mai multi).Poate face nani,dar asta nu se pune.In rest ala al tau oricum nu-i bun de nimic asa ca......LEOARBA!

EU
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 16:07

prosti prosti da multi
Al meu culege informatii si ma anunta cind nimeresc peste prosti.
Mi-am propus sa cedez (cel mai destept cedeaza). Pa, la revedere

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 16:57

De la: 9am126636, la data 2010-07-01 16:07:06 prosti prosti da multi

Amice saiba BAI, Lapusneanu nu a folosit chiar de doua ori prosti,dar in principiu in sfarsit sunt de acord cu tine.Am mai spus-o dealtfel,asa este,foarte multi prosti dar sunt sigur ca Dumnezeu va iubeste altfel nu va facea atat de multi.

EU
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 17:32

Stimate domn, felicitari pentru ignore! Lasa parvenitii basexului sa se mai bucure un pic, e vremea lor, a drosophilelor melanogaster! Inca nu s-a atins masa critica a nemultumirilor, cadn vorba lui Cosbuc [ aici parafrazata de mine] "[...]Hristosi sa fie/Nu vor scapa/Nici in mormant![...]" Dar de unde sa stie "olandezii" astia vreo poezie, vreo rima, vreo vorba de duh? Doar "Hai repede imbuibarea, ca vin ailalti!"

Monarhistilor, ORIUNDE S-AR AFLA EI, toate cele bune!

"Nihil sine Deo!"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 18:08

De la: vasile_vali, la data 2010-07-01 17:32:12

Stimate domn, felicitari pentru ignore! Lasa parvenitii basexului sa se mai bucure un pic, e vremea lor, a drosophilelor melanogaster! Inca nu s-a atins masa critica a nemultumirilor, cadn vorba lui Cosbuc [ aici parafrazata de mine] "[...]Hristosi sa fie/Nu vor scapa/Nici in mormant![...]" Dar de unde sa stie "olandezii" astia vreo poezie, vreo rima, vreo vorba de duh? Doar "Hai repede imbuibarea, ca vin ailalti!"

"Nihil sine Deo!"

Doamne, apara-i pe romani ca-i o tragedie ce se-ntimpla !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 19:22

Ultima corectie.
De fapt Negruzzi in Alexandru Lapusneanu, caci nu au fost contemporani.

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:04

De la: 9am126636, la data 2010-07-01 19:22:00 Ultima corectie.

ba de fapt Negruzzi era fratele mai mic si nasul de botez al lui Alexandru Lapusneanu.

ba dusule,cand spui acest citat si te referi la film sau la piesa de teatru sau carte sau ce vrei tu,nu spui ca actorul X a spus acest lucru ci personajul Y.In film personajul Lapusneanu spune ceva nu domnul George Motoi.Daca ai vazut Fratii Jderi,nu inseamna ca celebrele vorbe:"-Ca Moldova n-a fost a mea si nu-i a voastra ci a urmasilor vostri,..................." ii apartin lui Gheorghe Cozorici ci lui Stefan Cel Mare,chiar daca personajul este interpretat de Cozorici.
Cate saibe ai facut azi?

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:07

"Nihil sine Deo!"

Vin ailalti si ailalti si ailalti si....tot asa.Un lucru e cert,Slugile pline de TBC nu or sa ajunga niciodata acolo.Mai ales astea cu impresii,ca daca au scris trei cuvinte si o rima deja ei STIU VERSURI.HAHAHAHA!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:08

De la: gabigabi, la data 2010-07-01 18:08:05

"Nihil sine Deo!"

Si regele fonfait ce zice?

EU
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 00:15

De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:04:15

ba de fapt Negruzzi era fratele mai mic si nasul de botez al lui Alexandru Lapusneanu.

ba dusule,cand spui acest citat si te referi la film sau la piesa de teatru sau carte sau ce vrei tu,nu spui ca actorul X a spus acest lucru ci personajul Y.In film personajul Lapusneanu spune ceva nu domnul George Motoi.Daca ai vazut Fratii Jderi,nu inseamna ca celebrele vorbe:"-Ca Moldova n-a fost a mea si nu-i a voastra ci a urmasilor vostri,..................." ii apartin lui Gheorghe Cozorici ci lui Stefan Cel Mare,chiar daca personajul este interpretat de Cozorici.
Cate saibe ai facut azi?

O corectie se impune :
"Ca Moldova n-a fost a mea si nu-i a voastra ci a urmasilor vostri"
Desi nu este prea corect scrisa, aceasta replica ii apartine personajului Stefan cel Mare din piesa de teatru "Apus de soare" scrisa de Alexandru Delavrancea.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 07:58

Barbu Stefanescu Delavrancea.

Saibele nu se fac pe strung, prin stantare (daca nu cunosti nu vorbi pentru Olandezul Zburator)

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 08:51

De la: gbispas, la data 2010-06-30 11:08:22
De la: 9am178165, la data 2010-06-30 10:53:37
De la: gbispas, la data 2010-06-29 11:58:35Si eu stiu ca flota romaneasca era batrana si ca trebuia in cativa ani casata in cea mai mare parte a ei.Dar lasa-i,ei cred ca daca au o masina o pot folosi zilnic toata viata,aia nu se strica,nu imbatraneste,nu........nimic.Chiar daca am avut noroc ca am vandut-o,care-i problema cand vinzi ceva? Si ce a facut fonfaitul daca a aflat el ca ar fi ceva lucruri aiurea?Cand l-a facut pe terchea-berchea ala al nu stiu catalea mostenitor al tronului(care tron nu stiu) a iesit la televiziune,cand primeste nu stiu ce colindatori,iarasi iese la tv,cand revendica nu stiu ce munte,iar la tv,.....Dar cand stie el ca s-a facut ceva impotriva poporului roman,de ce nu spune nimic?A imbatranit si a ramas tot las?Sau ii este frica ca nu mai pune mana el pe avere daca deschide gura?Vai de capul lui de cretin , las.
Si cat de prost(in cazul nostru proasta) poate sa fie cineva sa stie cu ce ma ocup eu(nu am nimic de ascuns) si sa spui ca fac export(eu tocmai ca import ceea ce nu se produce la noi) sau ca as face afaceri su statul?Pt cine a uitat sa se mai uite pe: WWW.SERATA.RO si sa vada inca o data cu ce ma ocup.Eu reprezint in Romania niste firme olandeze(ca sa vada si fraierii cat m-au renegat pe mine olandezii,ca mi-au dat credit sa-i reprezint in ROmania) si vand persoanelor fizice,nicidecum statului.Si chiar daca as face afaceri cu statul sau cu vre-un partid,ar fi ok,v-as lasa in continuare sa va strigati frustrarile si impotenta de a fce si voi la fel,ca niste looseri ce sunteti,pe aici.

Despre calitatile tale de "om de afaceri" cred ca si-a facut lumea deja o imagine. Sa-ti spun ceva prietene, nicaieri in lume nu exista caini cu colacii in coada, dar de la vama Bors spre vest exista un lucru care nu va exista probabil niciodata in Romania: RESPECTUL FATA DE OAMENII CARE MUNCESC.
Ce fel de flota de casat? Vrei sa-ti dau anii de fabricatie ai navelor si sa-ti demonstrez ca 70% din vapoare n-aveau 20 de ani vechime? Tu iti dai seama ce explicatii jalnice ii gasesti lui basescu pentru un furt ordinar? Repet, asta explica multe despre caracterul tau!
Tare sunt curioasa sa vad contractul de vanzare-cumparare al fiecareia dintre nave si mai ales, conturile in care au intrat banii!!!
Tu de ce crezi ca ne aflam in situatia actuala, afaceristu` lui peste prajit? Pentru ca nu avem mijloace de productie si infrastructura ma`, e la mintea cocosului!! Iar flota aia care conform logicii tale putea sa dispara fara probleme, facea parte dintre mijloacele de productie.
Ce-ar fii daca aviatia militara a Romaniei care este mult mai veche decat a fost flota comerciala la inceputul anilor `90, ar trebui casata si vanduta, asa ca am hotarat eu ca este veche, iar eu si cativa amici sa bagam banii in buzunar, ca si asa reprezinta niste vechituri.
Cu chiar nu-ti dai seama ce ineptii sustii?
"Cretin" esti tu ca vorbesti cum vorbesti, tu ai auzit vreodata ca regina Marii Britanii sa faca vreo remarca cu privire la justitia britanica? Prietene, eu cred ca nu stii pe ce lume traiesti, nu-i de mirare ca nu te-ai putut adapta in Olanda dar iti merge de minune in Romania. Pun pariu ca te uiti la basescu si aplauzi ca o foca in momentul in care vezi cum isi depaseste atributiile conferite de Copnstitutie, amestecandu-se in treburile interne ale justitiei, controland justitia, controland guvernul si parlamentul. Asta e comportament de lider de tara din lumea a treia.

P.S.: N-ar fii mai bine sa te muti tu in Africa cu tot cu afacerile tale? Sau mai bine intr-o republica ex-sovietica? Sunt convinsa ca ar fi o organizare sociala pe gustul tau.

Coana-mare,uita-te bine si o sa fii surprinsa sa vezi ca navele din flota noastra erau imbatranite si multe aproape de data de casare iar unele cu acest termen depasit.
Poti sa-mi spui si mie de ce isi depaseste un presedinte atributiile daca aduce critici la adresa a ceea ce se intampla in tara?Eu cred ca asta-i ceva pozitiv.Daca lauda in stanga si in dreapta,atunci ar fi fost rau.Dar asa?
Si toata lumea uita sa-mi raspunda si mie la o intrebare: CE FACE SAU A FACUT FONFAITUL DE CAND S-A REINTORS IN TARAPENTRU ACEST POPOR,EXCEPTAND FAPTUL CA L-A MAI VADUVIT DE UN PALAT,DE TERENURI,DE UN MUNTE,...........?Intreb asta ca el inca se crede un rege.Rege fara tron,nu am vazut,dar el e rege.Altfel nu ar stabili succesiunea la tron,spre exemplu.

Coana mare este maica-ta, e bine? Nu ca femeia ar merita vorbele mele, dar tu o meriti cu siguranta!!!
Cum iti permiti sa faci aprecieri despre mine, cand n-ai habar cine sunt?
Nimic nu justifica vanzarea flotei si pusul banilor in buzunar de catre basescu. Si daca s-ar fi scos din uz, asta nu se face la ceas de noapte pe ascuns, ci la lumina zilei de catre o comisie seriosa si numeroasa. Apropos, voiam sa discutam despre anii de fabricatie ai fiecarui vapor! Cum de nu esti interesat?
Iar presedintele se comporta ti-am spus ca un dictator si ca un lider al unei tari din lumea a treia!!!
De ce nu respecta fisa postului si se baga ca un necioplit in treburile altora?
CUM SI-A PERMIS SA ANUNTE EL MASURILE DE AUSTERITATE? Ce treaba avea el cu asta? Nu avem premier?
De ce manipuleaza parchetul? Vrei sa spui ca este corect sa numeasca el personal Procurorul General al Romaniei, sefii DNA si sefii DIICOT? Esti miop? Chiar nu vezi ca politizeaza totul? Pana la nesimtita de Macovei, Procurorul General era numit de CSM, dar basescu nu, cum sa nu detina controlul total asupra justitiei?
basescu este un monstru ticalos care manipuleaza totul si daca nu crezi asta, atunci e vai de mintea ta!!!!
SI CUM ITI PERMITI SA TE LEGI DE REGELE MIHAI? DAR CE-AI FII VRUT SA FACA DACA NU ESTE LA PUTERE? VOIAI SA PREIA PUTEREA CU FORTA? NU STIU IN CE TARA TE CREZI TU, DAR REGELE MIHAI RESPECTA REGULILE DEMOCRATICE, NU ACTIONEAZA CA IUBITUL TAU SECURIST!!!
IAR CU DREPTURILE SALE SUCCESORALE SA N-AI TU TREABA, CA NU ESTI MEMBRU AL CASEI REGALE SI NICI AVOCATUL SAU PERSONAL.

P.S.: Cand te apuci de pilotat vreun F 16 de-al stapanului tau? Hai, ca trebuie sa ne dovedesti iubirea si loialitatea pana la moarte pe care o ai pentru idioten de Cotroceni! Eu spun ca ai putea pilota si un avion neretehnologizat ca tu ai incredere in fraudulos si stii ca orice ti s-ar intampla el te va apara!!!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 10:35

De la: 9am126636, la data 2010-07-02 07:58:57 Barbu Stefanescu Delavrancea.

Saibele nu se fac pe strung, prin stantare (daca nu cunosti nu vorbi pentru Olandezul Zburator)

Fraierel,doar ti-am spus ca te magulesc daca te fac strungar.Nu ai fata si mai ales minte nici macar pt strung asa ca d-aia esti saiba.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 10:40

De la: eugenb, la data 2010-07-02 00:15:19
De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:04:15

Cate saibe ai facut azi?

O corectie se impune :
"Ca Moldova n-a fost a mea si nu-i a voastra ci a urmasilor vostri"
Desi nu este prea corect scrisa, aceasta replica ii apartine personajului Stefan cel Mare din piesa de teatru "Apus de soare" scrisa de Alexandru Delavrancea.

Corect dar in film o rostea Cozorici.la asta ma refeream eu.Oricum e

EU
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 10:47

De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:07:08

"Nihil sine Deo!"

Vin ailalti si ailalti si ailalti si....tot asa.Un lucru e cert,Slugile pline de TBC nu or sa ajunga niciodata acolo.Mai ales astea cu impresii,ca daca au scris trei cuvinte si o rima deja ei STIU VERSURI.HAHAHAHA!

.....da-mi voie sa-ti dau un sfat : ai grija ce spui ca ti se pune pe nota de plata !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 10:49

De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:08:13
De la: gabigabi, la data 2010-07-01 18:08:05

"Nihil sine Deo!"

Si regele fonfait ce zice?

offff Doamne ! cit de prost, rau si nesimtit poti fi ? sari calul, pur si simplu !

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 11:00

De la: 9am178165, la data 2010-07-02 08:51:02
De la: gbispas, la data 2010-06-30 11:08:22
De la: 9am178165, la data 2010-06-30 10:53:37
De la: gbispas, la data 2010-06-29 11:58:35Si eu stiu ca flota romaneasca era batrana si ca trebuia in cativa ani casata in cea mai mare parte a ei.Dar lasa-i,ei cred ca daca au o masina o pot folosi zilnic toata viata,aia nu se strica,nu imbatraneste,nu........nimic.Chiar daca am avut noroc ca am vandut-o,care-i problema cand vinzi ceva? Si ce a facut fonfaitul daca a aflat el ca ar fi ceva lucruri aiurea?Cand l-a facut pe terchea-berchea ala al nu stiu catalea mostenitor al tronului(care tron nu stiu) a iesit la televiziune,cand primeste nu stiu ce colindatori,iarasi iese la tv,cand revendica nu stiu ce munte,iar la tv,.....Dar cand stie el ca s-a facut ceva impotriva poporului roman,de ce nu spune nimic?A imbatranit si a ramas tot las?Sau ii este frica ca nu mai pune mana el pe avere daca deschide gura?Vai de capul lui de cretin , las.
Si cat de prost(in cazul nostru proasta) poate sa fie cineva sa stie cu ce ma ocup eu(nu am nimic de ascuns) si sa spui ca fac export(eu tocmai ca import ceea ce nu se produce la noi) sau ca as face afaceri su statul?Pt cine a uitat sa se mai uite pe: WWW.SERATA.RO si sa vada inca o data cu ce ma ocup.Eu reprezint in Romania niste firme olandeze(ca sa vada si fraierii cat m-au renegat pe mine olandezii,ca mi-au dat credit sa-i reprezint in ROmania) si vand persoanelor fizice,nicidecum statului.Si chiar daca as face afaceri cu statul sau cu vre-un partid,ar fi ok,v-as lasa in continuare sa va strigati frustrarile si impotenta de a fce si voi la fel,ca niste looseri ce sunteti,pe aici.

Despre calitatile tale de "om de afaceri" cred ca si-a facut lumea deja o imagine. Sa-ti spun ceva prietene, nicaieri in lume nu exista caini cu colacii in coada, dar de la vama Bors spre vest exista un lucru care nu va exista probabil niciodata in Romania: RESPECTUL FATA DE OAMENII CARE MUNCESC.
Ce fel de flota de casat? Vrei sa-ti dau anii de fabricatie ai navelor si sa-ti demonstrez ca 70% din vapoare n-aveau 20 de ani vechime? Tu iti dai seama ce explicatii jalnice ii gasesti lui basescu pentru un furt ordinar? Repet, asta explica multe despre caracterul tau!
Tare sunt curioasa sa vad contractul de vanzare-cumparare al fiecareia dintre nave si mai ales, conturile in care au intrat banii!!!
Tu de ce crezi ca ne aflam in situatia actuala, afaceristu` lui peste prajit? Pentru ca nu avem mijloace de productie si infrastructura ma`, e la mintea cocosului!! Iar flota aia care conform logicii tale putea sa dispara fara probleme, facea parte dintre mijloacele de productie.
Ce-ar fii daca aviatia militara a Romaniei care este mult mai veche decat a fost flota comerciala la inceputul anilor `90, ar trebui casata si vanduta, asa ca am hotarat eu ca este veche, iar eu si cativa amici sa bagam banii in buzunar, ca si asa reprezinta niste vechituri.
Cu chiar nu-ti dai seama ce ineptii sustii?
"Cretin" esti tu ca vorbesti cum vorbesti, tu ai auzit vreodata ca regina Marii Britanii sa faca vreo remarca cu privire la justitia britanica? Prietene, eu cred ca nu stii pe ce lume traiesti, nu-i de mirare ca nu te-ai putut adapta in Olanda dar iti merge de minune in Romania. Pun pariu ca te uiti la basescu si aplauzi ca o foca in momentul in care vezi cum isi depaseste atributiile conferite de Copnstitutie, amestecandu-se in treburile interne ale justitiei, controland justitia, controland guvernul si parlamentul. Asta e comportament de lider de tara din lumea a treia.

P.S.: N-ar fii mai bine sa te muti tu in Africa cu tot cu afacerile tale? Sau mai bine intr-o republica ex-sovietica? Sunt convinsa ca ar fi o organizare sociala pe gustul tau.

Coana-mare,uita-te bine si o sa fii surprinsa sa vezi ca navele din flota noastra erau imbatranite si multe aproape de data de casare iar unele cu acest termen depasit.
Poti sa-mi spui si mie de ce isi depaseste un presedinte atributiile daca aduce critici la adresa a ceea ce se intampla in tara?Eu cred ca asta-i ceva pozitiv.Daca lauda in stanga si in dreapta,atunci ar fi fost rau.Dar asa?
Si toata lumea uita sa-mi raspunda si mie la o intrebare: CE FACE SAU A FACUT FONFAITUL DE CAND S-A REINTORS IN TARAPENTRU ACEST POPOR,EXCEPTAND FAPTUL CA L-A MAI VADUVIT DE UN PALAT,DE TERENURI,DE UN MUNTE,...........?Intreb asta ca el inca se crede un rege.Rege fara tron,nu am vazut,dar el e rege.Altfel nu ar stabili succesiunea la tron,spre exemplu.

Coana mare este maica-ta, e bine? Nu ca femeia ar merita vorbele mele, dar tu o meriti cu siguranta!!!
Cum iti permiti sa faci aprecieri despre mine, cand n-ai habar cine sunt?
Nimic nu justifica vanzarea flotei si pusul banilor in buzunar de catre basescu. Si daca s-ar fi scos din uz, asta nu se face la ceas de noapte pe ascuns, ci la lumina zilei de catre o comisie seriosa si numeroasa. Apropos, voiam sa discutam despre anii de fabricatie ai fiecarui vapor! Cum de nu esti interesat?
Iar presedintele se comporta ti-am spus ca un dictator si ca un lider al unei tari din lumea a treia!!!
De ce nu respecta fisa postului si se baga ca un necioplit in treburile altora?
CUM SI-A PERMIS SA ANUNTE EL MASURILE DE AUSTERITATE? Ce treaba avea el cu asta? Nu avem premier?
De ce manipuleaza parchetul? Vrei sa spui ca este corect sa numeasca el personal Procurorul General al Romaniei, sefii DNA si sefii DIICOT? Esti miop? Chiar nu vezi ca politizeaza totul? Pana la nesimtita de Macovei, Procurorul General era numit de CSM, dar basescu nu, cum sa nu detina controlul total asupra justitiei?
basescu este un monstru ticalos care manipuleaza totul si daca nu crezi asta, atunci e vai de mintea ta!!!!
SI CUM ITI PERMITI SA TE LEGI DE REGELE MIHAI? DAR CE-AI FII VRUT SA FACA DACA NU ESTE LA PUTERE? VOIAI SA PREIA PUTEREA CU FORTA? NU STIU IN CE TARA TE CREZI TU, DAR REGELE MIHAI RESPECTA REGULILE DEMOCRATICE, NU ACTIONEAZA CA IUBITUL TAU SECURIST!!!
IAR CU DREPTURILE SALE SUCCESORALE SA N-AI TU TREABA, CA NU ESTI MEMBRU AL CASEI REGALE SI NICI AVOCATUL SAU PERSONAL.

P.S.: Cand te apuci de pilotat vreun F 16 de-al stapanului tau? Hai, ca trebuie sa ne dovedesti iubirea si loialitatea pana la moarte pe care o ai pentru idioten de Cotroceni! Eu spun ca ai putea pilota si un avion neretehnologizat ca tu ai incredere in fraudulos si stii ca orice ti s-ar intampla el te va apara!!!

Coana mare si tu esti dusa rau.Ia-l pe saiba de manutza si ....duceti-va......"unde-a dus mutu pe balana".Si tu ai stat in curu' lui Basescu sa vezi unde a bagat el banii?Ba' tampitilor pai daca banii i-au luat o institutie care nu avea nimic in comun cu basescu,ce bani a bagat ala in buzunar?Basescu nu a participat la tranzactie,nu a semnat nimic(in primul rand ca nu avea dreptul),tot incercati sa-l atacati pe basescu ca va ia ajutoarele maternale(felicitari pt asta lui Base) si va e ciuda ca nu aveti cum.Ce cunostinte in domeniu ai tu de spui ca nu se justifica oricum?Stii tu ce presupune intretinerea unei flote,daca ROmania isi putea permite o asemenea flota,...s.a.m.d.Asta daca flota nu ar fi fost imbatranita,evident.Mai citeste si tu pe aici pe internet sa vezi ce spun specialistii si apoi mai vorbim.Repet,specialistii,nu neica-nimeni ca tine.Si urmareste ce ti-am trimis eu acum cateva postari sa vezi cine a semnat si a avut fraiele acestei tranzactii.O sa vezi care a fost implicarea lui Base in aceasta tranzactie.
Poti sa-mi spui si mie de ce nu ar anunta el masurile respective?ori sa numeasca in functii?Stii in ce calitate a numit el oameni in functiile respective?Ori tu crezi ca presedintele are precum fonfaitul doar un rol decorativ in stat.Face Antonescu ce vrea si fonfaitul huzureste?Stii ce functii mai are presedintele tarii?
Nu doar ca-mi permit sa ma leg de fonfaitul idiot dar daca spui ca nu are nici o putere cum isi permite el sa se creada rege(unde-i este tronul?),sa stabileasca succesori la tron(care tron?),..............Adica sa faca imbecilitati d-astea demne de fonfait?Acolo are putere?Sa ne pupe-n dos cu casa lui regala cu tot si mai ales cu sustinatorii lui,putini,extrem de putini,pentru ca lumea stie ce inseamna fonfaitul.NIMIC.ZERO.UN JEG.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 11:07

De la: gabigabi, la data 2010-07-02 10:47:06
De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:07:08

"Nihil sine Deo!"

Stai linistita,nu-mi purta mie de grija,stii ca doar cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
.....da-mi voie sa-ti dau un sfat : ai grija ce spui ca ti se pune pe nota de plata !

EU
Pagini: << 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: