sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:26
De la: vasile_vali, la data 2010-06-24 14:56:30De la: eugenb, la data 2010-06-24 09:22:16Am ajuns eu REPUBLICAN sa le arat celor care se dau MONARHISTI cum ar fi trebuit sa-si "valorifice marfa".
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/06/19/GA20100...
Ati fi putut gasi "site" de mai sus si v-ati fi laudat cu el. Dar asta o faceati ... numai daca erati cu adevarat MONARHISTI. Dar nu sunteti, din cate vad eu. Numai "gura" este de voi. Numai ca sa fiti "contra" REPUBLICANILOR. Ar fi trebuit sa faceti ... "sapaturi" pentru a dovedi la toata lumea cum este vazuta Perechea Duda in viziunea Caselor Regale Europene (si nu numai), dar n-ati facut acest lucru si eu m-am cam plictisit sa va invat ce trebuia sa faceti de fapt.
Si o ultima remarca :
Cat am privit fotografiilor de la Nunta ... n-am gasit "Perechea Duda". De ce oare ?! Se vede ca MONARHISTII nu prea au cu ce se mandri la aceasta Nunta Suedeza, in afara de faimosul DAR - care are o singura calitate ... este "discret". Atat de discret ca nici nu l-au bagat in seama suedezii. Cadoul este un ... "simbol", dar se vede ca suedezii preferau ceva mai ... "consistent" (criza asta este de vina,precis). Vom astepta urmatoarea Nunta (a celor din Monaco), poate acolo vor avea mai mult noroc "printisorii" nostri.
Gresesti, nu avem noi, monarhistii, intentia de a va face pe voi -republicanii convinsi- sa va clintiti parelile! In fond, e optiunea voastra fata de care nu am nicio obiectie! Pana la urma, oricate argumente pro-monarhie as aduce, tie si alorlalti, tot nu v-as puntea clinti parerile bine inradacinate de pcr si de puii lui transformati azi in capitalisti! Degeaba o sa incerci sa-mi "demonstrezi" altceva: ba ca erai prea mic, ba ca erai prea mare, ba ca stii istorie, ba ca nu stii istorie etc, samd. O singura informatie: la 30 dec. 1947 Regele era iubit de popor intr-o proportie de peste 80 %, proportia fiind acum de 4-5%. Ce s-o fi intamplat intre timp...?
Deci, cauta ce vrei, dar lasa-ma sa cred in ce vreau si in cine vreau! Iti promit acelasi tratament...
"Nihil sine Deo!"
TU, ARGUMENTE? Tu nu te obosesti sa cauti pe net si sa faci copy -paste ca alti participanti la discutie!
Tu ii tragi cu parerile tale si cu corectitudinea gramaticala!
A si cu arhiva statului la care ai acces!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:34
De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
1) N-am fost membru pcr, eram prea mic..;
2) Monarhist sunt de cand ascultam "Europa Libera" si mesajele MSR Mihai I, de prin '85; nu-mi cere sa-ti explic cum un fiu de taran a "trecut" de la "republicanism" la monarhism, pentru ca nu pot sa-ti raspund exact, e o chestie de mandrie nationala, patriotism [ata cat pot fi eu de patriot], nostalgie dupa Romania Regala - o forta a Europei de atunci, respect pentru valorile perene ale Romaniei si altele.
3) Aici o sa ma repet: nu incerc eu sa atrag prozeliti de partea Monarhiei, nu avem aceeasi cultura politica/istorica, nu am am trait in aceeasi perioada, poate nu am avut unii dintre noi inaintasi-soldati in Armata Regala a Romaniei...Insa ma supara contraatacurile asa-zisilor republicani, care incearca cu vreun copy-paste sa denigreze ceea ce nici comunistii nu au reusit: demonizarea Monarhiei...
"Nihil sine Deo!"
Macar,noi cei care facem copy-paste de pe net ,incercam sa aducem argumente in favoarea opiniei noastre! Tu ce faci? Cauti prin dictionare cuvinte mai academice ,faci o ciorna,o corectezi ,si apoi o scrii pe net!
Ti-am zis de mai multe ori sa vii cu argumentele alea din arhiva aia a ta! NIMIC,NIENTE,NADA,NOTHING.....
Raporteaza abuz de limbaj
|
gbispas
688 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 16:15
De la: sirboby, la data 2010-06-27 15:26:35De la: vasile_vali, la data 2010-06-24 14:56:30De la: eugenb, la data 2010-06-24 09:22:16Am ajuns eu REPUBLICAN sa le arat celor care se dau MONARHISTI cum ar fi trebuit sa-si "valorifice marfa".
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/gallery/2010/06/19/GA20100...
Ati fi putut gasi "site" de mai sus si v-ati fi laudat cu el. Dar asta o faceati ... numai daca erati cu adevarat MONARHISTI. Dar nu sunteti, din cate vad eu. Numai "gura" este de voi. Numai ca sa fiti "contra" REPUBLICANILOR. Ar fi trebuit sa faceti ... "sapaturi" pentru a dovedi la toata lumea cum este vazuta Perechea Duda in viziunea Caselor Regale Europene (si nu numai), dar n-ati facut acest lucru si eu m-am cam plictisit sa va invat ce trebuia sa faceti de fapt.
Si o ultima remarca :
Cat am privit fotografiilor de la Nunta ... n-am gasit "Perechea Duda". De ce oare ?! Se vede ca MONARHISTII nu prea au cu ce se mandri la aceasta Nunta Suedeza, in afara de faimosul DAR - care are o singura calitate ... este "discret". Atat de discret ca nici nu l-au bagat in seama suedezii. Cadoul este un ... "simbol", dar se vede ca suedezii preferau ceva mai ... "consistent" (criza asta este de vina,precis). Vom astepta urmatoarea Nunta (a celor din Monaco), poate acolo vor avea mai mult noroc "printisorii" nostri.
Gresesti, nu avem noi, monarhistii, intentia de a va face pe voi -republicanii convinsi- sa va clintiti parelile! In fond, e optiunea voastra fata de care nu am nicio obiectie! Pana la urma, oricate argumente pro-monarhie as aduce, tie si alorlalti, tot nu v-as puntea clinti parerile bine inradacinate de pcr si de puii lui transformati azi in capitalisti! Degeaba o sa incerci sa-mi "demonstrezi" altceva: ba ca erai prea mic, ba ca erai prea mare, ba ca stii istorie, ba ca nu stii istorie etc, samd. O singura informatie: la 30 dec. 1947 Regele era iubit de popor intr-o proportie de peste 80 %, proportia fiind acum de 4-5%. Ce s-o fi intamplat intre timp...?
Deci, cauta ce vrei, dar lasa-ma sa cred in ce vreau si in cine vreau! Iti promit acelasi tratament...
"Nihil sine Deo!"
TU, ARGUMENTE? Tu nu te obosesti sa cauti pe net si sa faci copy -paste ca alti participanti la discutie!
Tu ii tragi cu parerile tale si cu corectitudinea gramaticala!
A si cu arhiva statului la care ai acces!
Iti spun sincer ca ma distrez de fiecare data vazand ca nu ai ce spune si mi-e mila de tine cum te zbati sa scoti niste aberatii ce tie iti par interesante.Intamplarea face ca eu O SINGURA DATA am citat ceva pe aici si atunci a fost DE PE SITE-UL INCHINAT FAMILIEI REGALE( www.familiaregala.ro).Daca gasesti altceva sa ma anunti si pe mine.O singura data am dat copy/paste si asta s-a intamplat sa fie de pe site-ul ce l-am spus.Daca tu detii informatii ca ar apartine arhivelor statului,nu te contrazic.Nu ma bag in polemica acolo unde nu stiu despre ce este vorba.
iti dau un sfat,insa,sa stii ca oricat ai incerca sa treci de bariera polemicii de duzina sau a demagogiei de mahala,nu te mai chinui,nu o sa reusesti niciodata.Nu te lasa faptele si aceste fapte din pacate pt tine nu le poti falsifica decat din cuvinte scoase din burta,asa cum faci de fiecare data.D-aia atunci cand ti se prezinta fapte o dai din gard in gard si incerci sa scapi cumva.E penibil,sa stii,chiar daca nu o sa accepti asta.
EU
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:11
Iti spun sincer ca ma distrez de fiecare data vazand ca nu ai ce spune si mi-e mila de tine cum te zbati sa scoti niste aberatii ce tie iti par interesante.Intamplarea face ca eu O SINGURA DATA am citat ceva pe aici si atunci a fost DE PE SITE-UL INCHINAT FAMILIEI REGALE( www.familiaregala.ro).Daca gasesti altceva sa ma anunti si pe mine.O singura data am dat copy/paste si asta s-a intamplat sa fie de pe site-ul ce l-am spus.Daca tu detii informatii ca ar apartine arhivelor statului,nu te contrazic.Nu ma bag in polemica acolo unde nu stiu despre ce este vorba.
iti dau un sfat,insa,sa stii ca oricat ai incerca sa treci de bariera polemicii de duzina sau a demagogiei de mahala,nu te mai chinui,nu o sa reusesti niciodata.Nu te lasa faptele si aceste fapte din pacate pt tine nu le poti falsifica decat din cuvinte scoase din burta,asa cum faci de fiecare data.D-aia atunci cand ti se prezinta fapte o dai din gard in gard si incerci sa scapi cumva.E penibil,sa stii,chiar daca nu o sa accepti asta.[/quote]
Gabi eu nu am vazut argumente promonarhie de la Vasile-Vali! NICI MACAR COPY-PASTE NU FACE! Dar se lauda ca ,,oricate argumente pro monarhie ar aduce,noi ,,prostii de republicani'' tot la parerea noastra ramanem!''
Ce e rau din a copia ceva de pe un site si al pune aici in favoarea parerii tale?Dupa parerea mea arata ca te intereseaza subiectul!
|
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:40
De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Iti spun sincer ca ma distrez de fiecare data vazand ca nu ai ce spune si mi-e mila de tine cum te zbati sa scoti niste aberatii ce tie iti par interesante.Intamplarea face ca eu O SINGURA DATA am citat ceva pe aici si atunci a fost DE PE SITE-UL INCHINAT FAMILIEI REGALE(www.familiaregala.ro).Daca gasesti altceva sa ma anunti si pe mine.O singura data am dat copy/paste si asta s-a intamplat sa fie de pe site-ul ce l-am spus.Daca tu detii informatii ca ar apartine arhivelor statului,nu te contrazic.Nu ma bag in polemica acolo unde nu stiu despre ce este vorba.
iti dau un sfat,insa,sa stii ca oricat ai incerca sa treci de bariera polemicii de duzina sau a demagogiei de mahala,nu te mai chinui,nu o sa reusesti niciodata.Nu te lasa faptele si aceste fapte din pacate pt tine nu le poti falsifica decat din cuvinte scoase din burta,asa cum faci de fiecare data.D-aia atunci cand ti se prezinta fapte o dai din gard in gard si incerci sa scapi cumva.E penibil,sa stii,chiar daca nu o sa accepti asta.
Gabi eu nu am vazut argumente promonarhie de la Vasile-Vali! NICI MACAR COPY-PASTE NU FACE! Dar se lauda ca ,,oricate argumente pro monarhie ar aduce,noi ,,prostii de republicani'' tot la parerea noastra ramanem!''
Ce e rau din a copia ceva de pe un site si al pune aici in favoarea parerii tale?Dupa parerea mea arata ca te intereseaza subiectul!  [/quote]
Pai lasa-l pe el cu nebunia lui,ce ma intereseaza pe mine cineva care nu are nici un pic de cunostinte si tot ce poate spune este ceva copiat si apoi redat intocmai.El nu face decat sa preia ideile altora si gandirea altora pentru ca nu e in stare sa aibe una proprie.Nu zice nimeni ca din cand in cand sa nu faci si asta in ideea de a intari cele spuse de tine,dar sa furi si sa redai..........nu e chiar genul meu.Imi place sa cred ca pot sa gandesc si singur si sa argumentez ceea ce spun.nenorocirea este cand vine cineva ca doamna proaspat mamica,care ii da intr-una cu demagogie pura si de neinteles,in conditiile in care nu spune nimic cu care sa-si argumenteze ideile.Adica sa vii si sa vorbesti despre politica si sa folosesti termeni precum TRADITIE,MANDRIE,ONAOARE,mai ales ultimul cuvant mi se pare ca trebuie sa fii cel putin senil sa-l folosesti vorbind despre politica in conditiile in care politica de cand a fost ea inventata si pana astazi,fara incetare numai de onorabilitate nu a avut parte.In politica au loc tot fel de jocuri de culise,indiferent ca este presedinte sau monarh.Toti,dar absolut toti sunt la fel.Chestia e ca pe presedinte il putem schimba,CA NU-I BATUT IN CUIE cu tocmai doamna respectiva spunea pe aici dar monarhul-DOAMNE APARA SI PAZESTE!
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:58
De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
2) Monarhist sunt de cand ascultam "Europa Libera" si mesajele MSR Mihai I, de prin '85; nu-mi cere sa-ti explic cum un fiu de taran a "trecut" de la "republicanism" la monarhism, pentru ca nu pot sa-ti raspund exact, e o chestie de mandrie nationala, patriotism [ata cat pot fi eu de patriot], nostalgie dupa Romania Regala - o forta a Europei de atunci, respect pentru valorile perene ale Romaniei si altele.
3) Aici o sa ma repet: nu incerc eu sa atrag prozeliti de partea Monarhiei, nu avem aceeasi cultura politica/istorica, nu am am trait in aceeasi perioada, poate nu am avut unii dintre noi inaintasi-soldati in Armata Regala a Romaniei...Insa ma supara contraatacurile asa-zisilor republicani, care incearca cu vreun copy-paste sa denigreze ceea ce nici comunistii nu au reusit: demonizarea Monarhiei...
"Nihil sine Deo!"
 Vali, esti bine ? s-a anuntat ca vine Dunarea mare pe tronsonul Braila- Galati ! multa sanatate iti doresc si, Dumnezeu sa te apere !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:04
De la: gbispas, la data 2010-06-27 17:40:08De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Iti spun sincer ca ma distrez de fiecare data vazand ca nu ai ce spune si mi-e mila de tine cum te zbati sa scoti niste aberatii ce tie iti par interesante.Intamplarea face ca eu O SINGURA DATA am citat ceva pe aici si atunci a fost DE PE SITE-UL INCHINAT FAMILIEI REGALE(www.familiaregala.ro).Daca gasesti altceva sa ma anunti si pe mine.O singura data am dat copy/paste si asta s-a intamplat sa fie de pe site-ul ce l-am spus.Daca tu detii informatii ca ar apartine arhivelor statului,nu te contrazic.Nu ma bag in polemica acolo unde nu stiu despre ce este vorba.
Ce e rau din a copia ceva de pe un site si al pune aici in favoarea parerii tale?Dupa parerea mea arata ca te intereseaza subiectul!
Pai lasa-l pe el cu nebunia lui,ce ma intereseaza pe mine cineva care nu are nici un pic de cunostinte si tot ce poate spune este ceva copiat si apoi redat intocmai.El nu face decat sa preia ideile altora si gandirea altora pentru ca nu e in stare sa aibe una proprie.Nu zice nimeni ca din cand in cand sa nu faci si asta in ideea de a intari cele spuse de tine,dar sa furi si sa redai..........nu e chiar genul meu.Imi place sa cred ca pot sa gandesc si singur si sa argumentez ceea ce spun.nenorocirea este cand vine cineva ca doamna proaspat mamica,care ii da intr-una cu demagogie pura si de neinteles,in conditiile in care nu spune nimic cu care sa-si argumenteze ideile.Adica sa vii si sa vorbesti despre politica si sa folosesti termeni precum TRADITIE,MANDRIE,ONAOARE,mai ales ultimul cuvant mi se pare ca trebuie sa fii cel putin senil sa-l folosesti vorbind despre politica in conditiile in care politica de cand a fost ea inventata si pana astazi,fara incetare numai de onorabilitate nu a avut parte.In politica au loc tot fel de jocuri de culise,indiferent ca este presedinte sau monarh.Toti,dar absolut toti sunt la fel.Chestia e ca pe presedinte il putem schimba,CA NU-I BATUT IN CUIE cu tocmai doamna respectiva spunea pe aici dar monarhul-DOAMNE APARA SI PAZESTE![/quote]
ihim ! si pe presedintele Ceausescu l-am "schimbat " cu sila si cu forta, ca daca era dupa el .....si, vrei sa-ti dau o veste proasta ? nici cu Actualul nu mi-e rusine.....tare mi-e ca si asta si-o cere !
|
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:18
De la: gabigabi, la data 2010-06-27 18:04:17De la: gbispas, la data 2010-06-27 17:40:08De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Pai lasa-l pe el cu nebunia lui,ce ma intereseaza pe mine cineva care nu are nici un pic de cunostinte si tot ce poate spune este ceva copiat si apoi redat intocmai.El nu face decat sa preia ideile altora si gandirea altora pentru ca nu e in stare sa aibe una proprie.Nu zice nimeni ca din cand in cand sa nu faci si asta in ideea de a intari cele spuse de tine,dar sa furi si sa redai..........nu e chiar genul meu.Imi place sa cred ca pot sa gandesc si singur si sa argumentez ceea ce spun.nenorocirea este cand vine cineva ca doamna proaspat mamica,care ii da intr-una cu demagogie pura si de neinteles,in conditiile in care nu spune nimic cu care sa-si argumenteze ideile.Adica sa vii si sa vorbesti despre politica si sa folosesti termeni precum TRADITIE,MANDRIE,ONAOARE,mai ales ultimul cuvant mi se pare ca trebuie sa fii cel putin senil sa-l folosesti vorbind despre politica in conditiile in care politica de cand a fost ea inventata si pana astazi,fara incetare numai de onorabilitate nu a avut parte.In politica au loc tot fel de jocuri de culise,indiferent ca este presedinte sau monarh.Toti,dar absolut toti sunt la fel.Chestia e ca pe presedinte il putem schimba,CA NU-I BATUT IN CUIE cu tocmai doamna respectiva spunea pe aici dar monarhul-DOAMNE APARA SI PAZESTE!
ihim ! si pe presedintele Ceausescu l-am "schimbat " cu sila si cu forta, ca daca era dupa el .....si, vrei sa-ti dau o veste proasta ? nici cu Actualul nu mi-e rusine.....tare mi-e ca si asta si-o cere !  [/quote]
Daca e sa vorbim de cazuri extreme,asa este,dar dictatura a fost si cand era Ferdinand si pe vremea lui carol al doilea si in a lui fonfaila.Avem mai multi dictatori regi decat presedinti.
EU
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:16
De la: gabigabi, la data 2010-06-27 17:58:39De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
"Nihil sine Deo!"
Vali, esti bine ? s-a anuntat ca vine Dunarea mare pe tronsonul Braila- Galati ! multa sanatate iti doresc si, Dumnezeu sa te apere !
Multumesc, Gabi! Sunt bine, stau "pe deal" cum se spune, cam la vreo 40 m de nivelul actual - crescut- al Dunarii. A inundat Faleza [azi am vazut-o] si sunt in pericol casele din Valea Orasului. Inca vreo 2 m si o sa fie prapad...D-zeu sa-i pazeasca pe convivii mei de acolo! Toate cele bune monarhistilor, ORIUNDE S-AR AFLA EI!
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:23
De la: gbispas, la data 2010-06-27 17:40:08De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Pai lasa-l pe el cu nebunia lui,ce ma intereseaza pe mine cineva care nu are nici un pic de cunostinte si tot ce poate spune este ceva copiat si apoi redat intocmai.El nu face decat sa preia ideile altora si gandirea altora pentru ca nu e in stare sa aibe una proprie.Nu zice nimeni ca din cand in cand sa nu faci si asta in ideea de a intari cele spuse de tine,dar sa furi si sa redai..........nu e chiar genul meu.Imi place sa cred ca pot sa gandesc si singur si sa argumentez ceea ce spun.nenorocirea este cand vine cineva ca doamna proaspat mamica,care ii da intr-una cu demagogie pura si de neinteles,in conditiile in care nu spune nimic cu care sa-si argumenteze ideile.Adica sa vii si sa vorbesti despre politica si sa folosesti termeni precum TRADITIE,MANDRIE,ONAOARE,mai ales ultimul cuvant mi se pare ca trebuie sa fii cel putin senil sa-l folosesti vorbind despre politica in conditiile in care politica de cand a fost ea inventata si pana astazi,fara incetare numai de onorabilitate nu a avut parte.In politica au loc tot fel de jocuri de culise,indiferent ca este presedinte sau monarh.Toti,dar absolut toti sunt la fel.Chestia e ca pe presedinte il putem schimba,CA NU-I BATUT IN CUIE cu tocmai doamna respectiva spunea pe aici dar monarhul-DOAMNE APARA SI PAZESTE![/quote]
Bai revarsatule peste centura, du-te si te controleaza mai intai tu la psihiatru, obezule! Si daca scapi, desi nu cred, treci pe la d-na invatatoare, analfabetule imbuibat, sa mai iei lectii de gramatica lb. romane! romana, nebunule periculos!
PS: Pentru nebunii agramati, nu se cade sa-mi "stric orzul pe gaste" = argumente "pro" sau "anti", oricum nu pricep nimic, nici lb. romana n-o cunosc...
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:33
De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Ce e rau din a copia ceva de pe un site si al pune aici in favoarea parerii tale?Dupa parerea mea arata ca te intereseaza subiectul!  [/quote]
Demnule urmas al lui Gheorghiu-Dej, te inteleg perfect! Esti republican, ceea ce nu ma deranjeaza, dar ma deranjeaza staruinta ta in ce?: sa te fac eu monarhist? Baiete, esti ceea ce esti si gata, ti-ai atins limitele, pastreaza-te viu in vremuri de criza! economica Ce te mai intereseaza argumentele sau lipsa lor la mine in chestiunea monarhica? Fii fericit in trista ta viata fara perspectiva, asteapta-ti pensia si spera ca ai tai copii vor trai intr-o Tara normala!
PS: Speri degeaba..parerea mea! Doar a mea si te rog sa mi-o respecti! Si nu-mi mai pune "in pana" cuvinte pe care nu le-am scris - "prostii de republicani"!! Si mama mea e republicana, singura din toate rudele mele, dar e optiunea ei si ii respect optiunea, fara a fi mai putin mama mea!!!!!!!!!
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:46
De la: andrei68andrei, la data 2010-06-25 22:35:19De la: 9am178165, la data 2010-06-25 22:26:00De la: gbispas, la data 2010-06-25 22:14:56De la: 9am178165, la data 2010-06-25 19:28:45De la: 9am178165, la data 2010-06-25 18:38:24De la: adiovidiu, la data 2010-06-25 18:21:55De la: 9am178165, la data 2010-06-25 15:54:14De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:36:11Doamna "9am178165" ma asteptam sa nu puteti sa tineti pasul cu mine daca vine vorba sa va purtati ca o "doamna". Limba Romana este atat de usoara, frumoasa si placuta sa o vorbesti ... Numai cineva care a invatat-o de nevoie poate sa se impiedice in folosirea ei. Este adevarat are si anumite ... "ascunzisuri" care sunt adevarate ... "capcane", pentru cineva care numai la interpretarile din Limba Romana (sa se gandeasca la ele) nu are timp. Faptul ca dumneata incurci vorbirea in Limba Romana cu diferitele discutii purtate pe un post sau altul de televiziune, dovedeste ca dumneata le urmaresti. Eu din pacate nu le urmaresc ca sa stiu daca aveti dreptate sau nu. Cautati altceva ca aici nu este ceva care sa ma intereseze.
Cat despre tema pe care o scoateti inainte ca singura tema pe care o "stapaniti" cat de cat, iar ati dat gres ... Nu acesta este tema acestui topic ! Si nu ma intereseaza ca sa ma adancesc intr-o discutie pe aceasta tema. Daca va place atat de mult deschideti un topic cu aceasta tema si daca ma v-a pasiona voi intra si eu pe acel topic. Succes pe acel topic la userii !
Cat priveste tema "barfa" pe care incercati sa mi-o pasati mie iar ati gresit. Eu am facut sa demonstrez celorlalti useri ca aceasta tema ... va place si va pasioneaza. Daca va aduceti aminte (daca nu puteti sa cititi postarea mea respectiva (anterioara) ca veti ajunge sa vorbiti singura pentru ca veti reusi sa-i scoateti din sarite pe ceilalti useri, indiferent ca se dau republicani sau monarhisti. Deocamdata eu sunt singurul care iti mai tine "companie", dar nu stiu pana cand ... o sa mai rezist (ori dumneavoastra va veti da ... "jignita", ori eu ma voi plictisi de discutia cu dumnevoastra ... ). O zi placuta in continuare la toata lumea, indiferent daca sunteti(va dati) monarhisti sau republicani.
Iarasi incepeti cu "demonstratiile", domnule! Nu ati demonstrat nimic, doar ati postat niste aberatii pe care l-ati citit in Cac-Can! Probabil ca in urma acestori tipuri de lecturi va considerati atat de "literat" incat nu mai doriti sa va cobarati la nivelul meu!
V-am pus o intrebare la care as dori un raspuns!
Nimeni nu vrea sa coboare la nivelul tau,mai ales ca nu spui nimic,doar aberatii.Si cand nu ai mai avut replica,ai tacut si apoi ai inceput de la capat cu monarhia ta constitutionala cu parlamentul care alege primul ministru,......Ti s-a spus clar si fara echivoc ca ESTE ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE si chiar daca intelegi asta ii tot dai inainte ca o proasta.
Apoi spui ca vai draga ce strofocata esti tu,ca nu are nimeni respect pt fonfait&co.Dar tocmai tu esti prima care nu ai pic de respect fata de conducerea actuala a tarii.Care fie vorba intre noi face ceea ce trebuia facut de mult si foarte bine face ce face.Sa ai pretentii doar cand la randul tau esti in stare de ceea ce pretinzi.Pana atunci:MUCLES!
NICI UN OM CNSTIT DIN ACEASTA TARA NU POATE AVEA RESPECT PENTRU UN INDVID CARE PRIN FRAUDA, MITA, CARE PRIN METODE MAFIOTE SI INTERLOPE A ACAPARAT PUTEREA.
GUVERNUL HOT SI TALHAR IMPREUNA CU SECURISTUL CRIMINAL TRAIAN BASESCU SUNT PERSOANELE CELE MAI VREDNICE DE DISPRETUL NOSTRU, SUNT NISTE ESCROCI HOTI, MINCINOSI SI UNELTITORI CARE SI-AU PROPUS SA DISTRUGA ROMANIA.
"Ti s-a spus clar si fara echivoc ca ESTE ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE si chiar daca intelegi asta ii tot dai inainte ca o proasta"
Poftim, mai securistule?! Cine mi-a spus? Tu? Tu nu cunosti chetiuni elementare legate de organizarea statelor! Vorbesti ca un securist si probabil ca asta si esti! Plin de tupeu si cu gura mare!
Nu stiu cine iti da tie ordinele, dar cu mine nu merge, prietene cu trese pe umar!
Eu ti-am spus fraiero.Si ti-am si argumentat pana n-ai mai avut ce sa spui.
Apropos,asa-i ca te oftici de moarte ca fonfaitul ala idiot si care n-are nici o treaba cu conducerea unei familii,daramite a unei tari(e atat de prost ca-l ducea ta-su la femei,el nu era in stare:)):)))nu e la putere si ca la putere se afla unii care merita din plin acest liucru?Pana si acum doar pura demagogie e de capul tau.Ai vreo dovada clara si fara echivoc la afirmatiile ce le aduci.JUR,daca ai sau le are cineva eu ma duc si depun plangere impotriva lui.Daca nu ai,mars inapoi in cotetul ala mic si jegos al tau,mama denaturata ce esti.In loc sa ai grija de copilul ala sa creasca(tu ziceai pe aici ca ai nascut si creste) tu stai la computer.Vezi,d-aia nu-ti mai da statul ajutor maternal(de fapt si d-aia faci istericale ca o tampita) ca in loc sa stai sa ai grija de copil,tu stai pe internet.BRAVO BASESCU,BRAVO BOC,ma bucur nespus ca nu mai ia din banii mei sa plateasca ajutoare uneia ca tine.Daca vrei copii,crete-i,nu sta cu mana intinsa ca o miloaga,chiar daca asta esti.
Pe tine te-a intrebat cineva ceva, mai ordinarule? Vagabond ordinar ce esti! Du-te si linge mai departe posterioarele sefilor tai! Milogi sunteti voi, mai securistilor, ca nu faceti nimic pt. salariile voastre, doar stati cu mana intansa si injurati.
Un profesor e mai valoros decat 300 dintre voi, iar un medic decat 1000, mai mancatori de bani publici si de rahat basescian!
Ce mai, ai turbat ca vorbesc despre securisti! Taci si inghite, tablagiule, ca de 60 de ani va hraniti din seva poporului fara sa dati nimic in schimb, trantori si paraziti ce sunteti!!!!
Adiovidiu eugenb sau gbispas nu ii da-ti proastei nici o replica , caci riscati sa se creada egalul vostru.Nu vedeti ca e dusa si nici medicii aia carora le tine ea partea asa de mult nu o mai pot ajuta.Sa fim seriosi,proasta care se crede desteapta este in ipostaza celui care crede ca prin masturbare face sex cu cine vrea.E nebuna,nu se merita sa putam discutii cu miloagele ce-si plang frustarile pe aici cand copii le plang in patutz.
Bai putzulica, inainte de a jigni pe cineva, mai ales ca e o femeie, du-te si bate-l/o pe cel/cea care ti-a fost invatator/oare, ca te-a trecut clasa a IV-a, facandu-te sa crezi ca ai si meritat! Tie nu ti-e rusine sa faci pe cineva prost, cand scrisul tau te arata ce copil prost esti? Si inca unul periculos de prost!
"Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro
1159 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:49
MONARHIE  MONARHIE
pai ce ati vrea, ha?
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 22:54
De la: eugenb, la data 2010-06-25 21:59:47De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35
"Nihil sine Deo!"
1) Am inteles !
2) Accept explicatia, cu unele rezerve (neimportante pentru discutia asta) !
3) Sunt de acord cu punctul dumneavoastra de vedere in legatura cu unii din "useri" care nu fac distinctia intre ce a fost, ce este si ce va fi ... si va respect pozitia pe care o aveti !
Multumesc !
Cu placere! Voi sta si altadata sa explic celor care chiar vor sa stie cate ceva despre Monarhie si de relatia mea cu ea, dar cu o singura conditie: respect pentru parerile mele, pe care mi le-am format in timp, cu rabdare si ceva pasiune. E mult? Promit reciprocitate.
"Nihil sine Deo!
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 23:06
De la: 9am178161, la data 2010-06-23 07:30:36Aici stam noi romanii extrem de prost.Ne pricepem la toate.Inainte de a va pronunta impotriva monarhiei ar trebui sa mai puneti mina pe carti si sa va documentati.
Va dau perfecta dreptate sitmate domn.Nu este un raspuns la ceea ce ati scris dumneavoastra despre casatoria principesei Margareta.Este un strigat impotriva celor care nu au inteles ,si nu vor intelege niciodata avantajul monarhiei constitutionale in fata republicii.
Stiti de ce noi romanii o ducem tare prost? Simplu! Prostimea a intrecut de mult masa critica in tara asta.
Corect verdict! Si stiti ca se prostimea se inmulteste precum iepurii, ca doar la facut copii nu-ti trebuie creier, ala e pentru crescut copii...Dar fara un model, ce ar trebui sa fie parintele, ce fel de cetateni vor deveni urmasii? La fel ca parintii, e atat de simplu!!!
"Nihil sine Deo!"
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:20
De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:23:07De la: gbispas, la data 2010-06-27 17:40:08De la: sirboby, la data 2010-06-27 17:11:25
Bai revarsatule peste centura, du-te si te controleaza mai intai tu la psihiatru, obezule! Si daca scapi, desi nu cred, treci pe la d-na invatatoare, analfabetule imbuibat, sa mai iei lectii de gramatica lb. romane! romana, nebunule periculos!
PS: Pentru nebunii agramati, nu se cade sa-mi "stric orzul pe gaste" = argumente "pro" sau "anti", oricum nu pricep nimic, nici lb. romana n-o cunosc...
"Nihil sine Deo!"[/quote]
ba nume de sluga si caracter pe masura vezi ba ca te ia apa.Ai uitat sa-mi spui in care poza ai observat tu ca sunt obez.Sau te oftici ca in comparatie cu tine pe langa ca manac mai sanatos eu mai fac si miscare.Cand spun miscare ma refer ca eu fac sport,merg,ma plimb prin lume,in comparatie cu tine care nici la sapa nu esti bun,sclav infantil.
ma distreaza la culme mesajele tale si te compatimesc,asa cum am mai spus.Dar fii pe pace,nu doar mesajele tale sunt pe post de hartie igienica asa cum va e si creierul.Cel mai mult ma bucur cand vad ca tabara monarhistilor numara doar imbecili.Nici nu s-ar putea altfel,dealtfel.
EU
|
andrei68andrei
52 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 14:51
De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:46:06De la: andrei68andrei, la data 2010-06-25 22:35:19De la: 9am178165, la data 2010-06-25 22:26:00De la: gbispas, la data 2010-06-25 22:14:56De la: 9am178165, la data 2010-06-25 19:28:45De la: 9am178165, la data 2010-06-25 18:38:24De la: adiovidiu, la data 2010-06-25 18:21:55De la: 9am178165, la data 2010-06-25 15:54:14De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:36:11Doamna "9am178165" ma asteptam sa nu puteti sa tineti pasul cu mine daca vine vorba sa va purtati ca o "doamna". Limba Romana este atat de usoara, frumoasa si placuta sa o vorbesti ... Numai cineva care a invatat-o de nevoie poate sa se impiedice in folosirea ei. Este adevarat are si anumite ... "ascunzisuri" care sunt adevarate ... "capcane", pentru cineva care numai la interpretarile din Limba Romana (sa se gandeasca la ele) nu are timp. Faptul ca dumneata incurci vorbirea in Limba Romana cu diferitele discutii purtate pe un post sau altul de televiziune, dovedeste ca dumneata le urmaresti. Eu din pacate nu le urmaresc ca sa stiu daca aveti dreptate sau nu. Cautati altceva ca aici nu este ceva care sa ma intereseze.
Cat despre tema pe care o scoateti inainte ca singura tema pe care o "stapaniti" cat de cat, iar ati dat gres ... Nu acesta este tema acestui topic ! Si nu ma intereseaza ca sa ma adancesc intr-o discutie pe aceasta tema. Daca va place atat de mult deschideti un topic cu aceasta tema si daca ma v-a pasiona voi intra si eu pe acel topic. Succes pe acel topic la userii !
Cat priveste tema "barfa" pe care incercati sa mi-o pasati mie iar ati gresit. Eu am facut sa demonstrez celorlalti useri ca aceasta tema ... va place si va pasioneaza. Daca va aduceti aminte (daca nu puteti sa cititi postarea mea respectiva (anterioara) ca veti ajunge sa vorbiti singura pentru ca veti reusi sa-i scoateti din sarite pe ceilalti useri, indiferent ca se dau republicani sau monarhisti. Deocamdata eu sunt singurul care iti mai tine "companie", dar nu stiu pana cand ... o sa mai rezist (ori dumneavoastra va veti da ... "jignita", ori eu ma voi plictisi de discutia cu dumnevoastra ... ). O zi placuta in continuare la toata lumea, indiferent daca sunteti(va dati) monarhisti sau republicani.
Iarasi incepeti cu "demonstratiile", domnule! Nu ati demonstrat nimic, doar ati postat niste aberatii pe care l-ati citit in Cac-Can! Probabil ca in urma acestori tipuri de lecturi va considerati atat de "literat" incat nu mai doriti sa va cobarati la nivelul meu!
Nimeni nu vrea sa coboare la nivelul tau,mai ales ca nu spui nimic,doar aberatii.Si cand nu ai mai avut replica,ai tacut si apoi ai inceput de la capat cu monarhia ta constitutionala cu parlamentul care alege primul ministru,......Ti s-a spus clar si fara echivoc ca ESTE ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE si chiar daca intelegi asta ii tot dai inainte ca o proasta.
Apoi spui ca vai draga ce strofocata esti tu,ca nu are nimeni respect pt fonfait&co.Dar tocmai tu esti prima care nu ai pic de respect fata de conducerea actuala a tarii.Care fie vorba intre noi face ceea ce trebuia facut de mult si foarte bine face ce face.Sa ai pretentii doar cand la randul tau esti in stare de ceea ce pretinzi.Pana atunci:MUCLES!
NICI UN OM CNSTIT DIN ACEASTA TARA NU POATE AVEA RESPECT PENTRU UN INDVID CARE PRIN FRAUDA, MITA, CARE PRIN METODE MAFIOTE SI INTERLOPE A ACAPARAT PUTEREA.
GUVERNUL HOT SI TALHAR IMPREUNA CU SECURISTUL CRIMINAL TRAIAN BASESCU SUNT PERSOANELE CELE MAI VREDNICE DE DISPRETUL NOSTRU, SUNT NISTE ESCROCI HOTI, MINCINOSI SI UNELTITORI CARE SI-AU PROPUS SA DISTRUGA ROMANIA.
"Ti s-a spus clar si fara echivoc ca ESTE ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE si chiar daca intelegi asta ii tot dai inainte ca o proasta"
Poftim, mai securistule?! Cine mi-a spus? Tu? Tu nu cunosti chetiuni elementare legate de organizarea statelor! Vorbesti ca un securist si probabil ca asta si esti! Plin de tupeu si cu gura mare!
Nu stiu cine iti da tie ordinele, dar cu mine nu merge, prietene cu trese pe umar!
Apropos,asa-i ca te oftici de moarte ca fonfaitul ala idiot si care n-are nici o treaba cu conducerea unei familii,daramite a unei tari(e atat de prost ca-l ducea ta-su la femei,el nu era in stare:)):)))nu e la putere si ca la putere se afla unii care merita din plin acest liucru?Pana si acum doar pura demagogie e de capul tau.Ai vreo dovada clara si fara echivoc la afirmatiile ce le aduci.JUR,daca ai sau le are cineva eu ma duc si depun plangere impotriva lui.Daca nu ai,mars inapoi in cotetul ala mic si jegos al tau,mama denaturata ce esti.In loc sa ai grija de copilul ala sa creasca(tu ziceai pe aici ca ai nascut si creste) tu stai la computer.Vezi,d-aia nu-ti mai da statul ajutor maternal(de fapt si d-aia faci istericale ca o tampita) ca in loc sa stai sa ai grija de copil,tu stai pe internet.BRAVO BASESCU,BRAVO BOC,ma bucur nespus ca nu mai ia din banii mei sa plateasca ajutoare uneia ca tine.Daca vrei copii,crete-i,nu sta cu mana intinsa ca o miloaga,chiar daca asta esti.
Pe tine te-a intrebat cineva ceva, mai ordinarule? Vagabond ordinar ce esti! Du-te si linge mai departe posterioarele sefilor tai! Milogi sunteti voi, mai securistilor, ca nu faceti nimic pt. salariile voastre, doar stati cu mana intansa si injurati.
Un profesor e mai valoros decat 300 dintre voi, iar un medic decat 1000, mai mancatori de bani publici si de rahat basescian!
Ce mai, ai turbat ca vorbesc despre securisti! Taci si inghite, tablagiule, ca de 60 de ani va hraniti din seva poporului fara sa dati nimic in schimb, trantori si paraziti ce sunteti!!!!
Adiovidiu eugenb sau gbispas nu ii da-ti proastei nici o replica , caci riscati sa se creada egalul vostru.Nu vedeti ca e dusa si nici medicii aia carora le tine ea partea asa de mult nu o mai pot ajuta.Sa fim seriosi,proasta care se crede desteapta este in ipostaza celui care crede ca prin masturbare face sex cu cine vrea.E nebuna,nu se merita sa putam discutii cu miloagele ce-si plang frustarile pe aici cand copii le plang in patutz.
Bai putzulica, inainte de a jigni pe cineva, mai ales ca e o femeie, du-te si bate-l/o pe cel/cea care ti-a fost invatator/oare, ca te-a trecut clasa a IV-a, facandu-te sa crezi ca ai si meritat! Tie nu ti-e rusine sa faci pe cineva prost, cand scrisul tau te arata ce copil prost esti? Si inca unul periculos de prost!
"Nihil sine Deo!"
Ba' TBC-ist janghinos si mai ales fara creier,tu vorbesti ba de sanatate cand tu stai in fumul ce vine de la combinatul ala mamut?Cat de mari iti sunt gaurile in plamani ba bighidiu bolnav,mai ales ca zici ca tu stai sus,adica acolo unde se duce de fiecare data fumul din combinat cand bate vantul dinspre el?
Tu vorbesti de grseli gramaticale?HO!Pai ce inseamna ma CE/CEA,in limba romana?De fapt tu te crezi la curu' boilor,acolo unde esti obisnuit si-ti petreci cel mai mult timp si acolo asa se spune,HAIS si CEA,deci te inteleg.
TBC-ist imputit!
|
adiovidiu
82 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 15:24
De la: andrei68andrei, la data 2010-06-28 14:51:17De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:46:06De la: andrei68andrei, la data 2010-06-25 22:35:19De la: 9am178165, la data 2010-06-25 22:26:00De la: gbispas, la data 2010-06-25 22:14:56De la: 9am178165, la data 2010-06-25 19:28:45De la: 9am178165, la data 2010-06-25 18:38:24De la: adiovidiu, la data 2010-06-25 18:21:55De la: 9am178165, la data 2010-06-25 15:54:14De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:36:11Doamna "9am178165" ma asteptam sa nu puteti sa tineti pasul cu mine daca vine vorba sa va purtati ca o "doamna". Limba Romana este atat de usoara, frumoasa si placuta sa o vorbesti ... Numai cineva care a invatat-o de nevoie poate sa se impiedice in folosirea ei. Este adevarat are si anumite ... "ascunzisuri" care sunt adevarate ... "capcane", pentru cineva care numai la interpretarile din Limba Romana (sa se gandeasca la ele) nu are timp. Faptul ca dumneata incurci vorbirea in Limba Romana cu diferitele discutii purtate pe un post sau altul de televiziune, dovedeste ca dumneata le urmaresti. Eu din pacate nu le urmaresc ca sa stiu daca aveti dreptate sau nu. Cautati altceva ca aici nu este ceva care sa ma intereseze.
"Nihil sine Deo!"
Ba' TBC-ist janghinos si mai ales fara creier,tu vorbesti ba de sanatate cand tu stai in fumul ce vine de la combinatul ala mamut?Cat de mari iti sunt gaurile in plamani ba bighidiu bolnav,mai ales ca zici ca tu stai sus,adica acolo unde se duce de fiecare data fumul din combinat cand bate vantul dinspre el?
Tu vorbesti de grseli gramaticale?HO!Pai ce inseamna ma CE/CEA,in limba romana?De fapt tu te crezi la curu' boilor,acolo unde esti obisnuit si-ti petreci cel mai mult timp si acolo asa se spune,HAIS si CEA,deci te inteleg.
TBC-ist imputit!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 18:21
Da chiar asa,tocmai tu vorbesti de sanatate si de corp sanatos care inhalezi zilnic emanatiile din combinat?Pai tu ai cancerul si TBC-ul in tine de mult si ai tupeu sa vorbesti de altii.PLus ca nu esti in stare,ca fiecare dintre voi,sa spui de unde pana unde eu obez,care sunt sanatos tun.Eu sunt fost pilot de linie si cu sanatatea stau beton.Am 190 cm si 92 de kg.M-am lasat de aviatie din proprie initiativa pt ca vreau sa fiu acasa,in Romania,nu in Olanda unde am lucrat la KLM.Inca o data te rog sa numesti sau sa indici poza in care apar eu obez.Nu ca m-ar fi deranjat,chiar daca as fi fost,pana la urma important e sa am o viata frumoasa,atat cat este,decat sa fiu sclav pana la adanci batranete si sa fiu slab.
Dar asta va e trasatura definitorie,voi vorbiti ca sa nu fluierati,nu conteaza ca aberati si spuneti ineptii.Cine se aseamana se aduna si devin monarhisti de doi bani.Numai gura e de voi.Sa va spun si ce mai faceti voi cu gura?Mai ales sclavul de vasile,ala plin de TBC si cancer pulmonar.
EU
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 18:24
De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:16:06De la: gabigabi, la data 2010-06-27 17:58:39De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
"Nihil sine Deo!"
Multumesc, Gabi! Sunt bine, stau "pe deal" cum se spune, cam la vreo 40 m de nivelul actual - crescut- al Dunarii. A inundat Faleza [azi am vazut-o] si sunt in pericol casele din Valea Orasului. Inca vreo 2 m si o sa fie prapad...D-zeu sa-i pazeasca pe convivii mei de acolo! Toate cele bune monarhistilor, ORIUNDE S-AR AFLA EI!
"Nihil sine Deo!"
 te sarut ,Vali ! Dumnezeu cu voi !
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:00
De la: gabigabi, la data 2010-06-28 18:24:36De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:16:06De la: gabigabi, la data 2010-06-27 17:58:39De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
"Nihil sine Deo!"
"Nihil sine Deo!"
va aleg eu,tuturor monarhistilor,un loc cu lumina si verdeata.Sa va bucurati si voi.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:02
De la: gbispas, la data 2010-06-28 20:00:38De la: gabigabi, la data 2010-06-28 18:24:36De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:16:06De la: gabigabi, la data 2010-06-27 17:58:39De la: vasile_vali, la data 2010-06-25 14:24:35De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:14:06Domnule "vasile_vali" va inselati ! Aveti atatia care se dau "MONARHISTI" si care cauta sa-i convinga pe REPUBLICANI ca numai ei au dreptate. Ca de exemplu doamna de mai inainte. Daca-i luati la "puricat" tot ce a postat pana acum o sa vedeti daca am dreptate sau nu. Cat despre atitudinea "pro-monarhista" pe care o aveti ramane de vazut daca pe vremea comunistilor erati "MONARHIST". Eu cred ca nu. Ramane ca sa demonstrati ca erati si atunci ! Oricum n-ati trait sub conducerea Regelui ca sa o aveti din acea vreme, ci sub conducerea comunistilor ... Apropos, ati fost cumva si membru de partid comunist sau nu, asta ca sa avem o baza mai aproape de realitate despre cum ati devenit monarhist. Va rog sa ma credeti ca nu am intentia sa fac "misto" de cineva cu intrebarea pe care v-am pus-o ! Daca vreti sa-mi raspundeti la intrebare este foarte bine din punctul meu de vedere, daca nu ... este foarte bine, cred, pentru dumneata. Evitati alte intrebari care s-ar putea sa nu va placa ! Simplu, foarte simplu !
"Nihil sine Deo!"
"Nihil sine Deo!"
Va aleg eu,tuturor monarhistilor,un loc cu lumina si verdeata.Sa va bucurati si voi.Si sa-l luati si pe fonfait&familia,ca oricum sunt nefolositori si inutili pe lume.Ca si voi,dealtfel.
EU
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:12
De la: gbispas, la data 2010-06-28 18:21:54Da chiar asa,tocmai tu vorbesti de sanatate si de corp sanatos care inhalezi zilnic emanatiile din combinat?Pai tu ai cancerul si TBC-ul in tine de mult si ai tupeu sa vorbesti de altii.PLus ca nu esti in stare,ca fiecare dintre voi,sa spui de unde pana unde eu obez,care sunt sanatos tun.Eu sunt fost pilot de linie si cu sanatatea stau beton.Am 190 cm si 92 de kg.M-am lasat de aviatie din proprie initiativa pt ca vreau sa fiu acasa,in Romania,nu in Olanda unde am lucrat la KLM.Inca o data te rog sa numesti sau sa indici poza in care apar eu obez.Nu ca m-ar fi deranjat,chiar daca as fi fost,pana la urma important e sa am o viata frumoasa,atat cat este,decat sa fiu sclav pana la adanci batranete si sa fiu slab.
Dar asta va e trasatura definitorie,voi vorbiti ca sa nu fluierati,nu conteaza ca aberati si spuneti ineptii.Cine se aseamana se aduna si devin monarhisti de doi bani.Numai gura e de voi.Sa va spun si ce mai faceti voi cu gura?Mai ales sclavul de vasile,ala plin de TBC si cancer pulmonar.
Auzi pilotule, mai Swartznegger al aerului, ia zi, AI TUPEU SA TE ANGAJEZI PE F 16-URILE jafuri ale lui basescu?
Ei hai ca ai ocazia sa-ti demonstrezi superamoarea basesciana!!!!!
Daca accepti provocarea, si ne trimiti o poza intr-un jaf de F 16 d-ala de curand achizitionat si retehnologizat de sinistrul de la Cotroceni, inseamna ca-l iubesti cu adevarat!!!
Hai ca un barbat brava ca tine tre` sa faca o demonstratie de mai mare dragul!!!
Intre noi fie vorba, nu te superi: iti trece prin tartacuta ca-i putea ajunge la loc cu verdeata?!!!!!
Da` nu, tu tre` sa-si arati muschii si curajul! Sper sa nu ne dezamagesti!!!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:14
De la: andrei68andrei, la data 2010-06-28 14:51:17De la: vasile_vali, la data 2010-06-27 22:46:06De la: andrei68andrei, la data 2010-06-25 22:35:19De la: 9am178165, la data 2010-06-25 22:26:00De la: gbispas, la data 2010-06-25 22:14:56De la: 9am178165, la data 2010-06-25 19:28:45De la: 9am178165, la data 2010-06-25 18:38:24De la: adiovidiu, la data 2010-06-25 18:21:55De la: 9am178165, la data 2010-06-25 15:54:14De la: eugenb, la data 2010-06-24 15:36:11Doamna "9am178165" ma asteptam sa nu puteti sa tineti pasul cu mine daca vine vorba sa va purtati ca o "doamna". Limba Romana este atat de usoara, frumoasa si placuta sa o vorbesti ... Numai cineva care a invatat-o de nevoie poate sa se impiedice in folosirea ei. Este adevarat are si anumite ... "ascunzisuri" care sunt adevarate ... "capcane", pentru cineva care numai la interpretarile din Limba Romana (sa se gandeasca la ele) nu are timp. Faptul ca dumneata incurci vorbirea in Limba Romana cu diferitele discutii purtate pe un post sau altul de televiziune, dovedeste ca dumneata le urmaresti. Eu din pacate nu le urmaresc ca sa stiu daca aveti dreptate sau nu. Cautati altceva ca aici nu este ceva care sa ma intereseze.
"Nihil sine Deo!"
TBC-ist imputit!
Si tu ce ai, HEPATITA C? M-ai c-ai merita-o la ce scarbosenii iti ies din gura!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:33
De la: gbispas, la data 2010-06-26 22:20:57De la: 9am178165, la data 2010-06-26 21:42:21De la: gbispas, la data 2010-06-26 20:32:27De la: 9am178165, la data 2010-06-26 20:22:03De la: gbispas, la data 2010-06-26 20:12:26De la: 9am178165, la data 2010-06-26 19:05:41De la: gbispas, la data 2010-06-26 13:50:36Mda,e clar,nu vrei si nici nu poti sa intelegi.O sa te iau pe bucatele,poate asa merge mai bine.Ia spune-mi,daca azi ar fi un prost ca fonfaitul pe tron,cine l-ar opri pe basescu sa fie prim-ministru?In conditiile actuale,repet,cand aceeasi alianta ar fi facuta,adica PDL-UDMR.....Cam cine crezi tu ca ar fi ales de catre parlament ca prim-ministru?Si din indicatiile cui?
Tu care parte din "majoritatea se decide in Parlament si nu la Cotroceni" n-o intelegi? Actuala majoritate a fost facuta prin santaje apelandu-se fara scrupule la serviciile de informatii sau Parchet!
In momentul in care nu ar mai avea serviciile speciale in mana pe cine ar mai santaja basescu? Ba mai mult, Parlamentul ar avea control deplin asupra acestor servicii si le-ar putea obliga la o adica sa faca publice toate dosarele persoanelor publice din Romania!
Iar asa cum il numesti tu "fonfait" pe rege, poate ca altcineva cu un umor la fel de schiop ca si tine, te-ar putea numi si pe tine in fel si chip. Eu daca l-am numit pe basescu tradator si impostor este pentru ca m-am legat de comportamentul sau si nu de aspectul fizic ( si Slava Domnului as avea de ce sa ma leg ).
Cum crezi ca lipsit de Parchet si de serviciile secrete, un individ precum basescu care momentan se bucura de 15% incredere publica, ar mai putea forma un guvern de capul lui? Care Parlament nesantajat l-ar mai putea desemna ca premier?
Si sa presupunem prin absurd ca acest Parlament l-ar desemna premier; in conditiile in care s-ar apuca de facut porcariile pe care le-a facut impostorul pana acum, i s-ar retrage pur si simplu sprijinul politic si ar fi desemnat foarte simplu un alt premier care ar reusi sa castige increderea Parlamentului. Iar aceasta posibila schimbare s-ar face fara mare tam-tam, alegeri anticipate, referendum sau scandaluri publice.
Iti mai spun inca o data poate reusesti sa intelegi: PRIMUL MINISTRU RASPUNDE NUMAI SI NUMAI IN FATA PARLAMENTULUI CARE II POATE RETRAGE ORICAND SPRIJINUL. EL NU ESTE BATUT IN CUIE. CU ALTE CUVINTE CA SA PRICEPI MAI BINE, SCHIMBAREA LUI NU AR DEPINDE DE CHEFUL SAU PIXUL CUIVA CUM S-A INTAMPLAT ANUL TRECUT IN TOAMNA, CI DOAR DE VOTURILE PARLAMENTARILOR, REPET NESANTAJABILI DE ACEA PERSOANA.
HAHAHAHAHA!M-a distrat de minune comentariul tau.Pai cum si mai ales CINE sa-i retraga sprijinul politic?Tocmai partidul LUI,care are cele mai multe locuri in parlament?Hai,ma,tu ori ne crezi pe noi prea prosti ori ai o parere mult prea buna despre tine.Si ca sa vezi ca nu ai dreptate tin sa te anunt ca acum cateva zile PARLAMENTUL a avut posibilitatea sa dea jos primul ministru.Dupa cum stii si acum parlamentul nu doar ca numeste in functie ceea ce PROPUNE presedintele Retine si azi presedintele doar PROPUNE,tot parlamentul valideaza.De ce nu l-a dat,daca este asa usor si spui ca ORICAND se poate intampla asta.Nici acum NU ESTE BATUT IN CUIE,dar uite ca nu dai jos pe cineva asa dupa cum vrea un parlamentar.Si daca fonfaitul ar fi la putere aceleasi ar fi parghiile prin care parlamentul l-ar putea da jos pe unul sau pe altul,nu s-ar schimba cu nimic.Stii care ar fi singura diferenta?Ca in loc sa se propuna premierul de catre presedinte(ales de popor cu majoritate) l-ar alege MAJORITATEA(tot aleasa de popor) din parlament.In aceste conditii tot Basescu in calitate de sef de partid cu majoritate in parlament prin aliantele facute ar numi premierul care desigur ar fi chiar el.Este absolut la fel,in rest.Tu chiar nu reusesti sa vezi mai mult decat lungul nasului,zau.
Iar daca tu asa stii ca parchetul si serviciile,mai putin SPP sunt in subordinea presedintelui,scuza-ma,e chiar jenant.Mai citeste si tu separatia puterilor in stat sa vezi ce si cum si vorbim dupa.
Cand vad inadvertentele ce le spui pe aici,in sfarsit inteleg ca fara suparare nu stii absolut nimic despre ce si cum se intampla dar vorbesti ca sa nu taci.Nici asta n-am spus-o ca sa jignesc ci doar ca pe o constatare.
Iar daca o sa ajungi vreodata sa faci o comparatie intre Basescu si fonfait,o sa cam ai multe deziluzii. Fonfaitul nu prea are cu ce se lauda,ca a facut pt tara asta,pe cand basescu,... Uite ca sa nu te mai chinui sa culegi informatii,iti spun eu ca a fost cel care a inceput sa refaca drumurile prin tara(mai tii minte panourile cu AICI SUNT ABNII DVS..),ne-a scapat de chioscurile arabilor care cresteau in Bucuresti ca ciupercile pe trotuar,eram mai rau ca la Stambul,ne-a scapat de caini,.......Ah si ca sa nu te mai ostenesti cu fraze fara acoperire daca vrei sa spui ca a furat sau a vandut vreo flota sau mai stiu eu ce,as vrea sa-mi spui inainte daca un ministru poate sa vanda un bat de chibrit din activele statului si ce institutie este cea care poate si de cine era condusa acea institutie la momentul respectiv.Si nu uita ca au incercat oameni cu posibilitati sa-i dea in cap vis-a-vis de acest subiect dar nu au reusit pentru ca nu poti sa faci pe cineva vinovat de o fapta pe care nu a comis-o.Ba chiar s-au incercat multe alte acuze dar uite ca totul s-a dovedit a fi fals.Ori poate tu crezi ca daca era macar 5% adevar in aceste acuze nu ar fi profitat din plin astia prin campaniile electorale si prin tribunale unde s-a dus singur,nu ca mister nastase care nu stia cum sa se ascunda sau sa nu fie tras la raspundere.Ce alt politician ai mai vazut tu ca s-a pus singur la dispozitia justitiei ori de cate ori a fost nevoie?
Prietene, mi-am pierdut rabdarea cu tine! Vad ca imi consum energia de pomana sa-ti explic. Citeste formele de guvernament in manualul de educatie civica, clasa a VII-a, pt. ca asta e nivelul tau. Cand ma anunti ca le-ai citit, mai stam de vorba. Pana atunci, balaceste-te in injurii si abjetii asa cum iti place cu portocalii tai!
Mda,ca de obicei cand nu mai ai replica,o dai de gard si-i dai inainte cu injuriile &co.Cum sau cand am injurat acum,nici tu nu stii,dar te inteleg e singurul raspuns ce l-ai putut da din lipsa de argumente in chestiunile cat de cat mai serioase.
Ce lipsa de argmente visezi, prietene? Ce vrei sa-ti spun? Ca basescu nu ar mai avea cum sa fie ales, caci nu ar mai avea cum sa santajeze parlamentarii? Ca nu poate sa il aleaga doar partidul lui pt. ca are doar 22% si probabil o sa ajunga la 10%? Astea sunt chestii elementare!
Iar faptul ca indraznesti sa compari un securist nenorocit si grobian, care nu a facut decat sa FURE TOATA VIATA LUI, cu persoana regelui Mihai, imi spune multe despre caracterul tau. Nu eram foarte sigura, dar acum pot afirma cu certitudine ca te incadrezi cu acte in regula in gasca aplaudacilor portocalii.
Va enervati si aruncati cu noroi in stanga si in dreapta atunci cand mai descoperiti in interiorul pubelei numita Romania cate o persoana onorabila. Doriti sa o denigrati si sa o taraiti prin noroi, pt. ca acolo va simtiti voi cel mai bine.
SUNTEM O TARA CARE PROMOVEAZA NONVALORILE, IAR DUMNEAVOASTRA VA AFLATI IN PRIMA LINIE A ACESTEI SOCIETATI!
HAHAHAHAHA!Uite vezi,d-aia te iubesc eu pe tine.Scrii,scrii ....cai verzi pe pereti,vorbe fara acoperire,bazaconii,......Cum santajeaza parlamentarii Basescu,asta trebuia sa spui,nu ca-i santajeaza.Ca de vorbe fara acoperire suntem satui.Daca vrei sa scrii ceva inteligent scrie argumentat,asa cum am facut si eu.Te cred ca nu ai ce argumente sa aduci dar macar lasa-ne cu demagogia ca stim ca nu scrii decat vorbe goale.
Si lasa-ne cu demagogia de doi bani si cand vrei sa spui ceva despre fonfait.Spune concret,asa cum am facut si eu cu basescu ce a facut el CONCRET pentru aceasta tara dar te sfatuiesc sa nu o iei razna iarasi cu clesee d-astea primitive gen traditie si alte aberatii.Poti sa ne spui,spre exemplu cum a fugit el cu garniturile incarcate cu bogatii ca un las.Sau chiar daca a fugit ca un las,poate ne poti povesti ce a facut el in toti acesti ani,in folosul Romaniei,de acolo de unde l-au scuipat comunistii ca pe o masea stricata?Sau poti sa ne povestesti ce a facut el CONCRET pentru aceasta tara de cand s-a intors in afara ca a mai cerut un palat,terenuri,un munte,......?D-astea reale si concrete sa ne povestesti,nu baliverne cu traditii,onoare(macar de-ar fi) si alte alea.Fa diferenta intre ce ti-am spus mai sus despre basescu si ce ti-am spus aici despe fonfait.Astea nu-s blaiverne ca ale tale sunt exemple concrete si cred ca poti sa faci diferenta.
Inteleg ca nu ai argumente si atunci te enervezi,faci ca trenul(poate tocmai unul din alea cu care a fugit fonfaitul din tara ca erau cam greu de tras) dar asta e,ghinionul tau.
Bai fonfaitule, si pe tine te-a scuipat KLM ca pe o masea stricata? Ce, nu mai corespundeai, iti tremura mana pe mansa, sau ce? Te-au prins baut in timpul zborului?
P.S.: Iti place stilul prietene? Il recunosti? Oricine stie improsca cu noroi, mai greu e sa-ti recunosti infrangerea, faptul ca ai gresit!!!
Si-ti mai spun un lucru prietene: am rude care au fost deposedate de catre regimul comunist de bunuri, si pe care nu le-au mai primit nici in ziua de astazi inapoi si nici compensatiile. Ce-ai vrea sa faca regele? Sa tii le lase tie sau lui basescu? Care-i problema prietene? Ai auzit de dreptul succesoral?
Si ce dovezi vrei sa-ti aduc despre furturile lui basescu in timpul mandatelor lui? Trei sute nouazeci de vapoare ce-ti spun? Sapte sute de milioane de euro gaura in bugetul CFR, tot in timpul mandatelor sale!!!!!!
Sute de licitatii pentru achizitii de bunuri la suprapret, fara sa mai vorbim de "micile furtisaguri" de dinainte de `90 (alea cu reparatul navelor la suprapret), achizitiile de alimente ieftine si proaste pentru uzul marinei comerciale la de 2-3 ori pretul pietei, furtul de motorina de la nave, contrabanda cu tigari, si cate si mai cate!!!
Dar sunt convinsa ca tu le stii pe toate astea foarte bine chiar, si in ciuda acestui fapt continui sa fii un latrau portocaliu!
Nu am decat o fraza simpla de apreciere pentru tine: CINE SE ASEAMANA SE ADUNA!!!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 21:52
Daca ai fi citi cu atentie si ai avea putina minte ai fi vazut ca am scris clar ca EU AM PLECAT de la olandezi.brevetul si cetatenia olandeza le am inca,maine ma pot intoarce daca vreau,nu ma tine nimeni.Sa-ti mai spun ca si azi ma suna aia sa ma roage sa ma intorc?N-ai intelege oricum dar si la ei e criza de piloti ca si la Tarom,Blue Air,..Doar ca mi-e extrem de bine aici,am tot ce-mi trebuie ba-mi mai si prisoseste,am angajati ca voi,calatoresc cand si unde vreau,.....De ce sa ma reintorc ca sa am program,sa stau prin hoteluri,...Si ca fapt divers am fost(spun am fost pt ca a decedat-Dumnezeu sa-l ierte)foarte bun prieten cu instructorul de zbor al fonfaitului.A fost dealtfel singurul care a refuzat sa fuga ca un las cu fonfaitul.A contribuit la scrierea a doua capitole din ISTORIA AVIATIEI ROMANE unde ceilalti coautori au scris multe si despre el,atat din perioada interbelica dar si de dupa cand a devenit pilot de linie la LARES.Numele lui este Popescu Ion si i se spunea Oita pentru ca era bland ca o oaie si colegii nu l-au iertat:)).A fost mentorul si initiatorul meu in aviatie,cel care mi-a inoculat acest microb ce nu dispare niciodata.Daca nu mai practic ca meserie,nu inseamna ca saptamanal nu fac zboruri cu avioane mici.Dar asta a fost ca o paranteza sau fapt divers,asa cum am mai spus.
Apoi,o sa-ti vand si eu un pont.Bunicul meu a pierdut si el din cauza comunistilor pamant,bunuri,o carciuma,cai,boi,.......Eu le-am recuperat pe toate(exceptand carciuma care nu mai era si care oricum nu ma interesa) pentru ca n-am asteptat MUIETI-S POSMAGII sa vina regele sa mi le dea.Prima conditie este sa ceri,daca nu ceri,....Regele e ocupat sa-si recupereze el cat mai multe nu are timp de voi,problema lui primordiala e propria avere,restul sa mai astepte.
Te-am mai rugat de cateva ori si te faci ca nu vezi.SPune-mi si ime ce institutie are atributiuni cu vanzarea activelor statului si daca acea institutie se subordoneaza vre-unui ministru sau minister?Tu ai impresia chiar si o secunda ca daca ar fi vandut basescu un ac nu maturau astia cu el,macar in campaniile electorale(bucura-te ce basescu le-a castigat pe toate) si nu numai?Ti-am psus de o mie de ori,JUR ca daca tu vii cu dovezi de necontestat nu cu palavre ca si pana acum ca un ministru sau un presedinte a vandut ceva sau a furat ceva eu sunt primul care te voi sustine neconditionat in demararea unei anchete penale si nu ma las pana nu o scoatem la capat.Sau ma duc si fac eu tot ce trebuie facut daca nu vrei sa te expui.Pana atunci,insa,cu baliverne d-asta si cu zvonuri de doi lei nu faci decat sa te discreditezi si mai mult,daca mai era ceva de discreditat in ceea ce te priveste.
iar in incheiere te anunt ca macar poti fi originala,d-astea cu cine se aseamana si cu cine se aduna ai citit-o pe la noi , republicanii,poate ti-a placut cum suna si repede,.......Plagiatul ar fi bine sa-l eviti ca e jenant.Mintea ta chiar nu poate debita ceva nou?Stiu ca nu dar...........macar incearca.
EU
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 22:20
De la: gbispas, la data 2010-06-28 21:52:55 Daca ai fi citi cu atentie si ai avea putina minte ai fi vazut ca am scris clar ca EU AM PLECAT de la olandezi.brevetul si cetatenia olandeza le am inca,maine ma pot intoarce daca vreau,nu ma tine nimeni.Sa-ti mai spun ca si azi ma suna aia sa ma roage sa ma intorc?N-ai intelege oricum dar si la ei e criza de piloti ca si la Tarom,Blue Air,..Doar ca mi-e extrem de bine aici,am tot ce-mi trebuie ba-mi mai si prisoseste,am angajati ca voi,calatoresc cand si unde vreau,.....De ce sa ma reintorc ca sa am program,sa stau prin hoteluri,...Si ca fapt divers am fost(spun am fost pt ca a decedat-Dumnezeu sa-l ierte)foarte bun prieten cu instructorul de zbor al fonfaitului.A fost dealtfel singurul care a refuzat sa fuga ca un las cu fonfaitul.A contribuit la scrierea a doua capitole din ISTORIA AVIATIEI ROMANE unde ceilalti coautori au scris multe si despre el,atat din perioada interbelica dar si de dupa cand a devenit pilot de linie la LARES.Numele lui este Popescu Ion si i se spunea Oita pentru ca era bland ca o oaie si colegii nu l-au iertat:)).A fost mentorul si initiatorul meu in aviatie,cel care mi-a inoculat acest microb ce nu dispare niciodata.Daca nu mai practic ca meserie,nu inseamna ca saptamanal nu fac zboruri cu avioane mici.Dar asta a fost ca o paranteza sau fapt divers,asa cum am mai spus.
Apoi,o sa-ti vand si eu un pont.Bunicul meu a pierdut si el din cauza comunistilor pamant,bunuri,o carciuma,cai,boi,.......Eu le-am recuperat pe toate(exceptand carciuma care nu mai era si care oricum nu ma interesa) pentru ca n-am asteptat MUIETI-S POSMAGII sa vina regele sa mi le dea.Prima conditie este sa ceri,daca nu ceri,....Regele e ocupat sa-si recupereze el cat mai multe nu are timp de voi,problema lui primordiala e propria avere,restul sa mai astepte.
Te-am mai rugat de cateva ori si te faci ca nu vezi.SPune-mi si ime ce institutie are atributiuni cu vanzarea activelor statului si daca acea institutie se subordoneaza vre-unui ministru sau minister?Tu ai impresia chiar si o secunda ca daca ar fi vandut basescu un ac nu maturau astia cu el,macar in campaniile electorale(bucura-te ce basescu le-a castigat pe toate) si nu numai?Ti-am psus de o mie de ori,JUR ca daca tu vii cu dovezi de necontestat nu cu palavre ca si pana acum ca un ministru sau un presedinte a vandut ceva sau a furat ceva eu sunt primul care te voi sustine neconditionat in demararea unei anchete penale si nu ma las pana nu o scoatem la capat.Sau ma duc si fac eu tot ce trebuie facut daca nu vrei sa te expui.Pana atunci,insa,cu baliverne d-asta si cu zvonuri de doi lei nu faci decat sa te discreditezi si mai mult,daca mai era ceva de discreditat in ceea ce te priveste.
iar in incheiere te anunt ca macar poti fi originala,d-astea cu cine se aseamana si cu cine se aduna ai citit-o pe la noi , republicanii,poate ti-a placut cum suna si repede,.......Plagiatul ar fi bine sa-l eviti ca e jenant.Mintea ta chiar nu poate debita ceva nou?Stiu ca nu dar...........macar incearca.
Eeei prietene! Acum inteleg eu de ce te trage tare ata inspre base. Esti cetatean olandez si zici ca stai aici! Pfui!  Pai tu fugi din patria libertatii si vii sa stai aici printre manelisti si smenari (pt. ca asta e societatea romaneasca)? Mie imi miroase a securitate si a afaceri cu statul roman...  Daca nu ai o companie privata care lucreaza exclusiv sau aproape exclusiv pt. export, nu ai cum sa prosperi in Romania!
In ceea ce priveste bunurile recuperate, te cred si eu ca ti le-ai recuperat daca ai relatii privilegiate (cum ar spune boc cel mic) cu portocalii.
Si ce dovezi ai vrea tu sa-ti aduc? Probabil copi dupa contractele de inchiriere, vanzare-cumparare sau cele off-shore? Sau niste casete "trucate" pe care sa le contesti pe sistemul "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu"? Sau vreun telefon mobil cu inregistrari de genul "tiganca imputita"? Sau sa-ti prezint o copie dupa scrisoarea trimisa de autoritatile americane in conformitate cu tratatul de extradare dintre Romania si SUA, prin care eram invitati sa-l ridicam pe Nicolaiciuc ce fusese retinut in vederea extradarii, scrisoare la care autoritatile romane, prin procurorul general Laura Codruta Kovesi numita de basescu, nu au raspuns? Oare de ce nu ne-a interesat sa ne recuperam prejudiciul de 700 de milioane de euro si sa ne bagam infractorul la racoare? Ia adu-ti aminte de cine a fost numit Nicolaiciuc in fruntea CFR, prietene? Nu cumva de acelasi basescu, cel care o numise pe Kovesi ca procuror general al Romaniei?
Si faptele ar putea continua, asa ca stai linistit ca dovezi sunt. De un lucru sa fii sigur: NU MA POTI CONVINGE CA NU AI LEGATURI CU SERVICIILE SPECIALE SAU CU GASCA DE HOTI PORTOCALII!
Un om care a trait in Occident (si cunosc destui) nu poate avea conceptiile pe care le ai tu, prietene!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 06:27
De la: 9am178165, la data 2010-06-28 20:12:03De la: gbispas, la data 2010-06-28 18:21:54Da chiar asa,tocmai tu vorbesti de sanatate si de corp sanatos care inhalezi zilnic emanatiile din combinat?Pai tu ai cancerul si TBC-ul in tine de mult si ai tupeu sa vorbesti de altii.PLus ca nu esti in stare,ca fiecare dintre voi,sa spui de unde pana unde eu obez,care sunt sanatos tun.Eu sunt fost pilot de linie si cu sanatatea stau beton.Am 190 cm si 92 de kg.M-am lasat de aviatie din proprie initiativa pt ca vreau sa fiu acasa,in Romania,nu in Olanda unde am lucrat la KLM.Inca o data te rog sa numesti sau sa indici poza in care apar eu obez.Nu ca m-ar fi deranjat,chiar daca as fi fost,pana la urma important e sa am o viata frumoasa,atat cat este,decat sa fiu sclav pana la adanci batranete si sa fiu slab.
Auzi pilotule, mai Swartznegger al aerului, ia zi, AI TUPEU SA TE ANGAJEZI PE F 16-URILE jafuri ale lui basescu?
Daca accepti provocarea, si ne trimiti o poza intr-un jaf de F 16 d-ala de curand achizitionat si retehnologizat de sinistrul de la Cotroceni, inseamna ca-l iubesti cu adevarat!!!
Hai ca un barbat brava ca tine tre` sa faca o demonstratie de mai mare dragul!!!
Intre noi fie vorba, nu te superi: iti trece prin tartacuta ca-i putea ajunge la loc cu verdeata?!!!!!
lasa-l saracu ' ! tu sti ce imensa presiune se exercita pe creier si cum iti poate afecta buna functionare nu numai a lui, ci si a organelor interne ? ei, la el, saracu' muschii sunt in regula, creierasul i s-a lichefiat un pic, dar omul arata bine  ca doar ne-a zis, ai naibii de circotasi ce suntem....si invidiosi pe buna-starea omului !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 06:43
De la: gbispas, la data 2010-06-28 21:52:55 Daca ai fi citi cu atentie si ai avea putina minte ai fi vazut ca am scris clar ca EU AM PLECAT de la olandezi.brevetul si cetatenia olandeza le am inca,maine ma pot intoarce daca vreau,nu ma tine nimeni.Sa-ti mai spun ca si azi ma suna aia sa ma roage sa ma intorc?N-ai intelege oricum dar si la ei e criza de piloti ca si la Tarom,Blue Air,..Doar ca mi-e extrem de bine aici,am tot ce-mi trebuie ba-mi mai si prisoseste,am angajati ca voi,calatoresc cand si unde vreau,.....De ce sa ma reintorc ca sa am program,sa stau prin hoteluri,...Si ca fapt divers am fost(spun am fost pt ca a decedat-Dumnezeu sa-l ierte)foarte bun prieten cu instructorul de zbor al fonfaitului.A fost dealtfel singurul care a refuzat sa fuga ca un las cu fonfaitul.A contribuit la scrierea a doua capitole din ISTORIA AVIATIEI ROMANE unde ceilalti coautori au scris multe si despre el,atat din perioada interbelica dar si de dupa cand a devenit pilot de linie la LARES.Numele lui este Popescu Ion si i se spunea Oita pentru ca era bland ca o oaie si colegii nu l-au iertat:)).A fost mentorul si initiatorul meu in aviatie,cel care mi-a inoculat acest microb ce nu dispare niciodata.Daca nu mai practic ca meserie,nu inseamna ca saptamanal nu fac zboruri cu avioane mici.Dar asta a fost ca o paranteza sau fapt divers,asa cum am mai spus.
iata ca s-a deviat iar de la subiect ,desi nu chiar : Republica- presedinte ....azi vorbim de un presedinte ! hai sa zic si eu ca tine : ca sunt insuficiente dovezile ptr. Flota sau CFR ,ptr. ca ptr. casa din Mihaileanu, casa fiesii si postul de europarlamentar al celeilalte ,sunt clare .... dar, in cazul disparitiei Flotei ,se pune o intrebare : a Stiut sau NU ce se-ntimpla in "spatele "lui ? ptr. ca, din 2 una : ori a dat dovada de Incompetenta ,in cazul ca nu a stiut ....ori, de Complicitate, daca a stiut si a tacut ! ....deci, cum e ?
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 08:16
De la: gabigabi, la data 2010-06-29 06:27:55De la: 9am178165, la data 2010-06-28 20:12:03De la: gbispas, la data 2010-06-28 18:21:54Da chiar asa,tocmai tu vorbesti de sanatate si de corp sanatos care inhalezi zilnic emanatiile din combinat?Pai tu ai cancerul si TBC-ul in tine de mult si ai tupeu sa vorbesti de altii.PLus ca nu esti in stare,ca fiecare dintre voi,sa spui de unde pana unde eu obez,care sunt sanatos tun.Eu sunt fost pilot de linie si cu sanatatea stau beton.Am 190 cm si 92 de kg.M-am lasat de aviatie din proprie initiativa pt ca vreau sa fiu acasa,in Romania,nu in Olanda unde am lucrat la KLM.Inca o data te rog sa numesti sau sa indici poza in care apar eu obez.Nu ca m-ar fi deranjat,chiar daca as fi fost,pana la urma important e sa am o viata frumoasa,atat cat este,decat sa fiu sclav pana la adanci batranete si sa fiu slab.
lasa-l saracu ' ! tu sti ce imensa presiune se exercita pe creier si cum iti poate afecta buna functionare nu numai a lui, ci si a organelor interne ? ei, la el, saracu' muschii sunt in regula, creierasul i s-a lichefiat un pic, dar omul arata bine ca doar ne-a zis, ai naibii de circotasi ce suntem....si invidiosi pe buna-starea omului !
Ha, ha, ha, he, he, he, hi, hi, hi, deci cu gbispas totul se desfasoara conform : "o minte deraiata intr-un corp sanatos"!!
Gabi scumpa, nu stii pe langa Apex, o mai fii vreun salon liber ca n-avem ce face, cu toata recesiunea, astia au nevoie de tratament serios?!!!
Si Apex e bagat la izolare serioasa ca i-au confiscat doctorii si laptopul strecurat de maica-sa!! Cica il agita foarte tare, dupa ce il foloseste se spune ca incepe Apex sa urle, sa tremure ca toti apucatii, sa scuipe, sa improaste la invective, in unele cazuri face si spume la gura. Eu zic sa-i recomandam si lui gbispas sa inceapa un tratament mai usor ca el e abia la inceput, ca cica medicii lui Apex sunt chiar eficienti, desi practica mai mult socurile electrice, au rezultate bune.
S-ar putea incerca si un exorcism ca vorbea mult si despre necuratul pfui!!
|
|
|