back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:15

De la: 9am178165, la data 2010-06-18 22:09:46
De la: gbispas, la data 2010-06-18 10:14:14
De la: 9am178165, la data 2010-06-14 00:00:43Prost si redus esti tu!!!!!!!!!!!
Din nenorocire acum mai retardatule, premierul e numit de presedinte( actualmente, fraudulosul basescu), si apoi premierul isi numeste echipa guvernamentala. Iar acum in Parlamentul Romaniei cumparat de nemernicul de basescu, tot acelasi presedinte fraudulos are majoritate parlamentara!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi cat esti de tampit?!!!!!!!!!!!!!!!!! Postezi ca idiotul si nu te informezi ce pisici de mai intampla in politica romaneasca!!!
E vorba de premier DESEMNAT DE PARLAMENT NU DE UN IDIOT CATARAT INTR-O FUNCTIE CARE IL DEPASESTE SI INGAMFAT NEVOIE MARE, CARUIA NU-I PUNE NIMENI PIXUL IN MANA, CA FUDULUL NEGHIOB ISI INCORDEAZA MUSCHII FIX CUM VREA CREIERUL LUI STUPID.
Ce, cum, oare ce-i aia republica parlamentara, da` "oare noi n-avem de aia"? Sunteti doar o adunatura de idioti portocaliilor, retardati asa la gramada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de ce iti trebuie tie presedinte si republica? Ca dupa cel de-al doilea razboi, republica ta ne-a adus comunismul, ne-a adus pervertirea si distrugerea personalitatilor romanesti mandre, ne-a adus frica, ne-a adus lasitatea, ne-a adus obedienta obtuza a multor conationali. Unde sunt mestesugarii aceia de dinainte de comunism? Oamenii aceia meticulosi si talentati care creau obiecte pentru trei vieti?
Unde sunt aceia care si-au aparat cu pretul vietii, via, pamantul si gospodaria? Unde sunt aceia care spuneau adevarul in fata plutonului de executie? Unde sunt principiile, caracterul si integritatea poporului roman? Iti spun eu portocaliule: PE ACESTEA LE-ATI EXTIRPAT VOI REPUBLICANII DIN DRAGOSTE PENTRU MARX SI ENGELS!!!

Sunt absolut convins ca daca tii neaparat sa vezi proasta si retardata te poti uita in prima oglinda ce-ti iese in cale.Nu minte,crede-ma.
Inainte de toate la fel am spus si eu,asa este,doar ca ce nu vezi tu sau nu poti sau.........presupunand ca in acest moment ar fi cum spui tu,nu tot aceeasi majoritate din parlament ar alege premierul sau guvernul sau pe cine vrei tu?Nu tot aia ar fi?Hai,zau,nu-i chiar asa de greu.Ar fi in parlament aceeasi oameni,nu altii.Si daca spui ca majoritatera de acum din parlament valideaza guvernul propus de altii,ce te face sa crezi ca acelasi parlament sau aceeasi majoritate parlamentara nu ar alege la fel,acelasi guvern propus acum de altii.Sau crezi ca aia nu s-ar consulta cu sefii de partid?SI nu ar vota tot pe cei propusi de altii?Vai de capul tau ala sec,nu intelegi nimic dar ai aere de doi lei.Spune-mi si mie,unde am scris eu altfel decat ai spus si tu,exceptie fiind ceea ce ti-am repetat acum.Ori tu crezi,cumva,ca parlamentul actual nu ar fi ales acelasi guvern ca si acum?Ori esti extrem de naiva ori prostia da in clocot.Eu sunt convins ca a doua varianta e valabila.
Ti-am spus in mai multe randuri si de ce im trebuie republica,in primul rand.Pt ca spre deosebire de monarhie daca am ca si presedinte un cretin precum fonfaitul sau un curvar,betiv precum carolica il pot schimba in cinci ani sau nu mai poate candida dupa doua mandate,in caz ca-l vor altii,majoritatea,nu ma rog sa fuga cu amanta si sa lase tara,tronul,cum a facut carolica sau nu ma rog sa-l ia Dumnezeu,sa-mi fac pacate.
Si uite cat de primitiva esti mai fata.Tu chiar nu intelegi mersul inainte al lumii.Vorbesti de mestesugari?Pai ce faceau acei mestesugari?Palarii,sepci,vanzatori de inghetata,.........Lumea evolueaza,nu mai are nevoie de asa ceva.Stii cum a fost asta a ta?Ca si cum ai pretinde ca de ce nu mai are armata in dotare arcuri si sageti.Iti spun eu de ce,nu mai avem nevoie de ei,nu presedintele stabileste asta ci PIATA,daca stii ce inseamna cuvantul asta.
Iar de dragostea pt marx si engels ar trebui sa-l intrebi pe fonfait sa vezi ce-i cu ea si cum sta treaba ca astia s-au format pe pamantul asta in timpul monarhiei,fonfaitul ala cretin i-a lasat la putere si i-a declarat legali(pana in 44 erau macar ilegali),el le-a dat mana libera ca sa nu-l trimita aia la plimbare ca fonfaitul se lega de putere ca muribundul de ultia clipa de viata.Chiar si asa au facut si comunistii un lucru bun,l-au chemat de la Sinaia,ca de,asta era treaba monarhului sa se lafaie si sa se destrabaleze cand la Bucuresti se intamplau lucruri deosebite pt tara, si l-au trimis in lume,de nu s-ar mai fi intors.pacat ca i-au dat si bgatii cu el,cate poate sa duca.
iar eu il felicit din inima pe Basescu si acest guvern ca vor da afara 100.000 de bugetari,sunt cel mai fericit ca nu mai trebuie sa platesc si din banii mei pe acesti trantori care huzuresc si te sfideaza cand ajungi la ei la ghisee.Trebuia facut mai de mult acest lucru.
In incheiere,daca o sa urmaresti stirile de astazi o sa vezi ca printesa mostenitoare a Suediei(parca) se marita cu instructorul ei de fitnes.Nu ma cobor la nivelul tau(pt ca eu inteleg ca lumea progreseaza nu sta pe loc) sa te intreb de ce nu se marita cu cineva de rangul ei,asa cum cer protocoalele dar se spune acolo ca o parte din nunta este suportata de la buget.Vezi,de ce sa fiu eu obligat sa le mai platesc eu si nunta trantorilor astia cand si asa le acord facilitati financiare,le platesc cheltuieli,.......?

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

P.S. Nu ai dovedit nimic, prietene! Nu faci decat sa injuri si sa ataci la persoana ca un adevarat besescian. O tii pe-a ta si buna... Iar apropos de prostie, nu ai cum sa te cobori "la nivelul meu" pt. simplul fapt ca tu nu poti cobora mai jos, fiind pe ultima treapta a prostiei.

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:08

De la: 9am178165, la data 2010-06-19 11:15:58
De la: 9am178165, la data 2010-06-18 22:09:46
De la: gbispas, la data 2010-06-18 10:14:14
De la: 9am178165, la data 2010-06-14 00:00:43Prost si redus esti tu!!!!!!!!!!!
Din nenorocire acum mai retardatule, premierul e numit de presedinte( actualmente, fraudulosul basescu), si apoi premierul isi numeste echipa guvernamentala. Iar acum in Parlamentul Romaniei cumparat de nemernicul de basescu, tot acelasi presedinte fraudulos are majoritate parlamentara!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi cat esti de tampit?!!!!!!!!!!!!!!!!! Postezi ca idiotul si nu te informezi ce pisici de mai intampla in politica romaneasca!!!
E vorba de premier DESEMNAT DE PARLAMENT NU DE UN IDIOT CATARAT INTR-O FUNCTIE CARE IL DEPASESTE SI INGAMFAT NEVOIE MARE, CARUIA NU-I PUNE NIMENI PIXUL IN MANA, CA FUDULUL NEGHIOB ISI INCORDEAZA MUSCHII FIX CUM VREA CREIERUL LUI STUPID.
Ce, cum, oare ce-i aia republica parlamentara, da` "oare noi n-avem de aia"? Sunteti doar o adunatura de idioti portocaliilor, retardati asa la gramada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de ce iti trebuie tie presedinte si republica? Ca dupa cel de-al doilea razboi, republica ta ne-a adus comunismul, ne-a adus pervertirea si distrugerea personalitatilor romanesti mandre, ne-a adus frica, ne-a adus lasitatea, ne-a adus obedienta obtuza a multor conationali. Unde sunt mestesugarii aceia de dinainte de comunism? Oamenii aceia meticulosi si talentati care creau obiecte pentru trei vieti?
Unde sunt aceia care si-au aparat cu pretul vietii, via, pamantul si gospodaria? Unde sunt aceia care spuneau adevarul in fata plutonului de executie? Unde sunt principiile, caracterul si integritatea poporului roman? Iti spun eu portocaliule: PE ACESTEA LE-ATI EXTIRPAT VOI REPUBLICANII DIN DRAGOSTE PENTRU MARX SI ENGELS!!!

Sunt absolut convins ca daca tii neaparat sa vezi proasta si retardata te poti uita in prima oglinda ce-ti iese in cale.Nu minte,crede-ma.
Inainte de toate la fel am spus si eu,asa este,doar ca ce nu vezi tu sau nu poti sau.........presupunand ca in acest moment ar fi cum spui tu,nu tot aceeasi majoritate din parlament ar alege premierul sau guvernul sau pe cine vrei tu?Nu tot aia ar fi?Hai,zau,nu-i chiar asa de greu.Ar fi in parlament aceeasi oameni,nu altii.Si daca spui ca majoritatera de acum din parlament valideaza guvernul propus de altii,ce te face sa crezi ca acelasi parlament sau aceeasi majoritate parlamentara nu ar alege la fel,acelasi guvern propus acum de altii.Sau crezi ca aia nu s-ar consulta cu sefii de partid?SI nu ar vota tot pe cei propusi de altii?Vai de capul tau ala sec,nu intelegi nimic dar ai aere de doi lei.Spune-mi si mie,unde am scris eu altfel decat ai spus si tu,exceptie fiind ceea ce ti-am repetat acum.Ori tu crezi,cumva,ca parlamentul actual nu ar fi ales acelasi guvern ca si acum?Ori esti extrem de naiva ori prostia da in clocot.Eu sunt convins ca a doua varianta e valabila.
Ti-am spus in mai multe randuri si de ce im trebuie republica,in primul rand.Pt ca spre deosebire de monarhie daca am ca si presedinte un cretin precum fonfaitul sau un curvar,betiv precum carolica il pot schimba in cinci ani sau nu mai poate candida dupa doua mandate,in caz ca-l vor altii,majoritatea,nu ma rog sa fuga cu amanta si sa lase tara,tronul,cum a facut carolica sau nu ma rog sa-l ia Dumnezeu,sa-mi fac pacate.
Si uite cat de primitiva esti mai fata.Tu chiar nu intelegi mersul inainte al lumii.Vorbesti de mestesugari?Pai ce faceau acei mestesugari?Palarii,sepci,vanzatori de inghetata,.........Lumea evolueaza,nu mai are nevoie de asa ceva.Stii cum a fost asta a ta?Ca si cum ai pretinde ca de ce nu mai are armata in dotare arcuri si sageti.Iti spun eu de ce,nu mai avem nevoie de ei,nu presedintele stabileste asta ci PIATA,daca stii ce inseamna cuvantul asta.
Iar de dragostea pt marx si engels ar trebui sa-l intrebi pe fonfait sa vezi ce-i cu ea si cum sta treaba ca astia s-au format pe pamantul asta in timpul monarhiei,fonfaitul ala cretin i-a lasat la putere si i-a declarat legali(pana in 44 erau macar ilegali),el le-a dat mana libera ca sa nu-l trimita aia la plimbare ca fonfaitul se lega de putere ca muribundul de ultia clipa de viata.Chiar si asa au facut si comunistii un lucru bun,l-au chemat de la Sinaia,ca de,asta era treaba monarhului sa se lafaie si sa se destrabaleze cand la Bucuresti se intamplau lucruri deosebite pt tara, si l-au trimis in lume,de nu s-ar mai fi intors.pacat ca i-au dat si bgatii cu el,cate poate sa duca.
iar eu il felicit din inima pe Basescu si acest guvern ca vor da afara 100.000 de bugetari,sunt cel mai fericit ca nu mai trebuie sa platesc si din banii mei pe acesti trantori care huzuresc si te sfideaza cand ajungi la ei la ghisee.Trebuia facut mai de mult acest lucru.
In incheiere,daca o sa urmaresti stirile de astazi o sa vezi ca printesa mostenitoare a Suediei(parca) se marita cu instructorul ei de fitnes.Nu ma cobor la nivelul tau(pt ca eu inteleg ca lumea progreseaza nu sta pe loc) sa te intreb de ce nu se marita cu cineva de rangul ei,asa cum cer protocoalele dar se spune acolo ca o parte din nunta este suportata de la buget.Vezi,de ce sa fiu eu obligat sa le mai platesc eu si nunta trantorilor astia cand si asa le acord facilitati financiare,le platesc cheltuieli,.......?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Nu ai dovedit nimic, prietene! Nu faci decat sa injuri si sa ataci la persoana ca un adevarat besescian. O tii pe-a ta si buna... Iar apropos de prostie, nu ai cum sa te cobori "la nivelul meu" pt. simplul fapt ca tu nu poti cobora mai jos, fiind pe ultima treapta a prostiei.

HAHAHAHA!Mare dreptate ai avut Ovidiu,nu mai are ce sa spuna si acum ca sa nu ramana unde-i este locul,in negura prostiei a mai scris si ea ceva.Nu conteaza ca-s doar ineptii,important e ca a scris.Ea asta a inteles din ce am scris eu,ca am injurat.Erau poate trei cuvinte mai neortodoxe(dar nu de care sa-mi fie jena mai ales ca toate cele trei cuvinte se gasesc in dictionar si nici ei nu-i sunt straine,le-a folosit din plin)in tot ce scrisesem dar cand n-ai argumente .......
Si apropos de prostie,poate ca sunt pe cea mai de jos treapta dar din fericire tu esti mult si sub acea treapta inferioara,esti in abisul prostiei,iremediabila si irecuperabila.Mai nou ai ramas si fara replica adecvata ceea ce te plaseaza exact in cea mai degradanta forma a prostiei.Spune si tu daca nu am dreptate,noi ceilalti scriam bastonase si liniute prin clasa intai.Ne-ai dovedit ca ai ramas tot la nivelul clasei intai.Poate cand iesi la pensie o s-o si termini.Mult succes!

EU
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:41

Bastonasele si liniutele se pare ca sunt peste nivelul tau intelectual. Asta este tot ce meriti prietene portocaliu, ca raspuns la ineptiile si mizeriile tale.
P.S.: De unde ai deprins "educatia" de tupeist si nerusinat? De la boureanu sau de la hoara? Ei iti fac instructajul?

Raporteaza abuz de limbaj
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:50

Pentru cei care vor mai multe detalii despre faimoasa nunta din Suedia (de la noi participa familia Duda - ca doar nici "sotul - consort" nu are "sange albastru", asa ca se simte ca intre "parveniti" ... ca si el) :

www.realitatea.net/nunta-printesei-victoria--motiv-de-nemultumir...

Interesant mi se pare faptul ca si la Suedezi "scartie" Monarhia, ca si la Belgieni, de altfel. La Suedezi ca Monarhia lor a devenit prea ... "libertina" (apropiindu-se de ... Republicani) si prea ... "cheltuitoare" (ca de alfel si englezii au tot probleme de aceasta natura), iar la Belgieni nu mai este de mult Monarhia ... "factorul de unire" dintre cele doua "tabere" - la Flamanzi si la Valoni fac referire acum.

P.S.
Scuze doamna "gabi", dar nu m-am putut abtine sa nu fac aceasta remarca referitoare la "sangele albastru" ! Daca se amintea numai de "sotia lui Duda", care este o ... Doamna adevarata - in comparatie ca alte femei care nu merita aceasta "titulatura", din cate am observat eu, nu imi permiteam nici o remarca "rautacioasa", dar asa ... ! Scuze inca odata daca v-am jignit cumva !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 19:31

De la: vasile_vali, la data 2010-06-14 09:09:07
De la: sirboby, la data 2010-06-12 10:11:36
De la: 9am178165, la data 2010-06-11 18:30:05Eu nu contest ca intretinerea Casei Regale poate costa mult, dar, socoteste te rog: campania prezidentiala cincinala, costul oficial, + mita electorala( nu o pot evalua, poate cei din aceste aparate de mituit stiu dar nu ne vor spune, nu spuneti ca nu exista, hai oameni buni ca stim cu totii ce se intampla) + saturarea clientelei politice care investeste in campania electorala( asta e cel mai greu de multumit si cred ca aici se invart cele mai mari sume).
Oare toate acestea, la care se adauga stati linistiti intretinerea anuala a Cotrocenilor care cheltuie intr-un an mai mult decat o camera parlamentara, TOTUSI, NU DEPASESC IN VALOARE COSTUL INTRETINERII UNEI CASE REGALE?
In plus, Casei Regale i se aloca o renta anuala fixa in care trebuie sa se incadreze, nu exista sa infinga gheara in buget cand i se nazare?!!!!!!!!!!!!!!!!! Credeti ca monarhul ar fi putut sa doneze in ianuarie 2010 , 100 de milioane de euro Rep. Moldova asa cum i-ar fi venit lui cheful? Eventual din contul lui personal, dar NU din banii publici!!!!!
Iar o monarhie constitutionala presupune in mod absolut RESPECTAREA PRINCIPIULUI SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT. Premierul nu este obedient monarhului, el raspunde doar in fata Parlamentului.

Tu chiar nu vrei sa intelegi! Si intr-o REPUBLICA NORMALA ASA AR TREBUI SA FIE,adica principiul separarii puterilor in stat (dar Romania nu e o republica normala si nici oameni normali nu are), stii cine e presedintele Germaniei de exemplu? Iti zic eeu ca auzi foarte rar de el!
Ia fa un exercitiu de imaginatie ca BAse ar fi rege si Boc cel mic premier!
Ar fi exact acelasi lucru!
Scuza-ma ca-ti zic dar tu te cam contrazici singura! Vrei un ,,stapan'' care sa iti faca traiul mai bun dar in acelasi timp il arunci in ghearele unui parlament plin de basesti,iliesti,tariceni etc!
Cum sa-ti faca ala traiul mai bun daca il legi de maini?
Vezi ca atunci cand an scris ca voi vreti monarhie numai sa va numiti,,supusii MS'' am tras o concluzie buna?

Pai basexu nu e rege acus, si inca unul despotic? Nu numeste el pe cine vrea, la Curtea Constitutionala, la Guvern, la ICR, nu-si trimite el printesa la Bruxelles, desi e mai proasta decat orice printesa din orice monarhie? Nu are amanta, pe care o tine aproape, pe bani publici? Nu are o Camarilla, pe care i-o platesti si tu? "Statul sunt eu!" nu-ti suna familiar in zilele astea, unde un semidoct care confunda Cahulul cu Kabulul [desi Geografia i-a fost disciplina de baza in facultate...] isi bate joc de toti si toate? Macar stii cine a zis vorbele mentionate? La "vasta" ta cultura arabila, ar trebui sa nu cauti cu Google, dar nu ma astept sa stii... Si mai pune virgule cand scrii, ca ma/ne obosesti, plictisitorule cu aceleasi si aceleasi placi!

"Nihil sine Deo!"

Dupa cum ti-am mai scris,pe base il schimbam peste 4 ani!
In ce priveste restul e normal sa scrii corect! Doar scrii un comentariu pe saptamana!

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 19:40

De la: sirboby, la data 2010-06-19 19:31:37
De la: 9am178165, la data 2010-06-11 18:30:05Eu nu contest ca intretinerea Casei Regale poate costa mult, dar, socoteste te rog: campania prezidentiala cincinala, costul oficial, + mita electorala( nu o pot evalua, poate cei din aceste aparate de mituit stiu dar nu ne vor spune, nu spuneti ca nu exista, hai oameni buni ca stim cu totii ce se intampla) + saturarea clientelei politice care investeste in campania electorala( asta e cel mai greu de multumit si cred ca aici se invart cele mai mari sume).
Oare toate acestea, la care se adauga stati linistiti intretinerea anuala a Cotrocenilor care cheltuie intr-un an mai mult decat o camera parlamentara, TOTUSI, NU DEPASESC IN VALOARE COSTUL INTRETINERII UNEI CASE REGALE?
In plus, Casei Regale i se aloca o renta anuala fixa in care trebuie sa se incadreze, nu exista sa infinga gheara in buget cand i se nazare?!!!!!!!!!!!!!!!!! Credeti ca monarhul ar fi putut sa doneze in ianuarie 2010 , 100 de milioane de euro Rep. Moldova asa cum i-ar fi venit lui cheful? Eventual din contul lui personal, dar NU din banii publici!!!!!
Iar o monarhie constitutionala presupune in mod absolut RESPECTAREA PRINCIPIULUI SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT. Premierul nu este obedient monarhului, el raspunde doar in fata Parlamentului.

Tu chiar nu vrei sa intelegi! Si intr-o REPUBLICA NORMALA ASA AR TREBUI SA FIE,adica principiul separarii puterilor in stat (dar Romania nu e o republica normala si nici oameni normali nu are), stii cine e presedintele Germaniei de exemplu? Iti zic eeu ca auzi foarte rar de el!
Scuza-ma ca-ti zic dar tu te cam contrazici singura! Vrei un ,,stapan'' care sa iti faca traiul mai bun dar in acelasi timp il arunci in ghearele unui parlament plin de basesti,iliesti,tariceni etc!
Vezi ca atunci cand an scris ca voi vreti monarhie numai sa va numiti,,supusii MS'' am tras o concluzie buna?

Pai basexu nu e rege acus, si inca unul despotic? Nu numeste el pe cine vrea, la Curtea Constitutionala, la Guvern, la ICR, nu-si trimite el printesa la Bruxelles, desi e mai proasta decat orice printesa din orice monarhie? Nu are amanta, pe care o tine aproape, pe bani publici? Nu are o Camarilla, pe care i-o platesti si tu? "Statul sunt eu!" nu-ti suna familiar in zilele astea, unde un semidoct care confunda Cahulul cu Kabulul [desi Geografia i-a fost disciplina de baza in facultate...] isi bate joc de toti si toate? Macar stii cine a zis vorbele mentionate? La "vasta" ta cultura arabila, ar trebui sa nu cauti cu Google, dar nu ma astept sa stii... Si mai pune virgule cand scrii, ca ma/ne obosesti, plictisitorule cu aceleasi si aceleasi placi!

"Nihil sine Deo!"

In ce priveste restul e normal sa scrii corect! Doar scrii un comentariu pe saptamana!

Esti absolut convins ca base pleaca peste patru ani? Eu vad doua alternative:
1. Este suspendat, procedura absolut constitutionala
2. Devine presedinte "pe viata", probabil ca raspuns la "repetatele rugaminti fierbinti ale poporului suveran", situatie in care voi o sa faceti tumbe si o sa sariti in sus de bucurie, iar Romania va cunoaste inca vreo cateva generatii de sacrificiu (copiii si nepotii mei si ai tai).

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 09:04

De la: 9am178165, la data 2010-06-19 19:40:09

"Nihil sine Deo!"

2. Devine presedinte "pe viata", probabil ca raspuns la "repetatele rugaminti fierbinti ale poporului suveran", situatie in care voi o sa faceti tumbe si o sa sariti in sus de bucurie, iar Romania va cunoaste inca vreo cateva generatii de sacrificiu (copiii si nepotii mei si ai tai).

Eu NU L-AM VOTAT PE BASE NICIODATA! TU POTI AFIRMA ASTA?Sigur nu l-ai votat cand a trecut de la primar la presedinte??????????????????????

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 09:45

De la: sirboby, la data 2010-06-20 09:04:05

"Nihil sine Deo!"

Eu NU L-AM VOTAT PE BASE NICIODATA! TU POTI AFIRMA ASTA?Sigur nu l-ai votat cand a trecut de la primar la presedinte??????????????????????

Nu-ti face griji din privinta asta. Sunt cu constiinta impacata. Oricum, am mai spus si cu alte ocazii ca nu-mi plac si nu mi-au placut niciodata grobienii si tupeistii!
Afirmatiile mele sunt legate strict de situatia de fata, situatie in care base a transformat statul roman intr-o feuda personala.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 10:12

De la: 9am178165, la data 2010-06-20 09:45:37
De la: sirboby, la data 2010-06-20 09:04:05

"Nihil sine Deo!"

Nu-ti face griji din privinta asta. Sunt cu constiinta impacata. Oricum, am mai spus si cu alte ocazii ca nu-mi plac si nu mi-au placut niciodata grobienii si tupeistii!
Afirmatiile mele sunt legate strict de situatia de fata, situatie in care base a transformat statul roman intr-o feuda personala.
:

sml-happy0158: Eu nu inteleg, de ce romanii nu au avut norocul sa scape de infectiile PDL-UDMR-iste la motiune , oare suntem blestemati sa-i mai suportam pe terminatorii Boc si Basescu ? Ai vazut ,? ca sa-si pastreze posturile in parlament acesti pseudoparlamentari "liberi" au votat impotriva motiunii,tradand interesul multimii populare ! Rusine lor !!!!!!Eu multumesc liberalilor si PSD-PC -ului ca au avut intentia sa scape de la genocid popupaltia , dar interesul celor " liberi "si aici si-a spus cuvantul !! Cand a candidat Basescu , el a reusit sa fie sef cu ajutorul romanilor din strainatate, ca "drept multumire "i-a lovit si pe ei in drepturile lor , asa ca s-au convins si ei ce mafiot au ales !!!!

Ticu
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 11:01

D-le Tycu, ganditi-va ca basescu singur NU AR FI PUTUT FACE NIMIC DIN TALHARIILE SI CRIMELE PE CARE LE-A SAVARSIT SAU PE CARE SE PREGATESTE SA LE SAVARSEASCA.
Ganditi-va ca 4 milioane de persoane primitive, naive sau pur si simplu prea reduse sa inteleaga ca UN PRESEDINTE SE MAI SI SCHIMBA, NU INSEAMNA CA TREBUIE SA MOARA DE BATRANETE LA COTROCENI. Apoi, cele 7( sapte) servicii secrete, speciale si inutile ale impostorului si nelegitimului basescu( un presedinte ce-si ocupa scaunul prin frauda, NU MERITA nici macar un scuipat din partea mea, necum respect, ha, ha, ha), alcatuite din peste 70.000 de oameni( si bugetari, pe care ii intretinem noi populatia sa ne poata intoxica si dezinforma cat mai eficient, doctorii si profesorii sunt inutili si batjocoriti insa AGENTII SECRETI SUNT TARI SI MESERIASI, EXACT DE ASA CEVA AVEM NEVOIE), au avut grija sa corupa, sa santajeze, sa ameninte si sa-i murdareasca pe cei 179 de parlamentari TRADATORI AI POPORULUI ROMAN. Nu-i scuz d-le Tycu, si va asigur ca voi milita cat imi sta in puteri ca acesti complici nemernici al uneltitorului basescu NU SA PRIMEASCA VOTURI LA ALEGERILE PARLAMENTARE, CI SA FIE APUCATI CU PIETRE DE CATRE FOSTII VOTANTI DACA AR AVEA INDRAZNEALA SA APARA IN FATA OAMENILOR.
In ceea ce priveste UDMR-ul, acesta isi urmareste cu tenacitatea si insistenta-i recunoscuta, obtinerea autonomiei celor trei judete: Covasna, Mures si Harghita, iar sceleratul si marsavul de basescu este pe cale sa ofere acestei minoritati ceea ce-si doreste de atata vreme: O BUCATA DIN TRUPUL ROMANIEI!! SI MI-AR PLACE SA VAD CE OBIECTEAZA BASESCIENII LA ASTA, CHIAR SUNT DE ACORD SA OFERE TRANSILVANIA MAGHIARILOR?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNPR-UL sunt niste tarfe tradatoare care se vand celui care ofera mai mult, in cazul de fata ticalosilor portocalii si TRADATORULUI DE NEAM SI TARA, basescu!!!

CONCLUZIA: ORI REUSESTE PROCEDURA DE SUSPENDARE A FRAUDULOSULUI DE ;LA COTROCENI, ORI APUCAM CU COKTAILURI MOLOTOV COTROCENIUL SI VILELE TICALOSILOR DIN GUVERN. DACA NU AVEM NSTITUTII CARE SA INVESTIGHEZE PE CE CAI AU FACUT AVERE SI MAI ALES CAT SUNT ACESTEA DE LICITE, ATUNCI LE VOM ARDE NOI POPULATIA VILELE, LUI VIDEANU MARELE MAGNAT PENTRU CA ECONOMIA NOASTRA E VARZA, LUI UDREA OBRAZNICA SI SFIDATOAREA, LUI BERCEANU, BLAGA SI COMPANIA.
SA ARDA D-LE TYCU PENTRU CA NU ARE CINE SA INVESTIGHEZE, SA LE CONFISTE AVERILE, N-AVEM INSTITUTII, ATUNCI SA AVEM BENZINA!!

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 12:25

De la: mihai5_2, la data 2008-10-19 15:47:04
De la: feli, la data 2008-10-19 14:26:26 ...Hai sa facem lista de semnaturi. Cine se pricepe ?
Cred că mă pricep. Și sînt convins că ar fi acțiune moartă din fașă, adică inutilă. Strîngerea de semnături presupune o actvitate complexă, cu campanii de informare (... și dezinformare!?), cu cheltuială multă, așa de exemplu, cum au încercat unii să strîngă semnături pentru retragerea trupelor românești din Irak... și fără succes (probabil nici nu-l doreau). Impunerea în atenția opiniei publice a unei astfel de idei presupune multă muncă, organizare, perseverență, și în lipsa banilor, multă dăruire pentru cauză. Un orizont de timp minim ar fi după părerea mea de 3 ani, unul mai ușor tangibil de vreo 7 ani și unul pe care l-aș numi natural de 12-15 ani - cînd lucrurile se vor întîmpla sau nu se vor întîmpla de la sine.
Dacă este (sau se crează) un grup vizionar (nu visător ) chiar dacă e mic dar activ, ar putea aduce viitorul României cu cel puțin 10 ani mai aproape.
Apropo: ce repede au trecut cei 20 de ani prognozați de Brucan! Și acum vedem cît era de optimist.... Se pare că a avut o părere prea bună despre poporul român și despre resursele lui spirituale și morale interioare.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:32

Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 18:29

De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.
Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.

Pai pe toti trei deodata? Scapam de un presedinte si dam de trei sefi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:24

De la: 9am178165, la data 2010-06-19 18:41:36Bastonasele si liniutele se pare ca sunt peste nivelul tau intelectual. Asta este tot ce meriti prietene portocaliu, ca raspuns la ineptiile si mizeriile tale.
P.S.: De unde ai deprins "educatia" de tupeist si nerusinat? De la boureanu sau de la hoara? Ei iti fac instructajul?

Hai ca te chinui sa spui ceva inteligibil si cu toata chinuiala esti ca de obicei.JALNICA SI FARA ARGUMENTE.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:31

De la: 9am178165, la data 2010-06-20 16:32:30Sper din tot sufletul ca suspendarea de la presedintia Romaniei a fraudulosului de la Cotroceni, sa ne aduca O REGINA PE PRINTUL CONSORT RADU DUDA SI PE PRINTUL MOSTENITOR AL COROANEI ROMANIEI, NICOLAE.

Spera,spera,........o sa si implineasca visele tale.....sigur,.........sa nu uiti.........daca speri cu siguranta o sa se implineasca........mergi si la biserica,te rog sa spui ceva rugaciuni,.........dar vezi cand stai in genunchi in fata popii sa nu te gadile ceva pe la bot.Nu ca tie nu ti-ar place dar sa nu zici ca nu te-am avertizat.

EU
marco

627 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:37

Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.[/quote

... ... e tare ... ... mitocania a fost produsa de neo-comunistii de dupa '90 si ocupa 60-70% din profilul romanilor ... cum sa scapi de ea cu duda si printul mostenitor ??? ... ... dupa ce 20 de ani ia-ti incercat pe toti si toata lumea se culca pe-o ureche crezind sloganurile electorale si ciugulind cu placere pomenile acum, imediat, apare moralitatea si identitate in persoana a 2-3 persoane ??? ... ... aloooo, trebuiesc generatii ... nu persoane ...

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:38

Si sa ne mai lase jegosii aia din FOSTA familie regala romaneasca,coroana romaniei este TOPITA,tron nu mai este,l-au mancat moliile de mult,e drept mai exista o familie de excroci ordinari,mai hoti si mai oportunisti ca orice roman(ca ei nu sunt romani,cei mai multi nici limba nu o vorbesc).Numai un cretin sa vrea sa inlocuiasca ceva cu altceva mai rau.Dar prosti sunt multi asa ca nu ma mir ca exista si sustinatori ai adevaratilor hoti.
Sa moara dusmanii ca-i Basescu la putere si sa-i dea Dumnezeu putere sa-i concedieze pe cei mai multi bugetari.In tara noastra e ceva absolut normal.Afara cu trantorii!

EU
marco

627 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:41

De la: gbispas, la data 2010-06-20 19:38:08Si sa ne mai lase jegosii aia din FOSTA familie regala romaneasca,coroana romaniei este TOPITA,tron nu mai este,l-au mancat moliile de mult,e drept mai exista o familie de excroci ordinari,mai hoti si mai oportunisti ca orice roman(ca ei nu sunt romani,cei mai multi nici limba nu o vorbesc).Numai un cretin sa vrea sa inlocuiasca ceva cu altceva mai rau.Dar prosti sunt multi asa ca nu ma mir ca exista si sustinatori ai adevaratilor hoti.
Sa moara dusmanii ca-i Basescu la putere si sa-i dea Dumnezeu putere sa-i concedieze pe cei mai multi bugetari.In tara noastra e ceva absolut normal.Afara cu trantorii!

... gabi ... trintori au timp de aranjamente si smecherii ... nu au timp de munca ... de ei nu scapi prea usor ... neo-comunistii au format prea multi in ultimii 20 de ani ca sa scapi de ei cu vorba buna ...

... am lucrat o perioada intr-o structura de stat ... implementam bune practici ... incercam sa le explic multora indatorile de servici (clar stipulate in contracte) si cum se pot face simplu si eficient ... imi spuneau ... eu nu am facut asa ceva (chiar daca era scris negru pe alb) si imi trebuie marirea de salariu pentru asta ... asa ca se intorceau la solitaire si mailuri in lant ... unii, o minoritate, munceau pentru toti iar sefii se intreceau in sedinte de spus bancuri si relaxare ... de fapt sefii erau cei mai penibili ...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 22:08

De la: sirboby, la data 2010-06-20 18:29:07

Pai pe toti trei deodata? Scapam de un presedinte si dam de trei sefi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hai ca stii ce vreau sa spun!! Orice ai zice nu poti compara trecerea de care se bucura un stat monarhic in ochii companiilor straine si mai ales in ochii marilor corporatii, cu lipsa de trecere de care se bucura o republica, mai ales cand presedintele acesteia e un tip inferior ( altfel de ce se feresc toti sefii de state de el la intalnirile internationale).
Iar principesa Margareta este inrudita cu toate celelalte Case Regale ale Europei. Nu crezi ca o monarhie romaneasca ar atrage un val de simpatie, urmat de unul de deschidere economica fata de tara noastra?
Scumpul meu degeaba te superi, monarhia este exact ca un diamant, este extrem de complexa, de sofisticata si noi n-am surprins decat prea putin din problematica.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 22:29

De la: marco, la data 2010-06-20 19:37:46
Sper sa terminam odata pentru totdeauna cu mitocanii, si niciodata aceste gunoaie sa nu mai ajunga la putere asa cum le-a permis aceasta plaga numita comunism.[/quote

... ... e tare ... ... mitocania a fost produsa de neo-comunistii de dupa '90 si ocupa 60-70% din profilul romanilor ... cum sa scapi de ea cu duda si printul mostenitor ??? ... ... dupa ce 20 de ani ia-ti incercat pe toti si toata lumea se culca pe-o ureche crezind sloganurile electorale si ciugulind cu placere pomenile acum, imediat, apare moralitatea si identitate in persoana a 2-3 persoane ??? ... ... aloooo, trebuiesc generatii ... nu persoane ...

Monarhia inseamna stabilitate si traditie! Spui ca e greu sa scapi de mitocanie si cum ne va scapa de ea Casa Regala? Simplu, cu multa, multa rabdare, fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL.
Care a fost prima mea propozitie? Ce semnifica monarhia: STABILITATE SI TRADITIE, DA?
Ei bine, e vremea sa terminam cu graba fara nici un rost si cu "smenurile" grase facute peste noapte!
Uite, viteza in care ti-ai postat ideea spune clar ca tu esti produsul tipic al vremurilor de azi: grabit, agitat, risipa inutila de energie fara nici un fel de randament. Si asta pentru ce? Ce ai realizat daca nu postai in viteza si ti-ai fi expus teoria mai elaborat? Sincer, te-ai grabit undeva? Nu cred, ai in tine agitatia inutila si contraproductiva a romanului in sange.
Stii amice cum se face o avere pe bune? Prin generatii de munca sustinuta, asa a facut avere o familie ( bunicul, fiul, nepotul) , sa zicem o fabrica de incaltaminte. Ideea asta de tunuri date peste noapte inseamna inselaciune curata, IAR ROMANII NU SUNT ASA!!
Romanii sunt debusolati, dar vor trebui sa se regaseasca, sa-si reevalueze valorile.
Valori nu sunt niste hoate precum udrea nu, valoare reprezinta o tanara decenta si cu mult bun simt ca d-na Gorghiu.
Valoare inseamna amice ACEL LUCRU CARE RAMANE PESTE GENERATII SI CARE SE PERPETUEAZA MEREU SI MEREU. Pentru asa ceva militez eu, nu neaparat pentru persoana fizica a principesei Margareta si a sotului dumneaei, CI PENTRU CEEA SE SIMBOLIZEAZA ACESTE PERSOANE.
Casa Regala a insemnat intotdeauna O GARANTIE, cand mergi la banca si ceri un credit ti se cere o garantie nu? Ei bine, Casa Regala Romana se poate constitui intr-o foarte serioasa garantie in plan international in timp ce un presedinte de stat, chiar unul merituos si cu adevarat interesat de binele cetatenilor lui, nu poate fi.
Mai gandeste-te fara sa te repezi si raspunde-mi la toate acestea!!

marco

627 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 01:35

De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14

Monarhia inseamna stabilitate si traditie! Spui ca e greu sa scapi de mitocanie si cum ne va scapa de ea Casa Regala? Simplu, cu multa, multa rabdare, fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL.
Care a fost prima mea propozitie? Ce semnifica monarhia: STABILITATE SI TRADITIE, DA?
Ei bine, e vremea sa terminam cu graba fara nici un rost si cu "smenurile" grase facute peste noapte!
Uite, viteza in care ti-ai postat ideea spune clar ca tu esti produsul tipic al vremurilor de azi: grabit, agitat, risipa inutila de energie fara nici un fel de randament. Si asta pentru ce? Ce ai realizat daca nu postai in viteza si ti-ai fi expus teoria mai elaborat? Sincer, te-ai grabit undeva? Nu cred, ai in tine agitatia inutila si contraproductiva a romanului in sange.
Stii amice cum se face o avere pe bune? Prin generatii de munca sustinuta, asa a facut avere o familie ( bunicul, fiul, nepotul) , sa zicem o fabrica de incaltaminte. Ideea asta de tunuri date peste noapte inseamna inselaciune curata, IAR ROMANII NU SUNT ASA!!
Romanii sunt debusolati, dar vor trebui sa se regaseasca, sa-si reevalueze valorile.
Valori nu sunt niste hoate precum udrea nu, valoare reprezinta o tanara decenta si cu mult bun simt ca d-na Gorghiu.
Valoare inseamna amice ACEL LUCRU CARE RAMANE PESTE GENERATII SI CARE SE PERPETUEAZA MEREU SI MEREU. Pentru asa ceva militez eu, nu neaparat pentru persoana fizica a principesei Margareta si a sotului dumneaei, CI PENTRU CEEA SE SIMBOLIZEAZA ACESTE PERSOANE.
Casa Regala a insemnat intotdeauna O GARANTIE, cand mergi la banca si ceri un credit ti se cere o garantie nu? Ei bine, Casa Regala Romana se poate constitui intr-o foarte serioasa garantie in plan international in timp ce un presedinte de stat, chiar unul merituos si cu adevarat interesat de binele cetatenilor lui, nu poate fi.

... tot la discurs de pierde vara ai ramas ... da cine te tine bre sa scapi de mitocanie SINGUR ... schimbindu-te dumneata si dindu-te exemplu pentru cei din jur ? ... asa se formeaza o reactie in lant ... e bine totusi ca esti de acord ca, cu sau fara duda & co, tot trebuiesc GENERATII de educat ... si mai retine un lucru NIMENI nu garanteaza pentru nimeni ... fiecare gartanteaza pentru el ... daca esti un mitocan degeaba vine duda sa garanteze pentru tine ... pentru ei insisi trebuie sa garanteze cineva ... e usor sa dai din gura cind, de fapt, nu spui NIMIC ... a crea valoare o poti face singur incepind cu mica dumitale comunitate nu trebuie sa garanteze cineva pentru tine ... nu am nimic cu casa regala dar idealizezi lucrurile in mod penibil ... cauti ca multi altii pe altcineva care sa faca in comunitatea dumitale ceea ce trebuie sa faci singur ... in fond asta doare, cumunitatea in care traieste, nicidecum cum este privit de straini ... te complaci sa-ti fie de bine ...
... regina angliei, de exemplu, e respectata nu pentru ca ar reprezenta ceva deosebit ca moralitate ci pentru ca este in mod inconstient, in ochii anglicanilor, reprezentantul lui d-zeu printre ei ... cam asa ceva ...
... valorile genul lui udrea (de parca ai sti exact ce face udrea) si totate cele care ne ''delecteaza'' dezbracate pe numeroase posturi de tv sint ceea ce se cere in romania ... ai luat vreodata atitudine ? ... sau iti place sloganul - ce e frumos ii place si lui d-zeu ... atita timp cit nu te pisca la buzunar ...
... multe dintre discursurile de genul dumitale mi se par IPOCRITE ... sariti in sus doar cind sinteti piscati la buzunar dar nu va intereseaza deloc cind vedeti chiar linga voi mitocania inflorind tocmai datorita TOLERANTEI pe care o gasesc ... asa ca lasa-ma cu smiorcaiala si solutiile minune ... noi sintem minunea si asa va fi intotdeauna ... nu degeaba se zice - fiecare popor are conducatorii pe care ii merita ... iar duda & co nu fac exceptie ...

... inca ceva ... stabilitatea pe care ti-o doresti si pe car eo vezi la altii e rezultatul a sute de ani de continuu respect pentru traditii, valori, proprietate privata, unitate iar romanii au fost, cel putin in ultimii 60-70, subiectul unor subiecte sociale ... mai intii a comunistilor sovietici si apoi a neo-comunistilor rezultati din manipulare, spalarea creierului ... nu te astepta sa recistigi ceea ce s-a pierdut printr-o gaura de 70 de ani ... 70 de ani in care s-a ''muncit'' din greu la distrugerea tuturor valorilor si moralitatii romanesti pentru a face loc omului ''de tip nou'' ... cu doua fetze si cu gindul la plecat dupa extraterestri ...

... dar cea mai tare fraza, pe care ai spus-o, a fost si va ramine - ''fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL'' ... mai urma sa spui si ca au bune relatii cu extraterestrii si consulat pe marte si nu mai ma oboseam sa iti raspund ...

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 01:49

...hmmm....
Monarhizam republica?!...ori republicam monarhia...!?...sa fie o dilema?..chiar sa fie?!?

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 01:52

ce pacat, ca la romanii le vine mintea numai in DECEMBRIE!
sa iasa in strada acum cit este vara!

Un ciine care a suferit de frig toata iarna, a promis ca la vara isi face casa.
A venit vara, si ciinele s-a-ntins la umbra, si a uitat de casa!
Morala:
-mai vine o iarna!!!

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 02:27

Din pacate nu se face nici o referire la "ai nostri ... tineri" care s-au dus si ei acolo, doar ca era pe gratis mancarea - apropos, am citit ca pachetele cu cadouri s-au dat inainte de a se ajunge la Biserica. Se vede de aceea ai nostri nu au fost anuntati presei ca participanti. Cadoul era prea ... amarat. Ce rai domnule ! Sa vina o pereche similara din Romania si ei sa nu-i bage in seama ! Daca n-au venit Parintii doamnei (Duda) ...

news.yahoo.com/s/ynews/ynews_wl2723

"The ceremony for Crown Princess Victoria, 32, and her former personal trainer Daniel Westling, 36, i"s the first royal wedding in Europe since 2008, according to The Associated Press. The royal court told the AP that 950 guests were set to attend the event, which is reported to cost $2.6 million.

Some royals from Norway and Denmark arrived by yacht, reported the AP. Also present for the weekend’s festivities were Japanese Crown Prince Naruhito, Jordan's King Abdullah and Queen Sofia of Spain, Britain's Prince Edward and Sophie and golfer Tiger Woods' mother-in-law, Barbro Holmberg."

Deci Casele Regale din Japonia, Iordania, Spania si Anglia au meritat sa fie mentionate de cei de la AP, dar a noastra nu ! Cam putini bagati in seama, nu credeti ? Sa nu-i mentioneze ei pe sotii Duda ? Este o jignire foarte grava, avand in vedere ca si Alteta Regala Victoria urmeaza la Tron, ca si (A.R.) Margareta noastra, daca ar fi sa ne luam dupa ce vrea ea ... si nu ce vrem noi Republicanii. Asa ca vom spunem celor de la AP, ca noi Republicanii, nu mai acceptam sa se faca in presa internationala referiri despre Casa Regala Romaneasca. Nu merita strainii sa auda de Altetele noastre Regale ! Ne-au suparat foarte tare jurnalistii astia !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 09:56

De la: gbispas, la data 2010-06-20 19:38:08Si sa ne mai lase jegosii aia din FOSTA familie regala romaneasca,coroana romaniei este TOPITA,tron nu mai este,l-au mancat moliile de mult,e drept mai exista o familie de excroci ordinari,mai hoti si mai oportunisti ca orice roman(ca ei nu sunt romani,cei mai multi nici limba nu o vorbesc).Numai un cretin sa vrea sa inlocuiasca ceva cu altceva mai rau.Dar prosti sunt multi asa ca nu ma mir ca exista si sustinatori ai adevaratilor hoti.

crezi ca-i va da afara si pe cei 37 de consilieri personali ? ce-o face, frate cu ei, ca oricum nu asculta de nimeni !? da' poate ca va reduce din personalul din ag. guvernamentale.....sau poate din nr. directorilor regiilor de stat, aia cu salarii de ' jde mii de euroi + prime + indemnizatii de zimbet ! sau din secretarii si subsecretarii se stat sau poate cei care fac parte din diverse consilii de adm., nu vor mai fi platiti cu 5-10.000 de euro, ca tot din buget sunt praduiti si aia ! da' poate ca se vor transforma niste ministere in agentii ,ca tot sunt cam inutile .....da' cin' sa faca asta ? basescu ? ha ha ha ! ce gluma buna ! el reduce pensionarii....ii ajuta sa iasa mai repede din sistem....

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 12:42

"Nihil sine Deo!"

Las' ca scrii tu destul, impreuna cu ceilalti "gaozari" anti-Monarhie, ca doar "munciti", nu? [pentru tine: ma deplasez in Reg. 2 S-E, ca sa se mai faca vreun proiect prin tara asta si vin frant acasa, asa ca abia am timp sa citesc elucubratiile "republicanilor", care rareori merita vreun raspuns!] Cat despre lb. romana, afla ca si tu ai putea, daca nu ai avea lenea caracteristica celor nu_prea_dusi_pe_la_scoala, sa o folosesti corect, numai s-o si fi invatat candva!
In rest, "Traiasca Regele/In pace si onor/De Tara iubitor/Si-aparator de Tara!"

"Nihil sine Deo!"

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 14:54

De la: marco, la data 2010-06-21 01:35:34
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:29:14

... tot la discurs de pierde vara ai ramas ... da cine te tine bre sa scapi de mitocanie SINGUR ... schimbindu-te dumneata si dindu-te exemplu pentru cei din jur ? ... asa se formeaza o reactie in lant ... e bine totusi ca esti de acord ca, cu sau fara duda & co, tot trebuiesc GENERATII de educat ... si mai retine un lucru NIMENI nu garanteaza pentru nimeni ... fiecare gartanteaza pentru el ... daca esti un mitocan degeaba vine duda sa garanteze pentru tine ... pentru ei insisi trebuie sa garanteze cineva ... e usor sa dai din gura cind, de fapt, nu spui NIMIC ... a crea valoare o poti face singur incepind cu mica dumitale comunitate nu trebuie sa garanteze cineva pentru tine ... nu am nimic cu casa regala dar idealizezi lucrurile in mod penibil ... cauti ca multi altii pe altcineva care sa faca in comunitatea dumitale ceea ce trebuie sa faci singur ... in fond asta doare, cumunitatea in care traieste, nicidecum cum este privit de straini ... te complaci sa-ti fie de bine ...
... regina angliei, de exemplu, e respectata nu pentru ca ar reprezenta ceva deosebit ca moralitate ci pentru ca este in mod inconstient, in ochii anglicanilor, reprezentantul lui d-zeu printre ei ... cam asa ceva ...
... valorile genul lui udrea (de parca ai sti exact ce face udrea) si totate cele care ne ''delecteaza'' dezbracate pe numeroase posturi de tv sint ceea ce se cere in romania ... ai luat vreodata atitudine ? ... sau iti place sloganul - ce e frumos ii place si lui d-zeu ... atita timp cit nu te pisca la buzunar ...
... multe dintre discursurile de genul dumitale mi se par IPOCRITE ... sariti in sus doar cind sinteti piscati la buzunar dar nu va intereseaza deloc cind vedeti chiar linga voi mitocania inflorind tocmai datorita TOLERANTEI pe care o gasesc ... asa ca lasa-ma cu smiorcaiala si solutiile minune ... noi sintem minunea si asa va fi intotdeauna ... nu degeaba se zice - fiecare popor are conducatorii pe care ii merita ... iar duda & co nu fac exceptie ...

... inca ceva ... stabilitatea pe care ti-o doresti si pe car eo vezi la altii e rezultatul a sute de ani de continuu respect pentru traditii, valori, proprietate privata, unitate iar romanii au fost, cel putin in ultimii 60-70, subiectul unor subiecte sociale ... mai intii a comunistilor sovietici si apoi a neo-comunistilor rezultati din manipulare, spalarea creierului ... nu te astepta sa recistigi ceea ce s-a pierdut printr-o gaura de 70 de ani ... 70 de ani in care s-a ''muncit'' din greu la distrugerea tuturor valorilor si moralitatii romanesti pentru a face loc omului ''de tip nou'' ... cu doua fetze si cu gindul la plecat dupa extraterestri ...

... dar cea mai tare fraza, pe care ai spus-o, a fost si va ramine - ''fii linistit intr-un stat monarhic TIMPUL CURGE ALTFEL'' ... mai urma sa spui si ca au bune relatii cu extraterestrii si consulat pe marte si nu mai ma oboseam sa iti raspund ...

Iti voi raspunde pentru ca te exprimi ceva mai rasarit decat gbispas!
Pai ce am postat eu si ce ai inteles tu!! Normal ca fiecare trebuie sa munceasca cu sine insusi pentru a deveni mai fin, mai civilizat, intr-un cuvant mai evoluat! N-am contestat asta nici o clipa!
Din pacate societatea romaneasca primitiva cum este se conduce dupa maxima nu prea eleganta: "de la cap se impute pestele", in cazul nostru pestele fiind fraudulosul de la Cotroceni, traian basescu. Imagineaza-ti acum printr-un efort "fantastic" de imaginatie ( grija mare sa nu transpiri), ca Romania in calitate de stat monarhic reprezentat cu gratie de o regina, practic o doamna decenta, bine crescuta si cu foarte mult autocontrol asa cum isi dezvolta prin educatie aristocratii, ar putea deveni prin spiritul de imitatie specific societatilor mai putin evoluate precum a noastra, o tara alcatuita din cetateni mult mai demni, mai responsabili si mai atenti la atitudinea lor decat acum.
NU E TOTUNA AMICE SA FII REPREZENTAT DE UN GENTLEMAN SAU DE O LADY, MAI ALES IN PLAN INTERNATIONAL, SAU DE UN BADARAN INFECT.
Poate asa, si cetatenii Romaniei ar evolua mai rapid de la stadiul de soareci speriati si innebuniti sa fuga cu bucata de branza pana nu i-o fura alt soarece, la oameni demni si civilizati.
Si de ce tin discursuri de pierde-vara, pentru ca imi sta mintea la lucruri normale si nu la escrocherii din care sa iasa banu` gros peste noapte? Numai primitivii sa gandesc numai la trebuintele de baza: mancare, bautura, caldura, o muiere buna si o masina bengoasa!!!! Chiar nu putem face saltul spre o gandire normala, trebuie sa ramanem cantonati la cautarea disperata a hranei exact ca animalele de pe Animal Planet?
Si nu m-am referit la garantiile individuale pentru care ar garanta regalitatea romaneasca puteai intelege atata lucru ca n-ai fi facut un efort de cugetare prea grozav, CI LA GARANTIILE INTERNATIONALE IN CAZUL UNOR IMPRUMUTURI DIN CARE SA VEDEM SI NOI CETATENII CEVA, CUM SPUNEA TATUCUL CRIMINAL CE LA COTROCENI, DIN CARE SA SE FACA MODERNIZAREA ROMANIEI.
UNDE-I DOM`LE MODERNIZAREA ROMANIEI, UNDE-I CA NE-A INNEBUNIT FRAUDULOSUL BASESCU CU EA IN CAMPANIA ELECTORALA? CIU-CIU, BANII S-AU DUS PE STUDII DE FEZABILITATE LA UDREA NESIMTITA CARE MAI VREA ACU` SI TRANSPORTURILE?!!!!!!!!!!!
TIN`TE PRIETENE LA AUTOSTRAZI, MAMA CE-O SA MAI CIRCULAM, VIJJJJ, VIJJJJ, MAMA CE VITEZA MORTALA O SA PRINDEM CAND SE VA APUCA EROINA NATIONALA LA CONSTRUIT AUTOSTRAZI CU FIRME ROMANESTI DESIIIIGUR!!!!
Si de unde stii ca nu sunt la curent cu ce presteaza la drum de seara udrea, si de unde stii tu ca nu stiu eu de unde ii vine puterea?
Iar cu expresia " TIMPUL CURGE ALTFEL", UITE CA N-AM SA-TI EXPLIC DESI TE ASIGUR CA EXISTA FOARTE MULTA LOGICA IN EA, si n-are nici o legatura cu extraterestrii. Daca nu esti dotat genetic cu gradul de profunzime care sa te ajute sa intelegi ce-am vrut sa zic, las-o balta! Oricum, cine a citit si are gradul ala de care vorbeam, a inteles cu siguranta. Eu nu fac educatie adultilor ca nu se mai prinde, doar copiilor pentru ca sunt receptivi.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:19

Daca n-ati mai uza atat de "copy-paste" s-ar intelege mai bine ce doriti sa postati. Asa ... a iesit un "talmes-balmes", pe care doar ... doamna Duda (A.R.Margareta) ar putea sa-l dezlege, ca sotul (zis "Consort") ... Poate ne explicati si noua pe unde era familia Duda la acea "Nunta Suedeza", de n-a bagat-o in seama nimeni (nici de celelalte Case Regale si nici de Presa, venita sa imortalizeze evenimentul). De ce oare ? Nu cumva ca, aceasta familie ... nu se ridica la nivelul Caselor Regale adevarate ? Si vreti sa emiteti pretentii ca va fi bagata in seama daca, vreodata, ar ajnge sa-i ia locul lui Taica-sau ... Aiurea ! Va imbatati cu apa rece ! Fiti mai serioasa ca va faceti de ras ! Asa ca Familia Duda !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:41

Sa stii ca nu uzez deloc de copy-paste ( apropos exista o cucoana cam vulgara pe topic cu porecla asta), eu ma exprim de fiecare data in mod original, si postez cand chiar sunt sigura ca am ceva semnificativ de spus, asta spre deosebire de altii care nu fac decat sa socializeze ( e dragut dar prea frivol).
Apoi ti se pare "talmes-balmes" pentru ca postarea mea era in fapt un raspuns la postarea lui Marco, care mi s-a parut suficient de civilizata incat sa merite un raspuns. M-am referit tintit la obiectiunile lui, prin urmare acuzatia de "talmes-balmes" poti sa i-o atribui lui.
Te asigur ca nu sufar deloc, si chiar nu simt nici o durere si nici cea mai mica suferinta ca tu ai impresia ca "ma fac de ras".
Iar viitoarea Casa Regala a Romaniei este suficient de stimata de celelalte monarhii europene, fii fara grija, dar pur si simplu monarhii si vlastarele acestora sunt oameni de o discretie si un rafinament cu adevarat prea subtile ca sa faca gesturi spectaculoase de gen "telenovelistic", asa cum le place "unora" dintre noi, care au nevoie de "declaratii furibunde de amor", "plansete sfasietoare", "aruncari disperate in genunchi" sau "tipete ingrozitoare".
Fii pe pace, ASR Principesa Margareta este o persoana respectabila, cu adevarat deasupra oricarui repros.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:44

De la: gabigabi, la data 2010-06-21 09:56:53

crezi ca-i va da afara si pe cei 37 de consilieri personali ? ce-o face, frate cu ei, ca oricum nu asculta de nimeni !? da' poate ca va reduce din personalul din ag. guvernamentale.....sau poate din nr. directorilor regiilor de stat, aia cu salarii de ' jde mii de euroi + prime + indemnizatii de zimbet ! sau din secretarii si subsecretarii se stat sau poate cei care fac parte din diverse consilii de adm., nu vor mai fi platiti cu 5-10.000 de euro, ca tot din buget sunt praduiti si aia ! da' poate ca se vor transforma niste ministere in agentii ,ca tot sunt cam inutile .....da' cin' sa faca asta ? basescu ? ha ha ha ! ce gluma buna ! el reduce pensionarii....ii ajuta sa iasa mai repede din sistem....

PENTRU GABI

Pagini: << 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: