Info
x
Monarhie sau republica?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 13:19
Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase!
Citeste mai sus comentariile facute la adresa parintilor mei (si nu cu ei te certai pe forum, imbecilule) si nu te mai da victima.Tu esti doar un individ ingrozitor de prost si de nesimtit .Nu o spun cu rautate,nu o spun nici deoarece ai tu alte optiuni politice.O spun deoarece pur si simplu asta este adevarul.Esti un individ ingrozitor de prost si de nesimtit.Un simplu gunoi basescian .
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 13:53
De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:19:27Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase! ............am fost mai mult decât indulgent față de inepțiile , injuriile și abjecțiile pe care le-ai debitat la adresa mea de-apropape 30 de zile pe-aceste topice politice, ți-am suportat toate dejecțiile verbale pe care mi le-ai adresat și toate atacurile ad hominem pe care le-ai proferat la adresa mea, și nu ți-am răspuns de-acceași manieră în speranța că te vei potolii într-un târziu. ...După cum se observă Vannea, nici vorbă să te potolești, dimpotrivă, cu fiecare zi, atacurile tale ad homnem la adresa mea, sporesc ăn intensitate, se diversifică, tupeul tău și nesimțirea pe care-o ai impregnată-n caracterul tău josnic, te face să uiți de cele mai elementare norme de comportament civilizat. ...evident, ți-ar convenii ca ,tu să-juri cu sârg în stânga și-n dreapta iar ceilalți să-ți suporte abjecțiile fără ați replica pe-acela nivel lexical. ...Ți-am exemplificat cu date și cifrre oficiale, din rapoartele Curții de conturi a Ro. cine-s responsabilii dezastrului economic românesc, dar ptr. că aceste exemplificări nu-s pe placul tău și răstoarnă toată propaganda ta ce-o desfășori pe-aceste topice politice, altceva nu știi să faci decât să ataci userul ce postează ceva neconform opiniilor tale, apoi treci la persiflări , urmează injuriile și obscenitățile, pe care vezi doamne le-mbraci într-o formă "inteligentă", "intelectuală", faci apel la logica interlocutorului, la capacitățile sale de-nțeleger, etc, etc,... ...băi scursură socială ce ești, tu ai impresia că atacând ad hominem userul ce postează-n contra opiniilor tale, acel user este aliniat politic, portocaliu, roșu, galben, sau verde ?... ...tu încă nu realizezi că altceva decât; jos "băse", cu care ești toată ziua-n gură, sau jos "boc", jos guvernu, jos ăla, jos celălalt, altceva nu mai știi ? ...nu-ți convin datele din rapoartele curții de conturi Ro. și nici n-are cum să-ți convină, ptr. că acolo există vreo 30 miliarde de euro pe care gov. tăriceanu II i-a făcut praf avant la lettre, izbucnirii crizei în Ro. atunci când a executat sarcinile administrative ale statului Ro. din poziția unui guvern minoritar sprijinit de PSD. ...dacă ai da dovadă de seriozitate și nu de propagandism ieftin de partid, ai observa în celelalte rapoarte ale curții de conturi a Ro. 2000-2004 că se mai găsesc încă vreo 30 miliarde de euro fituiți pe te miri ce nmai ptr. ceea ce trebuia nu, acolo se găsesc și responsabilii, acolo poți constata , la o analiză atentă a dateleor cuprinse-n rapoartele RCC, și cine au fost beneficiarii, dar și responsabili de la care acele miliarde de euro ar trebuii recuperați juridic. ...băi ostropel, ai să observi cât de josnic pot fi dacă ai să continui cu atacurile gratuite la adresa mea, acesta este al doilea avertisment, să nu crezi că de-acum, am să-ți mai suport atacurile ad homnem, clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 16:10
De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:19:27Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase! Eu nu ma bag in discutia voastra dar pastrand topicul,poti sa-mi spui si mie ce a facut Basescu gresit si ar fi putut sa evite un rege?Cand raspunzi(daca o sa raspunzi),te-as ruga sa nu uiti ca sunt tari-Spania spre exemplu-unde problemele sunt mai mari decat la noi.Iar ca sa-ti mai spun ce a facut Basescu(dupa parerea mea),este ca a redus salariile(eu dadeam afara cel putin 50% dintre ei),gunoaielor ce te ignora cand te prezinti la ghiseul unde lucreaza ei sau unde nu-i gasesti pt ca sunt plecati la o tigara,.........Sau a redus salariile celor care ar trebui sa fie jumatate din cati sunt si carora noi toti le platim salarii ca ei sa huzureasca.Ori ale profesorilor care pe langa faptul ca nu recunosc ca au salarii mari(nu vorbim de suplinitori) sunt si evazionisti neplatind taxe la stat pt banii ce-i iau din meditatii?Sau ale doctorilor care si astia au salarii mari(exceptand in primii trei ani , cei de stagiatura) care nu se uita la tine decat daca duci mana la buzunar?E absolut normal ce a facut si absolut normal in ansamblu.Stii cum e la noi?La noi indiferent daca se face ceva sau nu,noi nu suntem niciodata multumiti.Pana acum daca erau multi bugetari care papa banii degeaba,toata lumea era revoltata ca de ce se permite asa ceva.Acum ca nu se mai permite,toata lumea e nemultumita ca de ce nu le mai permite.La fel cum a fost cu cainii in Bucuresti.Pana sa-i adune Basescu(de ce mereu Basescu a pus piciorul in prag si a facut ceva in tara asta,nu stiu) toati erau oripilati ca sunt multi caini.Cand a fost sa-i stranga,s-au intors toti ca vezi doamne de ce-i aduna de pe strazi.Cu chioscurile ce erau la tot pasul ,umpleau trotuarele ca nu puteai sa te misti,tot la fel.Cred ca am mai spus o data,personal am mai trecut prin asa ceva,in Olanda ,(si acolo e o regina) unde au procedat putin altfel.In loc sa scada salariile,au marit drastic preturile si au taiat de tot subventiile.Asa ca acum in loc de 13 euro cum plateam inainte de reforma asta asigurarea medicala,acum se plateste minim 130 de euro.Deci,in principiu cam tot aia.Si exemplele pot continua.Stiu ca se pot gasi destui ignoranti care sa spuna ca aia au alte salarii.Sigur ca au dar au salariile astea si platesc cam tot pe chirii(afara proprietatile sunt mai rare),gaz,lumina,asigurari,impozite,...........Practic nu ramai nici acolo cu nimic.Repet,acum se intampla asta,inainte era altfel. Iar ca gluma sa stii ca daca trebuie sa-i faca cineva ceva lui Nuti Udrea,eu ma inscriu primul. Da-i fac ce vreau eu
Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 17:48
De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:19:27Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase! Domnu gbispas, si eu sunt republican , dar aici matale cam gresesti in legatura cu bugetarii ! Domnu Gbispas , bugetarii care papa bani de geaba sunt cei cu functii mari prin companii , [secretari si directori } aici mai cred, dar in rest , NU !! Fara bugetari nu se poate, cum sa dai afara , ? cand e nevoie de ei !!! De ei se foloseste statul de ei se serveste populatia , dar de privati sau cei care lucreaza la ei , in afara de impozit , nimic !! Nu mai exagera cu profesorii , nu sunt evazionisti si isi merita salariu , iar de medici si personalul medical oricand avem nevoie , precum si de politisti , pentru siguranta noastra, la fel si magistratii ! Adevarul ca acest guvern condus de Basescu si Boc trebuie judecati in public pentru atentat la siguranta tarii si pentru genocid . Nu asa se salveaza o economie, tara a fost bogata, unde e bogatia ???? Au papat -o privatii si mafia !!!
Ticu
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 18:30
De la: Tycu, la data 2010-06-05 17:48:35De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:19:27Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase! Dar unde ai citit ca as fi spus eu ca nu avem nevoie de ei?Hai sa te intreb si altceva,atunci.De diretori nu avem nevoie?Stiu o sa spui ca-s prea multi.Asa este.Dar si restul bugetarilor sunt tot asa,PREA MULTI,altfel n-ar avea timp sa stea la tigari si la cafele toata ziua,la serviciu.Eu cand am lucrat in Olanda,functionarul de acolo nu avea voie nici macat telefonul mobil sa si-l foloseasca la serviciu.Ia spunei unui bugetar din Romania chestia asta,sa-mi povestesti reactia lui.Citeste ce am scris eu,ca n-am spus ca i-as da afara PE TOTI,am spus ca 50% as da afara.Mai multi nu sunt necesari.Bine,vorbesc daca ar munci cum trebuie.Iar apropos de politisti,sunt siguranta noastra atunci cand au aceleasi interese sau cand interesele noastre coincid,altfel....
EU
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 22:03
Poate va vine vreo idee intrand pe acest Blog (desi nu toate ideile lor sunt cele mai bune, dupa mine) :
www.exploziv-news.ro/ Daca aveti rabdare sa treceti in revista toate articolele postate, o sa vedeti ca este vorba in unele dintre ele de ... Basescu si "afacerile" lui (in pierdere pentru tara noastra) facute chiar si cu Anglia sau Norvegia de care vorbeati anterior. Dupa mine, in aceste tari monarhice ... "simtul dreptatii si al onoarei" parca a disparut, iar Casele Regale de acolo (Anglia sau Norvegia) nu le-au dat "peste mana" ci, dimpotriva, sau "bucurat" de cresterea conturilor. Asa ca ... nici monarhia nu este o "solutie", daca se foloseste de banii adusi in tara lor pe cai necinstite. Republica, cu Basescu si PD-L ul la conducerea tarii, nu este nici aceasta o solutie ! Trebuie sa ne gandim foarte bine ... pe cine sa alegem sa ne conduca in continuare, dar sunt multi (din pacate prea multi) carora le este ... lene sa-si puna mintea la contributie si aleg "raul cel mai mic" la Alegeri. "Rau" care de asta data a fost chiar mai mare decat "raul" anterior (deci nu este nici aceasta o solutie). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 08:36
De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19de ce mereu Basescu a pus piciorul in prag si a facut ceva in tara asta,nu stiu .Gabi,cu tine nu au sens discutiile daca ai ajuns sa spui spui astfel de lucruri.Oricum,pe tine te inteleg ca esti republican,merge perfect tara sub Basescu din punctul tau de vedere ,monarhiile o duc nasol rau fata de noi,iar Base mereu face multe lucruri minunate....Nu ii inteleg pe "monarhistii" ca Mytcor(de fapt ii inteleg,din cauza asta si imi este scarba ), sau pe republicanii care,desi vad ca actualul sistem FSN de conducere a tarii este catastrofal pentru Romania ,probabil din incapatanare,refuza sa accepte ideea ca monarhia este o varianta de iesire din actuala DRAMA a Romaniei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 08:58
De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19 Intrebarea ta este una FOARTE absurda. Eu nu pot nici sa-ti garantez ca Maica Tereza sau Papa Ioan Paul ,daca ajungeau sa conduca Romania ,nu faceau ca Basescu .Poate si aia ajungeau sa se hahaie,sa fie demagogi,sa fure in draci,sa minta poporul Roman si sa-l dezbine,se se inconjoare de o gasca a lor de hoti care sa duca tara de rapa,sa bea la Golden Blitz etc. Evident ca NU POT DEMONSTRA CA ASTIA DOI NU FACEAU CA BASE! Probabilitatea este mica dupa mine, dar, ai dreptate,nu se poate demonstra . .Pe scurt ai dreptate ,oare Isus daca era sa conduca Germania pe vremea si in locul lui Hitler ,nu gaza evrei si nu incerca sa isi extinda spatiul vital? Da,Basescu tot ce a facut a fost minunat (te-ai si mirat ceva mai jos ca doar el misca lucrurile in tara asta) ,iar tot ce a facut rau (tu nu ai exemple in acest sens dar ,iti spun eu ca sunt multe) nu putea fi evitat INDIFERENT cine era in locul lui .Brrrrrrr...si te credeam candva un tip cu care se putea discuta rational.Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 14:45
De la: vaneamarin, la data 2010-06-06 08:58:08De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19 Vanea,prietene marea problema nu e ca devenim monarhie,marea problema e urmatoarea: daca punem un rege si devenim monarhie si se dovedeste ca nu e bun,si faptele de coruptie sunt ca si acum,sau economic o ducem prost,cum il mai schimbam?Intr-o republica speri ca dupa 5 ani sa deschida romanii ochii si sa voteze cum trebuie,dar intr-o monarhie pe rege il dai mai greu sau deloc jos! Sa nu incepeti iar cu educatia etc.ca exemple de monarhi sub care am du-so prost(indiferent de cifrele oficiale )sunt! Uite exemplu din UK: www.dailymail.co.uk/news/article-1282795/Queen-wants-pay-rise-Pa... Si regina lor e una zgarcita cica! Si asta in timp ca guvernul roaga contribuabilii sa renunte la o lira din 100 ca tara sa poata depasi perioada grea! SOLIDARITATE CAM CA A LUI BASE! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 14:56
In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus!
Cred ca sunteti decord ca aparatul bugetar e cam mare pentru economia romaneasca! La fel si cu pensionarii! Uite la stiri,la Bacau 100 de nevazatori isi conduc masinile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 18:26
Dar ati aflat cati din ei sunt ... rromi ? Si cati sunt privatizati (patroni adica) ? Mai faceti "sapaturi" daca vreti sa stiti adevarul in privinta acestor "nevazatori" - adica ce "grad de invaliditate" au. Pentru ca unii pot sa mearga pe strada si singuri, dar nu ar putea sa conduca o masina deoarece nu ar vedea la departare. Este vina medicilor si a Politistilor ca iau dat carnetul de sofer sau pentru ca i-au dat Certificatul de invalid. Deci in final este vina autoritatilor ca au permis asa ceva.
Si pentru ca mai sus "se bate moneda" ca Monarhia ar fi mai buna decat Republica, cred ca in aceasta situatie mu este nici ea (monarhia adica) nu ar fi mai buna. Sunt toti "o apa si un pamant" ! Oricare ar fi (in momentul de fata), daca poate sa fure sau sa obtina bani mai usor ... sunt primii la "ciolan", indiferent ca forma de guvernamant este Republica sau Monarhica. Ca asa este am vazut in ultima suta de ani cand am avut conduceri de ambele forme. Au fost si Regi care au furat Romania, asa cum au fost si din pacate si acum Presedinti ai Romaniei care ... au furat Romania. Si ultimul le-a "pus capac". Asa ca nu mai cautati care este "raul cel mai mic" ca tot acolo ajungem. Trebuie sa schimbam mentalitatea celor care isi ALEG conducatorul. Cat timp vom alege partide care s-au dovedit ... corupte, mituite, dornice de a fura din banii tarii, aceasta ne va fi soarta ! Acelasi lucru s-ar petrece si daca ar fi Monarhia la putere. Daca studiati istoria veti vedea ca degeaba a fost vreun Rege CINSTIT (sau a incercat sa pastreze aparentele ca vrea sa fie cinstit) ca nu a fost de acord ... "partidul" din care facea parte, care pierdea banii promisi - adica din ce Casa Regala facea parte. Casa Regala (Romaneasca - care era o "filiala" straina) pana la urma si-a impus "punctul de vedere", indiferent ce a vrut sa spuna sau sa faca Regele respectiv. Noi am avut un singur Print Roman adevarat - Alexandru I (intaiul) Ioan Cuza ... dar am avut "boieri tradatori" care nu l-au lasat sa conduca Romania (numirea de Romania pe timpul lui s-a "vehiculat" pentru prima data pe timpul lui, pentru cine nu stie). Daca era lasat "devenea" el primul Rege al Romaniei si nu un ... "venetic". Dar asta este un subiect care ar merita sa fie dezbatut pe alt topic ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 19:08
De la: gbispas, la data 2010-06-05 18:30:58De la: Tycu, la data 2010-06-05 17:48:35De la: gbispas, la data 2010-06-05 16:10:19De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:19:27Hai dispari papagal basescian,canta-i lui Nutzi Udrea la ureche astfel de texte romantios gretoase! E adevarat ca sunt bugetari multi mai ales prin birouri, sau sunt cate 3-4 la o lucrare care o poate face unul singur , dar eu ma refer la postul lui si de functia lui , de astea avem nevoie , exemplu , de medic avem nevoie, de jurist avem nevoie, de profesor la fel , de posturile de la primarie avem nevoie , de politisti sa fie cat mai multi ca lumea e rea, de armata la fel .ca matale spui de Olanda , dar salariatul ala cred ca era la patron daca avea timpul limitat ,adevarul este [ eu m-am convins de asta ] ca parca cetateanul mai bine e servit de bugetar decat de cel de la privat, mai ales in medicina !!
Ticu
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 19:45
Da de ce bugetari romani sint ne eficienti ? de vina nu sint de vina tot cei ce despica firul in patru sa vada o virgula o defectatie ?
Sistemul permite prea multe interpretari ale unei singure probleme iar politicul abuzeaza de lipsa de curaj a justitiei de a transa lucrurile in spiritul adevarului / Si cum nici un sistem de organizare al unei societati nu este perfect ne dam cu parerea despre ce ar fi bun la un moment dat / de aici si pina la mizerii personale este mare distanta / ROMANE FII DESTEPT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 19:49
De la: vaneamarin, la data 2010-06-06 08:36:11 ...............am fost mai mult decât indulgent față de inepțiile , injuriile și abjecțiile pe care le-ai debitat la adresa mea de-apropape 30 de zile pe-aceste topice politice, ți-am suportat toate dejecțiile verbale pe care mi le-ai adresat și toate atacurile ad hominem pe care le-ai proferat la adresa mea, și nu ți-am răspuns de-acceași manieră în speranța că te vei potolii într-un târziu. ...După cum se observă Vannea, nici vorbă să te potolești, dimpotrivă, cu fiecare zi, atacurile tale ad homnem la adresa mea, sporesc ăn intensitate, se diversifică, tupeul tău și nesimțirea pe care-o ai impregnată-n caracterul tău josnic, te face să uiți de cele mai elementare norme de comportament civilizat. ...evident, ți-ar convenii ca ,tu să-juri cu sârg în stânga și-n dreapta iar ceilalți să-ți suporte abjecțiile fără ați replica pe-acela nivel lexical. ...Ți-am exemplificat cu date și cifrre oficiale, din rapoartele Curții de conturi a Ro. cine-s responsabilii dezastrului economic românesc, dar ptr. că aceste exemplificări nu-s pe placul tău și răstoarnă toată propaganda ta ce-o desfășori pe-aceste topice politice, altceva nu știi să faci decât să ataci userul ce postează ceva neconform opiniilor tale, apoi treci la persiflări , urmează injuriile și obscenitățile, pe care vezi doamne le-mbraci într-o formă "inteligentă", "intelectuală", faci apel la logica interlocutorului, la capacitățile sale de-nțeleger, etc, etc,... ...băi scursură socială ce ești, tu ai impresia că atacând ad hominem userul ce postează-n contra opiniilor tale, acel user este aliniat politic, portocaliu, roșu, galben, sau verde ?... ...tu încă nu realizezi că altceva decât; jos "băse", cu care ești toată ziua-n gură, sau jos "boc", jos guvernu, jos ăla, jos celălalt, altceva nu mai știi ? ...nu-ți convin datele din rapoartele curții de conturi Ro. și nici n-are cum să-ți convină, ptr. că acolo există vreo 30 miliarde de euro pe care gov. tăriceanu II i-a făcut praf avant la lettre, izbucnirii crizei în Ro. atunci când a executat sarcinile administrative ale statului Ro. din poziția unui guvern minoritar sprijinit de PSD. ...dacă ai da dovadă de seriozitate și nu de propagandism ieftin de partid, ai observa în celelalte rapoarte ale curții de conturi a Ro. 2000-2004 că se mai găsesc încă vreo 30 miliarde de euro fituiți pe te miri ce nmai ptr. ceea ce trebuia nu, acolo se găsesc și responsabilii, acolo poți constata , la o analiză atentă a dateleor cuprinse-n rapoartele RCC, și cine au fost beneficiarii, dar și responsabili de la care acele miliarde de euro ar trebuii recuperați juridic. ...băi ostropel, ai să observi cât de josnic pot fi dacă ai să continui cu atacurile gratuite la adresa mea, acesta este al doilea avertisment, să nu crezi că de-acum, am să-ți mai suport atacurile ad homnem, clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 09:18
De la: andrei68andrei, la data 2010-06-04 20:02:25De la: 9am178165, la data 2010-06-03 16:39:16De la: andrei68andrei, la data 2010-06-03 16:03:30De la: 9am178165, la data 2010-06-03 15:51:35De la: mytcor, la data 2010-06-03 15:40:34De la: 9am178165, la data 2010-06-03 15:15:14De la: mytcor, la data 2010-06-03 15:05:16De la: 9am178165, la data 2010-06-03 14:59:45De la: mytcor, la data 2010-06-03 14:27:12De la: 9am178165, la data 2010-06-03 13:57:43 Ba, stai jos, dar jos-jos cand vorbesti cu mine! Se vede treaba ca scoala a reprezentat o problema dureroasa pentru tine, daca nu ti-a dezvoltat simtul de analiza! Te impiedici de formule de adresare, ajungand tu-altminteri un agramat, la concluzia ca formula "nu era pentru un rege". Ba, daca in loc sa-ti spun ca esti prost, ti-as spune ca esti incremenit in proiect, te-ai simti mai bine, nu tot prost ai fi? Cat despre sluga, tu sluga cui esti, cui ii mai lingi din palma, naimitule? Cat despre intelegere, tu nu poti intelege decat ce te lasa stapanii tai portocalii sa intelegi, sluga bine pupacioasa in fesele woodrei! "Nihil sine Deo!" |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 11:33
De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Ai ajuns la o concluzie corecta, printre putinele..: sistemul bugetar tb. restructurat! Dar cine sa o faca, unul care confunda Cahulul cu Kabulul? Nutzi, spaima constituzii, cea facuta prof. univ. la apelul bocancilor? Boc cel repede tagaduitor al propriei lucrari de doctorat, de pe urma careia isi ia un spor frumusel la salariul de prim-sinistru? Bideanu, perceanu', bivoleanu, frunze-verzi si uscate si alti noi ciocoi incompetenti ai guvernarii pe care cica n-ai votat-o, dar nici Opozitiei nu i-ai dat o sansa!? [de fapt votul tau tot la pedalai s-a dus, dar tu te prefaci "echidistant"] Voi va prefaceti ca vorbiti despre Sistem, dar bateti apa-n piua: cata vreme cei care ar tb. sa analizeze activitatea unora sau altora sunt mai prosti ca cei controlabili, rezultatele previzibile vor fi ca vor fi dati afara competneti si nepilosii, iar ceilalti, pilosii, puturosii, incompetentii vor ramane! Combateti-ma daca aveti argumente, dar fara bla-blauri, ca m-am saturat de ele! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 19:45
De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Tu esti constient ce vorbesti? Restructurarea sistemului bugetar? Poate te referi la reducerea serviciilor speciale, secrete si inutile, alea cu agenti mai numerosi decat are FBI, si fara nici un rezultat notabil in ultimii 20 de ani!!!!! Tu stii ca sunt locuri in tara( in sanatate de exemplu) unde avem un bugetar la 7 locuri de munca? Adica infometati intreaga Romanie dar de primele de vacanta care totalizeaza 400 de mii de euro, nu, nici vorba sa va atingeti!!!!!!!!!!!! Asta este NESIMTIRE SIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica tu pui in balanta o multime de oameni care nu mai au unde sa munceasca sau nu mai pot( ca Pogea a avut grija sa inchida 200.000 de firme anul trecut), cu un sistem de servicii secrete stufos, supradimensionat si ineficient pe care nu-l au majoritatea statelor civilizate si cu primele de vacanta care se dau in ministerele Romaniei in valoare de 400 de mii de euro? Tu esti zdravan la cap? Cand ti-ai facut ultimul examen psihiatric? Ce indraznesti sa postezi ca raspuns? |
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 09:22
De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Nu domnu Sirboby , nu putem sa fim de acord , ar fi greseala sa restructureze sistemul bugetar, inca sunt putini bugetari. E adevarat ca sunt unii care au salarii mari exagerate ; directorii de companii , secretari de stat ,cei cu functii prin ministere si parlament, prin aviatie, justitie, sunt de acord sa li se ia din salariu ca il au exagerat , dar nu restructurari bre ca avem nevoie de ei !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 10:02
De la: Tycu, la data 2010-06-09 09:22:57De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! monarhii, s.f. 1. Formă de guvernământ în care puterea supremă aparține unei singure persoane (rege, împărat, țar, șah etc.) și se transmite de obicei ereditar. ♢ Monarhie absolută = formă de conducere a statului bazată pe puterea nelimitată a monarhului. Monarhie constituțională = formă de conducere a statului monarhic în care prerogativele monarhului sunt limitate prin constituție. 2. Stat care are ca formă de guvernământ monarhia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 10:05
De la: 9am045616, la data 2010-06-09 10:02:29De la: Tycu, la data 2010-06-09 09:22:57De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Republica-Stat în care puterea executivă este exercitată de organe alese public (și periodic). 2. Formă de guvernământ în care organele supreme ale puterii de stat sunt alese pe un timp determinat; Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:11
De la: 9am178165, la data 2010-06-08 19:45:54De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Acum o luna dar tu? Cred ca nu vezi ce scriu pai serviciile alea secrete nu tot din aparatul bugetar fac parte? Sari in sus ca trebuie restructurat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA TREBUIE si chiar daca e un singur bugetar pe7 posturi si ala nu isi face treaba bine si la timp trebuie schimbat! OK? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:21
![]() ,, Romania are mai multi bugetari decat Germania, Italia sau Spania Cititi si varianta in limba engleza a acestui articol: Romania has more public sector workers than Garmany, Italy or Spain 1 comentariu pe articolul "Romania are mai multi bugetari decat Germania, Italia sau Spania" Share Liviu Florea, 28 August 2009 Romania avea, la sfarsitul anului trecut, 80 de angajati in sistemul public, raportat la mia de locuitori, cu 19 mai mult decat in Italia, 15 mai mult fata de Spania si cu 11 mai multi salariati decat in Germania, arata un studiu realizat de compania de consultanta A.T. Kearney..........'' NU STIAI ?AFLI ACUM! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:29
De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:21:34 Ma intreb unde or fi acei functionari, pt. ca ei nu se regasesc intre profesori sau medici? Sa fie serviciile secrete, sa fie in multitudinea de agentii guvernamentale, sa fie pe la ministere? Hmmm ... Grea intrebare.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:32
corect, mai e mult pana devine profesorul si elevul... atunci sa vezi rezultate!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:39
De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:11:31De la: 9am178165, la data 2010-06-08 19:45:54De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Lasa povestile sir! Stii foarte bine ca nimeni nu se atinge nici de serviciile secrete, nici de ministere, nici de prime si in general de clientela politica a PDL. N-o mai coti, ca nu tine!Si nu duce tu grija bugetarului care munceste pe 7 posturi, ca ala isi face bine treaba pt. ca este cel care tine institutia in spate, in timp ce multitudinea de sefi numiti politic pe care ii are, taie frunza la caini. Dar tot nu mi-ai spus sir, de ce avem nevoie de atatea servicii secrete? Ce secrete mai avem de aparat? Si de ce sunt atat de numeroase? Oricum ar fi, oamenii astia si-au dovedit incompetenta si inutilitatea de 20 de ani!Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:57
De la: 9am178165, la data 2010-06-09 15:39:44De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:11:31De la: 9am178165, la data 2010-06-08 19:45:54De la: sirboby, la data 2010-06-06 14:56:28 In ce priveste masurile lui base! Sistemul bugetar ,vorba lui Gbispas,trebuia restructurat! Poate nu asa ci vazut cine freaca menta pe acolo si cine nu e capabil si aia dati afara! Dar .......................nu sunt eu sus! Nu le duc grija si nici dorul! Ce sa-i faci in 89 aveam sistem secret de prima mana dar l-am desfiintat asa cum am desfiintat si CAP-urile si tot ce era bun de pe vremea impuscatului! Acum culegem ce am semanat! Nu sariti pe mine,trebuia sa pastram ce era bun pe vremea comunistilor,dar nu la mintea romanului tot ce era comunist era rau,si taiat ce era prost! Exemplu Securitatea:trebuia desfiintat serviciul care a facut politie politica si pastrat restul! Adica trebuia vazut ce mergea bine si pastrat! Vasile poti crede ce vrei tu! Nu ma intereseaza ce crezi tu! Referitor la ,,sa vin cu date concrete''poate vii tu din arhivele din podul ala al tau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 16:00
De la: 9am178165, la data 2010-06-09 15:29:11De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:21:34 Mai cauta poate ii gasesti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 16:04
De la: sirboby, la data 2010-06-09 16:00:16De la: 9am178165, la data 2010-06-09 15:29:11De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:21:34 Asta e raspuns a la base. Mai lipsea AHA-AHA-AHA, CE-MI PLAC GLUMELE MELE! Nu ai de zis totusi ceva mai concret? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 17:50
De la: mytcor, la data 2010-06-04 20:13:47De la: 9am178165, la data 2010-06-04 17:27:28De la: gabigabi, la data 2010-06-04 13:53:00De la: mytcor, la data 2010-06-03 15:40:34De la: 9am178165, la data 2010-06-03 15:15:14De la: mytcor, la data 2010-06-03 15:05:16De la: 9am178165, la data 2010-06-03 14:59:45De la: mytcor, la data 2010-06-03 14:27:12De la: 9am178165, la data 2010-06-03 13:57:43 sa mori tu ! si ce construieste acum Jupinu' ,ia zi ?!
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 18:19
De la: 9am178165, la data 2010-06-09 16:04:18De la: sirboby, la data 2010-06-09 16:00:16De la: 9am178165, la data 2010-06-09 15:29:11De la: sirboby, la data 2010-06-09 15:21:34 Pai eu am parasit sistemul bugetar acum cativa ani asa ca nu-i vad(sincer nici nu ma mai intereseaza) dar tu te poti uita in jurul tau si sa-i vezi care freaca menta! Poate cand nu-ti mai convine te muti la privat!
|
|
|
|

Citeste mai sus comentariile facute la adresa parintilor mei (si nu cu ei te certai pe forum, imbecilule) si nu te mai da victima.Tu esti doar un individ ingrozitor de prost si de nesimtit .Nu o spun cu rautate,nu o spun nici deoarece ai tu alte optiuni politice.O spun deoarece pur si simplu asta este adevarul.Esti un individ ingrozitor de prost si de nesimtit.Un simplu gunoi basescian .
Domnu gbispas, si eu sunt republican , dar aici matale cam gresesti in legatura cu bugetarii ! Domnu Gbispas , bugetarii care papa bani de geaba sunt cei cu functii mari prin companii , [secretari si directori } aici mai cred, dar in rest , NU !! Fara bugetari nu se poate, cum sa dai afara , ? cand e nevoie de ei !!! De ei se foloseste statul de ei se serveste populatia , dar de privati sau cei care lucreaza la ei , in afara de impozit , nimic !! Nu mai exagera cu profesorii , nu sunt evazionisti si isi merita salariu , iar de medici si personalul medical oricand avem nevoie , precum si de politisti , pentru siguranta noastra, la fel si magistratii ! Adevarul ca acest guvern condus de Basescu si Boc trebuie judecati in public pentru atentat la siguranta tarii si pentru genocid . Nu asa se salveaza o economie, tara a fost bogata, unde e bogatia ???? Au papat -o privatii si mafia !!!
.Poate si aia ajungeau sa se hahaie,sa fie demagogi,sa fure in draci,sa minta poporul Roman si sa-l dezbine,se se inconjoare de o gasca a lor de hoti care sa duca tara de rapa,sa bea la Golden Blitz etc. Evident ca NU POT DEMONSTRA CA ASTIA DOI NU FACEAU CA BASE! Probabilitatea este mica dupa mine, dar, ai dreptate,nu se poate demonstra .

N-o mai coti, ca nu tine!
si ce construieste acum Jupinu' ,ia zi ?!