sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:23
De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI !
P.S . ai zis @gabi de zarghitul ala de-a intrat cu automobilul in masina in care se gasea fam. regala....si daca ,doamne fereste, ei mureau , se stingea monarhia ? se abolea si Olanda devenea, brusc, Republica ? hai sa fim seriosi ! intotdeauna s-au gasit dezaxati ce si-au dorit sa faca si ei ceva sa ramina-n amintirea lumii....sa apara-n ziare .... uita-te-n istorie, e plina lumea de nebuni !....
De ce? Pai e foarte simplu! Asa cum ti-a raspuns si GBISPAS pentru ca au dus(si inca duc) o politica de jefuire a altor tari! Pai daca UK a stapanit India sute de ani sunt la fel de dezvoltate?Nu !De ce? Ca teoretic au fost acelasi stat nu?UK a stapanit conform Wikipedia 20%din uscatul planetei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca crezi ca cei stapaniti de monarhiile respective o duceau foarte bine,de ce crezi ca mureau luptand pentru independenta????????????????????????????????????????????????
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:39
@gabi - da - INJUSTETE, am gresit eu ! da' ti-e clar ca Furnica apartine Pelesului ? am vrut mai demult sa te intreb : de ce tu ai fost indreptatit sa primesti inapoi ce li s-a luat bunicilor tai pe vremea comunistilor si casa regala, nu ? nu judeci cu aceeasi unitate de masura ?
.....hai, sa n-o mai dam cotita : scumpa si draga noastra tzarisoara ,cu mici exceptii , n-a avut mai niciodata conducatori mari....acus' ce sa zic ? la tarele pe care le avem, nici conducatorii nostri nu puteau fi decit ca noi....exceptiile doar intaresc ce-am zis, iar Carol si Ferdinand NU erau romani ! si daca mai stau si ma gindesc ca in timp ce pe la 1100 abia se inchegau voevodatele lui Gelu si Menumorut ,iar in Anglia functiona deja universitatea regala Cambridge, mi se face rau ! deci ? alta civilizatie ,alti conducatori, alte popoare, alta mentalitate ,alte prioritati, alte pretentii si cerinte !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1159 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:44
Alo! Ati uitat ca Anglia a fost sub dominatie Franceza?
Da, civilizatia, barbarilor englezi, vine din Franta
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:44
De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI !
P.S . ai zis @gabi de zarghitul ala de-a intrat cu automobilul in masina in care se gasea fam. regala....si daca ,doamne fereste, ei mureau , se stingea monarhia ? se abolea si Olanda devenea, brusc, Republica ? hai sa fim seriosi ! intotdeauna s-au gasit dezaxati ce si-au dorit sa faca si ei ceva sa ramina-n amintirea lumii....sa apara-n ziare .... uita-te-n istorie, e plina lumea de nebuni !....
De ce? Pai e foarte simplu! Asa cum ti-a raspuns si GBISPAS pentru ca au dus(si inca duc) o politica de jefuire a altor tari! Pai daca UK a stapanit India sute de ani sunt la fel de dezvoltate?Nu !De ce? Ca teoretic au fost acelasi stat nu?UK a stapanit conform Wikipedia 20%din uscatul planetei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca crezi ca cei stapaniti de monarhiile respective o duceau foarte bine,de ce crezi ca mureau luptand pentru independenta????????????????????????????????????????????????
pfoaiiii ! si primul lucru facut dupa cistigarea independentei, care a fost ? ! au pus d'un razboi national, strasnic si s-au taiat intre ei intr-o veselie si distrugind , ca si noi dupa revolutie, aproape tot !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:47
De la: printzfermecator, la data 2010-07-04 17:44:05Alo! Ati uitat ca Anglia a fost sub dominatie Franceza?
Da, civilizatia, barbarilor englezi, vine din Franta
...alta Regalitate !
|
Fosta membra 9am.ro
1159 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 17:52
oui, madame, je suis charmant
|
Fosta membra 9am.ro
1159 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:01
Regele Louis, strabunicul meu, a cheltuit foarte mult pentru emanciparea Europei.
De fapt el este si inventatorul furculitei
|
|
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:16
America nu este un stat republican, este statul masonic ideal, in fiecare oras exista un templu masonic la mare vedere cu program de lucru. Lojile masonice exercita cea mai mare influenta in viata politica, economica, sociala, financiara. Un stat care se pretinde crestin are peste 400 de religii si culte.
De fapt americanul duce o viata duplicitara, acasa poate sa fie un bun tata de familie, sa-si doreasca sa aibe copii, sa-si creasca familia conform moralei crestine; in societate pentru a promova intr-o functie trebuie sa aiba un anumit loc in ierarhia masonica. Spune lumea ca monarhii Europei sunt bogati?
Dar ce spuneti de Mayer Rotschild si alti bancheri (oligarhi financiari )? Stiti de fapt cine dirijeaza monarhiile si republicile din Europa? Acesta este un subiect foarte vast si interesant. Cine are alta parere?
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:18
De la: printzfermecator, la data 2010-07-04 18:01:38Regele Louis, strabunicul meu, a cheltuit foarte mult pentru emanciparea Europei.
De fapt el este si inventatorul furculitei
dar sti ce cred ? ca mincatul cu mina este cu mult mai benefic organismului uman ....mina, prin care circula toate energiile ! si ma uit la popoarele orientale care, NU taie piinea cu cutitul ....rup cite o cojita de piine si inmoaie in sosuri ....iar marii bucatari ,ca ma mai uit pe la emisiunile despre retete culinare ale Lumii si vad ca Sfinta Mina a revenit in bucatarie si totul se face cu ea ......din ce in ce mai putin se folosesc robotii de bucatarie !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:20
De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:44:27De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI !
pfoaiiii ! si primul lucru facut dupa cistigarea independentei, care a fost ? ! au pus d'un razboi national, strasnic si s-au taiat intre ei intr-o veselie si distrugind , ca si noi dupa revolutie, aproape tot !
Nu conteaza ce au facut aia de acolo vin bogatiile unor monarhii!
Europa vestica s-a dezvoltat deoarece nu au fost in calea tuturor cum au fost romanii!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 18:26
De la: 9am126636, la data 2010-07-04 18:16:41 America nu este un stat republican, este statul masonic ideal, in fiecare oras exista un templu masonic la mare vedere cu program de lucru. Lojile masonice exercita cea mai mare influenta in viata politica, economica, sociala, financiara. Un stat care se pretinde crestin are peste 400 de religii si culte.
De fapt americanul duce o viata duplicitara, acasa poate sa fie un bun tata de familie, sa-si doreasca sa aibe copii, sa-si creasca familia conform moralei crestine; in societate pentru a promova intr-o functie trebuie sa aiba un anumit loc in ierarhia masonica. Spune lumea ca monarhii Europei sunt bogati?
Dar ce spuneti de Mayer Rotschild si alti bancheri (oligarhi financiari )? Stiti de fapt cine dirijeaza monarhiile si republicile din Europa? Acesta este un subiect foarte vast si interesant. Cine are alta parere?
Oricine ar fi in spatele republicilor sau monarhiilor europene nu conteaza,discutia este de ce vesticii traiesc mai bine si noi mai rau! Mayer Rotschild sau cine dracu o mai fi daca noi romanii stam ne f.t din toate pozitiile! Daca englezii,francezii,grecii,olandezii etc.(cei din lumea asa zis civilizata) mai tipa din cand in cand ii mai lasa mai usor ca sa nu se rascoale! Inteles? E VORBA DE MENTALITATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 19:32
Nu pot decit sa te indrum sa citesti "Psihologia poporului roman" de C. Radulescu Motru si acolo vei gasi o explicatie la ceea ce ne face pe noi romanii, altfel decit alte natii. O trasatura caracteristica, totusi, este aceea ca avem unica specie de politician si slujbas al statului, "ciocoiul", care se pare nu poate fi eradicata.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 22:14
De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:44:27De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI !
Stii cum e cu razboiul asta la care faci referire?Daca eu as veni la tine acasa,unde mai locuiesti si cu inca alte 7 persoane,intr-o garsoniera si-ti iau tot,cand plec nu mai aveti nimic,nici macar dupa ce sa beti apa,cam ce crezi tu ca vei face cu celelalte persoane cu care locuiesti ca sa supravietuiti? Nu rascoliti casa cu sus-n jos ca sa vedeti ce mancati?Si cand mai gasiti o firimitura oare cine o ia primul?Eu plec,din ce v-am luat voua imi fac case,castig alti bani din ele,manac prin restaurante,....Dar problema nu e cu mine,e la voi.Si sansele sunt aproape de 100% ca va veti bate pe firimitura gasita,pana veti fi in stare castigati iarasi ceva de mancare.Asta daca nu va omorati intre voi.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 22:31
De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:39:25@gabi - da - INJUSTETE, am gresit eu ! da' ti-e clar ca Furnica apartine Pelesului ? am vrut mai demult sa te intreb : de ce tu ai fost indreptatit sa primesti inapoi ce li s-a luat bunicilor tai pe vremea comunistilor si casa regala, nu ? nu judeci cu aceeasi unitate de masura ?
.....hai, sa n-o mai dam cotita : scumpa si draga noastra tzarisoara ,cu mici exceptii , n-a avut mai niciodata conducatori mari....acus' ce sa zic ? la tarele pe care le avem, nici conducatorii nostri nu puteau fi decit ca noi....exceptiile doar intaresc ce-am zis, iar Carol si Ferdinand NU erau romani ! si daca mai stau si ma gindesc ca in timp ce pe la 1100 abia se inchegau voevodatele lui Gelu si Menumorut ,iar in Anglia functiona deja universitatea regala Cambridge, mi se face rau ! deci ? alta civilizatie ,alti conducatori, alte popoare, alta mentalitate ,alte prioritati, alte pretentii si cerinte !
Uite,marturisesc ca nu cunosc provenienta Furnicii dar chiar si asa,tie ti se pare corect sa dai un grajd sa primesti restaurant in schimb?Daca da,jur ca-ti dau eu un grajd,pe la tara si sa-mi faci tu restaurant in el,fara sa ma coste nimic.
Apoi sa stii ca ceea ce am primit eu drept mostenire de la bunicul meu, au fost castigate prin multa sudoare a fruntii.A intreg arborelui meu genealogic.Fonfaitul stii de la cine a primit cadou terenul pe care este construit castelul si pe care se face stapan?Ori cat au costat materialele(donate de poporul roman) cu care s-a construit castelul ala?Pai ala mai degraba a fost donat de popor decat altceva.Si atunci daca poporul l-a luat inapoi,de ce sa vrea sa-l ia cu japca un trantor?Ce a adus el inapoi din ce a luat cand a plecat?Lui Ceausescu i sa-u confiscat toate donatiile si averea.Fonfaitului de ce sa nu i se aplice cu aceeasi moneda?Macar pentru bunurile provenite din donatii.Pana la urma eu ti-am dat,eu iti iau inapoi.
Plus ca pana la urma singura spui ca nu au fost buni conducatori,prin afirmatia ca doar Carol intaiul si Ferdinand(eu spun ca si Ferdinand a facut extrem de mult rau prin impunerea dictaturii din vremea lui) s-ar mai fi evidentiat prin ceva.NU stiu daca e foarte mult dar eu zic ca si romanii au fost peste ei,de la Burebista si Decebal , trecand pe la Tepes,Stefan,Mihai Viteazul,.......si chiar si comunistii au intregit tarta asta,lucru ce monarhia cu tot sprijinul divin(rad pe infundate cand aud asta,de fiecare data) sau al celorlalte familii din Europa nu doar ca l-au pierdut dar nici nu au fost in stare sa-l redobandeasca.Repet,pana la urma ce o fi mai bine,sa asteptam la mana providentei sa vedem ce incapabil naste regina sau sa ne alegem chiar noi conducatorii?
EU
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:25
Si cum crezi ca poate fi schimbata mentalitatea, din moment ce poporul roman este condus de sionisti (adepti ai sionismului). Politica din Romania este aservita inereselor sioniste de dragul banului. Si atunci are o mare importanta cine este in spatele monarhiilor si republicilor. Inventatorii revolutiilor sunt sionistii, sloganul "libertate, egalitate, fraternitate" este un slogan sionist. Pentru a-si pune planurile in aplicare, sionistii sunt dispusi sa cheltuiasca sume uriase, deoarece le vor recupera multiplicat. Subiectul este ineresant si vast. Si mai ales stim noi ca pe acest topic sau celelalte nu posteaza si adepti ai sionismului, sa se informeze asupra MENTALITATII?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:28
De la: gbispas, la data 2010-07-04 22:31:52De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:39:25@gabi - da - INJUSTETE, am gresit eu ! da' ti-e clar ca Furnica apartine Pelesului ? am vrut mai demult sa te intreb : de ce tu ai fost indreptatit sa primesti inapoi ce li s-a luat bunicilor tai pe vremea comunistilor si casa regala, nu ? nu judeci cu aceeasi unitate de masura ?
Uite,marturisesc ca nu cunosc provenienta Furnicii dar chiar si asa,tie ti se pare corect sa dai un grajd sa primesti restaurant in schimb?Daca da,jur ca-ti dau eu un grajd,pe la tara si sa-mi faci tu restaurant in el,fara sa ma coste nimic.
Apoi sa stii ca ceea ce am primit eu drept mostenire de la bunicul meu, au fost castigate prin multa sudoare a fruntii.A intreg arborelui meu genealogic.Fonfaitul stii de la cine a primit cadou terenul pe care este construit castelul si pe care se face stapan?Ori cat au costat materialele(donate de poporul roman) cu care s-a construit castelul ala?Pai ala mai degraba a fost donat de popor decat altceva.Si atunci daca poporul l-a luat inapoi,de ce sa vrea sa-l ia cu japca un trantor?Ce a adus el inapoi din ce a luat cand a plecat?Lui Ceausescu i sa-u confiscat toate donatiile si averea.Fonfaitului de ce sa nu i se aplice cu aceeasi moneda?Macar pentru bunurile provenite din donatii.Pana la urma eu ti-am dat,eu iti iau inapoi.
Plus ca pana la urma singura spui ca nu au fost buni conducatori,prin afirmatia ca doar Carol intaiul si Ferdinand(eu spun ca si Ferdinand a facut extrem de mult rau prin impunerea dictaturii din vremea lui) s-ar mai fi evidentiat prin ceva.NU stiu daca e foarte mult dar eu zic ca si romanii au fost peste ei,de la Burebista si Decebal , trecand pe la Tepes,Stefan,Mihai Viteazul,.......si chiar si comunistii au intregit tarta asta,lucru ce monarhia cu tot sprijinul divin(rad pe infundate cand aud asta,de fiecare data) sau al celorlalte familii din Europa nu doar ca l-au pierdut dar nici nu au fost in stare sa-l redobandeasca.Repet,pana la urma ce o fi mai bine,sa asteptam la mana providentei sa vedem ce incapabil naste regina sau sa ne alegem chiar noi conducatorii?
tinind cont ca NU STIM sa ne alegem conducatorii, mai avem o sansa la MILA LUI DUMNEZEU ....
in 1958 am fost in cantonament la Furnica si "grajdul " de care zici tu ERA RESTAURANT- cantina ,iar tot complexul era de'o eleganta ce eu nu vazusem pina atunci : vitralii, usi cu geamuri de cristal, lambriuri ....daca tu-ti inchipui grajdurile regale ca fiind asemanatoare cu un grajd de la tara, te-nseli ! ca student, n-ai dansat niciodata la 303 , jos,pe cheiul Dimbovitei ? probabil ca nu, ptr. ca si acel complex , este construit in acelasi stil ca cel de la Furnica !
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:43
De la: sirboby, la data 2010-07-04 18:20:25De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:44:27De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI !
Nu conteaza ce au facut aia de acolo vin bogatiile unor monarhii!
Europa vestica s-a dezvoltat deoarece nu au fost in calea tuturor cum au fost romanii!
Tinere, am mai zis, acus imi confirmi: esti rezultatul mancurtizarii faciute poporului roman dupa 1947 de pcr si de "istoricii" lor, de-alde ilie ceausescu.. Au fost in calea tuturor romanii, cand? Poate la 1683, cand atacam Viena...de partea Turciei.. Ma, esti pe dinafara, spui ce iti vara in cap altii, mai smekeri ca tine! De asta nu o sa ma intelegi niciodata si nu o sa-i intelegi niciodata pe monarhisti: tu imparti lumea doar in fraieri si jmekeri!!!
PS: Politica coloniala a Angliei, vine de la 1066. Nu-ti voi explica cum, pt. ca nu-i asa?, tu stii sa cauti! Dar stii sa interpretezi? Ma indoiesc..parerea mea.
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:58
De la: adiovidiu, la data 2010-07-04 09:21:37De la: vasile_vali, la data 2010-07-03 20:04:40De la: adiovidiu, la data 2010-07-02 13:37:49De la: gabigabi, la data 2010-07-02 10:49:48De la: gbispas, la data 2010-07-01 21:08:13De la: gabigabi, la data 2010-07-01 18:08:05De la: vasile_vali, la data 2010-07-01 17:32:12De la: 9am126636, la data 2010-07-01 16:07:06 prosti prosti da multi
Al meu culege informatii si ma anunta cind nimeresc peste prosti.
Mi-am propus sa cedez (cel mai destept cedeaza). Pa, la revedere
Stimate domn, felicitari pentru ignore! Lasa parvenitii basexului sa se mai bucure un pic, e vremea lor, a drosophilelor melanogaster! Inca nu s-a atins masa critica a nemultumirilor, cadn vorba lui Cosbuc [ aici parafrazata de mine] "[...]Hristosi sa fie/Nu vor scapa/Nici in mormant![...]" Dar de unde sa stie "olandezii" astia vreo poezie, vreo rima, vreo vorba de duh? Doar "Hai repede imbuibarea, ca vin ailalti!"
Monarhistilor, ORIUNDE S-AR AFLA EI, toate cele bune!
"Nihil sine Deo!"
Doamne, apara-i pe romani ca-i o tragedie ce se-ntimpla !
Si regele fonfait ce zice?
offff Doamne ! cit de prost, rau si nesimtit poti fi ? sari calul, pur si simplu !
Pe bune?De ce?Ca a spus adevarul despre marele fonfait cu aere de rege si minte de om al grotei venit in Romania la capatuiala?Pai voi ati profanat acuze grave fara pic de adevar si nu ati mai sarit nici un cal.
Ba tutzere, tu si cand te prezinti minti, asa cum faci si cu imaginea - cika- avatar! Ba, la tine adevarul inseamna doar parerea ta si a celorlalti pupincuroi, de parca p.... mati era din aur si ai primit darul de a cunoaste adevarul de la ursitoare. Bai jegule/jegurilor, mars inapoi, pt noua luni de meditatie, nu spui nimic din capul tau furat, dar ai pretentia sa vb de adevar. Fake-ule, care esti tu fake!
"Nihil sine Deo!"
Decat sa spun minciuni cum faci tu,prefer sa tac sau sa punctez acolo unde altii au dreptate si va ofticati voi ca vi se da peste nas si nu puteti sa mergeti cu minciunile mai departe.Dupa ce ca sunteti plini de frustrari ca fonfaitul ala un FOST rege aruncat in strada de comnuisti asa cum merita dealtfel,un om ce nu a adus absolut nimic pozitiv Romaniei,nu doar ca nu se afla la putere dar nici nu-l baga nimeni in seama,adica i se da ceea ce merita,va mai elijati si in mari cunoscatori ai vietii politice cand voi habar n-aveti pe ce lume traiti,sunteti nimic altceva decat niste frustrati cu impresii si basini in cap.
In ceea ce te priveste pe tine,vezi ca nu mai ai mult de dus povara asta a frustrarilor ca daca nu mai vine o inundatie isi face treaba TBC-ul de care suferi.Mittal Steel sa traiasca.
Cand zic ca esti un dobitoc, sa stii ca am dreptate: din tot ce scrii, nu vad dceat tampenii elucubrante:
1) Notiunea de "dreptate", ti-e complet straina, tu nu ai ABC-ul notiunilor simple:apa, aerul, focul, bunul-simt, cei 7 ani de-acasa etc;
2) caesti rezultatul actului de la 23 August, facut de Rege, e o ironie a sortii, o gluma sinistra: sa-ti zica "fonfait", urmasul nedemn al celui pe care l-ai slavat din fata tancurilor sovietice...!!!;
3) Se spune "erijati", nu "elijati" ba, agramatule, si nu da vina pe tastatura "L-ul" nu e langa "R"...!!!;
4) Fa-ti un control la plamani, nu de alta dar luandu-te dupa dobitocul care a "emis" tampenia asta, risti sa fii mai dobitoc decat el, uitand sa vezi barna din ochiul tau! Sau sunteti in concurs?;
5) Mittal Steel se cheama altfel acus, dar de unde rigoare la un lenes incurabil, un gugustiuc ce preia ce i se pare lui ca e "cool"? De unde semnul exclamarii dupa o exclamare? De unde minte, intr-o tigva seaca? De unde, dom'le, daca nu e?
"Nihil sine Deo!"
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:12
De la: gbispas, la data 2010-07-03 12:02:09De la: 9am178165, la data 2010-07-02 15:12:39De la: 9am178165, la data 2010-07-02 15:06:25De la: gbispas, la data 2010-07-02 11:00:15De la: 9am178165, la data 2010-07-02 08:51:02De la: gbispas, la data 2010-06-30 11:08:22De la: 9am178165, la data 2010-06-30 10:53:37De la: gbispas, la data 2010-06-29 11:58:35Si eu stiu ca flota romaneasca era batrana si ca trebuia in cativa ani casata in cea mai mare parte a ei.Dar lasa-i,ei cred ca daca au o masina o pot folosi zilnic toata viata,aia nu se strica,nu imbatraneste,nu........nimic.Chiar daca am avut noroc ca am vandut-o,care-i problema cand vinzi ceva? Si ce a facut fonfaitul daca a aflat el ca ar fi ceva lucruri aiurea?Cand l-a facut pe terchea-berchea ala al nu stiu catalea mostenitor al tronului(care tron nu stiu) a iesit la televiziune,cand primeste nu stiu ce colindatori,iarasi iese la tv,cand revendica nu stiu ce munte,iar la tv,.....Dar cand stie el ca s-a facut ceva impotriva poporului roman,de ce nu spune nimic?A imbatranit si a ramas tot las?Sau ii este frica ca nu mai pune mana el pe avere daca deschide gura?Vai de capul lui de cretin , las.
Si cat de prost(in cazul nostru proasta) poate sa fie cineva sa stie cu ce ma ocup eu(nu am nimic de ascuns) si sa spui ca fac export(eu tocmai ca import ceea ce nu se produce la noi) sau ca as face afaceri su statul?Pt cine a uitat sa se mai uite pe: WWW.SERATA.RO si sa vada inca o data cu ce ma ocup.Eu reprezint in Romania niste firme olandeze(ca sa vada si fraierii cat m-au renegat pe mine olandezii,ca mi-au dat credit sa-i reprezint in ROmania) si vand persoanelor fizice,nicidecum statului.Si chiar daca as face afaceri cu statul sau cu vre-un partid,ar fi ok,v-as lasa in continuare sa va strigati frustrarile si impotenta de a fce si voi la fel,ca niste looseri ce sunteti,pe aici.
Despre calitatile tale de "om de afaceri" cred ca si-a facut lumea deja o imagine. Sa-ti spun ceva prietene, nicaieri in lume nu exista caini cu colacii in coada, dar de la vama Bors spre vest exista un lucru care nu va exista probabil niciodata in Romania: RESPECTUL FATA DE OAMENII CARE MUNCESC.
Ce fel de flota de casat? Vrei sa-ti dau anii de fabricatie ai navelor si sa-ti demonstrez ca 70% din vapoare n-aveau 20 de ani vechime? Tu iti dai seama ce explicatii jalnice ii gasesti lui basescu pentru un furt ordinar? Repet, asta explica multe despre caracterul tau!
Tare sunt curioasa sa vad contractul de vanzare-cumparare al fiecareia dintre nave si mai ales, conturile in care au intrat banii!!!
Tu de ce crezi ca ne aflam in situatia actuala, afaceristu` lui peste prajit? Pentru ca nu avem mijloace de productie si infrastructura ma`, e la mintea cocosului!! Iar flota aia care conform logicii tale putea sa dispara fara probleme, facea parte dintre mijloacele de productie.
Ce-ar fii daca aviatia militara a Romaniei care este mult mai veche decat a fost flota comerciala la inceputul anilor `90, ar trebui casata si vanduta, asa ca am hotarat eu ca este veche, iar eu si cativa amici sa bagam banii in buzunar, ca si asa reprezinta niste vechituri.
Cu chiar nu-ti dai seama ce ineptii sustii?
"Cretin" esti tu ca vorbesti cum vorbesti, tu ai auzit vreodata ca regina Marii Britanii sa faca vreo remarca cu privire la justitia britanica? Prietene, eu cred ca nu stii pe ce lume traiesti, nu-i de mirare ca nu te-ai putut adapta in Olanda dar iti merge de minune in Romania. Pun pariu ca te uiti la basescu si aplauzi ca o foca in momentul in care vezi cum isi depaseste atributiile conferite de Copnstitutie, amestecandu-se in treburile interne ale justitiei, controland justitia, controland guvernul si parlamentul. Asta e comportament de lider de tara din lumea a treia.
P.S.: N-ar fii mai bine sa te muti tu in Africa cu tot cu afacerile tale? Sau mai bine intr-o republica ex-sovietica? Sunt convinsa ca ar fi o organizare sociala pe gustul tau.
Coana-mare,uita-te bine si o sa fii surprinsa sa vezi ca navele din flota noastra erau imbatranite si multe aproape de data de casare iar unele cu acest termen depasit.
Poti sa-mi spui si mie de ce isi depaseste un presedinte atributiile daca aduce critici la adresa a ceea ce se intampla in tara?Eu cred ca asta-i ceva pozitiv.Daca lauda in stanga si in dreapta,atunci ar fi fost rau.Dar asa?
Si toata lumea uita sa-mi raspunda si mie la o intrebare: CE FACE SAU A FACUT FONFAITUL DE CAND S-A REINTORS IN TARAPENTRU ACEST POPOR,EXCEPTAND FAPTUL CA L-A MAI VADUVIT DE UN PALAT,DE TERENURI,DE UN MUNTE,...........?Intreb asta ca el inca se crede un rege.Rege fara tron,nu am vazut,dar el e rege.Altfel nu ar stabili succesiunea la tron,spre exemplu.
Coana mare este maica-ta, e bine? Nu ca femeia ar merita vorbele mele, dar tu o meriti cu siguranta!!!
Cum iti permiti sa faci aprecieri despre mine, cand n-ai habar cine sunt?
Nimic nu justifica vanzarea flotei si pusul banilor in buzunar de catre basescu. Si daca s-ar fi scos din uz, asta nu se face la ceas de noapte pe ascuns, ci la lumina zilei de catre o comisie seriosa si numeroasa. Apropos, voiam sa discutam despre anii de fabricatie ai fiecarui vapor! Cum de nu esti interesat?
Iar presedintele se comporta ti-am spus ca un dictator si ca un lider al unei tari din lumea a treia!!!
De ce nu respecta fisa postului si se baga ca un necioplit in treburile altora?
CUM SI-A PERMIS SA ANUNTE EL MASURILE DE AUSTERITATE? Ce treaba avea el cu asta? Nu avem premier?
De ce manipuleaza parchetul? Vrei sa spui ca este corect sa numeasca el personal Procurorul General al Romaniei, sefii DNA si sefii DIICOT? Esti miop? Chiar nu vezi ca politizeaza totul? Pana la nesimtita de Macovei, Procurorul General era numit de CSM, dar basescu nu, cum sa nu detina controlul total asupra justitiei?
basescu este un monstru ticalos care manipuleaza totul si daca nu crezi asta, atunci e vai de mintea ta!!!!
SI CUM ITI PERMITI SA TE LEGI DE REGELE MIHAI? DAR CE-AI FII VRUT SA FACA DACA NU ESTE LA PUTERE? VOIAI SA PREIA PUTEREA CU FORTA? NU STIU IN CE TARA TE CREZI TU, DAR REGELE MIHAI RESPECTA REGULILE DEMOCRATICE, NU ACTIONEAZA CA IUBITUL TAU SECURIST!!!
IAR CU DREPTURILE SALE SUCCESORALE SA N-AI TU TREABA, CA NU ESTI MEMBRU AL CASEI REGALE SI NICI AVOCATUL SAU PERSONAL.
P.S.: Cand te apuci de pilotat vreun F 16 de-al stapanului tau? Hai, ca trebuie sa ne dovedesti iubirea si loialitatea pana la moarte pe care o ai pentru idioten de Cotroceni! Eu spun ca ai putea pilota si un avion neretehnologizat ca tu ai incredere in fraudulos si stii ca orice ti s-ar intampla el te va apara!!!
Coana mare si tu esti dusa rau.Ia-l pe saiba de manutza si ....duceti-va......"unde-a dus mutu pe balana".Si tu ai stat in curu' lui Basescu sa vezi unde a bagat el banii?Ba' tampitilor pai daca banii i-au luat o institutie care nu avea nimic in comun cu basescu,ce bani a bagat ala in buzunar?Basescu nu a participat la tranzactie,nu a semnat nimic(in primul rand ca nu avea dreptul),tot incercati sa-l atacati pe basescu ca va ia ajutoarele maternale(felicitari pt asta lui Base) si va e ciuda ca nu aveti cum.Ce cunostinte in domeniu ai tu de spui ca nu se justifica oricum?Stii tu ce presupune intretinerea unei flote,daca ROmania isi putea permite o asemenea flota,...s.a.m.d.Asta daca flota nu ar fi fost imbatranita,evident.Mai citeste si tu pe aici pe internet sa vezi ce spun specialistii si apoi mai vorbim.Repet,specialistii,nu neica-nimeni ca tine.Si urmareste ce ti-am trimis eu acum cateva postari sa vezi cine a semnat si a avut fraiele acestei tranzactii.O sa vezi care a fost implicarea lui Base in aceasta tranzactie.
Poti sa-mi spui si mie de ce nu ar anunta el masurile respective?ori sa numeasca in functii?Stii in ce calitate a numit el oameni in functiile respective?Ori tu crezi ca presedintele are precum fonfaitul doar un rol decorativ in stat.Face Antonescu ce vrea si fonfaitul huzureste?Stii ce functii mai are presedintele tarii?
Nu doar ca-mi permit sa ma leg de fonfaitul idiot dar daca spui ca nu are nici o putere cum isi permite el sa se creada rege(unde-i este tronul?),sa stabileasca succesori la tron(care tron?),..............Adica sa faca imbecilitati d-astea demne de fonfait?Acolo are putere?Sa ne pupe-n dos cu casa lui regala cu tot si mai ales cu sustinatorii lui,putini,extrem de putini,pentru ca lumea stie ce inseamna fonfaitul.NIMIC.ZERO.UN JEG.
Sa-ti fie rusine ca vorbesti asa!! Cu ce sunt de vina micutii ca basescu e un criminal care vrea sa-i flamanzeasca, si tu esti un asasin?!!!!!!!!!!!
Da-i atunci si aviatia lui basescu s-o fure si pe aceea daca e greu de intretinut, ce zici?!!!!!!!!!!!!!!!
TU PRICEPI CAPSOMANE CA ROMANIA NU ESTE REUBLICA PREZIDENTIALA??????
DE CATE ORI SA ITI REPET CA FRAUDULOSUL BASESCU NU ARE VOIE, REPET IAR, NU ARE VOIE SA ISI DEPASEASCA ATRIBUTIILE PREVAZUTE IN CONSTITUTIE?!!!!!!!!
N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE GUVERN, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE PARLAMENT, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE CURTEA CONSTITUTIONALA, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE PARCHET, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE NICI O INSTANTA DE JUDECATA INDIFERENT DE IERARHIA ACESTEIA, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE CSM.
N-ARE VOIE, PRICEPI?
UNDE NAIBA TE CREZI, IN KIRGISTAN? IN LUMEA A TREIA? DU-TE ACOLO, CA AICI NU CUNOSTI REGULIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI DA, BAI CAPSOMANE, PRESEDINTELE ARE UN ROL APROAPE DECORATIV, BAI CUNOSCATOR DE DREPT CONSTITUTIONAL! Presedintele are doar rol de reprezentare a statului in relatiile internationale si de mediator in cele interne. ATAT!!!
Ia sa fii citit putin Constitutia inainte de a candida sa vada cam ce trebuie sa invarta un presedinte, nu sa dea acu` iama in treburile celorlalte puteri ale statrului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Offfff,coana -mare tare proasta mai esti.Te-am intrebat ce alta functie mai exercita presedintele tarii,nu ce indatoriri are in calitate de presedinte al tarii.Raspunsul asteptat(daca nu erai proasta precum gardul) era ca presedintele tarii mai are si finctia de presedinte al CSAT(Consilul Superior de Aparare a Tarii pentru papagali ca tine).Cand s-au luat acele decizii de catre guvern,presedintele CSAT a analizat impreuna cu membrii CAST prin ordine de zi(o poti gasi pe internet) si aceste lucruri si eventualele repercursiuni in urma acestor decizii guvernamentale.Apoi,printre indatoririle CSAT de stipuleaza:" Intocmește proiectele comunicatelor de presă pentru anunțarea și după încheierea ședințelor, cu principalele probleme analizate și hotărârile adoptate, care, după aprobarea Președintelui Consiliului sunt date publicității, prin Biroul de Presă al Administrației Prezidențiale."Ti-a spus tie basescu ca a prezentat acele remarci si analize ca urmare a faptului ca e presedintele romaniei?Ceea ce a spus era urmare a faptului ca detine si functia de presedinte a CSAT si printre indatoririle acestui consiliu se numara si asta.
Si apoi,coana-mare si retardata sa stii ca nici becali,spre exemplu,chiar daca e un personaj care nu-mi este pe plac,nu detine nici o functie politica dar la nevoile unora s-a implicat.Nu a asteptat sa-i dea astia functii sau bani.Fonfaitul are vreo functie legitima in stat ca numeste mostenitori la tron?Daca nu are putere politica cum isi permite sa desemneze mostanitorii unui post sau functii ce nu exista?Ba mai mult,aceste functii se gasesc in contradictie cu prevederile constitutiei.Pentru a aseza mostenitori la o functie inexistenta,are putere politica?
Auzi badarane, s-o faci coana mare pe femeia ta nu pe mine, ca in mod sigur atunci cand s-a impartit respectul lingeai vreo mana PD-L-ista!!
Ti-am spus, nu-ti mai da cu parerea in privinta membrilor Casei Regale, CA TU NU MERITI NICI MACAR SA LE ADUNI GUNOIUL atat esti de redus si de ingalat in excremente!!!!!
Si se vede ca e presedintele CSAT-ului caruia binenteles ii si ordona ca dobitocul nu stie discuta, ci stie sa trateze numai pe pozitii de forta!!
Si SE VAD SI REZULTATELE FAPTULUI CA E SEFUL CSAT, NUMAI UN RETARDAT CA STAPANUL TAU POATE CUMPARA CARCASE DE F 16 PROBABIL PENTRU A TE NUMI PE TINE BADARANE CA SI PILOT, SI MAI VREA SECURISTUL NENOROCIT DE BASESCU SA ACHIZITIONEZE BOMBE SI TEHNICA DE LUPTA!!!
Ce stat ne pregatim sa invadam mai pupincurist basescian ce esti? Noi, falimentarii de romani!!
Cica a promis criminalul modernizarea Romaniei?
Acu` se vede ca ne da carcase de F 16 pe post de cotet de pasari ca la altceva nu sunt bune, ne da bombe-n freza sa murim mai repede mai ales cersetorii de pensionari, ne da foamea si streangul!!!
Du-te ma` mincinosule (auzi, sa lase Olanda pentru Romania unde totul se invarte pe baza de spaga mai ales pe la ministerele cainelui stapanului tau, boc), du-te si cauta-te la psihiatru ca creierii tai au ramas undeva printre nori odata cu ultimul zbor.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:20
De la: 9am178165, la data 2010-07-05 10:12:40De la: gbispas, la data 2010-07-03 12:02:09De la: 9am178165, la data 2010-07-02 15:12:39De la: 9am178165, la data 2010-07-02 15:06:25De la: gbispas, la data 2010-07-02 11:00:15De la: 9am178165, la data 2010-07-02 08:51:02De la: gbispas, la data 2010-06-30 11:08:22De la: 9am178165, la data 2010-06-30 10:53:37De la: gbispas, la data 2010-06-29 11:58:35Si eu stiu ca flota romaneasca era batrana si ca trebuia in cativa ani casata in cea mai mare parte a ei.Dar lasa-i,ei cred ca daca au o masina o pot folosi zilnic toata viata,aia nu se strica,nu imbatraneste,nu........nimic.Chiar daca am avut noroc ca am vandut-o,care-i problema cand vinzi ceva? Si ce a facut fonfaitul daca a aflat el ca ar fi ceva lucruri aiurea?Cand l-a facut pe terchea-berchea ala al nu stiu catalea mostenitor al tronului(care tron nu stiu) a iesit la televiziune,cand primeste nu stiu ce colindatori,iarasi iese la tv,cand revendica nu stiu ce munte,iar la tv,.....Dar cand stie el ca s-a facut ceva impotriva poporului roman,de ce nu spune nimic?A imbatranit si a ramas tot las?Sau ii este frica ca nu mai pune mana el pe avere daca deschide gura?Vai de capul lui de cretin , las.
Si cat de prost(in cazul nostru proasta) poate sa fie cineva sa stie cu ce ma ocup eu(nu am nimic de ascuns) si sa spui ca fac export(eu tocmai ca import ceea ce nu se produce la noi) sau ca as face afaceri su statul?Pt cine a uitat sa se mai uite pe: WWW.SERATA.RO si sa vada inca o data cu ce ma ocup.Eu reprezint in Romania niste firme olandeze(ca sa vada si fraierii cat m-au renegat pe mine olandezii,ca mi-au dat credit sa-i reprezint in ROmania) si vand persoanelor fizice,nicidecum statului.Si chiar daca as face afaceri cu statul sau cu vre-un partid,ar fi ok,v-as lasa in continuare sa va strigati frustrarile si impotenta de a fce si voi la fel,ca niste looseri ce sunteti,pe aici.
Despre calitatile tale de "om de afaceri" cred ca si-a facut lumea deja o imagine. Sa-ti spun ceva prietene, nicaieri in lume nu exista caini cu colacii in coada, dar de la vama Bors spre vest exista un lucru care nu va exista probabil niciodata in Romania: RESPECTUL FATA DE OAMENII CARE MUNCESC.
Ce fel de flota de casat? Vrei sa-ti dau anii de fabricatie ai navelor si sa-ti demonstrez ca 70% din vapoare n-aveau 20 de ani vechime? Tu iti dai seama ce explicatii jalnice ii gasesti lui basescu pentru un furt ordinar? Repet, asta explica multe despre caracterul tau!
Tare sunt curioasa sa vad contractul de vanzare-cumparare al fiecareia dintre nave si mai ales, conturile in care au intrat banii!!!
Tu de ce crezi ca ne aflam in situatia actuala, afaceristu` lui peste prajit? Pentru ca nu avem mijloace de productie si infrastructura ma`, e la mintea cocosului!! Iar flota aia care conform logicii tale putea sa dispara fara probleme, facea parte dintre mijloacele de productie.
Ce-ar fii daca aviatia militara a Romaniei care este mult mai veche decat a fost flota comerciala la inceputul anilor `90, ar trebui casata si vanduta, asa ca am hotarat eu ca este veche, iar eu si cativa amici sa bagam banii in buzunar, ca si asa reprezinta niste vechituri.
Cu chiar nu-ti dai seama ce ineptii sustii?
"Cretin" esti tu ca vorbesti cum vorbesti, tu ai auzit vreodata ca regina Marii Britanii sa faca vreo remarca cu privire la justitia britanica? Prietene, eu cred ca nu stii pe ce lume traiesti, nu-i de mirare ca nu te-ai putut adapta in Olanda dar iti merge de minune in Romania. Pun pariu ca te uiti la basescu si aplauzi ca o foca in momentul in care vezi cum isi depaseste atributiile conferite de Copnstitutie, amestecandu-se in treburile interne ale justitiei, controland justitia, controland guvernul si parlamentul. Asta e comportament de lider de tara din lumea a treia.
P.S.: N-ar fii mai bine sa te muti tu in Africa cu tot cu afacerile tale? Sau mai bine intr-o republica ex-sovietica? Sunt convinsa ca ar fi o organizare sociala pe gustul tau.
Coana-mare,uita-te bine si o sa fii surprinsa sa vezi ca navele din flota noastra erau imbatranite si multe aproape de data de casare iar unele cu acest termen depasit.
Poti sa-mi spui si mie de ce isi depaseste un presedinte atributiile daca aduce critici la adresa a ceea ce se intampla in tara?Eu cred ca asta-i ceva pozitiv.Daca lauda in stanga si in dreapta,atunci ar fi fost rau.Dar asa?
Si toata lumea uita sa-mi raspunda si mie la o intrebare: CE FACE SAU A FACUT FONFAITUL DE CAND S-A REINTORS IN TARAPENTRU ACEST POPOR,EXCEPTAND FAPTUL CA L-A MAI VADUVIT DE UN PALAT,DE TERENURI,DE UN MUNTE,...........?Intreb asta ca el inca se crede un rege.Rege fara tron,nu am vazut,dar el e rege.Altfel nu ar stabili succesiunea la tron,spre exemplu.
Coana mare este maica-ta, e bine? Nu ca femeia ar merita vorbele mele, dar tu o meriti cu siguranta!!!
Cum iti permiti sa faci aprecieri despre mine, cand n-ai habar cine sunt?
Nimic nu justifica vanzarea flotei si pusul banilor in buzunar de catre basescu. Si daca s-ar fi scos din uz, asta nu se face la ceas de noapte pe ascuns, ci la lumina zilei de catre o comisie seriosa si numeroasa. Apropos, voiam sa discutam despre anii de fabricatie ai fiecarui vapor! Cum de nu esti interesat?
Iar presedintele se comporta ti-am spus ca un dictator si ca un lider al unei tari din lumea a treia!!!
De ce nu respecta fisa postului si se baga ca un necioplit in treburile altora?
CUM SI-A PERMIS SA ANUNTE EL MASURILE DE AUSTERITATE? Ce treaba avea el cu asta? Nu avem premier?
De ce manipuleaza parchetul? Vrei sa spui ca este corect sa numeasca el personal Procurorul General al Romaniei, sefii DNA si sefii DIICOT? Esti miop? Chiar nu vezi ca politizeaza totul? Pana la nesimtita de Macovei, Procurorul General era numit de CSM, dar basescu nu, cum sa nu detina controlul total asupra justitiei?
basescu este un monstru ticalos care manipuleaza totul si daca nu crezi asta, atunci e vai de mintea ta!!!!
SI CUM ITI PERMITI SA TE LEGI DE REGELE MIHAI? DAR CE-AI FII VRUT SA FACA DACA NU ESTE LA PUTERE? VOIAI SA PREIA PUTEREA CU FORTA? NU STIU IN CE TARA TE CREZI TU, DAR REGELE MIHAI RESPECTA REGULILE DEMOCRATICE, NU ACTIONEAZA CA IUBITUL TAU SECURIST!!!
IAR CU DREPTURILE SALE SUCCESORALE SA N-AI TU TREABA, CA NU ESTI MEMBRU AL CASEI REGALE SI NICI AVOCATUL SAU PERSONAL.
P.S.: Cand te apuci de pilotat vreun F 16 de-al stapanului tau? Hai, ca trebuie sa ne dovedesti iubirea si loialitatea pana la moarte pe care o ai pentru idioten de Cotroceni! Eu spun ca ai putea pilota si un avion neretehnologizat ca tu ai incredere in fraudulos si stii ca orice ti s-ar intampla el te va apara!!!
Coana mare si tu esti dusa rau.Ia-l pe saiba de manutza si ....duceti-va......"unde-a dus mutu pe balana".Si tu ai stat in curu' lui Basescu sa vezi unde a bagat el banii?Ba' tampitilor pai daca banii i-au luat o institutie care nu avea nimic in comun cu basescu,ce bani a bagat ala in buzunar?Basescu nu a participat la tranzactie,nu a semnat nimic(in primul rand ca nu avea dreptul),tot incercati sa-l atacati pe basescu ca va ia ajutoarele maternale(felicitari pt asta lui Base) si va e ciuda ca nu aveti cum.Ce cunostinte in domeniu ai tu de spui ca nu se justifica oricum?Stii tu ce presupune intretinerea unei flote,daca ROmania isi putea permite o asemenea flota,...s.a.m.d.Asta daca flota nu ar fi fost imbatranita,evident.Mai citeste si tu pe aici pe internet sa vezi ce spun specialistii si apoi mai vorbim.Repet,specialistii,nu neica-nimeni ca tine.Si urmareste ce ti-am trimis eu acum cateva postari sa vezi cine a semnat si a avut fraiele acestei tranzactii.O sa vezi care a fost implicarea lui Base in aceasta tranzactie.
Poti sa-mi spui si mie de ce nu ar anunta el masurile respective?ori sa numeasca in functii?Stii in ce calitate a numit el oameni in functiile respective?Ori tu crezi ca presedintele are precum fonfaitul doar un rol decorativ in stat.Face Antonescu ce vrea si fonfaitul huzureste?Stii ce functii mai are presedintele tarii?
Nu doar ca-mi permit sa ma leg de fonfaitul idiot dar daca spui ca nu are nici o putere cum isi permite el sa se creada rege(unde-i este tronul?),sa stabileasca succesori la tron(care tron?),..............Adica sa faca imbecilitati d-astea demne de fonfait?Acolo are putere?Sa ne pupe-n dos cu casa lui regala cu tot si mai ales cu sustinatorii lui,putini,extrem de putini,pentru ca lumea stie ce inseamna fonfaitul.NIMIC.ZERO.UN JEG.
Sa-ti fie rusine ca vorbesti asa!! Cu ce sunt de vina micutii ca basescu e un criminal care vrea sa-i flamanzeasca, si tu esti un asasin?!!!!!!!!!!!
Da-i atunci si aviatia lui basescu s-o fure si pe aceea daca e greu de intretinut, ce zici?!!!!!!!!!!!!!!!
TU PRICEPI CAPSOMANE CA ROMANIA NU ESTE REUBLICA PREZIDENTIALA??????
DE CATE ORI SA ITI REPET CA FRAUDULOSUL BASESCU NU ARE VOIE, REPET IAR, NU ARE VOIE SA ISI DEPASEASCA ATRIBUTIILE PREVAZUTE IN CONSTITUTIE?!!!!!!!!
N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE GUVERN, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE PARLAMENT, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE CURTEA CONSTITUTIONALA, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE PARCHET, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE NICI O INSTANTA DE JUDECATA INDIFERENT DE IERARHIA ACESTEIA, N-ARE VOIE SA SE BAGE PESTE CSM.
N-ARE VOIE, PRICEPI?
UNDE NAIBA TE CREZI, IN KIRGISTAN? IN LUMEA A TREIA? DU-TE ACOLO, CA AICI NU CUNOSTI REGULIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI DA, BAI CAPSOMANE, PRESEDINTELE ARE UN ROL APROAPE DECORATIV, BAI CUNOSCATOR DE DREPT CONSTITUTIONAL! Presedintele are doar rol de reprezentare a statului in relatiile internationale si de mediator in cele interne. ATAT!!!
Ia sa fii citit putin Constitutia inainte de a candida sa vada cam ce trebuie sa invarta un presedinte, nu sa dea acu` iama in treburile celorlalte puteri ale statrului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Offfff,coana -mare tare proasta mai esti.Te-am intrebat ce alta functie mai exercita presedintele tarii,nu ce indatoriri are in calitate de presedinte al tarii.Raspunsul asteptat(daca nu erai proasta precum gardul) era ca presedintele tarii mai are si finctia de presedinte al CSAT(Consilul Superior de Aparare a Tarii pentru papagali ca tine).Cand s-au luat acele decizii de catre guvern,presedintele CSAT a analizat impreuna cu membrii CAST prin ordine de zi(o poti gasi pe internet) si aceste lucruri si eventualele repercursiuni in urma acestor decizii guvernamentale.Apoi,printre indatoririle CSAT de stipuleaza:" Intocmește proiectele comunicatelor de presă pentru anunțarea și după încheierea ședințelor, cu principalele probleme analizate și hotărârile adoptate, care, după aprobarea Președintelui Consiliului sunt date publicității, prin Biroul de Presă al Administrației Prezidențiale."Ti-a spus tie basescu ca a prezentat acele remarci si analize ca urmare a faptului ca e presedintele romaniei?Ceea ce a spus era urmare a faptului ca detine si functia de presedinte a CSAT si printre indatoririle acestui consiliu se numara si asta.
Si apoi,coana-mare si retardata sa stii ca nici becali,spre exemplu,chiar daca e un personaj care nu-mi este pe plac,nu detine nici o functie politica dar la nevoile unora s-a implicat.Nu a asteptat sa-i dea astia functii sau bani.Fonfaitul are vreo functie legitima in stat ca numeste mostenitori la tron?Daca nu are putere politica cum isi permite sa desemneze mostanitorii unui post sau functii ce nu exista?Ba mai mult,aceste functii se gasesc in contradictie cu prevederile constitutiei.Pentru a aseza mostenitori la o functie inexistenta,are putere politica?
Auzi badarane, s-o faci coana mare pe femeia ta nu pe mine, ca in mod sigur atunci cand s-a impartit respectul lingeai vreo mana PD-L-ista!!
Ti-am spus, nu-ti mai da cu parerea in privinta membrilor Casei Regale, CA TU NU MERITI NICI MACAR SA LE ADUNI GUNOIUL atat esti de redus si de ingalat in excremente!!!!!
Si se vede ca e presedintele CSAT-ului caruia binenteles ii si ordona ca dobitocul nu stie discuta, ci stie sa trateze numai pe pozitii de forta!!
Si SE VAD SI REZULTATELE FAPTULUI CA E SEFUL CSAT, NUMAI UN RETARDAT CA STAPANUL TAU POATE CUMPARA CARCASE DE F 16 PROBABIL PENTRU A TE NUMI PE TINE BADARANE CA SI PILOT, SI MAI VREA SECURISTUL NENOROCIT DE BASESCU SA ACHIZITIONEZE BOMBE SI TEHNICA DE LUPTA!!!
Ce stat ne pregatim sa invadam mai pupincurist basescian ce esti? Noi, falimentarii de romani!!
Cica a promis criminalul modernizarea Romaniei?
Acu` se vede ca ne da carcase de F 16 pe post de cotet de pasari ca la altceva nu sunt bune, ne da bombe-n freza sa murim mai repede mai ales cersetorii de pensionari, ne da foamea si streangul!!!
Du-te ma` mincinosule (auzi, sa lase Olanda pentru Romania unde totul se invarte pe baza de spaga mai ales pe la ministerele cainelui stapanului tau, boc), du-te si cauta-te la psihiatru ca creierii tai au ramas undeva printre nori odata cu ultimul zbor.
Coana-mare iar nu mai ai argumente si o dai in diverse?Retardat e cretinul ala fonfait,ii da basescu clasa si ce vrei tu,la orice ora.Securinst,nesecurist,prost,destept,bulangiu,nebulangiu,....oricum ar fi ii este cu mult superior fonfaitului,ma coana-mare.Fa o paralela in ceea ce au dorit si obtinut in viata cei doi si sa-mi povestesti.Base a fost unul dintre cei mai buni comandanti de cursa lunga ce i-a avut Romania,lucru iarasi spus de specialisti,nu de mine.Apoi,uita-te si tu,Base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.Daca-l luam si pe prostul tarii,fonfaitul fost-din greseala-rege,putem sa fim si la el foarte impresionati ca nu a avut nici o contributie in varful tarii,el fiind un decor si inainte si dupa acel 23 August(el era marioneta ce conducea tara cand au venit comunistii si el i-a lasat doar ca sa-si pastreze scaunul dar mai ales privilegiile)de care comunistii s-au descotorosit in graba ca de un nemernic jegos ce era,CAPUSA ce traia pe banii romanilor.In exil nu stie nimeni ce a facut,in afara ca a papat tot banii romanilor cu care a plecat incarcati in cateva garnituri de tren.La intoarcere iarasi este un mare looser din pct de vedere politic dar cum sangele apa nu se face traieste in continuare ca o CAPUSA tot pe spatele romanilor.
Si inca o data dai dovada de enorm de multa prostie si ca nu au habar de ce se intampla in sfera politica sau sociala a tarii.CSAT a aprobat cumpararea acelor avioane de lupta pentru ca asa prevedea intelegerea NATO,era obligata noastra ca membri ai unei aliante,cele mai tari de pe glob,nu ca ne pregatim de rtazboi cum gandeste capul ala sec al tau.Eu inteleg ca nu mai ai argumente sa combati pe aici dar ai grija ca te afunzi si mai adanc in ridicol.Ce ai fi vrut sa cumpere avioane noi si sa platim de 50 de ori mai mult sau preferi aceste avioane care fie vorba-ntre noi sunt excelente pentru a ne onora obligatiile NATO?Personal cred ca au actionat excelent in primul rand ca nu au cheltuit o caruta de bani pe avioane noi.La bombe acelasi lucru,trebuie sa onoram indatoririle ce ne revin.E normal.
iti dau un sfat,coana-mare,cand mai vrei sa scrii ceva gandeste si mai ales intereseza-te sa stii despre ce scrii ca vorbe goale........ne-am saturat de mult.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:24
De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
Cred ca si Ceausescu pana in 1989 tot asa a fost,mereu invingator ...
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:31
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
cu o diferenta, candida singur, dar acum sa vii din opozitie si sa castigi alegerile, cand puterea a cheltuit si ultimul banut din visterie si acum nici gura nu le miroase, e jalnic... arata cat de slabi au fost si mai vor sa guverneze... sa zica merci ca nu au ajuns la puscarie...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:31
De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07
Si inca o data dai dovada de enorm de multa prostie si ca nu au habar de ce se intampla in sfera politica sau sociala a tarii.CSAT a aprobat cumpararea acelor avioane de lupta pentru ca asa prevedea intelegerea NATO,era obligata nu ca ne pregatim de rtazboi cum gandeste capul ala sec al tau.Eu inteleg ca nu mai ai argumente sa combati pe aici dar ai grija ca te afunzi si mai adanc in ridicol.Ce ai fi vrut sa cumpere avioane noi si sa platim de 50 de ori mai mult sau preferi aceste avioane care fie vorba-ntre noi sunt excelente pentru a ne onora datoriile NATO?Personal cred ca au actionat excelent in primul rand ca nu au cheltuit o caruta de bani pe avioane noi.La bombe acelasi lucru,trebuie sa onoram indatoririle ce ne revin.E normal..
Chiar asa stau lucrurile?Este prima data cand aud ca eram obligati prin intelegerea NATO sa achizitionam avioane F16 .Esti sigur de cele spuse ?Ai acces in CSAT si ai auzit astfel de informatii nestiute pana acum de nimeni in Romania ?
Uimitoare sunt si cifrele tale.Avioanele noi costau de 50 de ori mai mult decat F16 sau erau la acelasi pret ?Eu uitandu-ma la televiziunile mogulilor rai  aveam impresia ca oferta Gripen era la acelasi pret cu F16 ,Gripen fiind in schimb noi,de ultima generatie si acordand offset de 100%.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:32
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
Diferenta este ca lui Ceausescu nu i se impotrivea nimeni cu atata inversunare ca lui Basescu.Ceausescu nu era ales de popor ci de Marea Adunare Nationala unde-si pusese oamenii lui.Pana si Ceausescu a fost mai inteligent si mai abil decat fonfait pe care l-au scuipat aia cand au vrut ei.Bine ca ne-a scapat de CAPUSA.Cand mergeai la vot pe vremea lui Ceausescu aveai o singura optiune pe liste,nu aveai optiuni.Acum ai sapte pagini cu opozanti.Daca tu poti sa pui egal intre cele doua entitati politice,eu nu pot face asta.Diferenta este enorma.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:36
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:31:16De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
cu o diferenta, candida singur, dar acum sa vii din opozitie si sa castigi alegerile, cand puterea a cheltuit si ultimul banut din visterie si acum nici gura nu le miroase, e jalnic... arata cat de slabi au fost si mai vor sa guverneze... sa zica merci ca nu au ajuns la puscarie...
Adiuc,lasa textul ala cu cheltuitul ultimului banut din visterie, ca este jenant la oamenii seriosi .Tariceanu nu a lasat datorii la FMI iar economia mergea excelent,cum nu a mai mers niciodata dupa 1989fiind pe rpimul loc in Europa in privinta cresterii economice. Nu este vina lui Tariceanu ca a furat gasca lui Base,ca au distrus 200000 de firme ,ca nu au atras investitii straine si ca au indatorat tara la FMI ....
Nu mai te chinui sa dai vina pe Tariceanu pentru ce face Basescu, este un lucru prea jenant.
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:41
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:31:39De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07
Si inca o data dai dovada de enorm de multa prostie si ca nu au habar de ce se intampla in sfera politica sau sociala a tarii.CSAT a aprobat cumpararea acelor avioane de lupta pentru ca asa prevedea intelegerea NATO,era obligata nu ca ne pregatim de rtazboi cum gandeste capul ala sec al tau.Eu inteleg ca nu mai ai argumente sa combati pe aici dar ai grija ca te afunzi si mai adanc in ridicol.Ce ai fi vrut sa cumpere avioane noi si sa platim de 50 de ori mai mult sau preferi aceste avioane care fie vorba-ntre noi sunt excelente pentru a ne onora datoriile NATO?Personal cred ca au actionat excelent in primul rand ca nu au cheltuit o caruta de bani pe avioane noi.La bombe acelasi lucru,trebuie sa onoram indatoririle ce ne revin.E normal..
Chiar asa stau lucrurile?Este prima data cand aud ca eram obligati prin intelegerea NATO sa achizitionam avioane F16 .Esti sigur de cele spuse ?Ai acces in CSAT si ai auzit astfel de informatii nestiute pana acum de nimeni in Romania ?
Uimitoare sunt si cifrele tale.Avioanele noi costau de 50 de ori mai mult decat F16 sau erau la acelasi pret ?Eu uitandu-ma la televiziunile mogulilor rai aveam impresia ca oferta Gripen era la acelasi pret cu F16 ,Gripen fiind in schimb noi,de ultima generatie si acordand offset de 100%.
Aaaa,pai daca urmaresti acele televiziuni care ar fi in stare sa spuna orice doar ca sa iasa Voiculescu,Vantu,.... desupra,e logic sa gandesti asa.Daca o sa te informezi putin,independent de ce sun altii si dependent de adevar sa vezi cum iti vei schimba parerea.
Ca sa-ti dau alte "adevaruri" spuse de televiziunile respective as incepe cu lunile de dezbateri in care se spunea ca fratele lui Basecu face trafic de armament.Care era adevarul?Poate stii.Sau au mai spus ca a palmuit copii.Care a fost adevarul?Stii?...............daca nu esti edificat,iti mai dau exemple ca mai sunt dar mi-e sila de mincinosii aia perversi.Sa mai spun ca si cu toate televiziunile lor absolut partiale tot nu a reusit sa-l infranga pe Basecu?Of si ce si-au mai plans in palma mogulii aia de-i simpatizezi tu,daca te uiti la televiziunile lor.cati bani au mai pierdut ei.Cat ar mai fi vrut vantu sa i se ofere pe nimic Posta Romana,dar uite ca n-a fost sa fie.Dar cu d-astia ca tine nu e timpul pierdut,mai are sanse.Mai iese o data Tariceanu si nu ofera doar bazinul marin ce inca nu fusese castigat in instanta de ROmania,poate-l mai pricopseste pe fonfaitul capusa cu un castel,ceva,saracul,ardi-ar Dumnezeu.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:48
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:36:03De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:31:16De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
Adiuc,lasa textul ala cu cheltuitul ultimului banut din visterie, ca este jenant la oamenii seriosi .Tariceanu nu a lasat datorii la FMI iar economia mergea excelent,cum nu a mai mers niciodata dupa 1989fiind pe rpimul loc in Europa in privinta cresterii economice. Nu este vina lui Tariceanu ca a furat gasca lui Base,ca au distrus 200000 de firme ,ca nu au atras investitii straine si ca au indatorat tara la FMI ....
Nu mai te chinui sa dai vina pe Tariceanu pentru ce face Basescu, este un lucru prea jenant.
Pe cuvantul tau?Ti se pare tie ca in toata lumea merg economiile struna si la noi nu?Pai atunci daca era asa de bine de ce nu le-a dat Tariceanu salariile profesorilor,asa cum prevedea legea?Sa le mareasca salariile cu 50%.Se dadea de ceasul mortii ca nu are bani cand spunea ca are 27 de miliarde in visterie ca un escroc cand nu mai era nici un ban.A vandut tot la miez de noapte cu contracte mai mult decat indoielnice si acum o fi erou.Pai mie mi se pare mult mai mare gaura din concesionarea platformei marine care N.B. nici macar nu se stia cat va fi ca suprafata,decat vanzarea flotei facuta de PSD-isti.Ca economia mergea struna,pe vremea lui Tariceanu nu o poate spune decat un ageamiu,economia este aceeasi,conjunctura internationala era alta.Ceea ce nu are nimic de-a face cu inteligenta tariceniana.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:54
De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:32:11De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
Diferenta este ca lui Ceausescu nu i se impotrivea nimeni cu atata inversunare ca lui Basescu.Ceausescu nu era ales de popor ci de Marea Adunare Nationala unde-si pusese oamenii lui.Pana si Ceausescu a fost mai inteligent si mai abil decat fonfait pe care l-au scuipat aia cand au vrut ei.Bine ca ne-a scapat de CAPUSA.Cand mergeai la vot pe vremea lui Ceausescu aveai o singura optiune pe liste,nu aveai optiuni.Acum ai sapte pagini cu opozanti.Daca tu poti sa pui egal intre cele doua entitati politice,eu nu pot face asta.Diferenta este enorma.
Stim amandoi ca,din nefericire, au existat perioade in care oamenii au crezut si in Ceausescu si l-ar fi votat daca aveau posibilitatea asta .In decembrie 1989 insa,s-au bucurat cand a fost impuscat...
Cam asta este ideea,ca victoriile politice nu sunt obligatoriu ceva de laudat mai ales cand acele victorii duc la suferinta romanilor. Daca nu iti place comparatia cu Ceausescu o putem face cu Hitler.Si ala a avut victorii politice ,si el a fost la inceput iubit de popor ,si el si-a facut poporul sa sufere ca urmare a deciziilor sale tampite ca si Ceausescu sau Basescu. Ar trebui sa il admiram si pe Hitler pentru victoriile sale politice sau asta trebuie facuta doar la Basescu?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 12:01
De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:41:16De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:31:39De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07
Uimitoare sunt si cifrele tale.Avioanele noi costau de 50 de ori mai mult decat F16 sau erau la acelasi pret ?Eu uitandu-ma la televiziunile mogulilor rai aveam impresia ca oferta Gripen era la acelasi pret cu F16 ,Gripen fiind in schimb noi,de ultima generatie si acordand offset de 100%.
Aaaa,pai daca urmaresti acele televiziuni care ar fi in stare sa spuna orice doar ca sa iasa Voiculescu,Vantu,.... desupra,e logic sa gandesti asa.Daca o sa te informezi putin,independent de ce sun altii si dependent de adevar sa vezi cum iti vei schimba parerea.
Ca sa-ti dau alte "adevaruri" spuse de televiziunile respective as incepe cu lunile de dezbateri in care se spunea ca fratele lui Basecu face trafic de armament.Care era adevarul?Poate stii.Sau au mai spus ca a palmuit copii.Care a fost adevarul?Stii?...............daca nu esti edificat,iti mai dau exemple ca mai sunt dar mi-e sila de mincinosii aia perversi.Sa mai spun ca si cu toate televiziunile lor absolut partiale tot nu a reusit sa-l infranga pe Basecu?Of si ce si-au mai plans in palma mogulii aia de-i simpatizezi tu,daca te uiti la televiziunile lor.cati bani au mai pierdut ei.Cat ar mai fi vrut vantu sa i se ofere pe nimic Posta Romana,dar uite ca n-a fost sa fie.Dar cu d-astia ca tine nu e timpul pierdut,mai are sanse.Mai iese o data Tariceanu si nu ofera doar bazinul marin ce inca nu fusese castigat in instanta de ROmania,poate-l mai pricopseste pe fonfaitul capusa cu un castel,ceva,saracul,ardi-ar Dumnezeu.
Deci Gbispas,avioanele GRIPEN COSTA DE 50 DE ORI MAI MULT CA F-16 SAU SUNT LA ACELASI PRET FIIND SI NOI ,SI DE ULTIMA GENERATIE SI AVAND OFFSET DE 100%? ....Cine are dreptate,tu sau televiziunile mincinoase ale mogulilor ?
Textele si dramele basesciene le cunosc,sunt scarbit de ele, si nu are sens acum sa la fac acum impreuna cu tine recapitularea .
Cum sta deci treaba cu avioanele Gripen,sunt de 50 de ori mai scumpe decat F16 cum spuneai tu ?....Este statul roman obligat prin acord cu NATO sa cumpere F16 CUM SPUI TU SAU NU ESTE, CUM SPUN MOGULII PRIN TV-urile lor ?Doua intrebari la care m-ar bucura sa imi raspunzi uitand putin de primejdia mogulilor.
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 12:18
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:36:03De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:31:16De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:24:42De la: gbispas, la data 2010-07-05 11:20:07Apoi,uita-te si tu,base in orice lupta politica sau publica a iesit invingator,pana acum.Fie ca a fost vorba despre presedentia partidului,fie ca a fost la primarie,fie ca a fost la republicane,............el a iesit invingator.
da, ai dreptate, este jenat... nu a lasat datorii la fmi, apropos, stii care este datoria romaniei si cat am luat pana acum de la fmi? sau conteaza pentru cine "muncesti" sa platesti datoriile si dobanzile? si acum ce ar mai trebui sa vanda si astia sa mai scoata niste bani? sau crezi ca varianata pnl-ista cu privatizarea bnr este rentabila? au pus ochii pe rezerva bnr?
n-ai inteles prea bine, nu sunt avocatul lui basescu sau a pdl-ului, dar ai scoate doar pe ei vinovati, mi sa pare jalnic si nu suport mitocania gen patriciu, care vine sa ne dea lectii de democratie, capitalism si de om de afaceri...
|
|
|