Info
x
Monarhie sau republica?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:08
Vezi draga Merry ce mi-ai facut? Ai trezit "dulaii portocalii", hmmm, nu e bine!!!! Stii scumpo ca astia nu sunt numai obsedati de guru base, ci si cainosi si rai la suflet exact ca niste harapi!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:36
De la: adiovidiu, la data 2010-07-09 13:44:20 Despre Basescu vorbesti? ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:45
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 14:36:00De la: adiovidiu, la data 2010-07-09 13:44:20 Nuuuuuu cred Cum sa pretinda asta fata de un individ care este dat la o parte in intalnirile la nivel inalt de catre Berlusconi mai rau ca ultimul valet? Mai mult decat atat, e impins ca un avorton al politicii fara nici un fel de menajamente in timp ce ceilalti lideri sporovaiesc si fac glume intre ei! Cu siguranta Adiovidiu vorbeste de o cu totul alta persoana, doar nu e chiar atat de redus!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:55
De la: 9am178165, la data 2010-07-09 14:45:49De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 14:36:00De la: adiovidiu, la data 2010-07-09 13:44:20 Probabil,nici eu nu cred ca Basescu este asa de destept .Poate AdiOvidiu nu a citit atent,poate s-a ganidt cand a citit "tatuc" la tatal dansului pe care eu nu il cunosc si care admit ca este posibil sa fie un om inteligent.Pe Base insa il cunoastem toti si nu cred ca sunt multi cei care il cred foarte inteligent... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 15:58
De la: tudormihai_84, la data 2008-09-01 16:16:16Deschid aceasta tema de discutie nu din plictiseala ci pentru ca sunt foarte interesat de modul in care gandesc compatriotii mei. Sunt un sustinator al monarhiei. Am auzit din presa ca se doreste revizuirea constitutiei unde se va putea opta pentru revenirea la guvernarea monarhica sau ramanerea la republica. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:13
De la: nastasemihail, la data 2010-07-09 11:20:35De la: gabigabi, la data 2010-07-09 09:36:36ce-o sa spun acum o sa va faca sa sariti cu gura pe mine : ba, ni s-a potrivit comunismul manusa ! si asta ptr. ca eram condusi de un "tatuc" catre care se duceau toate sperantele ! el le rezolva pe toate ; el le stia pe toate; el raspundea de toate ! si acum se-ntimpla acelasi lucru : Bas' e Messia care trebuie sa ne traverseze desertul ; el e Zeus ce-i trazneste cu fulgerele miniei sale pe toti mogulii, pe comunistii ( desi autoritarismul sau e de aceeasi sorginte ) , pe toti raii ....aduce ordine si disciplina-n tara !....acelasi lucru, culmea, se asteapta si de la Monarhie ! pfoai, ce aprig esti, Stapine !
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:43
De la: adiovidiu, la data 2010-07-09 13:44:20De la: reio, la data 2010-07-09 11:28:43De la: gabigabi, la data 2010-07-09 09:36:36ce-o sa spun acum o sa va faca sa sariti cu gura pe mine : ba, ni s-a potrivit comunismul manusa ! si asta ptr. ca eram condusi de un "tatuc" catre care se duceau toate sperantele ! el le rezolva pe toate ; el le stia pe toate; el raspundea de toate ! si acum se-ntimpla acelasi lucru : Bas' e Messia care trebuie sa ne traverseze desertul ; el e Zeus ce-i trazneste cu fulgerele miniei sale pe toti mogulii, pe comunistii ( desi autoritarismul sau e de aceeasi sorginte ) , pe toti raii ....aduce ordine si disciplina-n tara !....acelasi lucru, culmea, se asteapta si de la Monarhie ! ce are pe el numele asta de ADI ,de toti sunteti la fel de rai, incapatinati si ciinosi la suflet ? Adiovidiu ; Adiuc ; Adi camioneros; Adicucu ?! habar n-aveti ce va pregatiti ptr. viata viitoare, dar pina atunci traiti aici si inca faceti rau celorlati cu ciinosenia voastra! in sfirsit : ce semanati ,aia veti culege !P.S. cine-i " Coana mare " ? @178 ? voi aveti copii ? aveti si neveste ? ....vai de ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 22:00
De la: adiovidiu, la data 2010-07-09 13:44:20De la: reio, la data 2010-07-09 11:28:43De la: gabigabi, la data 2010-07-09 09:36:36ce-o sa spun acum o sa va faca sa sariti cu gura pe mine : ba, ni s-a potrivit comunismul manusa ! si asta ptr. ca eram condusi de un "tatuc" catre care se duceau toate sperantele ! el le rezolva pe toate ; el le stia pe toate; el raspundea de toate ! si acum se-ntimpla acelasi lucru : Bas' e Messia care trebuie sa ne traverseze desertul ; el e Zeus ce-i trazneste cu fulgerele miniei sale pe toti mogulii, pe comunistii ( desi autoritarismul sau e de aceeasi sorginte ) , pe toti raii ....aduce ordine si disciplina-n tara !....acelasi lucru, culmea, se asteapta si de la Monarhie ! De unde a mai aparut iar si duce-tucalu' asta? Ce vrea vidanjoru' asta cu chip furat? De ce ne polueaza, nepunand niciodata ceva demn de citit, ci doar de injurat? Ba idiotisene, mars in latrina aia unde-ti servesti zilnic masa, stai si inghite-ti linistit comandul, adica ce a ramas de mesele stapanilor tai portocaloi dupa un metabolism chinuit! Daca nu-ti ajunge [ca esti gurmand, nu gluma!], poti veni si la mine, iti ofer gratis tot hardaul meu de la tara! Pofta buna! "Nihil sine Deo1!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 09:05
Romania nu stie sa fie republica , asa ca ise potriveste monarhia. In timpul monarhiei tara noastra a cunoscut cea mai infloritoare perioada. Intregirea tarii independenta etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 13:21
De la: vasile_vali, la data 2010-07-05 09:43:05De la: sirboby, la data 2010-07-04 18:20:25De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:44:27De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI ! Vasile iar te-ai urcat in pod la arhiva? Du-te repede si vezi ca ti-a furat vaca! De popoarele migratoare scrie pe la arhiva aia din podul tau? ,,Cand Imperiul Roman a inceput sa se prabuseasca provinciile romane cadeau una dupa alta, multe fiind parasite de buna voie de catre armata si administratie. ?In cazul Daciei chiar dupa tratative cu invadatorii germani - gotii de pilda, germani ce au preluat Dacia in stapanire, se bucurau de titlul de confederati ai Romei. Numeroase popoare venite din interminabila Asie au traversat Dacia sau s-au si asezat aici, incetinind orice proces de cristalizare statala pe care protoromanii il vor fi avut. Dacia a fost lovita in vechime de goti, vandali, gepizi (neamuri germane), huni si avari (neamuri mongole), diversi slavi, turcomani precum pecenegii, cumanii si bulgarii (cei din urma nu trebuie confundati cu bulgarii de azi, cum tot o greseala ar fi confuzia intre macedonenii din trecut si cei de azi) si ungurii (neam fino-ugric) - alti invadatori mai marunti au fost sariti. Cea mai importanta influenta asupra romanilor a apartinut slavilor, in limba si organizare sociala mai ales. Demni de mentionat pentru consecintele sosirii lor in zona arcului carpatic sint ungurii. Acestia, venind din Muntii Altai (Asia centrala), s-au asezat mai intai pe partea europeana a Uralilor, apoi intre Don si Nipru (pe la 830 d.C.) pentru a ajunge in 889 in Atelkuz (Tara dintre Rauri), tara banuita a se fi intins la rasarit de Moldova de mai apoi, intre Bug si Nistru. Impinsi de alti invadatori, in 896 au ajuns in Panonia. Nici aici nu s-au oprit ci au incercat sa-si continuie drumul spre apus; victoria completa a imparatului german Otto cel Mare din 955 le-a sfirsit insa calatoria. Toate popoarele migratoare mentionate, si nu numai acestea, erau societati organizate militar ce se deplasau asemeni unei armate (societati unde practic notiunea de civil era straina), pe picior de razboi zi si noapte. Pe de alta parte romanii erau un popor aflat in transformare si a caror identitate s-a particularizat in acele secole tulburi, mult chiar prin contactele mai mult nedorite decit dorite cu mereu alti necunoscuti ce treceau prin Dacia in cautarea unui rost in Europa. Ierarhia militara si soldatii in executarea serviciului parasisera provincia romana in totalitate, totusi locuitorii de rand ramasesera la casele lor, arand campurile si lucrand in atelierele asezarilor din intreaga Dacie (unii istorici pretind chiar ca, intr-o anumita faza a decaderii Imperaului, multi lucratori treceau frontiera pentru a-si duce existenta departe de temutii perceptorii de taxe romani). Situatia din perioada migratiilor este ilustrata limpede insa si curios de o realitate lingvistica: oaste din romana contemporana este mostenit din latinul hostis, unde nu insemna armata ci inamic - de unde si neologismul roman ostil de azi insemnind dusmanos. Catre secolul al XIV tatarii erau stapanitorii politici ale teritoriilor de care vorbim. Invazia lor din 1241, care a devastat Europa pana in Italia de azi, ne arata forta lor nemaipomenita si la umbra careia desigur nu ar fi putut creste un stat roman. Cetatea Alba, cetatea Moldovei de la Marea Neagra, a fost?cucerita de Roman I?de la tatari spre 1380 - moment pe care il putem considera desavirsirea unitatii statului moldovean. In aceasta perioada,?statele din centrul si vestul Europei aveau deja istorii de multe sute de ani si ajunsesera la un grad inalt de dezvoltare politica, culturala si economica.'' Stiu ca e copy-paste dar unii dintre noi mai tre sa si munceasca ca sa aduca bani acasa,ca doar nu lucra la buget!'' Gabi scria ca:,, pe la noi cand se inviintau voievodatele,in UK se faceau Universitati" Dar imi racesc gura de pomana cu tine! Si ai mei m-au invatat sa nu vorbesc cu prostii dar eu is mai rebel asa! Du-te la arhiva sau mai bine pune mana pe lopata,ca jandarmii si militarii aia au venit SA VA AJUTE NU SA LUCRE IN LOCUL VOSTRU! PS Ca sa te simti bine si ,poate sa e.......i, ma doare in c.r de greselile mele gramaticale! Cata prin dictionar si vezi ce am scris gresit!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:07
De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Te du fata la cratita,si lasa-ne cu monarhia ta! Fa-te supusa lui Guta sau a imparatului Lulian! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:11
De la: 9am188648, la data 2010-07-08 17:42:58 Pe Regele guta,printesa de aur,regina magiei albe,negre,imparatul lulian(cu l mic),regele cioaba nu-i astepti? Vezi ca-s veniti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:31
De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Scumpa mea, te rog sa nu cumva sa te necajesti de replicile "republicanilor" pentru ca vezi si tu cat de coborat este nivelul intelectual al acestora. Din acest motiv, te rog sa-ti conservi energia pentru discutii in contradictoriu cu persoane civilizate, discutii asezate pe baze logice si constructive.
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:33
,,Tinere, am mai zis, acus imi confirmi: esti rezultatul mancurtizarii faciute poporului roman dupa 1947 de pcr si de "istoricii" lor, de-alde ilie ceausescu.. Au fost in calea tuturor romanii, cand? Poate la 1683, cand atacam Viena...de partea Turciei.. Ma, esti pe dinafara, spui ce iti vara in cap altii, mai smekeri ca tine! De asta nu o sa ma intelegi niciodata si nu o sa-i intelegi niciodata pe monarhisti: tu imparti lumea doar in fraieri si jmekeri!!! PS: Politica coloniala a Angliei, vine de la 1066. Nu-ti voi explica cum, pt. ca nu-i asa?, tu stii sa cauti! Dar stii sa interpretezi? Ma indoiesc..parerea mea". "Nihil sine Deo!"[/quote] Vasile ce sa fac daca parintii mei nu au avut bani sa ma trimita sa ma scolesc prin strainataturi,cum ai fost tu! Am invatat la invatamantul ala comunist! Si nici arhiva in podul casei nu am avut! Nici macar pod nu am avut la casa ca sunt crescut la bloc! ![]() Siu apropo tu ai trait in vreo monarhie? Eu da! Gbispas da! Asa ca nu mai trai din amintirile batranilor,sau din arhive! Du-te si vezi ce-i diferit la aia,si apoi vino si sustine pe aci monarhia! Eu am mai scris englezii pot fi si monarhie si republica si tot vor trai mai bine ca noi! De ce? Gandeste! ca Dumnezeu nu ti-a dat cap ca sa nu mai cumperi cuier!
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:48
De la: 9am178165, la data 2010-07-10 14:31:43De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Tanti vezi ca unii dintre republicani nu te-au jignit niciodata! Dar vad ca ai invatat ceva de la NORA PENTRU MAMA! Decat nivel ridicat ca al unor monarhisti(VEZI AM SCRIS UNII,DECI,CA SA INTELEGI SI MATA NU TOTI).........................................................................! Si pentru mintile voastre alea stralucite, in perioada comunista conform statisticilor produsul intern era mare,tara inflorea,se platise datoria externa.....etc. ASTA INSEAMNA CA ROMANII TRAIAU BINE? Dupa principiul care va conduce pe voi: daca scrie in arhive(ale lui Vasile-Vali sau nu) ca economia duduia romanii traiau bine! Concluzie:pe timpul lui Ceausescu economia duduia asa ca si romanii traiau bine! Hai sa aducem comunismul inapoi! Ma bine lasa-ne si mata si vezi ca-ti plage copilul,si cand creste sa nu faci lectii cu el ca-i distrugi viitorul! CE am scris mai sus e logic???????????????????????????? Ca tot te laudai mai sus ca noi nu avem logica,si suntem niste prosti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 15:57
De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:11:50De la: 9am188648, la data 2010-07-08 17:42:58 L-ati uitat pe Hagi,ca -e regele fotbalului !!! !!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 15:57
De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:11:50De la: 9am188648, la data 2010-07-08 17:42:58 L-ati uitat pe Hagi,ca -e regele fotbalului !!! !!!!
Ticu
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 21:35
Cu Hagi ce aveti acum ? Aici noi vorbim ... de "Regii" cu "Case Regale" si el nu are asa ceva ! Mai ales ca femeile nu-l agreeau cand barbatii lor veneau tarziu de la meci ...
|
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 09:06
De la: eugenb, la data 2010-07-10 21:35:03Cu Hagi ce aveti acum ? Aici noi vorbim ... de "Regii" cu "Case Regale" si el nu are asa ceva ! Mai ales ca femeile nu-l agreeau cand barbatii lor veneau tarziu de la meci ... .....si uite asa ajungem la remarca mea mai demult facuta, cind am spus ca republicani- republicani, dar exista o extraordinara apetenta ptr. "printesa lu ' taticu " sau "printesa Ardealului " ...sau regele petrolului ....regele mass-mediei ....regele rock-ului....regina muzicii pop , pina la regele si regina balurilor de absolventi din cea mai republicana dintre republici : America, adica ! .....care va sa zica, undeva in subconstientul nostru este intiparita ideea ca REGELE este purtatorul celei mai inalte Demnitati umane !
|
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 10:53
De la: eugenb, la data 2010-07-10 21:35:03Cu Hagi ce aveti acum ? Aici noi vorbim ... de "Regii" cu "Case Regale" si el nu are asa ceva ! Mai ales ca femeile nu-l agreeau cand barbatii lor veneau tarziu de la meci ...: sml-happy0158: Asa e, nu are casa regala, dar are hotel !!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 270 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 18:42
De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:07:52De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Mai latrau comunist, nu crezi ca ar trebui sa te duci in .......... ca tare dobitoc mai esti.??? Nu uita ca acesti idoli de care amintesti , sunt doar,, realizari'' marete ale republicanilor. Intr-un stat monarhic , niciodata nu ar fi aparut aceste caricaturi care se ospateaza la masa conducatorilor republicani ...... sti de ce? Pentru ca un stat monarhic s-ar pune accent pe educatie....
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 18:54
EG Z ACT!
Sint gata! Alegeti-ma De cind va tot cint despre monarhie Macar astia sint recunoscuti international!
|
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 21:26
De la: sofronie, la data 2010-07-11 18:42:37De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:07:52De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Tampitel stai in banca ta ! Pune si citeste tot topicul si mai lasa-ma cu educatia ta monarhica! Intr-un stat monarhic apar alte caricaturi! Citeste si tu scandalurile din monarhii consacrate(nu dau nume ca nu i-au bani pentru a destepta pe toti prostii) si ai sa vezi cazuri de parlamentari care si-au decontat mancare de caini,gresie,faianta etc. Hai pa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 270 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 08:19
De la: sirboby, la data 2010-07-11 21:26:58De la: sofronie, la data 2010-07-11 18:42:37De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:07:52De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Mai cisma comunista, poate ca si-au decontat mancare pt caini , dar niciodata nu au avut tupeu sa-si ,,deconteze'' unitati economice, hoteluri, flote s-au alte ,,nimicuri'' de genul asta...!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 08:36
De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Asa ai visat tu? Romania nu stie ce este aceea democratie.........Pana nici americanii nu crede in democratie ............pretinzand ca iei sunt jandarmul planetei
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 09:52
Dictatura mai poate salva ROMANIA
|
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 10:02
De la: sirboby, la data 2010-07-10 13:21:10De la: vasile_vali, la data 2010-07-05 09:43:05De la: sirboby, la data 2010-07-04 18:20:25De la: gabigabi, la data 2010-07-04 17:44:27De la: sirboby, la data 2010-07-04 17:23:39De la: gabigabi, la data 2010-07-04 16:38:30@gispas - complexul de azi "Furnica" ,despre care zici ca nu existau este / sunt fostele grajduri regale ....tot asa cum si fostul "303" tot grajdurile regale au fost....ale Cotroceniului ! ....in legatura cu palatele si castelele, nu pot nega o oarecare justete in fel in care s-au obtinut acele bogatii ale marilor puteri si, ca popor peste care au tot trecut valurile, vinturile istoriei, avem un cui impotriva lor .... DAR, Gabi , tocmai aici e cheie problemei : AU AVUT O REGINA - ELISABETA ,ce a facut prin geniul ei conducator, dintr-o mica insula, o MARE PUTERE ! Spania a avut un MARE REGE care a inteles cum sa "calareasca " el vremurile ....sa nu se lase el calarit de vremuri ....Olanda, o tarisoara ce si-a destinul in mina luptindu-se cu marea pe care a indiguit-o ,a devenit Mare putere coloniala ! de ce , mai gabi ? de ce @ sirule ? de ce @ eugenb ? ptr. ca Monarhia e de DREPT DIVIN si, prin Regi sau Regine , isi conduce tara si poporul ca pe propria familie ,cu maxima responsabilitate ,caci TARA SUNT EI ! Estie ceea ce scriam, copy-paste-ul altora! Tinere mancurt, om fi stat "noi" in calea popoarelor migratoare, cum scrie la manualul de istorie, dar cum, in ce pozitie, pe cine am batut "noi"? Ce victorii ai vazut tu repurtate de "noi" in epoca migratiilor? Ti se pare ca am facut vreo branza ascunzandu-ne in munti si otravind fantanile? Cumva barbarii de care pomenesti nu au ajuns pana unde si-au dorit? Ba, tu preiei informatiile corecte dar si concluziile incorecte ale altora: tu nu gandesti, pt. ca ori ti-e lene, ori n-ai cu ce! Si pt. ca altii au, e normal ca pt. tine sa fie rai si "au arhive"! Te rog, nu ma mai deranja, eu gandesc! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 10:09
De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:33:46 Vasile ce sa fac daca parintii mei nu au avut bani sa ma trimita sa ma scolesc prin strainataturi,cum ai fost tu! Am invatat la invatamantul ala comunist! Si nici arhiva in podul casei nu am avut! Nici macar pod nu am avut la casa ca sunt crescut la bloc! ![]() Siu apropo tu ai trait in vreo monarhie? Eu da! Gbispas da! Asa ca nu mai trai din amintirile batranilor,sau din arhive! Du-te si vezi ce-i diferit la aia,si apoi vino si sustine pe aci monarhia! Eu am mai scris englezii pot fi si monarhie si republica si tot vor trai mai bine ca noi! De ce? Gandeste! ca Dumnezeu nu ti-a dat cap ca sa nu mai cumperi cuier! [/quote] Ai fost degeaba, n-ai inteles nimic "de-afara", esti "incremenit in proiect" si gata! Hai pa, ca deja am discutat prea mult cu tine, de fapt cu Google, ca asta esti, un google-ist! "Nihil sine Deo!" |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 14:37
De la: sofronie, la data 2010-07-12 08:19:05De la: sirboby, la data 2010-07-11 21:26:58De la: sofronie, la data 2010-07-11 18:42:37De la: sirboby, la data 2010-07-10 14:07:52De la: 9am188648, la data 2010-07-10 09:05:55 Ia uite,alt buretzar care are impresiia ca stie el si cine a vandut flote si cum si de ce,............ba detinatorul adevarului absolut,ia-o de mana pe gabi si documentati-va sa vedeti cine cum si mai ales DE CE s-a vandut flota aia.Si in mod cu totul special sa va documentati daca un rege putea opri aceasta vanzare.Vorba lui Brancusi AM PLECAT SI V_AM LASAT SARACI SI PROSTI.ACUM M-AM INTOSR SI VAD CA SUNTETI SI MAI SARACI SI MAI PROSTI.Dar nu e de mirare cu sllugi inculte ,coane-mari ,...........Niste frustrati,intr-adevar.Coana-mare,concediul de maternitate in Olanda e de doar 4 luni,nu cum iti ofera tie basescu si republica,2 ani.Da Doamne sa se faca si la noi la fel.Bani de alocatie nu se dau mai deloc,si ne bucuram ca nu-ti mai dam tie bani.LA MUNCA! Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 14:42
ati vrut un PRINTZ? Sint gata!
MONARHIA-ROMANIA
|
|
|

mi-e rau pentru ca ai dreptate.
are pe el numele asta de ADI ,de toti sunteti la fel de rai, incapatinati si ciinosi la suflet ? Adiovidiu ; Adiuc ; Adi camioneros; Adicucu ?! habar n-aveti ce va pregatiti ptr. viata viitoare, dar pina atunci traiti aici si inca faceti rau celorlati cu ciinosenia voastra! in sfirsit : ce semanati ,aia veti culege !

L-ati uitat pe Hagi,ca -e regele fotbalului !!! !!!!
............pretinzand ca iei sunt jandarmul planetei