back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce ai face daca ai afla ca ai cancer?

 


 
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 00:02

LAURA !
eu te iubesc !
dar raspunsul meu la intrebarea initziala este ; pus in situatzie eu prefer ...tata glonzu '



si electronica !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:07

Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.?

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;
- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;
- furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..);
- face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;
- organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati;
- ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica;
- ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor;
- face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ.

Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!!

Alocarea a 2% nu este o obligatie!
Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre!

Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site.
Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este.
In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti.

Astfel:
- ii ajutati pe cei suferinzi;
- va implicati in viata comunitatii;
- va exprimati un drept democratic;
- luati decizii privind fondurile din bugetul statului;
- va simtiti util si implicat într-o cauza care merita;

Ce trebuie sa faceti ?

Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare.

Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.

La destinatia fondurilor veti trece:
- Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L.
- Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti
- Cod de identificare fiscala : 8956076
- Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti

Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire.

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI!



Dana P


Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Membru din: 10/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:11

De la: laurakidgirlie, la data 2008-08-18 15:35:37in stadiu nu tocmai incipient...eu cred ca as lupta.
mi-am pus intrebarea asta pt ca pe multi oameni i-am auzit ca s-ar sinucide.
eu nu cred ca as renunta atat de usor.
....daca as afla ca am o asemenea boala atunci as venii sa te cer de nevasta...hehehehe!


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 00:23

... ce idei crete ai ... uite eu am o forma de cancer si chiar azi am incheiat un an de tratament... ce glume proaste faci aici .. la acest subiect pentru uni interesant ... iti doresc minte .. intelapciune si nu te juca ... te loveste si sa vezi daca iti mai arde de neveste...


Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Membru din: 10/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 15:31

De la: ioanapana2307, la data 2009-03-27 00:23:54... ce idei crete ai ... uite eu am o forma de cancer si chiar azi am incheiat un an de tratament... ce glume proaste faci aici .. la acest subiect pentru uni interesant ... iti doresc minte .. intelapciune si nu te juca ... te loveste si sa vezi daca iti mai arde de neveste...
....hai mai Ioana te suparasi??...hai ca te pup sa-ti treaca!.. ..vroiam sa spun ca uneori nu-i nevoie sa ai anumite boli destul de grave incit sa nu-ti mai pese de viata pe care o ai si sa fi indiferent la ceea ce are sa se intimple ....mai sunt si alte probleme si necazuri in viata care ti se pot intimpla in asa fel icit sa-ti taie tot elanul vietii...Apropo de aceasta boala!...am auzit ca s-a descoperit in SUA de curind un leac al acestei boli si se para ca are o eficienta de 100% idiferent de stadiul de evolutie al bolii si asta fara prea multe complicatii si riscuri in administrarea lui,insa mai urmeaza sa mai treaca citeva teste pt afi coplet aprobat de de cercetatorii din domeniul medicinei,iar dupa aceea ureamza ca printr-un acord la nivel international dinainte stabilit deja, sa se distribuie in masa si cit mai rapid tuturor celor care au nevoie de acest medicament iar in acest acord s-au specificat chiar si acesibilitatea ca si preþ astfel incit sa fie accesibile tuturor indiferent de veniturilrile pe care le are ...iar ceea ce spun aici este ff adevarat si fara glume deja am obsevat ca pe canalele de televiziune americane si nu numai vuiesc cu aceasta stire mult asteptata si care de altfel constitue de mult prioritatea number 1 in cerecetarile medicinei si tratarea bolilor...asa ca putintica rabdare si soare va rasarii din nou


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:11

Special pentru terente27 / ... nu ma scuz dar la data cand ai postat aici eu faceam ultima tura de tratament special ce se administreaza pentru ce am eu de un an . Eu am primit vestea foarte rapid ... nici in cele mai proaste vise nu credeam ca ma va lua asa de pe piciore si zice .. ai cancer .. sau .. ai .. nu stiu ce... trebuie sa facem analize speciale..am intrebat atunci ... ce analize .. inseamna ca am cancer... ceva m a determinat sa gandesc direct.. asa era ... acum a trecut un an .. am luptat .. nu mi a cazut parul.. decit asa in trepte apoi a crescut.. am luptat si de acum sper sa fac numai tratament de intretinere... deci in urma ecografiilor pe organe am ficat gras si inceput de gastrita... deci pina descopera americanii eu deja am primit tratament de ultima generatie de la o firma elvetiana ... multumesc pentru tot tuturor ce m au ajutat sa obtin asta.luna aceasta sunt cemata la analize... asa inaite de pasti ... ca si anul trecut...asa ca nu mai glumi totusi cu lucruri din acestea ... este cumplit sa treci prin asta si cineva sa se distreze ... sa zici ..doamne feri ... sanatate si voua si tuturor celor bolnavi...


Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 29/03/2009
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:53

Am vazut aici doua categorii de oameni.
Prima ,care nu au cancer dar sunt convinsi ca vor lupta ca sa supravietuiasca.
A doua este pentru cei ce au aceasta boala si stiu cit este de greu.
Daca ma intrebati pe mine eu va voi spune foarte simplu ca este USOR sa lupti cu cancerul daca ai sa vezi ca, cel ce te-a creat are solutie de vindecare naturala. As putea sa spun ca este o mica revolutie in cunoasterea cancerului si asta o pot demonstra.
Costello


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 20:17

Buna seara, 9am023327 ! ... am intrat gresit aici ... trebuia sa creez un nou subiect ... am deja aceasta boala ... asa l as fi numit ... o am si lupt ca de ... m a ales Dumnezeu si nu exista comentariu .... indur ... l am rugat si il rog sa ma lase sa traiesc ... sa mi pot vedea familia sa ma bucur de ce este in jurul meu ... /// acum te rog transmite mi mie .. demonstratia de care vorbeai in final ... sunt interesata ... daca vrei fa o pe un mail ai id ... acesta este pe yahoo... multumesc anticipat ... astept... sanatate maxima si sa traiti sanatos !


andrei_dina_1985

7 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 13:11

Ce intrebare de rahat... tu asta care ai postat intrebarea ce ai face daca ai gasi-o pe ma-ta cu venele taiate agatata cu capu in jos de lustra din sufragerie? Oricum intrebarea e in acelasi registru.


nostalgicu

59 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 00:00

As face o calatorie in jurul lumii, iar apoi m-as impusca
Daca m-ati intreba ce as face daca as ramane somer, v-as raspunde acelasi lucru


felicia_ionescu

7 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:57

Este o boala care poate fii invinsa....sunt mai multe metode. in primul rand trebuie sa iti doresti sincer, in adancul sufletului ca-ti doresti asta, sa crezi ca se poate vindeca. nu este usor, trebuie sa renunti la multe obiceiuri, sa-ti schimbi total stilul de viata, pe toate planurile. Stilurile orientale ajuta f mult.


Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:35

As trai fiecare zi,ca si cand ar fi ultima.


GELU1938

113 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 14:13

DA SOTIEA MEA STIE CA ARE ACEASTA BOALA. SI FACE TRATAMENT..EU O INCURAJEZ,, SI PUTEM SA TRECEM PESTE ACEASTA BOALA NECRUTATOARE,,CE MAI PUTEM FACE?


GHE NITULICA
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 01:43

Hristos A Inviat !

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea celor din jur.
Sa invatam sa pretuim lumina din viata noastra.

Paste fericit !

Dana P


Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
gheorghemargin

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Zalau

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:21

O lupta-i viata;deci te lupta
Cu dragoste de ea,cu dor


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:01

De la: barbu_madalina82, la data 2008-08-23 12:03:41Ma sperii numai cand aud de aceasta boala. Este groaznic sa stii ca vei muri si nu te poti bucura de viata, de familie, de copii.Imi este groaza la gandul ca a-si putea avea cancer.Vreau sa fiu alaturi de sotul si fetita mea, de toti ai mei si de Dumnezeu. Tocmai am facut o biopsie si rezutatul a iesit bine SLAVA DOMNULUI! Este groaznic sa traiesti cu gandul ca ai putea avea cancer dar este si mai groaznic sa ai cancer. Sanatate tuturor!


Spui: "Este groaznic sa stii ca vei muri si nu te poti bucura de viata, ..."
1. Toti mor... cel putin trupul de carne.
2. Oamenii puternici, dimpotriva, traiesc fiecare zi, fiecare clipa la intensitate maxima. Din pacate, abia atunci ajungem sa pretuim darul nepretuit care este sanatatea... dar si viata in trup.

In fine, potrivit destinului pe care si l-a construit fiecare, suferinta e data omului in vederea evolutiei spirituale: nimic nu spiritualizeaza mai mult decat suferinta. Cati dintre cei sanatosi au timp pentru lecturi din domeniul spiritualitatii, poate ca nici n-au auzit vreodata de asa ceva; dar niciodata nu e prea tarziu. In loc sa se lamenteze, sa-si planga de mila, sa dea vina pe Dumnezeu (cand de fapt singurul vinovat e persoana in cauza), ar face bine, pe langa masurile necesare (tratamente, nu atat chimio cat naturiste si toate cele din medicina alternativa, de echilibrare a chacrelor, piramidele - cele din Egipt nefiind la indemana, sunt la fel de bune cele de la Cheia - Prahova, cu efect extrem de benefic), sa citeasca lecturi despre forta gandului (pe care a folosit-o Mantuitorul insusi), si alte carti ale marilor maestri din Orient, dar si altele de acest fel (Scarlat Demetrescu, Lazarev, Baird Spalding, Yog Ramacharaka, Allan Kardec). Un site extrem de bogat, in toate limbile, este: scribd.com ... iar pe mess circula ff multe carti de acest fel. Trebuie subliniata importanta suportului sufletesc al celor dragi: cei ce nu au fericirea de a avea o familie iubitoare, aceia vor depune armele urgent, caci sufletul trebuie vindecat mai intai (in piramide, tocmai de la acest principiu se porneste; multe alte afectiuni se pot trata acolo; multi nu ar ajunge la aceasta boala necrutatoare daca ar trai rational, responsabil, si multi nu ar ajunge la metastaze daca ar cunoaste efectul de piramida).

Daca oamenii ar citi cat sunt sanatosi, ar avea beneficii uriase, viata ar fi mai fericita, iar daca ar ajunge in aceasta situatie, ar fi pregatiti, ar sti ca de fapt NU EXISTA MOARTE... ci numai viata vesnica, alternativ, in trup si in astral, si tot asa, intr-o eternitate. Cred ca ar fi bine sa se inceapa cu Scarlat Demetrescu: Viata dincolo de mormant, Din tainele vietii si ale universului, apoi Lazarev etc.

Oamenii ar trebui sa stie ca totul e permis, dar nu totul e folositor; dintre comentatori cati se otravesc singuri, de bunavoie si nesiliti de nimeni, cu nicotina? Cati dintre oameni se gandesc ca aproape toate produsele comercializate (suc, orice se vinde la punga, toate sinteticele: vanilie, zaharina, coloranti, margarina) sunt cancerigene? Fiecare spera ca el nu... dar cati iau masuri de prevenire, in sensul de a se hrani cat mai natural?...
Dumnezeu sa va ocroteasca !
Pace si Lumina !


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:08

De la: felicia_ionescu, la data 2009-04-08 09:57:43Este o boala care poate fii invinsa....sunt mai multe metode. in primul rand trebuie sa iti doresti sincer, in adancul sufletului ca-ti doresti asta, sa crezi ca se poate vindeca. nu este usor, trebuie sa renunti la multe obiceiuri, sa-ti schimbi total stilul de viata, pe toate planurile. Stilurile orientale ajuta f mult.




9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:12

De la: diavolita_40, la data 2009-04-08 20:35:20As trai fiecare zi,ca si cand ar fi ultima.


Foarte corect... dar tot mai bine este sa faceti acest lucru, inainte de... pentru asta, v-ar ajuta mult lecturi din domeniul spiritualitatii, ca sa nu ajungeti aici.

Sanatate cat cuprinde !

Dumnezeu sa va ocroteasca !



Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:18

Parerea mea este ca atunci cand descoperi ca ai cancer ..nu trebuie sa te gandesti neaparat la moarte ...si sa va spun de ce

Sotia unui coleg de-al meu de munca a fost diagnosticata cu cancer uterin si a fost de asemenea operata de cateva ori .
Colegul meu , de frica sa nu ramana prea mult timp vaduv , si-a tras o amanta

Anul trecut colegul meu a murit in accident de masina unde a fost plans indelung si de amanta si de nevasta.
Sotia lui traieste si acum si pare ok
Stiti vorba aia...cine sapa groapa altuia

Asa ca, cu cancer, poti supravietui ani intregi


Ebony

14969 mesaje
Membru din: 5/01/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 12:12

Probabil as lupta cu disperare sa inving boala,Doamne fereste pe toata lumea..........


Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Membru din: 19/04/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:44

Infarct miocardic!


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:52

De la: AZAZEL, la data 2009-03-15 00:02:19LAURA !
eu te iubesc !
dar raspunsul meu la intrebarea initziala este ; pus in situatzie eu prefer ...tata glonzu '



Ipotetic da. Practic, cum il gasim pe "tata glonzu" sa ne rezolve ? Bineinteles fara sa ne sinucidem. Asta nu, pentru nimic in lume.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:16

Cel mai tare ma enerveaza idiotii care profita de suferinta bolnavului oncologic si in loc de un sprijin real, vin cu tot felul de .... "tratamente" .... care mai de care mai ... miraculoase


Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Membru din: 19/04/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:31

De la: The, la data 2009-06-04 09:16:54Cel mai tare ma enerveaza idiotii care profita de suferinta bolnavului oncologic si in loc de un sprijin real, vin cu tot felul de .... "tratamente" .... care mai de care mai ... miraculoase
He,he..totul este o afacere,multi bani se fac de pe urma suferintelor oamenilor!


roxafoxa

34 mesaje
Membru din: 14/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:34

se poate trai foarte bine cu cancer eu traiesc cu el de 10 ani atata doar ca se schimba total viata si prioritatile.viata in sine este o lupta cea cu cancerul este una in plus grea si epuizanta dar trece asa cum trec si anii peste tineretea noastra si devenim mai buni si mai intelepti.trebuie sa ai alaturi de tine un partener puternic care sa te iubeasca neconditionat si care sa te sustina in deciziile pe care le ai de luat.va urez din suflet multa sanatate si putere sa treceti si peste aceasta boala perfida.


Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 19:20

De la: roxafoxa, la data 2009-06-04 15:34:05se poate trai foarte bine cu cancer eu traiesc cu el de 10 ani atata doar ca se schimba total viata si prioritatile.viata in sine este o lupta cea cu cancerul este una in plus grea si epuizanta dar trece asa cum trec si anii peste tineretea noastra si devenim mai buni si mai intelepti.trebuie sa ai alaturi de tine un partener puternic care sa te iubeasca neconditionat si care sa te sustina in deciziile pe care le ai de luat.va urez din suflet multa sanatate si putere sa treceti si peste aceasta boala perfida.



si 1001
Multa sanatate atat tie cat si celor ce-ti sunt dragi.


Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 23:47

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 09:31:48
De la: The, la data 2009-06-04 09:16:54Cel mai tare ma enerveaza idiotii care profita de suferinta bolnavului oncologic si in loc de un sprijin real, vin cu tot felul de .... "tratamente" .... care mai de care mai ... miraculoase
He,he..totul este o afacere,multi bani se fac de pe urma suferintelor oamenilor!






Din nefericire asa este .... dar nu-i bai ca mai devreme sau mai tarziu primeste fiecare rasplata cuvenita si pentru binele si pentru raul facut .....


Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 23:57

De la: The, la data 2009-06-04 23:47:24
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 09:31:48
De la: The, la data 2009-06-04 09:16:54Cel mai tare ma enerveaza idiotii care profita de suferinta bolnavului oncologic si in loc de un sprijin real, vin cu tot felul de .... "tratamente" .... care mai de care mai ... miraculoase
He,he..totul este o afacere,multi bani se fac de pe urma suferintelor oamenilor!



Din nefericire asa este .... dar nu-i bai ca mai devreme sau mai tarziu primeste fiecare rasplata cuvenita si pentru binele si pentru raul facut .....


Miram-aº!!! ...din pãcate nu prea primeºte fiecare ceea ce meritã!!! Este un concept total greºit!


Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
silviu_m74

118 mesaje
Membru din: 7/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 18:49

uitati ce fac unii oameni cand afla ca au cancer...se informeaa temeinic si cauta solutii sa combata boala...una dintre ele ar fi TRANSFER FACTOR PLUS....

www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=transfer+factor+canc...



mai departe va pot pune la dispozitie multe alte materiale informative pe aceasta tema...

www.4life-romania.ro/Contact.html


www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:30

Bolnavul oncologic are nevoie de sprijinul unui medic bun si nu de vanzatori de ...... "pilule miraculoase"




Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce ai face daca ai afla ca ai cancer?
Mergi la: