back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce ai face daca ai afla ca ai cancer?

 


 
Pagini: << 17 18 19 20 21 Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 23:48

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-12 15:11:03www.optiplant.ro/paul-moraru-istoria-medicinei-nasul-tv/
...



Decizia nr. 383 din 18.07.2013



privind amendarea cu 10.000 lei a S.C. NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII S.A.
cu sediul în BUCUREȘTI, str. Paleologu nr. 2, et. 2, ap. 10, cam. 10, sector 2 CUI RO 30151536

pentru postul de televiziune NAȘUL.TV
Calea Victoriei nr. 21-23, sector 1 București

Întrunit în ședință publică în data de 18 iulie 2013, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat raportul întocmit de Direcția Monitorizare, în baza reclamațiilor înregistrate la CNA sub nr. 5785/17.05.2013 și 6164/28.05.2013, cu privire la emisiunea „Istoria medicinei” difuzată în zilele de 3 și 25 mai 2013, de postul NAȘUL.TV.

Postul de televiziune NAȘUL.TV aparține radiodifuzorului S.C. NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII S.A. (licența audiovizuală nr. S-TV 291.2/14.12.2011, decizia de autorizare nr. 1815.0/22.03.2012 și reautorizare nr. 1815.0-1/22.03.2012).

În urma dezbaterilor ce au avut loc după analizarea raportului de monitorizare și a vizionării înregistrării emisiunii, membrii Consiliului au constatat că radiodifuzorul S.C. NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII S.A. a încălcat prevederile articolelor 3 alin. (2) și 29 alin. (1) lit. a) din Legea audiovizualului, cu modificările și completările ulterioare, precum și pe cele ale articolelor 101 și 128 alin. (1) lit. d) din Decizia nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit dispozițiilor din Legea audiovizualului:

art. 3 alin. (2): Toți furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor și să favorizeze libera formare a opiniilor.
art. 29 alin. (1): Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiții:
a) să poată fi ușor identificate ca atare, comunicările audiovizuale cu conținut comercial mascat fiind interzise;
Conform prevederilor din Codul audiovizualului:

art. 101: Este interzisă orice formă de promovare a unor produse sau a unor servicii care sugerează publicului ori îl instigă să renunțe la alte produse sau servicii similare ori asemănătoare identificabile.
art. 128 alin. (1) lit. d): Este interzisă menționarea în publicitate sau în teleshopping a unor indicații terapeutice referitoare la boli precum: (...)
d) cancer și alte boli tumorale;
În fapt, în zilele de 3 și 25 mai 2013, cu mențiunea “redifuzare”, postul NAȘUL.TV a difuzat emisiunea “Istoria medicinei” moderată de dl. Paul Alexandru Moraru, care a avut-o ca invitată pe d-na dr. Lidia Lascu, oftalmolog. Pe ecran a fost afișat titlul: “Tumorile și remediile naturale”.
Invitata emisiunii a vorbit despre o serie de studii efectuate de un medic german, Johanna Budwig, care ar fi ajuns la concluzia că apariția tumorilor este cauzată de grăsimile care blochează activitatea la nivelul mitocondriei celulei.

Cităm din raportul de monitorizare:
„Lidia Lascu: Aceste margarine blochează mitocondria și sunt la originea multor tumori care apar la populație. O altă grăsime care se întărește chimic este maioneza. E vorba de maionezele care se găsesc pe piață, în special acelea numite vegetale. Iarăși, sunt o greșeală să le folosim. (…) Alte grăsimi ar fi uleiurile acelea artificiale, care conțin tot felul de acizi grași, că noi tot am auzit de acizi grași trans, poli nesaturați, sunt o nenorocire pentru noi.”
De asemenea, invitata a afirmat că studiile medicului german conduc la concluzia că procesul de transformare a unei celule sănătoase în celulă canceroasă poate fi reversibil dacă se face tratament cu produse naturiste, cum ar fi, quark sau brânza de vaci provenită din laptele de vacă fermentat nepasteurizat.

Redăm din raportul de monitorizare:
„Lidia Lascu: E vorba de quark sau de brânza de vaci făcută din lapte de vacă fermentat și e vorba de laptele de vacă fermentat nepasteurizat, adică netrecut prin foc, nefiert.”
În timpul discuțiilor invitata emisiunii a recomandat publicului telespectator achiziționarea unor produse oferite de firma Dacia Plant pentru igienizarea și detoxifierea tubului digestiv, precum și pentru întărirea sistemului imunitar ce trebuie să se lupte cu formațiunile tumorale.
Moderatorul emisiunii a încurajat precizările invitatei cu privire la metoda de tratament, precum și cu privire la efectele ei benefice în tratarea unor afecțiuni grave.

Exemplificăm din raportul de monitorizare:
„Lidia Lascu: La Dacia Plant există comprimate de detoxifiant, chiar așa se numesc, sau soluții alcoolice, pe bază de plante, soluția respectivă chiar detoxifiant se numește și sunt foarte eficiente, există produse pe bază de spirulină și de cătină, există biozeolitul care, iarăși, curăță foarte bine organismul.” (...)
„Lidia Lascu: Am mai vorbit despre Interferonat, adică un interferon natural, pe bază de… sunt mai multe plante acolo, în acel interferonat… Paul Alexandru Moraru: Un complex. Lidia Lascu: E un complex de plante care ridică capacitatea imunitară a organismului. Eu am povestit despre acest produs, în special în legătură cu hepatitele cronice și cu cirozele hepatice, dar se poate folosi în orice situație în care trebuie să ridicăm capacitatea de luptă, capacitatea imunitară a organismului. Eu consider că acest produs se poate da în problemele autoimune, astăzi este o recrudescență a bolilor autoimune… Paul Alexandru Moraru: Ca niciodată, datorită foarte mult alimentației. Lidia Lascu: Se poate folosi chiar și în boli autoimune, pentru că, pur și simplu, modulează, adică însănătoșește capacitatea imunitară. Dintr-o imunitate îndreptată către propriul organism, se poate ajunge la o imunitate normală, împotriva a ceea ce este străin organismului uman. Deci se poate face cu acest interferonat. Dar mai există și citonatul, un alt produs care este compus și el din multe plante, vreo 10 plante în acest produs, toate de excepție, alese foarte înțelept de Dacia Plant și cel care a creat produsul, numai că eu consider citonatul, mai degrabă un produs de excepție în tratamentul bolilor tumorale și, în mod secundar, ridică apărarea imunitară. Paul Alexandru Moraru: Să le spunem telespectatorilor că aceste produse nu au efecte secundare pentru că, datorită complexității lor ajută la dezvoltarea propriei producții de interferon din sânge.” La finalul primei părți a emisiunii, a fost difuzat un grupaj de publicitate în care a fost prezentat un spot pentru firma Dacia Plant, iar în partea a doua a emisiunii discuția a continuat pe aceeași temă. La un moment dat, prin telefon, a intrat în direct un telespectator din Constanța, care a afirmat că a fost diagnosticat cu carcinom de prostată cu ceva timp în urmă și s-ar fi vindecat urmând un tratament naturist și o dietă, în locul unui tratament clasic, efectuat la Institutul Fundeni, de către profesorul Sinescu.
După această intervenție telefonică, invitata emisiunii a vorbit despre remediile naturiste în tratarea afecțiunilor reumatismale, recomandând telespectatorilor să-și cumpere o agendă medicală pentru a vedea câte probleme pot produce antiinflamatoarele nesteroide, precum: Ibuprofenul, Algocalminul, și unele produse care nici nu se mai folosesc, cum ar fi Nurofenul sau Antinevralgicul. De asemenea, invitata a recomandat telespectatorilor folosirea plantelor cu efect antibiotic, cum sunt tincturile de busuioc, de lavandă sau de leurdă, produse care, potrivit afirmațiilor sale, nu au efecte secundare.
„Lidia Lascu: La urma urmei, cred că orice telespectator ar trebui să-și cumpere o agendă medicală și să vadă câte probleme pot produce aceste antiinflamatoare nesteroide precum ar fi Ibuprofen, Algocalmin, tocmai ce s-a declanșat scandalul cu Algocalminul, o grămadă de antiinflamatoare, unele nici nu se mai folosesc, cum ar fi Nurofenul, Antinevralgicul… Paul Alexandru Moraru: Nu se mai folosesc în Statele Unite și în Occident, la noi se folosesc. Lidia Lascu: … au nenumărate efecte secundare și aceste efecte secundare, la unii, pot apare chiar rapid, dar în majoritatea cazurilor, apar în timp. Au fost atâtea informații despre Algocalmin, eu am învățat în studenție despre nefropatia balcanică, care se produce la consumul mare de antinevralgic și tot nu ne-am lecuit. Probabil că trebuia să se spună mai mult la televizor, trebuia să ne ocupăm mai mult de această problemă. (…) Nu se iau antibiotice pentru orice viroză respiratorie. Trebuie să știe telespectatorii noștri că există plante cu efect antibiotic, cum ar fi tincturile acestea de busuioc sau de lavandă, sau leurdă, care sunt chiar cu capacitate antibiotică, chiar au efect.” În continuare, în studio au avut loc discuții cu privire la tratamentul pentru hepatita C, cu interferonul natural, „interferonat”, moment în care, pe ecran, au fost afișate numere de telefon la care pot suna telespectatorii, ce vor să afle programele doamnei doctor Lidia Lascu. „Paul Moraru: Avem hepatita C, avem tratamente pentru hepatita C, răspundem telespecta ... Lidia Lascu: Am vorbit deja despre interferonul natural, adică de „interferonat” compus din multe plante. Paul Moraru: 0721/870573 și celelalte telefoane vă stau la dispoziție de unde puteți accesa, de a intra în programele pe care doamna doctor colonel pune în valoare.” În cadrul discuției cu un telespectator, diagnosticat cu icter hepatic cauzat de hepatita C, invitata a recomandat produsul “interferonat”.

Redăm din raport:
„Lidia Lascu: Este un produs „interferonat” care este pe bază de plante făcut.”
În acest context au fost indicate numerele de telefon la care pot suna telespectatorii care vor s-o contacteze pe invitata emisiunii, moment în care moderatorul a afirmat că tratamentul recomandat de invitata emisiunii poate fi trimis și prin colet poștal.
„Paul Moraru: Aveți acele telefoane, luați telefoanele pentru d-na doctor și vi se trimite tratamentul și prin colet poștal.” De asemenea, invitata a recomandat telespectatorilor și tratamentul pentru cancer cap de pancreas cu produse ca „citonat” și „interferonatul”. „Paul Moraru: Avem tratamente pentru cancer cap de pancreas, pentru că mulți din punctul ăsta de vedere vor să afle tratamentele. Lidia Lascu: Da, tratamentele pentru cap de pancreas sau corp de pancreas iarăși sunt produse cu multe plante cum ar fi acel „citonat” de care v-am spus și pe care-l pot alterna lunar cu „interferonatul” dar pe lângă așa ceva adaug câteva tincturi și produse gen tonic digestiv.”
În continuare, moderatorul Paul Moraru a prezentat o carte despre mafia farmaceutică și agroalimentară și apoi a adus în discuție tratamentul pentru cancer pulmonar și cancer renal.

Redăm din raport: „Paul Moraru: Eram datori pentru telespecta ... cancer pulmonar. Pentru cancer pulmonar avem tratamente? Lidia Lascu: Tumorile neplăcute, dar există tratamente și chiar cu efecte spectaculoase. Paul Moraru: Cancerul renal, avem? Lidia Lascu: Sigur că da.”
În timp ce pe ecran era afișat un număr de telefon, moderatorul i-a îndemnat pe telespectatori să sune la acel număr, funcțional non-stop, precum și la celelalte afișate anterior, pentru a o suna pe invitata emisiunii și a-i cere informații cu privire la aspectele prezentate. „Paul Moraru: Și nu uitați acel celular care este afișat pe ecran 0721/870573 vă stă non-stop la dispoziție și acele telefoane la fel, accesați și luați informații de unde o găsiți pe doamna doctor de la Constanța, doamna doctor colonel.”
În raport de conținutul prezentat, membrii Consiliului au constatat că radiodifuzorul nu a asigurat o informare corectă a publicului și nu a respectat prevederile legale privind regimul juridic al publicității. Astfel, membrii Consiliului consideră că radiodifuzorul nu a asigurat o informare obiectivă a publicului, prin prezentarea corectă a faptelor, întrucât, prin informațiile prezentate, a indus ideea publicului că produsele naturiste quark sau brânza de vaci provenită din laptele de vacă fermentat nepasteurizat, au proprietăți de vindecare a bolilor tumorale și ar putea înlocui un tratament prescris de medic.
Or, o astfel de afirmație nu este obiectivă și de natură a favoriza libera formare a opiniilor, astfel cum prevăd dispozițiile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului.

De asemenea, Consiliul a apreciat că prin modul de prezentare a produselor oferite de firma Dacia Plant, fără respectarea dispozițiilor legale privind regimul juridic al publicității, radiodifuzorul a făcut publicitate mascată în favoarea acesteia, firmă care a fost promovată, în mod legal, și în calupul publicitar difuzat în timpul emisiunii. Astfel, membrii Consiliului consideră că recomandarea făcută de invitata emisiunii pentru achiziționarea de către public a unor produse oferite de Dacia Plant pentru igienizarea și detoxifierea tubului digestiv, constituie publicitate mascată, în sensul prevederilor art. 29 alin. (1) lit. a) din Legea audiovizualului, care dispun că, astfel de comunicări comerciale trebuie să poată fi ușor identificate ca atare, legiuitorul interzicând difuzarea comunicărilor audiovizuale cu conținut comercial mascat.

Or, reprezentarea prin cuvinte sau imagini a bunurilor, serviciilor, numelui, mărcii ori activităților unui producător de bunuri sau servicii în cadrul programelor, în cazul în care o astfel de reprezentare este destinată de către furnizorul de servicii media audiovizuale unor scopuri publicitare nedeclarate și poate induce în eroare publicul cu privire la natura sa, reprezintă o comunicare audiovizuală cu conținut comercial mascat, astfel cum aceasta este definită la art. 1 pct. 16 din Legea audiovizualului.

Consiliul Național al Audiovizualului consideră că difuzarea oricărei informații către publicul telespectator trebuie să se facă în mod obiectiv și corect, cu respectarea principiilor ce trebuie să guverneze o comunicare comercială audiovizuală, fără transformarea acesteia într-una cu conținut comercial mascat pentru un produs, o marcă, firmă sau un prestator de servicii.

Consiliul consideră că emisiunea a fost difuzată și cu încălcarea prevederilor art. 101 din Codul audiovizualului, întrucât prin promovarea produselor recomandate de invitata emisiunii, s-a sugerat publicului să renunțe la alte produse similare, cum ar fi antiinflamatoarele nesteroide, Ibuprofenul sau Algocalminul care, potrivit afirmațiilor moderatorului nu se mai folosesc în Statele Unite și în Occident, ci numai în România.

Or, potrivit dispozițiilor invocate, este interzisă orice formă de promovare a unor produse sau a unor servicii care sugerează publicului ori îl instigă să renunțe la alte produse sau servicii similare ori asemănătoare identificabile.

De asemenea, membrii Consiliului au constatat că radiodifuzorul a încălcat și prevederile art. 128 alin. (1) lit. d) din Codul audiovizualului, întrucât pe întreg parcursul emisiunii, invitata a recomandat publicului telespectator achiziționarea de produse pentru întărirea sistemului imunitar, precum interferonatul și citonatul, produs de excepție în tratamentul bolilor tumorale, precum și pentru tratarea cancerului cap de pancreas, a cancerului pulmonar, a cancerului renal sau a hepatitei de tip C.

Or, potrivit dispozițiilor invocate, este interzisă menționarea în publicitate a unor indicații terapeutice referitoare la boli precum, cancerul și alte boli tumorale.
Membrii Consiliului consideră că fapta radiodifuzorului este una gravă, având în vedere că acesta a îndemnat telespectatorii să o contacteze pe invitată, la numele de telefon afișate pe ecran, pentru a le trimite tratamentul prin colet poștal. Or, o astfel de informație este de natură a induce ideea publicului că folosirea produselor recomandate de invitata emisiunii pentru tratarea bolilor tumorale se poate face fără ca pacienții să se prezinte la medic pentru o investigație a acestor afecțiuni grave. Față de toate aceste aspecte, ținând cont de criteriile legale de individualizare a sancțiunii prevăzute la art. 90 alin. (4) din Legea audiovizualului, Consiliul a decis sancționarea radiodifuzorului S.C. NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII cu amendă de 10.000 lei, cu respectarea condițiilor de legalitate prevăzute de art. 15 din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare.

În temeiul dispozițiilor art. 90 alin. (1) lit. g) și h) și alin. (2) și ale prevederilor art. 91 alin. (1) și (3) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare,

Consiliul Național al Audiovizualului adoptă următoarea

DECIZIE:

Art. 1. Radiodifuzorul S.C. NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII S.A., având licența audiovizuală nr. S-TV 291.2/14.12.2011, decizia de autorizare nr. 1815.0/22.03.2012 și reautorizare nr. 1815.0-1/22.03.2012, pentru postul de televiziune NAȘUL.TV, se sancționează cu amendă în cuantum de 10.000 lei pentru încălcarea prevederilor articolelor 3 alin. (2) și 29 alin. (1) lit. a) din Legea audiovizualului, cu modificările și completările ulterioare, precum și pentru cele ale articolelor 101 și 128 alin. (1) lit. d) din Decizia nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 2. În conformitate cu prevederile art. 93 alin. (3) din Legea audiovizualului, prezenta decizie poate fi atacată direct la secția de contencios administrativ a curții de apel, fără a fi necesară formularea unei plângeri prealabile, în termen de 15 zile de la comunicare.

Art. 3. Potrivit dispozițiilor art. 931 alin. (1) și (2) din Legea nr. 504/2002, astfel cum a fost modificată prin Legea nr. 333/2009, radiodifuzorul are obligația de a transmite în următoarele 24 de ore de la comunicare, sonor și vizual, de cel puțin 3 ori, în intervalul orar 18.00-22.00, următorul text:

„Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat postul NAȘUL.TV cu amendă de 10.000 lei, întrucât în cadrul emisiunii „Istoria medicinei” difuzată în zilele de 3 și 25 mai 2013 nu a asigurat o informare obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor, inducând ideea că unele produse naturiste au proprietăți de vindecare a bolilor tumorale și ar putea înlocui un tratament prescris de medic, fapt ce contravine prevederilor art. 3 din Lege audiovizualului. De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, postul NAȘUL.TV a făcut publicitate mascată în favoarea unei firme, fapt interzis de prevederile art. 29 din aceeași lege.”



www.cna.ro/Decizia-nr-383-din-18-07-2013.html


RATATULE !


Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 00:00

De la: nastasemihail, la data 2014-06-12 15:11:49
Am constatat ca alimentatia hipocalorica si cu vegetale chiar tine in loc tumorile benigne si chiar se micsoreaza. dar nu dispar.



ai constatat pe draqu!
norocul nanaului analfabet stiintific, cna-ul nu sanctioneaza ceea ce scriu toti sarlatanii ordinari pe forumuri, daca s-ar reglementa corespunzator si aceasta sectiune web-media, nu ti-ai mai permite sa vehiculezi ineptiile pe care le tastezi pe aici, ai ramane fara chiloti pe tine achitand amenzile pe care le-ai primi de la o asemenea autoritate de reglementare, nanaule !

raporteaza-ma !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 00:00

De la: maria46, la data 2014-06-12 20:22:25
De la: maria46, la data 2014-06-12 19:36:49 Daca as fi acceptat tratamentu oncologului finalu ar fi fost acelasi.Plus ca trebuia sa le indes o gramada de bani in buzunare asa cum am bagat si la chirurg anestezist rezident asistente oncolog..Daca va fi sa mor,voi muri pt ca asa am ales eu,nu alti in locu meu,nu altii hotarasc ce este mai bine pt mine .




Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 06:59

De la: _Haakon__, la data 2014-06-12 23:49:52baga la tigva, ratatule !

art. 101: Este interzisă orice formă de promovare a unor produse sau a unor servicii care sugerează publicului ori îl instigă să renunțe la alte produse sau servicii similare ori asemănătoare identificabile.
art. 128 alin. (1) lit. d): Este interzisă menționarea în publicitate sau în teleshopping a unor indicații terapeutice referitoare la boli precum: (...)
d) cancer și alte boli tumorale;
În fapt, în zilele de 3 și 25 mai 2013, cu mențiunea “redifuzare”, postul NAȘUL.TV a difuzat emisiunea “Istoria medicinei” moderată de dl. Paul Alexandru Moraru, care a avut-o ca invitată pe d-na dr. Lidia Lascu, oftalmolog. Pe ecran a fost afișat titlul: “Tumorile și remediile naturale”.
Invitata emisiunii a vorbit despre o serie de studii efectuate de un medic german, Johanna Budwig, care ar fi ajuns la concluzia că apariția tumorilor este cauzată de grăsimile care blochează activitatea la nivelul mitocondriei celulei.



bai dicotiledonatule, buey curcubitaceule penal, ma castravete...fii antena, baga un ochi acilisea si daca te recunosti inseamna ca esti pe drumul cel bun, mai ai o sansa de recuperare....

youtu.be/ww6Lpl8F4wE

...in caz contrar ...datorita orgoliului si fuduliei inseamna ca ti-e eclipsat si ultimul neuron functional....io-ti recomand tratament indelungat cu socuri electrice si trepanatii pana la epuizare...nu a ta ...a curentului electric....


youtu.be/2LKbIiwPnl8

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 23:02

esti raportat.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 02:42

De la: _Haakon__, la data 2014-06-13 00:00:09
De la: nastasemihail, la data 2014-06-12 15:11:49
Am constatat ca alimentatia hipocalorica si cu vegetale chiar tine in loc tumorile benigne si chiar se micsoreaza. dar nu dispar.



ai constatat pe draqu!
norocul nanaului analfabet stiintific, cna-ul nu sanctioneaza ceea ce scriu toti sarlatanii ordinari pe forumuri, daca s-ar reglementa corespunzator si aceasta sectiune web-media, nu ti-ai mai permite sa vehiculezi ineptiile pe care le tastezi pe aici, ai ramane fara chiloti pe tine achitand amenzile pe care le-ai primi de la o asemenea autoritate de reglementare, nanaule !

raporteaza-ma !

CIND MEDICINA VINDECA 50% DIN CANCERE, TU AMENINTI SA NU SE VINDECE OAMENII CARE NU SE POT VINDECA PRIN ALTE METODE MEDICALE ACTUALE?
PERSOANA ACEASTA CE A POSTAT PE AICI SE TRATEAZA CU CE METODA CONSIDERA EA, FIINDCA ARE INCREDERE IN CE TRATAMENT CONSIDERA EA.
NU ESTI IN MASURA SA OBLIGI TU CE SA FACA.
NICI PE MINE SA SPUN CE VREI TU, TERORIST NENOROCIT CE ESTI.
EXACT ASTEA ERAU METODELE DIN ANII COMUNOSOCIO. TEROARE SA NU FACI SA NU SPUI NIMIC. METODELE CE LE APLICI TU PE FORUM.

CARNURILE SINT CANCERIGENE, DAR NU F MULT.
MANINCA TU CARNE IN PROSTIE CIND VEI FACE CANCER. SI VEI FACE.

ESTI O PERSOANA F RAU INTENTIONATA CIND TU II IMPUI UNEI PERSOANE CE FACE O ALEGERE, SA FACA ALEGEREA TA.
MA REFER LA CEA DE MAI SUS.

TRATATI VOI OAMENII MAI DEPARTE CU SUBSTANTE CHIMICE CE LE VERIFICATI PE OAMENI BOLNAVI SI VETI VEDEA IN CE FUNDATURA VETI AJUNGE.

ASTA CU VEGETALELE MI-AU SPUS-O MEDICI CE SE MIRAU SI EI, DE CE SE FOLOSESC CHIMICALE CIND STRUGURII DE EXEMPLU SINT DE MII DE ORI MAI EFICIENTI.

ASTA CU RAPORTAREA ESTI DEJA PENIBIL,
TU INJURI PE TOTI, NE SPUI SA ACCEPTAM VARSARE DE SINGE IN TARA, SI AMENINTI PTR DISCUTIILE DE PE FORUM.




Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 02:44

UNEI RUDE I-A SCOS MEDICUL DE FAMILIE TOATE MEDICAMENTELE

DE CE?

II DISPARUSE 80 % DIN FUNCTIONAREA RINICHILOR.

A FACUT PAUZA TOTALA DE MEDICAMENTE CHIMICE, APOI I S-AU INTRODUS DOAR CITEVA.

ACUM E BINE, DAR A SLABIT.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 02:49

De la: _Haakon__, la data 2014-06-13 19:00:48recomanda-i lu' ma-ta, cersau ciorditor !

sictir, oligfrenule congenital !
esti un ratat masochist, scuteste-ma imbeclule !


PTR O ASTFEL DE ARGUMENTATIE AR TREBUI SA TE FACA CIINELE ACESTUI FORUM. ?
AMENINTI PE TOTI, IAR TU INJURI PE TOTI.


ATI VENIT IN TARA ASTA CU UTILAJE DE TAIAT PADURI, SI ATI RAS VREO 10% DIN ELE.
ASTA CUM SE NUMESTE? ITI SPUN EU,
VENALITATE IN AFACERI.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 02:53

SI AM FOST LA UN PAS DE CANCERIZARE AL UNOR TUMORI BENIGNE.
LE-AM TRATAT COMBINAT CU O SUBSTANTA DATA DE MEDIC, NATURALA, DE EXTRACTIE, SI ALTE 3 TOT NATURALE.
UNA ERA DE SINTEZA.
IN 6 LUNI MI-A REUSIT IN PROPORTIE DE 70 %. DAR MAI E O FAZA.
DACA LE LASAM O INCURCAM.

AM FOLOSIT PRIN 93 UN MEDICAMENT ANTITUSIV CE IMI OPREA TUSEA DOAR PTR 10 MIN.
IMI AMORTEA GURA DE LA EL.

CU CEAI DE SCAI VINAT IMI TRECEA PTR O ORA, O INGHITITURA. TREBUIE F CONCENTRAT.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 02:54

De la: _Haakon__, la data 2014-06-13 19:00:48recomanda-i lu' ma-ta, cersau ciorditor !

sictir, oligfrenule congenital !
esti un ratat masochist, scuteste-ma imbeclule !

TE DISTREZI PE SOCOTEALA NOASTRA INJURINDU-NE.


Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 10:12


.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 10:12


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 10:12


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Membru din: 11/06/2014
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 10:12

De la: nastasemihail, la data 2014-06-16 02:42:33
CIND MEDICINA VINDECA 50% DIN CANCERE, .






prezinta-mi studiul statistic din care rezulta procentul respectiv, eventual precizeaza , care sunt tipurile de cancer vindecabile in proportie de 50% din cazuri, pentru a-ti sustine si justifica o asemenea afirmatie inepta, ba' obositule !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_4568

1 mesaj
Membru din: 10/11/2014
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 12:59

Aici gasiți raspuns la aceasta intrebare incv.toresnab.ru/237237/7845177/

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 13:21

Stiati ca celule canceroase sunt nemuritoare? Se inmultesc la infinit....

Evident ca pot fi impiedicate cu radiatii. Insa acele expuneri la radiatii implica si efecte adverse.

Stiati ca in timpul razboiului de peste atlantic, o pacienta de culoare neagra a pielii a fost internata intr-o clinica americana si izolata efectiv. Ea avea descoperita o tumoare canceroasa la nivelul uterului. A fost primul pas in cercetare, dand un imbold omenirii de a lupta impotriva cancerului. Evident ca ea a decedat in urma tuturor eforturilor medicilor ce o tratau. Insa celule ei poate ne stau si azi marturie ca poate exista antidot. Ma rog, cu riscurile necesare cu tot!

Nu zic din capul meu citire. Am citit si eu carti. Nu destule, e drept. Dar deosebite, evident! Vi-l recomand pe doctor Andrew Weil....

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 13:39

De la: Musetel, la data 2014-11-10 13:21:34
Nu zic din capul meu citire. Am citit si eu carti. Nu destule, e drept. Dar deosebite, evident! Vi-l recomand pe doctor Andrew Weil....



Transparento, esti dusa cu pluta sau tampita peste limita acceptabila?

Ceea ce si pe cine ai recomandat, este un exponent al sarlatanilor ordinary care profita material de pe urma bolnavilor disperati si-a naivilor ignoranti de teapa ta, Transparento.

www.youtube.com/watch?v=a11t5NXaOQI
Dr. Steven Knope debates Andrew Weil on the merits of Integrative Medicine (Part I)

pseudo-stiinta, vraci, guru, samani si alte specimen bipede mincinoase, cu totiii , niste sarlatani ordinary !

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 13:47

Sa inteleg ca lupti cu cancerul, Hak'? Si nu ai gasit niciun sfat in cartea doctorului Weil?

Pariu ca nu ai citi nici macar un rand din ''Cum sa imbatranesti frumos'', Hak'?

Cuvintele ti se intorc precum un bumerang, Hak'.

Ai grija de tine! Pace tie!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 14:03

De la: Musetel, la data 2014-11-10 13:47:56Sa inteleg ca lupti cu cancerul, Hak'? Si nu ai gasit niciun sfat in cartea doctorului Weil?

Pariu ca nu ai citi nici macar un rand din ''Cum sa imbatranesti frumos'', Hak'?

Cuvintele ti se intorc precum un bumerang, Hak'.

Ai grija de tine! Pace tie!



impotriva: sarlatanilor ordinari, mincinosilor nesimtiti, ignorantilor si prostilor, transparento !

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 18:59

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-10 14:03:09
De la: Musetel, la data 2014-11-10 13:47:56Sa inteleg ca lupti cu cancerul, Hak'? Si nu ai gasit niciun sfat in cartea doctorului Weil?

Pariu ca nu ai citi nici macar un rand din ''Cum sa imbatranesti frumos'', Hak'?

Cuvintele ti se intorc precum un bumerang, Hak'.

Ai grija de tine! Pace tie!



impotriva: sarlatanilor ordinari, mincinosilor nesimtiti, ignorantilor si prostilor, transparento !


Ce ai mai facut de cand ma dadusem din calea ta, Sir Haakon?

Ce ai mai facut, oare?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 19:03

Ori te-ai dus ori ai fost invitat sa pleci....

Daca te dusesi de buna voie, iti urez bine ai revenit....iti simt mirosu' parfumului pe aici!

Daca fusesi invitat a pleca, iara' te simt prin preajma.

Bun, unde mi-ai expus metoda number two din capitolul nostru abordat? Pe ce topic eram?

Pe al lui Mihai...stai ca aflu io indata daca ti-ai facut treaba ori ba!


Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 14:10

SE FACE ATIT DE USOR CANCER IN SOCIEATATEA ASTA MODERNA, CU ATITIA FACTORI DE RISC SI IMUNITATEA SCAZUTA DIN CAUZA VIETII IN STRES SI FARA EXPUNERE ;A MEDIU.

SINTMULTE DE SPUS.

AM AVUT O SERIE DE RUDE MOARTE DE CANCER DAR SI RUDE CE SINT F REZISTENTE LA BOLI.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 14:13

FACTORI DE RISC MAJORI

VIRUSII...PAPILO....AI FICATULUI....CE SE PARE CA ATACA SI PANCREASUL SI RINICHII.

CEEA CE ARE MUSCHI E MAI PUTIN SUPUS ATACURILOR ACESYOR VIRUSI.

BENZENELE. E POSIBIL TOATE BENZINELE, DECI TRAIM INTR=O MARE CANCERIGENA CU BENZINELE,

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 14:15

DACA S-A PORNIT, NU VA BAZATI DOAR PE O METODA DE TRATAMENT CA E VIATA VOASTRA, NU A CELUI CE VA TRATEAZA

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ionel_Savu_1

1 mesaj
Membru din: 6/08/2016
Postat pe: 6 August 2016, ora 17:18

buna ziua.am si eu o intrebare pt cei cu diagnoza leucemie acuta .ati avut in trecut amigdalite sau ceva infectii gingii?99% din cazuri cu care am stat de vb de la asta a pornit boala si sunt curios daca si la voi a fost la fel.acum 3 luni mi-am pierdut tatal din cauza acestei boli.a stat 2 luni la IRO Iasi si a decedat.dupa 2 ture de chimioterapie.va multumesc!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 17 18 19 20 21 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce ai face daca ai afla ca ai cancer?
Mergi la: