back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce ai face daca ai afla ca ai cancer?

 


 
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 18:02

De la: 9am076753, la data 2009-11-29 16:52:44Depinde cand,la ce varsta, localizarea , forma stadiu.Nimeni nu e curajos in astfel de situatie, dar dumnezeu ajuta si trbuie sa te rogi.

mai sus ai postat alta aberatie:
"Depinde la ce varsta afli despre aceasta maladie necrutatoare, conteza si diagnosticul, adica localizarea si stadiu de evolutie.Acum sant f frecvente aceste boli incat nu te mai mira .Trebuie sa te resemnezi si cu ajutorul celor din jurul tau, in special familia si credinta in dumnezeu, depasesti momentul.Daca ai soarta sa repari ceva vei trai daca nu asta e."
Cer scuze tuturor, dar nu pot sa nu intervin cand dau de asemenea idei pe care le retin extrem de negative si periculoase pentru orice bolnav de o boala "nevindecabila". Este cea mai prapastioasa decizie pe care o poate lua cineva, oricine ar fi el, aceea de a se resemna in fata bolii, oricat de grea sau rea s-ar zice ca este ea! Si afirmatia ca nu este nimeni curajos in astfel de situatii este o aiureala! Daca tu esti o pesimista, o negativista prin natura ta, asta nu inseamna ca toti sunt asa sau ar trebui sa fie asa!
Uite, eu sunt dovada concreta a ceea ce sustin. Si ca mine mai sunt foarte multe persoane, pline de curaj, de determinare, de vointa si dorinta de a isi recastiga sanatatea si a-si trai viata linistite, in pace si armonie cu ele insele, cu ceilalti, cu natura, asa cum la origini a fost oranduiala divina

Iata-ma iar aici, pentru a va tine la curent cu evolutia terapiei-vindecarii mele. Nu o fac pentru ca pe cineva ar interesa persoana mea, ci, din convingerea ca oamenii TREBUIE SA STIE ca DE CANCER SI ALTE BOLI "nevindecabile" SE POATE VINDECA!!!!!!!!!!!! Si in mod foarte natural, uneori chiar fara medici! Destul sa privim si sa vrem sa vedem natura cu toate miracolele sale cu care ne inconjoara.
Deci, dragi bolnavi, nu va lasati daramati de stirea ca suferiti de o boala sau alta! Ideal ar fi sa nu lasati bolile sa va afecteze. Dar daca totusi s-a intamplat, sa stiti ca puteti sa va vindecati, ca aveti la dispozitie tot ce va trebuie ca sa o puteti face singuri, cat mai natural posibil.
Daca veti da dovada de determinare, vointa de otel, incredere in sansa de vindecare si credinta, cu siguranta vindecarea va veni.
O sustine dieta-terapie a dr. Max Gerson, a dr. Catherine Kousmine, a ing. Rudolf Breuss, a dr. Giuseppe Nacci, a dr. Luigi Di Bella, a dr. Hulda Regehr Clark si altii!
Oricare dintre aceste diete-terapii functioneaza, iar EU SUNT UN EXEMPLU VIU, CONCRET ca asa este! In mai mi-au gasit cu ocazia unei colonoscopii o multime de adenomi cu risc ridicat de displazie, adica
de a se transforma in tumori maligne si m-am programat pentru o noua colonoscopie pentru a mi se face exereza totala. Acum doua saptamani am mers pentru aceasta interventie si nu mi-au mai facut nicio
exereza, ca nu au mai gasit urma de adenomi; medicii erau nedumeriti, intrebandu-se cum de era posibil atata timp cat nu am luat nici macar un medicament. Dar eu imi pastram calmul pentru ca stiam ca totul era rodul dietei-terapii pe care o urmez din august. La o saptamana am avut rezultatul examenului histologic (mi-au luat 16 campioni pentru biopsie!) si sunt extrem de multumita. Nu mai exista urma de adenom ci doar o mucozitate abundenta, dar de tip reparator. Deci, din punctul asta de vedere sunt ca si
salvata! Voi continua, pentru a elimina si acea mucozitate si pentru a repara relele de la celelalte organe. Stiu ca va dura dar nu ma demoralizez, ci dimpotriva, sunt foarte senina, pentru ca deja am obtinut dovada reusitei. Nu este foarte greu dar nici foarte simplu, pentru ca dureaza si te tine tot timpul ocupat, pentru
procurarea fructelor si zarzavaturilor si pentru facutul-bautul sucurilor si efectuarea clismelor. Dar cand stii ca vrei sa traiesti, sa te vindeci si stii ca nu exista alta cale, pui tot sufletul si toate fortele. Eu de peste doi ani nu iau medicamente alopate. Am renuntat complet de peste o luna si al pastiluta de Lacirex, pentru presiune arteriala ridicata, pentru ca nu mai este cazul. Nu mananc sarat, nici prajit sau fript , nici carne, unt, branza, lapte. De curand am inceput sa beau odata pe saptamana un galbenus de ou; mananc
odata pe saptamana un borcanel de iaurt si 100 gr de urda; zilnic mananc salata de telina si morcovi rasi si andive sau ciorbita (sau supa) de zarzavaturi nesarata.
Merg mai departe cu sucurile si ceaiurile de plante, cu clismele cu cafea, musetel si ulei de ricin, ulei de peste. Iau in continuare ascorbat de potasiu (acid ascorbic sau vitamina C si bicarbonat de potasiu, ambele in stare purisima) combinat cu: clorura de magneziu, tinctura de echinacea si de vita rosie, Coenzima Q10, calciu ( praf de coral pur) si vitamina D, propolis in stare pura,
polen si laptisor de matca. Consum zilnic doua linguri de ulei de in
crud, rece (condimentez salata verde sau urda) si odata la doua zile
cate o lingurita mica, de-aia de cafea (NU MAI MULT!!!) cu amigdalina
(seminte de mere macinate cu rasnita de cafea). Cam de doua ori pe
saptamana presar peste salata un pic de praf obtinut din seminte de in,
susan si floarea soarelui, cimbru si rozmarin uscat. Mananc doar 2 feliute de paine de secara fara sare pe zi (uneori deloc), subtiri, aproape transparente. Beau destul de des ceai de coada calului si coada soricelului; pentru presiune arteriala ridicata, pentru circa o saptamana am luat praf de Branca ursului (zilnic cate o ligurita de praf tinut sub limba pentru aproximativ 20-30 de minute, si apoi inghitit cu multa apa, sau suc de fructe proaspat stors sau ceai). Acum am presiunea regulara in medie de 12/70.
V-am spus tot!
A! Impotriva frigului la maini, picioare si nas, datorat Fenomenului Raynaud, fac bai calde cu macerat de obligeana, dupa cum este indicat in cartea "Sanatate din farmacia Domnului" de Maria Treben.
In cazul meu toate acestea s-au dovedit utile. Poate ca in alte cazuri trebuie alte ceaiuri. Dar, in esenta, dietele terapii cu sucuri de fructe si zarzavaturi, cu vitamina C, potasiu, magneziu, Coenzima Q10, vitamina A si E si vitamina B17 (amigdalina) functioneaza in toate cazurile la fel: excelent.
Sper sa va fiu cu adevarat de ajutor! Va doresc mult curaj, multa tarie si vointa si incredere!
Amintiti-va: Dumnezeu nu ne-a facut pentru a ne pierde! Altii sunt cei care ne vor sfarsitul. Si ni-l vor in chinuri. In timp ce noi suferim, ei se imbogatesc, prospera.
Daca tot mai multe persoane, bolnave sau nu, ar deveni constiente de acest lucru, poate ca lucrurile s-ar schimba astfel:
- ori ar colapsa industria farmaceutica si sistemele de ea finantate
- ori s-ar produce o reorientare a medicinei in beneficiul umanitatii, care ar da maxima atentie si respect simbiozei OM-NATURA.
Sa fiti sanatosi!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
balmusl

22 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 05:15

Cancerul,forma de manifestare a celulelor care au pierdut, spart, stratul periferic, protector (indiferent de zona organismului), asemanator distrugerii peliculei de ozon al Terei. Ce e sus, e si jos !
In organism,celulele cancerigene, (radicali liberi ) au caracter acid si distrug la fel ca marul stricat in sac, sau cos.Daca l-as avea, as lua element mineral,neutralizator,(emitor de electroni), gen seleniu,oxidat, cu nivel de suspensie 3.14 ppm.


Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:08

M-as consola si as lupta cu soarta.


GINA
Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Membru din: 10/08/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:16

De la: balmusl, la data 2009-11-30 05:15:49Cancerul,forma de manifestare a celulelor care au pierdut, spart, stratul periferic, protector (indiferent de zona organismului), asemanator distrugerii peliculei de ozon al Terei. Ce e sus, e si jos !
In organism,celulele cancerigene, (radicali liberi ) au caracter acid si distrug la fel ca marul stricat in sac, sau cos.Daca l-as avea, as lua element mineral,neutralizator,(emitor de electroni), gen seleniu,oxidat, cu nivel de suspensie 3.14 ppm.
am limfom hodgkin stadiul2b asta inseamna leucemie limfatica cu celule canceroase ce au parasit ganglionii limfatici si calatoresc prin since .tot ce stiu despre aceasta boala stiu de pe internet .Nu am cunostinte avansate ,dar daca te rog frumos poti sa traduci in limbaj popular ince roca sau farmacie gasesc eu electronii aia de densitatea care spui?


sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
ValiRiz

1 mesaj
Membru din: 30/11/2009
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 20:24

Vorbele sunt fara folos.Fapta conteaza! - imipasa.t35.com/


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 15:02

De la: Copil_Pribeag, la data 2009-11-29 18:02:50
De la: 9am076753, la data 2009-11-29 16:52:44Depinde cand,la ce varsta, localizarea , forma stadiu.Nimeni nu e curajos in astfel de situatie, dar dumnezeu ajuta si trbuie sa te rogi.

mai sus ai postat alta aberatie:
"Depinde la ce varsta afli despre aceasta maladie necrutatoare, conteza si diagnosticul, adica localizarea si stadiu de evolutie.Acum sant f frecvente aceste boli incat nu te mai mira .Trebuie sa te resemnezi si cu ajutorul celor din jurul tau, in special familia si credinta in dumnezeu, depasesti momentul.Daca ai soarta sa repari ceva vei trai daca nu asta e."
Cer scuze tuturor, dar nu pot sa nu intervin cand dau de asemenea idei pe care le retin extrem de negative si periculoase pentru orice bolnav de o boala "nevindecabila". Este cea mai prapastioasa decizie pe care o poate lua cineva, oricine ar fi el, aceea de a se resemna in fata bolii, oricat de grea sau rea s-ar zice ca este ea! Si afirmatia ca nu este nimeni curajos in astfel de situatii este o aiureala! Daca tu esti o pesimista, o negativista prin natura ta, asta nu inseamna ca toti sunt asa sau ar trebui sa fie asa!
Uite, eu sunt dovada concreta a ceea ce sustin. Si ca mine mai sunt foarte multe persoane, pline de curaj, de determinare, de vointa si dorinta de a isi recastiga sanatatea si a-si trai viata linistite, in pace si armonie cu ele insele, cu ceilalti, cu natura, asa cum la origini a fost oranduiala divina

Iata-ma iar aici, pentru a va tine la curent cu evolutia terapiei-vindecarii mele. Nu o fac pentru ca pe cineva ar interesa persoana mea, ci, din convingerea ca oamenii TREBUIE SA STIE ca DE CANCER SI ALTE BOLI "nevindecabile" SE POATE VINDECA!!!!!!!!!!!! Si in mod foarte natural, uneori chiar fara medici! Destul sa privim si sa vrem sa vedem natura cu toate miracolele sale cu care ne inconjoara.
Deci, dragi bolnavi, nu va lasati daramati de stirea ca suferiti de o boala sau alta! Ideal ar fi sa nu lasati bolile sa va afecteze. Dar daca totusi s-a intamplat, sa stiti ca puteti sa va vindecati, ca aveti la dispozitie tot ce va trebuie ca sa o puteti face singuri, cat mai natural posibil.
Daca veti da dovada de determinare, vointa de otel, incredere in sansa de vindecare si credinta, cu siguranta vindecarea va veni.
O sustine dieta-terapie a dr. Max Gerson, a dr. Catherine Kousmine, a ing. Rudolf Breuss, a dr. Giuseppe Nacci, a dr. Luigi Di Bella, a dr. Hulda Regehr Clark si altii!
Oricare dintre aceste diete-terapii functioneaza, iar EU SUNT UN EXEMPLU VIU, CONCRET ca asa este! In mai mi-au gasit cu ocazia unei colonoscopii o multime de adenomi cu risc ridicat de displazie, adica
de a se transforma in tumori maligne si m-am programat pentru o noua colonoscopie pentru a mi se face exereza totala. Acum doua saptamani am mers pentru aceasta interventie si nu mi-au mai facut nicio
exereza, ca nu au mai gasit urma de adenomi; medicii erau nedumeriti, intrebandu-se cum de era posibil atata timp cat nu am luat nici macar un medicament. Dar eu imi pastram calmul pentru ca stiam ca totul era rodul dietei-terapii pe care o urmez din august. La o saptamana am avut rezultatul examenului histologic (mi-au luat 16 campioni pentru biopsie!) si sunt extrem de multumita. Nu mai exista urma de adenom ci doar o mucozitate abundenta, dar de tip reparator. Deci, din punctul asta de vedere sunt ca si
salvata! Voi continua, pentru a elimina si acea mucozitate si pentru a repara relele de la celelalte organe. Stiu ca va dura dar nu ma demoralizez, ci dimpotriva, sunt foarte senina, pentru ca deja am obtinut dovada reusitei. Nu este foarte greu dar nici foarte simplu, pentru ca dureaza si te tine tot timpul ocupat, pentru
procurarea fructelor si zarzavaturilor si pentru facutul-bautul sucurilor si efectuarea clismelor. Dar cand stii ca vrei sa traiesti, sa te vindeci si stii ca nu exista alta cale, pui tot sufletul si toate fortele. Eu de peste doi ani nu iau medicamente alopate. Am renuntat complet de peste o luna si al pastiluta de Lacirex, pentru presiune arteriala ridicata, pentru ca nu mai este cazul. Nu mananc sarat, nici prajit sau fript , nici carne, unt, branza, lapte. De curand am inceput sa beau odata pe saptamana un galbenus de ou; mananc
odata pe saptamana un borcanel de iaurt si 100 gr de urda; zilnic mananc salata de telina si morcovi rasi si andive sau ciorbita (sau supa) de zarzavaturi nesarata.
Merg mai departe cu sucurile si ceaiurile de plante, cu clismele cu cafea, musetel si ulei de ricin, ulei de peste. Iau in continuare ascorbat de potasiu (acid ascorbic sau vitamina C si bicarbonat de potasiu, ambele in stare purisima) combinat cu: clorura de magneziu, tinctura de echinacea si de vita rosie, Coenzima Q10, calciu ( praf de coral pur) si vitamina D, propolis in stare pura,
polen si laptisor de matca. Consum zilnic doua linguri de ulei de in
crud, rece (condimentez salata verde sau urda) si odata la doua zile
cate o lingurita mica, de-aia de cafea (NU MAI MULT!!!) cu amigdalina
(seminte de mere macinate cu rasnita de cafea). Cam de doua ori pe
saptamana presar peste salata un pic de praf obtinut din seminte de in,
susan si floarea soarelui, cimbru si rozmarin uscat. Mananc doar 2 feliute de paine de secara fara sare pe zi (uneori deloc), subtiri, aproape transparente. Beau destul de des ceai de coada calului si coada soricelului; pentru presiune arteriala ridicata, pentru circa o saptamana am luat praf de Branca ursului (zilnic cate o ligurita de praf tinut sub limba pentru aproximativ 20-30 de minute, si apoi inghitit cu multa apa, sau suc de fructe proaspat stors sau ceai). Acum am presiunea regulara in medie de 12/70.
V-am spus tot!
A! Impotriva frigului la maini, picioare si nas, datorat Fenomenului Raynaud, fac bai calde cu macerat de obligeana, dupa cum este indicat in cartea "Sanatate din farmacia Domnului" de Maria Treben.
In cazul meu toate acestea s-au dovedit utile. Poate ca in alte cazuri trebuie alte ceaiuri. Dar, in esenta, dietele terapii cu sucuri de fructe si zarzavaturi, cu vitamina C, potasiu, magneziu, Coenzima Q10, vitamina A si E si vitamina B17 (amigdalina) functioneaza in toate cazurile la fel: excelent.
Sper sa va fiu cu adevarat de ajutor! Va doresc mult curaj, multa tarie si vointa si incredere!
Amintiti-va: Dumnezeu nu ne-a facut pentru a ne pierde! Altii sunt cei care ne vor sfarsitul. Si ni-l vor in chinuri. In timp ce noi suferim, ei se imbogatesc, prospera.
Daca tot mai multe persoane, bolnave sau nu, ar deveni constiente de acest lucru, poate ca lucrurile s-ar schimba astfel:
- ori ar colapsa industria farmaceutica si sistemele de ea finantate
- ori s-ar produce o reorientare a medicinei in beneficiul umanitatii, care ar da maxima atentie si respect simbiozei OM-NATURA.
Sa fiti sanatosi!


Toatã stima ºi admiraþia ! Îþi doresc ce-mi doresc ºi mie !


GELU1938

113 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 15:09

DOAMNA SA FI TARE? SI SOTEA MEA E OPERATA DE C DE COLON? SI TREBUI SA MERGEM INAINTE,, DUMNEZEU SA TE AJUTE , SI SATI RECAPETI SANATATEA ..


GHE NITULICA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 16:53

Un subiect f. delicat si fiecare reactioneza dupa cum are firea.Depinde si de starea de spirit a persoanelor in cauza.Bine nu reactioneaza nimeni ca fiecare din noi stim termenul si nu e usor sa depasesti momentul.


GINA
balmusl

22 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 15:03

Limfa...singura structura unisens din organism. Este lenesa, se activeaza doar prin efort fizic.Este spatiul in care apararea(sistemul imunitar ) este foarte slab.Daca constientizezi, poti invinge, facind efort sustinut in mediu de aer curat cu cel putin 300 aeroioni negativi pe cmc.Cit despre Seleniul acela, se obtine in conditii speciale de laborator, dar este deosebit de eficient in toate cazurile de cancer.


Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Membru din: 10/08/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:48

De la: balmusl, la data 2009-12-03 15:03:02Limfa...singura structura unisens din organism. Este lenesa, se activeaza doar prin efort fizic.Este spatiul in care apararea(sistemul imunitar ) este foarte slab.Daca constientizezi, poti invinge, facind efort sustinut in mediu de aer curat cu cel putin 300 aeroioni negativi pe cmc.Cit despre Seleniul acela, se obtine in conditii speciale de laborator, dar este deosebit de eficient in toate cazurile de cancer.
ce dragut! ..... ma pot vindeca daca constientizez si daca folosesc tehnologie extraterestra.Asta imi dovedeste ca teoria conspiratiei nu e doar o teorie.In cazul asta acatiste Doar Sfanta Treime ma salveaza.
Multumesc Copil Pribeag!!!!!!!!!!!!!!!!!ptr carti
scuze ca nu ti-am multumit prin email .dar.ma crezi ,nu ma crezi ,pur si simplu nu mai stiam cum sa procedez .abia acum am indraznit sa o rog pe nora sa-mi arate din nou Ma inspaimant si eu ce se intampla cu neuronii mei!


sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
Sandu

14 mesaje
Membru din: 22/09/2009
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:28

Cel mai bun tratament la boala noastrã este gândirea pozitivã, sã nu vã lãsati niciodatã învinºi trebuie sã luptam cu cancerul toata viata noastra. Mie cand mi-au pus diagnosticul ( cancer la cap de pancreas) toti medicii care mi-au citit analizele se mirau ca nu sunt mort si am gasit un medic exceptional la spitalul Fundeni care m-a operat si acum sunt bine, si nu ma gandesc la boala mea ca poate sa revina niciodata.


Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:42

De la: 9am114782, la data 2009-12-03 22:48:27
De la: balmusl, la data 2009-12-03 15:03:02Limfa...singura structura unisens din organism. Este lenesa, se activeaza doar prin efort fizic.Este spatiul in care apararea(sistemul imunitar ) este foarte slab.Daca constientizezi, poti invinge, facind efort sustinut in mediu de aer curat cu cel putin 300 aeroioni negativi pe cmc.Cit despre Seleniul acela, se obtine in conditii speciale de laborator, dar este deosebit de eficient in toate cazurile de cancer.
ce dragut! ..... ma pot vindeca daca constientizez si daca folosesc tehnologie extraterestra.Asta imi dovedeste ca teoria conspiratiei nu e doar o teorie.In cazul asta acatiste Doar Sfanta Treime ma salveaza.
Multumesc Copil Pribeag!!!!!!!!!!!!!!!!!ptr carti
scuze ca nu ti-am multumit prin email .dar.ma crezi ,nu ma crezi ,pur si simplu nu mai stiam cum sa procedez .abia acum am indraznit sa o rog pe nora sa-mi arate din nou Ma inspaimant si eu ce se intampla cu neuronii mei!


Nu te preocupa! Nu astept multumiri de la nimeni. Singura mea multumire este aceea de a afla de la cei cu care am luat legatura, ca incercarile mele de a-i ajuta au si dat roade, ca ei au urmat una sau alta dintre terapiile indicate si ca daca nu s-au vindecat inca, macar au inceput sa aiba rezultate pozitive. Mult mai important decat sa imi multumiti mie este sa va concentrati energiile asupra alimentatiei sanatoase si a terapiilor care nu sunt nocive. Forta, curaj si ... sanatatea va veni de la sine!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:21

De la: Copil_Pribeag, la data 2009-12-05 15:42:34
De la: 9am114782, la data 2009-12-03 22:48:27
De la: balmusl, la data 2009-12-03 15:03:02Limfa...singura structura unisens din organism. Este lenesa, se activeaza doar prin efort fizic.Este spatiul in care apararea(sistemul imunitar ) este foarte slab.Daca constientizezi, poti invinge, facind efort sustinut in mediu de aer curat cu cel putin 300 aeroioni negativi pe cmc.Cit despre Seleniul acela, se obtine in conditii speciale de laborator, dar este deosebit de eficient in toate cazurile de cancer.
ce dragut! ..... ma pot vindeca daca constientizez si daca folosesc tehnologie extraterestra.Asta imi dovedeste ca teoria conspiratiei nu e doar o teorie.In cazul asta acatiste Doar Sfanta Treime ma salveaza.
Multumesc Copil Pribeag!!!!!!!!!!!!!!!!!ptr carti
scuze ca nu ti-am multumit prin email .dar.ma crezi ,nu ma crezi ,pur si simplu nu mai stiam cum sa procedez .abia acum am indraznit sa o rog pe nora sa-mi arate din nou Ma inspaimant si eu ce se intampla cu neuronii mei!


Nu te preocupa! Nu astept multumiri de la nimeni. Singura mea multumire este aceea de a afla de la cei cu care am luat legatura, ca incercarile mele de a-i ajuta au si dat roade, ca ei au urmat una sau alta dintre terapiile indicate si ca daca nu s-au vindecat inca, macar au inceput sa aiba rezultate pozitive. Mult mai important decat sa imi multumiti mie este sa va concentrati energiile asupra alimentatiei sanatoase si a terapiilor care nu sunt nocive. Forta, curaj si ... sanatatea va veni de la sine!
////////////felicitari pentru postare ... fiti increzatori in ceea ce scrie ... ascultati si meditati !


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 06:22

As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 08:39

De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 06:22:08As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.

si crezi ca scapi????
Eu am pe cineva foarte drag mie bolnav de hepatocarcinom cu metastaze,si -ti garantez ca nimic nu-l mai poate salva.Bineinteles ca noi il chinuim acuma cu fructe legume,sucuri naturale,tratamente naturale etc...dar iti garantez ca nimic dar absolut nimic nu il poate salva si probabil ca in citeva luni..ne luam la revedere.Si nu sint pesimista accept doar realitatea.
Unele forme de cancer nu pot fi tratabile altele ,cind organele vitale nu sint compromise in totalitate poate ca mai au o sansa.
Dar cel mai bine,dupa cum spuneai Mihai si sper din tot sufletul sa nu bei numai sucuri de legume si fructe ptr ca esti bolnav,este sa previi cancerul ,sa ai un regim de viata echilibrat sa renunti la proteinele din carne,sa te detoxifiezi periodic ,multe fibre, si alimentatie cit mai naturala iar factorii de risc sa fie eliminati complet.
As mai avea ceva despre cancer dar nu stiu sa dau copy paste si ca sa redau cu propriile cuvinte...trebuie sa -mi fac timp


Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:51

De la: crio, la data 2009-12-08 08:39:29
De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 06:22:08As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.

si crezi ca scapi????
Eu am pe cineva foarte drag mie bolnav de hepatocarcinom cu metastaze,si -ti garantez ca nimic nu-l mai poate salva.Bineinteles ca noi il chinuim acuma cu fructe legume,sucuri naturale,tratamente naturale etc...dar iti garantez ca nimic dar absolut nimic nu il poate salva si probabil ca in citeva luni..ne luam la revedere.Si nu sint pesimista accept doar realitatea.
Unele forme de cancer nu pot fi tratabile altele ,cind organele vitale nu sint compromise in totalitate poate ca mai au o sansa.
Dar cel mai bine,dupa cum spuneai Mihai si sper din tot sufletul sa nu bei numai sucuri de legume si fructe ptr ca esti bolnav,este sa previi cancerul ,sa ai un regim de viata echilibrat sa renunti la proteinele din carne,sa te detoxifiezi periodic ,multe fibre, si alimentatie cit mai naturala iar factorii de risc sa fie eliminati complet.
As mai avea ceva despre cancer dar nu stiu sa dau copy paste si ca sa redau cu propriile cuvinte...trebuie sa -mi fac timp


Incercati sa adaugati sucurilor de fructe si zarzavaturi si terapia cu ceaiuri, impachetari si bai descrise in cartea Mariei Treben. Garantez eficacitatea acestora, prin experienta proprie si a membrilor familiei mele.
Dar nu stiu daca sunt eu cea care a inteles gresit, sau este adevarat ca voi ii administrati fructe si legume pe langa sucurile naturale din acestea. Daca am inteles eu bine, cu scuzele de rigoare trebuie sa iti spun ca gresiti!
Legumele si fructele MANCATE vor trebui date mai tarzior. Trebuia sa continuati DOAR cu sucurile de fructe, deoarece cancerul se hraneste din fibra, din proteina. Se pare ca nu ati crezut si nu credeti suficient in puterea vindecatoare a ceea ce ati inceput sa faceti. Pacat! Detoxifierilor repetate si sustinute si sucurilor naturale, proaspete,adaugati ceaiuri de coada calului si de coada soricelului. Citeste, crio cu atentie in cartea respectiva si nu te indoi de efectul terapiilor descrise acolo. Incepeti voi munca, cu credinta si convingere si Dumnezeu o va desavarsi!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Membru din: 21/09/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:51

De la: crio, la data 2009-12-08 08:39:29
De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 06:22:08As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.

si crezi ca scapi????
Eu am pe cineva foarte drag mie bolnav de hepatocarcinom cu metastaze,si -ti garantez ca nimic nu-l mai poate salva.Bineinteles ca noi il chinuim acuma cu fructe legume,sucuri naturale,tratamente naturale etc...dar iti garantez ca nimic dar absolut nimic nu il poate salva si probabil ca in citeva luni..ne luam la revedere.Si nu sint pesimista accept doar realitatea.
Unele forme de cancer nu pot fi tratabile altele ,cind organele vitale nu sint compromise in totalitate poate ca mai au o sansa.
Dar cel mai bine,dupa cum spuneai Mihai si sper din tot sufletul sa nu bei numai sucuri de legume si fructe ptr ca esti bolnav,este sa previi cancerul ,sa ai un regim de viata echilibrat sa renunti la proteinele din carne,sa te detoxifiezi periodic ,multe fibre, si alimentatie cit mai naturala iar factorii de risc sa fie eliminati complet.
As mai avea ceva despre cancer dar nu stiu sa dau copy paste si ca sa redau cu propriile cuvinte...trebuie sa -mi fac timp


Incercati sa adaugati sucurilor de fructe si zarzavaturi si terapia cu ceaiuri, impachetari si bai descrise in cartea Mariei Treben. Garantez eficacitatea acestora, prin experienta proprie si a membrilor familiei mele.
Dar nu stiu daca sunt eu cea care a inteles gresit, sau este adevarat ca voi ii administrati fructe si legume pe langa sucurile naturale din acestea. Daca am inteles eu bine, cu scuzele de rigoare trebuie sa iti spun ca gresiti!
Legumele si fructele MANCATE vor trebui date mai tarzior. Trebuia sa continuati DOAR cu sucurile de fructe, deoarece cancerul se hraneste din fibra, din proteina. Se pare ca nu ati crezut si nu credeti suficient in puterea vindecatoare a ceea ce ati inceput sa faceti. Pacat! Detoxifierilor repetate si sustinute si sucurilor naturale, proaspete,adaugati ceaiuri de coada calului si de coada soricelului. Citeste, crio cu atentie in cartea respectiva si nu te indoi de efectul terapiilor descrise acolo. Incepeti voi munca, cu credinta si convingere si Dumnezeu o va desavarsi!


*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:10

am inceput numai cu sucurile...avem o schema de alimentatie dar..in sfirsit..il chinuim degeaba.Forma lui de cancer este agresiva,maligna,expansiva,fara tratament.Este in stadiu in care i se administreaza doar morfina ptr durere.Si organele care i-au fost afectate sint vitale,si chiar daca s-ar stopa aici evolutia tumorilor e prea tirziu,organele vor ceda mai devreme sau..putin mai tirziu.Noi in contiunare ne luptam sa il tinem in viata.


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:13

De la: crio, la data 2009-12-08 14:10:08am inceput numai cu sucurile...avem o schema de alimentatie dar..in sfirsit..il chinuim degeaba.Forma lui de cancer este agresiva,maligna,expansiva,fara tratament.Este in stadiu in care i se administreaza doar morfina ptr durere.Si organele care i-au fost afectate sint vitale,si chiar daca s-ar stopa aici evolutia tumorilor e prea tirziu,organele vor ceda mai devreme sau..putin mai tirziu.Noi in contiunare ne luptam sa il tinem in viata.
//// trimite ma unde ai scris despre cazul acesta... eu am limfom malign ... si actual sunt imobilizata cu piciorul operata din 16 oct 2009 ... nu ti pierde speranta roagate si dai sucuri .. ai incredere ... pe curind !... sanatate maxima!


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:17

De la: crio, la data 2009-12-08 14:10:08am inceput numai cu sucurile...avem o schema de alimentatie dar..in sfirsit..il chinuim degeaba.Forma lui de cancer este agresiva,maligna,expansiva,fara tratament.Este in stadiu in care i se administreaza doar morfina ptr durere.Si organele care i-au fost afectate sint vitale,si chiar daca s-ar stopa aici evolutia tumorilor e prea tirziu,organele vor ceda mai devreme sau..putin mai tirziu.Noi in contiunare ne luptam sa il tinem in viata.
continua si spera eu sunt bolnava din martie 2008... depistata atunci .. ,m a luat asa de pe piciore ... am malign nonhordgkin... spera ... faca rugaciune sa opreasca sf nectarie si maica domnului prin puterea cerului ... asculta si da i sucuri , legume , apa de izvor ... ceaiuri de plante naturale ...


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:19

De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 06:22:08As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:20

De la: Sandu, la data 2009-12-04 22:28:46Cel mai bun tratament la boala noastrã este gândirea pozitivã, sã nu vã lãsati niciodatã învinºi trebuie sã luptam cu cancerul toata viata noastra. Mie cand mi-au pus diagnosticul ( cancer la cap de pancreas) toti medicii care mi-au citit analizele se mirau ca nu sunt mort si am gasit un medic exceptional la spitalul Fundeni care m-a operat si acum sunt bine, si nu ma gandesc la boala mea ca poate sa revina niciodata.


Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:25

e vorba de hepatocarcinom cu hepatita c.dar nu ma fa acuma sa-ti dau tot sirul de pe foaia medicala.Citeste despre forma asta de cancer si vei afla ca intradevar 90% din cazuri sint descoperite in stadii avansate cind nu se mai poate face nimic.Chiar si operabil,sa spunem ca se rezeca in stadiu incipent o bucata de ficat prognosticul e de maxim 4-5 ani.Doar...transplantul de ficat..dar in anumite cazuri...ii da o sansa la viata.Dar nu e cazul nostru.Nu p[ot spune ca mi-am pierdut orice speranta dar sint realista.Contiunuam cu ..sucuri dar...nu evolueaza in bine.
Va doresc tot binele din lume


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:26

De la: GELU1938, la data 2009-12-02 15:09:41DOAMNA SA FI TARE? SI SOTEA MEA E OPERATA DE C DE COLON? SI TREBUI SA MERGEM INAINTE,, DUMNEZEU SA TE AJUTE , SI SATI RECAPETI SANATATEA .. : : nu va pot scrie acum .. mi e greu sa stau la calculator .. am deja 54 de zile de imobilizare ... am fost in spital ...la operatie si recuperare ... am intilnit un om minunat .. multumesc , alex...am venit acasa .. m a indrumat si sper sa ma indrume mereu ... [ operata de fractura platou tibial stg... cu grefa din sold ... asta plus limfomul ... cancer limfatic ... dar lupt ... trebuie sa inving !!!!! ] sanatate si fiti puternici !


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:47

De la: crio, la data 2009-12-08 08:39:29
De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 06:22:08As bea numai sucuri de legume si fructe, ceea ce si fac.

si crezi ca scapi????
Eu am pe cineva foarte drag mie bolnav de hepatocarcinom cu metastaze,si -ti garantez ca nimic nu-l mai poate salva.Bineinteles ca noi il chinuim acuma cu fructe legume,sucuri naturale,tratamente naturale etc...dar iti garantez ca nimic dar absolut nimic nu il poate salva si probabil ca in citeva luni..ne luam la revedere.Si nu sint pesimista accept doar realitatea.
Unele forme de cancer nu pot fi tratabile altele ,cind organele vitale nu sint compromise in totalitate poate ca mai au o sansa.
Dar cel mai bine,dupa cum spuneai Mihai si sper din tot sufletul sa nu bei numai sucuri de legume si fructe ptr ca esti bolnav,este sa previi cancerul ,sa ai un regim de viata echilibrat sa renunti la proteinele din carne,sa te detoxifiezi periodic ,multe fibre, si alimentatie cit mai naturala iar factorii de risc sa fie eliminati complet.
As mai avea ceva despre cancer dar nu stiu sa dau copy paste si ca sa redau cu propriile cuvinte...trebuie sa -mi fac timp
Eu beau din alea ca simt ca imi fac bine, nu de altceva.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:57

ok,foarte bine faci..nu stiu cum reusesti ca eu daca nu maninc carne....pic!!!


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:03

Daca tot e vorba de astfel de boli, mie mi-a disparut o pata f mare, aparuta de la caldurile din 2007. Era cam de 10x10 cm, maro, si semana si cu o alunita si cu un vitiligo, dar invers. Nu m-am speriat, dar nici linistit nu eram. Acum o luna, cind am avut ceva legat de bila sau o infectie la traiectul digestiv, mi-a disparut complet. In perioada aceea nu puteam nici apa, nici ceai sa beau. Dupa 2 zile de post fortat, natural, total, am inceput cu ceai de stomac, antibiotice de stomac. Iar dupa 4 zile piine prajita. Nu stiu exact ce a fost, dar parca a fost o ardere a ceva f malefic in mine. Ma simteam din ce in ce mai bine. Acum sint cintezoi. S-ar putea sa fi fost o regenerarae a ficatului. Stiu ca se produce dupa 2 saptamini de post. Dar la mine a fost natural, fiindca imi doream f mult sa dispara acea pata, care era aproape sigur de la ficat, combinat cu soarele ucigator, din vara 2007.



Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:05

De la: crio, la data 2009-12-08 15:57:03ok,foarte bine faci..nu stiu cum reusesti ca eu daca nu maninc carne....pic!!!
Si eu maninc carne, dar mai mult cind e frig, ca acum. Dar mustul, de exemplu tine loc de toate alimentele. Dar ti-e foame continuu, si te abtii. Stomacul se mai micsoreaza.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Membru din: 23/09/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:09

De la: nastasemihail, la data 2009-12-08 16:05:13
De la: crio, la data 2009-12-08 15:57:03ok,foarte bine faci..nu stiu cum reusesti ca eu daca nu maninc carne....pic!!!
Si eu maninc carne, dar mai mult cind e frig, ca acum. Dar mustul, de exemplu tine loc de toate alimentele. Dar ti-e foame continuu, si te abtii. Stomacul se mai micsoreaza.

nu e foame..am stomacu mic.Mie nu mi-e foame niciodata.E pofta de carne....
Cit despre pata pe care ai avut-o..poate fi de la ficat..apar intradevar pete de la ficat..Dar trebuie sa fii atent pe viitor,cu ficatu nu glumesti daca incep problemele trbuie sa fii atent tot timpul .


ioanapana2307

62 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:03

De la: crio, la data 2009-12-08 14:25:21e vorba de hepatocarcinom cu hepatita c.dar nu ma fa acuma sa-ti dau tot sirul de pe foaia medicala.Citeste despre forma asta de cancer si vei afla ca intradevar 90% din cazuri sint descoperite in stadii avansate cind nu se mai poate face nimic.Chiar si operabil,sa spunem ca se rezeca in stadiu incipent o bucata de ficat prognosticul e de maxim 4-5 ani.Doar...transplantul de ficat..dar in anumite cazuri...ii da o sansa la viata.Dar nu e cazul nostru.Nu p[ot spune ca mi-am pierdut orice speranta dar sint realista.Contiunuam cu ..sucuri dar...nu evolueaza in bine.
Va doresc tot binele din lume
multumesc .. ai rabdare .. vad esti o persoana realista .. si eu sunt ... am vazut persoane ce 3 luni au stat asa pe .. cuie ... sunt ok ... pe piciore .. una chiar are hepatita c ... sanatate si multa putere !


Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce ai face daca ai afla ca ai cancer?
Mergi la: