Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este audiat, la aceasta ora, de politistii bucuresteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita. In acest caz se desfasoara cinci perchezitii, care vizeaza domiciliul medicului si Spitalul Marie Curie.

UPDATE: Denuntul impotriva chirurgului Gheorghe Burnei a fost facut in luna septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie-noiembrie, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. "Cauza a fost constituita in data de 28 septembrie 2016, ca urmare a unui denunt, si vizeaza la momentul actual savarsirea a 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie-noiembrie 2016", spun procurorii.

UPDATE: In urma perchezitiilor, cabinetul medicului Gheorghe Burnei a fost sigilat de anchetatori. Doi medici, colegi ai renumitului ortoped, au fost luati la audieri, in calitate de martori, scrie News.ro.

In urma experimentelor facute de medic, mai multi copii ar fi avut de suferit. Chirurgul ar fi fost ridicat de acasa si dus la sediul Spitalului Marie Curie, unde au loc audierile.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in ancheta fiind implicate Directia Generala Anticoruptie si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, scrie News.ro. Ancheta a inceput ca urmare a unui denunt, potrivit unor surse judiciare.

Daniel Buzatu, managerul Spitalului "Marie Curie", a declarat, sambata, pentru News.ro, ca nu a primit reclamatii, nici de la pacienti, nici de la colegi, impotriva chirurgului ortoped Gheorghe Burnei. Intrebat daca au existat sesizari impotriva medicului Gheorghe Burnei, managerul Spitalului "Marie Curie" a declarat ca nu a primit nicio reclamatie.

"Nu am primit nicio reclamatie de la pacienti si nici colegii nu mi-au semnalat nereguli", a spus Daniel Buzatu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.