O persoana avand o cagula pe fata a intrat intr-o banca din zona Constantin Brancoveanu, din Bucuresti, unde le-a amenintat pe casiere, a furat banii si a fugit.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca talharia a avut loc la ora 10.10, conform MEDIAFAX.

Agresorul a intrat in banca, avand in mana un obiect care ar fi putut fi o arma, nefiind inca stabilit daca aceasta era una adevarata sau de jucarie.

Barbatul a intrat in banca, le-a amenintat pe trei angajate, dintre care doua casiere, a luat o suma de bani si a fugit, a spus Sarca.

Dupa ce agresorul a parasit unitatea bancara, femeile au actionat butonul de panica si au apelat serviciul 112.

Diana Sarca a precizat ca la unitatea respectiva a fost derulat un control in urma cu doua saptamani si s-a recomandat sa se asigure si paza umana, in banca existand doar camere de luat vederi.

Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului.

Agresorul ar putea fi un tanar, care in prezent este cautat de echipaje de politie.

"Vorbim de o talharie la un punct al unei bancii Sector 4 Bucuresti. Un barbat cu o sapca si gluga a patruns in banca cu un obiect ce parea a fi un pistol, nu ne putem pronunta daca e o arma reala sau o jucarie, le-a amenintat pe cele trei femei din sediul bancii, doua casiere si o alta angajata. Nu erau clienti in acel moment in banca. Acesta a solicitat banii si a sustras o suma dintr-un sertar al caseriei. Se va face o evaluare a prejudiciului. Nicio o persoana nu a fost agresata. Femeile au actionat butonul de panica si au apelat 112 dupa ce agresorul a parasit banca. In urma cu trei saptamani, a fost un control si li s-a recomandat sa asigure si paza umana. Nu aveau paza, dar banca are camera de supraveghere in interior", a declarat, la Realitatea TV, Diana Sarca, purtator de cuvant Politia Capitalei, conform Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.