23 de judete din vestul si sud-vestul tarii, precum si zonele de deal si de munte din restul teritoriului, sunt vizate de o atentionare meteorologica cod galben de ploi si furtuni, care intra in vigoare luni, la ora 9.00, si este valabila pana marti, la aceeasi ora.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, citate de NewsIn, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in vestul si sud-vestul tarii precum si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp si izolat 60 l/mp in Banat, Crisana, Transilvania, Oltenia si in nordul Munteniei.

De asemenea, potriviti sursei citate, pe arii restranse si in celelalte regiuni, indeosebi in cursul dupa-amiezii, se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.