Cristina Dinu din Dambovita are 27 de ani, este avocat suspendat si pana acum 2 ani viata ei nu iesea din tiparele vietii unui tanar normal: pana cand a fost diagnosticata cu cancer limfatic.
Obisnuita mereu sa-si castige procese prin munca proprie, acum Cristina se vede obligata sa ceara ajutor. Pentru ca boala este o lupta la care nu se poate inhama de una singura. Tanara are nevoie urgent de un transplant cu celule stem, care va fi efectuata la Viena si care se ridica la 140.000 de euro. In luna august 2008 a fost confirmat diagnosticul de cancer limfatic (boala Hodgkin), stadiul IIB, Bulky si ca am inceput imediat sa urmez tratamentul cu citostatice standard recomandat de medicul hemato-oncolog din Viena.

"Mai am un pas. Un pas mare. Un transplant. Experimental. Experimental pentru ca nu mi-au gasit un donator compatibil si vor folosi celule stem prelevate din cordonul ombilical ca varianta alternativa. Un transplant mult mai greu, mai riscant si mai invaziv decat primul. Dar ultima sansa si ultimul pas. Este ultima carte pe care trebuie sa o joc. Pe masa e viata mea. Este ultima carte pe care trebuie sa o joc. Pentru mine si aceasta ultima carte are pret. 140.000 de euro, din care imi lipsesc 80.000 de euro. Stiu, este enorm, dar este vorba despre viata mea, despre faptul ca nu vreau si nu pot sa renunt acum. Stiu ca ma pot vindeca, stiu ca sunt pe maini bune si stiu ca nu o sa ramana lucrurile asa", spune Cristina pe site-ul personal..

Sustine cauza Cristinei pe Facebook:

Cum puteti face donatii:

  • Donatii in LEI: Cont curent: RO60RNCB0318061350060001, deschis la BCR Sucursala Gaesti, Dambovita, pe numele Dinu Cristina Liliana
  • Donatii directe prin PayPal se pot trimite la adresa de e-mail dinucristina8223@yahoo.com sau printr-un click aici.
  • Prin SMS: Trimite un mesaj la 879 pentru a dona 2 euro, in perioada 5-28 februarie (numar apelabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote. Servicii oferite gratuit. Nu se percepe TVA)
  • Apeleaza unul dintre numere Teledon ale retelei Romtelecom - 2 Euro: 0900 900 652; 5 Euro: 0900 900 65

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.