Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat pe presedintele Traian Basescu pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, pentru savarsirea infractiunii de luare
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat pe presedintele Traian Basescu pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, a anuntat luni DNA, informeaza Rompres.
"In conformitate cu prevederile art. 12, art. 16 alin. 2 si art. 19 din Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, republicata, si avand in vedere Decizia Curtii Constitutionale nr. 665 din 5 iulie 2007, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat pe presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in dosarul nr.239/P/2007", se arata intr-un comunicat al DNA.
"Este o inventie nerusinata, cineva va plati pentru astfel de minciuni", a declarata Paul Pacuraru la Realitatea TV."Nu am fosat cercetat pentru nimic pana acum si nu vad nici un motiv pentru care sa fiu cercetat acum si chemat la DNA", a spus Pacuraru.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.