back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 14:09

Ca sa fiu clar si sa termin aceasta discutie cu romanii care sunt romani mandrii ca sunt romani desi nu au ce manca si ce pune seara pe masa, sunt ,,analfabeizati” si ,,desinzapeziti” in mentalitatea lor.

(ultimile statistici : 50% din romani se culca flamanzi si traiesc in saracie, 45% dintre ei, analfabeti functional).

Pentru romani, ortodoxia, mandria si fudulia cantaresc cel mai mult pe aceasta lume!
Sunt un popor aparte dle., pentru el, traditiile si obieciurile sunt sfinte si nu renunta la ele oricat ati incerca voi, europenii occidentului, sa le schimbati ,,valorile morale” sau ,,modelele intelectuale”
.A aduce prin vot la conducerea statului securoi, politruci necomunisti,oligarhi mafioti si baronei locali, sta in sangele acestui ancestral popor

Romanului nu are nevoie si nu ii trebuie tampeniile si fitele voastre occidentale :
autostrazi, infrastrucutra aero-navala-fluviala-feroviara, spitale si sanatate, justitie, educatie, dezvoltare rurala, investitii in: cercetare stiintifica, economie etc.

Romanii sunt fericiti ca alesul pe care pune stampila sa urle la straini si sa aminteasca poporului sau ca se trage din daci, din Stefan cel Mare si ca mamaliga romaneasca este cea mai buna si in felul asta respectivul politicain are asigurat urmatorul mandat.

Unde vreau sa ajung?!

Ba’ occidentalilor, termninati sa mai puneti la colt Romania ca, acum o bagam intr-un Roexit!
Ca sa stiti si voi, noi nu am intrat in U.E. pentru a duce la indeplinire planul ocult ai Noii Ordini Mondiale, al lui Soros si al statului parallel, noi nu am intrat in U.E. pentru tampeniile din capul vostru cu democratizarea instiutiilor, depolitizarea lor, independenta lor politica sau pentru a respecta valorile si principiile statelor U.E., ati inteles ba’!?

Noi, avrem propriile valori aici: ati auzit de Copilul Minune, Zavoranca, Bahmutseanca, Florin Salam, Suleiman, Becali, Colitia pentru famelee, politisti pedofili sau interlopi??

Nu ati auzit?!

Normal, nu ati auzit, dar comentati mereu despe valori!

Concluzia: Noi am intrat in U.E. pentru ca asa era trendul acum 11 ani si pentru nimic altceva.
I-am vazut si pe maghiari, pe polonezi si pe bulgari ca toti se baga in chestia asta a voastra si ce am zis, hai sa venim si noi!

Dar cine dreaku va credeti voi de veniti cu recomndari pentru un "stat modern si european"?

Cine dreaku va credeti?!

Si, ce muriti atata de trimiteti OLAF peste condamnatul nostru penal, ca a furat maruntisul ala de 21 de milioane de euro din fonduri europene?

Adica la noi aici, din 90 incoace toti politicenii inferent de culoaea politica (autointitulati in prezent "victime ale sistemului") fura in draci si sunt liberi, averile bine mersi si fara o zi de puscarie si, veniti voi draci ce sunteti, sa ne spuneti noua cum este cu democratia, cu statul de drept, cu instiutiile, ca cine fura trebuie sa plateasca si sa merga la psucarie si sa dea prejudiciu produs statului inapoi si mai ales ca nu indeplineste critriile morale pentru a mai fi reales de populatie,
Dar cine dreaku va credeti voi de veniti cu tampeinile astea pe aici?

Termnintati si lasati tara noastra in pace, sorostilor ce sunteti, va dati pe zi ce trece cu statul paralel si vreti sa stricati o mandrete de tara in care am trait foarte bine si in pace pana in 2007 cand ati aparut voi cu UE a voastra sa stricati totul.

.Aaaahhh!

Imi si amintesc frumosii ani 90 cand eram liberi si nu eram sub infleunta tenteculelor occdeintale. Ce mineraide, ce iures industiral, firmele, resursele naturale, bancile roamnesti, toate vandute si disutrse de iubitul nostru Ilici, Vacaroiu,Nastase etc. nici nu se punea porblema sa intri la puscarie oricat de corrupt sau hot ai fi fost, nici macar nu se stia la un moemnt dat daca mai avem procurori si judecatori prin tarisoara, Aaaaahhhh ce vremuri, ce vremuri 1990-2005, ce vremuri, dle.!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 14:59

Lasa, scumpule , nu mai plinge , ca Iubitul tau Basescu si cu madam Macovei, desi JUPINUL Avea toata puterea-n mina, in loc sa repare ce-au stricat pesedistii, ne-a bagat cu capul in rahat si mai adinc, prin toata camarila cu care s-a-nconjurat , basca pofta lui cea mare : PUTEREA , ptr. care nu s-a dat in laturi de la nimic !
ei, acum , culegem roadele semanate de voi, basistii spalati pe creieri, care n-au vazut si n-au inteles catre ce se duce Romania ! sa fim sanatosi !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 15:04

da' ia spune tu frumos si adevarat :
de la Cine ai preluat tu acest text si l-ai dat copy-test in 2 exemplare, deja ?
ti-era teama cu nu-l voi vedea tocmai eu, destinatara principala ? nu de alta, dar nu mai suntem decit noi, ca 2 porumbei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 15:47

pardon : copy- paste !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 15:48

De la: gabigabi2, la data 2018-02-06 13:38:01 da' ma deturnasi de la ce voiam sa spun azi !

moiiii, da' bine mai arata onor presedintele nostru si-i prieste aerul de Tenerife .....sunt pe cale sa ma -namorezez de domnia sa, care-i un adevarat dandy ....eleganta si prestanta, dom' le !

" Afara ploua ! "

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2018, ora 15:53

,,daniela_ a scris pe 12 Iulie 2013, 21:11

Greu nene, greu.... n-ai inteles nimic!....n-ai fost atenta!...mai asculta/citeste o data.... :))))"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2018, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2018-02-08 14:59:16Lasa, scumpule , nu mai plinge , ca Iubitul tau Basescu si cu madam Macovei, desi JUPINUL Avea toata puterea-n mina, in loc sa repare ce-au stricat pesedistii, ne-a bagat cu capul in rahat si mai adinc, prin toata camarila cu care s-a-nconjurat , basca pofta lui cea mare : PUTEREA , ptr. care nu s-a dat in laturi de la nimic !
ei, acum , culegem roadele semanate de voi, basistii spalati pe creieri, care n-au vazut si n-au inteles catre ce se duce Romania ! sa fim sanatosi !

si ptr. ca starea asta de coruptie cvasi- generalizata-n Ro, cu un presedinte el insusi usor de strins cu usa pe motiv de retrocedari catre altii si catre el insusi si familia sa, CONVINE " Dulailor " din UE, ramine asa cum am vorbit

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2018, ora 15:34

Imi si amintesc frumosii ani 90 cand eram liberi si nu eram sub infleunta tenteculelor occdeintale. Ce mineraide, ce iures industiral, firmele, resursele naturale, bancile roamnesti, toate vandute si disutrse de iubitul nostru Ilici, Vacaroiu,Nastase etc. nici nu se punea porblema sa intri la puscarie oricat de corrupt sau hot ai fi fost, nici macar nu se stia la un moemnt dat daca mai avem procurori si judecatori prin tarisoara, Aaaaahhhh ce vremuri, ce vremuri 1990-2005, ce vremuri, dle.!

De la: _HAAK__, la data 2018-02-08 15:53:17,,daniela_ a scris pe 12 Iulie 2013, 21:11

Greu nene, greu.... n-ai inteles nimic!....n-ai fost atenta!...mai asculta/citeste o data.... :))))"

nu intelege pentru ca e o miasmta sulta fudula nesimtita analfabeta functional.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2018, ora 14:45

vad ca tot imi stergi postarile cu raspunsul dat si ma-ntreb de ce ? la fel, ma-ntreb si te mai intreb si pe tine o data : CUI faci tu prezentarea mea atit de hidoasa, cind m-am vazut la ochi cu majoritatea userilor, Inclusiv cu @ Daniela ?
cam Cine ar fi nebunul care ar putea sa te creada pe tine si sa nu-si creada ce a vazut cu ochili lui ? poti sa-mi raspunzi sau imi stergi iar postarea ? la ce-ti foloseste , ca nu inteleg ?!

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 13:45

Conferința de presă susținută de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție,
Laura Codruța Kovesi: Asistam la un festival disperat al inculpatilor.

www.privesc.eu/arhiva/80022

14 Februarie 2018, din România
BRAVO D.N.A.!
FELICITARI si FORZZA KOVESI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 14:20

ba asistam la un tupeu inimaginabil din partea acestei persoane care, nu mai stie ce spune , afirmind ca Eu sunt DNA!
NU, madam Kovesi , NU mai deturna discutia de la esential, NU Justitia este "atacata " ci chiar dumneata, in persoana , esti CONTESTATA , caci prin felul in care ai condus aceasta Institutie ai deviat-o de la Dreptate si Adevar !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 14:29

iar iti pute mancatoarea a latrina puscariasului.
ticaloaso nesimtita,spala-ti fleanca, paranoido stulta mizerabila!

De la: gabigabi2, la data 2018-02-15 14:20:28ba asistam la un tupeu inimaginabil din partea acestei persoane care, nu mai stie ce spune , afirmind ca Eu sunt DNA!
NU, madam Kovesi , NU mai deturna discutia de la esential, NU Justitia este "atacata " ci chiar dumneata, in persoana , esti CONTESTATA , caci prin felul in care ai condus aceasta Institutie ai deviat-o de la Dreptate si Adevar !

,,
Aici nu e vorba de Kovesi, si va reamintesc ce am zis la primul raport de activite. DNA nu e un om, DNA e o institutie
Acest atac nu e despre Kovesi, e despre procurorii care si-au facut treaba. Vizeaza ingenucherea statului roman, umilirea societatii si a poporului roman
Suntem atacati ca ne-am facut treaba
Justitia e sub un asalt de peste un an
Daca ne uitam cine ataca vedem inculpati condamnati, trimisi in judecata, oameni care au bani, resurse, posibilitati si care vor sa decredibilizeze justitia, ce s-a facut corect, sa duca in derizoriu faptele de coruptie
Daca esti condamnat azi pentru o fapta de coruptie pare ca nu e atat de grav in opinia unor inculpati
Aici vorbim de un mesaj transmis intregii societati si in special justitiei"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 15:11

chiar nu vrei sa intelegi cum incearca sa se IDENTIFICE cu DNA.ul., prostindu-va-n fata ?

oare chiar NU intelege madam Kovesi ca o Institutie este Respectata prin sau datorita celor care o conduc si prin fiecare om care lucreaza acolo si ca daca ceea ce apare-n presa Contesta Probitatea morala a unora, inclusiv a celei ce conduce Institutia , nu peretii, birourile sau dulapurile , sunt criticate ci, Oamenii care au uitat tocmai de Justitie ?
in toata aceasta tevatura , cea Vizata expres, ptr. proasta gestionare a oamenilor - multi, ei insisi corupti - si a Justitiei , aducindu-i Prejudicii, este dna L. C. Kovesi !

DNA NU este L.C. Kovesi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 15:18

si daca tot iti place sa dai citate din discursul dinsei, ia vezi unde zice ca ea NU are atributii de a pedepsi, amenda sau pune pe liber un procuror ca mai apoi, cind vine vorba despre procuroarea Iorga, zice cu nonsalanta ca Iorga a facut afirmatiile respective ptr. ca sa se razbune pe L.C.K ptr. ca a dat-o afara din DNA.... sau a vrut si pe Iorga si pe Tulus !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 15:40

faci spume la gura cind te enervezi asa ? ti se bulbuca ochii si dai din picior de enervare ?
din grija ptr. tine, eu te-am si intrebat daca esti nebun, pe bune , ca sa nu te mai enervez cu muschii capului, dar nu mi-ai raspuns !
ESTI ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2018, ora 15:58

aha, deci : ESTI !
bine, te las in pace , ca mi-e ca-ti provoc vreun anevrism, naibii !

hai, pa, dar tine minte :
DNA Nu este madam Kovesi si toata tevatura i se Datoreaza , caci ea a Tras Justitia la nivelul de Politie Politica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 14:15

ei, DA, dupa conferinta de presa de aseara, presedintele i-a taiat in admiratia mea pe Bula si pe Giga, dindu-le clasa !

felicitari, Romanico , esti pe mina lucrului bine facut si oriciti pasi ai face , tot acolo ajungi ! brava natiune, halal sa-ti fie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 14:19

da' o intrebare tot am :
ce'o fi apucat-o pe " Soneria " Matei de la B1, sa iasa la atac cu baioneta la "institutia " prezidentiala ?

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 16:06

De la: HansCastorp, la data 2018-02-16 15:40:55
De la: _HAAK__, la data 2018-02-15 16:27:47latrinisto stulta miasmata, ai imputit forumul cu elucubratiile si kktii pe care i-ai ingurgitat din latrina puscariasului si i-ai regurgitat aici, pramatie ordinara!

Frate, dar tu ești prost nu glumă! Zici c-ai scăpat de la dezalcoolizare de curând.

Ce spui tu acolo ba', @Hans Custropi, sa moara ma-ta cu nasul in latrina puscariasului?
hai, valea a te prinde ploaia si n-ai cupirisul reparat!

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 16:09

De la: gabigabi2, la data 2018-02-16 14:19:46 da' o intrebare tot am :
ce'o fi apucat-o pe " Soneria " Matei de la B1, sa iasa la atac cu baioneta la "institutia " prezidentiala ?

Sony Matei, tocmai si-a regasit stapanul si vrea sa-i demonstreze cat este de borfet cu staif!
,,adica"....,, doamnelor si domnilor"...stii tu, e cam de teapa ta insa putin mai ,,citita"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 16:15

ce zici, moi Hakoane despre Sorina Matei !? boyyy, da' esti de'o logica de ne bagi in boale, frate !
hai, mai incearca o data !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2018, ora 17:16

hai, linisteste-te si, uite cit de marinimoasa sunt si te informez ca urmasul e deja insurat si s-a asezat de niste ani linga o " bastinasa " dintr-o tara europeana si-i merge chiar foarte bine !
ultima oara au fost acasa de Craciun si Anul nou , pina-n ianuarie si pe care le-am petrecut impreuna, inclusiv sarbatoarea Sf. Nelooo iar vacanta de 2 saptamini din luna iulie a fost exact atunci cind alter ego tau dadea acel citat cu rasul la firul ierbii ( ceea ce va doriti si voi , fie vorba intre noi ) si m-am mirat , caci numai de net nu mai avea el chef cind ii era atit de bine la Costinesti, de ex. !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2018, ora 10:42

Alecsandri,
Ispirescu
Grim
Eminescu,
Slavici,
Creanga,
Andersen,
Bolintineanu,
Odobescu
BASME.
The old slut and the little mind, you're old and silly, bre, lumpen latrinisto miasmata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2018, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2018-02-16 17:16:49hai, linisteste-te si, uite cit de marinimoasa sunt si te informez ca urmasul e deja insurat si s-a asezat de niste ani linga o " bastinasa " dintr-o tara europeana si-i merge chiar foarte bine !
ultima oara au fost acasa de Craciun si Anul nou , pina-n ianuarie si pe care le-am petrecut impreuna, inclusiv sarbatoarea Sf. Nelooo iar vacanta de 2 saptamini din luna iulie a fost exact atunci cind alter ego tau dadea acel citat cu rasul la firul ierbii ( ceea ce va doriti si voi , fie vorba intre noi ) si m-am mirat , caci numai de net nu mai avea el chef cind ii era atit de bine la Costinesti, de ex. !

ei, ai vazut de ce n-am spus mai demult, desi m-am scapat la un moment dat cu un amanunt ? .... ptr. ca NU TE INTERESEAZA, de fapt si ca daca spun, nu crezi !
deci: asta e, Hakoane si crezi sau nu crezi, d'aia stau atit de linistita si ti-am spus cindva ca si daca nu-mi mai suna postasul la usa , cu pensia, eu # # # # # # #

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2018, ora 13:49

pfiii, vorbeam de lup si iata-l-ai la usa, caci azi a fost zi de penzie !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2018, ora 16:13

inflatia in crestere si avalansa majorarilor de preturi, sunt si ele pe drum, sosesc numaidecat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2018, ora 14:28

si Cucuvaia anunta lucruri mortale, la fel ca si tine , dar eu stiu o vorba din batrini : " nu da din Kr pina nu te ftte nimeni " !
asa ca, vom vedea atunci cind va fi si ne vom adapta in functie de situatie !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2018, ora 16:05

iar te-au mintit si PACALIT IDOLII TAI PE CARE I-AI VOTAT.
ti-au dat 2 lei la pensie apoi ti-au bagat mana in portofel pana la cot si ti-au sterpelit vreo 200 de lei!
mare tuta, colosala stulta miasmata poti sa fii !

ha! ha! ha!...
te adaptezi pe dreaku, faci foamea sau te infrupti pe saturatelea din latrina puscariasului!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2018, ora 13:58

auzi, mai faci multa Propaganda neagra pe aici ? pot sa-ti spun ca MINTI ?
....beyyy, MINTI in draci , nu de alta, dar eu am un control eficient al banilor de pensie si am mai vorbit despre asta, cindva :

am cite un plic ptr. cheltuielile saptaminale....deci 4 plicuri ptr. cele 4 saptamini pina la urmatoarea pensie si unul ptr. intretinere, lumina, tel. net si tv !

stiu exact care-mi sunt cheltuielile si pun mereu aceeasi suma in fiecare plic si-mi mai ramine de pus la " ciorap" o suma care NU s-a Modificat in Minus , asa cum afirmi tu in mod Mincinos !
car' vasazica, Momentan NU a Scazut Nimic baaa, dimpotriva !.... asa ca, mars cu minciunile la alta masa !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2018, ora 15:40

lasa goangele si fumigenele, baga la tigva, pramatie ordinara stulta nesimtita:

iar te-au mintit si PACALIT IDOLII TAI PE CARE I-AI VOTAT.

ti-au dat 2 lei la o pensie mizerabila, apoi ti-au bagat mana in portofel pana la cot si ti-au sterpelit vreo 200 de lei!
mare tuta, colosala stulta miasmata poti sa fii !

ha! ha! ha!...

te adaptezi pe dreaku, faci foamea sau te infrupti pe saturatelea din latrina puscariasului!

Pagini: << 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMNIA LUCRULUI BINE FCUT
Mergi la: