Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Februarie 2018, ora 15:21
De la: gabigabi2, la data 2018-02-23 13:58:57auzi, mai faci multa Propaganda neagra pe aici ? pot sa-ti spun ca MINTI ? ia de aici modelul cu cele 4 +1 plicuri si astefel vei sti in permanenta cum si cit ai cheltuit ! |
|
Fosta membra 9am.ro 230 mesaje Membru din: 2/02/2018 |
Postat pe: 24 Februarie 2018, ora 17:04
la 5 lei-1 euro, lumpen stalinisto ingalata, o sa faci foamea sau o sa te infrupti pe saturatelea din latrina puscariasului! lumea a patra scrie pe nivelul tau de trai, habarnisto nesimtita.Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2018, ora 14:46
macar de'ai face TU "foamea" asa cum o fac eu, mincind atit de bine , caraghiosule si o stii foarte bine, caci nu degeaba ti-ai inceput insultele spunindu-mi madam Tigaie, ofticat ca tu mincai de pe ziar si eu eram in postura lui Lucullus care lua masa la Lucullus !
P.S la 5 lei euroiul , tot o sa am in casa echivalentul a 700 euroi/ luna si cu banii astia nu se moare de foame DACA sti sa-i si dramuiesti si sa GATESTI bine ! si eu Stiu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2018, ora 15:32
fomisto, pentru orice scroafa lumpen bolsevica nesimtita de teapa ta, atunci cand are in teica o portie de sfecla elvetiana (Mangold Lucullus) 18,90 lei 5Kg, crede ca i-a fost servit un pranz festiv..!
![]() Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2018, ora 14:29
pfii, deci in mintea ta bulversata, bogatul, gurmandul si buna gazda Lucullus e totuna cu o sfecla oricit ar fi ea de elvetiana si ar face vacilor luptele dulce , ptr. ciocolata Milka
esti vraiste in mintea ta , cognitivule exact ca si-n cazul DNA = L.uluta Kovesi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2018, ora 17:17
atunci cand o fomista stulta nesimtita de teapa ta incerca sa epateze comparand saracia in care putrezeste cu somptuasele meniuri servite de care lucullusus oaspetilor sai, este necesar sa-ti altoiesc fudula tigva si fleanka spurcata cu o replica pe care o merita o stulta fudula nesimtita de teapa ta si sa-ti asez ognlinda-n fata pentru a obseva si intelege realitatea obscura, promiscuitatea si minciuna in care putrezesti.
|
Postat pe: 27 Februarie 2018, ora 13:47
asa stii tu, mai flatulenta ?
ai fost Prost informat , gugumanule ! vad ca trebuie sa-ti repet : : de Ofticat ce erai ca Stiu sa gatesc si se maninca bine- n casa la mine, mi-ai spus madam Tigaie ! si desi NU trebuie sa ma justific in vreun fel, imi face placere sa te OFTIC, spunindu-ti ca am si Martori la cit de buna si bogata a fost mincarea cu care i-am servit atunci cind au venit la mine-n casa, INOPINANT ! ...si, dat fiindca-ti place sa scotocesti, cauta si vei gasi si episodul in care am fost Invitata la o emisiune transmisa exact in seara de Sf. Andrei , la inceputurile lui National TV si unde eu faceam parte din juriul ce dadea note la cum gateau concurentii acelui concurs de bucatarit ! asadar, reiau : Macar daca ai minca atit de bine si variat ca la mine....cu siguranta ca rautatea ti s-ar mai dilua si n-ai mai fi atit de al
|
Postat pe: 28 Februarie 2018, ora 17:10
ptiu drace, tu delirezi sau esti o stulta nesimtita care minte cu nerusinare incercand sa epateze?
si? zici ca ai fost si pe la Tv unde ai jurizat o emisiune concurs gastronomica? ptiu drace, asta e o pramatie nesimtita miasmata unicat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Martie 2018, ora 14:30
dupa cum tot repeti chestia cu epatatul sau cu minciuna, as putea deduce ca TU asta faci de obicei , dar eu te-ntreb :
pe cine sa epatez ? pe tine ? si de ce-as minti , ca sa ce ? ti-am spus ca sunt o nativa Berbec - emblema a cutezantei, curiozitatii si dorintei de nou - si din acest motiv am avut o viata plina de actiune si incintatoare prin ineditul actiunilor si invataturile trase din fiecare experienta traita ! da, la National tv era un concurs de gastronomie care punea la bataie niste frigidere de ultima tehnologie si mie-mi trebuia unul si Sandel si cu mine ne-am inscris la el ne-au chemat si la interviu, ne-au dat s'un test , ne-au si filmat si, dupa vreo 2-3 saptamini m-au sunat ...nu, nu ca sa intru-n concurs ci, sa fac parte din juriu .... am zis ca nu, dar dupa vreo alte 3 saptamini, au revenit cu acea invitatie si atunci m-am dus si n-am regretat , caci gazdele concursului erau actorii Tonciu si Palade si desi, initial , n-am fost incintata de ei , s-au dovedit a fi buni comedianti, caci filmarile au avut ca tema Noaptea Sf. Andrei : strigoi, usturoi, mosmoande si vraji ; s-a cintat si s-a dansat si au tinut o zi intreaga si ei au sustinut toata distractia fara scenariu sau sufleuri ! acea zi a fost o incintare !
|
Postat pe: 2 Martie 2018, ora 14:50
da' hai @ Hakoane, intreaba-ma si cum a fost concursul de bancuri de la Prima tv , unde era gazda Kabral si-n care distractia cea mare a fost in culise , de fapt, cu mult mai mult decit cea de pe scena!.... am povestit cindva si despre acea experienta plina de invataminte , da' daca ma-ntrebi, o s-o mai spun o data, ca-mi face placere !
|
Postat pe: 2 Martie 2018, ora 16:49
nu ma intereseaza mitomania si fudulia care bantuie o stulta miasmata nesimtita de teapa ta, o sa te intrebe ma-ta, tat-tu sau sor-ta. conform credintei tale.
|
Postat pe: 3 Martie 2018, ora 14:07
P.S
asa de "cognitiv" esti, bai frate, incit confunzi dorinta de comunicare sau placerea de a povesti, impartasind si altora din experientele traite , cu mitomania si fudulia...nu, c-asa ai zis ? bai fraierisimo si putin ginditorule, daca n-ar exista aceasta placere de a impartasi si altora din ce stii - nu de alta, dar NU poti trai intro viata Tot si atunci preiei de la un altul - nu s-ar mai scrie si nici citi carti de filosofie, de calatorie ; politiste sau de dragoste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2018, ora 16:11
De la: gabigabi2, la data 2018-03-03 14:07:23 P.S De la: gabigabi2, la data 2018-03-03 13:59:53n-o sa ma-ntrebe, gugumanule habarnist , ca ei Stiu deja tot ! ceea ce stii tu = 0(cu o colosala, fabuloasa indulgenta) niciun medic psihiatru nu te poate repara, numai pochii iti vor rezolva problema!
|
Postat pe: 4 Martie 2018, ora 14:14
baiii, asta e : pe copii si nebuni nu-i bine si nici nu-i poti contrazice ....si tu nu esti copil absolut deloc , neavind nici gingasia si nici dulcea lor naivitate ! ca sa nu mai vorbim de INCAPACITATEA ta de a receptiona = intelege ce ti-am scris, desi este de bun-simt si atit !
|
Postat pe: 4 Martie 2018, ora 14:33
De la: gabigabi2, la data 2018-03-03 14:07:23 P.S Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Martie 2018, ora 14:24
foarte interesant mi se pare faptul ca dl. Traian Basescu era urmarit - in egala masura - si de cei care-l iubeau, dar si de catre cei care nu-l iubeau ....adica, Toti ochii erau pe el !
si acum, ce sa vezi ? parca sunt toti vorbiti sa NU il vada sau auda pe actualul sef de la Cotroceni ?! mi-aduc aminte ca la preluarea mandatului de presedinte, s-a facut un pic de tam- tam cu aranjatul biroului ptr. dl. Iohannis - altul decit cel al lui Base ' - si , cam atit cu informatiile si , de unde-l vedeam pe Jupin lucrind 24 ore - zicea ' mnealui - si dind interviuri din biroul lui prezidential, fiind prezent in toate cele mai rau ca Partidu' ..... in cazul lui dl. Johannis e o liniste mormintala, care parca-i nevazut - neauzit ! si domnia sa isi mai doreste inca un mandat ? oauuuu!
|
Postat pe: 6 Martie 2018, ora 16:01
de la, citez: ,, base", ,,jupanu", ,,dulap, ,, presh" etc.
ai ajuns la, citez : De la: gabigabi2, la data 2018-03-06 14:24:49 esti pe drumul cel bun, mahalagioaico latrinista, continua!
|
Postat pe: 7 Martie 2018, ora 14:12
draguta, raspunsul e foarte simplu :pentru ca , nu numai media nu vede- nu aude, dar si dl nostru care ne gazduieste baneaza diversele postari neconvenabile autoritatii si atunci, ii mai domnesc si eu, desi nici unul NU e domn ! pricipisi ? da' nu mai inventa cuvintul presH , ca eu nu l-am spus asa ....si nici nu i-am spus ca-i un dulap am pomenit doar o data ca asa i se mai spune prin popor !
|
Postat pe: 8 Martie 2018, ora 14:08
|
Postat pe: 8 Martie 2018, ora 14:15
si tot prin popor se spune ca la anu' cind vor fi alegerile prezidentiale , se va face rocada mare : Luluta la Cotroceni si presedintele pleaca - tot ca presedinte - pe undeva, pe la Bruxelles !o fi si posibil ? CIT de Mult se poate fura ca sa ajunga una ca Luluta presedinta de tara ?
|
Postat pe: 9 Martie 2018, ora 14:28
alta-nkuru' popii cica Luluta Nu se face presedinta Ro , ci pleaca iarasi la Bruxelles ca procuror- sef pe la CE ! bine- bine si cu dl.KWJ ce face ? cui il lasa ?
|
Postat pe: 9 Martie 2018, ora 18:55
De la: gabigabi2, la data 2018-03-09 14:28:37 mananca lumea de teapa ta si tu,miasmato stulta, ai mancat pe saturatelea din aceeasi latrina.
|
Postat pe: 10 Martie 2018, ora 14:57
nu stiu ce crezi ca am mincat eu , desi iti garantez ca NU avem acelasi meniu, dar tu le-nfuleci , neica, dupa cum ti se comanda si tu executi ordinul....
sau, esti atit de INAPT , incit NU intelegi ce se spune -n Lume ! adevarul adevarat e ca si Stapinul tau pe care-l adulezi ca si pe Base' , e la fel de Orb si Surd si NU Intelege nimiiiiiic , caci are ochii goi si fruntea senina , neumbrita de vreun gind !
|
Postat pe: 10 Martie 2018, ora 15:00
si, apropos de Intelegere :
ai urmarit interviul luat de Sorina Matei lui S. O. Vintu si transmis aseara la B1 ? eeiii, cam ce-ai inteles din el ?
|
Postat pe: 10 Martie 2018, ora 18:00
De la: gabigabi2, la data 2018-03-10 15:00:07si, apropos de Intelegere : nu, dar mi-ai starrnit curiozitatea : prosti. si am vazut inregistrarea.concluzia? Un escroc infatuat de notoretate nationala,( care se crede geniu) va ofera lectii de ,,etica si pragmatism capitalistâ (din puscarie), i-a plimbat-o Sonatei Matei ( aaaa, doamnelor si domnilor, aaaa, adica, aaaa) prin toate orificiile si tuta nu intelegea ceea ce i se-ntampla, iar pe cei de teapa ta, latrinisto miasmata, va considera: prosti. explicit.
|
Postat pe: 11 Martie 2018, ora 15:02
si NU suntem ? ti se pare ca dam dovada de multa inteligenta si pragmatism economic sau politic, indiferent ca Romania a facut ba Stinga- ba Dreapta si batutul pe loc ? n-a fost ea jefuita si bagata-n groapa , Definitiv, de Toate Partidele care s-au tot rotit la Putere ?P.S dar desigur, in categoria Prosti sunt TOTI- toti, mai putin Tu si isteata ta clona @ 655 , bineinteles ...si iata inca unul la fel de inteligent ca si voi , facindu-i pe toti ceilalti prosti : S.O . Vintu, dar asta nu inseamna ca spusa cu "deschisul portii serviciilor catre americani de catre Basescu " nu ar fi adevarata ! si cam de pe atunci ambasadorii americani fac legea-n Ro !
|
Postat pe: 11 Martie 2018, ora 15:22
De la: gabigabi2, la data 2015-02-02 15:24:22fitilist de cind te stiu ! pfiii, 3 ani au trecut de la postarea asta si ia sa vedem cum stam azi si spun asta ptr. ca citindu-l pe Base cu : 3 Oameni d'ai mei i-au arestat pe alti 3 oameni d'ai mei, iata ca si Coldea e " mazilit " sa zicem ..Blejnar nu se simte nici el tocmai bine, iar Bica -i in Porto Rico si mai nou , ii tine de urit Elena Udrea ! CINE a rezistat Tocmai datorita Acoperirii pe care o are , a sustinerii americane , basca dosarele strict secret din sertarul personal momentan, desigur ?iezact dna C. Kovesi
|
Postat pe: 12 Martie 2018, ora 14:54
ce drak, ai inceput sa-ti copiezi si repostezi reproducerile din clasici, latrinisto miasmata?
|
Postat pe: 12 Martie 2018, ora 14:58
De la: H44ko0n, la data 2015-02-02 17:23:26Deraiatilor isterizati, cu mintile spalate de A 3., care vehiculau argumente puerile si intebari infantile de tipul: "de ce numai pesedistii si ai lui "base" nu?" a inceput sa va puta mandru faptul ca justitia se ocupa si de borfasii din gasca lui "base", incercati sa fiti mandri ca sunteti romani si sa faceti nazuri , sa va puneti poalele-n cap cu ochii dati peste cap, acum !? Ati intrat in fibrilatii pentru ca toate afirmatiile voastre despre justitie n-au fost decat simple copy/paste de pe A3?
|
Postat pe: 12 Martie 2018, ora 16:55
De la: _HAAK__, la data 2018-03-12 14:58:09De la: H44ko0n, la data 2015-02-02 17:23:26Deraiatilor isterizati, cu mintile spalate de A 3., care vehiculau argumente puerile si intebari infantile de tipul: "de ce numai pesedistii si ai lui "base" nu?" a inceput sa va puta mandru faptul ca justitia se ocupa si de borfasii din gasca lui "base", incercati sa fiti mandri ca sunteti romani si sa faceti nazuri , sa va puneti poalele-n cap cu ochii dati peste cap, acum !? Ati intrat in fibrilatii pentru ca toate afirmatiile voastre despre justitie n-au fost decat simple copy/paste de pe A3? vad ca ti-a placut ideea de a reposta neste "amintiri " si-ai preluat-o de la mine, de unde se vede ca desi trecura neste ani, suntem tot pe loc- pe loc vorba cintecului : sa rasara busuioc si sa se schimbe aerul !
|
|
|

....beyyy, MINTI in draci , nu de alta, dar eu am un control eficient al banilor de pensie si am mai vorbit despre asta, cindva :
lumea a patra scrie pe nivelul tau de trai, habarnisto nesimtita.

esti vraiste in mintea ta , cognitivule
ai fost Prost informat , gugumanule !
ne-au chemat si la interviu, ne-au dat s'un test , ne-au si filmat si, dupa vreo 2-3 saptamini m-au sunat ...nu, nu ca sa intru-n concurs ci, sa fac parte din juriu .... am zis ca nu, dar dupa vreo alte 3 saptamini, au revenit cu acea invitatie si atunci m-am dus si n-am regretat , caci gazdele concursului erau actorii Tonciu si Palade si desi, initial , n-am fost incintata de ei , s-au dovedit a fi buni comedianti, caci filmarile au avut ca tema Noaptea Sf. Andrei : strigoi, usturoi, mosmoande si vraji ; s-a cintat si s-a dansat si au tinut o zi intreaga si ei au sustinut toata distractia fara scenariu sau sufleuri !
24 ore - zicea ' mnealui - si dind interviuri din biroul lui prezidential, fiind prezent in toate cele mai rau ca Partidu'
si domnia sa isi mai doreste inca un mandat ? oauuuu!
draguta, raspunsul e foarte simplu :
sa zicem ..
momentan, desigur ?