Info
x
Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut
|
Fosta membra 9am.ro 235 mesaje Membru din: 23/10/2017 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2018, ora 14:51
U.S. Anti-Corruption Efforts
www.state.gov/anticorruption/index.htm Around the world, corruption saps economic growth, hinders development, destabilizes governments, undermines democracy, and provides openings for dangerous groups like criminals, traffickers, and terrorists. The U.S. Department of State has made anti-corruption a national security priority and works across the globe to prevent graft, promote accountability, and empower reformers. The Department’s global anti-corruption efforts have three elements: Preventing Corruption & Increasing Accountability: We assist countries committed to tackling corruption by both strengthening democratic institutions and building new support for reform by empowering citizen advocates to hold governments accountable to global standards. Strengthening Law Enforcement Across Borders: We work with global partners to enhance law enforcement cooperation across borders, improve data sharing between major financial hubs, and develop tools to recover stolen assets. Tackling the Corruption-Security Nexus: We address corruption in the security arena, exposing how corruption threatens national security and the ability to protect citizens, defeat terrorists, and defend national sovereignty. By prioritizing anti-corruption, the Department of State seeks to make it even harder for criminals and terrorists to take root and spread, to promote governments that are more stable and accountable, and to level the playing field for U.S. businesses to compete in every region |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2018, ora 15:33
pfiii, ce chestie : zeita luptei impotriva coruptiei a fost cercetata de Inspectia Judiciara si a iesit cam sifonata, ceea ce se stia, de fapt, dar cum si Coruptia asta e necesara la "casa omului " american , austriac sau olandez ca , deh : se obtin mai usor avantaje atunci cind ai de'aface c'un om "intelegator" , vom vedea ce se va-ntimpla pe mai departe !
si la fel de curioasa sunt sa vad cum va iesi PSD .ul din clenciul in care s-a bagat singur !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2018, ora 13:28
De la: gabigabi2, la data 2018-01-13 15:33:19pfiii, ce chestie : zeita luptei impotriva coruptiei a fost cercetata de Inspectia Judiciara si a iesit cam sifonata, ceea ce se stia, de fapt, dar cum si Coruptia asta e necesara la "casa omului " american , austriac sau olandez ca , deh : se obtin mai usor avantaje atunci cind ai de'aface c'un om "intelegator" , vom vedea ce se va-ntimpla pe mai departe ! azi la ora 16 incepe epurarea PSD ! cum credeti ca va fi si cine pleaca ? Dragnea ? Tudose ? Carmen Dan ? Dragnea si Tudose ? si , in acest caz: regele a murit ....traiasca regele ! dar cine credeti c-ar putea fi noul " rege " ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2018, ora 13:49
ce bine era daca se luau de brat : Tudose cu Dragnea si plecau amindoi si , nu se mai intorceau nicicind !
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 11:55
cei 2, pe care i-ai votat, impreuna cu tine si cei de teapa ta. lumpen latrinisto ipocrita miasmata
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 14:29
cei de " teapa mea " sunt 45 % dintre alegatori !
ce faci cu ei , ii RAZI DE PE SUPRAFATA PAMINTULUI ? Ipocritule care te oripilai de arsul la firul de iarba? ia vezi sa nu te sufoci de cita Democratie rasufli prin toate orificiile ! dar, te mai intreb o data : CE Alternativa exista ? L. Orban care este un expirat si care bate cimpii cu alegerile anticipate ? madam Turcanu , care a si disparut de o buna bucata de vreme ? sau Gorghiu sau poate naspalatul ala somnoros de la USR ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 14:33
DAR , da : este evident asta si o spun demult ca, PSD .ul , mai ales dupa faza de politica nebuneasca de ieri , cu anularea intilnirii cu premierul Japoniei, TREBUIE .....TREBUIE restructurat din temelii !
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2018, ora 16:57
De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:29:47cei de " teapa mea " sunt 45 % dintre alegatori ! 45% dintre cei care au votat,aka vreo 3 mil de rebutati mintali asistati social de oligarhii latrinisto criptocomunisti bre, zdreanta pomanagioaica miasmata. eu n-am afirmat despre romani si romania ceea ce insinuezi tu sau ceea ce a afirmat sceleratul de fii-tu, latrinisto dementa imputita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 12:51
herr werner, bravo neamulte!
le-ai pus-o.felicitari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 13:42
De la: gabigabi2, la data 2018-01-17 14:29:47cei de " teapa mea " sunt 45 % dintre alegatori , iar restul fie n-au vrut, n-au putut sau nu le-a pasat, Indiferenta (sau Nepasarea ) fiind una din bolile noastre nationale , de fapt ! as vrea sa-i intreb, totusi, pe ametitii de ieri seara ce bateau la poarta Cotrocenilor : CE ALTERNATIVA propun poporului roman, caci Daca NU au nimic mai bun de oferit, Nu mai criticati !? veniti cu un program bine pus la punct si cu oameni competenti si atunci oamenii va vor Vedea si Alege, dar pina atunci taceti din gura ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 15:59
si fara ca sa fii vreun sociolog sau cine stie ce inteligenta stralucitoare, vezi si intelegi - Daca vrei sa gindesti un pic - ca, atita timp cit 43-45 % dintre cetatenii Ro traiesc la limita saraciei , n-au scoala - multi dintre ei si nici serviciu n-au - ca n-au unde munci, varianta alegerii Stingii este cea mai buna ptr. ei, caci le asigura protectia sociala spre deosebire de Dreapta care-i indeamna pe amaritii astia de oameni sa prospere prin ei insusi !
zauuu, cum ? ca atare, daca Dreapta vrea sa fie aleasa , TREBUIE sa vina cu un Program Clar si Precis si cu Oameni care au puterea sa puna mai presus de interesul personal, pe cel al acestei tari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 16:24
pe sllugile puscariasului latrinist aka badea, gadea and co. inclusiv pe floricica dansatoarea le-ai intrebat ce cautau pe la cotroceni sau te deplasai impreuna cu acea turma cu creierii spalati ?
ceea ce au propus si realizat cei nominalizati mai sus, se observa si constata, iar concluziile o sa le aflii cat de repede posibil. ticaloaso lumpenlatrinista stulta nesimtita. cate EJECTURI si SIKTIRURI sa-ti mai servesc pana ai sa renunti la ineptiile si elucubratiile pe care le deversezi din acea tigva vacuumata !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 16:25
De la: __HAAK__, la data 2018-01-18 12:51:51herr werner, bravo neamule! ati festelito, un condamnat si un inculpat penal au nominalizat ca PM / o nulitate :V.V.. Docila,
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 16:37
CITEZ :
Gelu Diaconu il acuza pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, ca ar fi initiatorul proiectului de lege care sterge obligatiile fiscale pentru dezvoltatorii imobiliari care au construit "pe persoana fizica" ,,STUDIU DE CAZ despre cum PSD-ul legifereaza in Romania in beneficiul unui manunchi de smecheri, provocand pagube de sute de milioane bugetului de stat! Asadar legea amintita anuleaza impozitul pe venit, contributiile sociale si accesoriile aferente calculate de fisc pana la 1 iunie 2017 dezvoltatorilor imobiliari care au construit cvartale de blocuri de birouri si locuinte in cele mai luxoase zone ale tarii: Bucuresti, marile orase, Mamaia, Navodari, etc. Acesti smecheri pentru a evita plata taxelor catre stat "au construit pe persoana fizica" platind impozite neglijabile in acelasi cuantum prevazut in Codul Fiscal pentru amaratii care au tranzactii ocazionale (vanzari case, apartamente, terenuri). Diferenta de taxare intre persoanele juridice (constructorii cinstiti) si acesti smecheri/persoane fizice este uriasa. Doar cu titlu de exemplu: de la 16% impozit pe venit la valoarea tranzactiei la 1% (sau2-3% pentru alte praguri valorice)! Cand eram seful fiscului am initiat controale care au reincadrat (perfect legal si echitabil fiscal) aceste tranzactii imobiliare ca activitate economica cu caracter de continuitate. Spre cinstea ANAF, aceste controale au continuat si dupa plecarea mea, identificand sume de valori foarte mari. Cu aceasta lege, Dragnea cu hotii lui sterge totul dintr-un condei! Dar nu se opresc aici. La presiunea baronilor PSD din judetele din campie, anuleaza, in art.3 al aceleiasi legi, TVA-ul datorat si accesoriile calculate pana la 31 decembrie 2016, pentru depasirea plafonului de inregistrare in scopuri de TVA opozabila marilor proprietari de terenuri care si-au valorificat propria productie. In schimb, cei care cumpara produse agricole si le prelucreaza/consuma, la depasirea plafonului de TVA, au platit TVA, de 24-20-19-9% (in functie de perioada). Si uite asa baronii lui Dragnea sunt scutiti de facto. Inimaginabil! Va marturisesc ca, in in toti anii deloc putini in care am lucrat in structurile MFP, nu am mai vazut un caz mai flagrant de legiferare cu dedicatie si o paguba aferenta atat de certa adusa bugetului de stat. In timp ce pe smecherii lor ii protejeaza, milioane de contribuabili onesti sunt tarati de Misa si gasca lui pe la ghiseele ANAF. Ma intreb cum de presedintele Iohannis (sau consilierii sai) nu a sesizat aceasta marsavie si a promulgat legea. Dormi linistit, cititorule! Pablito lucreaza pentru tine!"
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2018, ora 17:02
CITEZ :
Publicare: 18 Ianuarie 2018 RUNDA A PATRA DE EVALUARE Prevenirea corupției cu privire la membrii Parlamentului, judecători și procurori RAPORT DE CONFORMITATE ROMÂNIA https://rm.coe.int/runda-a-patra-de-evaluare-prevenirea-coruptie... III. CONCLUZII 86. Având în vedere cele de mai sus, GRECO concluzionează că România a implementat satisfăcător sau a tratat în mod satisfăcător numai două dintre cele treisprezece recomandări cuprinse în raportul de evaluare aferent rundei a patra. Alte patru recomandări au fost parțial implementate, iar șapte nu au fost implementate. 87. Mai exact, recomandarea xii a fost implementată satisfăcător, iar recomandarea x a fost tratată în mod satisfăcător. Recomandările ii, v, vii și xi au fost parțial implementate, iar recomandările i, iii, iv, vi, viii, ix și xiii nu au fost implementate. 90. Ținând cont de cele sus-menționate, GRECO consideră că măsurile luate de autoritățile române pentru implementarea recomandărilor formulate în raportul de evaluare aferent rundei a patra sunt foarte limitate. Acesta concluzionează că nivelul actual foarte scăzut al respectării recomandărilor este "global nesatisfăcător" în sensul Regulii 31 alineatul 8.3 din Regulile sale de Procedură. Prin urmare, GRECO decide să aplice Regula 32 care privește membrii care nu sunt în conformitate cu recomandările cuprinse în raportul de evaluare și invită șeful delegației române să prezinte un raport privind progresele înregistrate în implementarea recomandărilor restante (adică recomandările i, ii, iii, iv, v, vi, vii, viii, ix, xi și xiii) cât mai curând posibil și cel mai târziu până la data de 31 decembrie 2018, în conformitate cu Regula 32 alineatul 2(i). 91. În plus, în conformitate cu Regula 34 alineatele 2 și 3, GRECO solicită șefului delegației să prezinte informații cu privire la amendamentele propuse prin proiectele de legi menționate la nota de subsol 22, până la data de 15 ianuarie 2018, în perspectiva unui raport ad-hoc. 92. GRECO invită autoritățile din România să autorizeze, cât mai curând posibil, publicarea acestui raport, să îl traducă în limba națională și să îl pună la dispoziția publicului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:21
ei, iata o piatra de-ncercare ptr. dl. presedinte, acum ca TFListii l-au criticat ptr. numirea dnei Dancila : se va duce in pta. Universitatii, bineinteles imbracat cu geaca Rosie
ca sa arate ca si el e-mpotriva " ciumei rosii " ?
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:30
da. sincer imi mi-e mila de tinerii astia, caci ma vad in ei : la fel de naiva; la fel de convinsa de maretia gestului meu de a iesi in strada, ptr. a-l da jos pe Ceausescu ....
HABAR n-aveam - la fel ca acesti copii - cit de " Spontana " ERA REVOLUTIA MEA si Aranjata cu mult timp inainte si TOTUL era fix ca in manualul cu Arta Manipularii !ca mai apoi sa se instaleze disperarea si deziluzia trezirii la realitatea sloganului " scoala-te tu ca sa ma asez eu " , ceea ce SE VA INTIMPLA SI ACUM .....scenariul e acelasi si mai functioneaza o data si ptr. generatia astalalta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 15:48
tu, maseuza delatoare la secu aka aplaudaca lumpen ceausista la revolutie ?!
in spatele carei perdele, cea din dormitor sau din bucatarie? SIKTIR, pramatie ordinara miasmata, asa te-au informat pe tine slugile puscariasului din latrina 3, ca ,,TFL-istii" critica numirea lui WERNER ? Esti intr-o grava eroare, bosoroago nesimtita, dimpotriva, WERNER a procedat exact asa cum merita si au votat majoritatea romanilor(cei de teapa ta) care s-au prezentat la vot. Aveti exact ceea ce v-ati dorit si ceea ce ati votat pentru a simti pe piele voastra in ce latrina miasmata ati intrat si cat de catastrofica este si va fi guvernarea oligarhilor din PSD-ALDE-UDMR aka CIUMA ROSIE. SIKTIR, nesimtito stulta miasmata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 16:14
De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 15:30:32da. sincer imi mi-e mila de tinerii astia, caci ma vad in ei : la fel de naiva; la fel de convinsa de maretia gestului meu de a iesi in strada, ptr. a-l da jos pe Ceausescu .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 16:52
Tu, maseuza delatoare la secu aka aplaudaca lumpen ceausista la revolutie ?!
In spatele carei perdele, cea din dormitor sau din bucatarie? SIKTIR, pramatie ordinara miasmata, asa te-au informat pe tine slugile puscariasului din latrina 3, ca ,,TFL-istii" critica numirea lui WERNER ? Esti intr-o grava eroare, bosoroago nesimtita, dimpotriva, WERNER a procedat exact asa cum merita si au votat majoritatea romanilor(cei de teapa ta) care s-au prezentat la vot. Aveti exact ceea ce v-ati dorit si ceea ce ati votat pentru a simti pe piele voastra in ce latrina miasmata ati intrat si cat de catastrofica este si va fi guvernarea oligarhilor din PSD-ALDE-UDMR aka CIUMA ROSIE. SIKTIR, nesimtito stulta miasmata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2018, ora 16:55
Papa Francisc, citez:
„Trebuie să fim atenţi la această formă, uneori subtilă, de degradare a mediului care poluează progresiv întregul cadru al vieţii: corupţia. Cât de mult rău a făcut popoarelor noastre latino-americane şi democraţiilor de pe acest continent acest virus social, un fenomen care infectează tot.” Enoriaso, stulta nesimtita, se-aude, intelegi ceea ce citesti ? SIKTIR, pramatie mahalagiioaica stulta nesimtita ! Hodoroago stulta cufurita miasmata, te OFTICI ca nu esti si tu o TFL-ista? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2018, ora 14:12
De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 16:14:50De la: gabigabi2, la data 2018-01-20 15:30:32da. sincer imi mi-e mila de tinerii astia, caci ma vad in ei : la fel de naiva; la fel de convinsa de maretia gestului meu de a iesi in strada, ptr. a-l da jos pe Ceausescu .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 13:55
De la: __HAAK__, la data 2018-01-20 15:48:14tu, maseuza delatoare la secu aka aplaudaca lumpen ceausista, la revolutie ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 14:47
v-ar place mai mult o " ciuma verde" ?
v-ar reprezenta mai bine gindurile, deprinderile si interesele, decit a rosie ? pe cind o mica incendiere a palatului parlamentului, asta ca sa se stie cine sunteti si ce vreti ?....aaaa, pardon : nu voi, ca voi - gloata- nu stiti ce vreti, da' conducatorii vostri Stiu, numa' ca inca n-au gasit momentul potrivit.....si va veni si ala DACA PSD.ul nu se aseaza cu picioarele-n apa rece si sa se GINDEASCA CE TREBUIE FACUT ptr. dezamorsarea Strazii, iar Organizatorii vostri, inclusiv partidele din Opozitie sa vina cu Propuneri Concrete , pe fiecare lege - punct cu punct - analizat si de modificat acolo unde-i cazul, a Legilor Justitiei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 15:02
v-ar placea, nesimtito sulta analfabeta! Ineptiile pe care le regurgitezi le-ai infulecat din latrina 3 sau le-ai avut depozitate in acea tigva miasmata de stulta ingalata nesimtita!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2018, ora 15:21
da, stiu ca tie ti-ar placeA o ciuma verde , mai putin , insa, partea cu religia si nationalismul exacerbat ! in rest, vorba ta : Epurarea natiei , ca doar te simti un adevarat mesia !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 09:42
.doar cretinitati debitezi din acea tigva vacuumata, lumpen latrinisto nesimtita!
fuck off, pramatie ordinara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 14:31
De la: gabigabi2, la data 2018-01-23 14:47:29v-ar place mai mult o " ciuma verde" ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 15:29
numai cretinitati ineptii si imbecilitati, debitezi din acea tigva vacuumata, lumpen latrinisto nesimtita!
de unde sa stii tu, o hodoroaga stulta nesimtita analfabeta functional, careia ii fermenteaza hitul in cel mai infect obscurantism si promiscuitate absoluta, ceea ce doresc? fuck off, pramatie ordinara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 15:43
cum de unde stiu ce gindesti ?
le-ai exprimat atit de clar , insultind aceasta tara si pe cetatenii ei, ca -i de la sine inteles CUM anume vrei tu sa Eradichezi "prostia si obscurantismul " acestui popor, caruia-i doresti - ca o Cobe ce esti- Toate nenorocirile din lume ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si la fel de curioasa sunt sa vad cum va iesi PSD .ul din clenciul in care s-a bagat singur !
ce bine era daca se luau de brat : Tudose cu Dragnea si plecau amindoi si , nu se mai intorceau nicicind !
le-ai pus-o.
zauuu, cum ?
ca sa arate ca si el e-mpotriva " ciumei rosii " ?
si Aranjata cu mult timp inainte si TOTUL era fix ca in manualul cu Arta Manipularii !