back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2017, ora 10:52

De la: gabigabi2, la data 2017-04-27 15:48:36 :
fissssss, madam .....fisssss hakoane : .....sunteti niste caraghiosi , pacaliti de cine a vrut sau doar s-a jucat cu voi....asta acceptind ca Nu sunteti niste postaci pe 2lei postarea ! ati inghitit toate gulgutele "baietilor" si ati luat-o-n barba si-n freza de la toti Eroii vostri de carton ! mi-e mila de noi si sila de voi si cei ca voi , caci sunteti din ce in ce mai multi !

Vai de tigva ta, lumpenlatrinisto latratoare obsedaata ingalata, cersesti atentie si raspunsuri la ineptiile pe care le debitezi ca oligofreena schizofrenica paranoiaca masochista obsedata.

Esti o habarnista pareroloaga urechista nesimtita care ingurgiteaza zilnic cantitati astronomice din dejectiile mass-mediei de scandal care iti sunt servite de latrinistii puscariasului sau de catre interlopii din media romaneasca incarduiti cu politruci corupti carora le apara meschinele interese financiare in schimbul finantarii producerii de propaganda ordinara si fake-news pentru gloata de redusi mintali de teapa ta.

Apoi, iti regurgitezi toate ineptiile miasmate, care iti zac in aceea tigva de stulta patentata, pe acest forum, etalandu-ti: prostia absoluta, nesimtirea infinita si ticalosia evidenta, din promiscuitatea si obscurantismul in care fermenteazi ca ultima scursura sociala latrinizata,imbecilizata si ticalosita plenar, lumpenlatrinisto bolsevica.

Asadar,esti incapabila sa intelegi ca: nimeni de pe acest forum nu doreste sa aiba de-a face cu tine si te ignora in mod explicit, ostentativ si evident.

Siktir!

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2017, ora 11:04

Inculpati trimisi in judecata in 2016

www.pna.ro/obiect2.jsp?id=285

MINISTERUL PUBLIC DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE

426 persoane trimise in judecata au ocupat functii de conducere, control, demnitati publice ori alte functii importante.

FELICITARI, D.N.A.!
Bravo, Kovesi !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2017, ora 14:41

pfiiii, ia uite ce-mi facu postacul asta isterizat : tocmai ce-am savurat o crema de zahar ars si el mi-a stricat toata placerea ....esti un magar, neica ....mars de aici !
si tu, la fel ca si @madam, admiratori ai SISTEMULUI croit de Base ' sistem care NU are nici o legatura cu Statul de Drept, Democratie sau atitudine civilizata , REFUZATI sa vedeti Eroarea -n care ati crezut si dati vina pe oricine altcineva - ca de ex. , pe mine, ca vezi Doamne preiau niste minciuni - si nu pe faptul ca sunteti si Inapti si Inepti prin tot ce faceti si spuneti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2017, ora 14:54

puisorilor , sunteti Tragici , amindoi , caci din pctul vostru de vedere : Udrea, G. Sandu , S.Ghita , D. Andronic, inclusiv Basescu, MINT acum cind recunosc creearea unui Sistem Mafiot si un Stat, creeat chiar de baselu, , caci oamenii numiti de el in functie NU serveau unei Idei ci lui, personal si ca atare NU mai avea nici o legatura cu Statul de Drept !
deci : DE CE refuzati aceasta Evidenta ? credeti ca daca nu vreti s-o vedeti sau o ignorati , ea dispare ?himmmm

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2017, ora 15:25

sa fi intervenit o oarescare raceala intre dl.presedinte si dna dumisale , ca prea stau departe unul de altul de la o vreme-ncoace ?!
spera , cumva, ca aceasta tactica - daca-i o strategie, bineinteles - va face lumea sa uite de Falsul si Uzul de Fals la care s-au pretat domniile lor ?! n-as prea crede....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2017, ora 15:31

oare si madam Kovesi crede ca daca sta ascunsa si tace ca mortu'n papusoi, uita lumea noianul de Dosare cuibarite prin sertare si uitate cu anii ? ultimul, cu voia dvs., fiind asta cu nea Mitica si RCS- RDS.ul , clocit si el niste ANI si iete ca iesi un monstrisor de " numai" 3, 5 MILIOANE de iuroi ?
bravo DNA !
felicitari dna Kovesi !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2017, ora 12:34

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2017, ora 14:00

De la: gabigabi2, la data 2017-05-07 15:31:02 oare si madam Kovesi crede ca daca sta ascunsa si tace ca mortu'n papusoi, uita lumea noianul de Dosare cuibarite prin sertare si uitate cu anii ? ultimul, cu voia dvs., fiind asta cu nea Mitica si RCS- RDS.ul , clocit si el niste ANI si iete ca iesi un monstrisor de " numai" 3, 5 MILIOANE de iuroi ?
bravo DNA !
felicitari dna Kovesi !

pfiiii s'acu' alta-n fundu' preotesii : dosarele SIPA !
ei da ! demult se stie despre ele , dar toata lumea a pus batista pe tambal si s-au prefacut cu toti ca nu s-a-ntimplat nimicuta, numa' ca exista niste viermisori ce nu dau liniste unor personaje si care au inceput sa se scarpine-n fund , scotind din dinsii tot felul de chestii ba un Ghita ce ne scutura respectul fata de o LULUTA intangibila....ba despre o " noapte a generalilor " in care si dna a participat la adunarea de la G. Oprea ....ba despre o arhiva copiata si folosita ptr. a " convinge " niste procurori sa faca frumos la DNA numa' lucruri simpatice se-ntimpla pe la teveu momentan , ca nu stim daca se va si intimpla- realmente- ceva !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2017, ora 14:28

Numai o miasmata lumpenlatrinista stulta nesimtita -de teapa ta-, putea fi tembelizata intr-un asemenea hal.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2017, ora 14:59

bine , ca ce altceva ai mai putea spune ? bagajul tau de cuvinte a cam expirat si acum te repeti ! sa-ti fie de bine....pe mine nu ma mai deranjeaza demult !

in rest, cine si ce a facut, cu cine a facut , cind a facut , ma intereseaza mai putin, caci Acum s-a aflat de ce tandemul SRI - DNA a realizat din Romania , dar si din Justitie , un " Cimp tactic " care a functionat si unii judecatori au Executat TOATE ORDINELE primite, Constrinsi de informatiile din dosarul compromitator aflat acolo unde Nu trebuia sa fie, de fapt !

si cine a fost artizana acestui Act atit de European si Democratic ?

ei, cine ? marea aparatoare a Statului de Drept , cea care striga pe la Strasbourg ca-n Ro s-au Furat voturi si se dau lovituri de Stat ?

sml-innocent0002: Doaaaamne, ce mistoooo este atunci cind Hotul striga Hotii, este ?si cum iti vine sa pui mina pe ei si sa-i imparti in 2 cete : in nebuni si in misei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2017, ora 14:54

cum Tace pestele, stie cineva sa-mi spuna ? daaaaa, exact : la fel ca presedintele lucrului bine facut !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2017, ora 14:59

a vorbit, mai....a vorbit ! si eu care-mi faceam griji !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2017, ora 15:32

el nu crede asta ! e convins ca-i viceversa : ca noi suntem niste ticalosi care vrem sa anihilam Justitia, caci in capul lui cel mare plin de Hotnews, madam Kovesi este Insasi Zeita Justitiei si Nimeni Nu trebuie s-o atinga nici cu gindul si nici cu vreo intrebare stinjenitoare !
si, desi primeste semnale de peste tot ca ceva e putred in felul in care s-au intimplat lucrurile prin Ro in ultimii 5 ani de domnie basesciana si pina acum, el # rezista in incapatinarea lui de orbete super- cognoscibil !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2017, ora 15:38

eheiiii....si nici pe isterica madam Macovei vad ca n-o deranjeaza nimeni , cu nimic ....niciodata, n-a fost trasa la raspundere ptr. ceva ....nici macar atunci cind a mincat, in 2012, la Bruxelles vreo 2, 5 mil. de linguri cu rahat , Insultind in primul rind , Romania si cetatenii ei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2017, ora 14:35

iacata un Lucru bine facut pe care toata media romaneasca - de la Stg la Dreapta - il lauda, ba chiar as spune ca-i in extaz ptr. ca timp de 15 minute s-a stat de vorba ....pffff !
eu fiind mai circotasa, am sa spun ca mi se pare un mare vax acest timp in care, daca esti mai molcom la vorba ca domn. Iohannis, nici n-apuci sa spui mai mult de 2 fraze de inceput ! da' tare mi-ar fi placut sa- i aud gindul d.lui Trump care, fiind un tip de om mai sangvin spre coleric , cred ca pleznea de nerabdare in fata placidului/ flegmaticului domn Iohannis, care abea vorbeste ....
ei si acu' sa vedem cu ce " daruri "minunate se-ntoarce dl. presedinte ... .oricum, viza de libera circulatie , NU !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2017, ora 15:14

De la: gabigabi2, la data 2017-04-05 15:41:31[quote name='9am_17655' date='2017-04-04

CULMEA e ca duduia Kovesi e , intr-adevar , TOTAL COMPROMISA !
ca tu/ voi, TFListii spalati pe creier , Nu vad si nu inteleg , asta-i problema voastra inca de pe vremea cind ii Pupati laba si fundul lui Base' si NU vedeati nimic nefiresc in asta !
.....astia sunteti si Nimeni nu va poate face sa intelegeti cit de Stupizi sunteti in Aroganta voastra fudula de om ' scolit" !
si-ti repet ca sa-ti intre bine-n cap :
d'aia NU mai sunteti votati mai mult d'un 20% , ptr. ca sunteti Obraznici, Nesimtiti si lipsiti de orice Respect !
ai INTELES ?

p.s
si parca-mi aduc aminte cite felicitari si aplauze primea curajoasa dna Kovesi si acum NU are curaj sa dea ochii cu Parlamentul ...pffff, LASITATE cit cuprinde si tupeu maxim ! dar oare ce asteapta ? sa vina mascatii s-o invite la niste audieri , asa cum e practica DNA .ului in asemenea cazuri ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2017, ora 13:00

@Hakoane, unde esti ? pe unde umbli ? tu nu vezi ca s-a pus artileria grea pe madam Kovesi si n-are cine-o-mbarbata ?
mai treci si tu pe aici macar o data-n saptamina si fa o strigatura ca la hora :
hop s'asa s'asa s'asa
traiasca DNA
si sefa ei
doamna Luluta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2017, ora 14:54

aaa...stiu....m-am prins ....i-a transmis misia de aparare a dnei Kovesi CeTePeului , botezat de catre mine , cu multa vreme-n urma, Klingonianul si care face - efectiv- spume la gura , perorind 'logic" in favoarea pixelilor albastri introdusi in inregistrarile aparute-n media !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2017, ora 15:01

asaaaaa si trecind ea motiunea de cenzura in care PSD a luptat cu PSDsi cistigind PSD.ul , il vom vedea acum pe dl. presedinte Iohannis in ce fel si cum se va juca cu acest soricel ce i-a cazut in laba de buna voie si nesilit de nimeni !
si-n afara de Circul media care ne va tine lipiti de teveuri , NIMENI nu va avea de cistigat de pe urma lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2017, ora 14:23

asta era, hakoane ! lipsea sarea si piperul comentariilor tale de super- cognitiv !
brava x sa mai treci pe aici !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2017, ora 15:00

ei, nici chiar atita graba nu era .... puteai trece cam peste o luna, asaaaa ca sa nu ti se piarda stilul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2017, ora 15:04

De la: gabigabi2, la data 2017-06-21 15:01:49asaaaaa si trecind ea motiunea de cenzura in care PSD a luptat cu PSDsi cistigind PSD.ul , il vom vedea acum pe dl. presedinte Iohannis in ce fel si cum se va juca cu acest soricel ce i-a cazut in laba de buna voie si nesilit de nimeni !
si-n afara de Circul media care ne va tine lipiti de teveuri , NIMENI nu va avea de cistigat de pe urma lui !

se pare ca dl. pres. Iohannis, om cumpatat si bine infipt in picioare , NU vrea sa se joace cu PSD.ul ce s-a-nfrint cistigind si, bine face ! la cit de incordata e situatia in Europa si nu numai, e periculos sa bagi tara-n criza !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2017, ora 15:01

ce-i @Hakoane, de ce esti nemultumit ? daca nici cind ti-l laud nu-ti place , atunci ce sa mai zic , mai ales ca l-am laudat sincer ?! si chiar daca - fie vorba-ntre noi - Nu s-a opus alegerii PSD.ului cu speranta ( un pic parsiva, dar asa-i politica asta ) , ca nu vor trece 6 luni si-si vor rupe gitul ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2017, ora 15:03

te-ai uitat la A3 si asa ai constatat : ca eu spun ce spun ei ?
cred ca nu te-ai uitat bine si nu tre' sa fi mare analist ca sa-ti dai seama ca situatia nu-i roza nici Afara, nici Inauntrul Ro ; ca nu ne trebuie o Criza si atunci se mai fac si compromisuri si ca, una peste alta , nici guvernul actual n-o sa faca prea multi purici pe functie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 15:03

Hakoane, nu stiu daca mi-am depasit " mahalaua", dar pe Tine te-am depasit demult, caci nici o analiza de'a ta - din alea putine cite au fost si care NU -ti apartineau fiind copy- paste - NU s-au dovedit a fi bune !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 15:21

si ca sa-ti dai seama cit de pafarist esti, uita-te la cum o lauzi si aplauzi pe madam Kovesi si ea este o PENALA , pur si simplu ....prin tot ce face si cum face , e o persoana compromisa si Incompatibila cu ceea ce ar trebui sa fie aceasta functie intr-o institutie PUBLICA, dintr-o tara din UE !
si asta nu o spun eu , nici A3, nici DIGI, nici B1 sau Rom Tv , ci chiar omu' tau de baza : T. Basescu !
el care a "Nasit" monstruozitatea asta se simte devorat de ea si e turbat ! ar vrea sa scape de ea, dar a infipt-o atit de bine-n soclul ala, incit cu greu va putea fi data deoparte !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 15:48

A3- ciordaul turnator in puscarie, directorul A 3 de asemenea, judecat si condamnat cu exacutae, este in puscarie entru santaj.
RTv-Ghita, urmarit international arestat in serbia
DiGi24-Zoltan Teszari dosare grele in ancheta la DNA
Basescu, ancheta DNA si aproape toata familia, inclusiv Udrea in puscarie, trimisi in judecata sau cu dosare grele in ancheta DNA
Dragnea, condanat definitiv si inculpat intr-un mou dosar trimis in instanta.
Tariceanu, Inculpat si trimis in judecata.
etc....

astia iti sunt idolii pe care i-ai votat si se manifesta anti-DNA!?

Bravo D.N.A.
Felicitari Kovesi !

Fuck off, babeto lumpenlatrnista imbecilizata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 16:17

eu cred ca voi NU INTELEGETI - deh, cognitivi de mina a 2a - un lucru simplu ca buna ziua : ca si madam Kovesi face parte din aceeasi tagma cu o parte dintre cei enumerati de tine !
....astia toti sunt cei carora li s-a urcat Puterea la cap si au inceput sa faca ABUZ de Putere, ceea ce-nseamna ca FIECARE trebuie judecat pe masura faptei lor, inclusiv madam Kovesi , care nu are nici o legatura cu A3, Digi, B1 sau Rom Tv !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 16:22

De la: gabigabi2, la data 2017-07-03 15:21:42si ca sa-ti dai seama cit de pafarist esti, uita-te la cum o lauzi si aplauzi pe madam Kovesi si ea este , conf. Legii si Constitutiei , o PENALA , pur si simplu ....

prin tot ce face si cum face , e o persoana compromisa si Incompatibila cu ceea ce ar trebui sa fie aceasta functie intr-o institutie PUBLICA, dintr-o tara din UE !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2017, ora 15:08

@Hakoane, chiar daca postarea nu ti-a aparut, citeva fragmente din ea apare-n bulina si pot sa-mi dau seama ca-ti continui sirul de insulte !

te pretinzi a fi un cognitiv - chiar erudit , zici tu ....mai crezi despre tine ca esti si Inteligent ....si cu bun - simt si o educatie aleasa acuuuu' nu stiu cine si din ce cultura a ales sa te "impregneze" cu cuvitele-ti frumos slefuite - perle de cultura, nu alta - dar Nu stiu cum de NU-TI DAI SEAMA ca de acolo de jos de unde te-ai situat singur , scuipatul / insulta trimis spre mine , Nu ma ajunge !? chiar nu-ti dai seama de asta ?

Pagini: << 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: