Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 235 mesaje Membru din: 23/10/2017 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 15:54
numai cretinitati ineptii si imbecilitati, debitezi din acea tigva vacuumata, lumpen latrinisto nesimtita! de unde sa stii tu, o hodoroaga stulta nesimtita analfabeta functional, careia ii fermenteaza hitul in cel mai infect obscurantism si promiscuitate absoluta, ceea ce doresc? fuck off, pramatie ordinara. De la: gabigabi2, la data 2018-01-24 15:43:01cum de unde stiu ce gindesti ? minti, latrinisto sulta nesimtita. insa, ceea ce afirmi tu ca as ,,dori" ROMANIEI, nu s-ar intampla daca o turma de oligofreni masochisti, cum sunt cei de teapa ta, nu ar vota: condamnati penal, inculpati penal sau chiar puscariasi aflati in detentie, lepra bolsevica miasmata. fuck off, zdreanta stalinisto-ceausista miasmata ! |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 16:21
MINT ? probabil ca si cei goniti de mizeriile scuipate pe acest forum minteau cind te-ntrebau DE CE URASTI ATIT DE MULT ROMANIA ? ti-i mai amintesti ? @ Atotputernicul ? @ Vanea ? @ Vali Vasile ? @Sandu ? @ Black ? @ Ingrid ? @ Symy ? @ Florin sau @ Mihail ? iti mai aduci aminte cum le vorbeai ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2018, ora 17:09
Esti in sevraj si delirezi, pramatie hodoroaga nesimtita. fuck off zdreanta lumpen comunista miasmata!
Pentru cei de teapa ta, ADEVARUL este UCIGATOR. Pentru o comunistoda fanatica delatoarea la secu de teapa ta(deconspirata de @Ra_Mar), termenul iti este foarte bine cunoscut si metoda aplicata asiduu pe vremea plumbuitului scornicestean, Lumpen Latrinisto Perfida Miasmata. Asadar, din ceea ce a fatat proasta de ma-ta a rezultat o stulta miasmata perfida nesimtita care la randul ei a fatat un scelerat care afirma, CITEZ: ,, "Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii...( Radu Florea , 27 iulie)â PRAMATIE ORDINARA NESIMTITA, pe tine te urmareste Madama cu Coasa si tu, lumpen latrinisto imputita, debitezi numai ineptii pe forum, fuck off ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2018, ora 13:45
da' chiar nu-ti mai dai seama - in nebunia Urii tale - ce Spui ? imi faci vina ca sunt mai in virsta decit tine si ca inca NU am Murit , NEBUNULE ?
exact textele alea criminale ale lui Basescu si a basistilor lui - talibani in gindire si simtire - le repeti ! daca vrei sa nu ajungi la virsta mea - si la fel de " decrepit " ca mine - ai o solutie rapida : Cheam-o in vizita de lucru pe doamna cu coasa , ca eu mai stau, inca, la o cafea de vorba, cu dinsa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2018, ora 14:07
si, sa nu uit sa-ti spun :
cind vei ajunge la a 10 a postare a "citatului " scos dintr-un contextul unei discutii, ca doar atit va duce capul .... fraza FURATA prin Spargerea contului de FB al meu si al lui @Radu, POATE ....zic POATE ca-ti vei da seama , Ineptule, ca este exact fraza unuia ca voi : - un TFL.ist, frustrat, dezamagit si plin de ura la adresa unor politicieni ce si-au batut joc de viata lui si a acestor tineri ce ar vrea si ei s-arunce-n aer intreaga cosmelie ! ....ca si tine, de altfel, dar esti Incapabil sa intelegi substratul unei fraze scrise de un om adus in pragul disperarii ! P.S dar, la modul practic si realist : ideea cu arsul la firul ierbii, nu-i chiar asa rea si chiar se foloseste curent , intrucit cenusa rezultata din arderea miristei este un foarte bun fertilizator al pamintului pregatit astfel, ptr. viitoarea recolta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2018, ora 15:15
citez: ,,"Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii..."( Radu Florea , 27 iulie )"
Rapandula infecta lumpen stalinisto latrinista imbecila ticalosita, ai reusit sa treci prin toate subrutinele abjecte ale propriului caracter infect de zdreanta lumpen proletara miasmata. De la a solicita dovezi, cu o nesimtire jegoasa, si pana la a nega dovada indubitabila, care ti-a fost prezentata, ai trecut prin toate situatiile penibile posibile incercand sa musamalizezi o certitudine neconvenabila, care iti expune adevarul si adevarata fata pe care o ascunzi sub masca rezonabilului. De la acuzatii de calomniere ai trecut la disimulari, persiflari si insulte, iar de la insulte ai ajuns la negare prin minciuna si in final, atunci cand nu mai poti evita certitudinea si adevarul, ai trecut la bagatelizarea dovezilor incontestabile care va infatiseaza in toata splendarea exact adevarata fata hidoasa, obscurantsmul abject si promiscuitatea infecta in care baltesti impreuna cu sceleratul urmas, care in nemernicia lui, mostenita de la o stulta ticaloasa miasmata, afirma, citez: ,,"Dati-mi sansa sa fiu dictatorul Romaniei si va fagaduiesc ca ard Romania de la firul ierbii..."( Radu Florea , 27 iulie )" EJECT, siktir pramatie stulta nesimtita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2018, ora 23:47
De la: gabigabi2, la data 2018-01-25 14:07:20si, sa nu uit sa-ti spun : Idiotissima , nu s-a spart vreun cont de FB , porcariile pe care le scrieti pe FB se pot vedea de oricine are curiozitatea sa-ti citeasca elucubratiile , direct de pe pagina personala . Pot oricand sa-ti reimprospatez memoria cu un screenshot Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2018, ora 14:13
"porcariile pe care LE scrieti " ? care , ce porcarii scriu EU pe FB , poti sa-mi spui ?
si Daca Radu a scris ce-a scris, CARE e problema ta sau a lui @HAK ? voi si TFListii, nu VRETI EXACT ACELASI LUCRU ca si Radu ? deci : Care e Acuza adusa ? ca ce , ca e sincer si spune ce gindeste, spre deosebire de voi care sunteti Falsitatea si Ipocrizia-n persoana ? si va mai intreb ceva : chiar credeti ca fraza aia e ceva mai mult decit o figura de stil, caci ASA CEVA NU MAI E POSIBIL nicaieri in lumea noastra europeana ? P.S dar nu vrei tu - cea atit de principiala- sa fi amabila si sa ne spui Cum te Cheama ca sa intru si eu pe pagina ta de FB ca sa vad ce perle de europenism, democratie si bun- simt , postezi acolo ? ce zici ? asta asa, ca egalitate de sansa, putoritzelor lase ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2018, ora 16:00
Nu, nu avem/am acelasi dorinte ca fii-tu, pramatie ordinara lumpen proletara delatoare la secu, nu dorim pentru romani vreun dictator scelerat inconjurat de o camarilla lichelista corupta incompetent si servila.
Eu/NOI dorim un stat de drept democratic veritabil care sa garanteze tuturor romanilor libertatea, drepturile omului, egalitatea de sanse si chiar prosperitatea individuala raportata la nivelul de pregatire profesionala a fiecarei personae care isi practica si perfectioneaza continuu profesia/meseria prin intermediul careia isi castiga onest veniturile personale. Ai inteles, pramatie ordinara lumpen bolsevica delatoare la secu ? Te oftici ca nu esti sit tu o TFL-ista, hodoroago miasmata, ai ingurgitat sintagma abreviata pe care ti-au servit-o slugile puscariasului din latrina 3 si o tot vehiculezi in textele pe care le postezi folosind-o la modul peiorativ, ordinaro imbecilizata, acest aspect nu denota altceva decat oftica, frustrare si invidia unei ramolite stulta nesimtita ticalosita. Fuck off, pramatie ordinara nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2018, ora 15:20
voi vreti Democratie , cind vinturati lozinci cu Jos clasa politica ?! sau
Jos Parlamentul ?! cind tu faci teoria chibritului , dar IN FAPT , aici, pe forum, TU esti exponentul Tortionarului ? al TERORISTULUI virtual, care preseaza, ameninta , minte , denigreaza si insulta, ptr. ca eu - un alt utilizator al net.ului- sa nu-mi pot exprima Parerea care, Culmea, e Garantata de Legea democratiei, care acorda Libertatea Cuvintului ! deci : ce esti tu ? un Ipocrit s'un neica - nimeni, fara Cuvint si fara Onoare !
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2018, ora 17:09
nu, Hakoane , voi singuri va vinturati rahatul scris pe lozincile cu care defilati , scrieri iesite din putzul mintilor voastre putine, dar bine manipulate si una dintre lozinci a fost chiar grozava , caci respectivul anunta lumii-ntregi ca el o prefera ca femeie pe Codruta, nu pe Viorica si Olguta !
cit despre "minciunile" spuse de mine, trebuie sa te hotarasti daca - fiind minciuni - le mai iei in consideratie si-ti intemeiezi " analiza " facuta pe persoana mea dupa ele ! INTELEGI ce-ti spun , logicutza ? si tot de domeniul logicii tine si urmatoarea observatie , tinind de chestia cu " delatoarea la secu " ! de unde zici ca stii tu asta ? de la @ Ra_ mar ? era el un Admirator sau Colaborator al Securitatii , cumva ? NU, in niciun caz si atunci te-ntreb : de ce i-as fi facut eu o asemenea confidenta lui Vali ? ca sa ce ? sa ma laude sau felicite , cind stiam ce antisecu e ? da' tu . de ce nu ti-ai pus intrebarea asta, ca era la mintea cocosului ? asa ca, ori esti un INEPT total, ori un mincinos ordinar si-un colportor , ca si " prietena " ta @ 655, pe care n-o duce nici pe ea mintea prea mult si le-nghite pe nemestecate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2018, ora 17:27
@4421
,,Ati facut schimb de confesiuni in praivat ? Tu i-ai spus de Maria si ea ti-a zis de Secu? @Ra_Mar ,,Eu i-am spus ca Maria= Radu ! Ea si-a depanat amintirile !ââ Latrinisto imputita, ia aminte si n-o mai mermeli cu elucubratiile si ineptiile, ai comis-o din prostia , fudulia si nestimtirea care iti zac in acea tigva de stulta miasmata. siktir, pramatie oligofrena perfida! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2018, ora 17:32
aaaa, asa deci : NICI UN CUVINTEL despre vreo colaborare de'a mea. ci e doar mintea ta DORNICA sa Interpreteze asa !
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2018, ora 17:46
ce nu-ti este clar, hodoroago nesimtita delatoare la secu, te-ai confesat si @RA_MAR te-a deconspirat, citez: @Ra_Mar ,,N-am priceput - adica te scoteau aia din productie ca sa te faca maseoza la lotul national de canotaj, volei, ping-pong ..... pentru 3 - 9 luni ??? Fir-ar sa fie ! Pe mine m-au scos din productie numai ca sa merg o saptamana la cules de cucuruz ! Erai cu adevarat o valoare ! Daca nu ai iesit afara nici la volei nici la canotaj inseamna ca erai constpata rau de tot ! Nuu ??? O fapta , cred eu, la fel de grava ca si sportiva care cumpara o pereche de cercei din aur sau facea economie de 10 dolari, pe care le trecea la vama ascunse in sutien! In spiritul dreptatii absolute "organul" trebuia informat de "maseoza" pentru a lua masuri ! ! De la: gabigabi2, la data 2018-01-29 17:32:48 SIKTIR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2018, ora 14:28
beyy, ce-i cu tine de ti s-a stins detot uzul ratiunii ? care-i fraza Incriminatoare , beyy, ca ma ia cu fiori reci de cum poate mintea omeneasca s-o ia la vale ?
da,am povestit pe forum, nu numai lui Vali care apoi a facut niste comentarii in particular - cum un vechi prieten - masor la lotul national de canotaj - s-a accidentat si trebuia urgent sa faca operatie si, in acelasi timp , sa-si caute un inlocuitor, intrucit se pleca in cantonament la Piatra Arsa ! ....ma stia cu miini de aur si m-a rugat sa-l salvez, inlocuindu-l ptr. 2-3 luni si asta am facut ! si ptr. ca am dovedit ca Pot , iar IPROMET.ul a fost de acord cu scoaterea din productie.... ar fi fost si culmea sa nu fie de acord cind solicitarea venea de la FRC si apoi de Volei ! si dupa ce el si-a terminat recuperarea si s-a-ntors la lot, am fost chemata la lotul de volei, bineinteles daca vreau ! si am vrut ! care-i problema ta sau a voastra ? ca ce ? ca secu' statea cu ochii pe sportive ? DA , SIGUR ca da ....era prezenta in toate momentele, chiar daca mai inchidea cite un ochi la diverse....ca de ex.la Fuga medicului lotului, dr. Flora, pierduta prin Germania ! de ce-am pomenit asta? ca sa-ti spun ca poanta cu lantisorul, cruciulita sau mai stiu eu ce balmajiti voi ca se turna la secu', e un mare fisssss si daca va-nchipuiti ca tovarasii nu aveau si ei pofta d'un mic cheag de imburghezire- acolo , inseamna ca sunteti ultimii fraieri din lumea asta ! cu cine credeti voi, cognitivii lu' peste prajit , ca s-au facut privatizarile imediat de dupa ' 90 ? cu amarastenii cu salarii fixe ? HAAAA !
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2018, ora 15:42
citez:
,,Ra_Mar 616 mesaje Membru din: 21/03/2012 Oras: Iasi Postat pe: 26 Martie 2016, ora 19:48 CITEAZA RASPUNDE Am o bucurie : Eu postez numai pe acest topic! Baba ex - securista a jurat ( cel putin de 3 ori) ca nu va posta pana la moarte pe un topic pe care postez eu ! Acuma posteaza . Concluzie : este in cele 40 de zile in care nici raiul nu o vrea dar nici dracii nu vor un turnator in iad ! Poate se hotarasc si am sa scap de prea-cinstitele ei postari. Pana atunci ma abtin sa nu o bag in .... seama !" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2018, ora 14:04
niste adevarati barbati de onoare si tu si shogoru Rabdu ! ofticosi si delatori ....pffff....de toata scirba ! si da, ca sa te linistesc : am fost masor la lotul de canotaj si apoi la cel de volei; si, da, am facut si un rol secundar in filmul lui M. Daneliuc, in care m-ai si vazut, spunindu-mi ca sunt hidoasa ....si figuratie in alte citeva filme ;am facut Pina la gr. 4 cursuri de radiestezie si poate gasesti pe undeva - ca tot va place si tie si lui @655 aka @4421 sa cotrobaiti - postarea in care povestesc aventurile acelei experiente , care a FOST cu adevarat o experienta revelatorie ! si da, S-A Materializat in fata mea un buchet de flori proaspete- proaspete, pe zapada acelui ianuarie geros, de-am ramas tzutz si eu si colega cu care veneam spre casa , vorbind Tocmai despre Minunea Revelarii lui Dumnezeu in viata noastra si florile au fost- evident- cadoul primit de la EL ! te Oftici ca Viata mea e o bucurie si a ta e execrabila ? asta e, Hakoane si-mi pare rau ptr. tine , dar asta nu-i un motiv sa ma urmaresti cu ura ta , dar tine minte : karma e un "destin " activ, in derulare si asa cum ti-o gindesti asa ti-o traiesti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2018, ora 15:12
Frumusetea, ca si Uratenia , sta in ochii celui care priveste, dupa cum i-e felul gindirii si simtirii sale !
asa ca ceea ce spui / vezi tu ca e hidos, de la tine - din fiinta ta- provine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Februarie 2018, ora 15:56
himmmmm....mi se pare foarte interesant faptul ca televiziunile au "uitat " - toate - sa spuna o fraza a dl. Juncker, spusa-n cadrul conferintei de presa tinuta impreuna cu dl. presedinte Johannis , in care RECUNOASTE ca a fost DEZINFORMAT in legatura cu legile justitiei ce sunt acum in colimatorul Europei ....nu ne-a spus cine anume l-a dezinformat si nici daca exista vreo metoda de a-i pedepsi pe MINCINOSI, dar sa bage la cap ca orice padure isi are cozile ei de topor si sa se informeze din cel putin 3 surse ptr. a preintimpina dezinformarea !
|
Postat pe: 3 Februarie 2018, ora 13:11
tztztz.... nu esti deloc cuminte si cind tocmai prinsesesi ceva cheag - adica ajunsesesi la vreo 200 -300 si ceva de postari, te-ai porcait la scris si Admini ti-a taiat nasul ! tztztzzz... io ti-am zis sa-ti controlezi Umorile si vocabularu' de derbedeu, dar vad ca insisti cu aceeasi conduita !biiiine !
|
Postat pe: 3 Februarie 2018, ora 13:29
De la: gabigabi2, la data 2018-01-31 15:12:25Frumusetea, ca si Uratenia , sta in ochii celui care priveste, dupa cum i-e felul gindirii si simtirii sale ! si, apropos de hidos : m-ai trimis la pozele @ Galinei ca sa ma vad cit de asa si pe dincolo sunt si cu ce comentarii urite m-am ales .... bey, Hakoane, esti dus rau cu capu', frate , dar ptr. ca mi-ai adus aminte de ele, iti multumesc sunt chiar dichisita cu bluza aia de matase si parul meu cel argintiu, frumos pieptanat .... iar comentariile alea rautacioasele NU Exista, neicushorule ! unde le-ai vazut tu scrise , pe pereti ?
|
Fosta membra 9am.ro 230 mesaje Membru din: 2/02/2018 |
Postat pe: 3 Februarie 2018, ora 14:16
comentariile conotative ale @danielei si raspunsurile@galinei sunt mult prea subtile pentru a fi intelese de o stulta nesimtita analfabeta functional de calibrul tau, cat despre intuitie, logica si perspicacitate, iti lipsesc cu desavarsire, hodoroago nesimtita miasmata! mai citeste o data, prostovanco ingalata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2018, ora 15:40
De la: _HAAK__, la data 2018-02-03 14:16:01 citeste -le tu, OBSEDATULE, ca nu-i decit un singur comentariu : 1 al Galinei 1 al Danielei 1 al lui Ingrid ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2018, ora 14:58
Nu e nimic acuzator de vazut in pozele alea si nici de inteles din " comentariile " pe ele, Decit ca ai Vedenii -n Ura ta si Vezi si ce nu exista, in schimb, Refuzi Realitatea NEBUNIEI si OBSESIEI tale ! e Trist ptr. un om care se Lauda cu Cognitia sa....cu Superioritatea sa fata de toti prostii care-l inconjoara , sa NU isi dea seama ca se-ntimpla ceva Dramatic cu Mintea sa ! Pacat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2018, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2018-02-04 14:58:20 citez: ,, g_alin_a a scris pe 13 Iulie 2013, 00:28 Gabi, Gabi! Ti-am fumat tigarile! daniela_ a scris pe 12 Iulie 2013, 21:07 poate sa tina si gura inchisa???? tz tz tz..... mal...poza trucata!!! g_alin_a a scris pe 13 Iulie 2013, 00:29 Inca nu ne cunoastem indeajuns! daniela_ a scris pe 12 Iulie 2013, 21:09 ...dar se pare ca le cam stiai:) daniela_ a scris pe 12 Iulie 2013, 21:11 Greu, nene, greu.... n-ai inteles nimic!....n-ai fost atenta!...mai asculta o data.... :))))" De la: _HAAK__, la data 2018-02-03 14:16:01 subtila persiflare a unei pramatii stulta miasmata. zeflemita evident si stulta fudula nu poate observa si intelege conotatiile dialogului, ha!ha!ha! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2018, ora 17:03
De la: _HAAK__, la data 2018-02-04 15:14:06De la: gabigabi2, la data 2018-02-04 14:58:20 prostie colosala, fudulie fabuloasa, nesimtire absoluta si miasme inimaginabile, acestea iti sunt emanatiile starvului si tigvei vacuumate IN REALITATE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2018, ora 16:08
,,nu, nu e acuzator".
![]() e persiflare, adica, mistokareala fina. ![]() stulta nesimtita n-o intuIeste, n-o pricipitoreste si-o tine tot intr-o mermeleala fudula autoiluzionandu-se. insa, REALITATEA ESTE CU TOTUL ALTA si ii CONTRAZICE CU O EVIDENTA DEZARMANTA ABERANTELE-I AUTOILUZIONARI.
|
Postat pe: 6 Februarie 2018, ora 13:32
hai, du-te si te plimba cu aiurelile tale de om dus cu capul, care are halucinatii si care insista sa convinga de ceva ce nu exista ! da' pe Cine vrei tu sa convingi de "zbirciturile, comedoanele si latele mele nespalate ", cind Ingrid , Galina , Daniela, Corina, Florin, Alehin sau Cronos, Stiu exact ca NU e ASA cum balmajesti tu , caci ne-am vazut ochi in ochi ? si, hai sa-ti spun un ... ceva, ca secret nu este ....stie toata lumea asta , numai tu nu : persoanele mai dodolete, asa ca mine, cu obrajii mai bucalati, NU au zbircituri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2018, ora 13:38
da' ma deturnasi de la ce voiam sa spun azi !moiiii, da' bine mai arata onor presedintele nostru si-i prieste aerul de Tenerife .....sunt pe cale sa ma -namorezez de domnia sa, care-i un adevarat dandy ....eleganta si prestanta, dom' le !
|
Postat pe: 7 Februarie 2018, ora 14:28
asa , SI ? care-i poanta, la urma- urmei ? voiai sa ma ceri de nevasta si te-ai razgindit, vazindu-ma prin diversele poze ?
ca imi si aduc aminte cit de ofticat ai fost ca m-am " fotat" Z.I. Popescu si cu cu Ingrid P.S dar daca tot imi spui ca eu Refuz Realitatea, NU ai vrea ca TU sa iei nota de ea si sa te duci intr-o vizita la nenea ala cu halat alb si o canapea confortabila , sa te-ntinzi cumintel pe ea si sa-i spui, ca la taica parintele, ce probleme ai ? immmm, ce zici , esti de acord ? ca asa fac ateii , se duc la psihiatru , nu ca ai de se duc la biserica !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

MINT ?
probabil ca si cei goniti de mizeriile scuipate pe acest forum minteau cind te-ntrebau DE CE URASTI ATIT DE MULT ROMANIA ? ti-i mai amintesti ? @ Atotputernicul ? @ Vanea ? @ Vali Vasile ? @Sandu ? @ Black ? @ Ingrid ? @ Symy ? @ Florin sau @ Mihail ? iti mai aduci aminte cum le vorbeai ?
INTELEGI ce-ti spun , logicutza ?
sunt chiar dichisita cu bluza aia de matase si parul meu cel argintiu, frumos pieptanat ....
iar comentariile alea rautacioasele NU Exista, neicushorule !
....stie toata lumea asta , numai tu nu : persoanele mai dodolete, asa ca mine, cu obrajii mai bucalati, NU au zbircituri !
da' ma deturnasi de la ce voiam sa spun azi !
.....sunt pe cale sa ma -namorezez de domnia sa, care-i un adevarat dandy ....eleganta si prestanta, dom' le !