back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2017, ora 15:29

erata : fragmente ce apar !....scuze !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2017, ora 14:46

@ Hakoane - nu ti-a aparut postarea, dar ii vad inceputul in "bulina" asa ca eu te si-ti doresc numai bine !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 13:35

De la: gabigabi2, la data 2017-07-04 15:08:09@Hakoane,

te pretinzi a fi un cognitiv - chiar erudit , zici tu ....mai crezi despre tine ca esti si Inteligent , dar Nu stiu cum de NU-TI DAI SEAMA ca de acolo de jos de unde te-ai situat singur , scuipatul / insulta trimis spre mine , Nu ma ajunge !? chiar nu-ti dai seama de asta, esti atit de INCAPABIL sa-ti dai seama in ce situatie te-ai pus ?

aaaaa, zici ca Nu Stie Nimeni cine esti si deci, nu conteaza ?
ba conteaza, Hakoane....conteaza, caci e suficient sa stii tu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 13:47

De la: H44K, la data 2017-07-03 15:48:38A3- ciordaul turnator in puscarie, directorul A 3 de asemenea, judecat si condamnat cu exacutae, este in puscarie entru santaj.
RTv-Ghita, urmarit international arestat in serbia
DiGi24-Zoltan Teszari dosare grele in ancheta la DNA
Basescu, ancheta DNA si aproape toata familia, inclusiv Udrea in puscarie, trimisi in judecata sau cu dosare grele in ancheta DNA
Dragnea, condanat definitiv si inculpat intr-un mou dosar trimis in instanta.
Tariceanu, Inculpat si trimis in judecata.
etc....

astia iti sunt idolii pe care i-ai votat si se manifesta anti-DNA!?

Bravo D.N.A.
Felicitari Kovesi !

Fuck off, babeto lumpenlatrnista imbecilizata.

am uitat si-mi pare rau ca nu ti-am dat replica la postarea asta , dar uite ca ti-o dau acum :
viteaza, corecta , impartiala dna Kovesi PETRECEA-n Vie la S. Ghita ; se-ntilnea cu el si alti citiva pe la diverse sindrofii in locatii "selecte" d'ale SRI.ului ....sau tu nu stii d'astea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 13:52

si, sa nu uit sa-ti aduc aminte :
"imaculata si apolitica doamna" a Stat sub pulpana "popii" care a blagoscovit-o 10 ANI , servindu-l cu brio , FACIND POLITIE POLITICA la comanda lui ! sau tu d'astea nu stii ca ziarele aservite lui nu v-au informat ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2017, ora 13:45

ia te uita cum imi dispar postarile si nu stiu pe cine mai deranjeaza ce scriu, devreme ce cam fluiera vintul pe aici ?!
dar , reiau caci e important ce-am spus si, a disparut !

ii Sfatuiesc pe T. F si Liberi sa-si strige lozincile anticoruptie si in mod special pe aia cu " DNA sa vina sa va ia " pe la magazinele de fite , fie ca vind masini de lux, pantofi sau posetute de jde mii de euro si, mai pe seara sa faca un tur al barurilor si discotecilor de fitosi unde o sticla de sampanie nu se poate bea decit daca-i poleita cu aur !....ei, da, acolo si DNA . ul , dar si ANAF ar avea ce face !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 23 August 2017, ora 17:03

23 august 2017
www.presidency.ro/

În legătură cu propunerile de modificare a legilor 303/2004, 304/2004, 317/2004, anunțate astăzi de către ministrul Justiției, Departamentul Comunicare Publică este abilitat să transmită poziția Președintelui României, domnul Klaus Iohannis:

Propunerile prezentate astăzi de ministrul Justiției se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție.
România se află într-un moment care îi este favorabil în planul relațiilor internaționale, cu precădere în comunitatea europeană. Ar fi în defavoarea țării noastre ca, după toate eforturile depuse până acum, să ne întoarcem la vechile practici de a pune presiune asupra justiției. Acest lucru ar fi în totală contradicție cu angajamentele pe care și le-a luat România prin aderarea la Uniunea Europeană și nu ar face decât să mențină pe termen nelimitat Mecanismul de Cooperare și Verificare.

O parte din măsurile anunțate încearcă inducerea unei false probleme și acreditarea ideii că Președintele României ar fi factorul politic care trebuie eliminat din procedura de numire în funcții de conducere din cadrul sistemului judiciar. În realitate, rapoartele MCV, recomandările atât ale Comisiei de la Veneția, cât și ale Consiliului consultativ al judecătorilor europeni îl indică pe ministrul Justiției drept elementul prin care se realizează influența politicului în aceste proceduri.
În ultimul deceniu, preocuparea decidenților politici a fost aceea de a asigura independența justiției prin reducerea până la eliminare a rolului ministrului Justiției în cadrul procedurilor de numire în funcții de conducere din cadrul sistemului judiciar, în paralel cu sporirea treptată a rolului CSM. Propunerile de astăzi urmăresc întărirea rolului ministrului Justiției și diminuarea rolului CSM în privința gestionării carierei magistraților, de fapt, slăbirea justiției.

Președintele României este implicat și în desemnarea procurorilor șefi în virtutea faptului că veghează la respectarea Constituției și exercită funcția de mediere, având rolul unui arbitru între puterile statului. În schimb, ministrul Justiției este numit politic, prin votul unei majorități parlamentare, cu scopul punerii în aplicare a unui program de guvernare asumat politic.
Articolul 132 din Constituție prevede că procurorii își desfășoară activitatea sub autoritatea, și nu în subordinea ministrului Justiției. Autoritatea însă nu se confundă cu subordonarea, iar un jurist onest, indiferent de interesele unor oameni politici vremelnici, nu ar trebui să inducă diferențe artificiale între statutul judecătorilor și cel al procurorilor.

Preluarea instrumentelor de control asupra activității magistraților de către factorul politic, amenințarea judecătorilor cu răspunderea patrimonială în caz de erori judiciare și subordonarea procurorilor față de ministrul Justiției, precum și ingerința procurorilor ierarhic superiori în dosarele procurorilor de caz, inclusiv prin invocarea netemeiniciei, vor avea ca rezultat timorarea magistraților și reducerea independenței lor. La acestea se adaugă și propunerea de înființare a unei structuri specializate exclusiv pentru urmărirea penală a magistraților cu consecințe asupra competențelor celorlalte parchete specializate, în particular a DNA. În absența unor garanții legislative și instituționale cu privire la independența acestei noi structuri, riscul afectării luptei împotriva corupției este evident.

Propunerile ministrului Justiției necesită respectarea exigențelor transparenței decizionale și supunerea acestora unor autentice dezbateri publice. Totodată, având în vedere că aceste modificări afectează organizarea judiciară și cariera magistraților, punctul de vedere al magistraților este obligatoriu.

Dacă acest amalgam de măsuri va fi asumat de Guvern și aprobat de Parlament, eforturile României de mai bine de 10 ani vor fi anulate și justiția se va întoarce în timp, într-o epocă în care era subordonată politicului.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2017, ora 14:33

iete cum se Suci socoteala , dupa cum e tichia interesului !
nu se Striga/ vorbea/ comenta cum ca NU E BINE ca procurorii sa fie numiti de catre presedinte, intrucit Justitia este Politizata in acest caz , el fiind un Om Politic ?
nu zicea si dl. Ludovic Orban acelasi lucru acum vreo 4 ani ? ieri a dat-o viceversa , tinindu-i bizul dl;. presedinte si TFL.istii pe post de trompeti au iesit repede in strada ca sa-i vada lumea ce Aliniati sunt !

sunteti PENIBILI, neicusorilor.....absolut penibili !

P.S
si nici cu propunerea ca cei care dau verdicte aiurea si sunt reclamati la CEDO , de ex., sa Plateasca din buzunarul Lor daunele si nu din dintr-al meu, al nostru ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2017, ora 15:07

iiii, vrei- nu vrei, bea Grigore agheazma si tu, Romanio, ai - n-ai nevoie , mai ia niste avioane, elicoptere si ce'o mai fi de vinzare si de pe la UE , nu numa' de la "concurenta" , ce naiba ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2017, ora 14:52

da' de ce stii tu c-ar fi venit don pres. Macron in Ro , ia zi, cognitivu' lu' peste prajit ?
sa ne invite in schengen ?

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 14:24

Reactia presedintelui raportata la valul de puscariasi gratiati mascat de guvernul neocomunist incompetent si crupt psd-alde, intarzie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 15:20

cica la o scoala de parasutism era s'un transilvanean... nu stiu daca era chiar din Sibiu, dar de p'acolo de pe undeva....siiii, dupa ce li se explica elevilor ca tre' sa numere pin' la 10 si sa traga de snurulet ca sa li sa deschida parasuta, trec si la proba cu saritul din avion ....noooo si toata lumea ajunge cu bine jos, numa' ardeleanu' nost' ajunge cam motolit , caci nu i s-a deschis parasuta !
ce-i, ce-i, ce s-a-ntimplat ?
toti alearga spre el si-l aud murmurind :
noooo si duuuuupe patruuuuu viiiine sinsi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 15:51

n-am gasit, moi, o alta explicatie mai potrivita la REMARCA Ta cum ca reactia dl. presedinte, Intirzie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 15:54

si, ptr. informarea ta, ala era unul dintre bancurile despre zburatori , care circula printre deltaplanistii de la INMT , acum vreo 35 ani !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2017, ora 14:04

care Minciuni,
atotstiutorule care NU stii nimic si pleznesti de oftica din aceasta cauza ?!

adica acel banc e o minciuna ?
adica nu-i vechi , de prin anii 80 ?
si adica stii tu ca NU a existat la INMT o echipa de deltaplanisti , eu mintind si pe tema asta ?
ha ! esti o mare hahalera , fratioare!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2017, ora 16:23

chiar nu vrei sa te potolesti ?

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2017, ora 18:00

De la: gabigabi2, la data 2017-10-24 14:04:10
pleznesti de oftica
esti o mare hahalera , fratioare!

De la: gabigabi2, la data 2017-08-31 14:52:12da' de ce stii tu c-ar fi venit don pres. Macron in Ro , ia zi, cognitivu' lu' peste prajit ?

De la: gabigabi2, la data 2017-10-23 14:07:33

eiii....asta-i chiar culmea Inaptului
da' cine te crezi, caraghiosule, care te-ai nascut insultat ?!
haide, mars de aici nu esti decit un IMPOSTOR !

De la: gabigabi2, la data 2017-05-18 14:31:17
du-te si mai ia o dusca de basamac !

dupa cum lesne se poate observa, NU, nu te potosesti!...iar eu, o sa-ti pictez ratul cu bulionul exprimativ pe care il merita una de teapa ta, scrofosenie ingalata nesimtita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2017, ora 18:10

dorind sa-i intretin si dlui presedite la cald, topicul, am vrut sa-ntreb : ce mai face ? da' mi-am dat seama ca nu mai intereseaza pe nimeni asta si atunci, va doresc o seara buna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2017, ora 15:57

deci, am avut dreptate : NU mai intereseaza pe nimeni persoana lui telecomandata si adevarul e ca , tocmai din aceasta cauza , neavind personalitate, e neinteresant ! si cind ma gindesc ce-l mai plimba Crin Antonescu pe scena politica , promovindu-l ca pe o tinara speranta si l-am si crezut - garantind ptr. el- mi se face rau de la atita minciuna si manipulare inghitita -n toti anii astia !

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2017, ora 16:12

lartrinista de la 3, are ,,dreptati", are interese fonfliste, are obsesii imbecile si preconceptii lumpenkgbiste, are jegul pe ea si tigva seaca, are o nesimtire inforatoare si balteste intr-o prostie absoluta.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2017, ora 17:17

da' nu te mai jelui atita, ca NU te depasesc , tu fiind cel mai cel

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2017, ora 15:17

asta a fost cu reactie intirziata ! n-ai avut cocosul tras ?

HansCastorp

4 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 15:19

Mai trăiește viermele ăsta de Iohannis? La cât de activ e, ai zice c-a murit.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 15:34

esti cam dur cu dumnealui, sa stii ! e foarte ocupat, caci numara citi pasi intra-n dormitorul ala de 300 m2 si asta-i ocupa tot timpul !

HansCastorp

4 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 15:48

Vai de steaua lui. Preș-edinte mai iobag ca ăsta nu cred c-a văzut Europa. Trăim în țara numită România, condusă de un anti român convins.

1. Case însușite prin uz de fals.
2. Încalcare de Constituție, instigând activ la debinare și haos
3. Duce o politică anti românească, în 2016 la marșul unionist, el și Cioloș au asmuțit jandarmii asupra câtorva copii care manifestau pașnic

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 16:01

Steaua lui sus rasare, caci are sustinere ...
dar .as zice ca , mai curind, e vai de Steaua noastra, ca noi oricum o dam, tot prost ne iese ....e clar ca ne-am nascut intro zodie nefasta !

HansCastorp

4 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 16:23

. Partea proastă e că Iohannis se comportă ca un sclav în raporturile lui cu UE și SUA. S-a dus în SUA sî cumpere de 4 miliarde rachete Patriot. De ăia 4 miliarde trebuia să aducă invvestitori și să construiască autostrăzi. Țara nu se dezvoltă cu rachete.

Dar, na, așa e când la conducerea țării ajunge un fripturist dirijat de la spate de securiști..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 18:46

offf, Doamne, de parca Basescu a fost mai altfel in relatiile cu altii !
in tara era zmeul- zmeilor; fiorosul fiorosilor , dar parca-l si vad cum, ignorat si dat de'oparte , impins cu mina de catre Berlusconi , se plimba pe pajistea aia ca un chelner printre musafiri....jenant si umilitor !

HansCastorp

4 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2018, ora 20:13

Nici nu vreau să-mi amintesc de Băse. El și Boc au fost niște catastrofe sinistre.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2018, ora 14:25

din catastrofa-n catastrofa vom avea un final apoteotic , nu-i asa ?!

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: