back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 14:14

si tot ca atunci, la scoala , in care micii derbedei faceau legea-n curtea scolii , azi au crescut , navalind in virtual si pe Toate forumurile, in toata Lumea , se lateste molima badaraniei si a violentei , ascunsa in Lasitatea ei , in spatele unui avatar !
....si unul dintre fostii mici derbedei, este Hakonul nost' , astazi ajuns spaima userilor, un fel de gangster al site.urilor de socializare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 14:21

@niciobrinza, vrei sa Colaboram sau sa Cooperam ? sau bagam un cuvint de legatura intre cele 2 cuvinte pe care coana Luluta - Codruta le vede Atit de separat semantic , incit ele inseamna , fiecare, altceva ? ....e ca si cum ar spune ca Nu s-a pus cu totul in bratele SRI / Coldea ci, doar si-a pus capul in poala lui !

P.S
daca ghicesti care ar fi acel cuvint de legatura, iti spun la ce scoala am invatat !

Raporteaza abuz de limbaj
NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 15:31

Gabita mea,

Eu propun cuvantul "si".
Dar tu spune-mi la ce scoala/liceu ai invatat.
Hai spune-mi, nu ma mai fierbe!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 15:50

de ce vrei tu, moi @ niciobrinza, sa fi prieten cu mine ? tu nu vezi ce-mi patesc ei din aceasta cauza ?
chiar vrei sa ajungi tinta magariilor debitate de " inteligentul, super- cognitivul " @ Hakonetti ?
eu cred ca nu, asa ca, las-o asa !

P.S
cuvintul de legatura intre Colaborare - Cooperare este COOORDONARE , caci s-a aflat acum ca SRI facea dosarul " suspectului " de serviciu si procurorii il semnau, dupa ce mai adaugau- ptr. culoare o fraza, doua !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2018, ora 17:18

De la: gabigabi2, la data 2018-04-03 15:50:27 de ce vrei tu, moi @ niciobrinza, sa fi prieten cu mine ? tu nu vezi ce-mi patesc ei din aceasta cauza ?
chiar vrei sa ajungi tinta magariilor debitate de " inteligentul, super- cognitivul " @ Hakonetti ?
eu cred ca nu, asa ca, las-o asa !

P.S
cuvintul de legatura intre Colaborare - Cooperare este COOORDONARE , caci s-a aflat acum ca SRI facea dosarul " suspectului " de serviciu si procurorii il semnau, dupa ce mai adaugau- ptr. culoare o fraza, doua !

Gabita mea,
Am ghicit cuvantul: "COORDONARE".
Acuma imi spui scoala?

P.S. Cu _HAAK_ ma inteleg eu ...
Poate va impac
Qui s'aime se taquine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 15:04

moiiii, nu minti macar acum, moi, ca-ti creste nasul !
n-ai ghicit nici-un cuvint ....tu l-ai pus pe " SI " , ceea ce este, intr-adevar un cuvint de legatura intre colaborare si cooperare, dar nu era COORDONARE , caci eu asta voiam sa subliniez , de fapt : colaborarea si cooperarea sub directa SUBORDONARE si coordonare a SRI.ului asupra Justitiei care-i Curat Independenta, mai mon cher !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 15:07

da' care-i poanta cu scoala mea ? ce relevanta are unde am invatat ?
da' parca atunci cind mi-ai spus ca ai invatat pe undeva, pe linga parcul IOR , ti-am spus si eu despre scolile mele !...ai uitat ?

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 15:27

care sa fie? te macina, te malaxeaza!
te perpeleste la foc mic, te fierbe in propriu-ti bulion, ti-o trage, atat pe fata, cat si prin dos. atat sus cat si jos, dar tu esti intr-atat de stulta incat balesti pe tine si deversezi numai elucubratii palilalice.

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 15:50

ti-am predictionat cosmaruri cu LCK insa observ :
nu-ti sunt suficiente cosmarurile nocturne, ai trecut si la cosmarurile diurne cu LCK.ca doar:
stulta esti, nesimtita esti, masochista esti si cu proximum eveniment despre LCK te vei zombifica, pramatie ordinara obsedata.
hai, acum poti sa-i pupi in kr pe condamnatul si inculpatul tai preferati care iti vor trimite corupti , hoti, violatori, criminali, pedofili,sau suti sa-i cazezi in propria resedinta.deoarece nu suporta regimul penitenciar.

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2018, ora 21:37

Vedeti ca puteti avea un dialog?
Daca micsorati incet, incet tonul, puteti sa ajungeti la un nivel de intelegere reciproca.
Incercati doar sa gasiti un subiect in care nu mai fiti antagonisti.
Gabita mea, incearca sa iesi de sub influenta A3.
_HAAK_: fii mai ingaduitor - nu uita ca suntem in saptamana mare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 13:04

am o intrebare ptr. voi , totusi :
Cum, dupa Ce anume va "dati seama " ca eu ma uit la A3, devreme ce voi NU va uitati la ea si deci : NU stiti despre ce se vorbeste acolo ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 13:54

Gabita mea,

Desi eu sunt ateu, am citit biblia din scoarta in scoarta, tocmai pentu a-mi da seama de ce atatia oameni sunt incredintati ca este pe deplin adevarata aceasta culegere de basme, mituri si povesti moralizatoare evreesti.
Tot asa, imi stapanesc senzatia de voma si mai mai uit din cand in cand la A3 si RTV, pentru a afla ce le mai trazneste prin cap si ce mai debiteaza ei prin organul excretor pe care ei le numesc "gura".
Audiatur et altera pars!
In rest incerc sa fiu obiectiv si sa analizez la rece gruparile potrivnice din politica.

P.S. Abia am venit pe acest forum, asa ca nu eu ti-am spus de parcul IOR si nu mie mi-ai spus de scolile tale.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 15:03

De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-05 13:54:49Gabita mea,

Desi eu sunt ateu, am citit biblia din scoarta in scoarta, tocmai pentu a-mi da seama de ce atatia oameni sunt incredintati ca este pe deplin adevarata aceasta culegere de basme, mituri si povesti moralizatoare evreesti.
Tot asa, imi stapanesc senzatia de voma si mai mai uit din cand in cand la A3 si RTV, pentru a afla ce le mai trazneste prin cap si ce mai debiteaza ei prin organul excretor pe care ei le numesc "gura".
Audiatur et altera pars!
In rest incerc sa fiu obiectiv si sa analizez la rece gruparile potrivnice din politica.

P.S. Abia am venit pe acest forum, asa ca nu eu ti-am spus de parcul IOR si nu mie mi-ai spus de scolile tale.

aha... sa te cred ce spui ?
moi @ niciobrinza : sunt un om care nu minte si nu inseala si ca atare , CRED ca si alti oameni sunt la fel ca mine si-n aceasta idee, imi vine sa te cred !
dar, de ce te-as crede , totusi, devreme ce tu-mi spui ca esti nou- nout pe acest forum, dar am devenit , din prima, " Gabita mea " , ceea ce sugereaza o indelungata corespondenta pe 9 AM !

cit despre ateismul tau, n-am nicio parere, deoarece fiecare crede in ceva - indiferent ce - carevasazica, CREDE IN CEVA . ceea ce-i foarte bine caci asta-i da o temeinicie ....c'o fi intrun Dumnezeu , intro Forta Divina , o Inteligenta Universala sau in Stiinta ,oricum ar fi, e de bine dupa parerea mea !

Politica? A3 , Romania Tv , B1sau DIGI 24 ...toate isi indeplinesc rostul ptr. care au fost creeate : sa informeze putin....sa dezinformeze oleaca....sa mai si distreze citeodata, prezentindu-i pe oamenii politici in diverse ipostaze !
dar, spre deosebire de tine, eu n-am greata decit fata deBase si talibanii lui care, il pupau pe toate partile si acum fac Dezvaluiri despre ce a facut cel asemuit cu Zeus sau chiar Al. I. Cuza ! atunci nu-ti ti se facea scirba de acel pupincurism de tip ceausist ?
mie mi se facea si mi se mai face inca, atunci cind il aud pe Jupin cum se Dezice de Tot ce-a facut, spalindu-se pe miini si luindu-l pe NU Stiu in brate !
boala grea lasitatea asta , ca tot il facea pe MJSR Mihai, Las !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 15:16

dar, fa-mi un serviciu si spune-mi si mie concluziile tale trase in urma analizarii la rece a gruparilor potrivnice din politica si mai spune-mi ce Marca poarta informatiile dupa care te ghidezi ....Realitatea Tv , cumva ? !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2018, ora 17:14

Gabita mea,
Spune-mi mai intai de scolile tale

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 15:31

vrei neaparat , desi dupa felul exprimarii si cuvintele folosite, ar trebui sa-ti dai seama ca nu m-am oprit la 4 clase si am avut si lecturi suplimentare si vocabularul de cuvinte cu mine ? ....basca faptul ca inca mai place sa joc scrabble ?!

iti mai dau o ghicitoare sa-ti vad cunostintelede bucurestean :
am invatat intr-o sinagoga
si
intr-un seminar calugaresc !
ghici ghicitoarea mea !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:29

Gabita mea,

Sa inteleg ca te-ai nascut evreica, ai studiat religia iudaica la sinagoga si apoi te-ai lepadat de aceasta religie, te-ai botezat si te-ai calugarit - ti-ai inchinat viata lui Hristos?
Esti mireasa lui Hristos ?

In Bucuresti sunt sase sinagogi si trei temple Coral.
Pe langa cartierul evreiesc ar fi liceul Mihai Ionescu si liceul Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu.
Te pomenesti ca ai invatat la liceul Pedagogic Ortodox!

Nu exista "seminar calugaresc" - poate la manastirea Neamt.
In schimb, in Bucuresti exista seminare teologice (ortodox, penticostal). Ai urmat unul din ele?

Pe langa seminarul teologic ortodox se afla liceul Ion Creanga si sectia 14 Politie, dar nicio sinagoga prin preajma.

Indicatiile tale sunt prea vagi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2018, ora 17:35

exact :
liceul Ion Creanga care a functionat chiar in cladirile seminarului ....scuze, am gresit eu cu acel " calugaresc " !
si pe str. Antim era o singoga in care functiona la vremea copilariei mele, scoala 122 !
sunt crestin - ortodox !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2018, ora 14:58

CRISTOS a INVIAT ! si aceasta-i piatra de temelie a Crestinitatii noastre

si , apropo de asta :
de dimineata am, fost la sora mea , la cimitir si la poarta era, bineinteles, ciopor de tigani de toate virstele , sexele si puradei , puzderie, veniti la cersit cu sacosele dupa ei !

noi ne-am vazut de treaba noastra si am curatat un pic pe mormint, am mai si plantat niste bulbi , am udat....ma rog, am ferchezuit un pic locul si cind am plecat, am ramas masca :
paranghelie mare, frate caci pe linga gardul cimitirului erau puse citeva gratare, care perpeleau ceva pe ele , ca aerul mirosea deja imbietor .... niste sticle cu ce'or fi fost ele si un radio- casetofon pus pe unul din mormintele de linga gard, ce se aoleoooo si vai de mine, intro manea ce se jeluiaaaaa de se rupea inima omului
dar e ce-am spus apropo ?
ptr. ca , acest obicei de a petrece la cimitir in zi de Paste, vorbeste exact despre ideea ca Moartea nu-i decit un Somn prelungit si ca tiganii vin sa petreaca impreuna cu rudele lor cele adormite , sarbatoarea cea mare a Invierii !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2018, ora 11:56

De la: gabigabi2, la data 2018-04-08 14:58:59
CRISTOS a INVIAT !!

Cine te-a mintit, slinosii preapoleitului, decrepitii conspirationisti sau sarlatanii infecti ai paranormalului?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2018, ora 14:26

si NU sunt Sterse postarile ? sau nu mai sti ce-ai postat ieri-alaltaieri ?
dar, DA, ai dreptate : Nici NU ai de ce le tine minte, caci sunt toate REPETITIVE si lipsite de cel mai elementar bun - simt si simt al masurii, aratindu-te ASA CUM ESTI : o spoiala de om ....un ratat plin de ura si venin !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2018, ora 14:31

De la: gabigabi2, la data 2018-04-06 17:35:10exact :
liceul Ion Creanga care a functionat chiar in cladirile seminarului ....scuze, am gresit eu cu acel " calugaresc " !
si pe str. Antim era o singoga in care functiona la vremea copilariei mele, scoala 122 !
sunt crestin - ortodox !

alooo, @ niciolae- balaie,unde esti ? ti-am vazut pozele puse pe pagina forumului si m-au distrat vreo citeva dintre ele ! sa mai pui !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2018, ora 19:34

de la @niciobranza ai ajuns la @nicolaie-balaie, pramatie ordinara?
las-o mai moale cu liceul ion creanga, e de povestea pulei in ceea ce te priveste, nu figurezi pe listele bacalaureatilor. lumpen sovromisto latrinista.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2018, ora 14:36

Doaaamne, esti atit de IDIOT , ca nici nu ti-a trecut prin cap ca s-ar prea putea sa ne fi mutat din Apolodor in alta parte si , deci sa NU fi terminat liceul la Creanga ?
am si scris pe undeva, la inceputurile mele pe yuppy, cred, unde ne-am mutat si la ce liceu am invatat pina in 1965 , absolvindu-l !

P.S
da' sa stii ca-mi confirmi apucaturile tale de securist- informator , caci in paranoia ta ti-a dat prin gind sa ma verifici ! esti zuzu rau - da' rau detot !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2018, ora 14:44

si iar ai dovedit ca-ti lipseste TOTAL simtul umorului...nici ironiile nu le sesizezi si nici sarcasmul, ca-n cazul lui @ DM !
@ nea nicolaie ce-si zice @ niciolaeAen, e chiar simpatic in felul lui si devreme ce zice ca nu-i nici o laie - adica laie = balaie = oaie , inseamna ca neavind niciolaie e fara niciobrinza !
da'i greu ptr. supercognitivii de tip securist , ca tine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2018, ora 15:37

da, ma nebunule, ai verificat, dar n-ai stiut esentialul, Tortionarule : in 1962 , dupa ce parintii mei s-au despartit, mama , cu mine si sor' mea, ne-am mutat in Giulesti si am invatat la liuceul Aurel Vlaicu ! Verifica, nebunule ce esti, de parca toata viata ta ar depinde Unde si Cind am invatat eu !

NEBUNULE, TU esti pe dinafara total !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2018, ora 14:52

cugetarile astea sunt scoase din HAZNAUA mintii si sufletului tau, n ' asha ? si mai ai curajul sa -i acuzi pe altii de " latrina" !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2018, ora 15:16

mitomanco latrinista stultae , citez :

De la: gabigabi2, la data 2018-04-06 15:31:55
iti mai dau o ghicitoare sa-ti vad cunostintelede bucurestean :
am invatat intr-o sinagoga
si
intr-un seminar calugaresc !
ghici ghicitoarea mea !

De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-06 17:29:44Gabita mea,
Pe langa seminarul teologic ortodox se afla liceul Ion Creanga si sectia 14 Politie, dar nicio sinagoga prin preajma.

Indicatiile tale sunt prea vagi.

De la: gabigabi2, la data 2018-04-06 17:35:10exact :
sunt crestin - ortodox !

De la: gabigabi2, la data 2018-04-13 15:37:34am invatat la liuceul Aurel Vlaicu ! Verifica, nebunule ce esti, de parca toata viata ta ar depinde Unde si Cind am invatat eu !

NEBUNULE, TU esti pe dinafara total !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2018, ora 15:18

nici acolo nu esti listata.
bacalaureat, kanci!
mai bine recunoastae: ai fost alfabetizata la apelul basmalelor cominterniste de stalinistii tai , latrinisto miasmata nesimtita delatoare la secu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2018, ora 16:10

bine ma ! nu sunt "listata " nici acolo, nici la SECU, nici la evidenta populatiei NU exist, e clar ? sunt doar o proiectie a mintii tale ratacite !

Pagini: << 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: