Info
x
Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2018, ora 14:35
ei, cum e : o revoca don Klaus pe Luluta- periuta pe la portile ambasadelor straine sau nu si asta ptr. ca aduce servicii nenumarate
patriei si lui personal ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 230 mesaje Membru din: 2/02/2018 |
Postat pe: 16 Aprilie 2018, ora 15:31
stultae miasmata nesimtita, iar ai avut cosmaruri diurne cu LCK .
nu, n-o revoca! Tu ai impresia sau credinta ca Herr KWJ apleaca urechea la strigatele disperate ale penalilor si ale lui 'UDorel Slugarelul prazarului condamnat si reinculpat penal!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2018, ora 14:20
iar n-ai fost atent la ce spun si ai doar impresii !
am spus eu altceva ? m-am asteptat la altceva decit la acest raspuns din partea lui ? ha ! poi, el, cu sotia lui si cu soacra lui, acum decedata, SUNT primii PENALI ai tarii, moi Hakoane si e de risul curcilor s-o tii langa cu ceea ce Stie o Romanie-ntreaga, dar da "bine" Afara.... aaaa, sa nu care cumva sa crezi ca ei NU Stiu....ba daaaa, STIU si tocmai prin asta il tin in lesa ! de ce ? .ptr. ca le este Necesar in viitorul gindit ptr. aceasta regiune ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2018, ora 15:33
poti sa-mi oferi Nr.-ul dosarului penal pe care l-ar avea KWJ, sotia sau soacra !?
ai pus ratul pe fake -ul latrinist si acum ingurgitezi kktul pe care ti l-au servit slugoii puscariasului. prostia,oftica, paranoia si isterismul latrinistilor ti-au patruns pana in maduva oaselor, pramatie ordinara lumpen latrinista. crapi de oftica! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NicioLaeAen 337 mesaje Membru din: 21/03/2018 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2018, ora 21:35
Gabita mea,
Poti sa precizezi cine "SUNT primii PENALI ai tarii"? Te referi la conducatorii PSD? Si "ce Stie o Romanie-ntreaga"? @HAAK Poti sa nu fi de acord cu ce sustine GabiGabi2, e normal. Dar de ce ripostezi cu atata inversunare si folosesti un limbaj atat de agresiv? Apropo, ce inseamna stultae? E cumva femininul de stultus din latineste (prost, fraier, stupid, dobitoc, idiot, măgar, neghiob)?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2018, ora 12:06
De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-17 21:35:23 . Riposte cersite si binemeritate, intr-un limbaj similar si pe intelestul acestei pramatii ordinare care a fost convinsa ca numai ea, o stultae nesimtita ingalata, poate eticheta infect, jigni abject, adresa pm-uri vulgare presarate cu insulte triviale, mahalagisme obscene etc. tuturor celor care nu-I impartaseau desantata propaganda iliesciana, elucubratiile utopice, mermelelile paranormal si aberatiile religioase. Da, este dativ-genitivul feminin de la stultus si trebuie sa-i amintesc si reamintesc zilnic acestei oligofrene lumpen stalinisto-latrinista nesimtita, postura si locul pe care il ocupa in obscurantismul si promiscuitatea in care ii putrezeste starvul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2018, ora 14:09
De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-17 21:35:23Gabita mea, ai reaparut ! brava ! deci nici tu NU stii cine a fost declarat de Rea - Credinta in cumpararea unor case de pe la Sibiu ! aha ! deci, iar zic DECI , caci e o concluzie : si tu te uiti la televiziunile prietenoase cu presedentia sau " liberalii " lui Orban si asa cum NU stiati mizeriile lui Baselu' , nici acum nu vreti sa i le stiti pe ale astuilalt ! sa va fie de bine, neicusorule, ce sa mai zic ? e dreptul vostru sa va informati de oriunde, dar cind auzi ca se vorbeste de una- de alta in media sau pe strada , e bine totusi sa mai tragi cu ochiul si dincolo de tarcul in care singuri v-ati adunat si nu vreti sa ridicati ochii dincolo de el !chiar nu va puneti intrebarea : bai, DESPRE CE vorbesc astialalti ? da' daca e adevarat , atunci nu se schimba kalimera ?....cit despre OBSEDATUL de @ Hak, atita poate si de unde nu e nici Dumnezeu nu cere ! e atita de dus cu capul, incit nici nu realizeaza ca NU pe mine ma face de ris ci, pe el insusi se arata in adevarata lui lumina, dincolo de pojghita aia subtirica de educatie pe care zice ca o are ! un om cu Adevarat EDUCAT si cu bun - simt, NU ar vorbi in felul asta cu NIMENI , indiferent ce i s-ar spune sau face, ori el i-a facut cu ou si cu otet pe Toti userii acestui forum ptr. ca poate ! ptr. ca NU exista un Control al limbajului si Amenzi ptr. cei care incalca Legea Bunului - simt ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2018, ora 14:40
@ niciolaie- bucalaie , oare sa nu -ti fi tiuit ceva-n ureche atunci cind Crin Antonescu, intr-un interviu, a spus cam cu juma' de gura ca, de fapt, Nu prea il cunostea pe K. Iohannis atunci cind l-a prezentat PNL.ului si ca i-a fost Recomandat ? (mie da - a sunat ca un gong si m-a facut Atenta la ce face C. A , dar si la K.W. I )
cine i l-a recomandat NU a spus , dar in ce scop cred ca si-a dat si el seama dupa ce PNL a trecut intr-o Noapte la Populari , fara NICI O EXPLICATIE , lasindu-ma si pe mine, dar si pe alti sustinatori ai lor cu gura- cascata ! si, la scurt timp a ramas fara sefia partidului care a si fuzionat cu PDL, alegindu-se praful de el ! nu ti-a mirosit a Tradare si manipulare grosolana , dragutule ? sau tu, fiind un proB , ai jubilat ....asa-i ? dar la ce v-a folosit inca nu se stie !
|
|
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2018, ora 15:18
eeeeei, care-i mai tare ? Axa Washington- Londra - Bucuresti sau Berlin - Strassbourg- Sibiu ?
|
Postat pe: 23 Aprilie 2018, ora 14:38
si apropo de axa cu Londra, am uitat sa va spun cit de frumoasa-mi pare MSRegina Elisabeta si cit de aiurea....absolut Aiurea mi s-a parut chestia cu " Mami" spusa de printul Charles care, mie mi-a sunat in ureche ca un
sa-i zic repros ? ca, uite, s-a gindit ea ca va ajunge la 92 de ani, iar el care are deja 70 inca NU -i Rege ?! de unde se vede ca si oamenii astia mari, la care noi ne uitam ca la niste zei, o pot da cu mucii-n fasole in fata a mii si mii de oameni !
|
Postat pe: 23 Aprilie 2018, ora 17:40
De la: gabigabi2, la data 2018-04-18 14:40:58@ niciolaie- bucalaie , oare sa nu -ti fi tiuit ceva-n ureche atunci cind Crin Antonescu, intr-un interviu, a spus cam cu juma' de gura ca, de fapt, Nu prea il cunostea pe K. Iohannis atunci cind l-a prezentat PNL.ului si ca i-a fost Recomandat ? (mie da - a sunat ca un gong si m-a facut Atenta la ce face C. A , dar si la K.W. I ) Gabita mea, Ce-i reprosezi tu lui Iohannis in afara de procesul cu casele? Eu am multe sa-i reprosez, dar nu am motive sa-l urasc. Lui Mragnea ai ceva de reprosat? Cat despre Crin Antonescu, acesta s-a retras cand coalitia PSD-PNL (recte Ponta) nu i-a mai sustinut candidatura la presedintie,cum i s-a promis si unde dorea cu ardoare sa ajunga. S-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat. Pacat, avea un discurs foarte bun si-l vedeam departe. Pe Basescu il detest pentru clica pe care si-a construit-o si pentru greselile pe care le-a facut. De exemplu, in loc sa taie salariile (la indicatiile FMI) putea sa aplice o politica monetara: sa devalorizeze leul o perioada si sa-l aprecieze dupa criza, cum au facut polonezii. Oricum, a salvat tara de la faliment, fapt nerecunoscut de adversari. Dar il admir ca animal politic. Cu el presedinte, Mragnea si haita lui nu-si puteau face mendrele in parlament. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2018, ora 14:42
De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-23 17:40:15De la: gabigabi2, la data 2018-04-18 14:40:58@ niciolaie- bucalaie , oare sa nu -ti fi tiuit ceva-n ureche atunci cind Crin Antonescu, intr-un interviu, a spus cam cu juma' de gura ca, de fapt, Nu prea il cunostea pe K. Iohannis atunci cind l-a prezentat PNL.ului si ca i-a fost Recomandat ? (mie da - a sunat ca un gong si m-a facut Atenta la ce face C. A , dar si la K.W. I ) @niciolaie- bucalaie , de unde ai dedus ca-l urasc pe Iohannis ? nici pomeneala, fratele meu...nici pomeneala si nici pe Base' NU l-am urit ....doar l-am dispretuit si s-a dovedit ca aveam si de ce ! ce am sa-i reprosez dl. Iohannis ? poiiiii, ce sa-ti spun ? Nimicului nu prea ai ce sa-i imputi ca Nu vede birna din ochiul lui, dar paiul din ochiul altuia, da ? ca-i incapatinat si-o tine langa ? ca nu aude / nu vede decit intr-o singura directie, ceea ce ptr. un presedinte cu rol de MEDIATOR , nu e bine ? ca nu intelege despre ce-i vorba ? si DA< Base' in comparatie cu el, a fost zmeul- zmeilor desi, acum zice ca NU STIA NIMIC din ce se-ntimpla-n spatele lui.... nu spunea el cu emfaza ca Stie Tot , despre Toti ? dar , revenind la Iohannis, continui sa ma minunez CUM de a ajuns in cea mai Onoranta pozitie pe care o poate atinge un om in viata lui , ceea ce Dovedeste - inca o data- ca NU conteaza cine e votat ci, cine numara voturile ! Crin Antonescu ? DA ! cred ca discursul lui a fost de nota 10 ! niciun altul nu le lega atit de bine ideile in cuvinte ca el ....pacat ca s-a-nnecat ca tiganul la mal si eu - una- nu-l pot ierta ptr. ce i-a facut PNL.ului si votantilor lui ! ...dar, nu cred ca-si dorea cu foarte mare ardoare sa devina presedinte impresia mea a fos ca, dimpotriva : NU isi dorea !P.S Dragnea ? dupa parerea mea : e raul cel mai mare al PSD.ului ! e o frina si se va vedea asta la urmatoarele alegeri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2018, ora 14:56
dar Problema cea mai mare ramine TOT Lipsa Unei ALTERNATIVE viabile si constructive din partea asa- zisei Drepte !
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 14:01
cine vrea sa faca un gheseft cu mine ?
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 14:36
prazarul condamnat, docila autista, israel, everi, mutarea ambasadei la ierusalim = uzurpare de atributii prezidentiale.
recte: ,,CAPITOLUL II Infracţiuni de serviciu Art. 300 Uzurparea funcţiei Fapta funcţionarului public care, în timpul serviciului, îndeplineşte un act ce nu intră în atribuţiile sale, dacă prin aceasta s-a produs una dintre urmările prevăzute în art. 297, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 15:14
da, da, ca din carte le zici, bobocule , numa' ca ai gresit cartea din care citezi in acest caz!
Oricum si dl. presedinte s-a exprimat anterior ca va lua in considerare anuntul presedintelui Trump de a muta ambasada de colo- dincolo , asa ca guvernul nu a facut nimic altceva decit sa fie de acord cu el ! te-ai prins, bibicule cit de in ofsiad e ' mnealui cu tot ce face si zice , mai ales cind il ia gura pe dinainte ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 15:24
De la: _HAAK__, la data 2018-04-28 14:30:44De la: gabigabi2, la data 2018-04-28 14:01:13 io crez ca dumnealui, care si-ar mai trage vreo ceva case de pe la ce s-a confiscat de pe la evrei Sibiului , in anii '40 si dinsul, ca sef al acelei organizatii de tip nazist , a solicitat sa li se returneze etnicilor sasi ! da' de zis a zis-o tare de tot p'asta cu evreii si scandalul cu retragerea increderii data lui Dancila cererea de demisie a doamnei ....si se tot ferea sa-i spuna PREMIERUL Dancila, tocmai ptr. ca Stia ca aberatii spune..... NU va estompa prea mult GAFA Impardonabila facuta , care i-ar putea cauza Romanie multe neplaceri , chiar si-n plan personal s-ar putea ca Trump sa nu-l mai bata prieteneste pe spate sau sa-i curete matreata de pe umeri !
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 15:32
da' dupa cite am inteles avem cladirea ambasadei, dar Nu avem ambasador si nu se stie de ce !
unii spun ca in atributiile presedintelui intra numirea ambasadorilor ... dumnealui spune ca nu i s-a facut nici o propunere si car'vasazica nu i s-a solicitat nimic in acest sens iar Prim- ministrul Dancila spune ca Inca din 20 martie i s-a facut o cerere care a fost depusa si inregistrata cu nr. de intrare la adm. prezidentiala si dinsul zice ca n-a primit-o ! adica e vreun care-si baga coada pe acolo , dorind sa fie mentinuta o stare de animozitate intre cele 2 Palate ?
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 15:41
De la: gabigabi2, la data 2018-04-28 15:24:45De la: _HAAK__, la data 2018-04-28 14:30:44De la: gabigabi2, la data 2018-04-28 14:01:13 m-am exprimat gresit si a rezultat o EROARE , scuze si remediez : ca sef al etnicilor germani, dl. Iohannis a solicitat "mostenirea " ramasa de la acea grupare nazista si i s-a acordat, desi acea asociatie a fost scoasa in afara legii de catre MJR Mihai si, evident ca bunurile i- au fost confiscate atunci ....si uite ca s-a putut a fi restituite, mai ales ca primarul Sibiului era CHIAR dl. Iohannis !
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 18:48
De la: gabigabi2, la data 2018-04-28 15:41:35 stultae nesimtita miasmata,iar ai ingurgitat meniul latrinist pe care ti l-au servit slugoii puscariasului securist oligarh. citez : www.fdgr.ro/ro/despre_noi_detail/195 ,,Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia prin intermediul căreia comunităţile cetăţenilor români de etnie germană participă la viaţa politică din România. Germanii din România sunt parte integrantă a statului român. Atestările documentare arată că germanii sunt prezenţi pe teritoriul României de astăzi de mai bine de opt secole, iar numărul lor a crescut sau s-a micşorat în funcţie de contextul istoric şi politic. Scurtă cronologie: Saşii trăiesc din secolul XII în zona centrală a actualei Românii ca o comunitate constituită politic şi religios. Ei deţineau coresponsabilitate în stat în baza unor drepturi şi obligaţii stabilite iniţial de către regele maghiar. În prezent sunt consideraţi drept saşi şi „landlerii”, urmaşi ai austriecilor de confesiune protestantă deportaţi în Transilvania în secolul XVIII. „Şvabii sătmăreni” s-au stabilit la începutul secolului XVIII în zona oraşului Satu Mare.Banatul a fost colonizat tot la începutul secolului XVIII de colonişti din vestul Germaniei - „şvabii bănăţeni”. Meşteşugari din Stiria (Austria) se stabilesc în Banatul Montan în secolul XVIII. Începând cu a doua jumătate a secolului XVIII, în Maramureş trăiesc colonişti germani cunoscuţi ca ţipseri.După anexarea Bucovinei de către Austria (1774), aici se stabilesc germani veniţi din diferite ţinuturi ale Europei. Urmaşii lor au fost „strămutaţi” de Hitler în Germania şi doar puţini dintre ei s-au mai întors după 1945.La începutul secolului XIX, s-au aşezat germani şi în Basarabia. În timpul celui de-al doilea război mondial, germanii din această regiune, cedată Uniunii Sovietice, au fost „strămutaţi” în Germania.De asemenea s-au format sate germane în Dobrogea, în a doua jumătate a secolului XIX. Locuitorii lor au fost „strămutaţi” în Germania în anul 1940.În principatele române Moldova şi Ţara Românească trăiesc germani în număr mai mare din secolul XVIII, aceştia fiind negustori, meşteşugari şi intelectuali, organizaţi în comunităţi bisericeşti şi asociaţii. Între cele două războaie mondiale, aproape 800.000 de cetăţeni de etnie germană au locuit în România Mare. Reprezentanţii lor formau o fracţiune proprie în Parlamentul României. În perioada 1940-1944, germanii din ţara noastră au fost organizaţi în „Grupul Etnic German din România” care se afla sub tutela Reichului German. Germanii din Bucovina, Basarabia şi Dobrogea au fost „strămutaţi”, iar 63.000 de germani din România au fost înrolaţi în armata germană pe baza unui acord între România şi Germania. În primii ani după al doilea război mondial, germanii din România au fost discriminaţi în mod colectiv, majoritatea dintre ei fiind expropriaţi. Până în 1948 ei nu au avut drepturi politice. Un număr de 75.000 de germani au fost deportaţi, în 1945, la muncă silnică în Uniunea Sovietică, de unde, cei care au supravieţuit, s-au întors în majoritatea lor abia în 1949. Dorinţa de emigrare declanşată astfel în rândurile populaţiei germane din România a crescut, mai ales după 1970, şi datorită faptului că Republica Federală Germania a creat condiţii favorabile primirii germanilor. În anul 1989, în România mai trăiau aproximativ 200.000 de germani, iar până la recensământul din anul 2002 numărul acestora a scăzuse la 60.000. Sub semnul schimbărilor din 1989/1990, germanii din România şi-au creat prin Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) o organizaţie care îi reprezintă pe plan politic. FDGR este format din organizaţii locale, judeţene şi regionale. Cele regionale sunt în număr de cinci, câte una pentru: Regiunea Extracarpatică, Banat, Bucovina, Transilvania de Nord şi Transilvania." ai inteles, pramatie ordinara stulta nesimtita, simbriasa a oligarhilor securisto-neocomunisti postdecembristi !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2018, ora 19:03
babeto stultae nesimtita miasmata, ia si studiaza-ti idolii, citez:
www.g4media.ro Dragnea la DNA 27 APRILIE 2018 DNA a anunțat pe data de 17 noiembrie 2017 că a deschis un dosar de fraudă cu fonduri europene în cazul Tel Drum. În acest dosar, Liviu Dragnea, în calitate de fost președinte al CJ Teleorman, este acuzat de săvârșirea a cinci infracțiuni: constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul. Manipulare a Antenei 3, denunţată de o judecătoare din Sălaj. “Proba supremă” a existenţei statului paralel e un fals 26 APRILIE 2018 Iată comunicatul integral al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj: În urma apariţiei unor informaţii în mass-media şi mai ales la emisiunea “Sinteza Zilei” din seara zilei de 25.04.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj este în măsură să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: La data de 20.04.2018, doamna judecător Ştef Maria-Cristina de la Tribunalul Sălaj a formulat o plângere penală faţă de autori necunoscuţi pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 322 alin 1 din Codul Penal. Dividende de 6,9 milioane de lei pentru o firmă controlată de Dragnea jr și un credit de 1, 3 milioane garantat de Tel Drum 24 APRILIE 2018 Mailuri interesante descoperite în dosarul Tel Drum între Dragnea, Dăncilă și Plumb/ Pentru cine se propune ștergerea definitivă a convorbirilor descoperite la percheziție fără legătură cu cauza? 23 APRILIE 2018 Tăriceanu a girat în 2005, ca premier şi vicepreşedinte al CSAT, un protocol semnat între Parchetul General şi SRI 2 APRILIE 2018 eeeee!? pramatie ordinara, ia si citeste tot, asa cum ai papat tot ceea ce ti-au servit latrinistii puscariasului, proasta dreaku! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2018, ora 14:42
" Pramatie ordinara " esti tu si o dovedesti in toate cite le scri !
eu sunt un oarecare CETATEAN avind Dreptul de a ma exprima asa cum si ce am inteles din ce se-ntimpla-n jurul nostru si ptr. asta NU TREBUIE sa fiu Insultata, indiferent de simpatiile mele politice ! si, iti readuc aminte ca NU am nici o afinitate cu PSD .ul si-l consider pe Calin Popescu Tariceanu Singurul Liberal ramas in picioare dupa tavalugul basescian ! in rest, DACA a gresit facind ceva Ilegal, sa fie tras la raspundere pe masura faptei reale si nu pe baza unor facaturi securistice la care TU pui botul si le propagi la greu !
|
Postat pe: 29 Aprilie 2018, ora 17:23
Gabita mea,
Tariceanu liberal si in picioare? Ala care ne-a vandut zacamintele din Marea Neagra inainte sa le avem oficial, contra unor comisioane grase? Ala care facea trafic de influenta cu biletele roz? Ala care i-a ras in nas presedintelui, fie el si Basescu (cum face Veorica acum) cand a acesta a incercat sa-l potoleasca? Ala care ca prim-ministru a marit nejustificat salarii si pensii in prag de alegeri, in speranta ca va fi reales, fara sa tina cont de criza care incepuse deja, fapt care a dus Romania intro situatie mai rea decat a Bulgariei si care a necesitat masuri extreme (taieri de salarii)? Ala care tuna si fulgera impotriva DNA, de cand l-au prins cu fofarlica. Din pacate, DNA nu sapa mai adanc ca sa-i gaseasca si alte matrapazlacuri. Ala care a rupt Partdul National Liberal, ca sa ramana el sef, fie si peste un partid de buzunar - ALDE? Nu ti-a mirosit a tradare? Ala care se declara liberal de dreapta si traieste in concubinaj cu PSD, recte Mragnea, ca sa mai fie si el cineva in Romania? Nu-ti miroase a tradare? Ala care se viseaza presedinte, sa-si faca mendrele de la cel mai inalt nivel? Ala e idolul tau? M-ai dezamagit profund. Desigur, nu sunt de acord cu limbajul lui _HAAK_ , dar tind sa-i dau dreptate privind "latrinitatea" informatiilor carora le dai crezare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2018, ora 16:03
puisorul meu drag, te banuiesc si pe tine, ca si pe amicul @Hak , de joc dublu si spun asta dintr-un motiv foarte simplu : vreti sa pareti Impartiali , dar nu stiu cum se face ca TOATE informatiile voastre - mai adevarate sau doar pe jumatate adevarate si multe- multe Minciuni sfruntate , PUT a basismo - securism preluate de la teveuri dubioase rau ! asadar, daca esti Impartial...deh, ca tot romanul, NU-mi mai baga pe git texte d'alde Turturica, Tolontan , Turcescu sau de pe la ong.istii ce alimenteaza Cretinii, frumosi si habar n-au cit de manipulati si sclavi sunt ! probabil , daca te-ntreb si pe tine ( ca si pe Hak, de altfel ) CINE -i Omul in care aveti cit de cit incredere si partidul caruia ii dati un oarecare credit, voi ramine cu intrebarea nelamurita ? !DECI : daca cu PSD.ul NU cu PNL.ul NU cu USR .ul ? cu PMP.ul , dragi tovarasi doritori de mina de fier si mandat pe viata ? asta propuneti voi ? sau continuam cu actualul domn. presedinte spre victoria finala asupra Romaniei ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2018, ora 16:10
P,S
pentru a Cita oara sa va spun, dragi domni de sorginte europeana ca Nu ne trebuiesc IDOLI si nici persoane mesianice ?ca eu, ca cetatean, trebuie doar sa-l ascult si pe ala si pe celalalt si sa cintaresc CE anume din promisiunile lui electorale Imi Convin ptr. ca viata mea - in stadiul actual - sa-mi fie buna si nu sa ma fanatizez asa cum v-a transformat pe voi in zombi, T. Basescu - manipulatorul ! si daca nu se indeplinesc promisiunile sa-i retrag increderea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2018, ora 17:39
De la: gabigabi2, la data 2018-04-30 16:03:39 Gabita mea draga, Ce spun Turturica, Tolontan (fara Turcescu) suna mai logic decat peroratiile lui Gadea, Badea, Ciuvica, Sorina Matei, Grecu, Tudor, Stoiceasca, Ursu si toti pupincuristi lui Vuie Moiculescu (in primul rand), Mragnea si PSD. Nu te mai uita la ei - emana toxine. Deja te-au otravit - in latrina colcaie microbii si copofragii. Incearca sa faci o cura de luciditate. Cat despre partide, nu-mi permit sa spun ceva , avand in vedere ca mesajul este destinat unei doamne. Revenind la idolul tau, Tariceanu, "Singurul Liberal ramas in picioare". Este o "minciuna sfruntata" faptul ca el afirma ca nu s-a scumpit benzina la pompa, desi toata lumea vedea ca pretul o luase razna? Poti sa-l scuzi ca nu era informat? Sau iti dai seama ca e un pervers care minte cu nerusinare, urmarindu-si propriile interese (profund neliberale).
|
Postat pe: 30 Aprilie 2018, ora 21:56
De la: NicioLaeAen, la data 2018-04-29 17:23:29Gabita mea, Unul dintre ,,liberali”, ramas in picioare”. Citez: ,,La 4 iulie 1990 liberalii Horia Rusu, Dinu Patriciu, Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Radu Boroianu, Viorel Catarama si Raymond Luca infiintau Partidul National Liberal-Aripa Tanara PNL-AT. La data de 23 iulie 1990 PNL-AT era inregistrat drept partid politic in registrul partidelor politice. In aprilie 1991 PNL-AT a semnat alaturi de FSN, PDAR si MER acordul politic „Carta pentru Reforma si Democratie”. In urma acestui acord PNL a participat in cadrul guvernului Roman II cu doi secretari de stat: Radu Boroianu (cultura) si Viorel Catarama (industrie si comert).” Ala care impreuna cu liderii pnl-at au pagubit romanii prin intermediul unor afacerei ponzi in anii ’90. Ala care a fost incarduit cu Patriciu si au devalizat conturile in petrodollari ale Romaniei din itaq, libia. Ala care a facilitat vinderea pe nimic a Rompetrol ptr. Dinu Patriciu, ,,liberal” iliescian, care la randul sau instraineaza Rompetrol catre KazMunaiGaz impreuna cu toate zacamintele pertoliere ale Romaniei. Ala care a introdus taxa auto de mediu pentru a obtine avantaje financiare si comisioane babane de la Citroien, el, Tariceanu, fiind dealer Citroien. Ala care pe o crestere economica de cca 5 % i-a reusit o guvernare cu deficit de 6,5%. Ala care se caciulea in fata lui Puie Monta pentru a fi cooptat intr-o coalitie de stransura cu ,,liberali” iliescieni , ca presedinte ALDE si un partid de buzunar, pentru a obtine functii in guvernul Puie Monta-PSD. Ala cu instrainarea afacerii cuprumin. Ala care sustine ,,familia traditionala” si doreste revizuirea Constitutiei, dar el a divortat si reinsurat traditional de vreo 5 ori, iar prazarul condamnat, traieste in concubinaj cu o demozela care ar putea sa-i fie fiica, hodorogului oligarh condamnat penal. Ala care incerca sa retraga trupele din Iraq Ala care in orice declaratie publica ataca institutiile juridice ale statului deoarece este un inculpat penal ipocrit si nesimtit care a contribuit la retrocedari frauduloase a zeci de mii ha. paduri. Ala care contorsioneaza/deformeaza si siluieste legile justitiei, codul penal si codul de procedura penala intr-um mod abject, in interes propriu, al infractorilor de teapa lui, de ,,liberal” mitoman, ipocrit, infatuat nesimtit. O veritabila mazeta slinoasa a liberalismului romanesc. Etc.etc.! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2018, ora 10:18
Gabita mea draga,
Ala e idolul tau? Mragnea este de asemenea idolul tau? @HAAK Sunt invidios pe tine. L-ai caracterizat perfect pe "ultimul liberal ramas in picioare" gabigabi2 o fi vreun trol?
|
Postat pe: 1 Mai 2018, ora 13:12
De la: NicioLaeAen, la data 2018-05-01 10:18:01 nu, nu este troll si nici postaca cu simbrie. este o nostalgica stulta fudula nesimtita turnatoare la secu in perioada ceausista care a fost imbecilizata si ticalosita de catre latrinisti, slugoii oligarhului puscarias Moiculescu Dan aka Melix aka Maranul Balos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2018, ora 14:39
da' de unde stii tu ca eu am fost turnatoare la secu' ? poiii, iti dai seama ca facind asemenea afirmatie, de demasti ca ai acces la datele personale ale unor cetateni ? da' POTI ADUCE o dovada a ceea ce afirmi atit de lejer, fara sa te gindesti nici o clipa ca ma Insulti si Denigrezi ? de fapt, asta ai facut mereu, ceea ce-nseamna ca ceea ce mai spun eu pe aici e Adevarat si - ti Deranjeaza apele manipularii pe care o executi in spatiul public si, tocmai d'aia NU renunt a scrie ce Gindesc!
|
|
|

patriei si lui personal ?
am spus eu altceva ? m-am asteptat la altceva decit la acest raspuns din partea lui ? ha ! poi, el, cu sotia lui si cu soacra lui, acum decedata, SUNT primii PENALI ai tarii, moi Hakoane si e de risul curcilor s-o tii langa cu ceea ce Stie o Romanie-ntreaga, dar da "bine" Afara....
deci nici tu NU stii cine a fost declarat de Rea - Credinta in cumpararea unor case de pe la Sibiu ! aha ! deci, iar zic DECI , caci e o concluzie : si tu te uiti la televiziunile prietenoase cu presedentia sau " liberalii " lui Orban si asa cum NU stiati mizeriile lui Baselu' , nici acum nu vreti sa i le stiti pe ale astuilalt ! sa va fie de bine, neicusorule, ce sa mai zic ? e dreptul vostru sa va informati de oriunde, dar cind auzi ca se vorbeste de una- de alta in media sau pe strada , e bine totusi sa mai tragi cu ochiul si dincolo de tarcul in care singuri v-ati adunat si nu vreti sa ridicati ochii dincolo de el !chiar nu va puneti intrebarea : bai, DESPRE CE vorbesc astialalti ? da' daca e adevarat , atunci nu se schimba kalimera ?
sa-i zic repros ? ca, uite, s-a gindit ea ca va ajunge la 92 de ani, iar el care are deja 70 inca NU -i Rege ?!
de unde se vede ca si oamenii astia mari, la care noi ne uitam ca la niste zei, o pot da cu mucii-n fasole in fata a mii si mii de oameni !
care-si baga coada pe acolo , dorind sa fie mentinuta o stare de animozitate intre cele 2 Palate ?
la care TU pui botul si le propagi la greu !
, dar tind sa-i dau dreptate privind "latrinitatea" informatiilor carora le dai crezare.
, avand in vedere ca mesajul este destinat unei doamne.