back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2018, ora 13:24

din ce-ai dedus, ca ma lasi tzutz ?
ti-am zis ca si tu faci parte din restrinsa familie a celor super- cognitivi in stil Hakonetti, caci ai o logicuta de moare omu' !
de oare chiar sa nu fi aflat, tot fitiindu-te pe aici, ca eu am oarescare probleme cu deplasatul pe jos , asa ca orice miting sau mars , mi-e imposibil de participat ?

da' sa-ti spun un secret : si de n-ar fi asa, ptr. mine vremea " revolutiilor " de orice fel , a trecut , caci am devenit doar un spectator si atit ....acum e vremea altora !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2018, ora 13:36

si mutulica s-a gindit ce s-a gindit si tot prost s-a gindit : NU o revoca pe minunata L.C. Kovesi , uitind probabil, ca-s pline cimitirele de oameni de neinlocuit !
ei, d'acum se poate intimpla orice si Dumnezeu sa ne tina !

Raporteaza abuz de limbaj
NicioLaeAen

337 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2018, ora 15:36

De la: gabigabi2, la data 2018-06-12 13:24:15
de oare chiar sa nu fi aflat, tot fitiindu-te pe aici, ca eu am oarescare probleme cu deplasatul pe jos , asa ca orice miting sau mars , mi-e imposibil de participat ?

1. Am vazut ca te "fâțâi" prin subiectele de politica din forum, unde te bagi ca musca-n lapte.
2. Daca nu ai fost la miting, esti cu atat mai periculoasa, pentru ca dai din gura, spui neadevaruri, manipulezi si inciti la ura.
3. Cred ca ai urmarit desfasurarea mitingului cu sufletul la gura si cu lacrimi in ochi de satisfactie, asa ca te-ai umezit toata. Ai ajuns la orgasm cand a inceput sa vorbeasca Mragnea!
4. Sa-ti spun un secret: eu am fost la miting. La cel de-al treilea, bineînțeles.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 08:56

sa fii sanatos !dar daca eu "incit " la ura, tu CE faci ?
ma mingii pe crestet?
imi spui vorbe frumoase sau ma INSULTI , copiindu-l ca maimuta pe Hakon ?!
si apropo : vad ca el a disparut ! tu est un alter ego al lui si i-ai preluat misiunea de otravire a opiniei forumistice si la denigrarea mea ? stii ca asta se pedepseste, da ?
dar, ti-a placut discursul lui Iohannis in care a-nceput sa se creada Ludovic al XiV
, afirmind ca EL E STATUL ?
oare chiar NU STITI ca Ro NU este o Republica Prezidentiala si deci prerogativele pe care ar vrea sa le aibe, NU sunt Constitutionale ? chiar asa de pafaristi sunteti si ca atare, Periculosi prin Ignoranta voastra Violenta ?
baaaai, n-aveti Idei ; n-aveti program ; n-aveti o doctrina si nici oameni, in schimb aveti multa- multa Ura nascuta din frustrare care-i nascuta din ce motiv ? ce anume ati vrea sa faceti si nu puteti ? care-i problema voastra, de fapt ?

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:07

Declaratia presedintelui Klaus W Johannis

CITEZ:

,,În România nu există niciun stat paralel, este o invenție a pesediștilor. În România există un singur stat și pe acesta îl reprezint eu.”

www.presidency.ro/

Constitutia Romaniei

Citez:

,,ARTICOLUL 80

(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.”

Lumpen latrinisto stultae nesimtita ticaloasa imputita, proasta ai fost fatata, ai ramas o proasta cu mult peste ce prevad legile naturii si vei da ortul popii cu mult mai proasta si nesimtita decat te-a fatat ma-ta, pramatie ordinara miasmata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:08

dar, azi am aflat ca-i ziua dumnealui : La multi ani, carevasazica ! asta-nseamna : Geaman ! pai, e explicabila in acest caz Incapatinarea si Ingimfarea lui ! geamanului poti sa-i spui orice ca nu conteaza; el nu ia decit ce coincide cu parerea lui DEJA formata caci, oricum el STIE mai bine decit toti ceilalti ; el fiind absolut convins ca-i Superior celorlati si asta transpare prin tot : mers, vorba si atitudine aroganta !
stii ce m-a socat la el chiar de la-nceputul mandatului , mai @ nea Nicolaie ? poanta cu aruncatul , plin de nervi, a paltonului pe capota masinii , caci aghiotantul n-a fost suficient de rapid sa i-l ia ! urit gest ...in orice caz, NU de Domn !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:10

AHAAAA....Ochiul si Timpanul sunt pe receptie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:20

si ptr. ca sunteti amindoi prezenti , va-ntreb, sincer ingrijorata:
MERITA aceasta femeie - care nu-i , totusi madam Udrea pe post de amanta fatala , ptr. care Base' a incalcat orice regula de bun- simt - Merita ca Iohannis sa arunce Romania in aer ptr. Luluta .... sau da ?
DE CE si pentru CINE este ea atit de importanta , incit Constitutia si Opinia publica, pot fi calcate toate, in picioare ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:27

hakoane, STIU ca la nivel de Subtilitate esti NUL , ca atare am sa-ti spun ca < DA: dumnealui Reprezinta Statul, dar ceea ce NU ai auzit tu este TONUL cu care a spus-o !
si, TONUL FACE MUZICA, Hakoane ! iar muzica era de famfara glorificindu-i Maretia !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:40

zauuu, ai si uitat cine a recunoscut ca EL a construit acest stat Mafiot si Paralel ?
l-ai si Uitat pe dragul tau Basescu, cel mai mare om politic , un adevarat ZEUS , ptr. care m-ai Amenintat, Insultat si Denigrat , eu ne iubindu-l ca tine ?
chiar l-ai uitat, ca doar de la el ati preluat voi, TFL istii temele de baza ? sa ti le enumar ?
- clasa politica = zoaie ! Parlamentul e un vax ; poporul e prostimea si batrinii cu pensiile lor , sunt durerea voastra cea mai mare si ar trebui sa iasa cit mai repede din sistem, vorba lui Boc, pe cale naturala, bineinteles , nu dindu-le voi brinci !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:45

ete cine se gasi sa vorbeasca : un BOLOVAN invidios pe tot ce zboara, avintindu-si Gindul cit mai sus !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:53

si reiau intrebarea cheie :

DE CE si ptr. CINE este atit de importanta madam Kovesi incit e mai Presus de Stabilitatea Romaniei ?

Cine e aceasta femeie si ale cui Interese serveste si DE CE dl. presedinte se Conformeaza la modul cel mai penibil ?

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 09:55

serveste interesele firavului stat de drept si ale tuturor cetatenilor romani onesti, lumpen latrinisto stultae nesimtita ticaloasa.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 12:44

De la: gabigabi2, la data 2018-06-13 09:53:09si reiau intrebarea cheie :

DE CE si ptr. CINE este atit de importanta madam Kovesi incit e mai Presus de Stabilitatea Romaniei ?

Cine e aceasta femeie si ale cui Interese serveste si DE CE dl. presedinte se Conformeaza la modul cel mai penibil ?

Vai de capul tau , tu reprezinti opinia publica ?
Tu , tocmai tu , ai ajuns sa vorbesti de Stabilitatea Romaniei ?
Pfffff....

Ia d'aici , latrinisto !

www.youtube.com/watch?v=7xFQmFG3yLk

Niste prosti si saraciti de aia care i-au adus cu arcanul , protesteaza in fata Guvernului Dragnea-vEORICA: " Vrem Guvernul Romaniei , nu Guvernul meu !" Prostie in forma crasa -marca psdalldeza !
Asta e stabilitatea Romaniei in care crezi ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2018, ora 13:27

@gabigabi2

Te-ai sters dupa orgasmul provocat de discursul lui Mragnea?
Sa stii ca nu e de ajuns.
Ar trebui sa faci si un dus, sau ,mai bine, o baie sa te cureti adanc si de fecalele din haznalele de unde iti adapi gandirea si credintele.

Ce tot ii dai cu "bolovan" si "Luluta". Ei sunt sursa relellor?
De fapt, aici ai dreptate Ei sunt sursa relelor pentru idolii tai. Din cauza lor nu isi pot scapa c..ul si averile dobandite "cinstit", nu isi mai pot face mendrele in voie.

Tot amintesti de amanta Udrea, dar taci malc in legatura cu Irina, tanara tiitoare a lui Mragnea, cel care lupta pentru "familia traditionala"!
Iar Iohanis n-are nici-o legatura sexuala cu Kovesi, asa cum insinuezi. Uiti ca ea a fost numita pe timpul stapanirii PSD-ului drag tie, sub Ponta.

Asa ca taci si inghite. Dar mai intai ar trebui sa vomiti tot ce-ai ingurcitat pana acum, dar nu pe forum.
Eventual fa-ti un jurnal intim cu toate fanteziile tale ideologice si sexuale. Cine stie, daca il publici mai castigi si tu ceva, pe langa pensia ta speciala si indemnizatia de partid.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 12:59

De la: _HAAK__, la data 2018-06-13 09:55:06serveste interesele firavului stat de drept si ale tuturor cetatenilor romani onesti, lumpen latrinisto stultae nesimtita ticaloasa.

Incalcind Constitutia si Sfidind Parlamentul ? asta serveste interesele Statului de Drept ? zauuu ? si refuzul presedintelui care a JURAT si el pe Constitutie, tot asta Serveste ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 13:04

De la: 9am_17655, la data 2018-06-13 12:44:46

Pfffff....

Ia d'aici , latrinisto !

Niste prosti si saraciti de aia care i-au adus cu arcanul , protesteaza in fata Guvernului Dragnea-vEORICA: " Vrem Guvernul Romaniei , nu Guvernul meu !" Prostie in forma crasa -marca psdalldeza !

te-au resuscitat, madam ?
ia fa bine si mai citeste-ti o data Bijuteria asta de postare , Mostra de Analfabetism politic si civic , bun- simt si ranchiuna !
mai madam si tu pe cine reprezinti mai mult decit mine, absurdo ? nu suntem egali in fata Legii ? nu avem aceleasi Drepturi si Indatoriri ? pe baza carei Legi imi INTERZICI< nebuno , sa-mi exprim parerea de cetatean LIBER ? ...inca Liber !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 13:18

De la: NicioLaeAen, la data 2018-06-13 13:27:34@gabigabi2

Te-ai sters dupa orgasmul provocat de discursul lui Mragnea?
Sa stii ca nu e de ajuns.
Ar trebui sa faci si un dus, sau ,mai bine, o baie sa te cureti adanc si de fecalele din haznalele de unde iti adapi gandirea si credintele.

Ce tot ii dai cu "bolovan" si "Luluta". Ei sunt sursa relellor?
De fapt, aici ai dreptate Ei sunt sursa relelor pentru idolii tai. Din cauza lor nu isi pot scapa c..ul si averile dobandite "cinstit", nu isi mai pot face mendrele in voie.

Tot amintesti de amanta Udrea, dar taci malc in legatura cu Irina, tanara tiitoare a lui Mragnea, cel care lupta pentru "familia traditionala"!
Iar Iohanis n-are nici-o legatura sexuala cu Kovesi, asa cum insinuezi. Uiti ca ea a fost numita pe timpul stapanirii PSD-ului drag tie, sub Ponta.

Asa ca taci si inghite. Dar mai intai ar trebui sa vomiti tot ce-ai ingurcitat pana acum, dar nu pe forum.
Eventual fa-ti un jurnal intim cu toate fanteziile tale ideologice si sexuale. Cine stie, daca il publici mai castigi si tu ceva, pe langa pensia ta speciala si indemnizatia de partid.

ai impresia ca daca esti VULGAR esti mai democratic, elegant si convingator ?
de ce tot fugiti in lateral de pe subiect, care e simplu ca lumina zilei :

de dragul unei femei careia SEFUL ei Ierarhic i-a cerut destituirea din functie ptr. grave abateri , dl Iohannis REFUZA sa o faca, desi a Jurat pe Constitutie ca o va respecta cu sfintenie !
DE CE o face ? CINE este aceasta femeie, la urma-urmei ?
merita ea sa arunce Romania intro noua criza politica ?

amanta zici ca nu i-a fost, desi s-a auzit ceva de dinainte de a o aduce BASESCU la Bucuresti si Nu Ponta asa cum ai zis....el a-nghitit doar galusca fierbinte ; frumoasa ca Nefertiti nu e si nici vreo Elena din Troia nu e...asa ca ?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 14:13

De la: gabigabi2, la data 2018-06-14 13:04:48
De la: 9am_17655, la data 2018-06-13 12:44:46

Pfffff....

Ia d'aici , latrinisto !

te-au resuscitat, madam ?
ia fa bine si mai citeste-ti o data Bijuteria asta de postare , Mostra de Analfabetism politic si civic , bun- simt si ranchiuna !
mai madam si tu pe cine reprezinti mai mult decit mine, absurdo ? nu suntem egali in fata Legii ? nu avem aceleasi Drepturi si Indatoriri ? pe baza carei Legi imi INTERZICI< nebuno , sa-mi exprim parerea de cetatean LIBER ? ...inca Liber !

vEORICO , pe cine deranjeaza KOVESI asa tare de vreti musai sa o dati afara acum , pe final de mandat ?
Pe aia care au o musculita pe caciula si se solidarizeaza cu Zdragnea in speranta ca isi vor scapa si ei pielea daca vine altcineva sa faca matrapazlacuri cu dosare , cumva ? Pe oamenii onesti , categoric nu !
Nici Tradiceanu al vostru nu o va revoca inainte sa-i expire mandatul , chiar daca ajunge (sa presupunem prin absurd ) interimar , facem pariu ?
Tradiceanu nici macar nu vrea suspendare , stie ce bumerang ar putea sa-l loveasca . Nici pesedacii nu prea mai vor suspendare , Dragnea nu are alternativa , e disperat , du-te si cumpara-i pampers !

vEORICO ," orice om ii este frica de un dosar penal " , da' lu' Zdragnea ii tremura chilotii rau !
Daca te asociezi cu oameni de genul asta , nu poti fi catalogata altfel !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 14:24

De la: gabigabi2, la data 2018-06-14 12:59:16
De la: _HAAK__, la data 2018-06-13 09:55:06serveste interesele firavului stat de drept si ale tuturor cetatenilor romani onesti, lumpen latrinisto stultae nesimtita ticaloasa.

Incalcind Constitutia si Sfidind Parlamentul ? asta serveste interesele Statului de Drept ? zauuu ? si refuzul presedintelui care a JURAT si el pe Constitutie, tot asta Serveste ?

Care INCALCARI ? Care PARLAMENT ? Ala UNICAMERAL , asa cum trebuia sa fie si cum a decis CURTEA CONSTITUTIOALA in urma unui REFERENDUM ?
aaa.. vorbesti de asta care e NECONSTITUTIONAL , VAX !

Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2018, ora 19:29

www.stiridiaspora.ro

,,Magistrați de la instanțe din toată țara au transmis Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o adresă prin care spun că își însușesc cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată luni de Forumul Judecătorilor după atacurile la Justiție de la mitingul PSD și declarațiile lui Liviu Dragnea.

"Subsemnații, judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, declarăm că ne însușim în nume propriu cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România. Apreciem necesară suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 14 iunie 2018 cu prezenta cerere, şi solicităm să dispuneți admiterea acesteia și apărarea independenței sistemului judiciar pusă grav în pericol de acțiunile concertate ale celorlalte două puteri ale statului, legislativă și executivă", se arată în cererea înaintată CSM.

Documentul a fost semnat de peste 1.100 de magistrați din toată țara

Magistrații au anexat lista celor 1.104 judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, semnatari ai prezentei cereri."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 09:06

De la: 9am_17655, la data 2018-06-14 14:24:30
De la: gabigabi2, la data 2018-06-14 12:59:16

Care INCALCARI ? Care PARLAMENT ? Ala UNICAMERAL , asa cum trebuia sa fie si cum a decis CURTEA CONSTITUTIOALA in urma unui REFERENDUM ?
aaa.. vorbesti de asta care e NECONSTITUTIONAL , VAX !

si asta-i Scuza voastra ? si in timp de atitia ani nu v-ati plins la CEDO, la Bruxelles ? madam Macovei n-a mai urlat pe acolo impotriva unei asemenea Ilegalitati ? Nu i-a mai cerut Preda, Curtii europene, sa -i retraga Ro dreptul la vreun vot, ceva?.....
da' vad ca ai UITAT detot , basisto, ca PDL>ul TREBUIA sa puna-n practica acel referendum , dar NU I-a convenit asa ca a tacut milc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 09:19

P.S
da' cred ca stii ca-n acest caz TOT ce-a trecut prin Parlamentul asta " neconstitutional "e lovit de N U.L I T AT E Inclusiv Juramintul lui Kovesi la investire ? ca sa nu spun de cel al presedintelui Iohannis ? asadar, mai scormoniti baieti, mai scormoniti dupa alte argumente care sa stea totusi, in picioare !

si , as vrea sa te intreb si eu, ca poate primesc un raspuns logic si de bun- simt : de ce va cramponati VOI de aceasta femeie ?
CINE e ea si de ce e de neinlocuit ?

parca ziceai ca esti managerul unei policlinici , da ?
sa presupunem ca tu constati ca o subalterna nu-si respecta fisa postului , incalcind-o si facind abuzuri si vrei s-o pui liber si patronul iti zice: las-o acolo ca asa vreau eu si mai bine PLeci TU ..... ce parere ai , ce faci ? o lasi asa ?

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 11:07

Gabita mea draga,

Am inceput chiar sa tin la tine.
De aceea iti recomand urgent un tratament psihiatric. Prea esti obsedata de "bolovan" si de "luluta".
Trebuie sa iti deschida ochii, sa te invete sa judeci logic, sa iti scoata ochelarii de cal. Este spalata la creier de latrine. Trebuie sa-ti sa-ti scoata din cap gargaunii.

Tine-te de tratament. Inchide televizorul, sau , cel putin, nu te mai uita la haznale. Vezi si tu filme de dragoste, telenovele, citeste si tu ce se mai intampla in lume, care e parerea strainilor despre noi.
Orice, numai se te separi de mediul toxic in care te complaci acum.

Reinvata sa gandesti, sa fi obiectiva, sa vezi ca exista si alte pareri, alte moduri de a vedea realitatea.
De acord ca trebuie sa faci si sacrificii. Iti vei pierde indemnizatia de partid, eventual si pensia speciala.
In schimb te vei simti usoara, libera ca o pasare pe cer.

PS. Luluta a depus juramantul in fata presedintelui, nu a parlamentului, asa ca nu "e lovit de N U.L I T AT E". Si nu NOI ne "cramponam de aceasta femeie", ci VOI vreti s-o dati jos,. Va este frica de ea, de ce poate sa faca impotriva intereselor voastre!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 16:15

De la: NicioLaeAen, la data 2018-06-15 11:07:54Gabita mea draga,

Am inceput chiar sa tin la tine.
De aceea iti recomand urgent un tratament psihiatric. Prea esti obsedata de "bolovan" si de "luluta".
Trebuie sa iti deschida ochii, sa te invete sa judeci logic, sa iti scoata ochelarii de cal. Este spalata la creier de latrine. Trebuie sa-ti sa-ti scoata din cap gargaunii.

Tine-te de tratament. Inchide televizorul, sau , cel putin, nu te mai uita la haznale. Vezi si tu filme de dragoste, telenovele, citeste si tu ce se mai intampla in lume, care e parerea strainilor despre noi.
Orice, numai se te separi de mediul toxic in care te complaci acum.

Reinvata sa gandesti, sa fi obiectiva, sa vezi ca exista si alte pareri, alte moduri de a vedea realitatea.
De acord ca trebuie sa faci si sacrificii. Iti vei pierde indemnizatia de partid, eventual si pensia speciala.
In schimb te vei simti usoara, libera ca o pasare pe cer.

PS. Luluta a depus juramantul in fata presedintelui, nu a parlamentului, asa ca nu "e lovit de N U.L I T AT E". Si nu NOI ne "cramponam de aceasta femeie", ci VOI vreti s-o dati jos,. Va este frica de ea, de ce poate sa faca impotriva intereselor voastre!

multumesc ptr. sfat, scumpete, dar ce-ar fi sa ti-l aplici tie intii, nu de alta, dar vad ca o tii langa cu " bolovanul " !? te-a lovit rau cuvintul asta, ca eu l-am folosit doar o data si i l-am spus lui Hakon ! TU cine esti ? esti alter ego.ul lui ? esti fiu- su, sotia, tatal sau nepotul ? sau sunteti doar " colegi de serviciu " ?
in rest, daca "Luluta " zici ca n-a trecut prin Parlament, don presedinte a TRECUT, scumpicule si in conformitate cu argumentul scornit de voi,, mandatul ' mnealui e NUL ! n'asa ?

asadar , apropo de Logica recomandata mie, aveti grija ce spuneti, moi pimpilor , ca va dati singuri cu stingul in dreptul, ca daca-mi mai aduc aminte si de cele 2 MILIOANE de voturi aparute in citeva ore, devenirea dlui Iohannis in postura de presedinte e cu Cintec !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 18:01

De la: gabigabi2, la data 2018-06-15 16:15:45

in rest, daca "Luluta " zici ca n-a trecut prin Parlament, don presedinte a TRECUT, scumpicule si in conformitate cu argumentul scornit de voi,, mandatul ' mnealui e NUL ! n'asa ?

Aoleeeu , il vrei pe Bascosu inapoi ?

Nu e NUL , VOTURILE ROMANILOR NU SE ANULEAZA !

Si daca maine s-ar repeta alegerile , SCORUL ar fi mult mai dureros pentru gasca ta !

NicioLaeAen

337 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2018, ora 19:50

Gabita mea draga,

Poti sa fi sincera si sa ne spui cat primesti ca pensie speciala si/sau indemnizatie de partid?
Aproximativ, un ordin de marime macar.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2018, ora 15:37

De la: NicioLaeAen, la data 2018-06-15 19:50:03Gabita mea draga,

Poti sa fi sincera si sa ne spui cat primesti ca pensie speciala si/sau indemnizatie de partid?
Aproximativ, un ordin de marime macar.

stiti ce ma mira la voi ? URA si Convingerea ca Toata Lumea MINTE si Inseala !
de ce credeti voi asta ? nu cumva Tocmai ptr. ca Sinceritatea Nu este punctul vostru forte ?
de ce ti-e asa de greu de crezut ca sunt o persoana activa intelectual, cu pareri si uneori convingeri si ca tot ce scriu e rezultatul lor ? si, ca am o pensie normala ca dupa 35 ani de proiectare , fara nici un fel de adaus, ca n-am de unde !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2018, ora 15:47

De la: 9am_17655, la data 2018-06-15 18:01:27
De la: gabigabi2, la data 2018-06-15 16:15:45

Aoleeeu , il vrei pe Bascosu inapoi ?

Nu e NUL , VOTURILE ROMANILOR NU SE ANULEAZA !

Si daca maine s-ar repeta alegerile , SCORUL ar fi mult mai dureros pentru gasca ta !

iar iti dai cu stingul in dreptul, madam draga ! vorbesti de " GASCA " mea ? dar a ta Cum e, madam ? e mai ocosa , mai corecta sau mai cinstita ? HA ! iti aduci aminte CINE a Invrajbit Romania, de-am ajuns sa ne urim de moarte si sa ne insultam oribil ? NU ? iti spun eu cine ne-a organizat in GASCA : Base' cu mizeria aia de slogan PDL.ist " Noi cu Voi , Ei cu Ei "!
P.S
vad ca nu mi-ai raspuns la presupunerea mea ....aia cu subalterna pe care tu , ca manager, vrei s-o pui pe liber ptr. nereguli constatate si patronu'ti zice sa Pleci tu daca nu-ti convine, nu ea !
si atunci, nu-i normal sa te-ntrebi CE Hram poarta femeia respectiva de-i mai importanta ea decit bunul mers al intreprinderii conduse ?
P.S 2
fataaaa.... cum ar putea sa revina Besescu , fatooo ? ca doar i se TERMINASE mandatul, legal !
in mod LOGIC , don presedinte K. W. I functioneaza Nelegal si ar trebui sa avem alegeri prezidentiale !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2018, ora 16:18

Dude , intrebarea ta e o prostie , se vede ca ai lucrat toata viata la stat . Orice patron lucreaza cu cine vrea el si isi asuma rezultatul .
Nu conteaza parerea mea sau a ta , e firma lui si lucreaza cu cine vrea . Nu-mi convine , plec si imi caut alt job , ce atata mare scofala !?
Referitor la mandatul presedintelui actual , ti-am mai spus : VOTURILE ROMANILOR NU SE ANULEAZA !
Referitor la Parlamentul Unicameral , ia vezi din cine era formata majoritatea parlamentara atunci cand a fost respins proiectul de punere in aplicare !?
Vrei sa-ti aduc citate din Tradiceanu cu ce sustinea in PARLAMENTUL Romaniei la momentul ala ?
Dude , sunt zeci de decizii CCR pe care Parlamentul nu le-a respectat .Asa ca, inainte sa-i reprosati presedintelui , uitati-va la voi in curte !
Presedintele nu a incalcat Constitutia , poate sa actioneze chiar si in luna decembrie , nu exista un termen de punere in aplicare !
Si sa nu ai cumva impresia ca daca L.C.K. va pleca din fruntea DNA , o sa fie scutit Gadea de 300 000 lei pe care ii datoreaza ca urmare a unui proces pierdut de el si latrina3.!

Pagini: << 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMNIA LUCRULUI BINE FCUT
Mergi la: