Info
x
Klaus iohannis: romnia lucrului bine fcut
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 16/01/2017 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 17:01
Partoneto miasmata nesimtita, iar le-ai rastalmacit,balmajit si mermelit pan' au inceput sa puta mai rau decat iti duhneste acea tigva latrinizata pe care ti-au cacarisit-o slugoii puscariasului.
recupereaza statul cele 60 meleoane de euro de la Voiculescu, cele 400 de la Tariceanu paul de Rromania si hrebengiuc, pe cele 500 mil de dolari de pe la Ponta, miliardul de la inculpatii microsoft , zecile de milioane de euro de la Ghita, Dragnea, and co. si, platim amenzile CEDO. PARTONETO nesimtita. Puscariasii raman in puscarii, inculpatii cu dosarele prin parchete, dna si instante,iar mermelece cum esti tu si majoritatea romanilor de teapa ta, cu promisiunile electorale pe care le-a ventilat Dragnea in campania electorala.. Hai, la multi ani cu executare, mafioato nesimtita lumpenlatrinista.
|
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 17:43
De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:10:15nu stiu a ce-ti miroase tie, dar mie-mi miroase a TRADARE a Intereselor Romaniei si se cam cere o DEMISIE ! INTERESUL ROMANIEI este eliberarea borfasilor din puscarii prin ORDONANTA DE URGENTA si legalizarea spagii de pana la 200 000 lei ? Tanti , scoate-ti nasu' de unde ti l-ai bagat ,nu ti-e rusine sa vii cu asemenea gogoritze !?
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 17:47
De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:46:28De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:29:32De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:20:58De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:11:22Manifestatia e de 4 seri! Cele doua intrebari din final se dovedesc inutile! Cheamati minerii sa faca ordine ?
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 17:50
De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:10:15nu stiu a ce-ti miroase tie, dar mie-mi miroase a TRADARE a Intereselor Romaniei si se cam cere o DEMISIE ! asa e , s-ar impune demisia lui Iordache , pentru ca declarat ca nici de-al naibii nu retrage ordonanta !
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:14
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-23 17:01:45. Din banii astia putem sa-i construim lui Voiculescu o ditai celula moderna , utilata cu scara interioara la cavou
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:21
Referendum! POPORUL decide! DA!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/01/2017 Oras: Adjud |
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:24
.... si construim si pt tine un bordel , sa nu-ti mai practici meseria aici pe forum
JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:27
Pentru madam Gabi , o reimprospatare a memoriei cu ce s-a intamplat la MINERIADA .
A inceput sa le cam incurce si trebuie sa o ajutam . www.evz.ro/exclusiv-print-un-dosar-de-cosmar-in-1990-din-ordinul... |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:36
De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:46:28De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:29:32De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:20:58De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:11:22Manifestatia e de 4 seri! Cele doua intrebari din final se dovedesc inutile! Pardon? IO apar DREPTATEA si LIBERTATEA ! Cine a gresit, sa repare eroarea! Cine a furat, sa ramburseze si sa isi ispaseasca pedeapsa in inchisoare daca legile statului unde a furat asa prevad! PUTEREA o detine DUMNEZEU! Doar EL! Omul o poate detine provizoriu, pentru ca omul este provizoriu om! Deci DA, respect puterea lui Dumnezeu care este exercitata asupra oamenilor drepti si in acelasi asentiment ca si mine! Si da, imi respect PRESEDINTELE! Imi iubesc presedintele! Il aprob si il felicit pentru atitudinea sa de adevarat presedinte al tuturor romnilor! Chapeau , domnule Johannis! Suntem un popor mndru si cinstit! Avem nevoie de conducatori asemenea poporului! Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:44
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-23 17:01:45Partoneto miasmata nesimtita, iar le-ai rastalmacit,balmajit si mermelit pan' au inceput sa puta mai rau decat iti duhneste acea tigva latrinizata pe care ti-au cacarisit-o slugoii puscariasului. Eram cu replica in taste! Odata am calculat sa iasa de cele 80 mil ce tre' sa platim ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:47
De la: 9am_17655, la data 2017-01-23 17:47:07De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:46:28De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:29:32De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:20:58De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:11:22Manifestatia e de 4 seri! Cele doua intrebari din final se dovedesc inutile! Lasa-i, ca si ei au fost manipulati... De data aceasta va fi fara violenta! Incredere sa avem unii in altii si un scop comun: binele natiunii, unitatea sa si libertatea! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:52
De la: 9am_17655, la data 2017-01-23 17:50:53De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:10:15nu stiu a ce-ti miroase tie, dar mie-mi miroase a TRADARE a Intereselor Romaniei si se cam cere o DEMISIE ! Dumnezeu il va face sa se razgandeasca! Dumnezeu face ca poporul sa fie ascultat! Poporul sa vorbeasca! La Mica Unire de acum 158 de ani, poporul romn fu intrebat de catre cei ce ne-au sustinut Unirea, respectiv Franta si Anglia: Ce conducere vreti sa aveti? Asta a fost acum 158 de ani! Azi poporul, ma rog, peste cateva zile, poporul va rosti clar si negru pe alb ce vrea! Mi se pare corect!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 18:53
Eu va doresc o seara frumoasa! Dumnezeu este cu noi, sa nu uitati asta!
Hak', contez pe dumneata sa postezi discursul domnului presedinte! MErci anticipat! Cu bine!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 19:08
De la: 9am_18987, la data 2017-01-23 18:24:36.... si construim si pt tine un bordel , sa nu-ti mai practici meseria aici pe forum Martalogule , asta sa-l construiesti din banii tai ptr nevasta-ta , sa aiba si ea cu cine sa mai socializeze cat stai plecat prin delegatii ! Vezi ca finanteaza Dragnea start-up -ri ! |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 21:16
martalog?
nici pomeneala! este simbiotul partonetei miasmate, un limax martafoi care se crede goa'uld.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 10:26
Onoarea imi apartine!
Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis: - Astazi in seara zilei de 23 ianuarie, ne-am adunat aici, in Palatul Cotroceni, pentru a comemora unul dintre evenimentele de suflet ale romanilor: Mica Unire. - Aceasta unire s-a petrecut, cum toata lumea stie, in doua etape: in 5 ianuarie 1859 la Iasi si in 24 ianuarie 1859 la Bucuresti, acum 158 de ani. Ce moment de glorie pentru Romania! - Romania care, atunci, incepuse sa se manifeste. A fost dupa un razboi care a redefinit ceea ce astazi numim sferele de influenta. Rusia fusese trimisa mai inspre Est si Marile Puteri au avut de rezolvat probleme regionale complicate. Evident ca unii au fost "pentru" ca romanii sa-si exprime vointa, si a fost destul de evident ca aceasta vointa a fost Unirea Principatelor, altii s-au opus. - Ce moment frumos ca atunci romanii si-au impus vointa! Ce clasa politica am avut noi atunci, cand a inceput sa ia fiinta natiunea romana! Si ce clasa politica avem astazi, cand cei care au fost alesi sa conduca tara se ocupa in mod paradoxal de cu totul alte lucruri. - Atunci, in 1859, politicienii s-au ocupat de natiune, de Unirea Principatelor. Ai nostri se ocupa de gratiere, gratierea propriilor dosare. - A fost ales atunci Alexandru Ioan Cuza domnitor in Moldova si in Tara Romaneasca si s-a apucat de treaba. Unirea Principatelor a inceput prin alegerea aceluiasi domnitor in ambele Principate, dar ea s-a infaptuit prin ce s-a construit, prin institutiile, autoritatile, entitatile, actele normative care au inceput sa puna cap la cap ce se intampla in Moldova, ce se intampla in Tara Romaneasca, si astfel Unirea s-a petrecut, in fapt, prin legiferare si prin administrare, prin guvernare. - 1864. Codul Penal al lui Cuza a fost un cod penal dupa model francez, model considerat la vremea respectiva cel mai bun, cu o abordare moderna. A fost primul cod penal din Romania care incrimina coruptia, care facea referire la infractiunile de abuz in serviciu si de conflict de interese. - Ce generatie de politicieni am avut atunci, dupa Mica Unire! Oameni care au avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Si ce politicieni avem astazi... O coalitie aleasa sa duca Romania spre dezvoltare se ocupa de modificarea Codului Penal. Se ocupa, in mod paradoxal, exact de ameliorarea Codului Penal intr-un sens cel putin discutabil: miscorarea amenzilor de abuz in serviciu. - Ce diferenta! Ce clasa politica am avut si unde am ajuns! - In aceste zile, mai ales ieri, au avut loc proteste. Oamenii indignati au iesit in strada sa protesteze impotriva acestor incercari de a modifica prin OUG legislatia penala. - Am auzit fel si fel de aberatii. Imediat dupa ce au iesit oamenii in strada, activisti, agitati si agitatori, au fugit la televiziunile obediente sa explice poporului ca e o noua mineriada, ca e o lovitura de stat. - Cetatenii sa dea lovitura de stat? Politicienii dau lovitura de stat numai ca nu dau lovitura de stat ci lovitura de gratie statului de drept! - De ce au iesit oamenii? Simplu de tot! PSD si cu satelitul sau ALDE au promis bunastare romanilor, au promis dezvoltare economica, salarii mai mari, pensii mai mari si oamenii de buna credinta i-au votat. - Si cand au ajuns la guvernare s-au apucat de cu totul altceva. S-au apucat sa umble la legislatia penala, pentru a-si curata dosarele lor, ale colegilor de partid, ale celor care i-au sustinut in campanie probabil. - Asta i-a dus pe oameni in strada, dragii mei! Una a fost promisa, alta a fost inceputa. De aici indignarea romanilor. Nu vrea nimeni sa dea lovitura de stat, nici nu vrea sa rastoarne regimul. - Iar Guvernul... Ce conteaza Guvernul? Acest guvern doar nu-si imagineaza ca a iesit cineva in strada pentru acest guvern. Oamenii au iesit sa-si spuna indignarea si guvernantii ar face bine sa ia seama. - Poate totusi, cu aceasta ocazie a Micii Uniri, isi amintesc ca romanii sunt un neam mandru, au dreptul la o clasa politica pe masura. - Aceasta tema, in mod nefericit, a devenit o tema nationala. Este evident ca exista un larg interes pentru aceasta tema si daca asa este atunci voi supune aceasta tema dezbaterii publice si votului popular. Voi incepe demersurile pentru un referendum prin care romanii vor putea sa spuna daca sunt de acord cu aceste demersuri sau nu. - Fiindca, atunci cand au votat, aceste teme nu s-au gasit in programul de guvernare al PSD. Si atunci, daca guvernantii au facut o tema din asta, vor trebui sa suporte votul popular pe aceasta tema. - Aparent vorbim despre chestiuni legate de Justitie. Aparent, vorbim despre Ordonante de urgenta pe teme foarte concrete. In realitate, dragi romani, vorbim despre ce fel de natiune vrem sa fim. Vrem sa fim o natiune puternica, un stat de drept sau vrem sa fim o natiune asa si asa, cu un stat de drept care poate fi inmuiat si discutat? - Vrem sa fim o natiune care seamana cu generatia care a facut Mica Unire sau vrem sa fim o natiune care nu indrazneste sa ridice vocea? Vrem sa fim o natiune intre celelalte natiuni asa cum sunt natiunile europene sau vrem sa fim o natiune care nu indrazneste sa ridice vocea in corul natiunilor europene? - Asadar, dragii mei, trebuie sa ne hotaram ce fel de natiune suntem, ce fel de natiune vrem sa fim. Eu imi doresc o natiune puternica. Eu imi doresc o natiune de oameni mandri si liberi si condusa de politicieni integri, competenti. - Orice altceva pentru mine este prea putin. Iar pentru a obtine acest lucru pentru mine niciun pret nu este prea mare. - La multi ani! Sursa citata: ziare.com Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 10:32
Bugetul 2017 e gata da' nu e gata! Stati sa vedeti cum vor decurge lucrurile!
110 ministri costa dom'le, COSTA SCUMP! Cum sa alocam bani mai multi EDUCATIEI VIITORULUI ROMNIEI? Da' cu Politia Romna ce o avut domnu' Dragnea de o trebuit a-i subestima? Cica, conform afirmatiilor sale, va cere ca politia romna sa faca investigatii serioase, da' cum altu' fel, in ceea ce priveste incendiul de la Bamboo! Serios? Cand ne-am indoit noi, cetatenii romni, ca Politia Romna nu si-ar face treaba in cel mai SERIOS MOD? Of, of! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 10:37
E o zi frumoasa! Soarele e sus pe cer! Numai bine doresc tuturor! Sa fie DREPTATE!
Dragi romni de pretutindeni: LA MULTI ANI BINECUVANTATI ! www.youtube.com/watch?v=sJsJYUpbhIs NOROC, ROMNE !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 10:44
De la: Musetel, la data 2017-01-24 10:32:23Bugetul 2017 e gata da' nu e gata! Stati sa vedeti cum vor decurge lucrurile! Au si murit dintre ei, facandu-si datoria pana in ultima clipa a vietii lor, dandu-si VIATA chiar! Ei raman in MEMORIA NATIONALA, va asigur! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 15:49
De la: 9am_17655, la data 2017-01-23 18:14:46De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-23 17:01:45. bai, da' ce poeti sunteti voi ! pe Legea de acum, cu codurile astea nemodificate , MULTE Milioane s-au RECUPERAT, poetilor ca sa-mi spuneti cum va fi de miine-ncolo ?! ce tari sunteti, moi ! aceeasi discutie o aveam si-n timpul lui Baselu' vostru cind voi ziceati ca NU sunt bani si d'aia taie salarii, inchide spitale si scoli; taie indemnizatiile mamelor si a celor cu handicap.....si eu ce va Spuneam ? exact ce -mi spuneti mie acum : ca DACA se RECUPEREAZA banii de la ala si ailalti, ar fi destui bani la buget ! si ce faceati voi atunci ? ma injurati ca si acum.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:11
De la: Musetel, la data 2017-01-23 18:36:54De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:46:28De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:29:32De la: gabigabi2, la data 2017-01-23 16:20:58De la: Musetel, la data 2017-01-23 16:11:22Manifestatia e de 4 seri! Cele doua intrebari din final se dovedesc inutile! l-as respecta si eu Daca n-ar fi la fel de Penal ca si cei pe care-i critica.... el la fel ca si sotia lui, ba chiar mai mult decit ea, caci in postura de primar al Sibiului era intr-un conflict major de interese ! P.S nu-l mai tot Amesteca pe Dumnezeu acolo unde-si baga coada, ca doar suntem pe teritoriul lui si Dumnezeu nu se amesteca in chiar toate problemele LUMESTI ! NU VREI, NU POTI INTELEGE ASTA : ca aici suntem guvernati de ?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:13
partoneto miasmata, iar le-ai rastalmacit,pritocit,mermelit si bulibasit pana ai crezut ca ti-a reusit maskirovkiana miasmata pentru a deforma realitatea si adevarul.
au fost bani,dar i-au sifonat toti cei pe care tu i-ai votat : Tariceanu- crestere economica 8% , deficit 5,8%- basescu, nastase, vacaroiu, ciorbea,, r.vasile and co. astia fura pe rupte de peste un sfert de secol si livache doreste sa emita pe sub masa OUG-ul de gratiere si AMNISTIE, adica !? da-i draku de prosti, ne-au votat pentu una si noi ne albim cazierul. partoneto, esti cu mult mai proasta si nesimtita decat prevad legile naturii, daca poti pune botul la o asemenea manipulare pesedista de un josnic cinism grobian neimaginabil. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:23
partoneto, ii vrei liberi si cu averile din stransura de furat, intacte ?
citez: Legea amnistiei i a graierii ar putea scpa mai muli politicieni att de nchisoare, ct i de aa-numitele pedepse accesorii sau complementare, precum interzicerea dreptului de a alege i de a fi ales o anumit perioad de timp. Iat, n rndurile de mai jos, lista condamnailor și a celor n curs de condamnare din PSD, de pe aproape tot cuprinsul rii și funcțiile pe care aceștia le-au deținut sau nc le dețin, care ar putea beneficia de legea amnistiei i graierii. 1. Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul mineriadelor 2. Liviu Dragnea, presedinte PSD, condamnat definitiv la 2 ani cu suspendare 3. Victor Ponta, premier, fost presedinte PSD, trimis in judecata 4. Robert Negoita, primar sect 3, urmarit penal 5. Olguta Vasilescu, ministru, urmarita penal 6. Paul Stanescu, senator, anchetat penal 7. Cristian Rizea, deputat, cercetat penal 8. Tudor Pendiuc, primar Pitesti, urmarit penal 9. Catalin Radulescu, deputat, condamnat in prima instanta 10. Gabriel Mutu, senator PSD, urmarit penal 11. Adrian Nstase, prim ministru, preedinte PSD, condamnat definitiv 12. Viorel Hrebenciuc, vicepreedinte PSD, deputat PSD, cercetat penal 13. Darius Valcov, ministru de Finane, cercetat n stare de arest 14. Dan Sova, fost ministru ivicepreedinte PSD, trimis in judecata 15. Radu Mazre, primar Constanta, cercetat n stare de arest 16. Nicusor Constantinescu, preedinte CJ Constanta, cercetat penal 17. Bunea Stancu, preedinte al CJ Brila, condamnat definitiv 18. Ecaterina Andronescu, vicepreedinte PSD, cercetat penal 19. Marian Vanghelie, primar sector 5, cercetat n stare de arest 20. Gheorghe Nichita, primar Iasi, vicepresedinte PSD, cercetat penal 21. Adrian Severin, europarlamentar PSD, trimis in judecata 22. Mircea Cosma, presedinte CJ Prahova, cercetat penal 23. Vlad Cosma, deputat PSD, cercetat penal 24. Ovidiu Marius Isaila, senator PSD, trimis n judecat 25. Adrian Duicu, preedinte CJ Mehedini, cercetat penal 26. Ilie Srbu, senator PSD, urmrit penal 27. Miron Mitrea, vicepres. PSD, vicepres. Camera Deputaților, condamnat definitiv la 2 ani cu executare 28. erban Mihilescu, senator PSD, urmrit penal 29. Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal 30. Ioan Adam, Senator PSD, cercetat penal n stare de arest 31. Ion Prioteasa, ef CJ Dolj, cercetat penal 32. Sebastian Ghi, deputat PSD, cercetat penal 33. Alexandru Mazre, senator PSD, cercetat penal 34. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis n judecat 35. Maior Lazr Dorin,fost deputat PSD, condamnat la nchisoare cu executare 36. Dumitru Ion, deputat PSD, trimis n judecat 37. Cristinel Bgiu, presedinte CJ Buzu 38. Mrza Gavril, preedinte CJ Suceava, trimis n judecat 39. Constantin Nicolescu, preedinte CJ Arge, condamnat definitiv 40. Ctlin Voicu, senator PSD, condamnat definitiv 41. Niculae Bdlau, senator PSD, cercetat penal 42. Ion Stan, deputat PSD, condamnat n prim instan 43. Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis n judecat 44. Florin Pslaru, deputat PSD, cercetat penal 45. Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, fost secretar de Stat, condamnat definitiv 46. Constantin Contac, Preedinte CJ Botoani, condamnat definitiv 47. Duț Vasile, senator PSD, condamnat definitiv 48. Constantin Boscodeala, primar PSD Buzu, trimis n judecat 49. Victor Mocanu, senator PSD, trimis n judecat 50. Marian Ghiveciu, deputat PSD, trimis n judecat 51. ADSCLIEI CONSTANTIN, deputat PSD, cercetat penal 52. Alexandru Cordos, senator PSD, trimis n judecat 53. Adrian Simionescu, deputat PSD, trimis n judecat 54. Mircea Drghici, deputat PSD, trimis n judecat 55. Nechifor Catalin, presedinte CJ Suceava, cercetat penal 56. Oana Mizil, deputat PSD, cercetata penal 57. Dontu Ovidiu, senator PSD Suceava, cercetat penal 58. Toni Grebla, urmarit penal 59. Marian Neacsu, vicepresedinte Camera Deputatilor, trimis in judecata pentru conflict de interese 60. Constantin Nita, sef al organizatiei PSD Brasov, fost vicepresedinte PSD, urmarit penal 61. Gheorghe Nețoiu 62, Antonie Solomon, primar Craiova, cercetat penal 63. Marian Neacșu, fost deputat PSD 64. Marius Oprescu, președinte CJ Olt, cercetat penal 65. Silvian Vasile Ciuperc, președinte CJ Ialomița Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:28
ro.wikipedia.org/wiki/Corupția_în_România
ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_politicieni_români_implicați_în_scandaluri_publice Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:30
ba, d'aia se spune ca fiecare partid cu prostii lui si uitindu-ma la tine, confirm ca-i asa !
timpitule care esti tu timpit, dar nu sti asta, in 2010 Puterea era in mina lui Base' , avind guvernul vuvuzelei Boc la degetul mic ! deci , reiau : pe Aceste Legi, cu CODUL asa cum il vreti voi, nemodificat , AU FOST RECUPERATE CITE Milioane ca sa NU fie nevoie de Taiat alea- alea si de IMPRUMUTAT alte 22 miliarde ? ai uitat de asta , nu-i asa si acum imi aruncati PROSTIA asta ca veti recupera nush cit si se vor achita 80 MILIOANE de euro, ptr. ca nu se schimba si se reactualizeaza codurile penale , aliniindu-le la standardele europene ? haide, mars, imbecililor, cu minciunile si denaturarile voastre de 1 kopeica postarea !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:35
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-24 16:23:33partoneto, ii vrei liberi si cu averile din stransura de furat, intacte ? si pe poz. 66 pe Mircea Basescu , fratele presedintelui 67 ginerele 68 fiica ' 69 al doilea ginere 70 si t. basescu insusi dar, pardoooon ; astia nu sunt PSD.isti ca Toti de pe lista oferita de tine, de unde se vede ca si DNA isi are "tandreturile " si partipriurile ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2017-01-24 16:35:19De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-24 16:23:33partoneto, ii vrei liberi si cu averile din stransura de furat, intacte ? ce ai fi dorit PARTONETO STULTA MIASMATA, sa-ti postez pomelnicul integral ? in prostia,nemernicia si nesimtirea ta, asemenea pretentie ai avut?! mare putoare poti sa fii, de aceea nici nu poti gandi cu propriul creier, tigva vacuumata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/01/2017 Oras: Adjud |
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:57
Din anul 2010 stau si ma uit si ma intreb cat de plictisita si lipsita de ocupatie poti fi ... incat sa dialoghezi cu toate excrementele societatii romanesti : Silver9am , silviu , BlackFriday , acum hakon ... ce o fi in mintea ta nu stiu , de nu-ti dai seama ca astia sunt niste lepre scarboase, exponente ale fostelor servicii secrete comuniste care ti-au nenorocit jumate din viata
JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2017, ora 16:59
De la: 9am_18987, la data 2017-01-24 16:57:58Din anul 2010 stau si ma uit si ma intreb cat de plictisita si lipsita de ocupatie poti fi ... incat sa dialoghezi cu toate excrementele societatii romanesti : Silver9am , silviu , BlackFriday , acum hakon ... ce o fi in mintea ta nu stiu , de nu-ti dai seama ca astia sunt niste lepre scarboase, exponente ale fostelor servicii secrete comuniste care ti-au nenorocit jumate din viata In its annual report last year, the Swedish Security Police, Säpo, said Russian propaganda was intended to “spread pro-Russian messages and to exacerbate worries and create splits in society.” From Russian trolls to supposed independent experts paid by foreign powers to spread their point of view in the media, there are many ways that disinformation can spread, according to MSB. The Russian propaganda channels RT and Sputnik News are also important channels for fake news.
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 10:10
De la: 9am_18978, la data 2017-01-23 10:50:25La ora actual� mult� lume vorbește despre r�zboiul informațional și despre r�zboiul ideologic dintre Rusia și Occident. �ns� pozițiile �n acest r�zboi nu sunt definite at�t de univoc cum ar fi necesar. a patra teorie si cale….Citez: ,,Pentru a-i invinge pe inamicii nostri, ne trebuie propriul nostru militarism socialist. Trebuie sa avem de partea noastra 9.000.000 din cei 100.000.000 de oameni care formeaza populatia Rusiei Sovietice. Cat despre ceilalti, nu avem nimic sa le spunem. Trebuie anihilati. ….” ZINOVIEV www.contributors.ro/wp-content/uploads/2014/06/imgg.jpg hahahaha! cu cine si pentru cine ,,a patra “ ba’ !? cu si pentru: dogaru, nastase, dragnea, udrea, nicolici, basescu, ghita, ponta, iliescu, hrebengiuci, preafericitii bor , videni, constantinesti, grindeni, voiculescieni, tariceni, cristoi ,ciutaci, gandaci,nistoresti dragotesti , cretulese, si alti acarieni de prin politica si mass-media damboviteana ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si MINERII,