back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 13:13

bai, constat ca voi sunteti angajati si platiti la numar de postari laudative !
"stelutele " le purtati pe umar, pe frunte sau numa'n suflet ?
dati-i bai inainte cu pupatu' n kurul cui trebuie , ca-i eficient si productiv !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 13:18

nici n-am apucat sa intru bine pe net ca a si aparut un sondaj de opinie facut de DC News in legatura cu OUG de gratiere a unor pedepse si daca suntem de acord sau nu cu el si mi s-a parut interesant rezultatul de pina acum :

DA - 51, 24% ( vreo 10 mii si ceva de persoane respondente)
NU - 40, 03 % ( vreo 8 mii de persoane )
Partial - 8, 74%.....

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 13:40

De la: 9am_17655, la data 2017-01-18 16:25:25
De la: gabigabi2, la data 2017-01-18 14:07:20asa si ?
parc'ati fi 2 piaza rea , negre si zalude , care se bucura numai si numai de raul intimplat oricui : al vecinilor, al prietenilor, rudelor , al tarii ....nu conteaza....ele se hranesc din durerea si disperarea celorlalti !
....e ceea ce se cheama si vampiri energetici , sleind tot in jurul lor !

te cred si eu ca e disperare mare

www.hotnews.ro/stiri-esential-21540430-unul-din-beneficiarii-oug...]

nu e nici o disperare, hahalerelor, nu va mai dati cu fundu' de pamint ca faceti bubita la cap !

de nu stiu cite ori am spus ca ASTEPT sa-i vad Arestati si JUDECATI pe toti cei care , conducind aceasta Tara, au Permis sa fie Jefuita de toata bogatia ei, incepind cu PRIMUL GUVERN al lui P. Roman..... voi care le stiti pe toate de pe aici, fiind informati , chiar nu stiti acest lucru ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:01

Noi/eu stim/u ca ai votat: pe ilici de doua ori, pe base de 2 ori la primarie si o data la presedintie, cate o data pe nastase, geoana si ponta, apoi, tariceanu-alde aka pc-voiculescu+plr tariceanu.
Si, uie asa ti-ai irosit ultimii 27 ani din viata, te-ai multumit cu putin si iti meriti postura,nivelul de trai,cat si prostia, fudulia,saracia,nesimtirea, ticalosia si obscurantismul in care baltesti, Partoneto lumpenstalinisto latrinista miasmata.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:20

aici, la botul calului www.9am.ro, citez:

Suntem in plin Blitzkrieg pe justitie

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Alexandra Pruna, a avut o reactie hotarata la adresa masurilor pe care guvernul Grindeanu urma sa le adopte pentru sistemul de justitie.

"Faptul ca guvernul PSD-ALDE se foloseste de situatia supraaglomerarii din penitenciare pentru a promova un OUG care face mai uscati si mai curati pe politicienii penali ai zilei este o palma pentru alegatori. Si pentru cei care nu i-au ales, dar pe care ii guverneaza.

Nu exista calificativ: e laolalta disperare de a scapa de mana legii penale, inconstienta in guvernare, dispret pentru societate, capturarea statului si a legii pentru interese personale, pecuniare si probabil penale.

A propune gratierea in modul in care proiectul de OUG o face, de care ar beneficia vreo 2000 de persoane este cu adresa directa la politicieni care trebuie scapati si inechitabil in fond. Guvernul PSD-ALDE nu da doi bani pe problema sistemica a supraaglomerarii. Se foloseste numai de ea. Cum se foloseste de masa electorala cea mai vulnerabila, nu de azi, ci de 27 de ani."

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:30

De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 13:40:05
parc'ati fi 2 piaza rea , negre si zalude , care se bucura numai si numai de raul intimplat oricui : al vecinilor, al prietenilor, rudelor , al tarii ....nu conteaza....ele se hranesc din durerea si disperarea celorlalti !

www.hotnews.ro/stiri-esential-21540430-unul-din-beneficiarii-oug...

.....

nu e nici o disperare, hahalerelor, nu va mai dati cu fundu' de pamint ca faceti bubita la cap !

de nu stiu cite ori am spus ca ASTEPT sa-i vad Arestati si JUDECATI pe toti cei care , conducind aceasta Tara, au Permis sa fie Jefuita de toata bogatia ei, incepind cu PRIMUL GUVERN al lui P. Roman..... voi care le stiti pe toate de pe aici, fiind informati , chiar nu stiti acest lucru ?

Ghita a vorbit, foarte bine!

insa, momentul pe care l-a ales pentru a vorbi, nu il avantajeaza si nu poate fi un model sau exemplu de moralitate, etica sau vreun monument reprezentantativ al bunului simt civico-critic.

de acum, avem la dispozitie; AUDIATUR ET ALTERA PARS - Coldea.

Ai inteles, lumpenlatrinisto miasmata !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:40

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-19 14:01:19Noi/eu stim/u ca ai votat: pe ilici de doua ori, pe base de 2 ori la primarie si o data la presedintie, cate o data pe nastase, geoana si ponta, apoi, tariceanu-alde aka pc-voiculescu+plr tariceanu.
Si, uie asa ti-ai irosit ultimii 27 ani din viata, te-ai multumit cu putin si iti meriti postura,nivelul de trai,cat si prostia, fudulia,saracia,nesimtirea, ticalosia si obscurantismul in care baltesti, Partoneto lumpenstalinisto latrinista miasmata.

de mult stiam ca esti un Iago si , MINTI , INSELI si DENIGREZI, asa ca stii pe sa te ia :
STII , magarule , ca l-am votat pe I. Ratiu , pe Cimpeanu , pe Isarescu, pe Constantinesacu si pe Basescu 1 data , in 2009 .....

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:43

Ambasadorul SUA, despre proiectele de OUG privind justi�ia: Nu consider�m oportun� nicio m�sur� care sl�be�te statul de drept �n Rom�nia

www.news.ro/

�n interviul acordat News.ro, ambasadorul Hans Klemm vorbe�te despre modific�rile legislative viz�nd justi�ia anun�ate de Guvernul Grindeanu, dar �i despre scandalul Sebastian Ghi��.

De asemenea, Hans Klemm vorbe�te despre modific�ri legislative viz�nd mediul de afaceri, spun�nd c� Ambasada SUA a�teapt� s� colaboreze cu noul guvern Grindeanu pentru a se asigura c� schimb�rile legislative propuse, care ar putea afecta mediul de afaceri, sunt supuse unui atent �i transparent proces de consultare cu toate p�r�ile interesate.

Red�m integral interviul acordat agen�iei de pres� News.ro de c�tre ambasadorul SUA �n Rom�nia, Hans Klemm:

Reporter: Considera�i oportun� modificarea legisla�iei referitoare la gra�iere �i la redefinirea abuzului �n serviciu, anun�at� de Guvernul Grindeanu?

Ambasadorul Hans Klemm: Rom�nia a �nregistrat progrese extraordinare �n lupta �mpotriva corup�iei. Tragerea la r�spundere a indivizilor pentru ac�iunile lor �i respectarea strict� a solidei legisla�ii privind abuzul �n serviciu sunt printre principalele motive ale recentelor progrese ale Rom�niei. Parteneriatul Strategic Rom�nia-SUA �i statutul Rom�niei de membru al NATO �i al Uniunii Europene se bazeaz� pe valori comune, inclusiv pe angajamentul fa�� de statul de drept. Vom continua s� sus�inem ferm �i clar eforturile pre�edintelui Iohannis �i ale institu�iilor judiciare �i de aplicare a legii �n aceast� direc�ie. Orice schimbare a legisla�iei anti-corup�ie a Rom�niei trebuie s� se fac� printr-un proces transparent, deplin consultativ, care consolideaz� lupta �mpotriva corup�iei �i pune cap�t furtului bog��iei ��rii. Orice propunere legislativ� care contravine consolid�rii statului de drept �i afecteaz� pe to�i rom�nii, indiferent de preferin�ele lor politice. Nu consider�m �oportun� nici o m�sur� care sl�be�te statul de drept �n Rom�nia �i ne a�tept�m ca toate institu�iile din Rom�nia s� �ncerce s� consolideze lupta na�iunii �mpotriva corup�iei.

Reporter: Actualul scandal provocat de dezv�luirile omului de afaceri Sebastian Ghi��, soldat cu trecerea �n rezerv� a prim-adjunctului SRI �i cu implicarea numelui procurorului-�ef al DNA Laura Codruta Kovesi, poate periclita percep�ia �mpotriva luptei anticoruptie? Faptul c� este vorba despre fapte �i int�mpl�ri din perioada �n care Serviciul Rom�n de Informa�ii era condus de George Maior, �n prezent ambasador al Rom�niei �n SUA, poate influen�a atitudinea SUA?

Ambasadorul Hans Klemm: Nu, Statele Unite o sus�in ferm pe Laura Codru�a Kovesi, procuror-�ef al DNA �i toate institu�iile de lupt� �mpotriva corup�iei din Rom�nia. Activitatea lor este vital� pentru viitorul Rom�niei. �n ce �l prive�te pe Sebastian Ghi��, ca regul� general�, nu acord�m prea mare aten�ie acuza�iilor nefondate f�cute de persoane care fug de justi�ie.

Reporter: La audierea dumneavoastr� �n Senatul SUA spunea�i c� "Rom�nia a depus eforturi importante �i serioase pentru eliminarea corup�iei la nivel �nalt �i pentru a �mbun�t��i aplicarea principiilor statului de drept" �i c� "Rom�nia a construit institu�ii independente puternice", zeci de oficiali de la nivel central �i local fiind investiga�i, inculpa�i �i condamna�i. �n situa�ia actual�, cum a�i nuan�a/completa/modifica aceste afirma�ii?

Ambasadorul Hans Klemm: �mi men�in declara�iile f�cute �n audierea din Senatul SUA. A� men�iona c� am fost �ncurajat �i inspirat de interesul membrilor Senatului american fa�� de lupta Rom�niei �mpotriva corup�iei. Faptul c� at�t de mul�i �nal�i demnitari au fost ancheta�i sau condamna�i �n Rom�nia este o dovad� a eforturilor serioase pe care Rom�nia le-a f�cut pentru a elimina corup�ia la nivel �nalt �i pentru a consolida statul de drept. Rom�nia este considerat� de mul�i un model �n regiune �i este important ca aceste eforturi s� continue. Statele Unite �i partenerii interna�ionali ai Rom�niei se a�teapt� ca pre�edintele, prim-ministrul, Parlamentul �i sistemul judiciar s� colaboreze �n scopul comun al elimin�rii corup�iei din Rom�nia.

Reporter: Tot atunci vorbea�i despre dublarea sprijinului acordat institu�iilor anticorup�ie �i societ��ii civile pentru a consolida principiile statului de drept. Pute�i cuantifica la acest moment ajutorul acordat? �n ce a constat �i cine au fost beneficiarii?

Ambasadorul Hans Klemm: Prin intermediul diverselor agen�ii, inclusiv al FBI, al Serviciului Secret al Statelor Unite �i al Departamentului de Stat, Guvernul Statelor Unite ofer� variate programe de preg�tire institu�iilor implicate �n eforturile de lupt� �mpotriva corup�iei, inclusiv poli�i�tilor, procurorilor, judec�torilor �i institu�iilor precum Agen�ia Na�ional� de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Aceast� preg�tire ia forme variate, de la oportunit��i pe termen mai lung �n Statele Unite, p�n� la scurte seminare sau conferin�e �n Rom�nia ori �n Europa. De asemenea, Departamentul de Stat intr� �n parteneriate cu organiza�ii ale societ��ii civile �i le ofer� acestora o varietate de programe care s� le �mbun�t��easc� eficien�a. �n final, agen�iile noastre de aplicare a legii au str�nse consult�ri reciproce �n anchetele care privesc amenin��ri comune, inclusiv prin schimb de informa�ii �i analiz� legat� de eforturile noastre de aplicare a legii.

Reporter: Au fost deja f�cute sau sunt �n lucru modific�ri legislative viz�nd mediul de afaceri. Aveti semnale/reac�ii din partea investitorilor americani?

Ambasadorul Hans Klemm: De la membrii comunit��ii de afaceri, at�t americani, c�t �i rom�ni, afl�m constant c� cei mai importan�i factori pentru mediul investi�ional sunt transparen�a, previzibilitatea �i stabilitatea. A�tept�m cu interes s� colabor�m cu noul guvern Grindeanu pentru a ne asigura c� schimb�rile legislative propuse, care ar putea afecta mediul de afaceri, sunt supuse unui atent �i transparent proces de consultare cu toate p�r�ile interesate. Prin consultare autentic� cu societatea civil� �i comunitatea de afaceri pot guvernele s� creeze medii de afaceri transparente, previzibile �i stabile �i s� atrag� un num�r mare de investitori locali �i interna�ionali.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:44

,, Ambasadorul Hans Klemm: Nu, Statele Unite o sus�in ferm pe Laura Codru�a Kovesi, procuror-�ef al DNA �i toate institu�iile de lupt� �mpotriva corup�iei din Rom�nia. Activitatea lor este vital� pentru viitorul Rom�niei. �n ce �l prive�te pe Sebastian Ghi��, ca regul� general�, nu acord�m prea mare aten�ie acuza�iilor nefondate f�cute de persoane care fug de justi�ie."

www.news.ro/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:46

ba, vorbiti si tooot vorbiti si numai prostii spuneti, ocolind realitatea concreta : au fost Toate partidele la guvernare ....singure sau in combinatii , da sau nu ?!
CINE sau cu CE partid ne-ar fi mers mai bine si Romania ar fi aratat in asa fel incit sa fiti si voi multumiti ?
v-am intrebat nu o data asta si doar Karpovelul a recunoscut ca el ar fi vrut un regim mai legionar , in rest voi taceti milc ....doar biziiti ca o musca pe rahat, nemultumiti de toate si de voi insiva, de fapt !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:55

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-19 14:44:02,, Ambasadorul Hans Klemm: Nu, Statele Unite o susþin ferm pe Laura Codruþa Kovesi, procuror-ºef al DNA ºi toate instituþiile de luptã împotriva corupþiei din România. Activitatea lor este vitalã pentru viitorul României. În ce îl priveºte pe Sebastian Ghiþã, ca regulã generalã, nu acordãm prea mare atenþie acuzaþiilor nefondate fãcute de persoane care fug de justiþie."

AIUREAAAA , ca doar de la ei am invatat cum se fac intelegeri cu procurorii daca-l dau legat pe unul sau altul.....asa ca, sa ne lase !
cit despre abuzurile de functie, de putere si de conflict intre functia detinuta si interesul personal, as vrea sa stiu cum a ajuns fostul ambasador SUA sef al Fondului Proprietatea .....asta ca sa stim si noi cum e cu IPOCRIZIA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 14:58

De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 14:46:23ba, vorbiti si tooot vorbiti si numai prostii spuneti, ocolind realitatea concreta : au fost Toate partidele la guvernare ....singure sau in combinatii , da sau nu ?!
CINE sau cu CE partid ne-ar fi mers mai bine si Romania ar fi aratat in asa fel incit sa fiti si voi multumiti ?
v-am intrebat nu o data asta si doar Karpovelul a recunoscut ca el ar fi vrut un regim mai legionar , in rest voi taceti milc ....doar biziiti ca o musca pe rahat, nemultumiti de toate si de voi insiva, de fapt !

CE REGIM v-ar fi multumit , ca vad ca Republica nu va place, iar Monarhia va strimba nasul ? voiati o dictatura , eventual militara ?

CE Trebuia sa fie Romania ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 15:05

De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 14:55:51
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-19 14:44:02,, Ambasadorul Hans Klemm: Nu, Statele Unite o sus�in ferm pe Laura Codru�a Kovesi, procuror-�ef al DNA �i toate institu�iile de lupt� �mpotriva corup�iei din Rom�nia. Activitatea lor este vital� pentru viitorul Rom�niei. �n ce �l prive�te pe Sebastian Ghi��, ca regul� general�, nu acord�m prea mare aten�ie acuza�iilor nefondate f�cute de persoane care fug de justi�ie."

AIUREAAAA , ca doar de la ei am invatat cum se fac intelegeri cu procurorii daca-l dau legat pe unul sau altul.....asa ca, sa ne lase !
cit despre abuzurile de functie, de putere si de conflict intre functia detinuta si interesul personal, as vrea sa stiu cum a ajuns fostul ambasador SUA sef al Fondului Proprietatea .....asta ca sa stim si noi cum e cu IPOCRIZIA !

foarte simplu, incompetentii corupti pe care i-ai votat, fiind lipsiti de romani onesti si competenti, au oferit functia unui american competent in speranta ca ei vor fi protejati de americani si vor putea sa-si faca de cap dupa pohta ce-o pohtesc, numai ca: au luat o TEAPA de zile mari!
simplu, nu ? lichea lumpenlatrinista, ai inteles ?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 16:35

De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 13:18:50nici n-am apucat sa intru bine pe net ca a si aparut un sondaj de opinie facut de DC News in legatura cu OUG de gratiere a unor pedepse si daca suntem de acord sau nu cu el si mi s-a parut interesant rezultatul de pina acum :

Partial - 8, 74%.....

Sure , tu ai votat in continuu DA, pana ti s-a parut interesant rezultatul , este ?

S-au mai facut sondaje mincinoase , n-ar fi prima data

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 16:50

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-19 14:30:53

.....

insa, momentul pe care l-a ales pentru a vorbi, nu il avantajeaza si nu poate fi un model sau exemplu de moralitate, etica sau vreun monument reprezentantativ al bunului simt civico-critic.

Dar cat de credibil poate fi Ghita -un fugar care prezinta probe fabricate pe genunchi ?

uploads.disquscdn.com/images/bd6c861e383c8dd620219d37a41238810f6...

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 16:58

Zau ? Dar care sa fie durerea si disperarea ta cu care zici ca ne hranim noi ?

Este adevarat ca nu toata lumea se informeaza din Latrina 3 sau TV GUITA ! Iata mesajele sinistre pe care le transmit aceste tv manipulatoare de fraieri !

www.paginademedia.ro/2017/01/burtiera-la-minut-iohannis-amnistie...

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2017, ora 17:40

De la: 9am_17655, la data 2017-01-19 16:50:13
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-19 14:30:53

.....

Dar cat de credibil poate fi Ghita -un fugar care prezinta probe fabricate pe genunchi ?

uploads.disquscdn.com/images/bd6c861e383c8dd620219d37a41238810f6...

....

credibilitatea lui ghita este direct proportiona cu credibilitatea oricarui inculpat/infractor urmarit general insa, nu poti omite interrelaionarile ghita-sri, din pozitia de fost sef al comisiei de control sri si ,,OM de AFACERI" imbogatit peste noapte din banii contribuabililor romani tocmai de catre serviciile de securitate ale statului, sri, sts, etc.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 00:39

https://www.dcnews.ro/mobile/lider-alde-luat-cu-asalt-dupa-ce-le...

Jigodia asta cu nume predestinat -Beciu , sper sa demisioneze din toate functiile si sa-si ceara scuze in mod public .

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 06:29

De la: 9am_17655, la data 2017-01-19 16:58:29

Este adevarat ca nu toata lumea se informeaza din Latrina 3 sau TV GUITA ! Iata mesajele sinistre pe care le transmit aceste tv manipulatoare de fraieri !

www.paginademedia.ro/2017/01/burtiera-la-minut-iohannis-amnistie...]

E adevarat, spalatii pe creier si securistii se informeaza doar de la doua televiziuni supuse Binomului:

- Realitatea TV - insolventa cu datorii neplatite de 5 ani, dar lasata in continuare sa functioneze
- Digi TV - ocrotita de Kovesi care tine in sertar de cativa ani dosarul de mita RCS - Mitica Dragomir.

Esti foarte Obiectiva si Realista, madam!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 10:19

De la: 9am_17655, la data 2017-01-20 00:39:12https://www.dcnews.ro/mobile/lider-alde-luat-cu-asalt-dupa-ce-le...

Jigodia asta cu nume predestinat -Beciu , sper sa demisioneze din toate functiile si sa-si ceara scuze in mod public .

Asemenea acarienilor, nu demisioneaza, trebuesc starpiti.
Aceasta este mentalitatea si caracterul celor din clanul traiceanu-voiculescu si a celor care au votat alde aka pc+plr, se-aude partoneto latrinista?
Iata-ti idolii pe care i-ai votat, nesimtito Partoneta lumpenlatrinista miasmata.
Pregatiti-va franghiile, grindeanu aveti. vedea-i-as atarnati ca scrumbiile afumate.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 11:48

marsuri de protest in toate orasele importante din tara, majoritatea televiziunilor tac sau denigreaza protestatarii, halal mass-media!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 12:11

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:25

De la: 9am_17655, la data 2017-01-19 16:35:32
De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 13:18:50nici n-am apucat sa intru bine pe net ca a si aparut un sondaj de opinie facut de DC News in legatura cu OUG de gratiere a unor pedepse si daca suntem de acord sau nu cu el si mi s-a parut interesant rezultatul de pina acum :

Partial - 8, 74%.....

Sure , tu ai votat in continuu DA, pana ti s-a parut interesant rezultatul , este ?

S-au mai facut sondaje mincinoase , n-ar fi prima data

da' de ce esti tu asa de sigura de cum am votat eu , madam ? n-ai nici o indoiala ca te-ai putea insela, ca doar nu-i prima oara ?!
am votat partial , ca sa stii, intrucit nu sunt de acord cu toate propunerile !....multumita ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:36

madam, cea care a vorbit intii si-ntii de Disperare, esti chiar tu si te citez : "te cred si eu ca-i disperare mare " ....

in rest, PIAZA REA , cea despre care am spus ca se hraneste cu durerea si disperarea celor din jurul lor , este felul in care voi ginditi si functionati , sleind tot ce-i speranta si dorinta de bine !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:43

De la: 9am_17655, la data 2017-01-20 00:39:12https://www.dcnews.ro/mobile/lider-alde-luat-cu-asalt-dupa-ce-le...

Asemenea acarienilor, nu demisioneaza, trebuesc starpiti.
Aceasta este mentalitatea si caracterul celor din clanul traiceanu-voiculescu si a celor care au votat alde aka pc+plr, se-aude partoneto latrinista?
Iata-ti idolii pe care i-ai votat, nesimtito Partoneta lumpenlatrinista miasmata.
Pregatiti-va franghiile, grindeanu aveti. vedea-i-as atarnati ca scrumbiile afumate.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:44

cum sa nu stiu latrinisto miasmata, citez :

,,De la: gabigabi2, la data 2016-02-12 14:58:17,

caci singurul Liberal ramas in picioare este C. Popescu Tariceanu cu ALDE ! si care , in fata Tupeului nemasurat al " noului " PNL corcit cu P D L.. ul de la care a preluat naravurile, n-are incotro si face si el un acord cu PSD pe durata alegerilor locale .....asta avem , cu asta jucam.... ! "

lumpenlatrinisto nesimtita miasmata, minti de puti sau ti-a distrus alzheimer ul pana si acea tigva vacuumata.

adevarul.ro/entertainment/comedy/pamflet-angajat-guvernului-pove...

guvernul TAU, latrinisto miasmata ordinara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 14:58:46
De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 14:46:23ba, vorbiti si tooot vorbiti si numai prostii spuneti, ocolind realitatea concreta : au fost Toate partidele la guvernare ....singure sau in combinatii , da sau nu ?!

CE REGIM v-ar fi multumit , ca vad ca Republica nu va place, iar Monarhia va strimba nasul ? voiati o dictatura , eventual militara ?

reiau intrebarea si poate ca primesc un raspuns la ea....nu ptr. mine ci , chiar ptr. voi - cele 2 Piaza Rea , care COBESC / Cirtesc in permanenta - CE Guvern v-ar multumi ?
e vorba despre Doctrina sau e vorba despre materialul uman, in final ?
da' sa ma iertati, nici dvs nu dispuneti d'un material prea bun, asa ca ....asta e, ghinion de nesansa Romaniei !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2017-01-20 14:36:15

madam, cea care a vorbit intii si-ntii de Disperare, esti chiar tu si te citez : "te cred si eu ca-i disperare mare " ....

in rest, PIAZA REA , cea despre care am spus ca se hraneste cu durerea si disperarea celor din jurul lor , este felul in care voi ginditi si functionati , sleind tot ce-i speranta si dorinta de bine !

te citez si eu "ele se hranesc din durerea si disperarea celorlalti "

deci , de ce esti disperata ? Sa stim si noi daca disperarea ta are E-uri ..

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 16:15

De la: gabigabi2, la data 2017-01-20 15:43:21 madam, ti-a-nghetat neuronul sau ce -i cu tine de nu-ntelegi ?
NU ti-am spus ca eu nu am nici-o Disperare si sa nu va mai dati cu fundul de pamint ca faceti bubita la cap ?

PIAZA REA se hraneste cu disperarea si supararea celor din jurul lor si voi asta sunteti si faceti : URITI sa vedeti zimbete, speranta si buna- stare la ceilalti ! voi Zimbiti si va bucurati atunci cind ceilalti pling !
NU va recunoasteti in acest tablou ? ar trebui !

E a nu stiu cata oara cand jignesti si ataci asa de-aiurea dar nooo , la tine nu se pune , nu-i asa !?

Hai siktir , babeto ! Reciteste-ti aberatiile fara nicio noima , se presupunea din fraza ta ca tu esti aia in cauza -disperata si suparata . Altfel , atata timp cat nu ma cunosti pe mine sau pe vreunul din grupul apropiatilor mei , nu ai dreptul sa pui etichete doar pentru faptul ca nu iti impartasesc opiniile pe un forum public !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 16:39

De la: gabigabi2, la data 2017-01-20 14:55:38
De la: gabigabi2, la data 2017-01-19 14:58:46

reiau intrebarea si poate ca primesc un raspuns la ea....nu ptr. mine ci , chiar ptr. voi - cele 2 Piaza Rea , care COBESC / Cirtesc in permanenta - CE Guvern v-ar multumi ?
e vorba despre Doctrina sau e vorba despre materialul uman, in final ?
da' sa ma iertati, nici dvs nu dispuneti d'un material prea bun, asa ca ....asta e, ghinion de nesansa Romaniei !

Nu vrea cineva sa-ti schimbe Guvernul , tzatzo . Daca l-ati ales , asta e , e democratic sa guverneze . Dar sa faca ce au promis in programul de guvernare , e la fel de democratic ca societatea civila sa amendeze orice derapaj pe care il face Guvernul .

Vrea Guvernul amnistie si gratiere ? Sa creeze locuri de munca si programe de reintegrare a puscariasilori in societate, inainte sa le dea drumul pentru a se reumple puscariile in maxim 1 an .
Sa construiasca locuri de detentie umane inainte sa faca apel la umanitate .

Pagini: << 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: