Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 29 Decembrie 2016, ora 19:18
sarmanul, toti pesedistii ii regreta prestatiile, inclusiv tariceanu, base si udrea.!
![]() |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 14:37
De la: Black_Friday_, la data 2016-12-29 15:52:46De la: gabigabi2, la data 2016-12-28 13:19:22 fi dragut si mai spune-i o data chestia asta si lui Hakon, ca tocmai ce-mi cere Dovada acestei afirmatii ! pe mine ma lasa cu gura cascata oamenii astia care , atunci cind era Base' pe cai mari, nu vedeau- nu auzeau nimic rau in legatura cu el.... acum, i-a venit rindul actualului zmeu sa fie aparat cu aceeasi abnegatie CHIOARA si incapabila sa Accepte ca "idolul " lor e imperfect si olieeeecuta , penal ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 14:47
De la: 9am_17655, la data 2016-12-29 17:16:55De la: Black_Friday_, la data 2016-12-29 15:52:46De la: gabigabi2, la data 2016-12-28 13:19:22 DACA e adevarat ce spui, e foarte rau, dar nu am auzit pe nicaieri vorbindu-se despre asta , in schimb, URECHILE tuturor romanilor au auzit declaratia dlui K. W. I , impreuna cu acel adaos de " GHINION " care i-a socat pe cei cu auzul mai fin si mintea mai ascutita , caci le-a dat de inteles ca numai un Exceptional ca d.sul poate face avere din meditatii, restul fiind niste gugustiuci, ce mai ! P.S dar , chiar Daca e adevarata afirmatia ta, Asta NU SCUZA sau Justifica mistificarea cu meditatiile platite fabulos , ca sa nu se ajunga la verificarea activitatii d.sului de primar vs. pres. as. etnicilor germani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 14:47
De la: gabigabi2, la data 2016-12-30 14:37:06De la: Black_Friday_, la data 2016-12-29 15:52:46De la: gabigabi2, la data 2016-12-28 13:19:22 iar guitza ?!. ![]() . De la: 9am_1454, la data 2015-04-06 19:17:39[/quote]De la: Black_Friday_, la data 2015-04-06 18:51:47Mai vrei exemple, securist imputit? . ![]() . iar guita latrinistii de serviciu.Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 15:00
De la: 9am_17655, la data 2016-12-29 18:34:11Ghita si-a pierdut imunitatea si incepe sa-si testeze talentul literar . o fi , madam , dar si daca foiletonul scris de el e Adevarat , atunci BUCURATI-VA , caci asta-i opera de 10 ani a Jupinului pe care voi l-ati Sustinut ca fiind cel mai extraordinar lucru intimplat Romaniei din ' 90 incoace ! o RECUNOASTE si el cu gurita lui , dar nu-i pare rau de Sistemul securisto/ comunisto/ sseist construit de el , nuuuu ....atita doar ca "a scapat de sub control " zice ' mnealui cu alte cuvinte , EL si numai el avea control asupra lui....astalalt, de-i lua locul n-are "mina lui de fier " !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 16:58
Gigoloiul tomnatec este importanta veriga de legatura din lantul oligarhilor incarduiti cu politrucii postdecembristi, este aparatorul tuturor hotilor cu staif sau gulere albe, de la biletelul roz si pana la falimntarea industiei petrochimice, vanzarea pe nimic a rezervelor de hidrocarburi si pana la afacerile: olteanu-bnr, vantu-mihaiu, patriciu-rompetrol, omv, grup Monaco, retrocedari ilegale etc.
Tariceanu este clauza hotilor si protectorul tutror penalilor din parlament, declaratiile acestui GUNOI comunistoid VANTURATde prin CPUN si pana prin CASA REPUBLICII. imi genereaza o scarba incomensurabila. Citez: ,,Tal Silberstein (47 de ani), om de afaceri Èi consultant politic, a ajuns Ăźn RomĂąnia Ăźn 2002, angajat de Traian BÄsescu. L-a consiliat apoi pe Adrian NÄstase Ăźn campania electoralÄ din 2004 Èi mai apoi pe CÄlin Popescu TÄriceanu Ăźn perioada Ăźn care era premier. Ăn RomĂąnia, i-a avut parteneri pe Arthur Finkelstein, Dan Andronic, Shimon Sheves. Ăn 2008, devine acÈionar al Multimedia Political Communication alÄturi de D.A. Comunication & Media â deÈinutÄ de cÄtre Dan Andronic. Este un apropiat al lui Steinmetz, iar un document din arhiva Mossack Fonseca aratÄ cÄ din 2015, Tal Silberstein este unic acÈionar al Riverside Real Estate Corp LTD, compania offshore din Panama care deÈine terenurile din BÄneasa Èi Snagov. Shimon Sheves (64), a fost Èeful de cabinet al fostului premier israelian IĆŁhak Rabin, Ăźntre 1992 Èi 1995. A venit Ăźn RomĂąnia Ăźn anii 2000 Èi l-a avut partener pe Dan Andronic Ăźn compania First One Communication. Remus TruicÄ declara Ăźn 2004 cÄ este prieten cu Sheves Èi, indirect, cÄ acesta, alÄturi de Tall Silberstein, controlau STG Ventures LTD. Remus TruicÄ declara Ăźn 2007 cÄ Sheves l-a consiliat Ăźn 2004 pe Adrian NÄstase. Ăn Israel, Sheves a fost acuzat oficial de corupÈie Èi a primit o condamnare pe fond care ĂźnsÄ a fost anulatÄ de o decizie a CurÈii Supreme. Procurorii romĂąni susÈin cÄ Sheves Èi Steinmetz au finanÈat reÈeaua localÄ a lui Remus TruicÄ, prin care terenurile din BÄneasa Èi Snagov au fost retrocedate ilegal. ââ www.youtube.com/embed/qdOrpvxuqjA Cu acest postdecembrist politruc manechin mitoman oneros, ale carui initiativel legislative si luari de pozitii in declaratii publice favorabile tuturor politrucilor hoti, corupti si incompetenti, care au distrus ROMANIA in ultimii 26 de ani, a carui evidenta gandire, decizie, atciune, atitudine si comportament, sunt IMPOTRIVA: STATULUI DE DREPT si D.N. A., prostitii de teapa ta, lumpenlatrinisto stulta miasmata, pot dormi linistiti, GIGOLOIUL propune, dispune si tot el isi rezerva dreptul de a-si lua un generos tain. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2016, ora 17:20
cine zici ca l-a angajat primul pe acest Tall Silberstein , deschizindu-i poarta oportunitatii de a se-nhaita si cu un d'alde Andronic, om de casa al lui Base ?
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 11:14
De la: gabigabi2, la data 2016-12-30 14:47:38De la: 9am_17655, la data 2016-12-29 17:16:55De la: Black_Friday_, la data 2016-12-29 15:52:46De la: gabigabi2, la data 2016-12-28 13:19:22 Pai normal ca nu poti auzi la Latrina 3 asa ceva , cand Iohannis a fost propus premier de coalitia monstruoasa ai auzit la A3 ceva de case si meditatii ? Verifica , daca vrei adevarul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2016-12-30 15:00:50De la: 9am_17655, la data 2016-12-29 18:34:11Ghita si-a pierdut imunitatea si incepe sa-si testeze talentul literar . Bla , bla...stai sa vezi de-acum cum va fi !!!Hahaha !
|
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 13:43
fiecare latrinomass-media cu: finantatorii, acoperitii, politrucii, hotii si coruptii ei, in rest !?
a) daca nu te ajuta tigva, nu esti educat si instruit a te informa corect din surse credibile, realiste si oneste, vai si amar !
|
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 16:49
De la: 9am_17655, la data 2016-12-31 11:14:07De la: gabigabi2, la data 2016-12-30 14:47:38De la: 9am_17655, la data 2016-12-29 17:16:55De la: Black_Friday_, la data 2016-12-29 15:52:46De la: gabigabi2, la data 2016-12-28 13:19:22 nu, n-am auzit la A3, dar nici la ceilalti ! in rest : La multi ani .....si intrebare pusa despre expansiunea universului, imi pare buna de meditat asupra ei !
|
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 17:14
La multi ani, Herr W E R N E R !
La multi ani E.L.I., Bucuresti ! La multi ani, U.S.A,- E.U., D.N A & Ro ARMY-OTAN! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2017, ora 10:23
De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-31 17:14:12La multi ani, Herr W E R N E R ! Haimana, Carmolul este pentru uz extern, nu ca sa il dai tu pe gat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2017, ora 14:44
De la: Black_Friday_, la data 2017-01-01 10:23:07De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-31 17:14:12La multi ani, Herr W E R N E R ! ai vazut ca a reaparut Carmolul si i se face reclama la teveu ? da' nu mai fi si tu asa de aspru cu el, ca vru si el sa-i fie pe plac Sefului Suprem, ca nu prea multi au apucat sa-l felicite, el fiind "tot pe drum -pe drum, ca la mindra sa ajung " , aproape ca-i de nevazut pe la Cotroceni ... drumurile o sa-l omoare pe omu' asta ! La Multi Ani ! da' ce-i acest E.L.I ?
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2017, ora 18:02
De la: gabigabi2, la data 2017-01-01 14:44:12De la: Black_Friday_, la data 2017-01-01 10:23:07De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-31 17:14:12La multi ani, Herr W E R N E R ! atat de bou e acest ipochimen incat se crede mai important daca arunca in scarba cu cuvinte sau cu initiale...sa-i fie de cap... Extreme Light Infrastructure----E.L.I. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2017, ora 11:08
.... de cap sau de C.A.P. ?
Neatza buna ROMÂNIA ! TRAIASCA ROMÂNIA! TRAIASCA DOMNUL PRESEDINTE! A propos, stiti ce inseamna fiacare nume/prenume ce il purtati? Io va spui numa' ce inseamna numele si prenumele ce il poarta domnul presedinte român! Klaus, in cultura elena ar fi VICTORIA POPORULUI, provenind din Nicolaus. Werner semnificand razboinic-protector. Johannis, vine de la Ioan/Johan/John.... semnificand harul lui Dumnezeu. Nu io, ci un profesor de germana a scris acestea! stirileprotv.ro/stiri/social/un-profesor-de-germana-a-analizat-o... Predestinat sa salveze România! Poporul invinge! Ce ar fi sa ne unim pentru a-l sustine? O zi faina sa avem cu totii! Fie ca Anul Nou sa ne reinstaleze pacea si linistea meritate! Este un an al lui 1! Un nou inceput! Sa cante cocosul mandru si sigur pe sine! Sa trezeasca toate constiintele si sa le convearga spre Lumina sispre Dumnezeu. Eli....Eli! Eli! Astfel a aclamat si Domnul nostru Isus Cristos sus , tintuit pe cruce: Eli, Eli....! Dumnezeu este DRAGOSTE! EL nu ne lasa! Ai Sai suntem! Fie ca toti sa fie luminati in deciziile lor! Binele sa invinga mereu si pretutindeni! Reverente!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2017, ora 17:03
De la: Musetel, la data 2017-01-02 11:08:00.... de cap sau de C.A.P. ? "ce ar fi daca ne-am uni pentru a-l sustine " ? asa zici tu ![]() haaaai, mai Musetelulele, mai : ce ar fi DACA EL ar sustine Romania ? ce zici de asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2017, ora 15:29
mai schimba naibii repertoriul ca ne-ai plictisit pe toti cu mereu aceleasi vorbe ramase fara " colti " !.....uzatule !
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2017, ora 16:52
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2017, ora 17:07
mdaaa
.... la ce sa astepti de la un derbedeu de forum, un las ascuns in spatele unui avatar ?
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 16:35
Alocuțiunea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, susținută în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii Dați-mi voie să bazez cele câteva idei la începutul acestei ședințe pe un articol din Constituție, articolul 133, aliniatul 1, care vă definește activitatea: «Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independenței justiției». Greu de găsit o sarcină mai dificilă descrisă în mai puține cuvinte. Aceasta este sarcina dumneavoastră, să garantați independența justiției. De ce o fi așa de importantă această independență a justiției. Nu este doar așa importantă, este fundamentală. Nicio democrație, niciun stat de drept nu poate să funcționeze fără o justiție independentă. Justiția independentă înseamnă, și asta înțeleg toți foarte ușor, că nimeni nu trebuie să se amestece în treaba judecătorilor și în treaba procurorilor, dar înseamnă în aceeași măsură și faptul, și asta este stipulat tot în Constituție, că nimeni nu este mai presus de lege. Și aici cred că ajungem la un punct la care voi reveni peste câteva paragrafe. Nu și-a imaginat nimeni că un simplu hoț se poate considera sau are pretenția să fie deasupra legii. Dar sunt unii care chiar au impresia că lor poate li se cuvine să fie deasupra legii, și mă refer aici la persoane care, de regulă, au poziții publice, or așa ceva nu se poate. Statul de drept în România este o noțiune care s-a vehiculat intens în ultima vreme. Personal, sunt convins că pentru asta trebuie să ne implicăm cu toții. O democrație puternică, fără stat de drept, fără justiție independentă, nu există. Mi-am permis, și domnul Ministru sigur își amintește, să spun aceste lucruri și la învestirea Guvernului. Sistemul judiciar singur nu are cum să-și păstreze independența. Întregul aparat de stat, toate instituțiile statului, trebuie nu doar să conștientizeze importanța acestui lucru, ci să se implice activ pentru a sprijini sistemul judiciar în a rămâne independent. Un sistem judiciar vulnerabil este ceea ce își doresc dușmanii României, fiindcă, dacă sistemul judiciar devine vulnerabil, nimic nu mai stă în picioare în România. Dacă statul de drept devine un stat de strâmb, atunci democrația dispare în scurt timp. Stabilitatea și securitatea internă ale României sunt posibile numai într-un stat de drept și cu o justiție independentă. Dumneavoastră cunoașteți foarte bine evoluția sistemelor judiciare în ultimii 2000 de ani și știți foarte bine că, ori de câte ori s-a încercat o variantă alternativă, rezultatul a fost invariabil dispariția statului respectiv sau al imperiului respectiv. Să nu își imagineze cineva, chit că unii din zona noastră geografică cred că își imaginează, că se poate construi un stat puternic, național, fără o justiție independentă. Eu cred că așa ceva nu se poate și România în niciun caz nu dorește să experimenteze cu așa ceva. Pe de altă parte, sistemul judiciar nu se poate izola. Nu se poate construi ceea ce unii au numit, neînțelegând foarte bine despre ce e vorba, «republica procurorilor» sau «republica judecătorilor». Nici nu cred că cineva din sală își dorește așa ceva, fiindcă un stat puternic este un stat cu instituții puternice, care colaborează, este ceea ce se numește colaborarea loială între instituțiile statului. Și mă aștept de la dumneavoastră să aveți o colaborare loială cu toate instituțiile și autoritățile statului. Un izolaționism ar fi contraproductiv, fiindcă dumneavoastră, judecătorii, procurorii, nu sunteți doar persoanele care aplică legea și au grijă să fie respectată, ci sunteți repere morale. Judecătorii și procurorii sunt repere morale, și atunci trebuie să conștientizați că opinia dumneavoastră nu este doar valoroasă, este importantă pentru publicul general. Ar fi greșit, după părerea mea, să vă izolați și să nu comunicați cu celelalte instituții și să nu comunicați opinii care țin de independența justiției și de statul de drept. Spuneți aceste lucruri, spuneți-le cu voce tare! Nu vă sfiiți! Altfel ajungem în situații paradoxale, când infractorii spun cu voce tare ce gândesc și cum vor să îndoaie statul de drept, iar cei care fac dreptate, nu reacționează din modestie. Fiți mai vocali, sunt politicieni care au impresia că dacă nu spuneți nimic, înseamnă că nu s-a întâmplat nimic. Sunt politicieni care au impresia că ce dacă au dosar penal, sau sunt trimiși în judecată, sau sunt condamnați, că ei de fapt sunt băieții buni, că au luat multe voturi, iar dumneavoastră să vă vedeți de treabă. Așa ceva nu accept! Din sistemul judiciar nu trebuie să emane doar dreptate și jurisprudență, ci și moralitate, ori moralitatea trebuie spusă. Altfel nu ajunge la destinatari. România a trăit diferite faze în care s-a încercat, uneori aproape cu succes, supunerea justiției politicului. Asta ar fi o mare greșeală dacă s-ar repeta. Și aici vorbim despre un contact sensibil, cu implicații multiple, între sistemul judiciar și sistemul politic. Politicienii, asta e bine, să știți, de regulă, încearcă să acapareze tot. Așa funcționează un politician, vrea puterea. De cele mai multe ori, trebuie să recunoaștem că vrea puterea din motive legitime. Este ales de oameni ca să exercite puterea, doar la unii câteodată, apare o nevoie excesivă de putere. Și, aici, atunci apare un pericol. Iar dumneavoastră, în Consiliul Superior al Magistraturii sunteți chemați să preveniți aceste imixtiuni, când simțiți că presiunea devine mare. Fiți demni, nu obedienți! Și cu toată politețea și fermitatea care se impune, refuzați imixtiunea politicului în actul de justiție. Doar așa, vom putea să construim o Românie puternică, o Românie demnă, o democrație puternică, printr-o justiție puternică. Suntem la începutul anului și, de regulă, la început de an, în afară de urările ce se cuvin, lumea se gândește la ce va fi în anul care vine, ce ar putea să fie bun, ce ar putea să reprezinte amenințări. Și despre una dintre ele trebuie să vorbesc astăzi, în acest loc, unde se conduce independența justiției, în Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba despre speța nefericită care se numește amnistie și grațiere, un deziderat al unor politicieni. Dumneavoastră cunoașteți foarte bine când este bine și oportun să apară produceri de amnistiere sau proceduri de grațiere, de care sunt și eu, într-o oarecare măsură, responsabil, dacă vorbim de grațieri individuale. Sigur, o să spună unii că Președintele, acum, bate câmpii, fiindcă nu există nicio intenție de a face așa ceva. Dar eu cred că Președintele trebuie să spună lucruri și preventiv. Și, dacă ne uităm un pic în jur, domnule Ministru, nu mi-o luați în nume personal, dar constat că Ministrul Justiției, în vâltoarea audierilor, a spus, sper că nu am înțeles greșit, că ar fi oportună discutarea unei legi care se referă la amnistie și grațiere în Parlament. În același timp, și nu pot să mă fac că nu văd, Președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală. Asta, doamnelor și domnilor, este, ce numesc eu, circumstanțe îngrijorătoare. Unii ar putea să spună că, sigur, nu e niciun fel de problemă, închisorile sunt pline, foarte multe entități internaționale ne acuză că nu facem nimic. Bani nu avem, că ne trebuie școli. Hai să le dăm drumul! Doar că aceste bune intenții cred că nu sunt numai în acest domeniu. Tare mă tem că sunt politicieni urmăriți penal, condamnați penal, care ar saluta o astfel de lege, care i-ar scăpa de toate problemele. Și aici unii ar putea să spună «și ce dacă?». S-ar dărâma statul de drept și ar exista riscul să dispară democrația din România. De ce? Odată acceptată ideea unei legi care amnistiază și grațiază inclusiv politicieni corupți, oricare Parlament ar putea să facă la fel. Un astfel de precedent creat ar duce la dispariția egalității în fața legii. De asta spun că ar duce la dispariția statului de drept din România. Ar duce România pe o traiectorie care o depărtează de valorile europene, pe o traiectorie care ar îndepărta-o de la valorile, cum se spune, euroatlantice, în care românii cred. Marea majoritate a românilor cred în asta. Un astfel de demers, o lege a amnistiei și grațierii, care ar spăla păcatele nu numai ale unor hoți care pot fi periculoși pentru persoane, poate și pentru societate, dar ar albi dosarele politicienilor, ar fi o catastrofă pentru democrația românească, domnule Ministru! Dacă ar exista o astfel de inițiativă, eu m-aș opune cu toată greutatea și puterea funcției prezidențiale! Sper să nu fie cazul. Și ca să reducem probabilitatea unui astfel de demers, am spus aceste lucruri în public, în fața dumneavoastră, care, cu siguranță, le cântăriți așa cum se cuvine. Vă doresc, doamnelor și domnilor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, un mandat de succes! Să ne vedem la anul, peste doi ani și în următorii anii, atâta timp cât va dura mandatul dumneavoastră și al meu comun, să ne vedem la început de an și să constatăm că lucrurile merg din ce în ce mai bine, politicienii sunt din ce în ce mai bine intenționați la modul cel mai serios, iar infractorii nu mai îndrăznesc să ridice capul. Vă doresc mult succes! Vă mulțumesc! www.presidency.ro/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 16:35
,,În același timp, și nu pot să mă fac că nu văd, Președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală.
Asta, doamnelor și domnilor, este, ce numesc eu, circumstanțe îngrijorătoare." |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 17:19
De la: _HaK0oN_, la data 2017-01-06 16:35:58,,În același timp, și nu pot să mă fac că nu văd, Președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală. Si totusi, LEGEA E LEGE PENTRU TOTI ! Ce ar fi sa renuntam la cuvertura de ''imunitate parlamentara'', ''imunitata de demnitar'' si la sinonimele acestora? Nu, dom'le, ai gresit, ai furat, ai comis orice este de judecat si de condamnat, sa fii judecat, condamnat si sa iti executi pedepsele! Crima e crima, furtul e furt, minciuna e minciuna! Indiferent de persoana cercetata in urma unei sesizari, legile sa isi gaseasca aplicabilitate, fara a face vreo exceptie de la regulile stabilite! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 17:27
De ce nu, presedintele sa aiba dreptul de a ridica imunitatea demnitarilor in momentul in care exista vreo sesizare dovedita cu fapte prin care persoana cercetata a comis ceva ce il plaseaza automat in afara statutului de DEMNITAR ! Nu, nu mai poti fii considerat ''demnitar' atunci cand furi, ma rog, cand ocolesti orice lege!
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2017, ora 11:30
LA MULTI ANI BINECUVANTATI, DOMNULE PRESEDINTE !
Fie ca harul lui Dumnezeu sa fie asupra dumneavoastra si sa salvati România de hoti, de mincinosi, de uzurpatori ! Nimic fara Dumnezeu ! Cu respect si stima !
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2017, ora 14:33
De la: _HaK0oN_, la data 2017-01-06 16:35:58,,În același timp, și nu pot să mă fac că nu văd, Președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală. pfffff, iohannis 6 case vorbeste despre coruptia altora ca si cind nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase ! e tare de tot ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2017, ora 19:37
POLITIA POLITICA DEMASCATA DE SOTUL VICTORIEI NULAND Raportul Henry Jackson Society recunoaste abuzurile infioratoare ale procurorilor DNA si presiunile SRI asupra anchetelor penale. Henry Jackson Society a fost fondata de sotul Victoriei Nuland de la Departamentul de Stat al SUA, cea care a sustinut practicile DNA. Se recunosc abuzurile DNA din cauza ca Administratia Trump pregateste retragerea ambasadorului SUA Hans Klemm? (Raportul)
Vineri, 6 ianuarie 2017 19:41 | Scris de Elena DUMITRACHE Henry Jackson Society, asociatie fondata in Cambrige de Robert Kagan - sotul asistentei secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, o sustinatoare a sefei DNA Laura Kovesi si a practicilor anticoruptie din Romania - care lupta pentru principiile care mentin societatile libere, a realizat un Raport devastator despre Romania si modul in care functioneaza institutiile de forta in statul de drept. Principalul subiect de analiza al Raportului semnat de David Clark de la Henry Jackson Society il reprezinta DNA si lupta anticoruptie, fiind retinute in cuprinsul documentului acuzatii de o imensa gravitate despre modul de actiune si operare al DNA si SRI. In aceeasi perioada in care a fost dat publicitatii Raportul Combaterea coruptiei cu trucuri: Asaltul Romaniei asupra statului de drept realizat de David Clark de la Henry Jackson Society presa americana a anuntat ca Administratia Trump pregateste retragerea ambasadorilor care nu i-au acordat votul de incredere la alegerile prezidentiale, ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm fiind unul dintre ei. Pe langa aceasta, Hans Klemm a fost si unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai Laurei Codruta Kovesi si actiunilor desfasurate de Directia Nationala Anticoruptie. Henry Jackson Society precizeaza ca scopul Raportului este de a avertiza factorii de decizie politica si alti observatori interesati cu privire la amenintarea pe care o constituie coruptia in Romania post-comunista, in conditiile in care Parlamentul European a ignorat aceasta problema, sustinand in schimb ca Romania face progrese in combaterea coruptiei: "La un deceniu dupa aderarea la UE, coruptia ramane o problema importanta pentru Romania si o importanta sursa de ingrijorare pentru partenerii sai internationali. Indicele de perceptie a coruptiei, publicat de Transparency International, arata ca, in 2015, Romania ocupa locul 58 din 168 de tari intr-un clasament al celor mai corupte state.Doar doua tari din UE - Italia si Grecia - au fost considerate mai corupte". Pe de alta parte, Raportul mai releva ca la 25% dintre romani li s-a cerut mita in 2013, media Uniunii Europene fiind de 4%. Prezentam mai jos unele dintre cele mai importante constatari si concluzii retinute in raportul Combaterea coruptiei cu trucuri: Asaltul Romaniei asupra statului de drept realizat de David Clark de la Henry Jackson Society: -Corelatia puternica intre cei vizati de urmarirea penala si interesele celor de la putere este dovada unei justitii politizate. Cazurile au fost adesea insotite de campanii publice concepute pentru a maximiza impactul lor politic. Departe de a fi deasupra politicii, Directia Nationala din Romania (DNA) este un participant activ in luptele sale partizane. -Cu toate ca statul de drept impune sistemului judiciar sa functioneze independent de guvern, exista dovezi clare de intelegeri secrete intre procurori si executivul din Romania. Este evident ca politicienii continua sa exercite o influenta operationala considerabila asupra DNA-ului, folosind controlul lor prin numiri - cheie si ca investigatiile de profil inalt au fost directionate politic. -Metodele folosite in mod obisnuit de DNA au condus la abuzuri grave, care ar provoca indignare in majoritatea tarilor democratice. Printre acestea se numara cei care defileaza arestati in catuse in beneficiul mass-mediei, amenintand rudele suspectilor cu punerea sub acuzare ca o forma de parghie, oferind suspectilor imunitate in schimbul implicarii pe cineva mai in varsta si de actualitate, internarea in detentie pentru inculpati perioade lungi de timp, in scopul de a pedepsi si de a le stigmatiza si scurgerea sistematica de informatii in mass-media pentru a preveni un proces echitabil. -Metodele lui Macovei au fost controversate. Cei pusi sub acuzare in timpul mandatului sau au fost predominant din partea partidelor politice rivale; Macovei a ocolit Parlamentul pentru a putea decide prin ordonante de urgenta care este permisa supravegherea electronica a suspectilor fara mandat; si ea a fost criticata de procurori pentru ca si-a depasit autoritatea si a intervenit in activitatea lor. Cu toate acestea, nici una dintre aceste actiuni nu au fost mentionate de UE in rapoartele de monitorizare. -Evaluarea guvernului SUA a fost la fel de pozitiva, cu oficiali care au laudat cu regularitate activitatea Laurei Kovesi si si-au folosit influenta pentru a sustine DNA. Ambasadorul american la Bucuresti a facut apel la partidele politice din Romania sa renunte la candidati acuzati de coruptie. -Valurile de arestari sunt, de obicei, insotite de campanii de denuntare retorice care vizeaza maximizarea efectului lor politic si stabilirea vinovatiei lor in fata opiniei publice. -Dovezi ca sistemul juridic romanesc nu functioneaza ca instrument neutru al justitiei pot fi, de asemenea, gasite in ratele de condamnare caracteristice in regimurile autoritare precum China si Rusia, decat o democratie europeana normala. Cu mai mult de 90% din inculpati gasiti vinovati, este clar ca instantele functioneaza pe baza unei prezumtii puternice in favoarea urmaririi penale. -Probe de timpul urmarire penala, inclusiv stenograme ale interceptarilor telefonice, sunt apoi scurse selectiv in mass-media cu scopul de a consolida impresia de vinovatie. Politicienii, si chiar judecatorii, fac comentarii negative cu privire la comportamentul inculpatului intr-un mod care sugereaza ca procesul in sine va fi o simpla formalitate. Dupa ce a fost deja marcat ca un criminal, inculpatul este transformat intr-un proscris in societate. Nu este de ajuns pentru a pedepsi presupusul raufacatorul. Scopul acestui circ este de a ataca si discredita ceea ce reprezinta apartenenta lor politica, opiniile sau afacerile - si sa se asigure ca daca nu se va da o condamnare in instanta s-arajunge la proteste publice. -Dreptatea trebuie sa serveasca interesele propagandei. -Principalele domenii de preocupare se numara politizarea justitiei, intelegeri secrete intre procurori si executive, implicarea sub acoperire a agentiei de informatii interne (n.red. - SRI), atacurile asupra independentei sistemului judiciar si abuzurile din procese realizate de DNA. -Evaluarea oficiala a Comisiei Europene este ca Romania face progrese in lupta impotriva coruptiei si ca DNA actioneaza ca un "procuror energic si impartial". Dupa cum vom vedea, aceasta hotarare optimista este in contradictie cu faptele. Modelul urmaririi penale asupra ultimilor 12 ani pare sa aiba o relatie clara cu soarta diferitelor partide politice. Pe scurt inainte de alegerile parlamentare si prezidentiale din 2004, Traian Basescu a fost acuzat de DNA de fapte de coruptie cu privire la actiuni din timpul mandatului sau de ministru al transporturilor in anii 1990. Dupa ce a devenit Presedinte, cele mai semnificative figuri politice puse sub acuzare au venit din partea Partidului Social Democrat (PSD) si Partidului National Liberal (PNL), decat Partidul Democrat Liberal al lui Traian Basescu. -DNA trebuie sa fie privita ca parte integranta a caruselului mereu turnanta a aliantelor, intereselor si dusmaniilor care definesc politica romaneasca. Sa-si imagineze ca este impartial doar pentru ca este capabil de a lovi in mai multe directii simultan tradeaza o anumita naivitate despre modul in care functioneaza tara. -Serviciul Roman de Informatii (SRI) este descendentul Securitatii, dupa ce au luat asupra infrastructurii sale si cea mai mare parte a personalului sau in 1990. Preocuparea SRI s-a axat mult timp pe comunicatii, operatiuni de supraveghere. (...) Interceptarea convorbirilor telefonice fara un mandat pentru investigatii anticoruptie a fost resuscitata de Monica Macovei si DNA a devinit dependent in mare masura de sprijinul serviciilor de informatii in furnizarea de probe de la interceptari. -Revelatia ca SRI priveste sistemul juridic ca un "camp tactic" de operatiuni, in care pastreaza un rol activ in timpul sedintelor de judecata, ofera o paralela directa cu trecutul. In comun cu politia secreta a altor regimuri comuniste, Securitatea s-a infiltrat in sistemul judiciar ca modalitate de cresterea controlului asupra societatii si au existat suspiciuni de lunga durata, practica ce a continuat in epoca democratica. -Cu alte cuvinte, SRI actioneaza ca o parte activa in proces, actiune care este strict interzisa prin lege. Un exemplu si mai sinistru de incercare a SRI sa intre in sistemul judiciar a venit in ianuarie 2015, cand Curtea Constitutionala a respins un proiect de lege de securitate cibernetica, care ar fi dat serviciilor de informatii un acces fara precedent la datele de calculatoare personale. -Relatia dintre judecatori si procurori este un alt domeniu in care separarea puterilor este subminat in mod regulat. Rata de condamnare in cazurile trimise in judecata de DNA este uimitoare, de 92%. Acest lucru poate fi realizat numai daca balanta dreptatii este inclinata puternic. In acest scop, DNA utilizeaza diferite tactici de intimidare pentru a se asigura ca judecatorii coopereaza in a mentine rata de condamnare cat mai mare posibil. O metoda pentru DNA este de a deschide anchete impotriva judecatorilor care decid achitarea inculpatilor. Acest lucru creeaza un climat de teama ce denatureaza luarea unor decizii corecte. Coruptia din cadrul sistemului judiciar este, fara indoiala, o problema in Romania si combaterea a devenit o prioritate mai mare pentru DNA in ultimii ani. Cu toate acestea, exista intrebari cu privire la rolul sau in calitate de autoritate de investigare in cazurile de coruptie judiciara, creeandu-se un conflict de interese. -Conform estimarii lui Kovesi, pana la 42% din toate cazurile DNA privesc abuz in serviciu, ceea ce sugereaza ca o mare parte din infractiunile pe care le ancheteaza nu reprezinta cazuri de coruptie, asa cum este definit termenul. *Cititi aici integral Raportul Henry Jackson Society www.luju.ro/static/files/2017/01_ianuarie_2017/06/Romania-paper.pdf Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2017, ora 09:57
Support the
Henry Jackson Society Our work is only possible through the generosity of private philanthropy. Find out how you can support our mission and can contribute to our work. DONATE to HJS ![]() ![]() ![]() |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2017, ora 15:18
De la: Black_Friday_, la data 2017-01-07 19:37:48POLITIA POLITICA DEMASCATA DE SOTUL VICTORIEI NULAND Raportul Henry Jackson Society recunoaste abuzurile infioratoare ale procurorilor DNA si presiunile SRI asupra anchetelor penale. Henry Jackson Society a fost fondata de sotul Victoriei Nuland de la Departamentul de Stat al SUA, cea care a sustinut practicile DNA. Se recunosc abuzurile DNA din cauza ca Administratia Trump pregateste retragerea ambasadorului SUA Hans Klemm? (Raportul) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2017, ora 16:46
mai mirlanul forumului, putin imi pasa de cine a fost scris acel raport ! Important este ca Tot ce scrie acolo este ADEVARAT ;
ca A3 a demascat toate aceste porcarii , timp de ani si ani, de unde si imensa voastra URA impotriva ei , facind-o " latrina" si " mocirla".... dar, GHINION, talibanilor basisti : tatucul vostru RECUNOASTE acum ca el a creeat acest Sistem Mafiot ; cu oamenii pusi de el , acolo si ca Statul de Drept, in asemenea conditii, a incetat sa mai fie ! asa ca, marsssss d'aici , obedientule : naravul ti l-ai pastrat doar fundul pupat l-ai schimbat !
|
|
|

basca presedintele , un meditator extraordinar de potent , ce si-a tras din meditatii 6- 7 case ....nu ca altii care au profitat ca-s primari si si-au dat cite o casuta, acolo, sa aibe familia !
cine zici ca l-a angajat primul pe acest Tall Silberstein , deschizindu-i poarta oportunitatii de a se-nhaita si cu un d'alde Andronic, om de casa al lui Base ?
.... la ce sa astepti de la un derbedeu de forum, un las ascuns in spatele unui avatar ?