back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 15:31

cu mama, despre minciună și manipulare

acestblogdenervi.ro/cu-mama-despre-minciuna-si-manipulare/#!pret...

Antena 3 nu a mințit niciodată, tot ce au zis, așa a fost, mi-a spus mama aseară.
Mama, care este o femeie educată, cu asta s-a ocupat, a educat copii, a fost pînă anul trecut învățătoare. La ei în casă, televizorul merge mereu pe Antena 3.

Îi spusesem că sunt bucuroasă că Johannis inițiază referendum, iar ea sărise supărată, ce președinte e ăla, un nenorocit, nepatriot, de ziua Unirii merge la Bruxelles.

Mamă, tu înțelegi ce înseamnă legea grațierii?

Uite, ia-o așa, lasă politicienii corupți care vor beneficia de ea, dar ce zici despre pedofilii, despre violatorii care vor ieși, fiindcă au 60 de ani?

Nu vezi ce grabă suspectă de a da legea asta?

Mai lasă-mă cu astea, voi nu înțelegeți nimic, PSD a guvernat țara asta mereu, ce ne-o dat Cioloș al tău, că Dragnea ne dă bani în plus la pensie… Și Cioloș ai văzut ce gaură a făcut în buget?
Mamă, mamă, alea sunt minciuni, dezinformări, manipulări, nu există presupusa gaură, e doar lipsă crasă de cunoștințe în economie!

Mamă, uită-te la mine, sunt om mare, educat, sper eu, am scris cărți, am crescut copii, am făcut 18 ani jurnalism, crezi că nu înțeleg cum funcționează lumea asta?

De ce nu poți avea încredere în mine, un jurnalist de profesie, cînd îți spun că își bat joc de voi, că vă spală creierele cu sferturi de adevăr combinate cu multe minciuni, că vă manipulează?

Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul?

Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină?

Crezi că sunt plătită de Soroș?

Eu nu zic că ești cretină, dar chiar ți se pare o coincidență că a ars Bamboo și imediat s-a ieșit în stradă?

Cine a avut interesul să ardă Bamboo?

Nu știu, mamă, crezi că președintele țării a dat foc unui club plin de pițipoance și maneliști ca să iasă intelectualii în stradă, crezi că s-a furișat prin spate ca să pună foc? Sau poate o fi de la faptul că se fuma? Păi se fumează demult și nu a mai luat foc, chiar acum s-a aprins!!! S-o fi fumat, mamă, dar ca în cazul tuturor incendiilor, o singură dată e nevoie să ia foc…

Și mă uitam cum vorbele gîzilor, badilor, ieșeau din gura ei și simțeam neputință și durere și inutilitate.

Mi-am propus de multe ori să nu mai discut politică cu mama, de fiecare dată ne certăm, de fiecare dată mă doare că se îndoiește de judecata mea, că îi e mai simplu să creadă niște necunoscuți care o mint așa cum vrea ea.

Și, deși înțeleg că a avut o viață grea, cu muncă la cîmp de la 8 ani la 18, vară de vară, ca să aibă bani să meargă la școală, tot îmi e greu și mă apucă o furie imensă pe faptul că încă se mai poate așa ceva, să truchezi fotografii și adevăruri, să minți, să manipulezi, fără ca nimeni să te sancționeze, în timp ce CNA își doarme somnul cel de moarte, să te joci cu mințile oamenilor simpli care nu pot concepe că la televizor li se spun minciuni cu scopul de a fi folosiți.

Doar televizorul e locul unde te uiți ca să te informezi, ceea ce spun ăia e literă de lege, ei sunt niște semizei, niște deținători de adevăruri pe care apoi le comunică și celor mai puțin norocoși decît ei.

Și am fost și eu acolo și mă tot întreb cum or dormi oamenii ăia, nu, nu alde Gîdea, și Badea, și Ursu, și Chireac, și alte vedete gras plătite în mințile cărora colcăie rahatul, nu, oamenii ăia cu salarii mici care au opțiunea de a spune stop, nu vreau să mă degradez moral, nu vreau să fac parte din mizeria asta. Fiindcă atîta vreme cît ai mîini, picioare și o urmă de creier nu ai cum muri de foame.

Și nu, petițiile să scoatem canalelea alea din lista de cablu, nu funcționează. Cele două posturi sunt în lista must-carry. Furnizorii de cablu sunt obligați prin lege să le aibă în grilă. Trebuie mai mult, trebuie schimbată legea, urlat la CNA să își facă treaba…

Pentru că, în timp ce noi facem mișto pe Facebook, acasă, milioane de oameni simpli, cei mai mulți săraci și prostiți cu un milion în plus care face mare diferență pentru ei, cred tot.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 15:59

si zici ca ASTA e o ziarista Libera si Independenta si scrie doar ce-i spune ei Constiinta ?
haide, pleaca de aici cu ursu' !
nu discutaram noi mai acu' ceva vreme ca Asa Ceva Nu exista ?

in rest, Respectati voi, intii si-ntii Legea si , nu uitati : Stampila e in mina voastra .....IESITI sa VOTATI pe cine doriti voi si abia atunci veti avea dreptul sa vociferati ....pina atunci, NU EXISTATI ca o constiinta civica ! clar ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:45

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:05:57siktir, lumpenlatrinisto nesimtita miasmata. este una dintre jurnalistele A3, cretinizao !

scirt ! si daca ce ? a mintit si la A3 - daca-i adevarat si minte si acum ! omul care-i mincinos de felul lui, minte si cind respira....
in rest, ceea ce am spus e VALABIL !
IESITI si Votati , dovedind ca aveti mai multa constiinta civica decit amaritii aia de virstinci care voteaza cu PSD .....dar, nu uitati ca sunt de toate virstele si profesiile , asa ca nu-i cazul sa-i subevaluati, asta fiind o greseala care , iata - a Costat al naibii de scump PNL pe 11 dec !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:00

De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 15:24:23
De la: 9am_17655, la data 2017-01-25 17:43:14
De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:50:55
De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " !
esti pe ....gindesti si vorbesti murdar si vulgar si toate astea la adapostul anonimatului, caci tu si cu perechea ta sunteti si niste LASI !
in timp ce-mi stiti si numele de familie, al sotului, fiului si al prietenilor mei ca DOVADA ca NU am nimic de ascuns, voi sunteti niste Vipere ce stau ascunse-n intunericul ce v-a nascut !
mi-e greata de voi si va voi cita : SICTIR, scursurilor umane !

Scursuri umane sunteti voi -cei care promovati , in schimbul catorva lei in plus la pensie , legalizarea spagilor , amnistierea penalilor si perpetuarea hotiei si jafului in Romania !

Ti-ai chemat neamurile de la Adjud sa-ti tina bracinarii ?

madam, n-am neamuri la Adjud, iar bracinarii mei stau la locul lor , caci nu sunt adepta pupatului in fund, ca tine !
in rest, te-nseli amarnic crezind ca PROMOVEZ legalizarea coruptiei cind eu bat gura pe aici de 10 ANI ca ASTEPT JUDECAREA celor care au Jefuit , dar au si permis JEFUIREA Romaniei si aici ma refer la SRI si DNA a caror menire era sa Pazeasca Stina de Lupi dar , ce sa vezi ? Lupi sunt si ei !
iar ceea ce nu-mi place la voi si asta comentez este Modul vostru de a gindi si a actiona, INAFARA LEGII, madam , determinind o imensa ura si Stare de Conflict in societatea romaneasca !
NU poti pretinde ca aperi Legea, incalcind-o !

Ca de obicei , bati campii intr-o frenezie . Astepti judecarea , dar promovezi amnistia si dezincrimanrea abuzului in serviciu pentru prejudicii repetate de 45 000 euro/bucata prejudiciu .
Si cu asta , mai ai tupeul sa declari ca modul nostru de gandi este "IN AFARA LEGII " .

Coana mare ii da inainte cu dreptul PSD de a impune orice pe motiv ca au fost alesi de cca 18 la suta din electorat . Daca PSD scoate maine din joben o OUG prin care toti romanii sunt obligati sa manance rahat la cafeaua de dimineata , coana mare si-l aranjeaza urgent in farfurioaa de portelan si il serveste rapid , incercand sa ne convinga si pe noi ca e chiar placut si sanatos .

Coana mare , trezeste-te , vremea PARTIDULUI STAT a trecut ! Nu mai manca rahat ca-ti face rau la BILA ! Stii tu care .

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:35

De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 16:45:43
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:05:57siktir, lumpenlatrinisto nesimtita miasmata. este una dintre jurnalistele A3, cretinizao !

omul care-i mincinos de felul lui, minte si cind respira....
!

www.ziare.com/liviu-dragnea/presedinte-psd/liviu-dragnea-sustine...

Liviu Dragnea sustine ca nu are habar de ordonanta gratierii: N-am inteles ce vor ei sa faca

Liviu Dragnea sustine ca nu stie ce vrea sa faca ministrul Justitiei, Florin Iordache, cu ordonantele privind gratierea si modificarea codurilor penale care il vizeaza direct si pe liderul PSD.

Intrebat joi seara de reporterul Digi24 daca este adevarat ca se ia in calcul si angajarea raspunderii Guvernului, Liviu Dragnea a raspuns: "Eu nu sunt la Guvern".

"Nu, vorbesc foarte serios. In subiectul asta trebuie sa vorbiti cu Guvernul. Cu premierul si cu ministrul Justitiei. Si eu m-am uitat cu foarte multa curiozitate, dupa ce m-am intors din America, n-am inteles foarte mult, exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totusi o linie clara. Nici nu am vorbit cu ei si nici nu vreau sa vorbesc cu ei acest lucru", a sustinut Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul si trimis in judecata alaturi de fosta sotie intr-un dosar in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Insa, presa a dezvaluit ca metadatele proiectului de OUG pentru gratiere, publicat la data de 18 ianuarie pe site-ul Ministerului Justitiei, scot la iveala faptul ca el a fost lucrat pe un computer de la Cancelaria lui Liviu Dragnea.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:39

www.ziare.com/economie/crestere-economica/miracol-economic-la-co...

Miracol economic la Comisia de Prognoza: In doar 2 luni, majorarea salariilor reale s-a dublat, iar PIB a sporit cu inca o crestere anuala

PIB-ul Romaniei ar urma sa creasca intr-un ritm si mai accelerat decat se preconiza anterior in perioada 2017 - 2020, potrivit prognozei de iarna elaborate de Comisia Nationala de Prognoza (CNP).

Datele prezentate amintesc de un banc mai vechi cu productia la hectar, in care se cerea oprirea recoltarilor pentru ca deja am intrat in Bulgaria.

In materialul de mai jos, vom face o comparatie intre cresterea spectaculoasa, in numai cateva luni, a datelor Comisiei Nationale de Prognoza: e vorba de cresterile substantiale, unele spectaculoase, dintre prognoza de toamna 2016 si prognoza de iarna (ianuarie 2017). E drept, lucrurile s-au schimbat fundamental dupa vizita lui Mos Craciun.

Cu cat creste o "crestere" in numai 2 luni: de la 4,3 la 5,2

Conform acestei estimari oficiale, de la 4,8% in 2016, avansul economic se va majora anul viitor la 5,2% si va urca spre 5,7% in anii 2019 si 2020. De remarcat: prognoza din toamna 2016 prevedea o crestere pe 2017 de 4,3%.

Doua luni mai tarziu, constatam ca aceasta crestere va fi in 2017 de 5,2%.

Adica PIB-ul se va majora cu 24% in termeni reali pana in 2020 in loc de "numai" 19% cat estima aceeasi Comisie in toamna lui 2016.

Se poate observa cum valorile avansate acum au urcat, fata de cele din urma cu doar cateva luni, cu pana la 1,5 puncte procentuale la finalul perioadei.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:31

De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:39:30www.ziare.com/economie/crestere-economica/miracol-economic-la-co...

Miracol economic la Comisia de Prognoza: In doar 2 luni, majorarea salariilor reale s-a dublat, iar PIB a sporit cu inca o crestere anuala

PIB-ul Romaniei ar urma sa creasca intr-un ritm si mai accelerat decat se preconiza anterior in perioada 2017 - 2020, potrivit prognozei de iarna elaborate de Comisia Nationala de Prognoza (CNP).

Datele prezentate amintesc de un banc mai vechi cu productia la hectar, in care se cerea oprirea recoltarilor pentru ca deja am intrat in Bulgaria.

In materialul de mai jos, vom face o comparatie intre cresterea spectaculoasa, in numai cateva luni, a datelor Comisiei Nationale de Prognoza: e vorba de cresterile substantiale, unele spectaculoase, dintre prognoza de toamna 2016 si prognoza de iarna (ianuarie 2017). E drept, lucrurile s-au schimbat fundamental dupa vizita lui Mos Craciun.

Cu cat creste o "crestere" in numai 2 luni: de la 4,3 la 5,2

Conform acestei estimari oficiale, de la 4,8% in 2016, avansul economic se va majora anul viitor la 5,2% si va urca spre 5,7% in anii 2019 si 2020. De remarcat: prognoza din toamna 2016 prevedea o crestere pe 2017 de 4,3%.

Doua luni mai tarziu, constatam ca aceasta crestere va fi in 2017 de 5,2%.

Adica PIB-ul se va majora cu 24% in termeni reali pana in 2020 in loc de "numai" 19% cat estima aceeasi Comisie in toamna lui 2016.

Se poate observa cum valorile avansate acum au urcat, fata de cele din urma cu doar cateva luni, cu pana la 1,5 puncte procentuale la finalul perioadei.

greu, foarte greu pentru naivi si ignoranti sa realizeze factualitatea unor informatii pe care le citeste sau le aud venilate de catre diversi raspandaci de prin mass-media romaneasca.

iar desre: prostii facuti gramada, -ticalositi de catre slugoii tembeliziunilor, care inghit nemestecat rahatii oferiti de latrinele lui voiculescu, ghita and co., apoi, devind ele/ei niste fuduli miasmati raspandaci abjecti, nu poti avea nicio pretentie si nici un argument logic prin care sa le poti demonstra mizeria morala , culturala si sociala in care baltesc.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:39

De la: 9am_18987, la data 2017-01-27 12:16:42Siktir epavo lumpenbasizata ! F u c k o f f lumpenizato postaca !

figuranto insidioasa fudula, nu reusesti sa pacalesti pe nimeni tzatzo, esti o fiinta meschina abjecta, bre !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 14:28

De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:00:50
De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " !
esti pe ....gindesti si vorbesti murdar si vulgar si toate astea la adapostul anonimatului, caci tu si cu perechea ta sunteti si niste LASI !
in timp ce-mi stiti si numele de familie, al sotului, fiului si al prietenilor mei ca DOVADA ca NU am nimic de ascuns, voi sunteti niste Vipere ce stau ascunse-n intunericul ce v-a nascut !

Scursuri umane sunteti voi -cei care promovati , in schimbul catorva lei in plus la pensie , legalizarea spagilor , amnistierea penalilor si perpetuarea hotiei si jafului in Romania !

madam, n-am neamuri la Adjud, iar bracinarii mei stau la locul lor , caci nu sunt adepta pupatului in fund, ca tine !
in rest, te-nseli amarnic crezind ca PROMOVEZ legalizarea coruptiei cind eu bat gura pe aici de 10 ANI ca ASTEPT JUDECAREA celor care au Jefuit , dar au si permis JEFUIREA Romaniei si aici ma refer la SRI si DNA a caror menire era sa Pazeasca Stina de Lupi dar , ce sa vezi ? Lupi sunt si ei !
iar ceea ce nu-mi place la voi si asta comentez este Modul vostru de a gindi si a actiona, INAFARA LEGII, madam , determinind o imensa ura si Stare de Conflict in societatea romaneasca !

Ca de obicei , bati campii intr-o frenezie . Astepti judecarea , dar promovezi amnistia si dezincrimanrea abuzului in serviciu pentru prejudicii repetate de 45 000 euro/bucata prejudiciu .
Si cu asta , mai ai tupeul sa declari ca modul nostru de gandi este "IN AFARA LEGII " .

Coana mare ii da inainte cu dreptul PSD de a impune orice pe motiv ca au fost alesi de cca 18 la suta din electorat . Daca PSD scoate maine din joben o OUG prin care toti romanii sunt obligati sa manance rahat la cafeaua de dimineata , coana mare si-l aranjeaza urgent in farfurioaa de portelan si il serveste rapid , incercand sa ne convinga si pe noi ca e chiar placut si sanatos .

Coana mare , trezeste-te , vremea PARTIDULUI STAT a trecut ! Nu mai manca rahat ca-ti face rau la BILA ! Stii tu care .

eu bat cimpii si tu faci Presupuneri dupa cum te duce pe tine capul !
te-nseli , madam, NU sunt de acord cu Amnistia - dar NICI nu s-a pus problema, e doar gogorita voastra ....iar cele 2 ordonante sunt in DISCUTIE !

P.S
oooo, da, modul vostru de a gindi nu-i numai in afara legii, e si in afara LOGICII, caci daca Parlament nu; partide politice nu , dar SRI si DNA + un presedinte cu puteri sporite , iaca dandanaua dictaturii ! aaaaa, pardon, uitai ca Asta NU v-a deranjat pe vremea lui Basescu ....baaaa, tocmai ce l-ati adulat, cintindu-i lui Zeus osanale ptr. asta !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 15:54

>>Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate. ?????

daca nu vor fi banati, atat gabigabi cat si simbiotul 18987, consecinta :

raspunsuri in acelai ton si cu acelasi limbaj pe care il merita niste scursuri sociale de prin mahalalele bucurestilor

lumpenlatrinisto nesimtita, imi respect promisiunea pe care ti-am facut-o si iti achit toate politele cu varf si indesat, inclusiv pentru abjectiile , obscenitatile si amenintarile grobiene, pe care mi le-ai adresat in ultimii 3 ani prin mesageria privata a forumului 9am.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:19

De la: gabigabi2, la data 2017-01-27 14:28:39

te-nseli , madam, NU sunt de acord cu Amnistia - dar NICI nu s-a pus problema, e doar gogorita voastra ....iar cele 2 ordonante sunt in DISCUTIE !

P.S
oooo, da, modul vostru de a gindi nu-i numai in afara legii, e si in afara LOGICII, caci daca Parlament nu; partide politice nu , dar SRI si DNA + un presedinte cu puteri sporite , iaca dandanaua dictaturii ! aaaaa, pardon, uitai ca Asta NU v-a deranjat pe vremea lui Basescu ....baaaa, tocmai ce l-ati adulat, cintindu-i lui Zeus osanale ptr. asta !

Coana mare , ai inceput sa minti cu tupeu la fel ca Dragnea care , e singurul care cunoaste programul de guvernare da' n-a stiut nimic nimic despre gratiere si amnistie , nici n-a stiut , nici n-a discutat , nici n-a auzit ! Tupeu porcesc , ce sa mai...
"Atitudinea este un mic detaliu care face o mare diferenta "

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:20

De la: gabigabi2, la data 2017-01-27 14:28:39

P.S

Coana mare , ai inceput sa minti cu tupeu la fel ca Dragnea care , e singurul care cunoaste programul de guvernare da' n-a stiut nimic nimic despre gratiere si amnistie , nici n-a stiut , nici n-a discutat , nici n-a auzit ! Tupeu porcesc , ce sa mai...
"Atitudinea este un mic detaliu care face o mare diferenta "

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:27

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 09:43

Bravo, Grindeanu- PSD !

Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Altcineva nu mai avea cine a va reprezinta identitatea nationala decat un tigan inculpat pentru frauda din fonduri europene la Partida Romilor.

Mai sunteti mandri ca sunteti romani sau nu mai sunteti !?

phew!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:04

Alta

50 de politisti au pazit cutiile milei incuiati pe timpul nopitii in biserici.

ENORIASii ORTODOXCSI, dupa o asidua indoctrinare religioasa pe care le-o aplica popii inca din clasa 0 la orele de religie din scolile sistemului de invatamant de stat, ajung si sfarsec a fi: HOTI.

PHEW!

ilie0001_2

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:34

Eu cred ca este normal sa fie pus Madalin Voicu.Faptul ca este inculpat indelapidarea fondurilor europene a constituit un atu principal in alegerea lui Grindeanu (Dragnea) La un Parlament si un Guvern plin de oameni certati cu JUSTITIA, primeaza intotdeauna oamenii asemanatori. Asa ca nu trebue sa ne miram. Cred ca marea masa a celor ce i-au votat sunt "FERICITI"

ilie0001_2

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:37

Inca odata se dovedeste ca zicala populara “Minciuna are picioare scurte”

www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dovada-ca-dragnea-a-sti...

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Adjud

Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 11:04

Suntem un grup de cetateni ingrijorati si te rugam pe aceasta cale sa nu mai tragi din domnul Basescu cu atata pofta fiindca ii pui sanatatea in pericol !!!!!!!
Dumnealui este batran si nu mai rezista la atatea numere pe zi !!!

JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 12:31

De la: ilie0001_2, la data 2017-01-28 10:37:46Inca odata se dovedeste ca zicala populara ïżœMinciuna are picioare scurteïżœ

www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dovada-ca-dragnea-a-sti...

ciocoimea/ burghezia/ oligarhia rosie.

the nauseous and vomiting.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 17:35

daca nu vor fi banati, atat gabigabi cat si simbiotul 18987 aka LumpenizatorulRosu , consecinta :

raspunsuri in acelasi ton si cu acelasi limbaj pe care il merita niste scursuri sociale de prin mahalalele bucurestilor

lumpenlatrinisto nesimtita, imi respect promisiunea pe care ti-am facut-o si iti achit toate politele cu varf si indesat, inclusiv pentru abjectiile , obscenitatile si amenintarile grobiene, pe care mi le-ai adresat in ultimii 3 ani prin mesageria privata a forumului 9am.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 09:32

Marea Sfidare. E prea mult!

www.contributors.ro/editorial/marea-sfidare-e-prea-mult/

. - „Domnul condamnat penal Liviu Dragnea”* se laudă că a primit amenințări cu moartea. Așadar victima e el, și nu poporul român pe care îl omoară lent și sistematic, de 27 de ani, partidul ctitorit de Iliescu, trecut prin haltele Năstase și Ponta, și la cârma căruia se află astăzi Liviu Dragnea, victimă și erou deopotrivă. Amenințat cu moartea, domnul condamnat penal ne anunță că nu cunoaște frica și că e gata „să moară în picioare”.

Ceea ce par să nu-nțeleagă Dragnea și oamenii lui e că societatea română a ajuns din nou la un punct de fierbere la care, în curând, nu puțini vor fi dispuși să moară în picioare. Sfidarea acestor indivizi, care continuă, beți de cinism, să se pună, ca borfași, unii pe alții pe liste, în guvern, în parlament și-n toate funcțiile bănoase ale țării, readuce în starea de spirit a unei părți a populației acel grad de exasperare care i-a făcut pe oameni, în decembrie 1989, să strige în Piața Universității „Vom muri și vom fi liberi”.

….- Îl anunț pe domnul condamnat penal Dragnea că și eu sunt gata, ca și el, dar din motive diferite, să mor în picioare. Vreau cu orice preț, acum după ce i-am cunoscut gustul, să nu-mi mai pierd libertatea. Și asta vor toate acele zeci de mii (vor deveni, dacă e nevoie, sute de mii și milioane) care ies să-și strige indignarea în toate orașele țării. Nu-mi place prețul pe care, în bătaie de joc, oamenii ăștia l-au pus pe viețile noastre. Nu vreau să trăiesc în țara mea – acum când nu mai am căluș în gur㠖 o viață cu reguli date de alde Tăriceanu, Nicolicea, Bănicioiu, Ponta, Ghiță, Vosganian, Olguța Vasilescu, Nicușor Constantinescu, Bunea Stanciu și toată pegra politică a țării…. O viață nespus de ieftină, o viață pe care ți-e rușine s-o trăiești.

…. – După ce a câștigat alegerile, coaliția PSD – ALDE a funcționat pe o ecuație simplă: „Întâi mituim toată țara (toate categoriile sociale), promițându-le că le dăm ce nu le putem da, și apoi (ne) dezincriminăm și (ne) grațiem, la grămadă cu 3000 de șuți și criminali”. Nu vedeți că, la o lună după ce au intrat la guvernare, nu sunt în stare să ofere un buget credibil țării?

…. – Dar mă tem că ne zbatem degeaba câtă vreme mai mult de jumătate din populație stă pe perfuziile cu otravă administrate zilnic de Antena 3 și de RTV. Și-atunci ajungem la instanța care ocrotește rezervorul de puroi al României, la CNA**, unde chiar sper să ajung mâine, împreună cu cei care vor fi la Piața Universității la ora 17.

…. - Punctul în care am ajuns: n-am nici o îndoială că Dragnea și ai lui, pentru a scăpa de ani de pușcărie și a-și salva căpătuiala, nu s-ar da înapoi nici de la a arunca planeta în aer, darămite România. De la Iliescu la Dragnea, trecând, cum ziceam, prin stațiile Năstase și Ponta, istoria noastră post-comunistă a desenat axa Răului. Au facut din România, jefuind-o sălbatic, cel mai mizer popor al Europei. Care hienă lasă prada din gură de bunăvoie? Și care animal prădător se bagă de bunăvoie în cușcă? Dar dacă nu vor de bunăvoie, să-i ajutăm. Pe mâine.

NOTE ____________________

* După cum bine a observat cineva pe facebook, de vreme ce politicienii noștri nu au nici o profesie clară și singura lor calificare atestată public este de inculpați sau condamnați penali, firesc ar fi să introducem în nomenclatorul de profesiuni al României „condamnat(ă) / inculpat(ă) penal” și, așa cum spunem „domnule doctor”, „domnule profesor”, domnule avocat” etc., să folosim în cazul acesta apelativul de politețe „doamnule (doamnă) condamnat(ă) / inculpat(ă) penal”. Așadar: „Domnule condamnat penal Liviu Dragnea”.

** S-a scris pe tema asta, în Forbes, un text care spune totul: Petre Barbu, Caut slugă fulltime.

Gabriel Liiceanu

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Adjud

Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 16:46

CETATENI , APARATI-VA IN FATA ATACURILOR FURIBUNDE !
Luati atitudine si sesizati organele Legii asa cum am facut eu astazi .
Maine voi depune o reclamatie la Parchet si DIICOT si voi sesiza prezenta TERORISTILOR FUNDAMENTALISTI IOHANISTI pe acest forum si in afara lui. Sunt urmarit pe strada si in casa de aceste ANIMALE UCIGASE , sunt terorizat zilnic cu amenintari telefonice , voci scrsnite care imi spun ca VOI MURI !
...........................................................................................

CER INTERVENTIA POLITIEI SI A ORGANELOR DE ORDINE IN ACEASTA PROBLEMA ! Altcumva voi lua singur masuri , STRIVIND aceasta HIDRA TURBATA care ameninta STATUL DE DREPT !

JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 11:23

Caut slugă full time!

www.forbes.ro/caut-sluga-full-time-75177

Să fii sluga cuiva, în România de azi, este o normalitate. Cu cât stăpânul este mai puternic (în partid, administrație sau companie), cu atât sluga trăiește mai bine.
Uitați-vă la slugile din audiovizual!

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) sunt slugile oamenilor de partid care i-au trimis în aceste funcții.
Este de ajuns să subliniem lipsa de reacție a CNA față de prestațiile jurnalistice de la România TV. Mai mult, în ultimii ani, membrii CNA au închis ochii la minciunile, manipulările și toxinele generate de Antena 3 și România TV, televiziunile cu cele mai mari audiențe de pe nișa știrilor TV.

(Slugile care își fac treaba bine au audiențele meritate din partea slugilor care îngroașă aceste audiențe.)

Degradarea în care a ajuns piața TV din România se datorează, în primul rând, slugilor care s-au perindat de-a lungul timpului la CNA. Slugile nu slujesc interesul publicului, așa cum este normal, așa cum este prevăzut în lege. Singura grijă a slugilor este să-i servească pe stăpâni. Impecabil.

O altă mostră de slugărnicie de partid este Televiziunea Română. Sunt foarte multe exemple, în ultimii 27 de ani, care confirmă, fără îndoială, că televiziunea publică este o slugă. „Misiunea” de serviciu public este o chestiune absentă din mințile angajaților TVR. Mai bătrâni și mai tineri. De ce? Pentru că niciodată TVR n-a avut în fruntea sa oameni liberi.

Calitățile unui lider imprimă valorile organizației pe care o conduce, fie că este companie privată, fie că este instituție de stat. Dacă șeful muncește ca un om liber, colegii săi vor munci în libertate. Dacă liderul trăiește ca o slugă, va obliga angajații săi la condiția de slugă. Dar, în România, după cum bine se vede, este mai ușor să fii slugă decât un om liber.

Sluga nu gândește. Sluga execută ce-i spune stăpânul și se bucură de „recompensele” primite. Să fii un om liber presupune să gândești cu mintea ta, adică necesită un efort. Să ne uităm la „eforturile” membrilor CNA! La Irina Radu, președintele TVR! La toți realizatorii TV și liderii de opinie care apar la televiziunile de știri, mai cu seamă la Antena 3 și România TV. Sunt oameni liberi? Ei vorbesc „liber”, dar nu sunt oameni liberi.

Slugile nu pot să fie niște profesioniști ori competențe în domeniul lor de activitate. Pentru că sluga refuză cunoașterea și progresul. Slugărnicia este refugiul celor slabi, dezorientați și incompetenți. Din nefericire, tocmai slugile au devenit exemple de „moralitate și profesionalism”.
Audiența acestor slugi este formată din oameni care nu vor să gândească, sunt spălați pe creiere și vor să fie mințiți. Și ei sunt niște slugi, deși pretind că reprezintă poporul.

Până la urmă, de vreme ce te lași condus și „informat” de astfel de televiziuni, meriți să trăiești în audiența acestora, ca un popor de slugi. Este libertatea oamenilor de a alege slugărnicia ori libertatea. Dar libertatea este o haină grea.
Dacă ierarhiile și modelele sunt construite în România pe slugărnicie, într-un mecanism subteran, n-ar fi rău ca acest statut, jignitor în moralitatea populară, să fie oarecum legiferat. (Sigur, am pune iarăși în dificultate puterea de înțelegere a partenerilor din Uniunea Europeană!) Adică, să fie legiferat statulul de slugă. N-ar fi o decizie neserioasă și nici umilitoare pentru condiția umană.

În loc să vehiculăm tot felul de formule de genul „omul lui Ghiță”, „omul lui Voiculescu”, „pupincuriștii lui Băsescu”, am putea cunoaște la vedere, fără dispreț sau rușine, slugile. Iar slugile să muncească cu acte în regulă. Ministerul Muncii să fixeze, printr-o Ordonanță de Urgență, desigur!, chiar și punctul de pensie pentru diferite categorii de slugi.

Totuși, cum se poate curăța România de slugi?

Simplu: promovând oameni liberi în fruntea instituțiilor.

Numai atunci ne vom bucura, cu adevărat, de libertate.

Petre Barbu, Forbes Staff

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 11:47

Grecoteiul >>Tariceanu: ,,Exista riscul sa ajungem intr-un razboi civil”
www.9am.ro/
Probabil si chiar posibil!

. sa-ti vezi tigva in par la recunoastere si hoitul pe la Glina, domnule inculpat penal TARICEANU.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 15:40

si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 16:10

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:00

De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !

Echipajele poliției rutiere sunt cele care asigură însoțirea coloanelor oficiale cu ajutorul cărora sunt transportați demnitarii români, prevede Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier.

Mai exact, potrivit documentului, echipajele poliției rutiere se ocupă de însoțirea următorilor demnitari (precum și de oficialitățile străine cu funcții similare):

președintele României;
președintele Senatului;
președintele Camerei Deputaților;
prim-ministrul Guvernului.

Totodată, în situații deosebite pot să beneficieze de însoțire miniștrii din Guvern, omologii din străinătate și șefii misiunilor diplomatice acreditați în țara noastră. "În situații deosebite, care impun deplasarea în regim de urgență, pot beneficia de însoțirea cu echipaje ale poliției rutiere și miniștrii din Guvernul României sau omologi din străinătate aflați în vizită oficială în România, precum și șefii misiunilor diplomatice acreditați în România, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare", dispune regulamentul amintit. Sursa: avocatnet.ro

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:32

De la: 9am_17655, la data 2017-01-31 14:00:13
De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !

Echipajele poliției rutiere sunt cele care asigură însoțirea coloanelor oficiale cu ajutorul cărora sunt transportați demnitarii români, prevede Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier.

Mai exact, potrivit documentului, echipajele poliției rutiere se ocupă de însoțirea următorilor demnitari (precum și de oficialitățile străine cu funcții similare):

președintele României;
președintele Senatului;

Totodată, în situații deosebite pot să beneficieze de însoțire miniștrii din Guvern, omologii din străinătate și șefii misiunilor diplomatice acreditați în țara noastră. "În situații deosebite, care impun deplasarea în regim de urgență, pot beneficia de însoțirea cu echipaje ale poliției rutiere și miniștrii din Guvernul României sau omologi din străinătate aflați în vizită oficială în România, precum și șefii misiunilor diplomatice acreditați în România, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare", dispune regulamentul amintit. Sursa: avocatnet.ro

madam, te faci ca Nu intelegi ce-am intrebat sau chiar nu ai inteles ?
se spune ca Oprea venea de la un restaurant in seara in care s-a produs accidentul , unde mincase bine in Interes Personal .....i s-a deschis dosar penal ptr. folosirea abuziva a girofarului oficial !

Plecarile de sfirsit de saptamina, spre Sibiu, ale onor dl. presedinte sunt de Interes National sau al dinsului personal ? nu-i abuz de functie , nu ?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:43

De la: gabigabi2, la data 2017-01-31 14:32:37
De la: 9am_17655, la data 2017-01-31 14:00:13

președintele României;
președintele Senatului;

madam, te faci ca Nu intelegi ce-am intrebat sau chiar nu ai inteles ?
se spune ca Oprea venea de la un restaurant in seara in care s-a produs accidentul , unde mincase bine in Interes Personal .....i s-a deschis dosar penal ptr. folosirea abuziva a girofarului oficial !

Plecarile de sfirsit de saptamina, spre Sibiu, ale onor dl. presedinte sunt de Interes National sau al dinsului personal ? nu-i abuz de functie , nu ?

Daca esti proasta si nu intelegi un text , nu e vina mea . Si n-am sa imi pierd timpul , ar fi explicatii inutile ptr. tine .

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:45

Evaluarea preliminară a Consiliului fiscal referitoare la proiectul Legii bugetului de stat și Legii bugetului de asigurări sociale pentru anul 2017 indică o supraevaluare a veniturilor bugetare și o subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce va crește deficitul bugetar.

Consiliul Fiscal avertizează din nou asupra riscurilor pe care le implică cele două proiecte de buget prezentate de Ministerul Finanțelor, atrăgând atenția că există diferențe majore între evaluările Comisiei de Prognoză și evaluările recente ale Comisiei Europene și că documentele prezentate indică venituri mai mari la bugetul de stat și subestimează cheltuielile curente.

"Construcția bugetară țintește un deficit inferior nivelului de referință de 3% din PIB aferent brațului corectiv al Pactului de Stabilitate și Creștere (PSC), însă, indiferent de măsura de output gap utilizată (există diferențe majore între evaluările Comisiei Naționale de Prognoză și cele mai recente evaluări disponibile ale Comisiei Europene), construcția bugetară consfințește un derapaj de proporții (și în lărgire până în 2018) de la exigențele brațului preventiv al PSC, preluate de altfel și în legislația națională prin intermediul LRFB", precizează Consiliul Fiscal.

www.gandul.info/financiar/consiliul-fiscal-critica-proiectul-de-...

-------------------------------------------------------------------------------------
www.tetelejurnal.ro/jurnalul-lui-tetelu/dragnea-am-rezolvat-cu-b...

Dragnea: ”Am rezolvat cu bugetul. Eu și cu Grindeanu ne-am lăsat buletinele la Banca Mondială!”

Adoptarea bugetului pe 2017 pare o chestiune de zile.

Deși părea că pe această temă există divergențe între Cotroceni și Palatul Victoria, Liviu Dragnea a venit cu o soluție economică extrem de ingenioasă. ”Ne-am consultat cu cei mai buni specialiști în finanțe și am ajuns la concluzia că sunt niște dobitoci. Am chemat premierul la un grătar în format restrâns, la mine în curte, și am hotărât să ne lăsăm buletinele amanet, la Banca Mondială. Eu am mai lăsat și o geacă de piele. În acest fel, vom reuși să mărim pensiile, salariile bugetarilor și să eliminăm multe taxe. Mă aștept ca în 2017 să iau Premiul Nobel pentru Economie”, a declarat Liviu Dragnea.

Pagini: << 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: