Info
x
Klaus iohannis: rom�nia lucrului bine f�cut
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 16/01/2017 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 15:31
cu mama, despre minciun� și manipulare
acestblogdenervi.ro/cu-mama-despre-minciuna-si-manipulare/#!pret... Antena 3 nu a mințit niciodat�, tot ce au zis, așa a fost, mi-a spus mama asear�. Mama, care este o femeie educat�, cu asta s-a ocupat, a educat copii, a fost p�n� anul trecut �nv�ț�toare. La ei �n cas�, televizorul merge mereu pe Antena 3. �i spusesem c� sunt bucuroas� c� Johannis inițiaz� referendum, iar ea s�rise sup�rat�, ce președinte e �la, un nenorocit, nepatriot, de ziua Unirii merge la Bruxelles. Mam�, tu �nțelegi ce �nseamn� legea grațierii? Uite, ia-o așa, las� politicienii corupți care vor beneficia de ea, dar ce zici despre pedofilii, despre violatorii care vor ieși, fiindc� au 60 de ani? Nu vezi ce grab� suspect� de a da legea asta? Mai las�-m� cu astea, voi nu �nțelegeți nimic, PSD a guvernat țara asta mereu, ce ne-o dat Cioloș al t�u, c� Dragnea ne d� bani �n plus la pensie� Și Cioloș ai v�zut ce gaur� a f�cut �n buget? Mam�, mam�, alea sunt minciuni, dezinform�ri, manipul�ri, nu exist� presupusa gaur�, e doar lips� cras� de cunoștințe �n economie! Mam�, uit�-te la mine, sunt om mare, educat, sper eu, am scris c�rți, am crescut copii, am f�cut 18 ani jurnalism, crezi c� nu �nțeleg cum funcționeaz� lumea asta? De ce nu poți avea �ncredere �n mine, un jurnalist de profesie, c�nd �ți spun c� �și bat joc de voi, c� v� spal� creierele cu sferturi de adev�r combinate cu multe minciuni, c� v� manipuleaz�? Crezi c� eu și prietenii mei suntem toți idioți, c� ieșim �n strad� c� ne place gerul? Mam�, oamenii �ia din strad� sunt toți ca mine, �i cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mam�, crezi c� eu sunt cretin�? Crezi c� sunt pl�tit� de Soroș? Eu nu zic c� ești cretin�, dar chiar ți se pare o coincidenț� c� a ars Bamboo și imediat s-a ieșit �n strad�? Cine a avut interesul s� ard� Bamboo? Nu știu, mam�, crezi c� președintele ț�rii a dat foc unui club plin de pițipoance și maneliști ca s� ias� intelectualii �n strad�, crezi c� s-a furișat prin spate ca s� pun� foc? Sau poate o fi de la faptul c� se fuma? P�i se fumeaz� demult și nu a mai luat foc, chiar acum s-a aprins!!! S-o fi fumat, mam�, dar ca �n cazul tuturor incendiilor, o singur� dat� e nevoie s� ia foc� Și m� uitam cum vorbele g�zilor, badilor, ieșeau din gura ei și simțeam neputinț� și durere și inutilitate. Mi-am propus de multe ori s� nu mai discut politic� cu mama, de fiecare dat� ne cert�m, de fiecare dat� m� doare c� se �ndoiește de judecata mea, c� �i e mai simplu s� cread� niște necunoscuți care o mint așa cum vrea ea. Și, deși �nțeleg c� a avut o viaț� grea, cu munc� la c�mp de la 8 ani la 18, var� de var�, ca s� aib� bani s� mearg� la școal�, tot �mi e greu și m� apuc� o furie imens� pe faptul c� �nc� se mai poate așa ceva, s� truchezi fotografii și adev�ruri, s� minți, s� manipulezi, f�r� ca nimeni s� te sancționeze, �n timp ce CNA �și doarme somnul cel de moarte, s� te joci cu mințile oamenilor simpli care nu pot concepe c� la televizor li se spun minciuni cu scopul de a fi folosiți. Doar televizorul e locul unde te uiți ca s� te informezi, ceea ce spun �ia e liter� de lege, ei sunt niște semizei, niște dețin�tori de adev�ruri pe care apoi le comunic� și celor mai puțin norocoși dec�t ei. Și am fost și eu acolo și m� tot �ntreb cum or dormi oamenii �ia, nu, nu alde G�dea, și Badea, și Ursu, și Chireac, și alte vedete gras pl�tite �n mințile c�rora colc�ie rahatul, nu, oamenii �ia cu salarii mici care au opțiunea de a spune stop, nu vreau s� m� degradez moral, nu vreau s� fac parte din mizeria asta. Fiindc� at�ta vreme c�t ai m�ini, picioare și o urm� de creier nu ai cum muri de foame. Și nu, petițiile s� scoatem canalelea alea din lista de cablu, nu funcționeaz�. Cele dou� posturi sunt �n lista must-carry. Furnizorii de cablu sunt obligați prin lege s� le aib� �n gril�. Trebuie mai mult, trebuie schimbat� legea, urlat la CNA s� �și fac� treaba� Pentru c�, �n timp ce noi facem mișto pe Facebook, acas�, milioane de oameni simpli, cei mai mulți s�raci și prostiți cu un milion �n plus care face mare diferenț� pentru ei, cred tot. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 15:59
si zici ca ASTA e o ziarista Libera si Independenta si scrie doar ce-i spune ei Constiinta ?
haide, pleaca de aici cu ursu' ! nu discutaram noi mai acu' ceva vreme ca Asa Ceva Nu exista ? in rest, Respectati voi, intii si-ntii Legea si , nu uitati : Stampila e in mina voastra .....IESITI sa VOTATI pe cine doriti voi si abia atunci veti avea dreptul sa vociferati ....pina atunci, NU EXISTATI ca o constiinta civica ! clar ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 16:45
De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:05:57siktir, lumpenlatrinisto nesimtita miasmata. este una dintre jurnalistele A3, cretinizao ! scirt ! si daca ce ? a mintit si la A3 - daca-i adevarat si minte si acum ! omul care-i mincinos de felul lui, minte si cind respira.... in rest, ceea ce am spus e VALABIL ! IESITI si Votati , dovedind ca aveti mai multa constiinta civica decit amaritii aia de virstinci care voteaza cu PSD .....dar, nu uitati ca sunt de toate virstele si profesiile , asa ca nu-i cazul sa-i subevaluati, asta fiind o greseala care , iata - a Costat al naibii de scump PNL pe 11 dec ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:00
De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 15:24:23De la: 9am_17655, la data 2017-01-25 17:43:14De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:50:55De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " ! Ca de obicei , bati campii intr-o frenezie . Astepti judecarea , dar promovezi amnistia si dezincrimanrea abuzului in serviciu pentru prejudicii repetate de 45 000 euro/bucata prejudiciu . Si cu asta , mai ai tupeul sa declari ca modul nostru de gandi este "IN AFARA LEGII " . Coana mare ii da inainte cu dreptul PSD de a impune orice pe motiv ca au fost alesi de cca 18 la suta din electorat . Daca PSD scoate maine din joben o OUG prin care toti romanii sunt obligati sa manance rahat la cafeaua de dimineata , coana mare si-l aranjeaza urgent in farfurioaa de portelan si il serveste rapid , incercand sa ne convinga si pe noi ca e chiar placut si sanatos . Coana mare , trezeste-te , vremea PARTIDULUI STAT a trecut ! Nu mai manca rahat ca-ti face rau la BILA ! Stii tu care . |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:35
De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 16:45:43De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-26 16:05:57siktir, lumpenlatrinisto nesimtita miasmata. este una dintre jurnalistele A3, cretinizao ! www.ziare.com/liviu-dragnea/presedinte-psd/liviu-dragnea-sustine... Liviu Dragnea sustine ca nu are habar de ordonanta gratierii: N-am inteles ce vor ei sa faca Liviu Dragnea sustine ca nu stie ce vrea sa faca ministrul Justitiei, Florin Iordache, cu ordonantele privind gratierea si modificarea codurilor penale care il vizeaza direct si pe liderul PSD. Intrebat joi seara de reporterul Digi24 daca este adevarat ca se ia in calcul si angajarea raspunderii Guvernului, Liviu Dragnea a raspuns: "Eu nu sunt la Guvern". "Nu, vorbesc foarte serios. In subiectul asta trebuie sa vorbiti cu Guvernul. Cu premierul si cu ministrul Justitiei. Si eu m-am uitat cu foarte multa curiozitate, dupa ce m-am intors din America, n-am inteles foarte mult, exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totusi o linie clara. Nici nu am vorbit cu ei si nici nu vreau sa vorbesc cu ei acest lucru", a sustinut Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul si trimis in judecata alaturi de fosta sotie intr-un dosar in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Insa, presa a dezvaluit ca metadatele proiectului de OUG pentru gratiere, publicat la data de 18 ianuarie pe site-ul Ministerului Justitiei, scot la iveala faptul ca el a fost lucrat pe un computer de la Cancelaria lui Liviu Dragnea. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2017, ora 20:39
www.ziare.com/economie/crestere-economica/miracol-economic-la-co...
Miracol economic la Comisia de Prognoza: In doar 2 luni, majorarea salariilor reale s-a dublat, iar PIB a sporit cu inca o crestere anuala PIB-ul Romaniei ar urma sa creasca intr-un ritm si mai accelerat decat se preconiza anterior in perioada 2017 - 2020, potrivit prognozei de iarna elaborate de Comisia Nationala de Prognoza (CNP). Datele prezentate amintesc de un banc mai vechi cu productia la hectar, in care se cerea oprirea recoltarilor pentru ca deja am intrat in Bulgaria. In materialul de mai jos, vom face o comparatie intre cresterea spectaculoasa, in numai cateva luni, a datelor Comisiei Nationale de Prognoza: e vorba de cresterile substantiale, unele spectaculoase, dintre prognoza de toamna 2016 si prognoza de iarna (ianuarie 2017). E drept, lucrurile s-au schimbat fundamental dupa vizita lui Mos Craciun. Cu cat creste o "crestere" in numai 2 luni: de la 4,3 la 5,2 Conform acestei estimari oficiale, de la 4,8% in 2016, avansul economic se va majora anul viitor la 5,2% si va urca spre 5,7% in anii 2019 si 2020. De remarcat: prognoza din toamna 2016 prevedea o crestere pe 2017 de 4,3%. Doua luni mai tarziu, constatam ca aceasta crestere va fi in 2017 de 5,2%. Adica PIB-ul se va majora cu 24% in termeni reali pana in 2020 in loc de "numai" 19% cat estima aceeasi Comisie in toamna lui 2016. Se poate observa cum valorile avansate acum au urcat, fata de cele din urma cu doar cateva luni, cu pana la 1,5 puncte procentuale la finalul perioadei. |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:31
De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:39:30www.ziare.com/economie/crestere-economica/miracol-economic-la-co... greu, foarte greu pentru naivi si ignoranti sa realizeze factualitatea unor informatii pe care le citeste sau le aud venilate de catre diversi raspandaci de prin mass-media romaneasca. iar desre: prostii facuti gramada, -ticalositi de catre slugoii tembeliziunilor, care inghit nemestecat rahatii oferiti de latrinele lui voiculescu, ghita and co., apoi, devind ele/ei niste fuduli miasmati raspandaci abjecti, nu poti avea nicio pretentie si nici un argument logic prin care sa le poti demonstra mizeria morala , culturala si sociala in care baltesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 12:39
De la: 9am_18987, la data 2017-01-27 12:16:42Siktir epavo lumpenbasizata ! F u c k o f f lumpenizato postaca ! figuranto insidioasa fudula, nu reusesti sa pacalesti pe nimeni tzatzo, esti o fiinta meschina abjecta, bre ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 14:28
De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:00:50De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 15:24:23De la: 9am_17655, la data 2017-01-25 17:43:14De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:50:55De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " ! eu bat cimpii si tu faci Presupuneri dupa cum te duce pe tine capul ! te-nseli , madam, NU sunt de acord cu Amnistia - dar NICI nu s-a pus problema, e doar gogorita voastra ....iar cele 2 ordonante sunt in DISCUTIE ! P.S oooo, da, modul vostru de a gindi nu-i numai in afara legii, e si in afara LOGICII, caci daca Parlament nu; partide politice nu , dar SRI si DNA + un presedinte cu puteri sporite , iaca dandanaua dictaturii ! aaaaa, pardon, uitai ca Asta NU v-a deranjat pe vremea lui Basescu ....baaaa, tocmai ce l-ati adulat, cintindu-i lui Zeus osanale ptr. asta !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 15:54
>>Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate. ?????
daca nu vor fi banati, atat gabigabi cat si simbiotul 18987, consecinta : raspunsuri in acelai ton si cu acelasi limbaj pe care il merita niste scursuri sociale de prin mahalalele bucurestilor lumpenlatrinisto nesimtita, imi respect promisiunea pe care ti-am facut-o si iti achit toate politele cu varf si indesat, inclusiv pentru abjectiile , obscenitatile si amenintarile grobiene, pe care mi le-ai adresat in ultimii 3 ani prin mesageria privata a forumului 9am. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:19
De la: gabigabi2, la data 2017-01-27 14:28:39De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:00:50De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 15:24:23De la: 9am_17655, la data 2017-01-25 17:43:14De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:50:55De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " ! Coana mare , ai inceput sa minti cu tupeu la fel ca Dragnea care , e singurul care cunoaste programul de guvernare da' n-a stiut nimic nimic despre gratiere si amnistie , nici n-a stiut , nici n-a discutat , nici n-a auzit ! Tupeu porcesc , ce sa mai... "Atitudinea este un mic detaliu care face o mare diferenta "
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:20
De la: gabigabi2, la data 2017-01-27 14:28:39De la: 9am_17655, la data 2017-01-26 20:00:50De la: gabigabi2, la data 2017-01-26 15:24:23De la: 9am_17655, la data 2017-01-25 17:43:14De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:50:55De la: gabigabi2, la data 2017-01-25 16:23:49esti de'o nesimtire crunta, dar habar n-ai de asta si-ti inchipui ca esti " educata si civilizata " ! Coana mare , ai inceput sa minti cu tupeu la fel ca Dragnea care , e singurul care cunoaste programul de guvernare da' n-a stiut nimic nimic despre gratiere si amnistie , nici n-a stiut , nici n-a discutat , nici n-a auzit ! Tupeu porcesc , ce sa mai... "Atitudinea este un mic detaliu care face o mare diferenta "
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2017, ora 22:27
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 09:43
Bravo, Grindeanu- PSD ! Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. Altcineva nu mai avea cine a va reprezinta identitatea nationala decat un tigan inculpat pentru frauda din fonduri europene la Partida Romilor. Mai sunteti mandri ca sunteti romani sau nu mai sunteti !? ![]() phew! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:04
Alta ![]() 50 de politisti au pazit cutiile milei incuiati pe timpul nopitii in biserici. ENORIASii ORTODOXCSI, dupa o asidua indoctrinare religioasa pe care le-o aplica popii inca din clasa 0 la orele de religie din scolile sistemului de invatamant de stat, ajung si sfarsec a fi: HOTI. ![]() PHEW! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ilie0001_2 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:34
Eu cred ca este normal sa fie pus Madalin Voicu.Faptul ca este inculpat indelapidarea fondurilor europene a constituit un atu principal in alegerea lui Grindeanu (Dragnea) La un Parlament si un Guvern plin de oameni certati cu JUSTITIA, primeaza intotdeauna oamenii asemanatori. Asa ca nu trebue sa ne miram. Cred ca marea masa a celor ce i-au votat sunt "FERICITI"
|
ilie0001_2 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 10:37
Inca odata se dovedeste ca zicala populara �Minciuna are picioare scurte�
www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dovada-ca-dragnea-a-sti...
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/01/2017 Oras: Adjud |
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 11:04
Suntem un grup de cetateni ingrijorati si te rugam pe aceasta cale sa nu mai tragi din domnul Basescu cu atata pofta fiindca ii pui sanatatea in pericol !!!!!!!
Dumnealui este batran si nu mai rezista la atatea numere pe zi !!!
Raporteaza abuz de limbaj
JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 12:31
De la: ilie0001_2, la data 2017-01-28 10:37:46Inca odata se dovedeste ca zicala populara �Minciuna are picioare scurte� ciocoimea/ burghezia/ oligarhia rosie. the nauseous and vomiting. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 17:35
daca nu vor fi banati, atat gabigabi cat si simbiotul 18987 aka LumpenizatorulRosu , consecinta :
raspunsuri in acelasi ton si cu acelasi limbaj pe care il merita niste scursuri sociale de prin mahalalele bucurestilor lumpenlatrinisto nesimtita, imi respect promisiunea pe care ti-am facut-o si iti achit toate politele cu varf si indesat, inclusiv pentru abjectiile , obscenitatile si amenintarile grobiene, pe care mi le-ai adresat in ultimii 3 ani prin mesageria privata a forumului 9am. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 09:32
Marea Sfidare. E prea mult!
www.contributors.ro/editorial/marea-sfidare-e-prea-mult/ . - �Domnul condamnat penal Liviu Dragnea�* se laud� c� a primit ameninț�ri cu moartea. Așadar victima e el, și nu poporul rom�n pe care �l omoar� lent și sistematic, de 27 de ani, partidul ctitorit de Iliescu, trecut prin haltele N�stase și Ponta, și la c�rma c�ruia se afl� ast�zi Liviu Dragnea, victim� și erou deopotriv�. Amenințat cu moartea, domnul condamnat penal ne anunț� c� nu cunoaște frica și c� e gata �s� moar� �n picioare�. Ceea ce par s� nu-nțeleag� Dragnea și oamenii lui e c� societatea rom�n� a ajuns din nou la un punct de fierbere la care, �n cur�nd, nu puțini vor fi dispuși s� moar� �n picioare. Sfidarea acestor indivizi, care continu�, beți de cinism, s� se pun�, ca borfași, unii pe alții pe liste, �n guvern, �n parlament și-n toate funcțiile b�noase ale ț�rii, readuce �n starea de spirit a unei p�rți a populației acel grad de exasperare care i-a f�cut pe oameni, �n decembrie 1989, s� strige �n Piața Universit�ții �Vom muri și vom fi liberi�. �.- �l anunț pe domnul condamnat penal Dragnea c� și eu sunt gata, ca și el, dar din motive diferite, s� mor �n picioare. Vreau cu orice preț, acum dup� ce i-am cunoscut gustul, s� nu-mi mai pierd libertatea. Și asta vor toate acele zeci de mii (vor deveni, dac� e nevoie, sute de mii și milioane) care ies s�-și strige indignarea �n toate orașele ț�rii. Nu-mi place prețul pe care, �n b�taie de joc, oamenii �știa l-au pus pe viețile noastre. Nu vreau s� tr�iesc �n țara mea � acum c�nd nu mai am c�luș �n gur� � o viaț� cu reguli date de alde T�riceanu, Nicolicea, B�nicioiu, Ponta, Ghiț�, Vosganian, Olguța Vasilescu, Nicușor Constantinescu, Bunea Stanciu și toat� pegra politic� a ț�rii�. O viaț� nespus de ieftin�, o viaț� pe care ți-e rușine s-o tr�iești. �. � Dup� ce a c�știgat alegerile, coaliția PSD � ALDE a funcționat pe o ecuație simpl�: ��nt�i mituim toat� țara (toate categoriile sociale), promiț�ndu-le c� le d�m ce nu le putem da, și apoi (ne) dezincrimin�m și (ne) grațiem, la gr�mad� cu 3000 de șuți și criminali�. Nu vedeți c�, la o lun� dup� ce au intrat la guvernare, nu sunt �n stare s� ofere un buget credibil ț�rii? �. � Dar m� tem c� ne zbatem degeaba c�t� vreme mai mult de jum�tate din populație st� pe perfuziile cu otrav� administrate zilnic de Antena 3 și de RTV. Și-atunci ajungem la instanța care ocrotește rezervorul de puroi al Rom�niei, la CNA**, unde chiar sper s� ajung m�ine, �mpreun� cu cei care vor fi la Piața Universit�ții la ora 17. �. - Punctul �n care am ajuns: n-am nici o �ndoial� c� Dragnea și ai lui, pentru a sc�pa de ani de pușc�rie și a-și salva c�p�tuiala, nu s-ar da �napoi nici de la a arunca planeta �n aer, dar�mite Rom�nia. De la Iliescu la Dragnea, trec�nd, cum ziceam, prin stațiile N�stase și Ponta, istoria noastr� post-comunist� a desenat axa R�ului. Au facut din Rom�nia, jefuind-o s�lbatic, cel mai mizer popor al Europei. Care hien� las� prada din gur� de bun�voie? Și care animal pr�d�tor se bag� de bun�voie �n cușc�? Dar dac� nu vor de bun�voie, s�-i ajut�m. Pe m�ine. NOTE ____________________ * Dup� cum bine a observat cineva pe facebook, de vreme ce politicienii noștri nu au nici o profesie clar� și singura lor calificare atestat� public este de inculpați sau condamnați penali, firesc ar fi s� introducem �n nomenclatorul de profesiuni al Rom�niei �condamnat(�) / inculpat(�) penal� și, așa cum spunem �domnule doctor�, �domnule profesor�, domnule avocat� etc., s� folosim �n cazul acesta apelativul de politețe �doamnule (doamn�) condamnat(�) / inculpat(�) penal�. Așadar: �Domnule condamnat penal Liviu Dragnea�. ** S-a scris pe tema asta, �n Forbes, un text care spune totul: Petre Barbu, Caut slug� fulltime. Gabriel Liiceanu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/01/2017 Oras: Adjud |
Postat pe: 29 Ianuarie 2017, ora 16:46
CETATENI , APARATI-VA IN FATA ATACURILOR FURIBUNDE !
Luati atitudine si sesizati organele Legii asa cum am facut eu astazi . Maine voi depune o reclamatie la Parchet si DIICOT si voi sesiza prezenta TERORISTILOR FUNDAMENTALISTI IOHANISTI pe acest forum si in afara lui. Sunt urmarit pe strada si in casa de aceste ANIMALE UCIGASE , sunt terorizat zilnic cu amenintari telefonice , voci scrsnite care imi spun ca VOI MURI ! ........................................................................................... CER INTERVENTIA POLITIEI SI A ORGANELOR DE ORDINE IN ACEASTA PROBLEMA ! Altcumva voi lua singur masuri , STRIVIND aceasta HIDRA TURBATA care ameninta STATUL DE DREPT ! Raporteaza abuz de limbaj
JOS BESTIA IOHANISTA , TERORISMUL BASISTO-SOROIST !
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 11:23
Caut slug� full time!
www.forbes.ro/caut-sluga-full-time-75177 S� fii sluga cuiva, �n Rom�nia de azi, este o normalitate. Cu c�t st�p�nul este mai puternic (�n partid, administrație sau companie), cu at�t sluga tr�iește mai bine. Uitați-v� la slugile din audiovizual! Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) sunt slugile oamenilor de partid care i-au trimis �n aceste funcții. Este de ajuns s� subliniem lipsa de reacție a CNA faț� de prestațiile jurnalistice de la Rom�nia TV. Mai mult, �n ultimii ani, membrii CNA au �nchis ochii la minciunile, manipul�rile și toxinele generate de Antena 3 și Rom�nia TV, televiziunile cu cele mai mari audiențe de pe nișa știrilor TV. (Slugile care �și fac treaba bine au audiențele meritate din partea slugilor care �ngroaș� aceste audiențe.) Degradarea �n care a ajuns piața TV din Rom�nia se datoreaz�, �n primul r�nd, slugilor care s-au perindat de-a lungul timpului la CNA. Slugile nu slujesc interesul publicului, așa cum este normal, așa cum este prev�zut �n lege. Singura grij� a slugilor este s�-i serveasc� pe st�p�ni. Impecabil. O alt� mostr� de slug�rnicie de partid este Televiziunea Rom�n�. Sunt foarte multe exemple, �n ultimii 27 de ani, care confirm�, f�r� �ndoial�, c� televiziunea public� este o slug�. �Misiunea� de serviciu public este o chestiune absent� din mințile angajaților TVR. Mai b�tr�ni și mai tineri. De ce? Pentru c� niciodat� TVR n-a avut �n fruntea sa oameni liberi. Calit�țile unui lider imprim� valorile organizației pe care o conduce, fie c� este companie privat�, fie c� este instituție de stat. Dac� șeful muncește ca un om liber, colegii s�i vor munci �n libertate. Dac� liderul tr�iește ca o slug�, va obliga angajații s�i la condiția de slug�. Dar, �n Rom�nia, dup� cum bine se vede, este mai ușor s� fii slug� dec�t un om liber. Sluga nu g�ndește. Sluga execut� ce-i spune st�p�nul și se bucur� de �recompensele� primite. S� fii un om liber presupune s� g�ndești cu mintea ta, adic� necesit� un efort. S� ne uit�m la �eforturile� membrilor CNA! La Irina Radu, președintele TVR! La toți realizatorii TV și liderii de opinie care apar la televiziunile de știri, mai cu seam� la Antena 3 și Rom�nia TV. Sunt oameni liberi? Ei vorbesc �liber�, dar nu sunt oameni liberi. Slugile nu pot s� fie niște profesioniști ori competențe �n domeniul lor de activitate. Pentru c� sluga refuz� cunoașterea și progresul. Slug�rnicia este refugiul celor slabi, dezorientați și incompetenți. Din nefericire, tocmai slugile au devenit exemple de �moralitate și profesionalism�. Audiența acestor slugi este format� din oameni care nu vor s� g�ndeasc�, sunt sp�lați pe creiere și vor s� fie mințiți. Și ei sunt niște slugi, deși pretind c� reprezint� poporul. P�n� la urm�, de vreme ce te lași condus și �informat� de astfel de televiziuni, meriți s� tr�iești �n audiența acestora, ca un popor de slugi. Este libertatea oamenilor de a alege slug�rnicia ori libertatea. Dar libertatea este o hain� grea. Dac� ierarhiile și modelele sunt construite �n Rom�nia pe slug�rnicie, �ntr-un mecanism subteran, n-ar fi r�u ca acest statut, jignitor �n moralitatea popular�, s� fie oarecum legiferat. (Sigur, am pune iar�și �n dificultate puterea de �nțelegere a partenerilor din Uniunea European�!) Adic�, s� fie legiferat statulul de slug�. N-ar fi o decizie neserioas� și nici umilitoare pentru condiția uman�. �n loc s� vehicul�m tot felul de formule de genul �omul lui Ghiț�, �omul lui Voiculescu�, �pupincuriștii lui B�sescu�, am putea cunoaște la vedere, f�r� dispreț sau rușine, slugile. Iar slugile s� munceasc� cu acte �n regul�. Ministerul Muncii s� fixeze, printr-o Ordonanț� de Urgenț�, desigur!, chiar și punctul de pensie pentru diferite categorii de slugi. Totuși, cum se poate cur�ța Rom�nia de slugi? Simplu: promov�nd oameni liberi �n fruntea instituțiilor. Numai atunci ne vom bucura, cu adev�rat, de libertate. Petre Barbu, Forbes Staff Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 11:47
Grecoteiul >>Tariceanu: ,,Exista riscul sa ajungem intr-un razboi civil”
www.9am.ro/ Probabil si chiar posibil! …. sa-ti vezi tigva in par la recunoastere si hoitul pe la Glina, domnule inculpat penal TARICEANU. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 15:40
si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ?
intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2017, ora 16:10
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:00
De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? Echipajele poli�iei rutiere sunt cele care asigur� �nso�irea coloanelor oficiale cu ajutorul c�rora sunt transporta�i demnitarii rom�ni, prevede Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier. Mai exact, potrivit documentului, echipajele poli�iei rutiere se ocup� de �nso�irea urm�torilor demnitari (precum �i de oficialit��ile str�ine cu func�ii similare): pre�edintele Rom�niei; pre�edintele Senatului; pre�edintele Camerei Deputa�ilor; prim-ministrul Guvernului. Totodat�, �n situa�ii deosebite pot s� beneficieze de �nso�ire mini�trii din Guvern, omologii din str�in�tate �i �efii misiunilor diplomatice acredita�i �n �ara noastr�. "�n situa�ii deosebite, care impun deplasarea �n regim de urgen��, pot beneficia de �nso�irea cu echipaje ale poli�iei rutiere �i mini�trii din Guvernul Rom�niei sau omologi din str�in�tate afla�i �n vizit� oficial� �n Rom�nia, precum �i �efii misiunilor diplomatice acredita�i �n Rom�nia, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare", dispune regulamentul amintit. Sursa: avocatnet.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:32
De la: 9am_17655, la data 2017-01-31 14:00:13De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? madam, te faci ca Nu intelegi ce-am intrebat sau chiar nu ai inteles ? se spune ca Oprea venea de la un restaurant in seara in care s-a produs accidentul , unde mincase bine in Interes Personal .....i s-a deschis dosar penal ptr. folosirea abuziva a girofarului oficial ! Plecarile de sfirsit de saptamina, spre Sibiu, ale onor dl. presedinte sunt de Interes National sau al dinsului personal ? nu-i abuz de functie , nu ?
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:43
De la: gabigabi2, la data 2017-01-31 14:32:37De la: 9am_17655, la data 2017-01-31 14:00:13De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? Daca esti proasta si nu intelegi un text , nu e vina mea . Si n-am sa imi pierd timpul , ar fi explicatii inutile ptr. tine . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:45
Evaluarea preliminar� a Consiliului fiscal referitoare la proiectul Legii bugetului de stat �i Legii bugetului de asigur�ri sociale pentru anul 2017 indic� o supraevaluare a veniturilor bugetare �i o subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce va cre�te deficitul bugetar.
Consiliul Fiscal avertizeaz� din nou asupra riscurilor pe care le implic� cele dou� proiecte de buget prezentate de Ministerul Finan�elor, atr�g�nd aten�ia c� exist� diferen�e majore �ntre evalu�rile Comisiei de Prognoz� �i evalu�rile recente ale Comisiei Europene �i c� documentele prezentate indic� venituri mai mari la bugetul de stat �i subestimeaz� cheltuielile curente. "Construc�ia bugetar� �inte�te un deficit inferior nivelului de referin�� de 3% din PIB aferent bra�ului corectiv al Pactului de Stabilitate �i Cre�tere (PSC), �ns�, indiferent de m�sura de output gap utilizat� (exist� diferen�e majore �ntre evalu�rile Comisiei Na�ionale de Prognoz� �i cele mai recente evalu�ri disponibile ale Comisiei Europene), construc�ia bugetar� consfin�e�te un derapaj de propor�ii (�i �n l�rgire p�n� �n 2018) de la exigen�ele bra�ului preventiv al PSC, preluate de altfel �i �n legisla�ia na�ional� prin intermediul LRFB", precizeaz� Consiliul Fiscal. www.gandul.info/financiar/consiliul-fiscal-critica-proiectul-de-... ------------------------------------------------------------------------------------- www.tetelejurnal.ro/jurnalul-lui-tetelu/dragnea-am-rezolvat-cu-b... Dragnea: �Am rezolvat cu bugetul. Eu �i cu Grindeanu ne-am l�sat buletinele la Banca Mondial�!� Adoptarea bugetului pe 2017 pare o chestiune de zile. De�i p�rea c� pe aceast� tem� exist� divergen�e �ntre Cotroceni �i Palatul Victoria, Liviu Dragnea a venit cu o solu�ie economic� extrem de ingenioas�. �Ne-am consultat cu cei mai buni speciali�ti �n finan�e �i am ajuns la concluzia c� sunt ni�te dobitoci. Am chemat premierul la un gr�tar �n format restr�ns, la mine �n curte, �i am hot�r�t s� ne l�s�m buletinele amanet, la Banca Mondial�. Eu am mai l�sat �i o geac� de piele. �n acest fel, vom reu�i s� m�rim pensiile, salariile bugetarilor �i s� elimin�m multe taxe. M� a�tept ca �n 2017 s� iau Premiul Nobel pentru Economie�, a declarat Liviu Dragnea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

....gindesti si vorbesti murdar si vulgar si toate astea la adapostul anonimatului, caci tu si cu perechea ta sunteti si niste LASI !
aaaaa, pardon, uitai ca Asta NU v-a deranjat pe vremea lui Basescu ....baaaa, tocmai ce l-ati adulat, cintindu-i lui Zeus osanale ptr. asta !
intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !