back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 >> Sari la pagina:

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 14:40

De la: _HAAK00N_, la data 2017-02-04 13:07:06transparento, tu ai citit OUG nr.13 /2017 , emisa de guvernul Dragnea -Tariceanu-Voiculescu ?

Despre aceasta ordonanta pomenesti, Hak'?

www.dreptonline.ro/legislatie/oug_13_2017_modificare_lege_286_20...

Sper sa o citeasca toti românii!

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 14:49

Hak', propun sa le dam o mana de ajutor! Ma ajuti?

Nu ajunge sa postam aici OUG 13/2017! Aducem pe masa si legile amintite spre a fi supuse modificarilor prin aceasta ordonanta de urgenta!

1. Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 510 din 24 iulie 2009, cu modificarile si completarile ulterioare

2. Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 486 din 5 iulie 2010, implicit cu modificari si completari ulterioare

Noul Cod de Procedura Penala, prezentat in materialul de fata, a intrat in vigoare incepand cu 1 februarie 2013. Prezenta forma cuprinde modificarile si completarile ulterioare publicarii, pana la 19 august 2013.

Astfel, Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, publicata in Monitorul Oficial nr. 486 din 15 iulie 2010, a fost modificata si completata pana in prezent prin: • Legea nr. 63/2012 pentru modificarea si completarea Codului penal al Romaniei si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, publicata in Monitorul Oficial nr. 258 din 19 aprilie 2012;
• Legea nr. 255/2013 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii procesual penale, publicata in Monitorul Oficial nr. 515 din 14 august 2013.
• OUG 3/2014 pentru luarea unor masuri de implementare necesare aplicarii Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala si pentru implementarea altor acte normative
•OUG 82/2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala. Ordonanta de urgenta nr. 82/2014

Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 14:53

"(3) Favorizarea savarsita de un membru al familiei sau afin pana la gradul II nu se pedepseste."

"Abuzul in serviciu Art. 297
(1) Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, cu stiinta, indeplineste un act prin incalcarea unor dispozitii exprese dintr-o lege, o ordonanta sau o ordonanta de urgenta a Guvernului sau nu indeplineste un act prevazut de dispozitiile exprese dintr-o lege, o ordonanta sau o ordonanta de urgenta a Guvernului si prin aceasta cauzeaza o paguba materiala mai mare de 200.000 lei ori o vatamare grava, certa si efectiva a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice, astfel cum sunt prevazute si garantate de legile in vigoare, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
(2) Fapta functionarului public care, in exercitarea serviciului, ingradeste exercitarea unui drept al unei persoane ori creeaza pentru aceasta o situatie de inferioritate pe temei de rasa, nationalitate, origine etnica, limba, religie, sex, orientare sexuala, apartenenta politica, avere, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda.
(3) Dispozitiile alin. (1) si (2) nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii actelor normative."

Am si alte cele de mesterit. Contez pe tine, Hak'! De vrem, stim si putem munci impreuna!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 15:25

De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 16:03:57dar am o intrebare ptr. voi : hai sa zicem ca PSD.ul retrage Ordonanta .....credeti ca Strada se va Retrage-n casa ?
daca DA, sunteti poeti, caci INTERESUL dlui presedinte, al PPE .ului european si al PNLului popular , Este ALTUL decit cel crezut de voi !

apropo ; UDMR .ul cere Parlamentului despartirea "tinutului secuiesc" de Romania !

protesteaza cineva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 15:53:48
De la: 9am_17655, la data 2017-02-02 17:14:41
De la: gabigabi2, la data 2017-02-02 14:54:08
De la: 9am_17655, la data 2017-02-01 16:57:01
De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:22:02

in schimb, CINE organizeaza manifestatiile astea , de zi, de seara sau de noapte tirzie , e de nota 10 ! ce n-au reuzit niste ani de Democratie si Vot Liber sa scoata din casa , iacata ce facu o Ordonanta din niste oameni ce dormeau linistiti in plapumile lor de acas' : le-a sunat alarma ( c-asa-i cind esti in misiune , stai cu ea pusa ) si i-a aruncat direct in cioarecii si-n trentele pregatite de cu seara si hai sa ne manifestam civismul ! bravo, mey....felicitari !

Bunul simt le organizeaza , SINISTRO !

SICTIR !

asa-i , cucoana ! si petardele , dar mai ales cocteilurile molotov sunt organizate de bunul - simt !
asa-i, numai ca eu neavindu-l atit de dezvoltat si provocator ca al tau - mai de extrema dreapta, ca sa zic asa - nu mi-am dat seama.....ma scuzati , va rog !

www.youtube.com/watch?v=aE1zJhsJ9G0[/quote]

mai, asta-mi place mie la voi, moi : sunteti Principiali si unde-s Printzipuri este si Morala doar ca NU v-am vazut protestind la vreunul din derapajele verbale ale lu' base' la adresa poporului roman : homosexuali....asistati si cancer....pasarica si zoaie ....hai la birou s-o facem pe masa - asta era o invitatie tot catre o ziarista .....

tot despre printzipurile voastre vreau sa vorbesc si acum !
in 2010 , cind Base' INCALCIND GRAV Principiile STATULUI DE DREPT ( si ptr. care n-a iesit nimeni in strada) , l-a Ignorat pe premierul Boc si a HOTARIT Taierea salariilor, inchiderea de scoli si spitale, a mai taiat si alocatiile Mamelor cu Copii si ? si daca le-a taiat CE ? Cite Mame cu copii in brate au protestat atunci ? citeva .... doar citeva ,care i-au si facut cadou basescului citeva bucati de kaka ambalate-n niste pampersi folositi de copii lor !

ATUNCI NU s-a facut un mars al copiilor, ca Mamelor nu le trebuiau ajutoarele respective, nu-i asa si nici n-avea cine sa le scoata-n strada ?
ce IPOCRIZIE....Doamne, cita ipocrizie , minciuna si manipulare !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 15:34:49

in schimb, CINE organizeaza manifestatiile astea , de zi, de seara sau de noapte tirzie , e de nota 10 ! ce n-au reuzit niste ani de Democratie si Vot Liber sa scoata din casa , iacata ce facu o Ordonanta din niste oameni ce dormeau linistiti in plapumile lor de acas' : le-a sunat alarma ( c-asa-i cind esti in misiune , stai cu ea pusa ) si i-a aruncat direct in cioarecii si-n trentele pregatite de cu seara si hai sa ne manifestam civismul ! bravo, mey....felicitari !

SICTIR !

asa-i , cucoana ! si petardele , dar mai ales cocteilurile molotov sunt organizate de bunul - simt !
asa-i, numai ca eu neavindu-l atit de dezvoltat si provocator ca al tau - mai de extrema dreapta, ca sa zic asa - nu mi-am dat seama.....ma scuzati , va rog !

mai, asta-mi place mie la voi, moi : sunteti Principiali si unde-s Printzipuri este si Morala doar ca NU v-am vazut protestind la vreunul din derapajele verbale ale lu' base' la adresa poporului roman : homosexuali....asistati si cancer....pasarica si zoaie ....hai la birou s-o facem pe masa - asta era o invitatie tot catre o ziarista .....

in 2010 , cind Base' INCALCIND GRAV Principiile STATULUI DE DREPT ( si ptr. care n-a iesit nimeni in strada) , l-a Ignorat pe premierul Boc si a HOTARIT Taierea salariilor, inchiderea de scoli si spitale, a mai taiat si alocatiile Mamelor cu Copii si ? si daca le-a taiat CE ? Cite Mame cu copii in brate au protestat atunci ? citeva .... doar citeva ,care i-au si facut cadou basescului citeva bucati de kaka ambalate-n niste pampersi folositi de copii lor !

ATUNCI NU s-a facut un mars al copiilor, ca Mamelor nu le trebuiau ajutoarele respective, nu-i asa si nici n-avea cine sa le scoata-n strada ?

Ceea ce te prefaci tu ca nu intelegi , sau chiar esti o proasta ignoranta , este ca inclusiv Basescu scapa cu aceasta ordonanta , nu doar Dragnea sau Sterliceanu . Guvernul Boc a cazut in urma protestelor din strada , uituco . Pe aia de-atunci i-a platit tot Soros ?

Nu faci decat sa-ti afisezi hidosenia caracterului , hai siktir , babeto !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:09

De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 16:39:49si eu trebuie sa te cred pe cuvint ca aceasta stenograma , venita de la DNA via SRI e Reala ? si ca nu-i masluita/ adaugata/ mistificata , asa cum s-a-ntimplat si-n alte dati ?!
haideti moi, "stelutelor " mai rariti baieti.....mai rariti, nu va mai inghesuiti ca paduchii-n fata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:12

De la: 9am_17655, la data 2017-02-04 16:00:13
De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 15:34:49

SICTIR !

Ceea ce te prefaci tu ca nu intelegi , sau chiar esti o proasta ignoranta , este ca inclusiv Basescu scapa cu aceasta ordonanta , nu doar Dragnea sau Sterliceanu . Guvernul Boc a cazut in urma protestelor din strada , uituco . Pe aia de-atunci i-a platit tot Soros ?

Nu faci decat sa-ti afisezi hidosenia caracterului , hai siktir , babeto !

OPORTUNISTO incaltata ce esti : ieri basista infocata....azi iohannista ....intotdeauna a existat o masa de manevra denumita de Stapinii ei " Oamenii mei " , cu / din care stapinul face ce vrea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:34

De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 15:25:35
De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 16:03:57dar am o intrebare ptr. voi : hai sa zicem ca PSD.ul retrage Ordonanta .....credeti ca Strada se va Retrage-n casa ?
daca DA, sunteti poeti, caci INTERESUL dlui presedinte, al PPE .ului european si al PNLului popular , Este ALTUL decit cel crezut de voi !

apropo ; UDMR .ul cere Parlamentului despartirea "tinutului secuiesc" de Romania !

protesteaza cineva ?

protesteaza cineva ca Intiiul Penal al tarii isi bate joc de justitie facind recurs la o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila ?

dar ca NU inapoiaza cei peste 200 mii de euro - mai precis vreo 340 mii- incasati ca fiind uzufructul rezultat in urma unui fals si uz de fals , deranjeaza ?

dar ca , el fiind primul penal al tarii bate moneda pe asta si ATITA cetatenii Romaniei, revolta pe cineva ?
aud ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:37

da, am citit-o ....dar, de ce HOTESTE ?
cine spune asta ?cei care v-au sunat noaptea si v-au trimis in dispozitiv ?
sau don presedinte ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:39

De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 16:09:01
De la: gabigabi2, la data 2017-02-03 16:39:49si eu trebuie sa te cred pe cuvint ca aceasta stenograma , venita de la DNA via SRI e Reala ? si ca nu-i masluita/ adaugata/ mistificata , asa cum s-a-ntimplat si-n alte dati ?!
haideti moi, "stelutelor " mai rariti baieti.....mai rariti, nu va mai inghesuiti ca paduchii-n fata !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 16:45

....nu trebuie sa crezi inainte de a verifica factualitatea informatiilor respective insa, nu esti apta cognitiv sa executi o analiza factuala, lumpenlatrinisto, tie iti ploua-n gat iar atunci cand precipitatiile meteo inceteaza, preferi sa-ti alimentezi setea de cunoastere si intelegere, ti-o ostoiesti dintr-o latrina miasmata.

lumpenlatrinisto nesimtita miasmata, retine:

nu poti pretinde cuiva sa-ti otfere rasunsuri atat timp cat tu, scursura lumpenlatrinista miasmata, nu esti in stare sa raspunzi intrebarilor care ti-au fost adresate.

A CATA OARA ITI REITEREZ INTREBARILE, RESPECTIVE, LUMPENLATRINISTO NESIMTITA ORDINARA ?

ai citit OUG nr.13 /2017 , emisa hoteste de guvernul Dragnea -Tariceanu-Voiculescu ?

un inculpat penal + un condamnat penal +un puscarias.
presdinte senat + presedinte camera deputati + latrina 3

daca ai citit-o si n-ai inteles, ,, mai citeste o data " lumpenlatrinisto nesimtita!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 16:37:24da, am citit-o ....dar, de ce HOTESTE ?
cine spune asta ?cei care v-au sunat noaptea si v-au trimis in dispozitiv ?
sau don presedinte ?

Unii afirma ca nu au fost instiintati !

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:03

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:05

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:08

Sper sa aveti timp!

Radio Constanța: De ce această grabă? De unde credeți că vine această grabă a guvernanților?

Judecătorul Ciprian Coadă: Din interese oculte. Din interese oculte caracteristice tuturor partidelor politice. Cum a spus cineva, este o conjurație la adresa statului de drept. Atâta vreme cât ea profită persoanelor care fac parte din mai multe partide politice, nu am înțeles graba pentru modificarea Codului Penal și nici faptul că se aduce atingere, practic, îndrumărilor date de Curtea Constituțională. Modificările aduse Codului Penal nu au niciun fel de legătură cu ceea ce Curtea Constituțională a spus în decizia sa.

Radio Constanța: Ce credeți că s-ar mai putea face de acum înainte pentru contestatarii acestor ordonanțe? Ce pârghii mai sunt?

Judecătorul Ciprian Coadă: În primul rând trebuie să vedem textul ordonanțelor. Din câte am înțeles, din discuțiile purtate aseară, există un termen de aplicare. Există în Drept și Teoria Nulității Actului Juridic. Un act juridic publicat în Monitorul Oficial, chiar cu caracter normativ, ar putea fi oprit de la aplicare, dincolo de pârghiile cu caracter constituțional pe care cu toții le cunoaștem: atacarea la instanța de contencios constituțional, atacarea la o instanță de contencios administrativ, pentru că, din punctul meu de vedere și așa și cum alții s-au exprimat, este un act normativ vădit neconstituțional adoptat prin fraudă.

Curtea Suprema de Justitie ?

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:11

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:12

Hopa? Cheia e in jebul lui Grindeanu ? Cezice domnu' Dragnea ?

www.9am.ro/stiri/Politica/301987/dragnea-se-poate-vorbi-de-abrog...

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:16

Cei ce se anunta ca vor manifesta zilele viitoare ca fiind simpatizantii PSD... vor purta flori in piet ? Le vor darui copiilor pe care ii vor intalni pe strada cerand educatie si sistem sanitar pentru toti samd.... sau sunt toti experti in technicile taikungkucoando in caz de extrema urgenta?

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:19

”Atunci cand sunt in strada sute de mii de oameni, semnul de intrebare trebuie sa fie urias si sa iti dai seama ca gresesti”, a mai spus Jianu despre ordonanta.'' Florin Jiianu

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:23

De la: Edelweis, la data 2017-02-04 17:19:08”Atunci cand sunt in strada sute de mii de oameni, semnul de intrebare trebuie sa fie urias si sa iti dai seama ca gresesti”, a mai spus Jianu despre ordonanta.'' Florin Jiianu

Deocamdata sunt in strada sute de mii de cetateni români de toate varstele si din diferite clase sociale! Barbati, femei si copii! Ei sunt pasnici! de ce tre' nea Grindeanu sa sublinieze ca SPERA CA SIMPATIZANTII PSD SA NU IASA IN STRADA, ha? Pt ca acei simpatizanti or fi deloc pasnici? Poi de ce bre?

Miercuri seara nu studentii, nu mamele, nu copiii si nici demonstrantii pasnici or creeat circ vandalizand si incercand sa sparga manigestatiile! Ci niste pioni joly jokeri, este?

Li s-or fi dat niste tigari si niste faina, zahar si oua sa sparga targu', ei!

Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2017, ora 17:28

Bine, mai, daca va deranjez, plec ! Da' revin io! Exact cand va fi data viitoare!

Aveti grija de voi! Cautati informatia universal, cititi si spicuiti mai multe surse de informare! Apoi sintetizati esenta!

Pace voua! Pacat ca nu am cu cine sta de vorba aici! Pacat ca voi aparati orbeste ceea ce aparati si nu puteti fi justi si impartiabili! Pacat! Dar asta e!

La re!

PS Eu imi apar saracia si nevoile si neamu' si de aceea tot ce misca in tara imi poate fi prieten! Chiar si aparentii dusmani pot deveni prieteni! Atunci cand au acelasi sange si aceeasi inima : ROMÂNIA !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 10:13

De la: Edelweis, la data 2017-02-04 17:28:44

Bine, mai, daca va deranjez,

transparento, alt derapaj.

Pe cine deranjezi ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 10:14

Condamnata penal Alina Bica a elaborat OUG 13, care modifică Codul Penal și o scapă de pușcărie

www.euractiv.ro/politic-intern/condamnata-penala-alina-bica-a-el...

Textul Ordonanței de Urgență pentru modificarea Codului Penal, împotriva căruia protestează românii, a fost scris de Alina Bica, condamnată în două dosare de corupție.

Textul a fost însușit de ministrul Justiției Florin Iordache, care a mai făcut câteva modificări.

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica are două condamnări în primă instanță: una la 4 ani de închisoare, iar cea de-a doua la 3 ani si 6 luni.

Ea a participat la redactarea noului Cod Penal.

Alina Bica este al doilea personaj cu probleme penale majore cu influență asupra acțiunilor PSD și ale guvernului PSD-ALDE.

De atlfel, deciziile majore în PSD privind justiția și economia sunt luate de trei personaje cu probleme majore în acest domeniu: Liviu Dragnea (condamnat definitiv și trimis în judecată într-un nou dosar), Alina Bica (două condamnări în primă instanță) și Darius Valcov (inculpat în trei dosare de corupție).

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 10:21

Hackerii prorusi ataca media romaneasca incomoda

www.paginaderusia.ro/hackerii-prorusi-ataca-media-romaneasca-inc...

Hackerul/hackerii prorusi – w4l3XzY3 – au lasat in locul articolului propria semnatura

Articolul din PaginadeRusia, atacat noaptea trecuta, relata cazul otravirii opozantului rus Vladimir Kara-Murza, un caz parca tras la indigo dupa cel al otravirii unui alt critic vehement al lui Vladimir Putin – Alexandr Litvinenko.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 10:21

Rusia nu renunta la incercarile de a sparge site-urile guvernamentale olandeze – serviciile speciale

www.paginaderusia.ro/rusia-nu-renunta-la-incercarile-de-a-sparge...

„In opinia mea, aceasta este o amenintare la adresa democratiei noastre.
Pericolul este ca Rusia poate influenta activitatea Parlamentului si a guvernului nostru in luarea deciziilor” – a spus șeful AIVD.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 10:36

ATENTIE !

ASTAZI, cel mai important protest din istoria post decembrista al BUCURESTIULUI

Sosesc:

ARDELENII,
MOLDOVENII
BANATENII
DOBROGENII

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 15:17

De la: Edelweis, la data 2017-02-04 17:16:15Cei ce se anunta ca vor manifesta zilele viitoare ca fiind simpatizantii PSD... vor purta flori in piet ? Le vor darui copiilor pe care ii vor intalni pe strada cerand educatie si sistem sanitar pentru toti samd.... sau sunt toti experti in technicile taikungkucoando in caz de extrema urgenta?

auzi, fata ? io nu-mi aduc aminte ca voi, APARATORII a tot ce misca-n tara asta, sa fi iesit in strada atunci cind " Excelenta " sa , dragul tau presed. Base' adica, a INCHIS SPITALE si Scoli , de mergeau copiii kilomentri pe jos pina la o alta scoala ramasa deschisa ! si nici atunci cind Romania a Incetat sa mai fie un Stat de Drept, devenind un ul MAFIOT in care el era SEFUL - JUPINUL !
acum culegem ce ati semanat Voi, timp de 10 ani si s-a perpetuat sub conducerea lui Iohannis !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 15:23

De la: _HAAK00N_, la data 2017-02-05 10:14:13Condamnata penal Alina Bica a elaborat OUG 13, care modifică Codul Penal și o scapă de pușcărie

www.euractiv.ro/politic-intern/condamnata-penala-alina-bica-a-el...

Textul Ordonanței de Urgență pentru modificarea Codului Penal, împotriva căruia protestează românii, a fost scris de Alina Bica, condamnată în două dosare de corupție.

Textul a fost însușit de ministrul Justiției Florin Iordache, care a mai făcut câteva modificări.

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica are două condamnări în primă instanță: una la 4 ani de închisoare, iar cea de-a doua la 3 ani si 6 luni.

Ea a participat la redactarea noului Cod Penal.

Alina Bica este al doilea personaj cu probleme penale majore cu influență asupra acțiunilor PSD și ale guvernului PSD-ALDE.

De atlfel, deciziile majore în PSD privind justiția și economia sunt luate de trei personaje cu probleme majore în acest domeniu: Liviu Dragnea (condamnat definitiv și trimis în judecată într-un nou dosar), Alina Bica (două condamnări în primă instanță) și Darius Valcov (inculpat în trei dosare de corupție).

le-nghiti pe nemestecate, fraiere sau asta ti-e misiunea de Postac !

NU Bica a lucrat la asta ci, Haineala, cea retrasa mai ieri de procurorul sef ....ea si Sima au fost retrasi !

Bica a lucrat , intr-adevar, la codurile vechi, recunoscind intr-un interviu ca : da, EA a participat la facerea lor si ea le-a si Incercat pe pielea ei !

deci, lasa DEZINFORMAREA, postacule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2017, ora 15:32

De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 16:34:21
De la: gabigabi2, la data 2017-02-04 15:25:35

protesteaza cineva ?

protesteaza cineva ca Intiiul Penal al tarii isi bate joc de justitie facind recurs la o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila ?

dar ca NU inapoiaza cei peste 200 mii de euro - mai precis vreo 340 mii- incasati ca fiind uzufructul rezultat in urma unui fals si uz de fals , deranjeaza ?

dar ca , el fiind primul penal al tarii bate moneda pe asta si ATITA cetatenii Romaniei, revolta pe cineva ?
aud ?

deci : Ordonanta se retrage .....de ce Nu si Strada, ba dimpotriva : se aduna si mai multi ?

ce-ar fi ca sa li sa Impuna studentilor costul calatoriei cu trenul pina' n Bucuresti si sa nu mai fie gratis, asa cum le-a dat-o PSD ?

ce-ar fi sa se Imputa PNL.ului, USR .ului , dlui Director al Raifasenbank vazut in piata .... ziarelor si ziaristilor gen Rares Bogdan- urlatorul .....dlui presedinte , de ex, ca fiind un Instigator , uitindu-si rolul de Mediator , sa li se impuna cei 84 mil. de euro amenda de neaplicarea unor noi coduri ?

Pagini: << 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: