back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:48

De la: gabigabi2, la data 2017-01-31 14:32:37
De la: 9am_17655, la data 2017-01-31 14:00:13
De la: gabigabi2, la data 2017-01-30 15:40:01si apropo de Sluga care executa tot ce i se cere : li s-a intocmit dosar unora pe motiv de abuz in serviciu ....de folosirea coloanei oficiale cu girofar in interes personal, dar faptul ca-n fiecare sfirsit . de saptamina coloana cu girofar se indreapta spre Sibiu, o fi un lucru bine facut si-n folosul Romaniei ? intreb, nu dau cu parul , ca vreau sa stiu si eu cum functioneaza de impartial si cu ce masura judeca justitia noastra !

Echipajele poliției rutiere sunt cele care asigură însoțirea coloanelor oficiale cu ajutorul cărora sunt transportați demnitarii români, prevede Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier.

Mai exact, potrivit documentului, echipajele poliției rutiere se ocupă de însoțirea următorilor demnitari (precum și de oficialitățile străine cu funcții similare):

președintele României;
președintele Senatului;
președintele Camerei Deputaților;
prim-ministrul Guvernului.

Totodată, în situații deosebite pot să beneficieze de însoțire miniștrii din Guvern, omologii din străinătate și șefii misiunilor diplomatice acreditați în țara noastră. "În situații deosebite, care impun deplasarea în regim de urgență, pot beneficia de însoțirea cu echipaje ale poliției rutiere și miniștrii din Guvernul României sau omologi din străinătate aflați în vizită oficială în România, precum și șefii misiunilor diplomatice acreditați în România, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare", dispune regulamentul amintit. Sursa: avocatnet.ro

madam, te faci ca Nu intelegi ce-am intrebat sau chiar nu ai inteles ?

se spune ca Oprea venea de la un restaurant in seara in care s-a produs accidentul , unde mincase bine in Interes Personal .....i s-a deschis dosar penal ptr. folosirea abuziva a girofarului oficial !

Plecarile de sfirsit de saptamina, spre Sibiu, ale onor dl. presedinte sunt de Interes National sau al dinsului personal ? nu-i abuz de functie , nu ?

eu am inteles acel text , dar tu de ce te FACI CA NU INTELEGI ce spun eu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 14:53

multumesc ptr. delicatetea acelui cuvint adresat : " PROASTA" !
norocul meu ca nu-i o Insulta si gratuita pe deasupra - ca tu esti fata fina si nu faci asa ceva - ca tare ce m-as mai fi suparat si plins !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 15:08

De la: gabigabi2, la data 2017-01-31 14:53:58multumesc ptr. delicatetea acelui cuvint adresat : " PROASTA" !
:

pentru putin !

reciteste textul pana ai sa te luminezi !

Daca nici asa , nu stiu ce tratament sa-ti recomand ..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 15:36

scumpo, reciteste si tu ce-am intrebat eu si-ti aduc aminte si de niste Pretentii absurde emise de excelenta sa : renovarea totala si modificari la vila prezidentiala in valoare de 1 MILION de euro si , desi dormitorul matrimonial fu aranjat pe tot etajul , spun gurile rele dupa gustul d. nei consoarte, acum nu-l mai vrea si sta la Sibiu , asteptindu-l pe dinsul sa vina in fiecare saptamina, bineinteles pe banii contribuabilului, ca doar aceasta deplasare e in Folosul Statului si nu e un du-te- vino de ici- colo ....apoi, mai ceru dsul si citeva mii de euroi ptr. hrana animalutelor de casa, iar acum isi doreste un helesteu cu ratzuste ! si, dat fiindca are balta peste , se face, d.le, ca doar oameni suntem, ce naiba !

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 15:41

De la: 9am_17655, la data 2017-01-27 22:27:22campaniamea.de-clic.ro/petitions/nu-mai-cumparam-produse-promova...]

Hai ca se poate !

Lista clienților care au avut reclame la România TV pe 22 ianuarie și nu s-au mai regăsit pe 29 ianuarie (intervalul de seară):
Albalact
Nivea (brand al Beiersdorf)
BRD
Fervex
Coca-Cola
Credius
Activia (produs al Danone)
Dr. Oetker
Betano
Ceresit (produs al Henkel)
Kaufland
Pepsi
Procter&Gamble
Digi Mobil (RCS)
Vanish, Nurofen (produse ale Reckitt Benckiser)
Renault
Selgros
Delimano
Paduden, Faringosept (produse Terapia)

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 16:19

don't feed the trolls: A3,RTv,RoTV!

stubbornly, gabigabi, you’re next baned.

www.youtube.com/embed/3ljVDolgleA

www.youtube.com/embed/R1hEzWDMhaw

www.youtube.com/embed/5Y165YpYPk0

you're a jerk, psycho.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 16:52

Lumenlatrinisto-raspandaca A3, ai efectuat vreodata un calcul estimativ pentru a afla, din pura coriozitate, cat i-a costat pe romani si cat te-a costat pe tine : Iliescu, Constantinescu si Basescu !?

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 18:23

www.paginademedia.ro/2017/01/cna-amenda-romania-tv-soros

Cam tarziu , CNA , cam tarziu ..vezi ca si aia de la A3 sunt obsedati de Soros si vad numai sorosisti peste tot !

Romania TV, 100.000 amendă pentru dezinformările cu Soroș. S-a propus chiar amenda maximă, dar n-a trecut

Consiliul National al Audiovizualului a amendat postul de televiziune Romania TV cu suma de 100.000 de lei pentru cazul George Soros in perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Suma a fost propusa de Orsolya Eva Borsos si a fost votata de sapte din cei unsprezece membri prezenti la sedinta de azi.

Au votat pentru: Valentin Jucan, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Rasvan Popescu si Laura Georgescu.

Impotriva au votat Florin Gabrea, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu si Radu Calin Cristea. De menționat că Gabrea, Tufeanu și Dorina Rusu erau pentru amenda maximă, de 200.000 de lei, care însă nu a întrunit numărul minim de voturi (șase).

A mai existat și o propunere de 50.000 de lei, însă nici aceasta nu a trecut la vot.

Amenda propusa de Orsolya Eva Borsos si votata de sapte din cei unsprezece membri prezenti la sedinta de azi s-a sprijinit pe urmatoarele articole de lege:

Art. 3 din Legea Audiovizuala

(2)Toți furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor și evenimentelor și să favorizeze libera formare a opiniilor.

Art. 40 din Codul Audiovizual

(2)Moderatorii programelor au obligația să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmațiile acuzatoare sau să indice, cel puțin, probele care le susțin, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acuzațiile.

Art. 65 Codul Audiovizual

În emisiunile de știri și dezbateri, radiodifuzorii trebuie să respecte următoarele reguli:

(c) titlurile și textele afișate pe ecran să reflecte cât mai fidel esența faptelor și datelor prezentate;

Art. 64 din Codul Audiovizual

(1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media trebuie sa respecte urmatoare principii:

a) Asigurarea unei distinctii clare intre fapte si opinii

b) Informarea cu privire la un fapt sau un eveniment sa fie corecta, verificata si prezentata in mod impartial si cu buna credinta.

Articolul 47din Codul Audiovizual

(1) Este interzisă difuzarea în programele audiovizuale a oricăror forme de manifestări antisemite sau xenofobe.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2017, ora 19:01

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-31 16:19:59don't feed the trolls: A3,RTv,RoTV!

stubbornly, gabigabi, you’re next baned.

www.youtube.com/embed/3ljVDolgleA

www.youtube.com/embed/R1hEzWDMhaw

www.youtube.com/embed/5Y165YpYPk0

you're a jerk, psycho.

Degeaba i-ai si desenat !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 11:42

Risk

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 12:15

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 13:49

Tocmai aveam chef de o cafea! Symy, mi te alaturi in cafenea sau te las sa predici in van pe politice?

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 13:51

Hak', 17655... va salut cu respect! Merge un cavei? Sau aveti altele mai importante de mesterit?

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 14:31

candva, o sa-ti exemplific ceea ce inseama un comportamet inundat de multiple reverente si acele multiple....respecte .. ostentative pe care le tot ventilezi.
de asemenea, o sa-ti exemplific, candva,, atat perceptia si interpretarea unor asemenea gesturi obsesive, cat si, cum pot fi catalogate persoanele care practica si expun public un asemenea comportament, transparento.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 14:57

I don't feed the trolls: A3, ,RTv, RoTv, B1Tv VCEKA, KGB, OGPU, FSB, GRU, MGB etc !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:08

Scrisoare transmisă de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului României, domnul Sorin Mihai Grindeanu

www.presidency.ro/ro/

01 februarie 2017

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 1 februarie a.c., o scrisoare Prim-ministrului României, domnul Sorin Mihai Grindeanu.
Vă transmitem în continuare textul scrisorii:
„La data de 31 ianuarie 2017 Guvernul României a adoptat Ordonanța de urgență nr. 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, publicată în Monitorul Oficial nr. 92/01.02.2017.
Având în vedere prevederile art. 115 alin. (4) din Constituția României potrivit cărora Guvernul poate adopta Ordonanțe de urgență numai în situații extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată,

Constatând faptul că Guvernul a adoptat acest act normativ cu o zi înainte de începerea sesiunii ordinare a Parlamentului, ceea ce pune în discuție însăși necesitatea acestui demers,
Reținând incidența dispozițiilor Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii ce conferă acestei autorități, în calitatea sa de garant al independenței justiției, competența de a aviza proiectele de acte normative ce privesc activitatea autorității judecătorești,
Observând că, în cadrul procesului decizional de adoptare a Ordonanței de urgență menționate, Consiliul Superior al Magistraturii a fost eliminat,
Văzând că acest act normativ a fost adoptat și cu ignorarea opiniilor profesionale exprimate anterior în cadrul sistemului judiciar,

Luând în considerare efectele profund negative pe care această Ordonanță de urgență le produce asupra funcționării statului de drept și, implicit asupra eforturilor depuse de România în domeniul combaterii fenomenului corupției și asigurării integrității funcției publice,

Vă solicit abrogarea Ordonanței de urgență nr. 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală.”

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:13

De la: _HAAK00N_, la data 2017-02-01 14:31:19candva, o sa-ti exemplific ceea ce inseama un comportamet inundat de multiple reverente si acele multiple....respecte .. ostentative pe care le tot ventilezi.
de asemenea, o sa-ti exemplific, candva,, atat perceptia si interpretarea unor asemenea gesturi obsesive, cat si, cum pot fi catalogate persoanele care practica si expun public un asemenea comportament, transparento.

si despre comportamentul tau invadat de insulte, bale otravite si minciuni , ce ne poti spune ?
nu acum, desigur, dar poate cindva !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:20

I don't feed the trolls: A3, ,RTv, RoTv, B1Tv VCEKA, KGB, OGPU, FSB, GRU, MGB !

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:13:14
si despre comportamentul tau invadat de insulte, bale otravite si minciuni , ce ne poti spune ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:22

cred ca , intr-adevar, PSD.ul a dat dovada de inabilitate politica si a pierdut f. f. mult !

dar nici dl. presedinte Iohannis intiiul descalecator in CSM ptr. a 2 oara, incercind sa-si IMPUNA VOINTA , nu-i prea abil politic si pierde si dumnealui....

in schimb, CINE organizeaza manifestatiile astea , de zi, de seara sau de noapte tirzie , e de nota 10 ! ce n-au reuzit niste ani de Democratie si Vot Liber sa scoata din casa , iacata ce facu o Ordonanta din niste oameni ce dormeau linistiti in plapumile lor de acas' : le-a sunat alarma ( c-asa-i cind esti in misiune , stai cu ea pusa ) si i-a aruncat direct in cioarecii si-n trentele pregatite de cu seara si hai sa ne manifestam civismul ! bravo, mey....felicitari !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:24

De la: _HAAK00N_, la data 2017-02-01 15:20:26

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:13:14

valabil si ptr. tine insistento :

raspunsurile pe care le ofer celor doua zdrente gabi si black, stii care sunt motivele din cauza carora le raspund exact in limbajul pe care il folosesc si pe care aceste doua otrepe il merita cu prisosinta !?

phew!

hai, raspunde: onest, argumentat, logic si coerent, daca te tine sau te duce mintea din acea tigva

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:47

tu NU ai nevoie nici de logica , nici de argumente, nici de bunul - simt care-ti spune ca ar fi cazul sa te opresti
tu te-ai nascut Jignit , ai adunat multa Ura si VREI s-o reversi undeva !
nu conteaza in capul cui ....tu ai revarsat-o pe tot acest Forum, gonindu-i cu mizeriile deversate , pe toti utilizatorii !
am mai ramas citiva incapatinati care nu vor sa cedeze capriciilor tale si acum faci spume !
fa, nene, pina nu mai poti !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:48

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:48

hakoane, ptr. tine-i postarea mea!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:50

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:22:02 cred ca , intr-adevar, PSD.ul a dat dovada de inabilitate politica si a pierdut f. f. mult !

dar nici dl. presedinte Iohannis intiiul descalecator in CSM ptr. a 2 oara, incercind sa-si IMPUNA VOINTA , nu-i prea abil politic si pierde si dumnealui....

in schimb, CINE organizeaza manifestatiile astea , de zi, de seara sau de noapte tirzie , e de nota 10 ! ce n-au reuzit niste ani de Democratie si Vot Liber sa scoata din casa , iacata ce facu o Ordonanta din niste oameni ce dormeau linistiti in plapumile lor de acas' : le-a sunat alarma ( c-asa-i cind esti in misiune , stai cu ea pusa ) si i-a aruncat direct in cioarecii si-n trentele pregatite de cu seara si hai sa ne manifestam civismul ! bravo, mey....felicitari !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 15:57

media.hotnews.ro/media_server1/document-2017-02-1-21572515-0-nou...

subiectul zilei, in rest, fonflisterii forumului 9am pot rastalmaci si mermeli pct. 57. despre cine a tras in voi dupa 22.pana isi vor distruge tastaturile.

fuck OFF, PSD-ALDE-udmr!.

Romaniaca, pe faras!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:50:15...

siktir, phew!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 16:31

asa stii tu, ca Romanica-i pe faras ? poiii, se pare ca Toata zaravera asta e iscata cu un Motiv bine pus in scena si pregatit demult, caci asa a inceput si-n Ukraina si s-a terminat cu un razboi devastator !
si uite asa, ajung la teama mea, exprimata dupa alegerea lu' don pres., cind spuneam ca tare mi-e ca dumnealui are Misiunea de a Rupe Ro , banatul si transilvania raminind in sfera ue si restul, Dumnezeu cu mila !

P.S
si-ntreb, nu dau cu parul :
d'aia nu vrea sa mai vina sotia presedintelui in Bucuresti , ptr. ca stie ce va sa urmeze si n-are rost sa se mai trambaleze de la Sibiu aici ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 16:46

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 16:31:31asa stii tu,

inca nu realizezi, nu crezi si posibil sa nu iti vina sa crezi sau sa realizezi/constientizezi vreodata in ce latrina iti putrezeste sau iti va putrezi hoitul.
deja, ti-e fleanca plina cu fecale, dar tu ai impresia si crezi ca ingurgitezi o ciocolata, intr-atat de distrusa mintal esti.

citeste oug. nr.13/ 2017 si,

fuck off, phew!

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 16:57

De la: gabigabi2, la data 2017-02-01 15:22:02

Bunul simt le organizeaza , SINISTRO !

SICTIR !

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2017, ora 17:25

ROMANILOR SAU NU, HAI SA FACEM UN CALCUL EVIDENT, ORIUNDE IN LUME: BINE+BINE+BINE+BINE=4 DE BINE+BINE=5 DE BINE..., TOT ASA SI CU BINELE IN ADEVAR, ESTE CA SI SOARELE PE CER PENTRU UNI, CARE STIU CE VORBESC, CAND VORBESC...TOTI AMUTESC SI ASCULTA CU BINE. FACETI CA ADEVARUL SA TRIUMFE SI TOTI CEI CONTRA LUI SA SE PIARDA REGASINDUSE NORMALI, FARA PROBLEMELE DE AZI. CU RESPECT, EU SUNT PRESEDINTE, DACA DUMNEZEU PORUNCESTE SI TOTI OAMENI BUNI SE ADUNA AL STRUCTURII , UN NOU CONCEPT CE UNI-L ASCUND, DE FRICA SI ALTI SUNT TINUTI IN NESTIINTA, CHIAR DACA CEILALTI STIU NU II DAU IMPORTANTA, EU INSA DA. CAUTA-MA PE MINE, EU FIIND IN PROCESUL DE DEVENIRE SI INTITULAT IN CORP ET ESPRIT, PRESEDINTE AUTODIDACT PACURAR CIPRIAN VIOREL IN STRASBOURG(FR) 0033751044734. SUNT DIN NADLAC(RO). AM MULTE BUNE DE FACUT SI MAI MULTE DE ARATAT, CA SE POATE, CA ADEVARUL SA TRIUMFE. PIARA MINCIUNA SI OPORTUNISTII RAI INTENTIONATI. SUCCES SOCIETATI RESPECTABILE SI RESPECTANTE IN SI DE ADEVARURILE ADEVARATE, ESENTA FINETI NOASTRE, CELOR PRECUM SUNT SI EU SI TU, DECI NOI. SUNT BARBAT DE DOUA ORI SI TOTUSI, DECI SUNT BAIAT BUN, CAUT SA INTALNESC PERSOANE, CARE AU ACELEASI SENTIMENTE, CU NIVELUL DE CULTURA SI RESPECT, MAXIMIZAT DE ADEVAR.
ACEASTEA TOATE FIIND NOTATE, EU VE INBRATISEZ OANENI BUNI SI VA TRANSMIT, MULTA SANATATE.

MOMENTAN FUN&ART AUTO NICKNAME: GOLDENDRAGON

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: