back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 20:14

Tomorow is my day birth...fifty - fifty...o sa incerc sa va mai zic o poveste tip SF... sper sa va placa...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 02:44

La multi ani, Marine!
Multa sanatate iti doresc si sa ai parte de liniste si bucurii alaturi de familie si de toti cei dragi!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 07:41

LA MULTI ANI, draga Marine!! Sa fii sanatos si sa ai o viata numai cu evenimente placute de acum incolo!

Adaug si colindul pe care mi l-ai inspirat, nu mai e anul nou, dar vreau sa-ti amintesti ca aici ai prieteni care vor sa-ti fie alaturi!

De la: Ingrid, la data 2010-12-29 13:00:49Aho, aho de anul nou,
La Marin sosim din nou
zi de zi, seara de seara
sa citim povestea iara
ca ne da, cu voie buna,
tot ce-n inima aduna

Aho aho de s-ar putea,
Sa-l publice cineva
Ca sa stie si alti frati
cum era viata-n Galati
Si cum s-a tot chinuit
Un om bun si necajit

Aho, aho pe viitor,
veniti cu meditator
ca are teme la mate
si sunt grele peste poate

Aho. aho de v-a-ntrebati
Cum e Biblia, buni frati
Veniti colea si-ntrebati
Si-o sa fiti documentati
Dar de vreti vreun rezumat
la povestea ce-ati uitat
Ore-ntregi nu va ajung,
Rezumatul e mai lung
si de nu e cu banat,
Cu..final neasteptat

Fetelor de pe aici,
Mai veniti si cu pupici
ca de cand n-a practicat,
Nea Marin i-a si uitat

Aho, aho draga Marine
Belsug in anul care vine
bucurii si sanatate
Si LA MULTI ANI, iti zic, Marine,
Caci meriti sa la ai pe toate!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 07:58

Multumesc pentru urari La fel si voi...Si la anul sa ne intalnim cu totii , iar !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:46

LA MULTI ANI MARINE!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:53

De la: Marin56, la data 2011-05-10 07:58:16Multumesc pentru urari La fel si voi...Si la anul sa ne intalnim cu totii , iar !

Pup si de la mine !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:55

Va rog frumos mai incet cu pupaturile ... sau cu pupicii....ca IMI FAC RAU....Imi creste tensiunea si nu am voie....:))) Mersi oricum....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:58

De la: Marin56, la data 2011-05-10 09:55:37Va rog frumos mai incet cu pupaturile ... sau cu pupicii....ca IMI FAC RAU....Imi creste tensiunea si nu am voie....:))) Mersi oricum....

il iau inapoi....ca sa nu te am pe constiinta..... gata, s-a rezolvat !

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 13:31

EI SI TU.... ASTIA NU FAC NICI UN RAU ....DAR NICI PREA MULT BINE....

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 13:35

De la: Marin56, la data 2011-05-10 13:31:28EI SI TU.... ASTIA NU FAC NICI UN RAU ....DAR NICI PREA MULT BINE....

Bine, vom fi mai ponderati cu pupaturile!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 13:54

Faceti si voi ca marinaruol cela...Cand e chemat la ordine de superior.
- Sa traiti m-am prezentat la ordinele dvs.
- Nu mai spune :`Sa traiti`...
-`Am inteles Sa traiti!`....

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:05

Da, am inteles!

:}}}

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:05

Da, am inteles!

:}}}

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 03:24

La multi ani, Marine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 08:51

Mersi nea Mihai.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 17:43

Odata, il atacau turcii pe Stefan cel Mare. Asta, cand ii vede ca
se-apropie, se suie pe o motocicleta, isi ia o mitraliera si da iama prin ei.
Ii omoara pe toti...
A doua zi, turcii ataca din nou. Cand vede asta, Stefan incaleca pe-un
Harley-Davidson, isi ia 2 mitraliere, cate una in fiecare mana si-i oamoara
iarasi pe toti. Cand vad turcii asta, se duc la mama lui Stefan. "Stiti, fiul
dvs. ne bate in fiecare zi. Nu puteti sa vorbiti si dvs. cu el s-o lase mai
moale ?". MA-sa promite ca o sa vorbeasca.
Dupa inca o zi, vad turcii ca Stefan nu mai iese pe motocicleta. Bucurie
mare, etc, dar nu ataca inca, vor sa fie siguri. Dupa inca o zi, tot liniste.
A treia zi, isi iau turcii inima-n dinti si se apropie de castel sa atace.
La un moment dat, apare Stefan pe H-D, cu mitralierele in mana:
- Ha, ati luat plasa ca mama nu-i acasa

Ce s-ar fi intamplat oare , daca Stefan chiar ar fi avut mitraliera pe timpul acela? Si pe timpul nemtilor arme cu laser... Alta ar fi fost soarta noastra acu....

Vad ca astia pe nlpgul meu iar ma saboteaza ca nu mai pot post nimic...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2011, ora 08:28

Buna Dimineata! Am iar vesti proaste....Azi a murit si tanti Sofia , mama lui Lili. si vara lui Rodica. Si am visat iar ca o sa fie un cutremur. Ce m-a prins la casa bunicei... Ca o fi la noi , la Greci ,Turci Irlandezi sau Americani , cine stie. Acu o luna stiam si de Spanioli, dar....face si Ionut 40 de zile....azi....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2011, ora 08:43

De la: Marin56, la data 2011-05-14 08:28:42Buna Dimineata! Am iar vesti proaste....Azi a murit si tanti Sofia , mama lui Lili. si vara lui Rodica. Si am visat iar ca o sa fie un cutremur. Ce m-a prins la casa bunicei... Ca o fi la noi , la Greci ,Turci Irlandezi sau Americani , cine stie. Acu o luna stiam si de Spanioli, dar....face si Ionut 40 de zile....azi....

Marine, sper sa fie cutremurul ala undeva intr=o insula pustie din Pacific...Esti suparat si plin de griji, normal sa visezi urat.

Condoleante pentru tanti Sofia.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
claudia_bobe

1 mesaj
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 09:45

condoleatnte.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2011, ora 10:17

MULTUMESC ! ASA SPER SI EU, SA NE OCOLEASCA PE NOI...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2011, ora 19:35

Ca sa nu va plictisiti, copii, am sa va spun o alta poveste de a mea, in premiera. Poate o sa va placa.... Continuarea o veti gasi pe blogul meu...

MISTERUL ROBOTILOR.

Era vara . Era destul de cald. Soarele ne darui destula caldura peste zi. Stateam la umbra , intins intr-un sezlong si ascultam cum canta pasarelele. Cateva vrabi gurese se bateau, sau ele stiau in legea lor, ce voiau sa mai faca. Undeva , pe o creanga canta un gugustiuc.
-Ti, Ti ..Ti Semana cu alfabetul morse era ceva care a ducea a fi litera `R`. O alta, ii raspundea cu un `A`. Le ascultam amuzat. Eram inca la scoala. Eram in ultimul an de liceu. Acu era sambata. Stateam asa , si ma plictiseam teribil. Langa sezlong, pe o masuta, imi pusesem o tava, in care se odihneau doua pahare . Unul era cu braga si altul cu cola. Era bautura mea preferata. Eram singur. Nu aveam prieteni de joaca. Facusem niste `brate` robotice care turnau singure bautura in pahare, cand ma jucam la telecomanda. Ma pricepeam sa fac orce automatizare. Debutasem cu instalatia de apa din baie. Dar dupa ce reusisem sa ma frig intr-o zi , renuntasem la ea. Trebuia sa o mai `incalzesc `un pic. Pana la urma, nu m-am lasat, si am facut-o din nou, aducandu-i mereu alte imbunatatiri. Apoi imi facusem o instalatie , care imi aducea singura la pat cafeaua de dimineata. Ce ma enerva tare , era ca nu reuseam niciodata sa potrivesc temperatura , ca sa nu ma mai frig la limba. Dupa ce ma hotaram sa ma dau jos din pat, o simpla apasare de buton si patul disparea in zid. In locul lui aparea un imens tablou cu un peisaj. Acest peisaj se schimba , de cate ori voiam eu. Toate astea le faceam actionand diverse butoane aflate pe consola unui pupitru de comanda. De acolo actionam diverse aparate. Binenteles ca urma `sportul` . Imi faceam cateva exercitii zilnice la o bicicleta , dar nu prea mult ,ca imi era frica sa nu sa se `strice` bicicleta... Si cate nu mai facusem! Imi facusem si un sistem de atentionare impotriva `vizitatorilor` nepoftiti. Aveam un gard `electric` cu impulsuri de inalta frecventa. Nici o pisica nu ar fi indraznit sa treaca gardul. E drept ca odata uitasem sa deconectez `garda` si m-am transformat eu in victima, scuturandu-ma nitelus. Ce vreti? Riscurile meseriei...
Cum stateam eu asa gandindu-ma, ca tare greu e sa fii singur, imi vine o idee.`Ce ar fi...?`Ma scol anevoie din sezlong si ...ma duc in micul si modestul meu atelier, pe care eu il botezasem :`Laborator`. Ce ar fi daca nu as mai fi singur? Si am trecut la treaba. Folosindu-ma de mai multe documentatii si multe carti tehnice, precum si multe alte materiale, am inceput lucrul. Dupa o luna in sfarsit mi-am vazut si visul cu ochii. Era in fata mea si parca nici mie nu-mi venea a crede ochilor. Facusem un robot . Il programasem sa faca orice. De la treburile gospodaresti, pana la rezolvarea problemelor mele. Si mai ales de scoala. Ce e drept ca la asta nu prea se pricepea. Nu ii reusisem sa il fac mai savant decat mine. Fapt recunoscut si de el , mai tarziu, cand ne-am mai imprietenit. Actionai telecomanda si robotelul meu , ii se aprinse ochii, semn ca eram pe calea cea buna. El, dupa ce zumzai cateva clipe, `marsaluind` prin incapere, nehotarat, se apropie de mine, si fara nici o introducere , ma ataca:
-Buna ziua sunt Robi....
-Stiu cine esti doar eu ti-am pus numele si tot eu te-am si creat.
Dar robotelul continua nestingherit , facandu-se ca nu observa remarca mea:
-...multumesc creatorului meu! Il voi sluji pana la moarte...
- Bine `iesi din priza`, facui eu, sacait de sporavaiala robotelului meu.
Dar el continua netulburat si imi insira o multime de functii la care trebuia sa raspunda pe viitor.
- Bine Robi , m-ai convins! Lasa introducerea si treci la treaba.
- Cu ce te pot ajuta?continua el.
- Cu ce ? Fa-mi o cafea, ii spuse eu cu gandul ca rezolvasem poate problema `fierbintelei` ei, si sa si il vad mai repede la treaba.
- Cum o vrei mai amara? ma intreba el.
- Potrivita, ii cerui eu.
- Te rog sa specifici clar: O vrei mai dulce sau mai amara?
Mai dulce, ii spusei usor iritat.
- Cat de dulce o vrei? Cat zahar sa pun in ceasca?
- O lingurita, facui eu simtind ca incep sa-mi pierd rabdarea.
- Bine facu el si se indrepta spre bucatarie.
Iar eu rasufali usurat, gandindu-ma ca acu gasisem pe cineva sa ma serveasca. Dar nici nu ajunse bine in prag , ca Robi se intoarse si ma intreba din nou:
- Cum o vrei mai calda sau mai rece?
- Potrivita...
- Ce inseaman potrivita? Cate grade sa aiba?
Ma uit uluit la el, si negasind un raspuns imediat, ii spusei enervat:
- Fa-o cum o fi, dar mai repede ca simt ca imi pierd rabdarea cu tine. Fa-o la 35 de grade...
- Trebuie sa-mi dai toate datele, cand imi ceri ceva, se scuza Robi.
In sfarsit Robi se hotara sa intra in bucatarie. Iar eu ma asez pe un fotoliu , in asteptarea cafelei, reflectand: ``Cred ca mi-am gasit in sfarsit beleaua cu robotul asta`. Deodata dupa niste zgomote de farfurii si cesti sparte se aude vocea lui Robi:
- Unde este zaharul?
- In dulap! fac eu. Am auzit ca cestile le-ai gasit si singur...
- Da ! face el `au fost` in dulapul de sus...Si cafeaua unde e?
- Tot acolo intr-o cutie albastra.
- Da e in regula, am gasit-o ...
Dupa cateva minute il aud din nou:
- Cum deschid aragazul , si cum il aprind?
- Deschide butonul 1 si aprinde gazul cu bricheta `electrica`.
``Of ce robot prost am mai facut`` o sa ma calce pe nervi`
De dincolo , parca ghicindu-mi gandurile, il aud din nou:
- Ce vrei `calul de dar nu se cauta la dinti`
- Ce ?...
- E expresia ta ! Sau ai uitat ? Am invatat tot ce mi-ai pus tu in programare.
- Da, da !,.. cred ca mai trebuie sa mai lucrez la asta....
- Cafeaua e gata!...
- Stinge aragazul, ii amintii eu, sa nu cumva sa sarim si in aer....
Dupa alte minute, il vad revenind in camera , tinand o tava pe care trona o cana mare de cafea.
- Dar cum de nu ai gasit o cana mai mare? Ce o alta ceasca mai mica nu ai gasit ?
- Ba da , dar am zis ca , sa-ti fac o cafea mare pentru toata ziua, ca sa nu ma mai pui si dupa masa sa-ti mai fac alta.
- Ei nu ca asta intrece orce obraznicie, nu ma mai abtinu eu. Cine ti-a spus ca mai beau si dupa masa.
- Am presupus! nu se lasa robotul.
- Ia te rog sa nu mai presupui pe viitor.
Imi depuse o tava cu cafeaua pe ea, direct pe masa de langa fotoliul in care eram instalat.
- Da e buna... e chiar foarte buna, zisei eu satisfacut, sorbind o inghititura. Esti bun de ...
- Imi pare bine ca sunteti multumit de serviciile mele... raspunse magulit robotul.
- Daca nu mai aveti nevoie de mine, ma retrag....
- Cum sa te retragi? Cum sa nu mai am nevoie de tine? Da ce crezi ca te-am facut ca sa-mi faci numai cafea? Hai la lucru ! indeplineste directiva 1...Stii peluza cu flori... tuns iarba....spalatrul vaselor, ... Dupa aia treci la directiva 2!... trebuie sa faci si mancare, sau crezi ca o sa mor de foame....Vad ca iti place la bucatarie...Curati si cartofii aia si toate legumele alea...Le pui intr-o cratita si imi faci bors...apoi treci la directiva 4...
Robotul se opri si se uita mirat la mine. Poate chiar foarte mirat. As putea spune , ca era si un pic speriat de multimea treburilor ce il astepta. Ma uitam si eu contrariat la el, in timp ce imi sorbeam cu nesat cafeaua. O facuse foarte buna, ca pentru prima data. Cred ca nici eu nu reusisem in atatia ani sa o fac mai buna. Aveam o baza acu
Ii facusem cu capul cam lunguiet, cu un nas destul de mare, dar cu o multime de functii. In dreptul urechilor avea o proeminenta , care se termina cu cate o mica antena. Corpul era normal, usor bombat, care avea cate doua brate si doua picioare. Si la picioare avea mai multe accesorii, care le-ar fi putut folosi pe viitor, in functie de caz. Cand il facusem ma gandisem sa fie cat mai complex, sa-mi semene mie, dar nu credeam ca o sa fie si sacaitor. Cred ca ii imprumutasem si ceva din caracterul meu. Voiam sa fie si un robot de protocol. Incercasem sa fie cat mai perfect. Sa fie in stare sa-mi rezolve si multe aplicatii tehnice. Si mai ales sa-mi rezolve si problemele de scoala. Ce vreti aveam acu la cine sa tip. Nu mai eram singur.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 10:29

Dupa ce imi terminai de baut cafeaua il pandii sa vad cum se descurca, Robi al meu. Tocmai terminase de tuns iarba. Aveam o masinarie cam rudimentara care ii pusesem numele de motocoasa. Ma uitam la el din pragul casei, cum tundea ultima brazda. Cand termina Robi isi sterse cu mana `sudoarea` inchipuita de pe frunte.
- Da ce faci eu muncesc si tu te uiti la mine, nu se lasa Robi de comentarii.
- Te rog sa nu comentezi si sa nu fi si obraznic.
- Dupa ce m-am opintit atata la `rasnita` asta a ta , pe care tu o numesti ` masina de tuns iarba`, ...
- Ce vrei daca nu-ti convine fa tu alta mai buna...
Dupa ce bodogani ceva Robi, se apuca si de straturile de flori.
- Vezi poate imi rupi vreo floare...
Robi nu-mi raspunse si dupa ce aranja si florile , la urma le uda. Dar le uda cu atat ravna, ca uda si toata curtea si peretii casei.
- Ei ce faci nu vezi bine? Uda numai ce trebuie.
- Daca nu ai calculat bine aria ...
- Ei astai ma mai faci si prost...
- Nu creatorul meu, ziceam ca esti mai slab pregatit, incerca robotul sa o dreaga.
- Mars la bucatarie si pregatestemi mancarea ca acu e 12 si eu am o foame de lup...
Dupa cum se grabea imi dadeam bine seama ca nu ii facea prea multa placere noua sarcina. In fine se apuca de treaba. Eu il lasai in pace si ma intinsei afara pe sezlongul meu.
- A , a... a, ce bine e sa stai si sa nu faci nimic , iar altul sa munceasca pentru tine, imi ziceam eu, in sinea mea, intinzandu-ma cat is de lung.
Cateva pasarI incepu iar sa cante. Un bondar , se foiau pe langa urechea mea. Pana la urma renunta. Eram gata sa atipesc , cand un zgomot asurzitor, venind din bucatarie, ma facu sa sar drept in sus. Robi al meu, daduse de oalele mele si incerca cateva punand legumele in ele. Dar in graba lui rasturnase tot tancul de oale si cratiti care stateau inghesuite intru-n dulap. Si doar deschiderea usii cu pricina de catre Robi , facu ca ele sa cada toate. Dadui fuga la bucatatrie. Robi se intoarse cand ma vazu si stanjenit imi spuse:
- Nu stiam ca ai atatea oale...
- Tu ai sa ma lasi fara nici o cratita, o sa ajung sa mananc de pe jos ca gainile...
- Scuze ! facu Robi, altadata o sa fiu mai atent...
Apoi isi vazu de treaba punand mancarea la foc. Ma uitai la ceas. Era destul de tarziu. Daca ma lasam in baza lui nu mai mancam azi. Sau cel putin nu tot asa de repede. Simtii ca ma ia de la stomac. Ii spuse totusi dupa ce termina:
- Stii ceva Robi ? , pana termini tu macarea aia, nu esti bun sa-mi servesti un mic aperitiv, ca dupa atat munca facuta cu tine simt ca ma apucat foamea?
- Ce ati dori sa va aduc?
- Ce o fi!
- Domnule va reamintesc ca trebuie sa fiti mai precis cu mine.
- Deschide si tu frigiderul si alege ceva de acolo. Salam , ori cascaval si niste masline ...ceva acolo cu 4 feli de paine taite la grosimea de 1,5 cm , sa fie patru feli de salam, si 4 de cascaval si 4 masline , rectificai la urma ironic.
Dar Robi nu lua in seama nuanta de ironie din glasul meu, sau se prefacuse ca nu o observa... El primise ordine precise acu si se conforma. ` Da ! Mai trebuie sa lucrez la el , intradevar` In timp ce imi pregatea aperitivul suna cineva la poarta. Ma sculai sa ma duc la poarta. Dar imi amintii ceva si strigai la Robi:
- Intrerupe curentul !
Robi se executa iar , si imi aduse si aperitivile pe o tava pe o masuta aflata langa sezlong. Ma indreptai spre poarta. Era un vecin .
- Buna ziua, vecine! Face el.
- Buna, facui eu cu jumate de gura. Eram suparat ca ma intrerupse de la masa.
- Dar cu cine vorbeai vecine ca te stiam singur, observa el.
- Cu pisica vecine , am o pisica , si la ea tipam.
- Pisica ? facu nedumerit vecinul.
- Da! aprobai eu din nou.
- Care? aia care iti mananca sandvisurile alea ...
Ma uit speriat in urma. O pisica mare alba statea cocotata pe masa si imi savura aperitivele mele aduse de Robi.
Il lasai singur pe vecin si ma dusei sa gonesc pisica. Pisica cand ma vazu ca vin la ea , fugi, dar nu inainte de a imi inhata si o alta felie de salam. Dupa ce o fugarii, si acoperi tava cu salam, , ma intorsei la vecin la poarta.
- Da vecine, cu ce pot sa-ti fiu de folos?
- Poi am venit sa imi imprumuti si mie te rog, masina aia de tuns iarba, a ta .
- Care `Rasnita`? facui eu aducandu-mi aminte de remarca suparata a lui Robi.
- Poftim...?
- Nu conteaza uite-o ! Si i-o dadui cu gandul sa scap mai repede de el.
- Cand termin ti-o dau indarat, ma asigura vecinul.
- Sigur ! Fa-ti treaba!, zisei eu trantindu-i poarta in nas. Nu as fi vrut sa-l vada si pe Robi, care trebaluia prin bucatarie, facand un zgomot asurzitor.
- Da ce vecine te-ai insurat cu vreo una, de iti face mancare...?face el dupa poarta.
- Sigur , facui eu disparand de la poarta si intrand in graba in bucatarie. Ma adresai apoi lui Robi.
- Cu tine o sa afle toata mahalaua ca am pe cineva aici! facui eu exasperat.
- Si ce , nu trebuie?
- Binenteles ca nu! Nu trebuie sa afle nimeni ce si cum...
- Bine, creatorul meu o sa fac mai multa liniste pe viitor...
- Chiar te rog.
- Cum merge e gata mancarea?
- Peste 1 ora si 45 de minute si 35 de secunde ...e gata !
- Mersi ca esti asa de exact. De acum o sa stiu cand mananc , cat mananc , cum mananc...Da! ma duc sa savurez ce a mai ramas...
Ma indrept spre sezlongul meu. Mai erau maslinele si 4 feli de cascaval. Doua feli de salam disparuse.
- Robi ! da drumul la curent!
- Indata , creatorule...
Ultima remarca a lui Robi ma facu sa ma umflu in pene. Eram cineva. Ajunsesem cineva....Termin de mancat si ii comunic lui Robi sa mai faca si o cafea.
- Indata, creatorule. Cum o vrei ? La fel ca ieri?
- Da ! ii spun eu. La 35,5 grade. Ca ieri era prea rece...si 5 gr de zahar... si vezi...o faci in ceasca aia mica roz... fac eu .
- Aia roz nu mai exista!
- Aia albastra atunci...
Vazand ca nu mai comenteaza ma linistii , in privinta cestii, ca scapase macar ea, de la moarte. Dar nu terminai bine de reflectat , cand un zornait de cioburi, imi atrase atentia.
- Da stiu Robi si ceasca albastra a murit...Nu poti fi si tu mai atent cu ele?...
Robi nu mai spuse nimic. Dupa 5 minute iesi din bucatarie si imi aduse pe o tava, o ceasca cu cafea, si scuzandu-se:
- Sa stiti ca in asta, cafeaua e mai buna....
Ma uit la el si ultima remarca ma face sa zambesc, dar incerc sa ma abtin muscandu-mi buzele, ca sa nu ma dau de gol in fata lui. Ma fac totusi suparat:
- Asculta in ritmul asta o sa ma lasi fara vesela. Eu in ce o sa mai beau cafeluta de dimineata?
- Direct din ibric...domnule. Asta e din inox si nu se sparge...
- Sigur si o sa si mananc direct din oala, nu ma las eu.
- Va rog sa ma scuzati, nu o sa se mai intample!
- Asa ai zis si ieri cu celelalte...
Robi , se intoarse brusc si o lua direct spre bucatarie , fara alte comentarii, lasandu-ma singur si fara drept de replica. `Oare are si personalitate``, fac eu. `Sa nu-mi spui ca s-a suparat pe mine` Cred ca l-am facut prea perfect. Te pomini ca si plange. Ma scol usor si merg tiptil la bucatarie sa vad ce face. Asa credeam eu ca nu ma vede. Dar cand am ajuns in prag, ma intreaba fara a se intoarce:
- A fost buna cafeaua, creatorul meu ?

Dar voua ....cafeaua adica...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 10:38

Un gand bun iti transmit Marine, langa o cafeaua aburinda. Ma bucur ca ai inceput sa-ti revii .
O saptamana buna , cu sanatate si presarata cu bucurii, iti doresc!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:03

De la: Melody_, la data 2011-05-16 10:38:05Un gand bun iti transmit Marine, langa o cafeaua aburinda. Ma bucur ca ai inceput sa-ti revii .
O saptamana buna , cu sanatate si presarata cu bucurii, iti doresc!

MERSI MULT SI VOUA LA FEL

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:06

De la: Melody_, la data 2011-05-16 10:38:05Un gand bun iti transmit Marine, langa o cafeaua aburinda.

Multumesc mult,stiam eu ca esti o draguta !

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:25

De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 11:06:20
De la: Melody_, la data 2011-05-16 10:38:05Un gand bun iti transmit Marine, langa o cafeaua aburinda.

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:35

De la: _g_alina, la data 2011-05-16 11:25:47
De la: vaneamarin, la data 2011-05-16 11:06:20

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 11:59

Uite ca a aparut si tizul meu...Multumesc ptr complectare...Credeam ca ati disparut cu totii...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 12:09

De la: Marin56, la data 2011-05-16 11:59:55Uite ca a aparut si tizul meu...Multumesc ptr complectare...Credeam ca ati disparut cu totii...

Pai da tizule,ce credeai ca ai monopolul pe numele de Marin ? .Oricum,din cate am inteles eu ,ai avut probleme cu sanatatea. Ma bucur ca le-ai depasit si te vreau voios pe forum.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 12:51

Da ! azi e si zi festiva ptr noi. Sora , Danei , impreuna cu sotul ei Maricel s-au hotarat sa ne fie nasi la celbrarea a 35 de ani de la ....adica de argint E bine si acu...

Pagini: << 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: