Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 23 Septembrie 2016, ora 21:47
Dedicatie speciala :
www.youtube.com/watch?v=lugZ6rW1RnE Je sais pas - C�line Numa' si numa' pentru nea Marin! Prietenii stiu de ce!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 23 Septembrie 2016, ora 22:01
Nea Marin, asculta si sper sa intelegi. Raspunsurile le avem mereu la indemana. In noi insine. Fie ca Duhul Sfant sa fie cu tien si sa ai raspunsurile pecare le cauti. Nimic nu e hazard, sa nu uiti asta!
www.youtube.com/watch?v=hhZSzemWQyw Nici macar Gerard nu din intamplare este aici cu noi! Gerard Il cauta pe Tatal nostru Dumnezeu. Doar cu noi Il va gasi! Nihil sine Deo! A propos, Gabi... Mytcor era plecat peste hotare? PEntru ca Haakon, daca nu minte, afirmase ca a fost nevoit sa plece si eu cred ca plecase de tanar, de ficior cu ai sai. De aceea vorbeste despre Romania ca tara aia, tara voastra samd! Ofi facand parte dintre cei ce cu mandrie isi schimba cetatenia dupa ce se regasesc pe teritoriul strain. Nu condamn pe nimeni! Si Haakon e aici cu un scop! Il voi invata despre Tatal nostru, Dumnezeu! Aveti grija de sufletele voastre! Ce semanati, aia veti culege! Pace voua tuturor! A voastra Musetel! Nihil sine Deo!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Septembrie 2016, ora 15:51
De la: Musetel, la data 2016-09-23 22:01:55Nea Marin, asculta si sper sa intelegi. Raspunsurile le avem mereu la indemana. In noi insine. Fie ca Duhul Sfant sa fie cu tien si sa ai raspunsurile pecare le cauti. Nimic nu e hazard, sa nu uiti asta! pooooi eu credeam ca dupa 3-4 ani de cind esti cu noi, Stii ca Mytcor afirma ca traieste-n Austria , caci multe discutii , ba chiar si glume au fost pe tema limbii austriece pe care o scria pe forum , dorind sa ne impresioneze , dar si sa ne convinga !Hakoon ? eu cred ca-i Mytcor .....deci .... dar, pardon : Gerard NU e Hakon, deci nici Mytcor .....Gerarard este Karpovel si e plecat in Anglia la studii, asa dupa cum ne-a anuntat anul trecut ca a fost acceptat la nush' ce facultate si , de acolo, ne vorbeste de sus.... din nordul continentului, adica !Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Septembrie 2016, ora 16:21
De la: Bebi56, la data 2016-09-23 19:25:42De la: gabigabi2, la data 2016-09-21 14:37:41te salut, don Marin ! Soarta....Destn....Karma....Predestinare ....bineinteles ca le avem pe toate, inca de la-nceputul- inceputului , caci Daca mama mea sau , a ta , nu-l cunostea pe tatal meu , respectiv pe tatal dumitale, eu sau tu NU existam asa cum suntem acum ! Daca se iubea cu un alt barbat, TOATE DATELE Nasterii noastre se schimbau ! oare nu-i ca-n matematica , atunci cind apar variabilele ? zici ca esti un indragostit de tehnica .... chiar nu intelegi ca totul in universul asta e vibratie si locul in care ne nastem si data si clipa conceperii , dar si a nasterii, Toate determina un Tipar , o forma pe care noi o ocupam ? ce te tot framinti, de'a devenit o obsesie ptr. tine , macinindu-ti viata ? ASTA ESTI , asa cum esti ....asa cum TREBUIE sa fii ! .....DACA aia....DACA ailalta....DACA ala pe care tot il scoti la inaintare in intrebarile dumitale, se intimpla, atunci MARIN NU MAI ERA MARIN ....era ALTCINEVA ! Raporteaza abuz de limbaj |

eu credeam ca dupa 3-4 ani de cind esti cu noi, Stii ca Mytcor afirma ca traieste-n Austria , caci multe discutii , ba chiar si glume au fost pe tema limbii austriece pe care o scria pe forum , dorind sa ne impresioneze , dar si sa ne convinga !
din nordul continentului, adica !