back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2015, ora 11:15

�nc�rcare wireless � cum se �ncarc� f�r� fir telefoanele
Smartphone-urile de top lansate �n ultima perioad� de produc�torii de telefoane mobile beneficiaz� de o caracteristic� care, cel pu�in la prima vedere, pare foarte util� pentru utilizatori: �nc�rcarea wireless a bateriei.
Tehnologia are scopul de a te ajuta �n momentele �n care bateria telefonului este pe punctul de a se epuiza �i nu ai �nc�rc�torul tradi�ional la �ndem�n�, ceea ce �n teorie sun� foarte bine, mai ales c� smartphone-urile moderne reu�esc cu greu s� treac� de o zi f�r� s� aib� nevoie de un strop suplimentar de energie.
Totu�i, �nainte de a cump�ra un smartphone �i �n func�ie de prezen�a sau nu a tehnologiei pentru �nc�rcarea wireless ��i recomand�m s� cite�ti acest articol pentru a �n�elege cum func�ioneaz� aceasta �i care sunt motivele pentru care este, �n mare m�sur�, inutil� pentru utilizatorii finali.
Ce este �nc�rcarea wireless?
�nc�rcarea wireless a smartphone-urilor se realizeaz� pe baza unei tehnologii numite �nc�rcare inductiv�, care presupune un transfer de energie �ntre dou� obiecte prin intermediul unui c�mp electromagnetic.
�n prezent, to�i produc�torii de smartphone-uri utilizeaz� pentru aceast� tehnologie un standard dezvoltat de Wireless Power Consortium �i botezat Qi, care permite transferul de energie �ntre dou� obiecte situate la o distan�� teoretic� de cel mult 4 cm.
De ce dispozitive ai nevoie pentru �nc�rcarea wireless?
�n cazul nostru, unul dintre cele dou� obiecte necesare pentru transferul de energie prin standardul Qi este chiar telefonul mobil. Totu�i, telefonul mobil �n sine nu este suficient, �ntruc�t ai nevoie al doilea obiect, plus o �punte� de leg�tur� �ntre ele:
� un �nc�rc�tor wireless compatibil cu standardul Qi
� o carcas� special� pentru telefon care s� suporte �nc�rcarea inductiv�
Incarcarea wireless presupune utilizarea unui incarcator wireless care se conecteaza la priza
Cum func�ioneaz� �nc�rcarea wireless?

Principiul de func�ionare al �nc�rc�rii wireless presupune conectarea �nc�rc�torului wireless la o surs� de energie, care �n cazul nostru este o banal� priz�. Practic sunt doua bobine in care se fac transferul prin inductie. Telefonul dotat cu carcas� special� care suport� �nc�rcarea inductiv� este a�ezat direct pe �nc�rc�torul wireless, iar cele dou� dispozitve trebuie men�inute �n aceast� pozi�ie pe tot parcursul procesului de �nc�rcare.
Astfel, chiar dac� teoria spune c� cele dou� dispozitive se pot afla la o distan�� de maxim 4 cm, �n practic� �n momentul �n care decuplezi telefonul de �nc�rc�torul wireless �nc�rcarea se �ntrerupe.
Dezavantajele �nc�rc�rii wireless
�nc�rcarea wireless a telefoanelor mobile este �nc� departe de a fi at�t de lipsit� de cabluri pe c�t sugereaz� numele s�u. Este adev�rat c� nu ai nevoie de tradi�ionalul �nc�rc�tor, �ns� �n schimb trebuie s� transpor�i cu tine �nc�rc�torul wireless �i s� ai carcasa special� pe telefon. Practic, am sc�pat de o problem� �i am dat de alta.
�n plus, nu po�i folosi telefonul pe parcursul �nc�rc�rii wireless, �ntruc�t acesta trebuie s� r�m�n� �lipit� pe �nc�rc�torul wireless. Astfel, nu po�i s� verifici mail-uri sau s� vorbe�ti la telefon �n timpul �nc�rc�rii, lucru care nu este valabil �n cazul �nc�rc�rii tradi�ionale. Practic, �nc�rcarea wireless limiteaz� semnificativ posibilitatea de utilizare a telefonului pe parcursul opera�iunii.
Eu ma gandeam la o varianta de incaracre cu unde radio. Cu un mic emitator-receptor. Ca la o telecomanda de aeromodele...Trebuie un montaj care sa converteasca...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2015, ora 14:45

De la: Bebi56, la data 2015-12-01 20:01:11
De la: gabigabi2, la data 2015-12-01 16:38:56dar de ce e atit de important- vital, as zice dupa cum te exprimi dumneata - sa ai un buletin in care sa te cheme Ariton ? CE schimba asta ? te face Altcineva ? iti schimba viata intrun fel ? CUM ?

Nu viata! Nu ati inteles? E vorba de sinceritatea lor. De ce tin atat de mulkt acu, sa fiu unul de al lor? Presupun ca si certificatul care au zis ca il am , sa nu fie real. De asta! Mai putin ma mai intereseaza cum ma cheama, sau cum ma chema. Ci vreau sa stiu de ce vor sa ma cheme Ariton acu? De ce nu m-au pastrat atunci? Acum ce interes ar avea, ca ceva nu se leaga. Daca matale ti-ar spne cineva ca te-a chemat �x� ce ai spune?

nu stiu ce-as spune, bineinteles ....poate ca n-as mai spune nimic, acum dupa atitia amar de ani .....as trece-o la " a fost odata " !

cit despre ce-ai intrebat, mie -mi pare simplu raspunsul, dar nu sunt in pielea dumitale ....
dar, e logic sa te fi dat spre infiere, dat fiindca mama dumitale era in Imposibilitatea de a te creste ....
si, categoric ca familia a Insistat, intrucit a face un copil de fata mare este o rusine si acum, d'apoi acum 50 si ceva de ani si unde asta ? intr-un sat in care gura lumii nu se acopera decit cu pamint !
de ce zici ca insista ei , acum, cu chestiile astea ?
poi, ptr. ca dumneata te-ai dus peste ei si 'ai scormonit si ai tot scormonit pina cind s-au hotarit sa vorbeasca ptr. a curma zarva iscata ! si, e foarte posibil ca, ne mai fiind in viata mama dumitale si toti cei implicati in aceasta poveste sa nu mai fie nici ei, sa te recunoasca nemaiavind nimic de pierdut ....
ca sa nu spun ca dupa asti 55 ani , oamenii s'or mai fi desteptat si ei la cap, intelegindu-va cautarile !

Raporteaza abuz de limbaj
Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2015, ora 23:38

De la: gabigabi2, la data 2015-12-02 14:45:04
De la: Bebi56, la data 2015-12-01 20:01:11
De la: gabigabi2, la data 2015-12-01 16:38:56dar de ce e atit de important- vital, as zice dupa cum te exprimi dumneata - sa ai un buletin in care sa te cheme Ariton ? CE schimba asta ? te face Altcineva ? iti schimba viata intrun fel ? CUM ?

Nu viata! Nu ati inteles? E vorba de sinceritatea lor. De ce tin atat de mulkt acu, sa fiu unul de al lor? Presupun ca si certificatul care au zis ca il am , sa nu fie real. De asta! Mai putin ma mai intereseaza cum ma cheama, sau cum ma chema. Ci vreau sa stiu de ce vor sa ma cheme Ariton acu? De ce nu m-au pastrat atunci? Acum ce interes ar avea, ca ceva nu se leaga. Daca matale ti-ar spne cineva ca te-a chemat �x� ce ai spune?

nu stiu ce-as spune, bineinteles ....poate ca n-as mai spune nimic, acum dupa atitia amar de ani .....as trece-o la " a fost odata " !

cit despre ce-ai intrebat, mie -mi pare simplu raspunsul, dar nu sunt in pielea dumitale ....
dar, e logic sa te fi dat spre infiere, dat fiindca mama dumitale era in Imposibilitatea de a te creste ....
si, categoric ca familia a Insistat, intrucit a face un copil de fata mare este o rusine si acum, d'apoi acum 50 si ceva de ani si unde asta ? intr-un sat in care gura lumii nu se acopera decit cu pamint !
de ce zici ca insista ei , acum, cu chestiile astea ?
poi, ptr. ca dumneata te-ai dus peste ei si 'ai scormonit si ai tot scormonit pina cind s-au hotarit sa vorbeasca ptr. a curma zarva iscata ! si, e foarte posibil ca, ne mai fiind in viata mama dumitale si toti cei implicati in aceasta poveste sa nu mai fie nici ei, sa te recunoasca nemaiavind nimic de pierdut ....
ca sa nu spun ca dupa asti 55 ani , oamenii s'or mai fi desteptat si ei la cap, intelegindu-va cautarile !

Nu eu m-am dus peste ei. Acu aproape 30 si ceva de ani au aflat de existenta mea, si au tinut sa ma caute. M-au gasit, dar atunci nu am mai continuat eu sa iau legatura cu ei. Pe atunci mama traia. Dar nu m-au lasat nici pe mine altii sa merg acolo. O intamplare a fost si atunci cu gasirea, o intamplare a fost si atunci cand presimteam ca mama se stinge, cand am sunat la Gohor, si tot o intamplare cand a dat iar de mine ei, prin internet la facebook? Oare toate sa fie numai intamplari? Nu e mana destinului? Presupun ca a fost la ei o curiozitate. Mi-au pierdut urma, si acu cand au aflat ca am aparut... Au tinut sa ma convinga ca as fi din familia lor. Nu stiu daca acum ar fi un interes la mijloc. Ca eu de muncit pamantul nu sunt in stare, averea nu le pot mostenii, iar faptul ca le port numele, si ca am fost botezat, pot fi si povesti. Oricum de acum o sa vad cum se comporta ei. Vad ca sut totusi oameni de treaba si primitori. Acu ramane de vazut si cat ? Oricum nu o sa mai dau buzan la ei asa de des. Poate odata sau de doua ori pe an. Mai rarut ca e mai dragut. Dupa constatarea certificatului o sa ma mai conving si de altele. Pana atunci...M-au invitat la ei de Craciun cu familia... dar ma costa 2mil, dus-intors, ca sa ne ducem la ei tus patru, asta daca vine si madama me. Singur 50.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2015, ora 14:54

din toate cele povestite pina acum si comentate de noi si sfaturile de cum sa va interesati la primarie, etc. etc , mai de acum vreun an, reiese cu totul altceva, dar .....cine sunt eu ca sa pun la indoiala afirmatiile dumitale ?
asadar, ce vreti sa faceti e bine facut daca asa va trage inima !

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2015, ora 17:35

De la: gabigabi2, la data 2015-12-03 14:54:15din toate cele povestite pina acum si comentate de noi si sfaturile de cum sa va interesati la primarie, etc. etc , mai de acum vreun an, reiese cu totul altceva, dar .....cine sunt eu ca sa pun la indoiala afirmatiile dumitale ?
asadar, ce vreti sa faceti e bine facut daca asa va trage inima !

Poi faptele s-au mai schimbat intre timp, fata de acu un an. Si apoi nu stiam pe atunci, multe. V-am mai spus: intamplarea a plecat de la acel video. Poate ca daca nu era el, nu stiam nimic nici acu...Deci ceva este... destinul face si desface...Poate asa a fost sa fie. Versiunea finala si completa, o gasiti pe Blogul meu: Marin 56.blogspot.com - �Prizonier in timpul meu� la partea a V-a, aproape de sfarsit. Sper sa fi terminat si eu cartea cu aceasta ocazie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2015, ora 13:56

ok !

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2015, ora 11:58

13-12-2015 11:55
Statele Unite ale Americii 1126
Rom�nia 227
Republica Moldova 19
Rusia 18
Germania 11
Portugalia 7
Franța 5
Mexic 2
Slovacia 2
Ucraina 2

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2015, ora 20:32

Imi pare bine ca se mai tine seama si de parerile mele, ca si gandurile mele sunt si a altora, ca si ideile mele se concretizeaza, ca prind contur, ca lumea v-a renunta incet, incet, la bani, la acest balast, care le aduce numai necazuri. Cardul este viitorul, chiar daca mai trebuie lucrat in acest domeniu, de a pune la punct toate detaliile.. Tot asa multi s-au speriat si de cardurle de sanatate, care acu sunt sanatoase. Asa e. Munca cu omul e grea. Munca de lamurire cu noul, cu tehnica noua, cu noua tehnologie, cu renuntarea la vechile obiceiuri, in favoarea noului. De ex. Suedia este prima tara din lume care v-a renunta la moneda, si v-a folosi cardul electronic la plata tuturor utilitatilor, obligand prin asta la mobilizare generala, in recunoasterea si promovarea noilor tehnologi. Un mare mare pentru omenire inainte. Poate si Ciolos si Iohannes, se vor gandi la asta...

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2015, ora 21:06

Cred ca ar trebui sa gasim cat mai repede si urgent solutii, pentru a face curentul cat mai ieftin, sau de gasirea altor solutii de producere a lui.O Eventula desprindere de ei. Cand am vazut factura , era sa fac infarct: 200 lei?...De ce nu tin cont oare guvernantii si de noi aia mai saraci? Sa platim toate utilitatile , inclusiv popa, in functie de venitul fiecaruia. O plafonare. Cei care au peste 20 de mil sa zicem , sa plateasca toate la un pret de 25 sau 50% din intreg. Iar cei cu venit si mai mic sub 10 mil, sub 25 la suta din cost. Un fel de sponsorizare ca la retetele compensate. Si asta sa fie valabila si la gaze, si la curent si la etc...Tot ce depinde de energie. Ca de restul... cine vrea RDS,UPC. Telecom ...si isi pot permite...zece telefoane, tablete asta este moftul lor. Sa plateasca! Poate asa ne lasam de platit, sau facem economie la sange. Ne intoarcem ca in vremea lui Ceausescu: o ora de lumina, o ora de apa calda, sau rece cine nu are, o ora de emisiune...dar sa fie mancarea ieftina. Facxem focul in mijlocul sufrageriei, cu semineu, ca se poarta...Ce ne trebuie 100 de programe TV, la care nu se uita nimeni, nu intelege nimeni nimic, si toti se cearta ca la piata. Nu este ordine si disciplina in nici un domeniu! Poate cei care trebuie sa hotarasca viitorul tarii se vor gandi si la asta. sa se caute noi solutii.

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2015, ora 11:23

15-12 11:20
Statele Unite ale Americii 1243
Rom�nia 243
Rusia 17
Germania 10
Republica Moldova 9
Portugalia 7
Franța 3
Polonia 3
Mexic 2
Belgia 1

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2015, ora 14:14

16=12 14:11
Statele Unite ale Americii 1266
Rom�nia 237
Rusia 23
Germania 14
Republica Moldova 10
Portugalia 7
Polonia 3
Mexic 2
Cuba 1
Spania 1

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2015, ora 18:06

Daca adevarul ar fi cunoscut de catre toti, acesta ar trebui sa fie in mod sigur: ascuns!

Marin, pentru orice om naiv, ignorant, sau pentru vreo persoana neinstruita corespunzator timpului in care aceasta exista, ADEVARUL, este o TOXINA FATALA!

Avand ca scop o supravietuire mediu confortabila sau pentru a fi cat de cat fericit, omul,(acel om : naiv, ignorant sau neinstruit corespunzator timpului si mediului in care acesta isi petrece existenta), are nevoie sa se inconjare cu minciuni reconfortante si iluzii frumoase.

Iar cei mai reputati comercianti ai iluziilor frumoase si a minciunii reconfortante sunt sarlatanii ezoterici, religiosi , cat si o vasta pleiada de politruci meschini ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2015, ora 08:51

hehehe, intr-adevar , pentru tine si multi ca tine, ADEVARUL e o toxina FATALA, caci mintea ta nu-l poate cuprinde sau, iti arde instalatia nesuportind cresterea de tensiune informationala aparuta in sistemul tau comod de gindire ! si atunci, cel mai simplu mod de a-ti proteja modestul tau creieras, este sa NEGI !
dar, ca sa fiu corecta ,trebuie sa spun totusi ca, la modul general, asa se-ntimpla cu toti oamenii : desi Adevarul ala, cautat decind e omul- om , e la vedere, nu-l putem vedea decit atunci cind mintea este pregatita sa-l vada si sa-l inteleaga !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2015, ora 09:08

De la: Bebi56, la data 2015-12-14 20:32:52Imi pare bine ca se mai tine seama si de parerile mele, ca si gandurile mele sunt si a altora, ca si ideile mele se concretizeaza, ca prind contur, ca lumea v-a renunta incet, incet, la bani, la acest balast, care le aduce numai necazuri. Cardul este viitorul, chiar daca mai trebuie lucrat in acest domeniu, de a pune la punct toate detaliile.. Tot asa multi s-au speriat si de cardurle de sanatate, care acu sunt sanatoase. Asa e. Munca cu omul e grea. Munca de lamurire cu noul, cu tehnica noua, cu noua tehnologie, cu renuntarea la vechile obiceiuri, in favoarea noului. De ex. Suedia este prima tara din lume care v-a renunta la moneda, si v-a folosi cardul electronic la plata tuturor utilitatilor, obligand prin asta la mobilizare generala, in recunoasterea si promovarea noilor tehnologi. Un mare mare pentru omenire inainte. Poate si Ciolos si Iohannes, se vor gandi la asta...

ehhhh, un mare pas inainte, zici dumneata, don Marin, dar eu intorc moneda pe partea cealalta si ce vad ?
vad o omenire condusa de o elita de oameni - foarte selectiva, de altfel si devenita foarte puternica- ajutata in aceasta conducere a Lumii de niste masini care vor avea un Control Total asupra cetateanului ! si daca iti vine-n gind sa nu fi de acord cu ce au hotarit ei ptr. tine, HALT : nexam bani, nexam sanatate, nexam acces la ceva, vreundeva si devii o Paria !
cam asta e alternativa ! nu te sperie ? pe mine, DA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2015, ora 09:27

si daca ti se pare Imposibil asa ceva , iti tramintesc doar despre ghetouri, lagare de concentrare sau comunismul la sovietici, de ex. , asta ca sa intelegi ce-nseamna a Da PUTEREA pe mina unor oameni ce nu mai pot fi controlati sau supravegheati in exercitarea puterii !
P.S
ti se pare cumva , ca la ora actuala , Lumea nu e condusa de Banci si de banii rulati de ele , dati guvernelor pe un program impus de ele ? ia gindeste-te bine !

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2015, ora 16:16

Iar ai cersit-o cu tupeu pentru a avea ce linge, suge si-nghiti cu nesimtirea nesatulei ingalate, hodoroago schizofrenica!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2015, ora 16:40

nefericitule, cu fiecare postare CONFIRMI ca NU intelegi despre ce se vorbeste , caci ceea ce i-am scris lui don Marin este realmente plauzibil si ca program de control asupra omenirii, e-n derulare !
dar, asta e tot ce poti ! asta ai - asta dai celor din jurul tau : mizerie !

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2015, ora 13:30

De la: gabigabi2, la data 2015-12-19 09:08:00
De la: Bebi56, la data 2015-12-14 20:32:52Imi pare bine ca se mai tine seama si de parerile mele, ca si gandurile mele sunt si a altora, ca si ideile mele se concretizeaza, ca prind contur, ca lumea v-a renunta incet, incet, la bani, la acest balast, care le aduce numai necazuri. Cardul este viitorul, chiar daca mai trebuie lucrat in acest domeniu, de a pune la punct toate detaliile.. Tot asa multi s-au speriat si de cardurle de sanatate, care acu sunt sanatoase. Asa e. Munca cu omul e grea. Munca de lamurire cu noul, cu tehnica noua, cu noua tehnologie, cu renuntarea la vechile obiceiuri, in favoarea noului. De ex. Suedia este prima tara din lume care v-a renunta la moneda, si v-a folosi cardul electronic la plata tuturor utilitatilor, obligand prin asta la mobilizare generala, in recunoasterea si promovarea noilor tehnologi. Un mare mare pentru omenire inainte. Poate si Ciolos si Iohannes, se vor gandi la asta...

ehhhh, un mare pas inainte, zici dumneata, don Marin, dar eu intorc moneda pe partea cealalta si ce vad ?
vad o omenire condusa de o elita de oameni - foarte selectiva, de altfel si devenita foarte puternica- ajutata in aceasta conducere a Lumii de niste masini care vor avea un Control Total asupra cetateanului ! si daca iti vine-n gind sa nu fi de acord cu ce au hotarit ei ptr. tine, HALT : nexam bani, nexam sanatate, nexam acces la ceva, vreundeva si devii o Paria !
cam asta e alternativa ! nu te sperie ? pe mine, DA !

In mare aveti dreptate. Dar credeti ca daca nu avem acu carduri, ei nu ne inseala si asa? Ca ne dau bani ca taraita, ce le mai scapa printre degete a celor guvernanti vesnic nesatui, care nu au ini8ma, si nu se gandesc si la noi. Ii doare doar de sufletelul lor. In fiecare an si-au marit lefurile si asa nesimtite. Puteau sa ne dea si noua mai amarati cate o prima de Paste si Craciun , macar! Eu de bine de rau am 900 dar altii care au doar 200 sau 500 ce sa mai zic? Abia fac eu fata cu atatea cheltuieli.Si asta daca nu ar fi madama me,...stateam in cort in fata blocului...cu atatea datorii.
Asa ca cu card sau nu tot suntem la mila lor. Dar cel putin nu ne mai jefuiau altii pe fata. Asa te duci la piata si daca ai � bani� echivalent in �puncte� pe card, ei morcovi, daca nu ... ei marar...:)Si mai doream o uniformizare treptata a fiecarui cetatean. De ex celor cu pensii uriase de peste 50mil. nu le mai da tot la fel. Ci plafonat in functie de venit. Sub 10 mil cu % la %, peste 10 pana in 20 mil. cu 50%, peste 20 pana la 30 cu 25 %, peste 40 cu 12,999 %, si peste 50 cu 10%. Nu sunt bani , nu au acoperire , cum spunea si nea Mihai, da ! Creeati noi locuri de munca. Faceti fabricile , uzinele si combinatele pe care le-au distrus altii...Am ajuns slugi si in tara noastra. Iar altii se duc slugi la straini...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2015, ora 15:36

nu m-ati prea inteles, don Marin !
asa ca , reiau :
daca totul se computerizeaza si tu ca individ devi un cod inscris pe un carton si nu mai exista bani de hirtie si totul, inclusiv sanatatea , sunt cu card , atunci : ORICIND iti poate fi Blocat cardul , din greseala sau cu intentie , caci Masina nu-ti recunoaste codul si , nu mai poti lua nici macar o piine , nici plati darile la casa ; nici lumina si nici intretinere si te trezesti in strada !
abia ATUNCI esti la mina PUTERII, TOTAL si NU mai existi ! ....intelegi ?

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2015, ora 10:54

De la: gabigabi2, la data 2015-12-22 15:36:15 nu m-ati prea inteles, don Marin !
asa ca , reiau :
daca totul se computerizeaza si tu ca individ devi un cod inscris pe un carton si nu mai exista bani de hirtie si totul, inclusiv sanatatea , sunt cu card , atunci : ORICIND iti poate fi Blocat cardul , din greseala sau cu intentie , caci Masina nu-ti recunoaste codul si , nu mai poti lua nici macar o piine , nici plati darile la casa ; nici lumina si nici intretinere si te trezesti in strada !
abia ATUNCI esti la mina PUTERII, TOTAL si NU mai existi ! ....intelegi ?

Poi eu vreau sa scot in evidenta ca cu aceasta tehnologie, sa scapam de rautate, de rea intentie, de greseli, sa fie toate puse la punct. Sa nu mai fie rautate! Si sistemul sa fie controlat , atat fizic cat si omeneste. Poate asta o sa mai dureze. Nu trebuie sa vedem asat ca fiind la mana sistemului. O sa fie greu la incepuit, pana cand oamenii o sa se obisnuiasca cu ideea , cu practica. Mai sunt inca multe gauri si lagune , care trebuiesc rezolvate. Asta o spun din punctul meu de vedere. Eu nu voi promova rautatea si lipsa de interes pentru altii. Oamenii au fost tematori si contra tehnologiei de orice fel, dar le-a prins bine pana la urma la altii, care au inteles-o. Daca nu erau Edison , Tesla, Volta precum si altii, si acu am fi ramas pe intuneric, doar la lumina opaitului. Pe undeva aveti si dreptate, ca omul nu s-a multumit numai sa vada partea pozitiva a lucrurilor, ci si partea negativa, a folosirii tehnologiei si in folosul lui, in detrimentul altora. ca asa e omul rautacios. De aia ziceam ca o modificare a ADN -ului, de a extrage raul din el, pentru a deveni toti mai buni....Numai asa o sa avem PACE! Si atunci nu ne va mai interesa formna tehnologiei. Oricum cineva trebuie sa conduca tot acest sistem , ca are un cuvant de zis, Dara sa folosim masini , roboti, pentru nivelul de sus. Decat 400 sau 300 de parlamentari care au grija numai de sufletelul lor, mai bine un singur robot un creier cibernetic , care sa aiba grija de toti si de toate, inclusiv de noi. Cat priveste grija ca vor cadea sisteme , sunt destul care au grija de asta , de memorii tampon , fisiere backup... sisteme de rezerva... Topate se redfuc la circuitul informatiei prin fire, sau aer...Iar noi sa ne facem constincioisi treaba, fara partinire , ura, ....Dci toata lumea sa fie cinstita. Da probabil ca asta cu cinstea... va mai trece multa apa pe Dunare...Oricum si Jules Verne visa, si ceea ce a prezis el , sau adeverit, in marea majoritate. Daca marii inventatori ar fi tinut seama de pretentiile noastre... se lasau pagubasi. E si asta o forma a disciplinei. A implementarii ei...Dar ... Fiecare cu ideile si intelegerea lui. Pana una alat va doresc la toata lumea si de pe aici si din alte parti, Multa sanatate, fericire, sarbatori fericite, si poate la anul o sa fim un pic mai buni. Sau cum zicea cineva ; � Cu o secunda mai buni�...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2015, ora 16:48

multumesc si iti intorc, don Marin , urarile de bine si , fara rautate-n Lume !
Craciun fericit !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2015, ora 22:12

Aho, aho, drag� Marine
deschide ușa, creștine
Ține m�ța s� nu ias�
s�-ți intre belșugu-n cas�

Anul �sta ți-a priit.
Ai aflat ce ți-ai dorit
taina ce te-a obsedat
�n sf�rșit s-a rezolvat

Poți s� c�nți și poți s� scrii
s� faci roboți s� par� vii
s� ne zici c�-un ștecher triplu
este lucrul cel mai simplu

Aho aho, drag� Marine
S� ai parte doar de bine
Cu accent pe s�n�tate,
C�-n rest se rezolv� toate.

Simplitatea este sofisticarea extrem� - Leonardo da Vinci
Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 17:02

De la: lngrid, la data 2015-12-26 22:12:12Aho, aho, drag� Marine
deschide ușa, creștine
Ține m�ța s� nu ias�

Anul �sta ți-a priit.
Ai aflat ce ți-ai dorit
taina ce te-a obsedat
�n sf�rșit s-a rezolvat

Aho aho, drag� Marine
S� ai parte doar de bine
Cu accent pe s�n�tate,

Of, Of , Of ! Greu se mai intra aici la voi. Imi cere mereu n parole...
Cum s-ar zice : g�nd in g�nd cu bucurie. Chiar ma pregatisem sa va colind si eu.
Uitati aici cateva lincuri de ale mele...

https://www.youtube.com/watch?v=wWKnvpw4doQ
https://www.youtube.com/watch?v=wWKnvpw4doQ
https://www.youtube.com/watch?v=f7SsgvR5IW8
https://www.youtube.com/watch?v=kISjlfG-EaA
https://www.youtube.com/watch?v=TEDN5M83fWA
https://www.youtube.com/watch?v=z5hZi0v1Xqs
https://www.youtube.com/watch?v=uxSRs-Cxuuc

https://www.youtube.com/channel/UCYzH9KnPxaedlAlH8rtKzCA
M

Mersi pentru plugusor si urare! Asta ar fi al doilea din 2006 incoace...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2015, ora 17:03

" like " !

esti cea mai tare !

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2015, ora 11:36

LA MULTI ANI TUTUROR CITITORILOR ! NOUL AN SA FIE CU MAI PUTINA RAUTATE!

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2015, ora 11:39

De la: Bebi56, la data 2015-12-31 11:36:54LA MULTI ANI TUTUROR CITITORILOR ! NOUL AN SA FIE CU MAI PUTINA RAUTATE!

LA MULTI ANI nea Marine....!!!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2015, ora 11:40

De la: lngrid, la data 2015-12-26 22:12:12Aho, aho, drag� Marine
deschide ușa, creștine
Ține m�ța s� nu ias�

Anul �sta ți-a priit.
Ai aflat ce ți-ai dorit
taina ce te-a obsedat
�n sf�rșit s-a rezolvat

Aho aho, drag� Marine
S� ai parte doar de bine
Cu accent pe s�n�tate,

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2015, ora 16:24

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2016, ora 17:45

Statele Unite ale Americii

1063

Rom�nia

232

Portugalia

26

Ucraina

16

Germania

15

Indonezia

5

Ț�rile de Jos

5

Canada

4

Franța

4

Filipine

4

Bebi56

66 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2016, ora 20:50

17 01 � 20:47
Statele Unite ale Americii 1229
Rom�nia 474
Republica Moldova 15
Rusia 15
Germania 14
Bulgaria 9
Spania 7
Slovacia 7
Franța 4
Ungaria 4

Pagini: << 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: