Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 20:36
Nea Marine, daca nu iti place la pomana, de ce te duci? Te ia cineva cu arcanul si te duce cu forta?
Daca e moca, e bine, dar mai ai si pretentii a fie meniul ca la nunta...Barem la nunta te mai si zgarmi in buzunar sa dai niste bani, pe cand la pomana nu te costa nimic, ca de'aia ii zice si pomana. Nu te mai duce nea Marine, spune rudelor mortului ca matale esti om de stiinta si preferi sa iti dea bani de pomana, nu mancare. |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 20:59
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-28 20:36:52Nea Marine, daca nu iti place la pomana, de ce te duci? Te ia cineva cu arcanul si te duce cu forta? Ma gandeam eu ca voi nu vreti sa vedeti esentialul , ca nu vreti sa deschideti ochii. dar fie voia cu voi. Eu ma gandeam la cei care fac pomana , la banii care ii dau, nu la ceea ce frunzaresc eu, dat fiind ca faceam parte din rudele lor. Ce m-ati vazut pe mine la straini? Dar voi daca nu va afecteaza...Ce va mai pasa de altii! Si atunci daca meniul n e de nunta, ei de ce au nerusinarea sa ceara cat pentru o nunta ? Ai ? Eu asta vreau sa scot in evidenta. Dar ... ce mai conteaza...Cineva vrea sa fie cum zic ei, nu cum zic eu... Poi daca o luam pe partea ailalta, mai ieftin sa faci la tine acasa cu 10 persoane, ca si asa nu mananca mortul. Tot noi, in cinstea lui, In amintirea lui... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 23:29
De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:55:20De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... Marin, sezi calm in banca pe care singur ti-ai ales-o si nu incerca sa vinzi altceva decat ceea ce nu poti vinde, CU PROSTII si INEPTIILE pe care ei le debiteaza, NU-I de GLUMA si nici de GLUMIT, Marin! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:20
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... Hai nu zau. mai farsorule, dupa ce m-ai injurat si m-ai facut in toate felurile, acum imi preiei ideile cu ...legi noi. Pici exact pe ce spun si eu de cind sint pe forum, ca totul e in schimbare, inclusiv lehile stiintei. Du-te ....... si vezi ce am spus ca legile astea de toate felurile sint facute de oameni, nu de natura. Tot ce e in natura are o manifestare libera cum vrea muschii ei. Limitate sint legile pe care tu le arunci in ochii tuturor ca fiind obligatorii. ma refer la cele stiintifice. Acum nu mai sint ca asa vrei tu. Cind le vrei cind nu le vrei. Sholdaigouorsholdai stei.......asa va fi porecla ta. Daca nu ma faceai ce nu sint nu ma luam de tine. sa te astepti numai la astfel de interpelari. Si o veste proasta, nu citesc raspunsurile tale....ca e de rau ptr tine. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 19:26
De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:20:59De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... Buey cercetatorule mitoman urechisto-habarnist, iar ai INTERVENIT NEINVITAT si tot tu ai sa te SMIORCANI ca te iau la shpitzuri in RAT! PORCULE, linge-ti mucilagiile de sub fosele nazale buey habarnistule urechist si apoi sa-ti bagi nasul in coorul calului, NESIMTITULE ! buey rahat cu ochi si motz gonflat, iata cum sta treaba in ceea ce te priveste, buey sarlatane ordinar: Nastase, buey, cercetatorule urechisto-habarnist, sezi bland pe ramurica ignorantilor din lantul trofic social si nu te agita ca prostul degeaba deoarece am avut grija sa-ti evaluez limbajul pe care il tot vanturi prin spatiul virtual pentru a determina daca reprezita o persoana care se pretinde om de stiinta autentic si am ajuns la concluzia ca: ineptiile, pe care le debitezi, redactezi si postezi pe toate forumurile in care activezi din acea tigva vacuumata, contin un stil narativ rudimentar,artizanal, al unui analfabet stiintific si este impregnat cu diferite aluzii obsolente la termeni, concepte, axiome, definitii sau acronime stiintifice aiuristice, obscure sau caligrafiate eronat. Buey, cercetatorule urechisto-habarnist, mitomania si nesimtitimtirea pe care le afisezi, cat si invidia, oftica si ura afistata si exprimata explicit fata de: oamenii de stiinta veritabili, cunostintele si cuceririle tehnico-stiintifice veritabile, imi intareste convingerea ca esti un urechisto-habarnist insolent, o persoana care in realitate nu esti altceva decat un simplu biped decerebrat care nu poseda un fundal intelectual care sa-ti permita sa percepi realitatea stiintifica inconjuratoare, nu posezi un ecart educational-instructiv si experienta stiintifica necesara pentru a fi indreptatit sa vehiculezi termeni, axiome, concepte, definitii sau acronime stiintifice, care iti depasesc la modul absolut si evident capacitatea cognitiva de intelegere, buey cercetatorule urechisto-habarnist, mitoman si nesimtit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 20:27
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:26:04De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:20:59De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... Astia o sa creada ca esti mytcor!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 21:00
da-da, karpov, mytcor si-nca multi, muuuulti, foarte multi alti fosti!
acu' , dupa vreo enshpe raportari, ma tin tare pe pozitie cu Haakon si le shpitzuiesc raturile din care grohaiesc numai ineptii. da', spune-mi sincer, ti-a sarit vreo sinapsa de pe fix sau te-a contamint partoneta cufurita cu retroviralul prostiei absolute ?
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:36
Cercetator: Iisus nu a existat NICIODATA! Este doar o LEGENDA urbana
Cercetatorul Michael Paulkovich si a ajuns la concluzia ca Iisus din Nazareth este un "personaj mitologic", care "nu a existat niciodata" dupa ce a analizat 126 de texte istorice. Se pare ca aceasta descoperire controversata a fost facuta dupa ce istoricul nu a gasit nicio fraza care sa mentioneze numele Hristos in cele 126 de texte pe care le-a studiat si care provin din "epoca lui Iisus", incepand din secolul I e.n. si pana in secolul al III-lea e.n. Michael Paulkovich spune ca Iisus este un personaj fictiv, inventat de credinciosii crestini pentru a crea un idol la care sa se inchine. Teoria lui a fost publicata intr-un articol aparut in Free Inquiry intitulat "The Fable of the Christ" ("Fabula lui Hristos"), dar si intr-o carte intitulata "No Meek Messiah". Atat in articol, cat si in carte, istoricul spune ca a remarcat "absenta dovezii care sa ateste existenta lui Iisus" in textele istorice. El spune ca descoperirea este surprinzatoare, in contextul "miracolelor globale si al presupusei faime mondiale" de care se bucura Iisus. Cele 126 de texte studiate au fost redactate in timpul vietii lui Iisus sau imediat dupa aceea si, potrivit lui Michael Palkovich, autorii ar fi trebuit in mod sigur sa fi auzit de celebrul Iisus - insa niciunul nu l-a mentionat. "Atunci cand am analizat cele 126 de texte - scrise de autori care ar fi trebuit sa fi auzit de Iisus, dar nu l-au mentionat, precum Pavel, Marcion, Athenagoras si Matei, intr-o tetralogie care i se opune lui Hristos, tacerea din Qumran, Nazareth si Bethleem, povestile contradictorii din Biblie, si multe alte mistere si omisiuni - a trebuit sa ajung la concluzia ca Iisus este un personaj mitologic", a declarat istoricul. "�Iisus din Nazareth� nu-i nimic mai mult decat o legenda urbana (sau desertica), cel mai probabil rezultatul mintilor infierbantate ale unor rabini evanghelici care, probabil, chiar au existat in realitate", a mai spus acesta. Dintre toate textele examinate, o singura carte contine numele lui Iisus - "Razboaiele evreiesti", scrisa de istoricul roman Josephus Flavius in 95 e.n., insa el crede ca acea poveste a fost inventata. El afirma ca mentiunea care contine numele Iisus a fost adaugata ulterior de editori, nu de Josephus Flavius. Chiar si in Biblie, spune Paulkovich, Pavel, considerat apostolul care a contribuit la raspandirea crestinismului, nu s-a referit niciodata la Iisus ca la o persoana reala, scrie MEDIAFAX. "Pavel nu stie nimic despre Fecioara Maria, nu cunoaste locul in care s-a nascut Iisus, nu-i cunoaste pe parintii lui, nici evenimentele din viata lui, miracolele, apostolii, tradarea, procesul si patimile lui ingrozitoare. Pavel nu stie nici unde nici cand a trait Iisus si considera crucificarea lui drept o metafora", afirma acelasi istoric. El mai spune ca insasi "tacerea" lui Iisus este revelatoare, intrucat acesta nu a scris cu mana lui niciun document. "Poate cea mai tulburatoare �tacere� este aceea a legendarului super-salvator, Iisus, fiul Domnului, aparent trimis intr-o misiune suicidara pentru a ne salva pe toti de notiunea copilareasca �pacatul lui Adam", dupa cum ne invata romanii", spune istoricul. "Personajul Iisus este fantoma unui mic grup de personaje care nu au scris niciodata nimic. Asadar, adaugati inca o dovada: cea de-a 127-a!", a adaugat Michael Paulkovich. "Milioane de oameni ar fi trebuit sa auda despre �crucificarea� lui Iisus si de farmecul lui astral: armatele de morti reinviati si minunile meteorologice nu au fost descrise de niciun istoric, ci au aparut doar in scripturile indoielnice mazgalite la cateva decenii dupa aceea de catre prostovani superstitiosi", a concluzionat istoricul. Parerile sale sunt extrem de controversate, in contextul in care cei mai multi dintre teologii crestini nu sprijina teoria potrivit careia Iisus nu a existat niciodata. Cei mai multi dintre ei afirma ca Iisus a fost un evreu din Galileea care s-a nascut intre anii 7 i.e.n. si 4 i.e.n. si a murit intre anii 30 e.n. si 36 e.n. Detalii: www.9am.ro/stiri/Incredibil/263631/cercetator-iisus-nu-a-existat... Follow us: @9AM on Twitter | 9AM.ro on Facebook La parerea asta am ajuns si eu demult. Ca tot ce se vorbeste de Iisus este o adaugare la Biblie, ca sa avem noi cui a ne inchina...Inventie bisericeasca... pentru bani! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:57
De la: Polixenia, la data 2014-10-03 20:27:30De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:26:04De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:20:59De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... daca tot Insisti cu ideea asta , o sa-ti facem pe plac desi, sincer iti spun : nici nu cred ca -i altcineva decit mytcor ,traversat prin N metamorfozari de la Umanul pe care l-am iubit si stimat cindva , pina la bizonul de azi !
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:59
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 21:00:23da-da, karpov, mytcor si-nca multi, muuuulti, foarte multi alti fosti! hehehe....gura pacatosului adevar graieste, dar tu nu-ti fa probleme si da-i inainte cu tupeu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 15:45
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 14:59:50De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 21:00:23da-da, karpov, mytcor si-nca multi, muuuulti, foarte multi alti fosti! ce dasteapta oligofrenobsedata esti tu, PARTONETO! l-am omis pe Tiberius si Dacianus, I'm sorry, Partoneto ! insa nu te sfiii, continua-ti delirul linistita ca nu ma deranjezi deloc !
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 15:53
De la: Marin56, la data 2014-10-04 14:36:04 Acestei pareri, Marin, poti sa-i adaugi linistit si in mod sigur si cealalta parere a TA referitoare la interventia unor extraterestii hiperinteligenti asupra genomului uman ( ADN) ambele pareri sunt la fel de futurologicomituri urbane utopice si false pe care le-au emis si vehiculat dferiti naivi fricosi si ignoranti prin diferitele perioade de timp istoric sau prehistoric. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 16:25
frumoasa vigelenta asta a adm!
taman cind iti ziceam ca a durat cam mult pina te-ai gindit cum sa-l legi pe Tiberiu d'un cineva , postarea nu a aparut si stiu de ce ! facusem constatarea ca, desi ar fi fost normal sa ma-ntrebi Ce Cafea, cine-i Tiberiu ? te-ai facut ca ploua, de unde trag concluzia ca NU intimplator ne-am intilnit atunci in tren, stiind foarte bine unde si cind ma duc unde ma duc !
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:52
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 15:53:36De la: Marin56, la data 2014-10-04 14:36:04 Deci in concluzie, noi am fost mintiti intr-una! Biserica ne-a mintit frumos mereu si inca din cele mai vechi timpuri, oamenii de stiinta ne-a mintit despre OZN-uri, deci suntem inconjurati numai de minciuna. Oare in cine sa mai credem? Asa ca tot in noi ne mai ramane sa credem. Barem buseruica a avut motive pentru ei, dar oamenii de stiinta...sa combata biserica? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 19:04
De la: Marin56, la data 2014-10-04 17:52:19De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 15:53:36De la: Marin56, la data 2014-10-04 14:36:04 Fals, Marin, adevaratii oameni de stiinta nu te-au mintit atunci cand au abordat tangential subiectul OZN/UFO, dimpotriva, de fiecare data au concluzionat foarte clar, Nu exsista indicii, probe certe, informatii sau orice altceva referitor la viata intelgenta extraterestra, acceptabile dpdv. observational sau experimental certificat printr-o metoda stiintifica sau nu exista informatii certe rezultate in urma unui demers stiintific/cercetare stiintifica despre existenta unor entitati inteligente extrateresre De mintit, TE-au mintit acele personae si cei care promoveaza pseudo-stiinta si religiile Marin, ai exemple nominalizabile chiar si pe acest forum: @750, gabigabi, nastasemihail, care nu sunt alrceva decat simpli analfabeti stiintifici, naivi, ignoranti sau prosti gramada, in rest, atat sarlatanismul religios cat si cel pseudo-stiintific , produce rating pe la televiziuni sau in web-media tabloida la care casca gura si ciuleste uechea cei care nu au atins un nivel instructi-intelectual cel putin mediocre si nu poseda un bagaj de cunostinte stiintifice elementare care sa le permita a percepe, intelege, analiza, concluziona si discerne realitatea stiintifica din imensa cantitate de pseudo-informatii distribuita prim mass-media. a propos Marin, PARADOXUL FERIMI, ai auzit/citit/ informat/studiat ceva despre acest paradox. cel putin, acum ai o tema, ramane de vazut daca ai si o curiozitate sanatoasa pentru a incerca sa descoperi si sa te informesi si studiezi din surse reputate stiintific de ce PARADOXUL FERMI este un paradox f. interesant dtpdv. (Enrico Fermi.) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 09:17
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 19:04:56De la: Marin56, la data 2014-10-04 17:52:19De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 15:53:36De la: Marin56, la data 2014-10-04 14:36:04 beyy, tu chiar esti INAPT ptr. a observa, analiza si concluziona, devreme ce ne bagi in aceeasi oala pe toti trei : @ 750, Mihail si pe mine ! e chiar asa de greu sa faci o departajare intre noi ? pffff, in schimb ai pretentii sa fi considerat un guru al stiintei , folosindu-te de Exact aceleasi metode ca ale religiei : persuasiune mai putina, in schimb - multa presiune psihica , convingere si credinta absoluta in "adevarul " expus de tine ! ....ca atare, bai, Hakoane, eu te consider un prost incapabil sa acceada CONCEPTE !
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 12:22
Paradoxul lui Fermi este contradicția evident� �ntre probabilitatea de existenț� �n Univers a unor civilizații extraterestre, probabilitate estimat� a fi mic� dar real�, și lipsa de contacte cu astfel de civilizații sau alte dovezi de existenț� a lor.
V�rsta Universului, uriaș�, precum și num�rul enorm de sisteme stelare, sugereaz� c� dac� P�m�ntul ar fi un model de corpuri cerești cu viaț� general valabil, atunci viața extraterestr� ar trebui s� fie �nt�lnit� �n Univers destul de des. �ntr-o discuție informal� din 1950, renumitul fizician Enrico Fermi a �ntrebat: �n cazul �n care �n galaxia noastr� (Calea Lactee) exist� o multitudine de civilizații extraterestre avansate, atunci de ce nu au fost v�zute dovezi, ca de exemplu nave sau sonde spațiale? O examinare mai detaliat� a implicațiilor acestei �ntreb�ri a �nceput cu o notiț� a lui Michael H. Hart �n 1975 Paradoxul acesta este uneori numit și paradoxul Fermi-Hart. O alt� �ntrebare, str�ns legat�, se refer� la �Marea T�cere zborurile stelare sunt greu de realizat, dar dac� viața este un fenomen obișnuit din Univers, atunci de ce p�n� acum nu s-au putut detecta m�car transmisii radio ale altor civilizații? Au existat �ncerc�ri de a rezolva paradoxul Fermi prin g�sirea unor dovezi despre civilizațiile extraterestre, �mpreun� cu ipoteza c� viața extraterestr� ar putea exista și f�r� s� știm noi. Contraargumente sugereaz� c� viața extraterestr� inteligent� nu exist� sau apare at�t de rar �n timp și spațiu, �nc�t oamenii nu vor face niciodat� contact cu ea. �ncep�nd cu Michael H. Hart s-a depus un mare efort �n dezvoltarea teoriilor științifice despre acest subiect și posibilele modele ale vieții extraterestre, astfel �nc�t paradoxul Fermi a devenit un punct teoretic de referinț� pentru o mare parte din aceast� munc� științific�. Exist� deja numeroase lucr�ri de specialitate care abordeaz� problema �n mod direct, �ncerc�nd s� dea r�spunsuri și la �ntreb�rile specifice din domeniile corelate precum astronomie, biologie, ecologie și filozofie. �n special domeniul emergent al astrobiologiei a adus o abordare interdisciplinar� a paradoxului Fermi și a �ntreb�rilor asupra vieții extraterestre. Daca noi nu avem la indemana posibilitatea de a ne convinge, ca ar fi viata si pe alte planete , oriunde in acest Univers, nu inseamna ca totusi ea - viata nu ar fi si in alta parte. Cand, peste mii sau milioane de ani , cand ne vom mai destepta si noi, vom pune poate altfel problema. Atat timp cat considerati ca legile fizicii si a chimiei, sunt valabile in intreg Universul, rezulta ca prin alaturarea sau contopirea lor, ar rezulta si viata. Nu neaparat la scara noastra, ca ar mai trebui milenii sau miliarde de alti ani astronomici, unde conditiile de viata ale noastre, sa se repete undeva in acest Univers. Acolo unde poate exista O, N, Co, si CH4, H, C, precum si combinarea altor elemente, apa, sunt conditii probabile de aparitie a vietii. Cate stele sau planete s-au nascut, sau au disparut in imensitatea spatiului si timpului? Multe sisteme, stele sau galaxi, au disparut deja atunci cand noi le admiram ca fiind azi acolo. De ce nu ar fi viata si pe ele, sau ar fi existat viata si acolo? La voi daca omul, sau vietatea respectiva, nu e verde sau albastra, cu cap mare , cu ochi bulbucati, cu niste antene, cu maini sau picioare lungi, slabi si cu burta mare, nu sunt extraterestrii. Pot avea si alta forma. Sporii vietii care au cazut, si sunt si acu pe pamant, in ei sunt viata. Acele seminte ale vietii. Forme diferite de viata se gasesc sub diferite aspecte si in pamant, in ape, mari si oaceane , de care nici oamenii de stiinta, nu au stiut , sau inca nu le-a descoperit. Chiar matale ai afirmat ca daca viata ar dispare brusc de pe planeta noastra, ar putea peste alte miliarede de ani ca ciclul sa se repete, la o scara mai mica sau mai mare, la o viteza mai mica sau mai mare, depinde de conditiile care vor fi atunci. Eu simt ca este acest lucru. Ma bazez pe intuitie. Simt viata pulsand in jurul meu si in Univers. Poate viata pe alte planete este cu mult in urma noastra. Poate sunt deja la stagiul de coacervate. Dar poate fi si invers. Daca noi nu avem inca dovezi, nu inseamna ca ele nu pot exista. Si asta din cauza lipsei tehnologiei, limitarea ei, criza de energie...limitarea spatiului observat... Daca prin absurd am poseda mijloace de a calatorii cu anumite viteze prin univers, nu mare ne-ar fi mirarea , daca indreptandu-ne spreo presupusa stea, aceatsa sa nu mai fie acolo... Poate si pentru altii ca noi sau mai , sau chiar mai evoluati , exista inca piedica extinderii observatiilor, din cauza distantei imense dintre sisteme , galaxi sau alte stele. ori planete. Poate peste multe milioane de ani, cand noi nu vom mai fi, altii ne vor lua locul, spunand ca ei sunt primii sau si singurii in Univers, precum am afirmat si noi despre altii, sau noi. Poate peste alte milioane de ani ne vom plimba prin Univers, ca pe autostrada...( Nu autostrada ~Soarelui~!) Stiu! Unii or zice vise! Vise pentru cei de azi, si realitate pentru cei de maine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 13:46
Cred ca am dezlegat misterul viselor ce se dau in reluare. Sunt intradevar viziuni ale viitorului, a intamplarii ce te poate astepta pe urmataorea zi. De pilda va spuneam despre acele vise care se dadeau in reluare la mine. Si am constatat ca iar m-a suparat o m�sea, ceea ce trebuia neaparat sa ma duc iar la doctor. Deci s-a verificat. Era aceasi veste pe care o primeam ptr a doua zi.
Iar asta noapte, am visat acelas vis putin schimbat , chiar daca decorul si actiunea se petreceau tot in incinta CSG. Acu ma tot invarteam spre iesire, iesire ce se incapatina sa apara, ba mai mult a trebuit sa trec de o apa involburata ce se pregatea sa ma inunde, Am stat catarat o vreme la inaltime, agatat de tot felul de fiare, dar nu au lipsit tot felul de utilaje sau trenuri care se ofereau bucuroase sa tot dea peste mine. Intr-un final am gasit si niste bani in disperarea mea de a ocoli unele cladiri, am dat si de un loc unde se afla un magazin de electrice si de alte materiale textile. Dar iesirea tot nu am gasit-o! Iar acu mai nou, azi pe cand ma duceam la doctor ptr. reteta, s-a repezit la mine , si pe la spate. un caine , ca sa ma muste. Nu a apucat, dar a reusit victorios sa-mi rupa pantalonii si cu rigorile celelalte - spaima !.. Ei vedeti? Si sa nu credeti in vise! Ele sunt o avampremiera a ceea ce te poate astepta a doua zi. Mai mnult sau mai putin placut! Mare minune ca am scapat nemuscat. Noroc ca erau mai larguti... ca numai muscat nu mai eram, ca incolo le aveam pe toate. Si asta din vina iresponsabila a primarului nostru , care se face ca ploua- de a strange odata pentru totdeauna, c�inii astia! Poate daca o sa-l muste si pe el, se va gandi si la altii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:27
Da, Marin. Visam uneori evenimente ce s-au intamplat. Alteori visam ceea ce ne preocupa. Dar putem visa si ceea ce urmeaza sa se intample in cele ce vor urma ulterior trezirii. Sau putem visa ceea ce se intampla in timp ce visam. IAr cand visam in direct, adica ceea ce se intampla tocmai in timp ce noi visam, inseamna ca avem posibilitatea sa accedem pentru acele momente realitatea paralela.
Cu ani in urma mama a facut o criza si intr-o noapte am visat-o exact in patura in care tati o transportase in urgenta la spital. Vestea o primisem de abia la dimineata. Dar eu eram deja informata de cele ce se intamplasera. Nu e prima data ca o spun. Cu trei zile inainte ca tata sa moara in somn, am visat un labrador crem(tata era saten deschis) care isi pierdea capul. Vise , vise, fiecare cu propria sa parere. tocmai asta ne leaga laolalta. Schimbul de trairi! Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:31
Marin, Mihai, Hak'.... va las tema de gandire pana la urmatoarea noastra intrevedere virtuala.
Daca Pamantul ar fi fost stea si in acelasi timp sa se fi desprins dintr-un intreg, azi cum de poate exista fara partea din care s-a desprins? Ganditi-va la viata noastra. Cum, dupa ce ne nastem din mama, putem trai fara mama la un moment dat? Va salut cu respect si sper sa ne citim cu bine! O seara faina si numai bine! Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 13:51
Pana va mai ganditi domniile voastre, eu m-amgandit sa vorbesc la randu-mi despre Paradoxul Fermi-Hart. Apreciez efortul lui nea Marin de a ne spicui ceea ce aflase dumnealui despre subiectul lansat de Sir Hakon. Sa zicem ca poate as avea si io niste completari, deci aportez ceea ce cred ca ar trebui sa aportez eu. sunteti bine-veniti sa aportati ceea ce considerati ca ^puteti si trebuie aportat la acest subiect.
Sursa mea de cercetare a fost (deocamdata) wikipedia franceza. Prin anii '50, la o intalnire intre camarazi, fizicianul italian Enrico Fermi lanseaza contraversata intrebare : Exista extrateresti? Unde sunt ei? La acea intrevedere amicala neoficializata, au luat parte patru persoane.(pe langa Fermi, Emil Konopinski, Edward Teller si Herbert York) Unele surse sustin ca ar fi fost 8.... Mereu adevarul e pe undeva la mijloc. Astfel, la o masa intre prieteni, sunt puse bazele paradoxului Fermi. In unele scrieri il veti gasi sub denumirea de Paradoxul Fermi-Hart pentru ca Hart isi aporteaza contributia la randu-i. De ce omenirea, pana la momentul de fata, nu a avut vreo dovada ca ar exista viata extreterestra? Soarele este printre cele mai tinere stele ale galaxiei. Dupa logica lui Fermi, civilizatii extraterestre ar fi trebuit sa apara inaintea noastra. Aceste civilizatii ar putea fi avansate in comparatie cu noi? Sau din contra ar fi in urma noastra? S-ar fi putut dezvolta ele in paralel, inainte sau inca se vor dezvolta? suntem noi destul de avansati ca sa percepem eventualele semnale emise in eter de alte civilizatii? Sunt ei destul de avansati ca sa emita ? Putem receptiona aceste semnale? Ani lumina ne despart de alte stele. Ne permite corpul nostru uman sa calatorim atata timp? Eu zic ca nu! Daca ma hotarasc sa calatoresc cu metodele adecvate catre o alta stea, corpul meu se va oxida in timp si risc sa mor in drum! Exista totusi oxidarea corpului in aceasta calatorie? Aceleasi intrebari si le-ar putea pune si eventualele celelalte civilizatii, banuiesc. Daca..... daca si numai daca .... r fi ca noi, ar gandi, ar fi...oameni! Hmm.... deocamdata suntem unici, pana la proba contrarie, ce ziceti? In 1975 Michael Hart raspunde cu patru posibile solutii dilemei lui Fermi si a prietenilor sai. De asemenea statisticile au evoluat, apare ecuatia lui Drake, care incearca sa transpuna paradoxul in stiinta. Apoi daca sunt considerate teoria evolutionismului, ecologia, simulatia informatica, anthropocentrismul(filozofia conceputa de Aristotel conform careia omul ar fi entitatea centrala cea mai semnificativa din univers, care invata realitatea doar prin singura perspectiva:umanitatea)..... s-ar ajunge departe, nu? Ei bine, inca pana azi , 2014, dilema nu a fost solutionata. A vous..../receptie! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 20:36
Marin, Mihai, Hak'.... va las tema de gandire pana la urmatoarea noastra intrevedere virtuala. Daca Pamantul ar fi fost stea si in acelasi timp sa se fi desprins dintr-un intreg, azi cum de poate exista fara partea din care s-a desprins? Ganditi-va la viata noastra. Cum, dupa ce ne nastem din mama, putem trai fara mama la un moment dat? Va salut cu respect si sper sa ne citim cu bine! O seara faina si numai bine! Eu cred ca ai pus aceasta intrebare, mai mult ca sa vezi daca mai traiesc, cred. Sa ma faci sa mi discutam , desi , nu prea am chef... Cum crezi ca pamnatul ar provine din Soare, de ex...Ala e gaz Hidrogen ce se transforma mereu reversibil in alte elemente, iar noi suntem mai solizi...Poate ca intr-o zi planeta noastra sa se transforme intr-o minge de foc....Am gasit un link... https://www.youtube.com/watch?v=OXLq7dILcZs Iar acu doua zile un altul pe care nul mai gasesc, care spunea, mai nou, ca Pamantul ar fi creat, dupa opinia altor cercetatori. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 20:58
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 14:57:32De la: Polixenia, la data 2014-10-03 20:27:30De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:26:04De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:20:59De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 18:36:21De la: Marin56, la data 2014-09-28 18:24:56Nu vi-i se pare suspect ca toate au inceput dinanul 1946? Exact dupa razboi? De ce nu ar fi o cauza majora si detonarea acelor bombe nucleare. Poate au influientat si ele magnetismul sau clima. Poate era o poarta spre necunoscut. Eu v-am mai spus ca legile fizicii de pe pamant la noi, nu mai sunt valabile in alte parti. ca deja unele capitole se vor desfiinta. la scara atomica... etc. Noi nu cunoastem multe despre noi aici daramite despre intreg universul. odata ce depaseste granita atractiei , se schimba tot. Si mai ales spatiul si timpul.... E Mytcor, bineinteles. Spune ceva pe aici ce mi-a spus numai mie pe smalt, prin 2010, dupa ce a fost dat afara de bad. Are obsesia cu academicienii. Dar injura in acelasi timp tot ce il depaseste ca intelegere din stiinta. Un nonsens. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 21:02
Isus a existat.
Sint vreo 100 de scrieri gen evanghelii, nu numai 4. Ce vorbesc de aceleasi evenimente, ce nu ar fi aparut in scrieri de la atitia oameni daca nu era reale. Plus documentele de la Qumran, ce nu pot fi combatute. Sint datate ca vechime. Si acolo se spune de isus, dar putin diferit, ca un membru al esenienilor. Cei ce neaga documentele din vchime, se raporteaza numai la concluzia unei persoane. adevarul ca atita s-a batut moneda ce el, ca oamenii sint disperati sa....dispara. Totusi sa ne revenim, e vorba de documente f vechi. Viata noastra e....ACUM, nu atunci. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 22:56
De la: Musetel, la data 2014-10-07 20:31:39Marin, Mihai, Hak'.... va las tema de gandire pana la urmatoarea noastra intrevedere virtuala. Nu ma pune alaturi de individul ala hak, ce injura ca un birjar. Pamintul si planetele reci nu sint stele, asta e evident. Ce spuneam eu ca e interesant ce spui, in sensul ca o planeya destul de densa in miez e posibil sa fi fost miezul unei stele. Deci planetele chiar sa fie miez de stele explodate. Apoi o iau de la acel stadiu si in miliarde de ani, cind au o anumita masa sa se amorseze iar reactii termonucleare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 22:57
Si inca o data, Andreea, nu ma pune alatruri de mizerabilul ala de hakon, care injura tot ce misca pe aici.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 22:59
De la: Marin56, la data 2014-10-07 13:46:15Cred ca am dezlegat misterul viselor ce se dau in reluare. Sunt intradevar viziuni ale viitorului, a intamplarii ce te poate astepta pe urmataorea zi. De pilda va spuneam despre acele vise care se dadeau in reluare la mine. Si am constatat ca iar m-a suparat o m�sea, ceea ce trebuia neaparat sa ma duc iar la doctor. Deci s-a verificat. Era aceasi veste pe care o primeam ptr a doua zi. Asta am aflat-o prin anii 80 la inceput, cind nici eu nu stiam ce erau. Am mai spus pe aici ca sint vise premonitive. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 23:03
De la: Musetel, la data 2014-10-08 13:51:25Pana va mai ganditi domniile voastre, eu m-amgandit sa vorbesc la randu-mi despre Paradoxul Fermi-Hart. Apreciez efortul lui nea Marin de a ne spicui ceea ce aflase dumnealui despre subiectul lansat de Sir Hakon. Sa zicem ca poate as avea si io niste completari, deci aportez ceea ce cred ca ar trebui sa aportez eu. sunteti bine-veniti sa aportati ceea ce considerati ca ^puteti si trebuie aportat la acest subiect. Vezi tu, Andreea, tocmai modul in care vad savantii lumea, ii blocheaza. Adica legile fizicii date de ei, si respectate de toti, nu permite nici o calatorie interstelara. Nu se vor putea face calatorii cu oameni nici pina la marginea sistemului solar, fiindca dureaza citiva ani, si oamenii nu rezista si trebuiesc nave f mari ptr combustibil, materiale. Legile fizicii actuale asta spun. Sint in lucru motoare cu viteze f mari, dar oamenii nu rezista la acele acceleratii. Vor fi cu roboti, deocamdata. Si, da exista extraterestrii, ce chiar sint in spatiul interstelar. Daca nu sint oameni, nu inseamna ca alte fiinte nu sint. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 23:12
De la: Marin56, la data 2014-10-05 12:22:33Paradoxul lui Fermi este contradicția evident� �ntre probabilitatea de existenț� �n Univers a unor civilizații extraterestre, probabilitate estimat� a fi mic� dar real�, și lipsa de contacte cu astfel de civilizații sau alte dovezi de existenț� a lor. Marin, ignorantule, abandoneaza aceasta curiozitate bolnavicioasa superficialista a habarnistului care ajunge sa citeasca trei randuri pe care nu le intelege si apoi se ashterne hotarat pe tastatura cu puhoi de texte elucubrante ! Ia si citeste, insa m-as mira sa si intelegi ceea ce o sa citesti! Totusi nu te pot abandona fara sa-ti ofer o sursa de inforatii certificate stiintific , exemplificare : Planck and the cosmic microwave background www.esa.int/Our_Activities/Space_Science/Planck/Planck_and_the_c... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 20:54
|
|
|

desi, sincer iti spun : nici nu cred ca -i altcineva decit mytcor ,traversat prin N metamorfozari de la Umanul pe care l-am iubit si stimat cindva , pina la bizonul de azi !
facusem constatarea ca, desi ar fi fost normal sa ma-ntrebi Ce Cafea, cine-i Tiberiu ? te-ai facut ca ploua, de unde trag concluzia ca NU intimplator ne-am intilnit atunci in tren, stiind foarte bine unde si cind ma duc unde ma duc !
e chiar asa de greu sa faci o departajare intre noi ? pffff, in schimb ai pretentii sa fi considerat un guru al stiintei , folosindu-te de Exact aceleasi metode ca ale religiei : persuasiune mai putina, in schimb - multa presiune psihica , convingere si credinta absoluta in "adevarul " expus de tine ! ....ca atare, bai, Hakoane, eu te consider un prost incapabil sa acceada CONCEPTE !