Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 03:01
De la: Marin56, la data 2014-09-15 20:39:24www.youtube.com/watch?v=RcyANoAm214 Dupa apollo 17, nu se mai recunoaste nici o misiune, chiar daca or fi fost. Filmele cu apollo 20 sint destul de dubioase, nu spun ca mincinosul si cu pretentie de detinator al adevarului absolut, hakon. Spun ca nu prezinta incredere. Ce am spus eu degeaba cauti pe youtube, ca oricum vei da de multe facaturi. Exista una sau mai multe poze oficiale ce nu au fost scoase. Si bineinteles ca mergind cu "mirobolantul" forumului, vei cadea in plasa suficientismlui lui spunind ca e....fake...o poza oficiala. Acelasi stil din care oricine isi da seama ca nu e in stare nici sa caute pe net. Si inca ceva, orice obiect de pe Lula are un strat de praf consistent. deci orice obiect sub o anumita marime practic nu se mai vede. Doar cele mari si f mari. Ce apare pe net mai micut sint facaturi. Asa gindeste un om pragmatic, nu imbirligat ca "mirobolantul".
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 12:39
De la: Marin56, la data 2014-09-15 22:58:32Deci sa recapitulam - 27 oct 1961 au inceput misiunile. Tot ceea ce se obtine "moca" este de proasta calitate si in totalitate fake-uri oferite de sarlatani rdinari, Marin! Eliminarea informatiilor incerte sau a datelor eronate sau a interpretailor obsevationale contrafacute si concluziilor aberante se obtin printr-o documentare temenica si corecta din surse reputate si certifcate stiintific, printr-o analiza critica rationala,logica, insotita de un scepticism constructiv si un bine dezvoltat simt al realitatii, iar rezultatul pe care il vei obtine in urma unui assemenea demers, iti va produce o delina satisfactie intelectualaMARIN ! Altfel, o sa ajungi exact in postura acestui sarlatan ordinar, un mincinos insolent urechisto- habarnist, care pretinde a fi cercetator insa el, sarmanul, este un analfabet stiintific consacrat! In final, am observat "recapitularea" pe care ai intrerins-o pe link-ul oferit spre a te documenta si ai reusit sa elimini una dintre ERORI, respeciv: Misiunea Apollo 20 , a fost planificata dar in lipsa finantarilor a ramas la stadiul PLANIFICAT. Main. Acum, astept raspunsul tau, Marin, referitor la Nr. Misiunii Apollo care a efectuat POZA ORIGNALA cu indicativul de arhivare: AS15-P-9630 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 14:34
cred ca 15.... Ca atunci au facut un weekend de 3 zile pentru prospectiuni geologice. La 11 au pus prima data piciorul pe luna.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 15:04
De la: Marin56, la data 2014-09-16 14:34:15cred ca 15.... Ca atunci au facut un weekend de 3 zile pentru prospectiuni geologice. La 11 au pus prima data piciorul pe luna. Raspuns CORECT, Marin ! ECHIPAJUL Misiunii Apollo 15 a efectuat fotografia ORIGINALA arhivata sub indicativul : AS15-P-9630 . Acum, mergi in ARHIVA Photo a MISIUNILOR APOLLO si ai sa descoperi un set de fotografii executate de MISIUNEA APOLLO 15 arhivata sub indicativul AS15-P-9630, .priveste-o cu atentie, analizeaz-o si astept o concluzie pertinenta si un raspuns la intrebarea: Observi sau poti interpreta observatiile pe care le faci privind in fotografia originala AS15-P-9630 .vreun obiect sau orice alt indiciu prin care sa poti concluzona ca in acea fotografie s-ar afla imrtalizat veun obiect de provenienta extraterestra construit de vreo entitate extraterestra intelligent-creatoare ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 17:27
Trebuie sa recunosc ca e minune mare! M-a felicitat nea Haak... Chiar ma gandeam cat o sa tina minunea... ma rog. Poi referitor la cele poze, daca e sa le dam crezare, ca ar provenii de pe Luna, ma intriga acel obiect cu nervuri, de origine necunoscuta, care ar fi putut avea diverse origini, si acel craniu, care nu prea ar semana cu a unui om din zilele noastre. Singura explicatie care as gasi-o eu, ar fi: ca ori omul nu ar fi pentru prima data cand pune piciorul pe luna, ca ar mai fi facut-o odata cu milenii, de care noi nu stim, motivati de altii�, sau este de vina o prezenta trecuta a unor fiinte ce au stationat pe Luna odata si au murit acolo din diverse motive, Pana la motorul navetei , lipsa oxigenului... etc. Nu-mi pot da seama de provienenta a tuturor obiectelor, ce se afla in poze. Multe din ele ar fi si meteoriti, care au cazut pe luna. Multe din acele cratere, pot fi din cauza lor. Unele chestii mai sunt dubioase. Acele corpuri fusiforme.. ce ar putea fi o naveta... Totusi daca americanii nu mai aveau fonduri, de ce au lansat pe cele 4 skylab , apoi misiunile mariner catre marte. pentru alea aveau fonduri? daca totusi si aici era loc de o conspiratie. Poate au mai descoperit si altceva de care se tine in secret, sau poate , ce si-au zis: � De ce sa mai aruncam niste bani pentru niste roci, care pentru noi nu prezinta valoare. Ei poate se asteptau sa gaseasca aur, diamnate , uraniu... Cine stie ce prospectiuni au facut , forari , analize, in cele trei zile...
|
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 18:04
De la: Marin56, la data 2014-09-16 17:27:57Trebuie sa recunosc ca e minune mare! M-a felicitat nea Haak... Chiar ma gandeam cat o sa tina minunea... ma rog. Poi referitor la cele poze, daca e sa le dam crezare, ca ar provenii de pe Luna, ma intriga acel obiect cu nervuri, de origine necunoscuta, care ar fi putut avea diverse origini, si acel craniu, care nu prea ar semana cu a unui om din zilele noastre. Singura explicatie care as gasi-o eu, ar fi: ca ori omul nu ar fi pentru prima data cand pune piciorul pe luna, ca ar mai fi facut-o odata cu milenii, de care noi nu stim, motivati de altii�, sau este de vina o prezenta trecuta a unor fiinte ce au stationat pe Luna odata si au murit acolo din diverse motive, Pana la motorul navetei , lipsa oxigenului... etc. Nu-mi pot da seama de provienenta a tuturor obiectelor, ce se afla in poze. Multe din ele ar fi si meteoriti, care au cazut pe luna. Multe din acele cratere, pot fi din cauza lor. Unele chestii mai sunt dubioase. Acele corpuri fusiforme.. ce ar putea fi o naveta... Totusi daca americanii nu mai aveau fonduri, de ce au lansat pe cele 4 skylab , apoi misiunile mariner catre marte. pentru alea aveau fonduri? daca totusi si aici era loc de o conspiratie. Poate au mai descoperit si altceva de care se tine in secret, sau poate , ce si-au zis: � De ce sa mai aruncam niste bani pentru niste roci, care pentru noi nu prezinta valoare. Ei poate se asteptau sa gaseasca aur, diamnate , uraniu... Cine stie ce prospectiuni au facut , forari , analize, in cele trei zile... Marin, Yu intelegi ceea ce ti-am sugerat, indicat,recomandat si solicitat, CITEZ: ECHIPAJUL Misiunii Apollo 15 a efectuat fotografia ORIGINALA arhivata sub indicativul : AS15-P-9630 . Acum, mergi in ARHIVA Photo a MISIUNILOR APOLLO si ai sa descoperi un set de fotografii executate de MISIUNEA APOLLO 15 arhivata sub indicativul AS15-P-9630, .priveste-o cu atentie, analizeaz-o si astept o concluzie pertinenta si un raspuns la intrebarea: Observi sau poti interpreta observatiile pe care le faci privind in fotografia originala AS15-P-9630 .vreun obiect sau orice alt indiciu prin care sa poti concluzona ca in acea fotografie s-ar afla imrtalizat veun obiect de provenienta extraterestra construit de vreo entitate extraterestra intelligent-creatoare ? Acceseaza ARHIVA FOTO a Misiunii Apollo 15 , Intelegi Marin? Sau rezinta-mi link-ul sursei pe care ai gasit poza pe care ai studiat-o, intelegi Marin? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 20:50
Apoi nea haak, de ata alergat pe cea Luna, m-am si ratacit. Trebuia sa astept o alta misiune de salvare sa ma aduca iar pe pamant...
Am ales cateva linkuri, iar cateva poze le-am postat si la mine. https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... https://www.google.ro/search?q=AS15-P-9630&tbm=isch&tbo=u&source... Ceea ce tot nu inteleg , este faptul : de ce nu toate pozele sunt clare? De ce unele sunt color, iar altele sunt alb-negru? De ce nu se vad stelele pe cer, daca intradevar s-a filmat de acolo. Se vede pamantul , dar nici o stea! Si acele corpuri bizare, acele corpuri cu nervuri si santulete...acel craniu...sau ceva care seamana cu el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 21:20
Marin, precizez incaodata :
Acceseaza ARHIVA FOTO a Misiunii Apollo 15 , Intelegi Marin? Marin, pana in acest moment, nu ai reusit sa identifici poza efectuata de Misiunea Apollo 15- AS15-P-9630. Marin, sursele link - GOOGLE search by image pe care le-ai postat (GENERALISTE) contin si poza originala AS15-P-9630 a Misiunii Apollo 15 , te rog sa identifici poza originala si sa-i postezi sursa link - ARHIVA NASA. Apoi, procedeaza asa cum ti-am sugerat: analizeaz-o, concuzioneaza si raspunde la intrebarea precedenta, ok? addendum eu am link-ul sursa, insa doresc sa-l descoperi singur si sa analizezi poza, ok Marin ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 12:02
Nea@ Haak , matale m-ai trimis in ad�ncimea spatiului sideral, ce capata uneori nuante sidefale, si lumini multicolore, din tot spectrul rogvaid, la luminarea a cate un astru. Am vazut toate culorile reale si ireale a spatiului. M-am ratacit in spatiul decand cutreier. As zice ~lost in space~. Dupa ce am cutreierat in adancimea neagra si obscura, luminata jalnic ici colo de cate un astru, am mai strans si o tona de frig absolut. Ba pe deasupra m-a mai prins si o ploaie de meteoriti. In goana mea de a scapa de ele, am dat peste un asteroid. Sau poate el a dat peste mine. Asta a facut ca sa ma abata serios de la coordonatele matale, cu o viteza initiala data de contactul meu cu acel nenorocit de asteroid, facand sa navighez in deriva. La cat loc avea acela, tocmai peste mine isi gasise sa dea. Noroc ca prin apropiere trecea o cometa, si atunci m-am agatat de coada ei, calatorind clandestin o vreme. daca ma prindea politia spatiala, ala eram. Cine stie in ce hades ma trimitea?. Noroc ca ea aprinse focul ca m-am mai incalzit nitelus. Dar nu pentru multa vreme, cand disparu intr-o nebuloasa obscura si neagra. Atunci am sarit pe o alta insula cosmica, un alt aisberg inghetat ce plutea si el pe acolo in deriva. Dar cum el se tot rostogolea mereu, am vazut si stele verzi. Noroc ca am dat de un soare, care m-a mai incalzirt nitel. Dar ce caldura! Ca acu voiam sa fie iar frig. Mai aveam oleaca si ma dezintegram. Sunt reale coordonatele matale, sau m-ai pus sa hoinaresc printre galaxi de nebun? Si la urma urmei cum imi pot da eu seama ca acele poze sunt reale? Observarea a unor roci de pe Luna , nu stiu cata lumina ar aduce in dezlegarea acestui miste: A fost sau nu a fost omul pe Luna. Cand tot netul e plin de fake! Nici o poza pe care am studiat-o nu pare a fi originalul. Eu cand am vazut pentru prima data acea misiune la TV , acei cosmonauti se miscau in reluare erau albi ca si luna, si imaginea era destul de distorsionata. Si asta ca pe atunci ,aveam TV alb-negru. Un TEMP-6 M De fapt nana, nu eu. Ei poate detineau tehnica tv color, atunci de ce nu au aplicat-o? Ca vad ca sunt si poze color, clare, dar parca prea clare! Totusi unde au disparut stelele, ca eu m-am intalnit cu ele, in hoinareala mea prin Univers. O singura poza pare a avea ceva urme de stele, dar foarte vagi. Si nu erau putine, ci puzderii! De toate marimile si culorile. Pe unele le luasem drept stele , dar erau galaxii. Multe erau in formare, altele erau la amurg. O singura poza pare a avea ceva urme de stele, dar foarte vagi. Mai aveam oleaca si ajungeam la capat. Vorba vine! Oare om mai vedea capatul vreodata? Noroc de niste fiinte, care navigau cu o nava, ce pareau destul de inteligente, carora li s-au facut mila de mine, vazandu-ma cat eram de inghetat. Si dupa ce m-au intrebat ceva de genul: #%$@^&%$3A ?, m-au teleportat acasa, in fata calculatorului. Cred ca m-au intrebat ce caut pe acici?...Asa ca misiune neindeplinita. Nu stiu ce anume m-ai pus sa caut? Si nici eu nu stiu ce trebuie sa gasesc!
www.nasa.gov/mission_pages/apollo/missions/apollo15.html#.VBnW5Pl5OCk Apollo 15 a fost a noua misiune cu echipaj uman din programul Apollo, a patra care a aselenizat și a opta care și-a �ncheiat misiunea cu succes. Aceasta a fost prima din ceea ce s-au numit �J missions�, sejururi de lung� durat� pe Lun� cu o concentrare mai mare pe științ� dec�t ar fi fost posibil �n misiunile anterioare. De asemenea a fost prima misiune �n care a fost folosit Vehiculul Lunar Rover. Misiunea a �nceput la 26 iulie 1971 și s-a �ncheiat pe 7 august. NASA a numit-o cel mai de succes zbor cu echipaj uman realizat vreodat�.[2] Comandantul David Scott și pilotul Modulului Lunar James Irwin au petrecut trei zile pe lun� și un total de 18 ½ ore �n afara navei spațiale lunare privind activitatea extra-vehiculare. https://www.google.ro/search?q=nasa+apollo+15&biw=1680&bih=925&t... https://www.google.ro/search?q=nasa+apollo+15&biw=1680&bih=925&t... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:45
De la: haak0n, la data 2014-09-16 12:39:27De la: Marin56, la data 2014-09-15 22:58:32Deci sa recapitulam - 27 oct 1961 au inceput misiunile. Cit de ordinar poti sa fii. Cuvintul observational de la mine l-ai furat ca denumire. Nu e vehiculat pe net deci e folosit de mine cam primar pe acest forum si in alte parti. nici nu stii ce implica. implica nici un fel de escrocherie si nici comentarii un fenomen obserational, fiindca e vazut de f multi oameni. Poti sa astepti mult si bine, ca Marin e cu povestirile. Asta il prinde f bine. Si astea imi plac si mie. Iar tu esti cu minciunile siescrocheriile pe acest forum. Si injuriile la dresa cui iti pica tie mucul. Apropo cum de ai sarit de la gabi si black la mine? Iti spun un secret, denumirea mea mai e si paratrasnet, de cei ce ma cunosc. Preiau vinile altora asupra mea si le inpamintez. In cazul asta tu te crezi un trasnet. esti un lamemtabil escroc informational si te dai o persoana ce stie nu stiu cite. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:12
E o poza, o amarita de poza dar pe site NASA.
linkurile voastre imi dau eroare. Are rezolutie f mare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 18:15
De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 16:12:39E o poza, o amarita de poza dar pe site NASA. scrieti pe google> Nasa/apollo 15, si intrati in toate pozele de acolo. Lincurile sunt de acolo. Nu am descoperit care de acolo e buna. Am postat si eu la mine cateva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 18:21
De la: Marin56, la data 2014-09-17 18:15:43De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 16:12:39E o poza, o amarita de poza dar pe site NASA. foloseste alt tag !
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 20:15
Ați v�zut c� inventivitatea rom�nului nu are limite? Au inceput sa introduca pachete cu bani si telefoane pe deasupra zidului inchisorii, cu ajutorul... droenelor, telecomandate din afara, cu camere de vederi...Un fel de mini elicopter jucarie, cu patru sau sase elicii, dispuse in plan orizontal si antrenate de niste mini motorase. Acum nu stiu ce sa zic, dar parca prea e de tot. Cum pot ajunge acele pachete fara intermediari? Fara gardieni? La geamuri nu sunt zabrele, cum intra pachetul printre gratii? Nu stiu ce putere au acele drone, dar nu cred ca pot cara sarcini mari.Mai ales ca la greutatea totala se adauga si cea a bateriei. Oricum trebuie organizata o astfel de treaba.
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 21:37
De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 15:45:34De la: haak0n, la data 2014-09-16 12:39:27 Mai, rahat cu ochi si motz uscat, de cand pz ma-tii ai inregistrat la osim cuvantul OBSERVATIONAL, mai analfabetule habarnist infatuat? Mai, mitomanule oligofren ofticat, impamanteaza-ti toate "vinile" pe care le-ai clectionat, iriga-le si asteapta sa creasca mari pentru a manca rahat la umbra lor, buey imbecilule nesimtit ! Mash in ma-ta cu balivernele si ineptiile pe care le-ai afirmat si vehiculat pe acest forum public, SIKTIR, buey NESIMTITULE ABJECT, buey schizofrenico-paranoicule OFTICAT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 21:44
De la: Marin56, la data 2014-09-17 12:02:24Nea@ Haak , matale m-ai trimis in ad�ncimea spatiului sideral Astept sa te intorci cu sursa-link credit NASA si raspunsul correct, in urma studierii cu atentie a pozei effectuate de Echipajul Misiunii Apollo 15., am sufficient tip la dispozitie si doresc sa constat, -numai daca o sa-mi oferi aceasta posibilitate, Marin- ca stii sa te informezi correct dintr-o sursa stiintifica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 22:14
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:26
De la: haak0n, la data 2014-09-17 22:14:09 EXACT STIL DE HAHALERA DE OM CE NU E IN STARE SA POARTE O DISCUTIE NORMALA. MARIN NU TE STIE DE CE ESTI IN STARE, EU STIU. DE FAPT NU ESTI IN STARE DE NIMIC BUN....IN DISCUTII. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:32
De la: haak0n, la data 2014-09-17 21:44:31De la: Marin56, la data 2014-09-17 12:02:24Nea@ Haak , matale m-ai trimis in ad�ncimea spatiului sideral Si nu te c....ci pe ele de informatii? Vai nu-mi vine sa cred. Ai facut clisma baiatu. Ai bunul simt si du-te intii la w...c inainte de a gasi poza sa nu ffaci surprize pe aici. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:41
ACUM MA REFER LA HAKON
Mai individule, pe acest forum eu am folosit acest cuvint observational pentru prima data pe acest forum. Nu am pretentia ca tine de osim, dar esti atit de nesimtit ca iei informatii ale altora si denumiri in p-remiera auzite de tine si le consideri ca fiind ale tale. Daca nu m-ai injura nu as reactiona asa si nu as avea pretentia de intiietate. Da, am intiietate in folosirea unor concepte si nu numai cuvinte, pe acest forum. Faptul ca nu acorzi acest drept celor ce trebuie sa-l aiba arata modul infect in care gindesti. Faptul ca tu cauti in domeniul stiintific ca un apucat e din cauza mea, sa nu pierzi trenul. Tu ai intiietate in injurii pe care le aduci multora inclusiv mie. Cind imi vei acorda aceasta intiietate, incetez de a avea aceasta intiietate. Stii ce e ala concept sau idee. Se intoarce la cel ce a lansat-o ideea sau conceptul indiferent de ce cred altii IN FUNCTIE DE CUM A FOST MARIT EFECTUL EI SAU NU. IN CAZUL TAU E POSIBIL SA SE MICSOREZE. CONCEPTUL DE OBSERVATIONAL. Daca as fi in real, in mod...real...ar fi razboi intre noi. Sa nu ai impresia ca unul ca tine ma impresioneaza cumva. Din contra ma ambitioneaza. E bine ca a iesit la iveala rautatea si modul tau infect de a intelege parteneriate. TU NU NUMAI CA NU ADUCI CONCEPTE SI IDEI, CI NEGI ABSOLUT ORICE DREPT AL ORICUI IN ORICE DOMENIU. TE ANULEI SINGUR CU ACEST COMPORTAMENT. TU NU PROMOVEZI NIMIC, TU DISTRUGI ORICE DISCUTIE PE ACEST FORUM. AVEAI PORETENTIA CA PROMOVEZI TU PE CINEVA PE FORUM. NU NUMAI CA NU PROMOVEZI DAR SE VEDE CLAR CA DAI IN JOS PE ORICINE. DACA SA FI ADMINISTRATOR PE ACEST FORUM, TE-AS BANA DEFINITIV. UITE UN FENOMEN OBSERVATIONAL PTR TINE CE NU L-AM ADUS PE FORUM.....C.C.ATUL UMAN SI ANIMAL ARUNCAT DE NEMTI PE CIMPURI PTR INGRASAREA SOLULUI. MIROASE ATIT DE TARE CA NU SE POATE TINE GEAMUL DESCHIS IN ACELE PERIOADE. AM SIMTIT PE NASUL IN ANII 70, SI ACUM E LA FEL. IN LOC SA TINETI R.HATUL IN MEDII INCHISE CITEVA LUNI PTR A IESI TOXINELE CONTROLAT, VOI IL ARUNCATI IN NASUL OAMENILOR. PE CIMP....CIVILIZAT. CINEVA CE NU STIE CE E POATE SPUNE CA E DE LA AL DE SUS, CEVA PASARI CE AU TRECUT PE ACOLO. DECI FENOMEN OBSERVATIONAL PTR TINE HAKON.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:48
De la: haak0n, la data 2014-09-16 15:04:29De la: Marin56, la data 2014-09-16 14:34:15cred ca 15.... Ca atunci au facut un weekend de 3 zile pentru prospectiuni geologice. La 11 au pus prima data piciorul pe luna. Ia uite unde era profesorul. Mai al mai esti tu.Dai lectii la toti. Da-ti tie lectii de bun simt. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:49
Linkul l-am gasit.
Fiindca discutati numai intre voi....discutati.....
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:51
De la: Marin56, la data 2014-09-17 18:15:43De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 16:12:39E o poza, o amarita de poza dar pe site NASA. L-am gasit. E o informatie ce nu am chef sa fiu injurat ptr ea. DECI NU O POSTEZ PE FORUM. Chiar si fata cu nr 2 ma contra cu nu stiu ce. mergeti la drum voi, eu ....va privesc.
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 09:05
De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 23:49:36Linkul l-am gasit. Sopteste-mi la ureche, sa o vad si eu. Nu spun la nimeni! Poti accesa adresa mea : [email protected]. Mai mult de curiozitate, ca am inghetat printre atatia astrii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 12:07
Apreciez : ''poponetz''. MyLord!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 12:13
Nu vreu nici stampila osim, nici sa stopez vreun joc, sa fiu inteleasa clar si concret de direct si sincer!
Vreu doar sa va vad zambind, no! Se poa'? www.youtube.com/watch?v=fQqHOhHPaBI ... daca nu, va spui la mama! Hai no, sa fiti cu mintile la purtator, un pariu , ceva? O zi faina, no! am sters-o!!!www.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg ... ce sa fac, nu aveau pe stoc valiza verde, nici kaki, no.... am luat-o pe aiaroz cu 75% reducere, deh, vremuri de recesiune, dom'le!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:07
De la: Marin56, la data 2014-09-18 09:05:10De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 23:49:36Linkul l-am gasit. Asa voi face. Rabdare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:15
De la: Marin56, la data 2014-09-18 09:05:10De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 23:49:36Linkul l-am gasit. Am vazut ca l-ai gasit. Acela e. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:31
De la: nastasemihail, la data 2014-09-18 15:15:49De la: Marin56, la data 2014-09-18 09:05:10De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 23:49:36Linkul l-am gasit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 11:26
De la: haak0n, la data 2014-09-16 21:20:26Marin, precizez incaodata : Hai , Marin, incearca sa te infrmezi/documentezi singur, nu exista: nu pot si nu stiu, daca chiar esti curios si doresti sa fii correct informat pentru a exclude erorile , fake-urile si a nu te lasa pacalit de toti SARLATANII ORDINI care bantuiesc prin spatiul virtual ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

mai esti tu.
O zi faina, no! am sters-o!!!