Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 3 August 2014, ora 13:04
Io-te la el puturosu'! Ptica-u-ar capusunii din cer de ar putea! Nea Marin, de ai carnet, iti trimit o masina prin dhl si mi-i aduci pe toti cei dragi de acas'! Ce zici? Batem palma? ....tz'o impumut numa'...masina....ca mi-o trebe' inapoi! ... da carnet de CEC...cu 25 de lei pe el...Poi pe cine vrei, ca la mine numai este nimeni acas�. Nici Mojo... Crezi c� dac� aveam mașin� și carnet, mai st�team �n Galati? Eram ți eu pe o plaj� la Ibitza...Grotta Mare...cu familia.
|
|
Fosta membra 9am.ro 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 August 2014, ora 13:33
�ți trebuie c�pușinele, Ibitza...iote la el! Te spun lu� mama!...Nu mai vezi m�ncare cald�...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 13:41
Și tu Brutus!...
Ei poftim cultur�...De fapt ce-și face omul cu m�na lui...
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 14:09
Nu prea am avut nici azi soare. Mereu il fugarea norii. Cred ca o sa ma supar, imi i-au papusile si plec acasa...Sigur cand vin eu o sa ploua si la noi...Si o sa fie bine aici. Eu sunt omul care aduce ploaia...
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 14:18
De la: roxy_poxy82, la data 2014-08-03 14:09:42Nu prea am avut nici azi soare. Mereu il fugarea norii. Cred ca o sa ma supar, imi i-au papusile si plec acasa...Sigur cand vin eu o sa ploua si la noi...Si o sa fie bine aici. Eu sunt omul care aduce ploaia... Da de ce nu mai stai? M�car p�n� culeg eu c�pușunile... Am vorbit eu cu Soarele... A zis c� m�ine are si el concediu...
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 16:14
Daca imi trimiti tu bani..promit ca mai stau
Pe ai mei i-am papat demult.
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 16:29
De la: roxy_poxy82, la data 2014-08-03 16:14:31Daca imi trimiti tu bani..promit ca mai stau Dac� promiți c� nu m� mai spui lu* mama... Dar apropo, mama, nici ea numai are bani? I-a terminat?
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 16:43
Nu-i treaba ta!
|
|
|
|
Postat pe: 3 August 2014, ora 16:45
without the words...
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2014, ora 13:12
Mai, pizza a iesit delicioasa! V-am expediat telepatic cate una si voua, Roxy, nea Marin!
Roxy.... te vad creola, e o iluzie? Nea Marin.... unde l-ai trimis pe Mojo? Stai sa vad de nu e cumva catapultat in laboratorul mietale, ala pustiu de pustiu. Lasa ca ii fac io usa, na!
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 13:14
De la: Marin56, la data 2014-08-03 16:45:51without the words... Ei si tu..... www.youtube.com/watch?v=q9y5eY1hKuE Voi doi comunicati telepatic, fara cuvinte ! Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 16:51
Vai, ce a fost și azi afar�!Ieri și azi cred c� au fost celel mai calde zile ale verii! Simțeam cum fierbea aerul. Dac� aici la noi, unde am pretenția c� este ceva mai r�coare, de desimea copacilor și a altitudinii mai ridicate, dar�mite pe Br�ilei, �n centru și �n piaț�. Aia au murit de caldur� de asear�!
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 16:53
Pe Mojo l-am trimis și pe el la �gagici��n stațiune! M�car c� de acu e cuminte...
Am sc�pat pe o perioad� de el. Dar vine iar.
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 17:40
As vrea eu sa fiu creola! O sa se sperie ai mei, cand m-o vedea tot cas. Cred ca mai neagra ma faceam aici acasa. Pizza a fost buna direct de la magazin. Cam piperat�...dar a mers! Nu a supravietuit! A avut grija cine sa se ocupe de ea.
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 18:09
Un copil �i privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat, �l �ntreb�:
- Bunicule, ce scrii acolo? Scrii o poveste care ni s-a �nt�mplat nou�? Sau poate e o poveste despre mine� Bunicul se opri din scris, z�mbi �i-i spuse nepotului: - E adev�rat, scriu despre tine. Dar mai important dec�t cuvintele, este creionul cu care scriu. Mi-ar pl�cea s� fii ca el, c�nd vei fi mare. Copilul privi nedumerit creionul, fiindc� nu v�zuse nimic special la acesta. - Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am v�zut �n via�a mea! - Totul depinde de felul cum prive�ti lucrurile, r�spunse bunicul. Creionul are cinci calit��i, pe care dac� reu�e�ti s� le men�ii, vei fi totdeauna un om care tr�ie�te �n bun� pace cu lumea. Prima calitate: Po�i s� faci lucruri mari, dar s� nu ui�i niciodat� c� exist� o M�n� care ne conduce pa�ii. Pe aceast� M�n� o numim Dumnezeu �i El ne conduce totdeauna conform dorin�ei Lui. A doua calitate: Din c�nd �n c�nd trebuie s� m� opresc din scris �i s� folosesc ascu�itoarea. Asta �nseamn� un pic de suferin�� pentru creion, dar p�n� la urm� va fi mai ascu�it. Deci, s� �tii, dac� supor�i unele dureri, ele te vor face mai bun. A treia calitate: Creionul ne d� voie s� folosim guma pentru a �terge ce este gre�it. Trebuie s� �n�elegi c� a corecta un lucru, nu �nseamn� neap�rat ceva r�u. Ceea ce este bine, este faptul c� ne men�inem pe drumul drept. A patra calitate: La creion nu este important lemnul sau forma lui exterioar�, ci mina de grafit din interior. Tot a�a, �i tu pune accent mai mult pe ce se �nt�mpl� �nl�untrul t�u, dec�t pe exterior. �i, �n sf�r�it, a cincea calitate: Creionul las� �ntotdeauna o urm�. Tot a�a, s� �tii c� ceea ce faci �n via��, va l�sa urme. Dragul meu, �ncearc� s� fii con�tient de fiecare fapt� pe care o faci. Sper c� v-a pl�cut povestea. Cred c� fiecare dintre noi avem de �nv��at din cele cinci calit��i ale creionului. Domnul s� v� binecuv�nteze! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 18:15
Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul era oricum batran, iar ca fantana, fiind secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Astfel a ajuns la concluzia ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei.
Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepu sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai tare pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adincul fantanei si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematind... Viata va arunca poate si peste tine cu pamint si cu tot felul de greutati... Insa, secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas inainte. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit: 1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism; 2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile; 3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa; 4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin; 5) Iubeste mai mult si ... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 21:47
Se spune c� era odat� un om care se ruga mult lui Dumnezeu. Dar, �ntr-o zi, pe c�nd st�tea el �n genunchi �i se ruga, �nconjurat de multe c�r�i , un �oricel a ie�it dintr-o gaur�, s-a apropiat de el �i a �nceput s�-i ron��ie talpa �nc�l��mintei. Omul a f�cut ochii mari �i a strigat furios la �oricel:
- De ce m� deranjezi de la rug�ciune? - Mi-e foame, a r�spuns �oricelul. - Pleac� de aici, jivin� sc�rboas�! a strigat omul. Acum vorbesc cu Dumnezeu, m� rog! - Cum po�i s� vorbe�ti frumos cu Dumnezeu, i-a r�spuns �oricelul, dac� nu �tii s� vorbe�ti frumos cu un �oricel neputincios? A�adar, dac� vrem s� ne asculte Dumnezeu rug�ciunea, s� fim aten�i cum vorbim cu �oriceii, iar dac� nu avem �oricei prin preajm�, s� fim aten�i cum vorbim cu semenii, c�ci ace�tia, dac� le vom vorbi ur�t, ne vor veni �n g�nd la rug�ciune �i nu ne vor da pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2014, ora 06:21
De la: roxy_poxy82, la data 2014-02-15 18:12:11Buna ziua!As vrea sa studiez arhitectura la facultatea din Iasi dar am auzit ca ai nevoie de sustinere financiara mai mare deoarece sunt multe proiecte.Eu provin dintr-o familie normala dar imi place mult arhitectura si as vrea sa imi continui studiile.In prezent sunt in clasa a 10a iar din toamna am in plan sa fac pregatire pt admitere.Astept pareri cu privire la viata de student la arhitectura si in legatura cu proiectele pe care trebuie sa le faci.Multumesc! roxy_poxy82 Date personale: Sex: feminin Varsta: 32 de ani Maaaaaaare minuneeeeeeee!!!!!
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 10:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-05 06:21:09De la: roxy_poxy82, la data 2014-02-15 18:12:11Buna ziua!As vrea sa studiez arhitectura la facultatea din Iasi dar am auzit ca ai nevoie de sustinere financiara mai mare deoarece sunt multe proiecte.Eu provin dintr-o familie normala dar imi place mult arhitectura si as vrea sa imi continui studiile.In prezent sunt in clasa a 10a iar din toamna am in plan sa fac pregatire pt admitere.Astept pareri cu privire la viata de student la arhitectura si in legatura cu proiectele pe care trebuie sa le faci.Multumesc! nene Black_Friday, cred c� m� confunzi! Nu eu sunt aia! Nu am eu treaba cu arhitectura! Eu farmacista...
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 10:52
Cred ca roțile acestui forum , au �nceput s� sc�rț�ie.... Nu mai deosebește un utilizator de un altul.
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:02
De la: roxy_poxy82, la data 2014-08-05 10:49:38De la: Black_Friday_, la data 2014-08-05 06:21:09De la: roxy_poxy82, la data 2014-02-15 18:12:11Buna ziua!As vrea sa studiez arhitectura la facultatea din Iasi dar am auzit ca ai nevoie de sustinere financiara mai mare deoarece sunt multe proiecte.Eu provin dintr-o familie normala dar imi place mult arhitectura si as vrea sa imi continui studiile.In prezent sunt in clasa a 10a iar din toamna am in plan sa fac pregatire pt admitere.Astept pareri cu privire la viata de student la arhitectura si in legatura cu proiectele pe care trebuie sa le faci.Multumesc! Nene Marine, m-ai vazut cu ciunga in par? Mai taie din ele, da-le dreaqu! Chiar nu inteleg, de ce naiba trebuie sa se maimutareasca cineva inventand personaje pe forum? Te plictiseai pentru ca nu iti lua nimeni in seama "minunile" si te-ai gandit ca ar fi bine sa inventezi personaje cu care sa joci teatru, tu in mai multe roluri? Daca tot mai sustii ca roxy_poxy asta nu este ceea ce pare, uite aici ce ai scris cu propria manuta: www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/28962/Facultatea-de-Arhit... A scris altcineva? Ne jignesti inteligenta cu vrajeli din astea infantile... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:04
De la: roxy_poxy82, la data 2014-08-05 10:49:38De la: Black_Friday_, la data 2014-08-05 06:21:09De la: roxy_poxy82, la data 2014-02-15 18:12:11Buna ziua!As vrea sa studiez arhitectura la facultatea din Iasi dar am auzit ca ai nevoie de sustinere financiara mai mare deoarece sunt multe proiecte.Eu provin dintr-o familie normala dar imi place mult arhitectura si as vrea sa imi continui studiile.In prezent sunt in clasa a 10a iar din toamna am in plan sa fac pregatire pt admitere.Astept pareri cu privire la viata de student la arhitectura si in legatura cu proiectele pe care trebuie sa le faci.Multumesc! Daca esti farmacista, prescrie-ti niste lecitina, ca sa nu mai uiti ce ai scris pe forum! www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/28962/Facultatea-de-Arhit... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:30
De la: roxy_poxy82, la data 2014-08-03 14:09:42Nu prea am avut nici azi soare. Mereu il fugarea norii. Cred ca o sa ma supar, imi i-au papusile si plec acasa...Sigur cand vin eu o sa ploua si la noi...Si o sa fie bine aici. Eu sunt omul care aduce ploaia... La ce farmacie lucrezi papusa? Zi-mi si mie ca sa nu cumva, printr-o nesansa cumplita, din intamplare...sa nu cumva sa vin sa iti cer antinevralgice si tu sa imi dai laxative. pe soare il "fugarea" norii..."i-au" papusile.... Pe bune nea Marine, oi fi tu un batranel simpatic in naivitatea ta, dar in cazul clonelor, cand incerci sa inseli buna credinta a celorlalti, trisand fara jena, batandu-ti joc de ei cu identitati false, nu am niciun pic de intelegere. Ma enerveaza chestia asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:38
De la: Marin56, la data 2014-08-04 16:51:04Vai, ce a fost și azi afar�!Ieri și azi cred c� au fost celel mai calde zile ale verii! Simțeam cum fierbea aerul. Dac� aici la noi, unde am pretenția c� este ceva mai r�coare, de desimea copacilor și a altitudinii mai ridicate, dar�mite pe Br�ilei, �n centru și �n piaț�. Aia au murit de caldur� de asear�! Ma gandisem la matale si ieri si azi, 37� celsius la umbra. Va coaceti acolo, dragii de voi.... Nu mai bine te duceai si tu in alte tari? Incapatanatule! Tu ma intreci in incapatanare!
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:39
De la: Marin56, la data 2014-08-04 16:53:12Pe Mojo l-am trimis și pe el la �gagici��n stațiune! M�car c� de acu e cuminte... Aha, vezi sa nu se intoarca cu haremu' de pisicute! Auzi, nea Marin, daca revine Mojo cu pisicutele, Black le adopta, el iubeste m�tzele, defapt iubeste toate felinele! are ce are cu caprele! Dar ar fi culmea sa le iubeasca el pe toate, nu-i asa? Sa traiesti,Blackule! Bine ai revenit din vacanta! Ce ne-ai adus in afara de dovezi pe care io le fumasem de o saptamana? Ceva nou, rogu-te?
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:46
Blacksu'.... Mi-o fo' dor de tine, no! Nu avui cu cine ma contra, manca-ti-as verva ta! Tu te-ai copt pe la soare pe oarece plaja si amu' da pe-afara iubirea ta, ashe-i dara?
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:48
Pssstttt, pana ma baga Blacksu' la ultraj pe ultra-lungi, va salut respectuos si va las mninunile sa le umpleti cu ce aveti voi mai bun in voi, da? Va rog frumos!
|
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:51
Daca esti farmacista, prescrie-ti niste lecitina, ca sa nu mai uiti ce ai scris pe forum! www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/28962/Facultatea-de-Arhit... Las� fata �n pace nea Black. Ea nu are nici o vin�. Ce scri matale acolo nu este deloc fondat. Dac� cei de aici mi-a acceptat schimbarea numelui din mary_ana, care postase nevasta-mea, am vrut s� o trec acu pe fiic�-mea s� vorbesc si cu ea din Italia. C�nd am postat a ap�rut Ionela 820000, f�r� ca eu s� o cer. Atunci mi-a venit ideea cu Roxy, care nici prin cap nu mi-a trecut c� mai exist� cineva cu același nume. Roxy- poxy era numele ei de mic�, c�nd o alintam eu. E n�scut� in 82, și a terminat farmacia! Nu știu de ce te ei mereu de mine. Nu pot s� fac si eu o glum� , c� imi s�riți toți �n cap, dar acceptați la alții clonele. Acum ați �nțeles de unde vine confuzia? De la 9Am. Dac� te sup�r� o s� le șterg. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:56
Aha, vezi sa nu se intoarca cu haremu' de pisicute! Auzi, nea Marin, daca revine Mojo cu pisicutele, Black le adopta, el iubeste m�tzele, defapt iubeste toate felinele! are ce are cu caprele! Dar ar fi culmea sa le iubeasca el pe toate, nu-i asa? Numai poate Paula! A f�cut vreo 4, cred c� i-ai v�zut pe facebook. Is gri si pestriti...Dar de acu gata! B�iat cuminte!
|
Postat pe: 5 August 2014, ora 11:58
De la: Marin56, la data 2014-08-05 11:51:28 Nea Marin, daca iti mai stergi vreun cont, io ma imbarc pe Senna si ma vars direct in Dunare si de nu exista cale directa terestra, sa te ciufulesc o tz�ra! Ia, stai cu minte aciciuca cu noi, astia fara pitici si /sau capse pe creier! Si roxy idem, si tanti Mariana de asemenea! Ignorati betele puse-n roti si invidia si rautatile contemporanilor, va rog!
|
|
|
|

Ei poftim cultur�...De fapt ce-și face omul cu m�na lui...