Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 09:01
"Racheta fie a lovit o parte nu foarte importanta care sa produca explozia instantanee, adica o aripa un moto, fuselajul in partea centrala unde sunt rezervoare, si ca cel mai probabil explozia a avut loc in partea din spate a avionului spre coada avionului unde ar fi afectat o parte din sistemele de comanda", explica Cezar Osiceanu, pilot....Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, in regiunea Donetk, a anuntat serviciul pe site-ul sau de Internet, relateaza Ukrainian News Agency, in pagina electronica. Cautarile au inceput joi la ora 17.40, dar au fost impiedicate de separatisti, afirma serviciile de salvare. Potrivit Ministerului ucrainean de Externe, care acuza separatistii ca au doborat avionul cu o racheta Buk, aeronava zbura la o altitudine de 10.000 de metri. Totodata, un expert britanic, Simon Calder, citat de BBC, sustine ca avionul zbura "la cea mai joasa altitudine permisa legal".
...O cutie neagra a avionului malaysian ce efectua zborul MH17 care s-a prabusit joi in Ucraina cu 298 de persoane la bord, atins de catre o racheta de tip sol-aer potrivit unor experti americani, a fost gasita, au declarat vineri persoanele care actionau la locul prabusirii pentru AFP. Ei nu erau in masura sa spuna daca este vorba despre aparatul care inregistreaza conversatiile membrilor echipajului sau despre cel care stocheaza datele tehnice ale zborului. Se pare ca niciunul dintre aceste aparate nu va putea sa ajute la stabilirea originii presupusului tir de racheta - de lansarea caruia autoritatile ucrainene si separatistii prorusi se acuza reciproc.... |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 09:32
In concluzie, rusii aia nu erau chiar asa de buni ochitori, daca au nimerit coada. Si inclin sa cred ca nu a fost singura racheta. Ca doua au trecut pe langa avion. Ca de abia ultima si-a atins tinta. Si asta ca pilotul vazand de pe radar ca sunt luati in colimator, au incercat sa evite pe cat posibil, coborand sau virand. De aia zic ca presimt ca a mai ramas totusi cineva in viata.Daca nu cumva...au decedat ulterior.
Asa ca sa nu va mire daca o sa auziti la stiri ca au gasit un supravietuitor, sau mai multi. Si atunci toti o sa zica c� este o minune. De fapt chiar ar fi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 10:57
Cum ar putea sa mai fie supravietuitori? sunt oameni, ca si tine, ce sanse iti dai daca ar fi sa cazi de la etajul zece? Dar de la 1000 de metri? dar de la 10 000 000?
Acum mi-am amintit si eu ca la instructiunile de salvare ni se spune cum sa ne punem masca de oxigen, vesta de salvare, dar niciodata n-a fost vorba de o parasuta de salvare. Asta inseamna ca nu avem nici o sansa daca avionul se prabuseste pe pamant sau e prea scumpa dotarea cu parasute de salvare pentru pasageri? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 11:16
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 10:57:52Cum ar putea sa mai fie supravietuitori? sunt oameni, ca si tine, ce sanse iti dai daca ar fi sa cazi de la etajul zece? Dar de la 1000 de metri? dar de la 10 000 000? Acum nu mai credeti in minuni, dupa falsificarea oaselor? Ce nu au fost cazuri cand chiar si cazand de la etajul 10 , sa supravietuiasca? Chiar daca a ramas schilod. Sau unu din ei nu putea sa cada pe ceva moale?Pe o capita, balot, sura ceva? Daca e sa aiba zile...unu la 300 e totusi o sansa.Teoretic nu sunt sanse . Asa e ! Poate pe viitor o sa doteze calatorii si cu parasute, si arme sau dispozitive anti-racheta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 11:28
N-am eu nici o legatura cu oasele, Bebi :)
Tu erai cel care faceai niste calcule stiintifice, deci cam ce grosime ar trebui sa aiba capita ca sa atenueze o cadere libera de la 10 000 de km? Eu cred ca cel care a lansat racheta era un tampit inconstient, ceva gen ,,ia sa incercam racheta asta, sa vedem cum merge. Numai sa treaca un avion pe deasupra..." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 11:44
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 11:28:19N-am eu nici o legatura cu oasele, Bebi :) ... si tu Brutus... E o gluma. Eu cred c� un corp mai usor, cade mai incet decat unul de 100kg, sau 80Kg. Sau impactul nu e acelasi. Deci un copil ar fi avut sanse mai mari de supravietuire...De ce nu am acorda sanse egale la fiecare. Acu m-ai inteles unde bat? Si apoi de unde stiti sigur ca avionul avea altitudinea de 10000 cand a fost lovit? Doar cutiile mai pot spune ceva. dar sunt ferm convins ca totul o sa se musamulizeze... Iar el la 2000 m inca mai era partial intreg. Deci sunt numai 2km. Am citit ca unii pasageri aveau centurile pe ei. Deci stiau la ce se asteaptau. Cineva ia avertizat totusi. De obicei centurile se cer puse numai la decolare sau aterizare. sau la turbulente. Eu vad alfel scenariul de actunci. Si ca pilotul a facut tot ce ii era in putinta ca sa evite catastrofa. Dar te pui cu ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 12:02
Eu cred ca daca e mai sus de 500 de metri nu mai conteaza nici altitudinea, nici greutatea persoanei...hai sa zic, poate un bebelus infofolit intr-un mare sac de dormit si legat de scaun, poate poate.
Cat priveste centura, esti obligat sa o pui atunci cand esti avertizat, dar nu te obliga nimeni sa o desprinzi, faptul ca unii aveau centura prinsa nu inseamna nimic, decat ca nu si-au desprins-o cand a incetat obligativitatea. Acolo e babilonie, umbla localnicii printre resturi, aduna ce le place, probele sunt viciate, cutiile au disparut, deci se va stabili cauza prabusirii numai prin studiul resturilor si coroborarea informatiilor culese de la celelalte zboruri si sisteme de supraveghere. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:23
De la: Marin56, la data 2014-07-20 11:44:57De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 11:28:19N-am eu nici o legatura cu oasele, Bebi :) Doua bile de aceleasi dimensiuni, una din lemn si cealalta din fonta, incep sa cada in acelasi moment....Care bila ajunge prima pe pamant?Numai 2 km? Incearca sa sari de pe un bloc de 10 etaje, si povesteste-ne apoi cum a fost. Centurile de siguranta se recomanda sa le porti pe tot timpul zborului, nu doar la aterizare sau decolare cand este obligatoriu, pentru ca poti sa dai de turbulente in orice moment. Eu o tin legata tot timpul, pentru ca nu ma incurca cu nimic. Au fost momente, cand avionul in care calatoream a avut o cadere brusca, probabil datorita unui gol de aer si te asigur ca este mult mai confortabil sa ai centura legata. Asa ca nu sunt decat niste idei fanteziste ca i-ar fi avertizat cineva... Desi te declari de partea stiintelor exacte, gandirea ta nea Marine, este foarte fantezista si exprimi numai idei care de multe ori nu au nicio legatura cu logica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:35
La etajul unu, deschid parasuta....
Eu ma refeream nu numai la greutate ci si la viata. la dorinta de a trai! La pariu ca nu mor...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:52
De la: Marin56, la data 2014-07-20 13:35:30La etajul unu, deschid parasuta.... Mai stii! cica iarba rea nu piere Glumesc, nu te supara.Intervin multe variabile si la etajul unu. In adolescenta saream de la inaltimea aceea, adica de pe copertina si aterizam in picioare. Acum am mare grija cum ma dau jos de pe scaun. Copiii mei sareau frecvent pe geam cu ani in urma, ca stam la parter. Acum un an am scapat un prosop si a sarit baiatul dupa el, dar a aterizat gresit, teapan in calcaie, fara sa amortizeze si a lesinat de durere. Adica si-a pierdut cunostinta la propriu, am crezut ca inebunesc de frica, vazandu-l jos, fara sa dea semne de viata. A fost doar un lesin, si-a revenit, si el singur a tras concluzia ca nu mai e ca atunci cand era cu 20 de kg mai tanar. Deci ce vorbeam? Cazi din avion si daca ai dorinta de viata destul de puternica poti sa scapi? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:59
DE LA LUME ADUNATE , SI-NAPOI LA LUME DATE...
Lyla.ro 20 de minute � inci chirurgi discuta despre care pacienti sunt cei mai buni de operat. Primul chirurg zice: - �mi place sa am contabili pe masa mea de operatii, pentru ca atunci c�nd �i tai, totul �nauntru este numarat. Al doilea spune: - Mda, dar sa-i vezi pe electricieni! Totul �n interiorul lor este codificat pe culori. ... Vezi mai mult �mi place�mi place � � Distribuie � 72 Lyla.ro 18 minute � Doctore, vreau sa va multumesc pentru medicamentul prescris. � Te-a ajutat, vad, nu-i asa? � Da, m-a ajutat de minune... � Cat ai luat din el, cate sticlute? � Nici una. Unchiul meu a baut una si eu am mostenit o casa de toata frumusetea! �mi place�mi place � � Distribuie � 10 Lyla.ro 19 minute � - Domnule doctor, vad mereu niste puncte negre. Doctorul ii pune lui Bula picaturi in ochi. - Acum, cum te mai simti? - Acum vad punctele mai clar. �mi place�mi place � � Distribuie � 9 Lyla.ro 11 ore � ATEN�IE! Cancerul care se transmite SEXUAL! Nici m�car prezervativul nu te poate proteja! --->>>bit.ly/1nbiqvj Lyla.ro 18 minute � - Ce-a�i f�cut. Mi-a�i scos cu totul alt dinte. - Fi�i f�r� grij�.�ncet, �ncet, ajungem �i la dintele bolnav. Lyla.ro 59 de minute � Doctore, in fiecare seara, cand ma culc, e cineva ascuns sub pat. Ma scol, ma uit si acolo nu-i nimeni. Ma culc la loc dar dupa un timp ma dau jos si iar ma uit sub pat dar nu-i nimeni. Chestia asta ma distruge. Puteti face ceva ? - Va vindec in 2 ani de psihoterapie, cu cate trei sedinte pe saptamana. - Si cam cat ma va costa? - 100 pe sedinta! - Hm...! ma mai gandesc... Dupa 6 luni, psihiatrul se intalneste cu pacientul: - N-ai mai revenit pe la cabinet... - Cu 100 per sedinta ? Baiatul care-mi aduce pizza mi-a rezolvat problema cu doar 5 ! - Baiatul cu pizza ?! Chiar asa ? Si cum a procedat ? - Mi-a zis sa tai picioarele de la pat ! Lyla.ro 13 ore � . Se �ntoarce fata de la �nt�lnire. Conversa�ie cu mama: - Cum a fost, e frumos? - Ahhh� Doamne, e suuuper. - Miroase bine? - Extraordinar. Un gentleman. - Cina a fost gustoas�? - Foarte gustoas�. Restaurant select. - Dar� asta�. A fost? - A fost� e pur �i simplu excep�ional. Vine b�iatul de la �nt�lnire. Conversa�ie cu tata: - Da? - Da. - Bravo! �mi place�mi place � � Distribuie � 7 Lyla.ro 13 ore � Cump�r� �ntr-o zi badea Georghe un coco� t�n�r �i frumos, c�ci cel de acas� era cam b�tr�n �i nu prea c�lca g�inile. �l aduce el acas� �i �i d� drumul �n cote�. Coco�ul t�n�r se apropie de cel b�tr�n �i �i zice: - Miroase a oal�, b�tr�ne, p�n� aici �i-a fost dat. - De ce spui a�a? - Doar vezi c� st�p�nul vrea s� te schimbe. - Nu mai spune... Facem a�a, m�ine diminea��, cum vine st�p�nul s� ne dea m�ncare, �ncepi s� alergi dup� mine �i, dac� m� prinzi, eu singur �mi pun capul pe trunchi. Zis �i f�cut. Cum deschide badea Gheorghe porti�a, cel t�n�r o ia la fug� dup� cel b�tr�n. - Da, zice badea Gheorghe, va trebui s�-l tai �i pe �sta, iar am dat de un homosexual... �mi place�mi place � � Distribuie � 1812 Lyla.ro 12 ore � Mergea un tip cu ma�ina pe o �osea �i la un moment dat intr� �ntr-o por�iune f�r� asfalt, plin� cu noroi moale �i i se �nfund� ma�ina... La c�teva minute, apare un ��ran cu doi boi dup� el... - Fiule, te-am prins... �mi dai 50 de para �i �i-am scos Mertz-ul de aici! - Gata, frate. M� rog, leag� ��ranu' boii, �i scoate ma�ina �i spune mul�umit: - Ap�i, tat�, asta e a 10 ma�in� pe care o scot din noroi azi! - P�i, bine, tataie, �i de muncit p�m�ntul c�nd �l munce�ti? Noaptea? - Nu, drag�, noaptea pun ap� aici, �n groap�! Lyla.ro 10 ore � Un tip la un bar, mort de beat, cu paharul in fa��, pl�ngea de rupea p�m�ntul. V�z�ndu-l a�a de dezam�git, barmanul �l �ntreab�: - Dar ce s-a �nt�mplat? - P�i, acum trei luni, a murit mama �i mi-a l�sat 10.000$... - Condolean�ele mele... - Acum dou� luni, a murit tata �i mi-a l�sat 25.000$... - �mi pare r�u, domnule, foarte r�u... - Luna trecut� a murit frate-meu �i mi-a l�sat 50.000$... - Vai, trei persoane dragi, �n a�a scurt timp... - �i luna asta nu mai pic� nimic... nimic... fir-ar s� fie� Lyla.ro 59 minute � Un barbat mai in varsta s-a dus pt un consult la un urolog care isi impartea spatiul cu mai multi doctori. Sala de asteptare era plina de pacienti. Barbatul s-a apropiat de receptionista, o femeie voinica ce arata ca un luptator de wrestling: - Am o programare la dr Ghent.... - Aa, dv trebuie sa fiti cel cu problema de impotenta, spuse ea cu voce rasunatoare. Toti pacientii au intors capetele spre barbatul ce se simtea f stanjenit. - Nu , de fapt eu am venit pt schimbare de sex si as dori sa fiu operat de acelasi doctor care v-a operat si pe dv daca se poate, raspunse el. �mi place�mi place � � Distribuie � 9 Lyla.ro 13 ore � Un orator motiva�ional foarte cunoscut �i �ntre�inea publicul. La un moment dat a spus: - Cei mai buni ani din via�a mea au fost petrecu�i �n bra�ele unei femei care nu era so�ia mea! La auzul acestei afirma�ii, publicul a r�mas uimit. Oratorul a ad�ugat: - Iar acea femeie a fost mama mea! R�sete �i aplauze. O s�pt�m�n� mai t�rziu, un manager instruit de c�tre acest orator a �ncercat s� plaseze aceast� glum� de efect acas�. Fiind u�or afumat, a spus: - Cei mai buni ani din via�a mea au fost petrecu�i �n bra�ele unei femei care nu era so�ia mea! So�ia sa a �nceput s� spumege de furie. �ncerc�nd s�-�i aminteasc� pre� de 20 de secunde a doua parte a glumei, managerul a tr�ntit �n cele din urm�: - �i nu-mi amintesc cine era. Morala pove�tii: Nu lua cu copy dac� nu �tii s� dai paste! Lyla.ro 10 ore � E�ti be�iv atunci c�nd: 1. Ai discu�ii �n contradictoriu cu obiectele din jur �i mai �i pierzi. 2. Trebuie s� te �ii de asfalt ca s� nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te �mpiedic� s� bei destul. 4. Doctorul tau g�se�te s�nge �n alcool la analize. 5. Scaunul de la WC se love�te repetat �i cu �nver�unare de capul t�u. 6. Ajungi s� crezi c� alcoolul e una dintre grupele de alimente. 7. 24 de ore pe zi, 24 de beri �ntr-o lad� - coinciden��? S-o crezi tu! 8. Dou� m�ini �i doar o gur� - asta chiar c� e o problem� cu b�utura. 9. Vezi mai bine dac� �ii un ochi �nchis. 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai �ncolo c�t erai tu �n c�rcium�. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe b�ie�ii t�i �i cheam� Tuborg �i Heineken. 13. Auzi, �tii ce, d�-o-ncolo de mas� de sear�, 5 beri fac c�t o friptur� cu cartofi pr�ji�i. 14. ��n�arii �ncep s� zboare aiurea dup� ce te-n�eap� pe tine. 15. Te treze�ti �n dormitor, chilo�ii s�nt �n baie, adormi �mbr�cat... 16. Toat� c�rciuma te salut� c�nd intri �n�untru. 17. Ai impresia c� cele patru grupe de alimente s�nt cofeina, nicotina, alcoolul �i femeile. 18. Pisica vecinului devine tot mai apetisant�, pe zi ce trece. 19. Zoe Petre arat� bine. 20. Nu-�i recuno�ti nevasta dec�t dac� te ui�i la ea printr-un fund de pahar. 21. Bestia aia de elef�n�el roz iar te-a urm�rit p�n-acas�. �mi place�mi place � � Distribuie � 103 Lyla.ro 13 ore � �n SUA, la emisiunea "Vrei s� fii milionar", ajung �n etapa final� un rom�n �i un evreu. Se fac pariuri, to�i se inghesuie s� parieze pe evreu, �n timp ce pentru rom�nul nostru a pariat doar o singur� persoan�, probabil un rom�n din at��ia rom�ni care sunt �n aceast� �ar�. �ncepe concursul. La final, cei doi au punctaj egal. �n aceast� situa�ie, prezentatorul pune o �ntrebare decisiv�, evreul nu �tie �i c�tig� astfel rom�nul concursul. Mul�i oameni au pierdut o gr�mad� de bani �n ziua aceea. Un reporter reu�e�te s� intre �n culise �i s�-l prind� pe evreu, adres�ndu-i o �ntrebare: - Cum v� sim�i�i dup� ce a�i distrus �ansa celorlal�i de a c�tiga bani �i mai ales �ansa dv. de a c�tiga mul�i bani? - Ca un afacerist, r�spunde evreul z�mbitor. - Cum adic�? - Ghici cine a pariat pe rom�n? Lyla.ro 1 or� � - Doctore, so�ia mea e infidel�. �n fiecare sear�, merge la barul pescarilor �i aga�� b�rba�i. Chiar mai r�u, se culc� cu oricine o �ntreab�! �nnebunesc! Ce crezi c� ar trebui s� fac? Doctorul r�spunde: - Relaxeaz�-te, respir� ad�nc �i �ncearc� s� te calmezi. Acum spune-mi, unde mai precis e barul acesta? �mi place�mi place � � Distribuie � 161 Lyla.ro 12 ore � Un ��ran intr� �ntr-un magazin fero-metal s� cumpere o broasc� Yale. I se spune c� n-au a�a ceva. - Atunci, un lac�t simplu, �ncearca ��ranul. - N-avem. - Atunci, m�car un z�vor... - N-avem. - Nici m�car un foraib�r n-ave�i? - N-avem. - Atunci, ce mama dracului mai �ine�i magazinul �sta deschis? - N-avem lac�t cu ce s�-l �nchidem! Lyla.ro 13 ore � Un oarecare dintr-un sat �ndep�rtat sose�te la Bucure�ti, se suie �ntr-un taxi �i comand� �oferului: - Du-m� �n principiu! �oferul: - Unde? - �n principiu, �i-am zis! �n fine, dup� mai multe �ncerc�ri de a-l l�muri pe �ofer unde voia s� mearg�, b�dia spune: - P�i mi-a spus �i mie cineva c� la Bucure�ti, �n principiu, se g�sesc de toate! Lyla.ro 11 ore � - Te �nv�� eu ce s� faci dac� nu po�i dormi: ia c�teva pahare de coniac. - C�te? - Nu trebuie s� le numeri. P�n� adormi. - �i dac� tot nu adorm? - P�i, dup� at�tea pahare de coniac, pu�in ��i mai pas� dac� dormi sau nu! �mi place�mi place � � Distribuie � 11 Lyla.ro 10 ore � So�ia c�tre so� la petrecerea de Revelion: - Bravo, Mitic�! Mai c�nt� vreo 3-4 c�ntece! - De ce s� mai c�nt c� m-am s�turat!? - C�nt�! C�nd c�n�i, nu bei! �mi place�mi place � � Distribuie � 13 Lyla.ro 11 ore � O femeie mergea pe strad� �i observ� un b�tr�nel care st�tea pe un scaun �n fa�a casei. - M� scuza�i, nu am putut s� nu observ ce fericit ar�ta�i, care este secretul dv. pentru o via�� lung� �i fericit�? - Fumez trei pachete de �ig�ri pe zi, beau �ase sticle de whisky pe s�pt�m�n�, m�n�nc numai m�nc�ruri cu mult� gr�sime �i nu fac niciodat� sport. - Nemaipomenit, dar c��i ani ave�i? - 26. �mi place�mi place � � Distribuie � 111 Lyla.ro 13 ore � Un oltean, �ntors recent dintr-o excursie la Londra, �i poveste�te prietenului lui: - Am cunoscut o englezoaic� �i, cu toate c� nu �tiu engleza �i nici ea rom�na, ne-am �n�eles de minune. I-am desenat o farfurie cu m�ncare �i direct m-a luat la un restaurant. I-am desenat un pahar �i ea m-a luat la un bar �i tot a�a p�n� spre diminea��, c�nd ea mi-a desenat un pat. Dar �tii ce m-a uimit cel mai tare? Cum a �tiut c� sunt t�mplar? �mi place�mi place � � Distribuie � 41 Lyla.ro 13 ore � O �igar� scurteaz� via�a cu o or�, o sticl� de votc� o scurteaz� cu trei, iar o zi de munc� o scurteaz� cu opt. �mi place�mi place � � Distribuie � 1114 Lyla.ro 11 ore � Un tip intr� �ntr-un bar. - Un whisky sau fac ce-a f�cut tata... Barmanul, speriat, �i d� un whisky. A doua zi, la fel. A treia zi, barmanul �i ia inima-n din�i �i �ntreab�: - Dar ce-a f�cut tat�l dv.? - S-a dus la un alt bar. � Lyla.ro 11 ore � Un tip vine pe la 5 diminea�a acas�. Intr� tiptil �n camera unde dormea so�ia �i d� s�-�i scoat� pantalonii. - Be�ivule, iar vii la ora asta acas�? - Nu, drag�, zice omu', tr�g�ndu-�i pantalonii la loc, acuma plec. Lyla.ro 13 ore � Un poli�ai g�se�te pe malul m�rii o lamp� gen Aladin. O ridic�, o deschide �i din�untru iese, evident, un duh. - ��i �ndeplinesc 3 dorin�e! - Vreau mai �nt�i o halb� de bere care s� nu se goleasc� niciodat�! Zis �i f�cut. Apare halba, bea poli�aiul de se satur�, halba tot plin�. Vars� din ea pe jos, dar halba r�m�ne plin�. - Nemaipomenit� chestia asta! Po�i s�-mi mai dai �nc� dou�? Lyla.ro 10 ore � Un poli�ist �i f�cea rondul de noapte, c�nd aude un be�iv c�nt�nd: - Lume, lume, soro lume... Poli�aiul zise: - B�, be�ivule, nu mai c�nta c�ntece de-astea, c�nt� �i tu un c�ntec patriotic. - Bine, dom'le. Trei culori cunosc pe lume, lume, soro, lume... Lyla.ro 14 ore � La pu�c�rie: - C�t �i-au dat? - 20 de ani! - Pen' ce ? - Pentru o g�in�! - Cum a�a? - A scurmat a dracu' �i a dezgropat-o pe soacr�-mea �i pe frate-meu din fundul gr�dinii! Lyla.ro 14 ore � O femeie intr� precipitat� �n cabinetul medicului psihiatru. - Doctore, trebuie s� m� ajuta�i, so�ul meu este grav bolnav: m� crede c�ine. - �i cum se manifest�? - �mi cere s�-i fiu credincioas� mereu. �mi place�mi place � � Distribuie � 161 Lyla.ro 14 ore � Azi diminea��, c�nd m-am dus la sala de fitness, am observat c� au adus un aparat nou. L-am folosit vreo or�, dup� care mi s-a f�cut r�u. E tare oricum. Are chips-uri, sucuri, batoane de ciocolat�, tot ce vrei... �mi place�mi place � � Distribuie � 174 Lyla.ro 14 ore � O familie a g�sit �n cutia po�tal� dou� bilete la un concert �i o scrisoare: �Ghici de la cine?�. �ntorc�ndu-se seara t�rziu de la concert, �i-au g�sit apartamentul gol, iar de dulap era ag��at� o alt� scrisoare cu con�inutul: �Ei, a�i ghicit?� �mi place�mi place � � Distribuie � 10 Lyla.ro 14 ore � Un be�iv care r�sp�ndea un miros �ngrozitor de b�utur� ieftin� �i care avea un sac �i un ziar vechi, se urc� �n autobuz �i se a�eaz� l�ng� un preot cu un aspect foarte onorabil. Apoi scoate din sac o sticl� de b�utur� din care bea p�n� la ultima pic�tur�, dup� care �ncepe sa citeasc� din ziar. La un moment dat, i se adreseaz� preotului: - Scuza�i-m�, p�rinte, �ti�i cumva din ce motive se ajunge la spondiloz�? - Desigur, zice preotul, care sim�ea o nepl�cere cresc�nda, pe un ton de polite�e rece �i sarcastic�. Factorii care duc la spondiloz� sunt: o via�� dezordonat�, tov�r�ia unor femei de calitate �ndoielnic�, consumul exagerat de tutun �i alcool, be�ii care se termin� cu nop�i petrecute �n baruri. toate astea duc la spondiloza�. - Uau, r�spunde be�ivul �i se �ntoarce la ziarul s�u. Preotul, milos de felul lui, dup� ce se g�nde�te la cele spuse, se adreseaz� din nou be�ivului, de data asta pe un ton bl�nd: - Scuz�-m�, n-am vrut s� te jignesc. De c�nd suferi de spondiloz�? - Eu? Nu, p�rinte... eu niciodat� nu am suferit de a�a ceva... Tocmai am citit �n ziar c� Papa... Lyla.ro 16 ore � La ginecolog, o domnisoara speriata: - Domnule doctor, nenorocire!... M-am jucat cu vibratorul si a ramas inauntru. Ce sa ma fac? - Va rog sa va intindeti aici! Femeia se intinde siiii...bit.ly/WhsVCk Lyla.ro 17 ore � Merge Ion la doctor. �l �ntreaba doctorul: - Fumezi? Sta Ion sa se g�ndeasca. Raspunde �n doi peri, fac�nd din m�na �n st�nga �i �n dreapta: - A�a �i a�a... - Ce �nseamna �a�a �i a�a�? Cam c�t? - Pai ce sa zic eu? Cam un pachet pe zi. - Aha. Dar de baut, bei? - A, da! De baut, beau! �mi place�mi place � � Distribuie � 6 Lyla.ro 18 ore � - C�s�tore�te-te cu mine. Vei tr�i ca �n Rai! - Goal� �i descul��? Lyla.ro 19 ore � So�ia: Nu �i se pare c� am sl�bit, drag�? So�ul: Ba da, mi se pare! �mi place�mi place � � Distribuie � 91 Lyla.ro 18 ore � Un whisky dublu, v� rog. - Domni�oar�, aici e cantina �colii! - Oh, scuze, eram �ng�ndurat�. Un suc, v� rog! �mi place�mi place � � Distribuie � 141 Lyla.ro 19 ore � �ntr-un bar, un tip �l �ntreab� pe barman: - Aici, la voi, �ntr-adev�r femeile sunt frumoase sau eu am b�ut prea mult? �mi place�mi place � � Distribuie � 4 Lyla.ro 17 ore � - Uite ce scrie �n ziar: "cele mai multe accidente se petrec �n buc�t�rie". - �tiu... eu le m�n�nc. �mi place�mi place � � Distribuie � 6 Lyla.ro 19 ore � - C�inele dv. mi-a mu�cat soacra! - �i ce pretentii ave�i? - �ti�i, dac� se poate, a� dori s�-l cump�r! �mi place�mi place � � Distribuie � 8 Aktualitatea B1 15 ore � Petreasca se face de rahat la A3. Proverbul ala cu tacerea se aplica perfect la domnisoara asta. Hai pa! �mi place�mi place � � Distribuie � 8965 Lyla.ro 18 ore � - Iar�i stai �ntins pe canapea... - Draga mea, prive�te partea pozitiv�: �ntotdeauna �tii unde s� m� g�se�ti! �mi place�mi place � � Distribuie � 12 Lyla.ro 16 ore � Un inginer zootehnist german face o vizit� la un fost coleg de facultate sco�ian s�-i vad� ferma de vaci. Toate vacile erau impecabile, grase, frumoase, dar la un moment dat vede una cu un picior de lemn. Contrariat, germanul �ntreab�: - Dar cu vaca asta ce este? La care sco�ianul r�spunde: - Vrei s� tai o vac� �ntreag� pentru o sup�? �mi place�mi place � � Distribuie � 11 Lyla.ro 19 ore � - Draga mea, m� iube�ti? - Sigur ca da. - �i, dac� te-am �n�elat, m� ier�i? - Bine�n�eles. Mor�ilor li se iart� totul. �mi place�mi place � � Distribuie � 252 Lyla.ro 17 ore � Cine caut� de munc� cu program 2 zile din 5, de la 9 la 16, salariu �ntre 2000 �i 5000 �, suna�i! Vom c�uta �mpreun�! �mi place�mi place � � Distribuie � 1421 Lyla.ro 19 ore � Rom�nia mai are dou� nenorociri: cu una m-am c�s�torit, iar cealalt� este maic�-sa. �mi place�mi place � � Distribuie � 1 Lyla.ro 18 ore � - Mam�, so�ul iar�i a urlat la mine. Vin s� stau la voi. - Nu, draga mea, el trebuie s� pl�teasc� pentru p�cate. M� mut eu la voi! �mi place�mi place � � Distribuie � 353 Lyla.ro 16 ore � De 8 martie vine un salariat la director, cu un buchet imens de trandafiri: - Dom' director, s� tr�i�i, la multi ani! Pentru dv. am luat cel mai mare buchet de 8 martie! - B� t�mpitule, ai �nnebunit? P�i de 8 martie se dau flori la femei... ce, am fa�� de femeie? - Nu, dom' director... da' sunte�i totu�i cea mai mare curv� din institu�ie. Lyla.ro 19 ore � Se �nt�lnesc dou� prietene: - Fat�, ce te-ai �ngr�at! - S� m� fi v�zut acum 2 luni, eram �i mai gras�!... Ar�tam a�a, ca tine! �mi place�mi place � � Distribuie � 272 Lyla.ro 19 ore � O femeie se pl�nge unui poli�ist: - Domnule poli�ist, tipul acela m� urm�re�te. Cred c� e beat! Poli�istul o m�soar� de sus p�n� jos �i spune: - Ave�i dreptate. Cu siguran��, este beat! �mi place�mi place � � Distribuie � 3 Lyla.ro 18 ore � Tat�, �tii, am o problem� cu diriginta mea... - Ei, dragul tatei, stai lini�tit, nu exist� probleme f�r� solu�ii, munce�te mai mult, acord� mai mult timp �nv��atului, fii mai atent la ore �i totul se va rezolva! - Nu cred, tat�... - De ce? - Pentru c� ast�zi s-a apropiat diriginta de mine �i mi-a �optit c� e �n luna a doua de sarcin�... �mi place�mi place � � Distribuie � 101 Lyla.ro 18 ore � Copilul, �nainte de culcare: - M�mico, nu pot s� dorm! Spune-mi, te rog, o poveste! - E trecut de 1 noaptea. Las' c� vine t�ticul imediat �i, c�nd o s�-l �ntreb pe unde-a fost, o s� ne spun� el o poveste! �mi place�mi place � � Distribuie � 474 Lyla.ro 17 ore � Patronul unei companii discut� cu un t�n�r care c�uta de lucru: - �n primul r�nd, firma noastr� este obsedat� de cur��enie, zice patronul. V-a�i �ters picioarele pe covora� �nainte de a intra aici? - O, da! Bine�n�eles... - �n al 2-lea rand, continu� patronul, cerem colaboratorilor no�tri sinceritate. Nu exist� niciun covora� la intrare... �mi place�mi place � � Distribuie � 13 Lyla.ro 19 ore � So�ia cu amantul �n pat. La un moment dat, se aude u�a de la intrare: - Ascunde-te. A venit so�ul. Dac� te vede, te omoar�. - S� m� omoare? Pe mine? Niciodat�. �i datorez o mie de euro! �mi place�mi place � � Distribuie � 3 Lyla.ro 17 ore � Vorbesc doi prieteni: - �i, cum a fost prima noapte de b�rbat �nsurat? - Nu �mi aduc aminte... - De ce? - Am le�inat �n momentul �n care am v�zut-o c� �i-a scos genele false! �mi place�mi place � � Distribuie � 21 Lyla.ro 16 ore � Proprietarul unei firme de construc�ii vorbe�te cu primarul ora�ului: - Am la firm� un Mercedes nou, de care nimeni nu se folose�te, m� g�ndeam s� vi-l fac cadou. - Nu, nici �ntr-un caz! Eu nu pot primi a�a cadouri scumpe. - �n cazul acesta, a� putea s� vi-l v�nd cu 100 de euro. - Eeee... atunci a� vrea s� cump�r dou�. �mi place�mi place � � Distribuie � 1 Lyla.ro 17 ore � Un bile�el pe masa din buc�t�rie: "Dragii mei Optimi�ti, Pesimi�ti �i Reali�ti, �n timp ce voi v� certa�i, �ncerc�nd s� demonstra�i dac� sticla este pe jum�tate plin� sau goal�, eu am b�ut-o. Oportunistul!" Lyla.ro 16 ore � O doamn� �i concediaz�, dup� numai dou� luni, menajera. �nainte de a pleca, �ns�, angajata �i spune cu n�duf: - So�ul t�u mi-a spus c� p�l�riile tale �mi stau mult mai bine mie. �i sunt mai bun� dec�t tine �i �n pat... - Asta tot so�ul meu �i-a spus-o? - Nu, po�ta�ul. Lyla.ro 17 ore � Anul 2025, guvernul italian face un sondaj printre cet��eni, pun�nd �ntrebarea: - Imigran�ii din Rom�nia reprezint� o problem�? 35% au r�spuns: Si, un grande problema! 65% au r�spuns: Absoluto nicio problemo, m�nca-�i-a�! �mi place�mi place � � Distribuie � 51 Lyla.ro 19 ore � �ntr-o cas�, sun� telefoniul. So�ia r�spunde �i vorbe�te cam 40 de minute. So�ul �ntreab� cu uimire: - De ce ai vorbit a�a de pu�in? - Au gre�it num�rul. Lyla.ro 22 de ore � Trei prieteni se lauda cu nevestele lor:Primul: - Eu am o nevasta ca o libelula! Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara! Al treilea sta, se gandeste si dupa cinci minute zice: - Pai... nici a mea nu prea seamana a om! Lyla.ro 22 de ore � Un barbat se uita la TV si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta:- Asta pentru ce este, draga? - Ce e cu numele Laura, scris pe biletu ala? - A, e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Sotia pleaca linistita... A doua zi, barbatul se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? - Te-a sunat calul! �mi place�mi place � � Distribuie � 165 Lyla.ro 22 de ore � -Iubitule, descrie dragostea pe care o ai pentru mine.-E ca si cum as numara stelele. -Oaaau... adica infinita? -Nu...pierdere de timp. Lyla.ro 22 de ore � Cum e sa fii insurat, Mitica?- Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada... - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie! Lyla.ro 23 de ore � Tr�ia odat� �ntr-un sat un b�tr�n foarte s�rac. El avea �ns� un cal foarte frumos. At�t de frumos �nc�t lordul din castel vroia s� i-l cumpere. Dar b�tr�nul l-a refuzat spun�ndu-i: �Pentru mine acest cal nu este un simplu animal. El imi este prieten. Cum a� putea s� �mi v�nd prietenul?� Dar, �ntr-una din zilele urm�toare, c�nd b�tr�nul a mers la grajd, a v�zut c� i-a disp�rut calul. To�i s�tenii i-au spus ��i-am spus noi! Trebuia s� �i vinzi calul lordului. Dac� nu ai acceptat el �i l-a furat! Ce mare ghinion.� �Ghinion sau noroc, zise b�tr�nul, cine �tie?� To�i au r�s de el. Dup� 15 zile �ns� calul s-a �ntors. �i nu era singur, avea �n spate o mul�ime de cai s�lbatici. El a sc�pat din grajd, a curtat o t�n�r� iap� �i, c�nd s-a �ntors, restul cailor s-au luat dup� el. �Ce mai noroc!� strigar� s�tenii. B�tr�nul, �mpreun� cu fiul s�u, a �nceput s� �mbl�nzeasc� acei cai noi veni�i. Dar, o s�pt�m�n� mai t�rziu, fiul b�tr�nului �i-a rupt piciorul �n timp ce �ncerca s� dreseze unul dintre cai. �Ghinion!� �i ziser� prietenii b�tr�nului. �Ce ai s� te faci acum, f�r� ajutorul fiului t�u? Tu e�ti deja �n pragul s�r�ciei!� �Ghinion, noroc, cine poate �ti?� le r�spunse b�tr�nul. Dup� c�teva zile de la tragicul accident, solda�ii lordului trecur� prin sat �i �i obligar� pe to�i fl�c�ii s� li se al�ture. Doar fiul b�tr�nului a sc�pat datorit� piciorului s�u rupt. �Ce noroc pe tine!� strigar� vecinii. �To�i copiii no�tri au fost dus�i �n r�zboi, doar tu ai avut �ansa s� �l p�strezi l�ng� tine. Fiii no�tri ar putea fi uci�i.� B�tr�nul le r�spunse: �Ghinion, noroc� cine poate �ti?� Lyla.ro 15 iulie la 22:01 � - Draga, a intrebat nevasta. Ce ai face daca as muri? - Ei, draga, as fi foarte nefericit, a raspuns sotul. - De ce intrebi asa ceva? - Te vei recasatori? a insistat nevasta. - Nu, bineinteles ca nu, draga, a spus sotul. - Nu-ti place sa fii casatorit?, a spus nevasta. - Bineinteles ca-mi place, draga, a spus el. - Atunci, nu te vei recasatori? - Bine, a spus sotul. Ma voi recasatori. - Da? a spus nevasta, aratand un pic ranita... - Da, a spus sotul. - Vei dormi cu ea in patul nostru?, a spus nevasta dupa o lunga pauza. - Ei bine, da, cred ca da, a raspuns sotul. - Inteleg, a spus nevasta indignata. - Si o vei lasa sa-mi poarte hainele? - Cred ca da, daca ar vrea, a spus sotul. - Intr-adevar, a spus nevasta cu raceala. - Si vei inlocui fotografiile cu mine cu fotografii cu ea? - Da. Cred ca ar fi un lucru corect. - Chiar asa? a spus nevasta batand din picior. - Si cred ca o vei lasa si sa joace cu crosele mele de golf. - Bineinteles ca nu, draga, a spus sotul. Ea este stangace.. Lyla.ro 15 iulie la 22:04 � Dupa ce ne vom casatori vom imparti toate necazurile; nu-i asa printul meu? -Dar eu nu am necazuri, iubito! -Am zis "dupa"! �mi place�mi place � � Distribuie � 101 Lyla.ro 15 iulie la 22:07 � Mama :- Fiul nostru fura banii din casa. Nici nu stiu unde sa-i mai ascund... Tata :- In cartea de mate ! Nu o deschide niciodata ! �mi place�mi place � � Distribuie � 322 Lyla.ro 15 iulie la 22:07 � - Asculta, fata mea, ai crescut. Trebuie sa vorbesc cu tine. Spune-mi, in ce mod au nimerit pozele tale pe site-uri porno? - Ok tata. Hai sa vorbim. Spune-mi, in ce mod ai aflat tu despre asta? �mi place�mi place � � Distribuie � 5 Lyla.ro 15 iulie la 22:02 � Sotia unui detinut, in audienta la directorul inchisorii : - Domnule director, am venit aici sa va rog sa-i dati sotului meu o munca mai usoara. - Dar, doamna, barbatul dumneavoastra lipeste etichete pe sticle� - Nenorocitul, mie mi-a zis ca sapa la un tunel ! �mi place�mi place � � Distribuie � 131 Lyla.ro 15 iulie la 22:07 � Bula lipseste de la scoala trei saptamani . Invatatoarea intreaba : Bula ,ce s-a intamplat in prima saptamana? Bula: I-a cazut mamei o caramida in cap si-am inmormantat-o. Invatatoarea:Bine, in a doua? Bula: I-a cazut tatalui o caramida in cap si l-am inmormantat. Invatatoarea: Dar in a treia? Bula:I-a cazut bunicii o caramida-n cap si am inmormantat-o. Invatatoarea: Pai, tu unde erai? Bula:Aaa, pe bloc ,aruncam caramizi. �mi place�mi place � � Distribuie � 9 Lyla.ro 15 iulie la 22:08 � Un copil precoce �edea pe o bordur�. La un moment dat i�i aprinde el o �igar�, c�nd pe-acolo trece un poli�ist, care observ�ndu-l se ia de el: - M� da c��i ani ai tu m� de fumezi?! - Am 5 ani dom�le! - �i tu fumezi la varsta de 5 ani?! - Da care-i problema? Eu pe la 3 ani am facut �i sex! - Auzi m� la �sta! Si cum a fost m�i ,dac� zici ca ai facut sex?! - Da �i de unde sa mai �tiu io nene c� eram praf de beat! Lyla.ro 15 iulie la 22:06 � Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu,din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel,ii scrie un mail sotiei sale. Fiindca a scris gresit o litera din adresa,mailul a fost trimis unei femei vaduve,care abia venise de la inmormanatarea sotului ei. Femeia citeste mailul si lesina. In mesaj scria: - Draga mea,am ajuns cu bine, probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale,dar acum au calculator si aici. Doar ce-am ajuns am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta,vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine,ca aici e o caldura infernala �mi place�mi place � � Distribuie � 2912 Lyla.ro Ieri la 09:56 � Intr-o zi intr-un cocon a aparut o mica gaura; un om, care trecea din intamplare prin preajma, s-a oprit mai multe ore pentru a observa fluturele care se forta sa iasa prin aceasta gaura mica. Dupa multe incercari se parea ca fluturele a abandonat, si gaura ramasese la fel de mica. Parea ca fluturele a facut tot ce putea si nu mai era in stare de nimic altceva. Atunci omul a decis sa ajute fluturele: a luat un cutit si a deschis coconul. Fluturele a iesit imediat. Insa corpul fluturelui era slab si anemic; aripile sale erau putin dezvoltate si aproape ca nu se miscau. Omul a continuat sa observe crezand ca dintr-un moment in altul aripile fluturelui se vor deschide si vor putea suporta greutatea fluturelui pentru ca acesta sa sa poata zbura. Acest lucru nu s-a intamplat! Fluturele si-a trait restul vietii tarandu-se pe pamant cu corpul sau slab si cu aripile chircite. Nu a putut zbura NICIODATA! Ceea ce omul, prin gestul sau de bunatate si prin intentia sa de a ajuta, nu a inteles, este ca trecerea prin gaura stramta a coconului era efortul necesar pentru ca fluturele sa trimita lichidul din corpul sau catre aripile sale pentru a putea zbura. Era chinul prin care viata il punea sa treaca pentru a putea creste si pentru a se dezvolta. Uneori, efortul este exact lucrul de care avem nevoie in viata. Daca ni s-ar permite sa ne traim viata fara a intalni obstacole, am fi limitati. Nu am putea fi atat de puternici cum suntem. Nu am putea zbura NICIODATA! Am cerut putere... Si Dumnezeu mi-a dat dificultati pentru a ma face puternic. Am cerut intelepciune... Si Dumnezeu mi-a dat probleme ca sa le rezolv. Am cerut prosperitate... Si Dumnezeu mi-a dat un creier si muschi pentru a munci. Am cerut sa pot sa zbor... Si Dumnezeu mi-a dat obstacole de a le depasi. Am cerut iubire.. Si Dumnezeu mi-a dat oameni pe care sa ii ajut in problemele lor. Am cerut favoruri... Si Dumnezeu mi-a dat potential. Nu am primit nimic din ce am cerut... Dar am primit tot ce aveam nevoie. Lyla.ro 7 minute � - Cum a fost intalnirea pe nevazute? il intreaba un student pe colegul de camera. - Nasoala! Tipa a aparut cu un Rolls Royce din 1932. - Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce a fost asa rau? - Era proprietara originala." Lyla.ro 38 minute � Ultimul proverb: Oricat de jos ar cadea dolarul, apleaca-te si ia-l! Lyla.ro 36 minute � Noua nu ne e frica de munca fiindca stim sa ne ferim de ea. �mi place�mi place � � Distribuie � 2 Lyla.ro 1 or� � Ce oameni se inmultesc fara a face sex???!!! Raspuns corect: PENSIONARII!!! Lyla.ro 2 ore � Doctorul adresandu-se unui pensionar: - Cate partenere sexuale ai avut in ultimul an? - Cu tot cu sotia mea? Nici una... Lyla.ro 2 ore � De ce sint delfinii cele mai destepte animale? Le trebuie numai doua luni de captivitate ca sa-i invete pe oameni sa vina la capatul bazinului si sa le dea peste �mi place�mi place � � Distribuie � 5 Lyla.ro 2 ore � I: De ce o femeie se spala pe cap si se invarte in dus in acelasi timp? R: Pe sampon scria WASH AND GO! �mi place�mi place � � Distribuie � 71 Lyla.ro 1 or� � So�ia �i �ntreab� so�ul: - Dragule, ce-�i place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fa�a mea ginga�� ? So�ul r�spunde: - Sim�ul umorului! �mi place�mi place � � Distribuie � 3 Lyla.ro 2 ore � La un cabinet stomatologic, o femeie intr� gr�bit�, se dezbrac�, se așaz� pe scaun și și �și dep�rteaz� picioarele. Dentistul, uimit , �i spune - Doamn�, ați greșit ușa, la camera al�turat� e ginecologia. - Nu, nu, nu am greșit deloc. Tu i-ai pus proteza soțului meu, tu s� i-o scoți! Lyla.ro 50 minute � Regulile de aur ale barbatilor In viata, barbatii trebuie sa urmeze trei reguli de aur: 1) saluta orice batran care trece pe strada- nu poti sa stii care din ei ti-ar putea fi tata! 2) fa dragoste cu sotia ta dis de dimineata- ai cel putin certitudinea ca esti primul pe ziua respectiva! 3) cand ajungi seara acasa bate-ti nevasta- tu nu stii de ce- ea stie! �mi place�mi place � � Distribuie � 4 Lyla.ro 1 or� � Prin ce se deosebe�te un investitor de speculant? Speculantul cump�r� ieftin �i vinde la un pre� mai ridicat... Investitorul cump�r� scump �i nu poate vinde. �mi place�mi place � � Distribuie � 1 Lyla.ro 3 ore � - Domnule doctor, mi-a�i spus c�, dac� so�ul meu va sta �n sta�iune la Vatra Dornei timp de o lun�, se va vindeca de nevroz�! - �i n-a fost a�a? - Nu! Am stat trei luni �i nu se vede niciun semn de ameliorare. - Doamn�, eu nu v-am spus s� v� �nso�i�i so�ul! Lyla.ro 1 or� � - Mami, mai e mult pana sa vina Mos Craciun? - Da, puisor, mai intai trebuie sa vina iarna, sa ninga� - Si atunci eu de ce trebuie sa fiu cuminte de pe acum? �mi place�mi place � � Distribuie � 7 Lyla.ro 3 ore � -Domnule doctor, dumneavoastra, ca psihiatru, puteti sa-mi spuneti care sunt nervii care actioneaza mai puternic asupra psihicului uman: cei auditivi sau cei optici? - Dar de ce ma intrebi? - Pai, vreau sa ma insor si ezit intre o pictorita si o cantareata! Lyla.ro 3 ore � Doctorul la un pacient: - Nu stiu ce sa va spun. Nu gasesc cauza exacta pentru problema dumnevoastra. Cred ca trebuie sa fie alcoolul. - Nu-i nimic, doctore. Ma voi intoarce in alta zi cand dumneavoastra o sa fiti mai treaz... Lyla.ro 12 ore � Bul� vine �n vizit� la bunic�-sa: - Ce, iar se ceart� m�-ta cu tactu? - Da. Mama a adus de la mare nu �tiu ce gonoree. �i a �mp�r�it-o cu tata, cu unchiul Vasile �i cu vecinul de vizavi. Acum to�i url� �i se ceart�. Iar eu nu �n�eleg: sau a adus prea pu�in sau nu a dat la to�i �n mod egal?! �mi place�mi place � � Distribuie � 233 Lyla.ro 13 ore � Bul� vine de la cump�r�turi. Las� saco�ele jos, nevasta se uit� �n ele: - M�i Bul�, e�ti nebun?! Dou� sticle de vodc�, cinci kile de vin, doi�pe beri� �i� dou� p�ini?! Bul� se uit� lung la saco�e �i r�spunde: - Ai dreptate, cam mult� p�ine! Lyla.ro 13 ore � Vine soțul beat acas� �i este luat �n primire de nevast�: - Pe unde umbli derbedeule? - Nu ai s� m� crezi. Mergeam pe drum și c�nd acolo m� lovește o mașin�, nici nu reușesc s� m� ridic de jos c� asupra mea se n�pustește un cal și m� lovește cu copita �n plin� figur�. Dup� 15 minute, c�nd mi-am revenit, dau s� m� ridic și un avion m� lovește cu aripa� - Mdaaa� m� dobitocule, alt� poveste mai real�, nu ai g�sit? - Dac� nu m� crezi, �ntreb�-l pe supraveghetorul de la parcul de distracții. Lyla.ro 13 ore � La popota unei unit��i militare era scris: - �B�utura ucide �ncet dar sigur�. A doua zi o m�n� necunoscut� puse urm�torul afi� : - �Solda�ii nu se tem de moarte�. Lyla.ro 12 ore � - Tat�, aduci tu mingea �napoi, �n teren? - De unde, dragul meu? - De la supermarket. Po�i s� treci direct prin vitrin� �mi place�mi place � � Distribuie � 7 Lyla.ro 12 ore � - Tati, tati, uite, am facut un binoclu!� �mi zise fiul meu de 8 ani, �in�nd la ochi dou� suluri de h�rtie igienic�. - Minunat� Uite ce poate face un copil de 8 ani din China, i-am r�spuns, ridic�nd �n m�n� iPhone-ul meu. Lyla.ro 1 or� � Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa, va indeplini o singura dorinta la fiecare. Ungurul zice: eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare. Tiganul zice: eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare. Romanul se uita in toate partile si il intreba pe pestisor: - Ungurii is in Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii in India? - Da. - Toti? - Da. Se uita la pestisor si zice : - Mie da-mi o cola. Lyla.ro 2 ore � Doi colegi de clasa: - Ce-ai scris la BAC la romana? - Nimic, am dat foaia alba! - Ba, esti nebun ?! Or sa zica astia ca am copiat unul de la altul! �mi place�mi place � � Distribuie � 182 Lyla.ro 2 ore � �ntr-o �coal�, se aude un zgomot teribil dintr-o clas�. Directorul intr� �n clas� �i vede �ngrozit cum toat� lumea �ip�, se bate, unii s-au urcat pe b�nci. Directorul se repede la cel mai zgomotos �i �l d� afar� din sal�. Se face dintr-odat� lini�te. - Unde este profesorul vostru - Tocmai l-a�i dat afar�... �mi place�mi place � � Distribuie � 10 Lyla.ro 1 or� � - Iubitule, unde e cadoul meu? - Iubito, vezi Ferrari ala rosu de afara? - Wow, iubitule� - Ti-am luat un ruj de aceiasi culoare... �mi place�mi place � � Distribuie � 222 Lyla.ro 1 or� � Cred c� notele pe care mi le-ai adus cer o b�taie zdrav�n�. - Nu te sf�tuiesc s-o faci, t�ticule, profesorul nostru de matematic� e campion la karate! �mi place�mi place � � Distribuie � 91 Lyla.ro 2 ore � Mama il iscodeste pe bula. Mama: - Ia zi, Bulisor, ce a zis tatal tau cand a cazut pe scari? Bula: - Sa spun si injuraturile? Mama: - Nu, Bulisor! Bula: - N-a zis nimic! Lyla.ro 1 or� � OBAMA il suna pe BASESCU: - TRAIANE ia-ti adio de la popor! BASESCU: - De ce? Unde pleaca??? Lyla.ro 49 minute � In acea zi am ajuns mai devreme la munca si m-am agatzat de tavan.Imediat una dintre colegele de birou,blonda, m-a observat cocotzat acolo sus si m-a intrebat ce fac. -Sssst ! am spus ,fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere.Ma dau drept bec! Cateva secunde mai tarziu seful si-a facut aparitzia in birou si desigur ca m-a intrebat ce fac! -sunt un bec luminos! am exclamat eu. -ai inceput sa deviezi omule?a zis el.Itzi dau o saptamana libera ca sa-tzi revii la normal.Cum am auzit asta ,am sarit jos si am iesit din birou.Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine,iar seful a si intrebat-o unde se duce! -imi pare rau sefu� dar nu pot sa lucrez pe intuneric! a raspuns ea cu seriozitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:07
Deci ce vorbeam? Cazi din avion si daca ai dorinta de viata destul de puternica poti sa scapi? DACA TE CREZI PASARE... MAI STIII! PARASUTISTII CUM ZBOARA IN AER INAINTE DE A SE DESCHIDE PARASUTA. PLUTESC...mai complicat e cu solul...sau cand ajungi la sol. daca esti inzestrat cu �forta� reusesti. Totul e sa stii sa apreciezi momentul. Asa e te poti accidenta si de la 1m sau 2 , daca nu stii sa cazi corect. sa faci flexarea la timp. E drept ca unul care cade cu cativa m pe sec, nu cred ca se mai gandeste cum sa cada, ci cand cade, sau ajunge la pamant. Da stiu nu e de domeniul nostru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:25
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 13:52:39De la: Marin56, la data 2014-07-20 13:35:30La etajul unu, deschid parasuta.... ia te uita cine a venit in vizita !
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:27
????Parasutistii nu plutesc inainte de a se deschide parasuta. Cad!!!
O cadere de la 3000 de metri la 1500de metri dureaza 40 de secunde, dupa care se deschide parasuta. Cei care fac acrobatii probabil sar mai de sus, sa aiba mai mult timp pentru cadere, sa poata ca in minutul in care cad simultan sa isi sincronizeze miscarile si sa realizeze acele stele din trupurile lor. Dar ei cad, nu plutesc, tie iti par a pluti pentru ca si filmarea e facuta de unul dintre ei, la acelasi nivel. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:29
De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 14:25:35 Buna Gabita! Da, e duminica, e liber, tocmai bine pentru o sueta cu prietenii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:37
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:29:19De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 14:25:35 Sarut mana Ingrid! Ai mult de lucru de vii asa de rar pe aici?
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-20 14:37:47De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:29:19De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 14:25:35 Buna Blackule!Da, m-am inhamat la un job foarte greu asa ca am devenit un jobipat. Adica lucrez si dorm alternativ, desigur. Lucrez si in week-enduri, unul da, unul nu, cu recuperare. Noroc cu Fb, ca acolo mai pot sa-mi vad copiii, care pe unde mai este. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:54
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:29:19De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 14:25:35 oauuu, atunci e momentul sa dichisesc niste piscoturi- intrun bol- cu o lingura de inghetata de fistic, una de caramel, vanilie si ciocolata.... sa bag s'un mot de frisca ?
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 15:08
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:49:25De la: Black_Friday_, la data 2014-07-20 14:37:47De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:29:19De la: gabigabi2, la data 2014-07-20 14:25:35 Se zice ca munca l-a facut pe om, dar ai grija sa nu exagerezi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 16:35
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:27:29????Parasutistii nu plutesc inainte de a se deschide parasuta. Cad!!! ce-nseamna o parasutista adevarata dom'le....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 16:51
Uite ca cu atatea avioane, reusii sa aterizez fortat, direct peste ochelarii mei, ce ii abandonasem pe pat si pe care abia i-am achizitionat și la un pret destul de generos. Acu mi-am facut de treaba. sSau dus amandoua balamalele ...daca mai aveam alta pereche ii mai reparam . Asa...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 16:07
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 10:57:52Cum ar putea sa mai fie supravietuitori? sunt oameni, ca si tine, ce sanse iti dai daca ar fi sa cazi de la etajul zece? Dar de la 1000 de metri? dar de la 10 000 000? Exact aici e vorba de lacomia de bani a intregii societati. Intr-adevar de la 10000 de m nici parasuta nu ajuta, dar cu o bula ce se deschide ptr fiecare pasager si masti de pxigen plus o parasuta. dar costul unei calatorii ar creste f mult, dar numai la inceput. Se va ajunge si la asta. Iar la auto cockpituri ca la curse. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 16:13
A fost un caz vazut cu martori in care o persoana ce cadea de la etaj a aterizat....lin la final.
Ultimul moment a fost lin. Cu martori. Si ea a spus ca a simtit o stare ciudata. Dar mai mult inconstienta a fost. Sa nu incercati....acasa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 18:12
.
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 18:31
|
Postat pe: 21 Iulie 2014, ora 18:35
De la: nastasemihail, la data 2014-07-21 16:13:57A fost un caz vazut cu martori in care o persoana ce cadea de la etaj a aterizat....lin la final. Ei cam pe aici am vrut sa scot si eu asta in evidenta... Ca unele persoane, de frica pot face multe in stare de inconstienta. Ca nici ele nu stiu ca fac sau au facut asta. Si dau vina pe Dumnezeu. Ca asa a vrut el! Este o masura de auto aparare a corpului. Chiar daca sunt cazuri rare. Dar ele exista. Nu toata lumea este inzestrata cu asa ceva. Creierul lui isi spune ultimul cuvant. Se desteapta un al �n�-lea simt. Nu toate capacitatile creierului sunt exploatate si cunoscute.Chiar daca pare o masura fara logica. Ce sfideaza legile fizicii. Dar mai trebuie sa fii si lucid pentru asta. Un om daca intra in panica, are toate sansele sa se inece, chiar daca stie sa inoate. Primul aer tras in piept cu apa, este fatal. Ati vazut ca erau supravietuitori? A aratat si la stiri ieri seara, cand cei de acolo au chemat doctorul. Era imposibil ca din 300 sa nu fii supravietuit macar unu , doi...Norocul! Si unde sunt cei 100? Poate tot la spital. unde se zbat intre viata sau moarte. Oricum cei care mai traiesc, nici bine nu o vor mai duce mult timp... Cu mici exceptii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iulie 2014, ora 03:12
De la: Marin56, la data 2014-07-21 18:35:45De la: nastasemihail, la data 2014-07-21 16:13:57A fost un caz vazut cu martori in care o persoana ce cadea de la etaj a aterizat....lin la final. E O PERSOANA CE E INCA ACTIVA PE FORUM CE POATE CONFIRMA ACEL CAZ, DAR DIN CITITE. E GREU DE CREZUT, DAR AU FOST MARTORI. CEI CE AU VAZUT AU SPUS CA LA FINAL PERSOANA PARCA A PLUTIT. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2014, ora 04:54
De la: Marin56, la data 2014-07-21 18:35:45De la: nastasemihail, la data 2014-07-21 16:13:57A fost un caz vazut cu martori in care o persoana ce cadea de la etaj a aterizat....lin la final. Nea Marine, ce fumezi?
|
Postat pe: 24 Iulie 2014, ora 11:15
Nu am fumat niciodata si nici nu cred ca o sa fumez vreodata! Doar daca cineva de pe aici o sa ma faca. Poi daca tot suntem pe �minuni� am respectat tema. Nu e neaparat sa ma si credeti. Ce, pe nea Mihai l-ai crezut? M-am facut si eu ca il cred. Eu pana nu vad nu cred. Cand o ateriza unu in fata mea de pe turnul Eifel, si o se scoale de jos, atunci o sa-l cred. Voi vad ca la capitolul glume stati prost, sau nu va mai arde de glume. Si cred ca aveti dreptate. Cu voi nu e de glumit! orice tema s-ar aborda, mereu vedeti aschia.
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2014, ora 12:08
De la: nastasemihail, la data 2014-07-24 03:12:53De la: Marin56, la data 2014-07-21 18:35:45De la: nastasemihail, la data 2014-07-21 16:13:57A fost un caz vazut cu martori in care o persoana ce cadea de la etaj a aterizat....lin la final. Dragii mei, io am trei variante care ma determina sa dau un procent de probabilitate acestei intamplari: 1.Ingerul sau protector i-a salvat viata, intervenind si amortizand caderea si implicit impactul cu solul. 2.Avea o parasuta care nu era vizibila cu ochiul liber sau din neatentie. 3.Avea asupra sa o cantitate suficienta de heliu care sa ii permita eventuala levitatie apropiindu-se de sol.
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
|
|

Doua bile de aceleasi dimensiuni, una din lemn si cealalta din fonta, incep sa cada in acelasi moment....Care bila ajunge prima pe pamant?
Mai stii! cica iarba rea nu piere
ia te uita cine a venit in vizita !
ce-nseamna o parasutista adevarata dom'le....