Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 18:49
Merge si vodka ! Sau alcool 90 gr diluat pana la 50 sau 60 %
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:01
De la: PIGY, la data 2011-03-15 18:47:32Da ! E secreta de aia. Merge si dupa gust. Daca nu punem esenta de rom poate iesi si coniac de casa.Cognacul de casa stiu de la bunicii mei ca se facea din vin vechi si era apreciat de musairi. Nu intelegeam niciodata de ce pentru ca eu toate aceste bauturi le etichetam drept otravuri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:36
Daca le bei in cantitate ,toate bauturiile sunt otravuri pentru organism. Unele pot fi si medicament.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 19:37
mare
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 20:34
Minune (alta decat cea obisnuita!!!): Am mers de doua ori pe pagina lui PIGY sa aflu o chestie si de doua ori am uitat ce voiam! Asta ca sa nu se intrebe de ce toata ziua...
Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 19:19
Ce s-a intamplat cu blogul meu ca nu mai pot intra in el pentru a posta Imi da eroare cu un cod.
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 19:38
De la: PIGY, la data 2011-03-16 19:19:39Ce s-a intamplat cu blogul meu ca nu mai pot intra in el pentru a posta Imi da eroare cu un cod. Probabil ceva temporar, eu am intrat fara probleme! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 20:22
Nu ca puteam sa intru dar nu puteam sa ma autentific ca sa postez. Acu s-a re zolvat . L-am bagat si pe Aphavile
|
|
|
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 11:38
Vad ca nici pe facebook nu se inghesuie lumea sa ma citeasca...Eri erau peste 30 si azi iar bate vantul...
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 12:54
Cand ma uit la maestrul Dinica , nu stiu ... dar parca seamana izbitor cu tata...Eu de ce nu pot pune videoclipuri?
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 17:21
V-au placut pinguinii mei...?
|
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 19:07
De la: PIGY, la data 2011-03-17 17:21:36V-au placut pinguinii mei...? Acum ii vad...frumos!
|
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:19
Salut! Si doua romuri! Cred ca v-a fost tare dor de mine. Recitindu-mi pasajul cu `ce e vita` de pe My blog, am avut o revelatie. Cred ca am gasit cauza, acelor miscari intr-o celula in prima ei faza. Cred ca cele `motoare` sa zicem din interior, care fac ca in celula sa fie `viata` are o cauza unica. Asa cum un aparat de radio merge cu unde radio, iar pentru a transmite si a receptiona ne trebuie un emitator si un receptor, tot asa si celule sunt niste `receptori`, care datorita unui camp ce le inconjoara face ca ele sa se miste. Acele celule receptioneaza acele mesaje eterice ce vin de undeva. Este ceva mai mult decat o transmisie telepatica. E ceva care vine de departe. Cineva produce acel `camp` dandu-le viata la celule. E ca si cum ai comanda prin unde radio niste ,roboti care la inceput nu ar avea `viata` Iar moartea acelor celule si implicit a noastar poate fi controlata de `undeva`...Mai ramane sa vedem daca putem pune in evidenta acel `camp` si sa vedem de unde e `transmis` si care e originea lui...Ce ziceti?...
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:26
De la: PIGY, la data 2011-03-19 19:19:21Salut! Si doua romuri! Cred ca v-a fost tare dor de mine. Recitindu-mi pasajul cu `ce e vita` de pe My blog, am avut o revelatie. Cred ca am gasit cauza, acelor miscari intr-o celula in prima ei faza. Cred ca cele `motoare` sa zicem din interior, care fac ca in celula sa fie `viata` are o cauza unica. Asa cum un aparat de radio merge cu unde radio, iar pentru a transmite si a receptiona ne trebuie un emitator si un receptor, tot asa si celule sunt niste `receptori`, care datorita unui camp ce le inconjoara face ca ele sa se miste. Acele celule receptioneaza acele mesaje eterice ce vin de undeva. Este ceva mai mult decat o transmisie telepatica. E ceva care vine de departe. Cineva produce acel `camp` dandu-le viata la celule. E ca si cum ai comanda prin unde radio niste ,roboti care la inceput nu ar avea `viata` Iar moartea acelor celule si implicit a noastar poate fi controlata de `undeva`...Mai ramane sa vedem daca putem pune in evidenta acel `camp` si sa vedem de unde e `transmis` si care e originea lui...Ce ziceti?... Homeless, Gabigabi si Cronos sunt foarte pe subiect, dar opiniile se despart la ipoteza sursei campullui, mesajelor... Mersi de rom, hai la un sah: ,,- Auzi ma, ce e ala sah? - Ba, sahul e piesele alea care le bagam noi in punga cand jucam table." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:33
aveti si sah aici?
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:46
De la: PIGY, la data 2011-03-19 19:33:46aveti si sah aici? Jucau la un moment dat unii...eu am vrut numai sa plasez gluma. Acum imi fracturez creierii cu Rebusul...am o senzatie acuta ca m-am prostit
|
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:51
Cand eram la pompieri mai ma ocupam si eu de Rebus , dar numai in pauza de masa ...
|
Postat pe: 19 Martie 2011, ora 19:57
De la: PIGY, la data 2011-03-19 19:51:32Cand eram la pompieri mai ma ocupam si eu de Rebus , dar numai in pauza de masa ... Eu aveam o pasiune sa dezleg toate careurile de la un numar la altul..dupa revolutie nu am mai avut preocuparea asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 21:13
Cred ca exemplele aratate in aceasta seara de la emisiunea `Romania te iubesc` - de pe PRO-TV , au fost mai mult decat graitoare. Si ca ei, mai sunt multi altii, care la adapostul religiei ,prostesc oamenii mai slabi sau fara prea multa carte, tragandu-si foloasele in favoarea lor. Si s-a vazut multimea babelor care au o credinta oarba fara nici un fundament stiintific, in ce spune popa, sau alti slujitori ai bisericii. daca popa spune sa se arunce in Dunare , ei o fac ca asa este drumul spre izbavire, cum spun ei. Asemenea oameni , daca ii putem numii - `oameni` - nu merita sa se numeasca asa, Pentru ca exploateaza prostia oamenilor de rand, in folosul lor personal. Exorcitare? - Minciuna ! Teatru ! Nimic din tot ce se arata acolo nu poate fi adevarat. Aranjamente de 2 luate cate 3. Le imbacsesc mintea cu minciuni si-i face sa creada in prostii. Si pe langa unii ii face sa creada si pe altii. Cati bolnavi sunt , sau erau acolo, cu asa zise , boli `diavolicesti`? Sau oameni in care au intrat `satana`? Fals! Excrocherie pe fata. Cum sa nu planga si sa tipe acel copil ,daca aia tipa ca o nebuna, langa el , speriindu-l. Nu va mai lasati oameni buni inselati de preoti si alte cadre bisericesti . Si de biserica in general! Ca nu ei va vindeca suferintele. Nu ei va umple traistele cu mancare, sau va platesc intretinerea sau alte datorii pe care le faceti pentru nevoile personale. Voi trebuie sa credeti in voi nu in ei. Numai asa va ve-ti indrepta de toate bolile, unde pana si medicii raman neputinciosi. Trebuie numai sa vreti sa credeti in voi. Nu in minciuni. Toate astea sunt niste `mascarade`inventate de popi, ca sa va atraga in perfida lor inselatorie si sa-si faca si publicitate. Nu asa ve-ti atrage mai multi credinciosi de partea voastra cu forta! Ati ajuns sa `stricati` mintea unor copii nestiutori ,care de abia fac contact cu viata, bagandu-le prosti de mici in cap inca de la gradinita sau scoli, facandu-i sa creada in niste lucruri utopice, care nu exista Nici voi nu credeti in ele sau in ce spuneti voi. Si mai aveti pretentia sa va mai creada lumea? Nu are ce cauta `religia voastra` in scoala in secolul 21. S-au dus timpurile alea vechi. Mai aveti noroc ca mai sunt inca babe si mosi sau oameni cu credinta oarba , pe care tot voi i-ati sadit-o in mintea lor , si asa primitiva. Sunt impotriva unor asemenea escroci. Cu cat apar la lumina mai multe excrocherii de-a voastre cu atat ne pierdem si noi credinta oarba in voi. Ce faceti? Infiati copii si ii `educati` cum stiti voi? Si ii si exploatati? Sau ii fortati sa creada in ce spuneti voi ? In minciunile voastre? Ca sa va cante in struna? Nu va mai `ajutati ` de minunile tehnice din ziua de azi, ca toate astea se vor intoarce in curand si impotriva voastra. Sau credeti ca daca sunteti slujitori ai bisericii voua vi se poate tolera orice? Nici noi, ca si voi , nu veti fi scutiti de o moarte. Toti suntem datori cu o moarte. Si ne ducem toti intr-o zi indiferent de ce suntem sau cine suntem. Stiu ca dl Papyllon sau alti `crestini` mai multi sau mai putini ,o sa incerce sa ma combata. Dar nu o sa reuseasca. Exemplul de azi a fost foarte convingator si la obiect. Rusine! la asemenea oameni.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 03:53
In 10 min faceam un rebus. Ce vremuri. Dar nu stiu la ce mi-a folosit
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 07:02
De la: nastasemihail, la data 2011-03-21 03:53:24In 10 min faceam un rebus. Ce vremuri. Dar nu stiu la ce mi-a folosit Da, zece minute erau cele din prima jumatate a revistei ,,poet national - 8. Eminescu"" In a doua jumatate erau cele de gandeala... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 364 mesaje Membru din: 9/03/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 07:39
De la: Ingrid, la data 2011-03-19 19:46:41De la: PIGY, la data 2011-03-19 19:33:46aveti si sah aici?
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 11:08
De la: Ingrid, la data 2011-03-21 07:02:01De la: nastasemihail, la data 2011-03-21 03:53:24In 10 min faceam un rebus. Ce vremuri. Dar nu stiu la ce mi-a folosit care iti luau si cateva zile... ca te blocai, incepeai altul, mai faceai o pauza, il reluai... mai ales daca nu aveai dex..
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:28
Nea Paul al meu de la centrala, facea cate o revista pe zi. Si avea grija cand venea seful mare ,sa o ascunda sub o schema...Avea teancuri de reviste in vestiar. Ma pasionat si pe mine o vreme, dar unele ma plictiseau. Si nu faceam decat pe alea mai usoare. Am debutat cu cele din ziarul `Magazinul` de sambata si revista `Cutezatorii` , si mai tarziu `Tehnium`...Si la dispeceratul Gaze mai faceam cate unul. dar mai mult citeam diferite carti.
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:28
De la: PIGY, la data 2011-03-20 21:13:46Cred ca exemplele aratate in aceasta seara de la emisiunea `Romania te iubesc` - de pe PRO-TV , au fost mai mult decat graitoare. Si ca ei, mai sunt multi altii, care la adapostul religiei ,prostesc oamenii mai slabi sau fara prea multa carte, tragandu-si foloasele in favoarea lor. Si s-a vazut multimea babelor care au o credinta oarba fara nici un fundament stiintific, in ce spune popa, sau alti slujitori ai bisericii. daca popa spune sa se arunce in Dunare , ei o fac ca asa este drumul spre izbavire, cum spun ei. Asemenea oameni , daca ii putem numii - `oameni` - nu merita sa se numeasca asa, Pentru ca exploateaza prostia oamenilor de rand, in folosul lor personal. Exorcitare? - Minciuna ! Teatru ! Nimic din tot ce se arata acolo nu poate fi adevarat. Aranjamente de 2 luate cate 3. Le imbacsesc mintea cu minciuni si-i face sa creada in prostii. Si pe langa unii ii face sa creada si pe altii. Cati bolnavi sunt , sau erau acolo, cu asa zise , boli `diavolicesti`? Sau oameni in care au intrat `satana`? Fals! Excrocherie pe fata. Cum sa nu planga si sa tipe acel copil ,daca aia tipa ca o nebuna, langa el , speriindu-l. Nu va mai lasati oameni buni inselati de preoti si alte cadre bisericesti . Si de biserica in general! Ca nu ei va vindeca suferintele. Nu ei va umple traistele cu mancare, sau va platesc intretinerea sau alte datorii pe care le faceti pentru nevoile personale. Voi trebuie sa credeti in voi nu in ei. Numai asa va ve-ti indrepta de toate bolile, unde pana si medicii raman neputinciosi. Trebuie numai sa vreti sa credeti in voi. Nu in minciuni. Toate astea sunt niste `mascarade`inventate de popi, ca sa va atraga in perfida lor inselatorie si sa-si faca si publicitate. Nu asa ve-ti atrage mai multi credinciosi de partea voastra cu forta! Ati ajuns sa `stricati` mintea unor copii nestiutori ,care de abia fac contact cu viata, bagandu-le prosti de mici in cap inca de la gradinita sau scoli, facandu-i sa creada in niste lucruri utopice, care nu exista Nici voi nu credeti in ele sau in ce spuneti voi. Si mai aveti pretentia sa va mai creada lumea? Nu are ce cauta `religia voastra` in scoala in secolul 21. S-au dus timpurile alea vechi. Mai aveti noroc ca mai sunt inca babe si mosi sau oameni cu credinta oarba , pe care tot voi i-ati sadit-o in mintea lor , si asa primitiva. Sunt impotriva unor asemenea escroci. Cu cat apar la lumina mai multe excrocherii de-a voastre cu atat ne pierdem si noi credinta oarba in voi. Ce faceti? Infiati copii si ii `educati` cum stiti voi? Si ii si exploatati? Sau ii fortati sa creada in ce spuneti voi ? In minciunile voastre? Ca sa va cante in struna? Nu va mai `ajutati ` de minunile tehnice din ziua de azi, ca toate astea se vor intoarce in curand si impotriva voastra. Sau credeti ca daca sunteti slujitori ai bisericii voua vi se poate tolera orice? Nici noi, ca si voi , nu veti fi scutiti de o moarte. Toti suntem datori cu o moarte. Si ne ducem toti intr-o zi indiferent de ce suntem sau cine suntem. Stiu ca dl Papyllon sau alti `crestini` mai multi sau mai putini ,o sa incerce sa ma combata. Dar nu o sa reuseasca. Exemplul de azi a fost foarte convingator si la obiect. Rusine! la asemenea oameni. Bisericile ar trebui sa-si schimbe profilul . Sa faca eventual concurenta unor centre precum balaceanca sau socola !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:29
......am si eu un client pentru asa ceva ...............urmeaza sa posteze , ma cauta cu febrilitate !
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:38
De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:29:58......am si eu un client pentru asa ceva ...............urmeaza sa posteze , ma cauta cu febrilitate ! nici clientii nu trag la tine, frivolo, doar sa-i platesti tu...
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:48
De la: 9am243736, la data 2011-03-21 12:38:05De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:29:58......am si eu un client pentru asa ceva ...............urmeaza sa posteze , ma cauta cu febrilitate ! Era vorba de balaceanca ! Sa inteleg ca tu esti amatorul ?
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:50
De la: 9am243736, la data 2011-03-21 12:38:05De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:29:58......am si eu un client pentru asa ceva ...............urmeaza sa posteze , ma cauta cu febrilitate ! Femeile pe care nu le poti avea , pentru tine sunt frivole ! E o scuza a neputintei tale !
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 13:19
De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:48:47De la: 9am243736, la data 2011-03-21 12:38:05De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:29:58......am si eu un client pentru asa ceva ...............urmeaza sa posteze , ma cauta cu febrilitate ! eu clientul tau? mai bine eunuc decat cu o scarba ca tine... sa-mi fie frica sa sting becul cu tine in camera
|
|
|

Sa inteleg ca tu esti amatorul ?