back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 20:10

De la: Ingrid, la data 2011-04-10 12:42:51
De la: Marin56, la data 2011-04-10 11:04:10Si cred ca ai perfecta dreptate. Cum de PROTV sau ANtena sau Prima nu au facut nici un comentariu despre aceasta crima. Ca de alfel ei erau mereu in top receptivi la toate evenimentele. Cred ca cineva nu a vrut sa-i anunte sau ei nu au vrut sa se implice in aflarea adevarului. Si cred ca il fac vinovat pe patronul firmei la care lucra el. El era cel mai tare interesat sa nu sa se afle adevarul. Daca nu au aflat pana acum , o sa-i atac siteurile lor sai informez eu daca ei nu au fost informati. Vreau sa se faca lumina in acest caz. Chiar daca nu-i mai dau viata lui, macar sa plateasca cei vinovati. El cum era o fire mai timida, cred ca a fost fortata sa le faca treaba altora. concluzie: A FOST OMORAT CU ZILE...

Exact in ziua aceea au dat la stiri moartea unui om de prin Arad. Exact aceeasi situatie, surpatura intr-un sant. Poate ca stirea aia a venit prima si au considerat ca doua cazuri identice nu le fac audienta

..oricum e un accident de munca flagrant, nu vad cum se poate musamaliza.

Nu Ingrid am aflat ca PROTV nici nu au fost acolo. Ba mai mult cei de la firma au interzis sa cheme PROTV. Deci aveau motive serioase sa nu sa se afle. Deci cu atat mai mult imi intareste convingerea ca a murit din cauza lor. Tot de la acel om am aflat. O sa mai incerc sa aflu si ce s-a intamplat de fapt acolo: A fost pus fortat sa faca treaba altora, sau s-a oferit el voluntar. Si asta ca le-a fost frica sa intre cei ce trebuiau sa raspunda de taluzarea malului.. Trebuie sa o fac pe Colombo ca nu mai tine...Sa-i fereasca sfantul sa aflu ca a fost fortat sa faca el treaba cu taluzarea.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 01:19

E al nu stiu citelea caz, de oameni prinsi sub maluri de pamint, in citeva zile.
Deci se verifica ca unele fenomene vin in valuri. In mai multe locuri se produce cite un fenomen similar.

Inca o data, condoleante, Marine.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 05:59

De la: Marin56, la data 2011-04-10 20:10:46
De la: Ingrid, la data 2011-04-10 12:42:51
De la: Marin56, la data 2011-04-10 11:04:10Si cred ca ai perfecta dreptate. Cum de PROTV sau ANtena sau Prima nu au facut nici un comentariu despre aceasta crima. Ca de alfel ei erau mereu in top receptivi la toate evenimentele. Cred ca cineva nu a vrut sa-i anunte sau ei nu au vrut sa se implice in aflarea adevarului. Si cred ca il fac vinovat pe patronul firmei la care lucra el. El era cel mai tare interesat sa nu sa se afle adevarul. Daca nu au aflat pana acum , o sa-i atac siteurile lor sai informez eu daca ei nu au fost informati. Vreau sa se faca lumina in acest caz. Chiar daca nu-i mai dau viata lui, macar sa plateasca cei vinovati. El cum era o fire mai timida, cred ca a fost fortata sa le faca treaba altora. concluzie: A FOST OMORAT CU ZILE...

Exact in ziua aceea au dat la stiri moartea unui om de prin Arad. Exact aceeasi situatie, surpatura intr-un sant. Poate ca stirea aia a venit prima si au considerat ca doua cazuri identice nu le fac audienta

..oricum e un accident de munca flagrant, nu vad cum se poate musamaliza.

Nu Ingrid am aflat ca PROTV nici nu au fost acolo. Ba mai mult cei de la firma au interzis sa cheme PROTV. Deci aveau motive serioase sa nu sa se afle. Deci cu atat mai mult imi intareste convingerea ca a murit din cauza lor. Tot de la acel om am aflat. O sa mai incerc sa aflu si ce s-a intamplat de fapt acolo: A fost pus fortat sa faca treaba altora, sau s-a oferit el voluntar. Si asta ca le-a fost frica sa intre cei ce trebuiau sa raspunda de taluzarea malului.. Trebuie sa o fac pe Colombo ca nu mai tine...Sa-i fereasca sfantul sa aflu ca a fost fortat sa faca el treaba cu taluzarea.

Nu asta e abordarea, chiar daca el a vrut, chiar daca era chiar treaba lui, nu era voie sa o faca in conditii riscante. Nici cascadorii, nici circarii nu pot sa-si asume riscurile asa, dupa capul lor, exista obligatia de a lua masuri de eliminare a riscului. Ce masuri se luasera? Sa intre numai unul?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 09:04

De la: nastasemihail, la data 2011-04-11 01:19:56E al nu stiu citelea caz, de oameni prinsi sub maluri de pamint, in citeva zile.
Deci se verifica ca unele fenomene vin in valuri. In mai multe locuri se produce cite un fenomen similar.

Inca o data, condoleante, Marine.

De ce nu s-a daramat malul inainte de a fi cineva inauntru?...parca ar avea ochi peretii...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 12:05

Ca sa vedeti cat de departe merge minciuna in Romania. Daca intrati in : ``Maciseni canalizarea care ucide si cititi articolelel si comentariile de acolo precum si pozele afisate, va spun ca nu sunt reale . Nici nu s-a facut poze la fata locului. Nu e prima data cand se face uz la aceste diversiuni, pentru senzational. Pana si poza casei bunicilor, cand cu cazul meu, din `Adevarul` nu corespundea. Imi pusese o cocioaba din Badalan...Nu or fi avut ele un palat , dar nici chiar asa. Daca e tradare sa o stim cu totii...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2011, ora 21:06

De la: Marin56, la data 2011-04-11 12:05:46Ca sa vedeti cat de departe merge minciuna in Romania. Daca intrati in : ``Maciseni canalizarea care ucide si cititi articolelel si comentariile de acolo precum si pozele afisate, va spun ca nu sunt reale . Nici nu s-a facut poze la fata locului. Nu e prima data cand se face uz la aceste diversiuni, pentru senzational. Pana si poza casei bunicilor, cand cu cazul meu, din `Adevarul` nu corespundea. Imi pusese o cocioaba din Badalan...Nu or fi avut ele un palat , dar nici chiar asa. Daca e tradare sa o stim cu totii...

Se stie Marine...cand erau articole cu trafic de benzina de la sarbi, facea noaptea doua poze cu barci in Cismigiu si gata..tot apa, tot barca...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2011, ora 20:09

ASTA CHIAR CA INTRECE ORCE . UU PUS ACEASI POZA CU AMBULANTA, DE LA IONUT, SI LA CEL DE LA ROMTELECOM CARE S-A SPANZURAT IN SUBSOLUL CLADIRII....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2011, ora 20:20

De la: Marin56, la data 2011-04-13 20:09:00ASTA CHIAR CA INTRECE ORCE . UU PUS ACEASI POZA CU AMBULANTA, DE LA IONUT, SI LA CEL DE LA ROMTELECOM CARE S-A SPANZURAT IN SUBSOLUL CLADIRII....

Ti-am zis eu...

...cum te descurci, cum o duceti?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2011, ora 21:02

asa si asa...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2011, ora 21:08

Nu inteleg de ce la unele ziare nu ma lasa sa comentez. Vad ca pe altii ii lasa...mie imi cere:
`lAten�ie, pentru a posta un comentariu v� trebuie o adres� de e-mail valid� !
Anun�ul va aparea dup� ce v� verifica�i c�su�a de e-mail �i urma�i link-ul de confirmare`
Ce inseaman asta ? Am scris si codul... emailul e bun nu inteleg...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 12:26

ieri seara am dat de o stire de la alt ziar, in care era o poza cu un sant. Numai ca dupa cum arat numai 4-5 m nu avea. In schimb era f lung. azi a disparut `santul` cred ca l-au astupat. Dupa cum merg lucrurile tot mortul e de vina. Cel putin asa am tras concluzia. Au fost mai multi in sant Si tocmai la el s-a surpat cel mai tare. Alaturi de el era si un coleg de al lui, care pamantul ia acoperit numai picioarele pana la genunchi. Erau impartirti in toto santul fiecare facea cate o zona. Si el cum era din fire f. saritor.... El a fost sa o traga...ghinion sau ceas rau?...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2011, ora 07:40

Amandoua.
Unde esti? ce faci?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2011, ora 17:11

Apoi ce sa mai fac ? Nu mai fac nimic ! Iau totul de-a gata. E greu sa mai traiesti in Romania. Ferice de cei care au murit ca nu nmai trebuie sa mai sufere si de fapt si de drept. Cu ataat birocratie.... Oare cand or sa dispara toate acestea? M-am dus la medic ca nu imi era deloc bine, si nu m-a primit ca trebuia sa ma programez... Eu trebuia sa stiu ca luni imi era rau ca sa ma inscriu la ea cu o spatamana inainte... Numai tampenii peste tot...Iar daca vreau sa ma consulte sau sa -mi dea trimitere trebuie sa dau 250 000 lei...Te apuca groaza cu medicii astia...NU se mai uita nimeni la tine in ziua de azi...Daca ai zile bine ...daca nu... cu Domnu inainte... Taxe peste tot Te nasti , taxe incerci sa traiesti taxe, mori, alte taxe , pentru cei ramasi vii...No Coments...Oare si dincolo ...or sta lucrurilew la fel?...O fi si acolo taxe pe cazan , smoala foc , sau in rai taxe de plimbat prin gradina Edenului... Cine mai stie...Sau poate numai acolo mai scapam de ele...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2011, ora 06:43

Suntem supusi unui genocid cu mijloace mai mult sau mai putin lente. Ne ajuta sa vada cum functioneaza selectia naturala...iar europenii se scandalizeaza de mila cainilor ...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 08:24

Ce au Cami fetele astea cu mine? Ca vad ca m-au asaltat de un timp in coace.Nu mai mesaje de la `Are you interesed` primesc mereu...Ce e cu `upgrade ` ala...?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 08:34

De la: Ingrid, la data 2011-04-19 06:43:00Suntem supusi unui genocid cu mijloace mai mult sau mai putin lente. Ne ajuta sa vada cum functioneaza selectia naturala...iar europenii se scandalizeaza de mila cainilor ...

Viata de caine e un lux.............oamenii de rand din ROMANIA nu isi mai permit!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 08:34

De la: Marin56, la data 2011-04-20 08:24:22Ce au Cami fetele astea cu mine? Ca vad ca m-au asaltat de un timp in coace.Nu mai mesaje de la `Are you interesed` primesc mereu...Ce e cu `upgrade ` ala...?

Pe zi ce trece intineresti MARINE

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 12:07

OARE?...INTINERESC PE AFARA SI IMBATRANESC PE DINAUNTRU...CHISTUL ASTA DE LA RINICHI NU-MI DA PACE A AJUNS LA 4,5 CM...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 05:30

De la: Marin56, la data 2011-04-20 08:24:22Ce au Cami fetele astea cu mine? Ca vad ca m-au asaltat de un timp in coace.Nu mai mesaje de la `Are you interesed` primesc mereu...Ce e cu `upgrade ` ala...?

Sunt programele de jocuri, mkici divertismente pe care lumea le acceseaza de curiozitate. Cand deschizi unul, iti apare sa dai accept, si atunci va avea acces, la datele tale personale, lista ta de prieteni, mesajele tale. Eu cand vad asta ies din pagina fara sa apas pe nimic, pentru ca asa m-au invatat copii mei - care-s mai destepti decat mine.
De la cei care au dat accept iti apar tie invite-urile alea..
Eu transmit numai clipuri sau CAUSE care nu au efecte de invadare a informatiilor personale,
de exemplu cauza de salvare a spitalelor

Nu te operezi la rinichiul acela?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 12:00

Nu am nici bani si nici curaj. Nu cred ca as mai rezista la inca o operatie. Dupa cum vad eu operatiile astea se tin de mine scai... Si dupa aia?... O sa scapati si de mine intr-o buna zi....

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:31

De la: Marin56, la data 2011-04-20 12:07:49OARE?...INTINERESC PE AFARA SI IMBATRANESC PE DINAUNTRU...CHISTUL ASTA DE LA RINICHI NU-MI DA PACE A AJUNS LA 4,5 CM...

Sanatate multa si putere

Fosta membra 9am.ro

364 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 07:32

As dori cei care au postat pe acest topic sa imi defineasca cuvantul "minune" sau sa argumenteze. Ce inseamna o minune?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 08:20

MINUNE? ... MINUNEA E ATUNCI CAND MA SIMT EU MAI BINE IN UNELE ZILE...SI ATUNCI CAND O SA CASTIG LA BINGO....SAU LOTO...

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 11:41

Ce faceti copii? Cum ati petrecut pastele..?. Cum nu a-ti mai mai facut nici un comentariu pe aceasta tema? Ca vad ca pe alte forumi si adrese , ca a lui : `Secretele lui Lovendal `` se dezbate puternic la aceasta tema...Numai pro si contra. La craciun am vazut ca ati comentat tare...Tizul meu ce mai face...?

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 08:05

Buna Dimineata si o ...un... ce vreti voi...Si se facu iar liniste...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 09:22

De la: Marin56, la data 2011-05-01 08:05:51 Buna Dimineata si o ...un... ce vreti voi...Si se facu iar liniste...

Buna sa-ti fie inima, Marine! si rinichii, si celelalte organe!

Am fost ocupato-plecati, vad ca ai ramas singurel p-acilea.. Da braga aia incoace, ca mi-a inghetat gatul de cata inghetata am mancat, ca beutura nu s-a putut...daca as fi vrut

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 15:07

Buna si tie . Nu mai mananc inghetata decand am patit-o, cel putin, mananc mai putin... Braga?... vin-o si ti-o dau

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2011, ora 08:03

De la: Marin56, la data 2011-05-02 15:07:00Buna si tie . Nu mai mananc inghetata decand am patit-o, cel putin, mananc mai putin... Braga?... vin-o si ti-o dau

Tooot braga saraca, ramane licoarea care ne leaga

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 08:51

Buna dimineata, Marine, cum o mai duci?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 14:27

Marine, alunga tristetile si vino sa ne mai povestesti. O problema impartasita cu altii, e mai usor de trecut...

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
Mergi la: